News Update :

100.000 Visitors!

Δευτέρα 4 Ιανουαρίου 2010

Χρόνια πολλά και καλή χρονιά σε όλους σας και ιδιαίτερα στην ΑΕΚΑΡΑ μας. Πέραν από τη γιορτινή ατμόσφαιρα της απαρχής μιας νέας δημιουργικής χρονιάς, το www.aekition.blogspot.com γιορτάζει επίσης τις 100.000 αυθεντικές επισκέψεις* στο ιστολόγιο, σχεδόν ταυτόχρονα με τον εορτασμό της δίχρονης παρουσίας μας στο διαδίκτυο.
Ήταν Σάββατο, 26 Ιανουαρίου 2008 όταν αποφασίσαμε να ξεκινήσουμε το ιστολόγιο αυτό με μόνο μας γνώμονα να εκφράζουμε τις απόψεις μας για την αγαπημένη μας ομάδα μέσα σε πολιτισμένα πλαίσια βοηθώντας, προβάλλοντας και προωθώντας έτσι με το δικό μας τρόπο την ΑΕΚ.

Θέλουμε να πιστεύουμε πως οι 100.000 επισκέψεις μαρτυρούν τη δημοτικότητα του ιστολογίου, το οποίο όλο αυτό τον καιρό λειτούργησε ως σημείο συνάντησης όλων των ΑΕΚτζήδων. Οπαδοί της ΑΕΚ ποικίλων ηλικιών και διαφορετικών απόψεων συναντιούνται στο blog καθημερινά συζητώντας και ανταλλάζοντας απόψεις για το υλικό της ομάδας, την απόδοσή της, τον προπονητή, μοιράζονται τα όνειρά τους για την κιτρινοπράσινη Θεά. Αρκετά αμφιλεγόμενα άρθρα μάλιστα συζητιόνταν μέρες μετά την πρώτη τους δημοσίευση συγκεντρώνοντας μέχρι και 67 σχόλια! ( βλ. «Προσευχή» http://aekition.blogspot.com/2009/10/blog-post_11.html )

Όλο αυτό το διάστημα έχουν δημοσιευτεί στο ιστολόγιο 518 άρθρα, αναλογία που ισοδυναμεί με 3 άρθρα κάθε 4 μέρες. Τα σχόλια δε, προσεγγίζουν τις 6000, αναλογία περίπου 10 σχολίων για κάθε άρθρο. Λόγω της ποικιλίας της θεματολογίας, για καλύτερη οργάνωση τα άρθρα έχουν χωριστεί σε ετικέτες-στήλες, μερικές από τις δημοφιλέστερες των οποίων είναι οι «Ψηφοφορίες», οι «Γελοιογραφίες», το «Σαν σήμερα», οι «Φίλοι από τα παλιά», οι «Συνεντεύξεις», οι «Απολογισμοί και Ανασκοπήσεις» αλλά και τα άρθρα που σχολιάζουν τις προβλέψεις και τα αποτελέσματα των παιχνιδιών.

Αρκετές ήταν οι φορές που άρθρα του ιστολογίου αναδημοσιεύτηκαν σε kerkida, politis-sports και protathlima προβάλλοντας την ομάδα μας ακόμα περισσότερο στο ευρύτερο φίλαθλο κοινό, κάτι που λείπει από την Α.Ε.Κ. ειδικά φέτος.

Οι 100.000 αυθεντικές επισκέψεις στο ιστολόγιο ισοδυναμούν με 143 περίπου μοναδικούς επισκέπτες ανά ημέρα, ένας αριθμός όχι ιδιαίτερα μεγάλος αν υπολογίσουμε τον όγκο των ΑΕΚτζήδων, όμως λαμβάνοντας υπόψιν την αδράνεια και την ποδοσφαιρική στασιμότητα ορισμένων μηνών, είναι ένας αξιοσέβαστος αριθμός. Ρεκόρ επισκεψιμότητας αποτελεί η 27η Ιουνίου 2008 όπου οι επισκέψεις έφτασαν τις 1013!

Πρώτη χώρα σε επισκέψεις στο www.aekition.blogspot.com δε θα μπορούσε να ήταν άλλη από την Κύπρο, με 74.122 επισκέψεις. Δεύτερη η Ελλάδα με 7.230 και Τρίτη η Αγγλία με 2.686. Στο μακρύ κατάλογο των 75 χωρών που έχουν επισκεφτεί το ιστολόγιό μας συναντάμε επίσης τις Η.Π.Α., την Τσεχία, τα Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα, τη Βενεζουέλα, το Ισραήλ, τη Γερμανία και πολλές άλλες χώρες από όλες τις Ηπείρους, γεγονός που αποδεικνύει πως η ΑΕΚ βρίσκεται παντού.

Με την ευκαιρία θέλουμε να ευχαριστήσουμε τους συνεργάτες μας, που είσαστε όλοι εσείς που συνεισφέρετε καθημερινά στο blog καταθέτοντας την άποψή σας και τις εισηγήσεις σας. Με αυτό τον τρόπο μας βοηθήσατε να βελτιωνόμαστε διαρκώς και να μην αδρανήσουμε. Είναι αξιοσημείωτο το γεγονός ότι φέτος που η ομάδα μας αγωνίζεται στη Β’ κατηγορία, το www.aekition.blogspot.com συνεχίζει με τον ίδιο ζήλο να καταπιάνεται με θέματα που αφορούν την ΑΕΚ. Υπόσχεσή μας είναι πως θα συνεχίσουμε ανιδιοτελώς να «βαράμε» τα πληκτρολόγια και τη φετινή χρονιά, ανεβάζοντας την εικόνα της ΑΕΚΑΡΑΣ μας όσο ψηλότερα μπορούμε.

*(αντικειμενικές μετρήσεις δίχως διπλογραφίες)
Share this Article on :

23 ΑΕΚΤΖΗΔΕΣ ΜΙΛΗΣΑΝ! ΓΡΑΨΕ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΣΟΥ ΕΔΩ!:

EL SKALIOTIS είπε...

Μπράβο παιδιά για ότι κάνατε και σύντομα να διπλασιάσετε τους επισκέπτες.

Πάμε δυνατά για το 2010, με την ΑΕΚΑΡΑ μας στην κορυφή

Ανώνυμος είπε...

Παντα να εχετε το ιδιο κεφι και ενθουσιασμο για την ΑΕΚΑΡΑ μας, ΜΠΡΑΒΟ ΠΑΙΔΙΑ ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ.
ΕΠΟΜΕΝΟΣ ΣΤΟΧΟΣ 200,000.

Ανώνυμος είπε...

den armozi file stin aek na leme stin korifi kai na enooume tin b katigoria! kai kanis na min perifanevete oute ston giro kosmo tou an avrio eimaste proti i paroume to protathlima stin b katigoria! i aek armozi na einai psila stin megali katigoria kai elpizoume oloi na tin thoume xana eki.

sinxaritiria sto kataplixtiko afto blok!

aek aek kai mono aek.

Ανώνυμος είπε...

ΑΝΤΕ ΚΑΙ ΤΟ ΤΕΛΟΣ ΤΟΥ 2010 ΝΑ ΒΡΕΙ ΤΗΝ ΑΕΚ ΜΑΣ ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΡΙΑ ΧΕΙΜΩΝΑ !!!!!!!!!

Ανώνυμος είπε...

ferte mas ton marcelinio.etsi pekti theloume sto kentro.panikos

Ανώνυμος είπε...

ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΑΡΚΕΤΟΙ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΣΤΕΣ ΠΟΥ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΒΟΗΘΗΣΟΥΝ ΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΜΑΣ . ΚΡΑΣΑΣ , ΓΑΡΠΟΖΗΣ , ΤΙΚΙΝΙΟ Κ.Α. ΠΟΥ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΕΡΘΟΥΝ ΚΑΙ ΝΑ ΜΠΟΥΝ ΑΜΕΣΩΣ ΣΤΗΝ ΕΝΔΕΚΑΔΑ ΤΟΣΟ ΓΙΑ ΦΕΤΟΣ ΟΣΟ ΚΑΙ ΤΟΥ ΧΡΟΝΟΥ.
ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΟΝ ΓΙΩΡΓΟ ΑΠΟ ΤΗΝ ΟΡΜΗΔΕΙΑ ΑΝΑΡΩΤΙΕΜΑΙ ΠΟΥ ΝΑ ΧΑΘΗΚΕ ΜΕ ΤΑ ΠΙΚΡΟΧΟΛΑ ΤΟΥ ΣΧΟΛΙΑ.
LOUIGI.

Ανώνυμος είπε...

ego thelo amessos piso ton kassio otan epistrepsoume.

stin axna stis arxes don ixan gia axristo alla tora vrike ton euato tou kai einai o eigitis tous. scorare kai me apoel sto kypelo kai me omonoia xtes.

lipithika poli pou mas efige aftos o pextis.
einai thetiko oti stin axna ena xrono exi ipograpsi kai makari na ton exoume piso.

kai o tikinio pou lei o filos spoudea periptosi pou theli mia omada na isixasi kai na meini gia kero na prosferi.

apo ael efige na paei pio psila,
stin anorthosi efige gia na erti o savio,
apo emas efige epidi pesame b katigoria.

theli kapou na meni kairo kai na pexi mpala. einai poli kalos pextis.

o krassas einai epipoleos se tramatismous alla giati oxi. einai kai i proti epilogi tou proponiti mas. kai o garpozis an kai aristera einai o koullis mas.

Ανώνυμος είπε...

ΑΓΑΠΗΤΟΙ ΦΙΛΟΙ ΑΕΚΤΖΗΔΕΣ. ΕΧΩ ΕΠΙΣΤΡΕΨΕΙ ΑΛΛΑ ΟΧΙ ΜΕ ΠΙΚΡΟΧΟΛΑ ΣΧΟΛΙΑ. ΑΚΟΥΣΑ ΟΤΙ ΣΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΜΑΣ ΕΠΙΣΤΡΕΦΟΥΝ ΚΑΠΟΙΕΣ ΠΑΛΙΕΣ ΚΑΡΑΒΑΝΕΣ ΟΠΩΣ ΤΟΝ ΝΙΚΟΛΑ ΓΕΩΡΓΙΟΥ, ΓΙΩΡΓΟ ΘΕΟΔΟΤΟΥ ΚΑΙ ΚΩΝ/ΝΟΣ ΜΗΝΑ ΓΙΑ ΝΑ ΒΟΗΘΗΣΟΥΝ ΝΑ ΒΓΟΥΜΕ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ. ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ ΕΛΠΙΖΩ ΝΑ ΜΗΝ ΕΡΘΟΥΝ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΘΕΛΩ ΑΛΛΟΥΣ ΣΥΝΤΑΞΙΟΥΧΟΥΣ ΣΤΗΝ ΟΜΑΔΑ. ΘΕΛΟΥΜΕ ΝΕΟ ΑΙΜΑ ΓΙΑ ΝΑ ΔΙΕΚΔΙΚΗΣΟΥΜΕ ΤΕΤΡΑΔΑ ΤΟΥ ΧΡΟΝΟΥ ΚΑΙ ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΤΗΝ ΕΚΠΛΗΞΗ ΟΠΩΣ ΠΡΟΠΕΡΣΙ. ΓΙΑΤΙ ΟΧΙ ΝΑ ΔΙΕΚΔΙΚΗΣΟΥΜΕ ΤΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΄Η ΤΟ ΚΥΠΕΛΛΟ. ΠΙΣΤΕΥΩ ΟΤΙ ΘΕΛΟΥΜΕ ΠΑΙΧΤΕΣ ΚΑΤΩ ΤΩΝ 30 ΕΤΩΝ ΜΕ ΚΑΛΗ ΦΥΣΙΚΗ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ,ΕΤΟΙΜΟΠΟΛΕΜΟΥΣ ΓΙΑ ΝΑ ΔΩΣΟΥΝ ΚΑΙ ΤΗΝ ΨΥΧΗ ΤΟΥΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΦΑΝΕΛΛΑ ΤΗΣ ΟΜΑΔΑΣ ΜΑΣ.
ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ. ΓΙΩΡΓΟΣ ΟΡΜΗΔΕΙΑ.

Ανώνυμος είπε...

ΓΙΩΡΓΟ ΑΠΟ ΟΡΜΗΔΕΙΑ.
ΕΠΕΣΤΡΕΨΕΣ ΓΙΑ ΝΑ ΜΑΣ ΛΑΛΕΙΣ ΒΛΑΚΕΙΕΣ? Η ΜΑΛΛΟΝ ΥΠΟΤΙΜΑΣ ΤΗΝ ΝΟΗΜΟΣΥΝΗ ΜΑΣ. ΝΟΜΙΖΕΙΣ ΟΤΙ ΕΙΜΑΣΤΕΣ ΚΟΠΕΛΛΟΥΔΚΙΑ? ΠΟΥ ΑΚΟΥΣΕΣ ΤΟΥΤΕΣ ΤΙΣ ΒΛΑΒΕΙΕΣ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΠΡΩΗΝ ΠΑΙΚΤΕΣ ΤΗΣ ΟΜΑΔΑΣ? ΜΑΛΛΟΝ ΤΟΥΣ ΕΙΔΕΣ ΣΕ ΚΑΠΟΙΟ ΑΠΟ ΤΑ ΟΝΕΙΡΑ ΣΟΥ ΝΑ ΠΑΙΖΟΥΝ ΜΠΑΛΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΟΜΑΔΑ, ΜΟΝΟ ΕΤΣΙ ΕΞΗΓΗΤΑΙ. ΦΥΣΙΚΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΠΡΟΚΕΙΤΕ ΝΑ ΠΑΡΟΥΜΕ ΚΑΝΕΝΑΝ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΠΙΟ ΠΑΝΩ.
ΕΓΩ ΣΕ ΠΕΡΙΜΕΝΩ ΤΗΝ ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΤΟ ΓΗΠΕΔΟ ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΑ ΑΛΛΑ ΑΔΕΛΦΙΑ ΤΗΣ ΟΜΑΔΑΣ ΝΑ ΠΑΝΗΓΥΡΙΣΟΥΜΕ ΑΛΛΗ ΜΙΑ ΝΙΚΗ ΚΑΙ ΝΑ ΑΠΟΘΕΩΣΟΥΜΕ ΤΟΝ ΜΕΓΑΛΟ IVAN CAMPO ΣΤΟ ΝΤΕΜΠΟΥΤΟ ΤΟΥ.
ΑΕΚΑΡΑ ΟΛΕ
ΑRTEMIO FRANKIE

Ανώνυμος είπε...

ΣΥΜΦΩΝΩ ΜΕ ΤΟΝ ΑΡΤΕΜΙΟ .
ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΤΗΝ ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΤΟ ΓΗΠΕΔΟ ΚΑΙ ΑΣΤΕ ΤΟΝ ΓΙΩΡΓΟ ΑΠΟ ΤΗΝ ΟΡΜΗΔΕΙΑ ΝΑ ΒΛΕΠΕΙ ΟΝΕΙΡΑ Η ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΕΦΙΑΛΤΕΣ.
LOUIGI.

Ανώνυμος είπε...

ΑΛΛΗ ΜΙΑ ΛΥΣΗ ΚΑΛΗ ΕΠΙΘΕΤΙΚΟΥ ΓΙΑ ΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΗ ΤΟΥ ΓΙΩΡΓΟΥ ΒΑΚΟΥΦΤΣΗ Ο ΟΠΟΙΟΣ ΕΜΕΙΝΕ ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΤΟΥ ΤΗΝ ΞΑΝΘΗ.ΤΙ ΛΕΤΕ ?ΣΧΟΛΙΑ?
LOUIGI!

Ανώνυμος είπε...

ΑΓΑΠΗΤΕ ΦΙΛΕ ΑΡΤΕΜΙΟ ΦΡΑΝΚΙ. ΑΣΦΑΛΩΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΤΑ ΕΙΔΑ ΟΝΕΙΡΟ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΕΓΡΑΨΑ. Ο ΧΡΟΝΟΣ ΘΑ ΜΕ ΔΙΚΑΙΩΣΕΙ ΑΚΟΜΑ ΜΙΑ ΦΟΡΑ ΚΑΙ ΕΙΜΑΙ ΕΤΟΙΜΟΣ ΝΑ ΔΕΧΤΩ ΤΗΝ ΑΠΟΛΟΓΙΑ ΣΟΥ ΟΤΑΝ ΓΙΝΟΥΝ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΕΙΠΑ. ΔΕΝ ΚΡΑΤΑΩ ΚΑΚΙΑ. Ο ΒΑΚΟΥΦΤΣΗΣ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ ΠΟΛΥ ΚΑΛΗ ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΤΟ ΡΟΣΤΕΡ ΤΗΣ ΟΜΑΔΑΣ ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΠΟΥ ΘΑ ΒΡΕΘΟΥΝ ΤΑ ΧΡΗΜΑΤΑ ΓΙΑ ΝΑ ΤΟΝ ΠΛΗΡΩΝΟΥΜΕ. Η ΑΠΟΨΗ ΜΟΥ ΓΙΑ ΤΟΝ ΙΒΑΝ ΔΕΝ ΑΛΛΑΖΕΙ. ΘΑ ΜΑΣ ΑΠΟΓΟΗΤΕΥΣΕΙ ΟΛΟΥΣ. ΑΠΛΑ ΣΠΑΤΑΛΗΣΑΜΕ ΑΡΚΕΤΑ ΧΡΗΜΑΤΑ ΓΙΑ ΝΑ ΦΕΡΟΥΜΕ ΜΟΝΟ ΕΝΑ ΜΕΓΑΛΟ ΟΝΟΜΑ. ΤΙΠΟΤΑ ΑΛΛΟ.

ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΠΟΥ ΜΕ ΑΚΟΥΣΑΤΕ.
ΓΙΩΡΓΟΣ ΟΡΜΗΔΕΙΑ. ΜΙΑ ΖΩΗ ΑΕΚ. ΔΕΧΤΑ ΟΠΟΙΑΔΗΠΟΤΕ ΚΟΣΜΙΑ ΣΧΟΛΙΑ.

Ανώνυμος είπε...

GIA TO KASE TOU BAKOUFTSI FILE LOUIG VAZIS AKOMA KATI TIS KAI FERNIS TIN SIGOURI LISI.
MIA LISI POU APO MONO TOU THA POULISI 600 - 800 SEASON TICKET (AFOU FETOS POULISAME PERIPOU 1100)
MIA LISI POU THA SINKINISI MIKROUS KAI MEGALOUS
MIA LISI POU THA ZONTANEPSI PIKRAMENOUS
MIA LISI POU THA SOU VALI 12 GOAL (PRIN FIGI EVALE 13) KAI THA ETIMASI KAI ALO 15 AFOU PERASI OLOI TIN AMINA TIS ANTIPALIS OMADA KAI THOSI PASA STO PIATO SE SINPEXTIS.

NOMIZO ARKETOI KATALAVATE GIA PION MILO

THE KING.

EH GORGO PES KAI KAMIA KOUVENTA SOVARI NA SE IPOLOGISOUME KAI LIGO.

Ανώνυμος είπε...

enosis forever

Ανώνυμος είπε...

ΓΙΩΡΓΟ ΑΠΟ ΟΡΜΗΔΕΙΑ ΦΤΙΑΞΕ ΜΑΣ ΚΙ ΑΛΛΟ ΜΕ ΤΙΣ ΛΑΛΑΚΙΕΣ ΣΟΥ.ΤΖΙΑΙ ΓΙΑ ΤΟΝ ΚΑΜΠΟ ΛΛΙΕΣ ΚΟΥΒΕΝΤΕΣ.ΝΑΚΚΟ ΣΕΒΑΣΜΟ ΣΕ ΕΝΑ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑΣ ΚΛΑΣΗΣ ΠΑΙΚΤΗ ΚΑΙ ΣΤΟ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΟ ΟΝΟΜΑ ΠΟΥ ΦΟΡΕΣΕ ΠΟΤΕ ΤΗΝ ΦΑΝΕΛΑ ΤΗΣ ΑΕΚ..ΕΣΤΩ ΚΑΙ ΣΤΑ 35 ΤΟΥ ΧΡΟΝΙΑ.LOUITZI O ΒΑΚΟΥΦΤΣΗΣ ΕΙΝΑΙ ΠΙΟ ΑΡΓΟΣ ΚΑΙ ΑΠΟ ΧΕΛΩΝΑ.Η ΕΝΝΟΙΑ ΤΟΥ ΕΝ ΤΑ ΜΑΛΛΙΑ ΤΟΥ ΤΑ ΚΛΑΜΠ ΤΖΙΑΙ ΤΟ ΜΟΝΤΕΛΙΓΚ.ΕΝ ΓΙ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΕΝ ΕΚΑΜΕ ΜΕΓΑΛΗ ΚΑΡΙΕΡΑ.ΓΙΑ ΤΟΝ ΚΙΝΓΚΣΛΕΙ ΕΝ ΚΑΛΑ ΤΑ ΟΝΕΙΡΑ ΑΛΛΑ ΩΣ ΤΖΙΑΜΕ..ΚΑΜΝΕΙ ΜΕΓΑΛΗ ΚΑΡΙΕΡΑ ΣΤΗΝ ΟΥΚΡΑΝΙΑ.Ο ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΣΜΟΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΝΕΑ ΧΡΟΝΙΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΑΡΧΙΣΕΙ ΑΠΟ ΤΩΡΑ ΑΝ ΔΕΝ ΑΡΧΙΣΕ ΗΔΗ ΚΑΙ ΥΠΑΡΧΕΙ ΧΡΟΝΟΣ ΑΡΚΕΤΟΣ.ΤΟ ΚΑΛΥΤΕΡΟ ΜΗΝΥΜΑ ΑΠΟ ΤΟΝ ΑΡΤΕΜΙΟ ΠΟΥ ΓΡΑΦΕΙ ΤΗΝ ΚΥΡΙΑΚΗ ΟΛΟΙ ΜΑΣ ΣΤΟ ΓΗΠΕΔΟ.

ΠΑΜΠΟΣ ΑΠΟ ΔΡΟΣΙΑ

Ανώνυμος είπε...

:)
pampo mou an nomizis einai oneiro o king exis gelasti poli. o kampos an sou elega to kalokairi oti tha erti stin aek pale gia oneiro tha mu eleges.

arkei na einai ennomeni paragontes mas. kai einai ola pithana

Ανώνυμος είπε...

Ο ΓΙΩΡΓΟΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΟΡΜΗΔΕΙΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΦΑΝΑΤΙΚΟΣ ΜΕ ΤΗΝ ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ ΚΑΙ ΑΝΑΝΤΙΑ ΤΗΣ ΡΕΑΛ. ΔΕΝ ΕΞΗΓΕΙΤΕ ΑΛΛΟΣΠΩΣ Η ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΑ ΤΟΥ ΑΠΕΝΑΝΤΙ ΣΤΟΝ ΚΑΜΠΟ.
ΠΙΣΤΕΥΩ ΘΑ ΕΙΝΑΙ Ο ΠΡΩΤΟΣ ΠΟΥ ΘΑ ΣΗΚΩΣΕΙ ΤΟΝ ΚΑΜΠΟ ΣΤΟΥΣ ΟΜΟΥΣ ΤΟΥ ΟΤΑΝ ΘΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΤΟΝ ΓΥΡΟ ΤΟΥ ΘΡΙΑΜΒΟΥ.
LOUIGI.

Unknown είπε...

ΑΛΤΟ ΑΤΟΡΝΟ,ΞΕΚΙΝΑΜΕ ΜΕ ΑΥΤΟΝ.ΕΓΙΝΕ ΗΔΗ Η ΠΡΩΤΗ ΚΡΟΥΣΗ ΣΤΟΝ ΠΑΙΚΤΗ ΞΑΙ ΤΟΝ ΑΠΟΛΛΩΝΑ ΚΑΙ ΟΙ ΠΡΩΤΕΣ ΕΝΔΕΙΞΕΙΣ ΕΙΝΑΙ ΘΕΤΙΚΕΣ

ΠΑΜΠΟΣ ΑΠΟ ΔΡΟΣΙΑ είπε...

Φίλε ανώνυμε καλά εν τα όνειρα αλλά όχι τα απατηλά.Καταρχήν μην κάνεις σύγκριση της μεταγραφής ΚΑΜΠΟ για να στηρίζεις τις ελπίδες σου(και όλων μας)για να έρθει ο ΚΙΝΓΚ πίσω στην ομάδα.Ο ΚΑΜΠΟ μην ξεχνάς ότι αποκτήθηκε με το καθεστώς του ελεύθερου.Και στην ομάδα ήρθαν ανάλγης αξίας παίχτες και πιο έτοιμοι και νεότεροι του ΚΑΜΠΟ(ΒΟΟΥΤΕΡ,ΓΙΑΝΚΑΟΥΣΚΑΣ)Η μόνη ταύτιση που μπόρει να γίνει είναι να ξαναδούμε τον ΚΙΝΓΚ ξανά στην ΑΕΚ στα 34-35 του όπως και ο ΚΑΜΠΟ.O KINΓΚ όπως αγαπήθηκε από εμάς αγαπήθηκε και στην Ουκρανία,ο ΚΙΝΓΚ είναι βασικό και αναντικατάστατο μέλος στην ΜΕΤΑΛΛΟΥΡΓΚ σε 16 παιχνίδια πέτυχε 2 γκολ μοιράζοντας και 4 ασιστ-γκολ έξω και τα μαγικά του,ο ΚΙΝΓΚ έχει συμβόλαιο μέχρι το 2011 και σκέφτου πόσα θα κοστολογείται(για σκέφτου λίγο),ο ΚΙΝΓΚ όταν θα λήξει το συμβόλαιο του στα 30 του,στην καλύτερη δηλαδή ηλικία θα αναζητήσει και δεν θα δυσκολευτεί να βρει το τελευταίο του ίσως μεγάλο συμβόλαιο.Το συμβούλιο με το τεχνικό team πρέπει να καταπιαστούν με ένα συγκεκριμένο πλάνο και εννοώ να κατασταλάξουν σε ποιες θέσεις χρειάζεται περισσότερο ενίσχυση η ομάδα και από την Α ομάδα μου κάνει αυτός π.χ. από την Β ομάδα μου κάνει αυτός π.χ.Να οροθετητούν οι αρχικοί στόχοι και να πάμε σε σίγουρες και δοκιμασμένες λύσεις και αν μπόρουμε να χτίσουμε επιτέλους ένα κορμό από Κύπριους παίχτες ακόμα καλύτερα.Και κάτι τελευταίο μια συνεργασία με τον μάνατζερ της ΔΟΞΑΣ θα μας έβγαινε μονάχα σε καλό.Ο άνθρωπος αυτός έφερε παιχταράδες από ΠΟΡΤΟΓΑΛΙΑ με το μπάτζετ της ΔΟΞΑΣ να μην φτάνει ούτε το ένα τρίτο της ΑΕΚ.

ΥΓ:SUNNY KINGSLEY τρέλλανε τους κι άλλο με την μαγεία σου.Έστω και στην δύση της καριέρας σου ελπίζω να ξανακουστεί από τον κόσμο της ΑΕΚ που τόσο αγάπησες και αγαπήθηκες η ιαχή KING,KING KING.

Ανώνυμος είπε...

o kathenas mpainei kai grafei oti tou katevei!o allos lalei mas gia krousi ston atorno o opoios einai vasikos kai anantikatastatos ston apollona!!!re ma oti thoreite oneiro grafete to dame?

Ανώνυμος είπε...

einai arostos exo aek! sizitisis kanoume file gia tin arostia mas.
kai pou xeris esi an o atorno einai euxaristimenos sto apollona? siga ton pexti gia na skotothoume pas ton atorno. den leo kalos otan pezi alla san ton atorno vriskis arketous.

trelathika trelathika gia sena aekara katastrafika

Unknown είπε...

ΦΙΛΕ ΑΝΩΝΥΜΕ ΕΙΔΑ ΟΝΕΙΡΟ ΟΤΙ ΕΚΑΜΑΜΕΝ ΚΡΟΥΣΗ ΤΟΥ ΑΠΟΛΛΩΝΑ ΓΙΑ ΑΤΟΡΝΟ.ΕΣΥ ΕΝ ΘΩΡΕΙΣ ΟΝΕΙΡΑ?ΓΡΑΨΕ ΜΑΣ ΤΖΙΑΙ ΕΣΥ ΚΑΝΕΝΑ ΟΝΕΙΡΟ ΣΟΥ ΡΕ ΦΙΛΕ.ΜΑ ΕΙΣΑΙ ΣΟΒΑΡΟΣ ΡΕ?ΤΙ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΣ ΝΑ ΜΑΣ ΠΕΙΣ.ΟΠΟΙΟΣ ΕΙΝΑΙ ΒΑΣΙΚΟΣ ΚΑΙ ΑΝΑΝΤΙΚΑΤΑΣΤΟΣ ΣΕ ΟΜΑΔΑ ΤΟΥ ΚΥΠΡΙΑΚΟΥ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΔΙΑΠΡΑΓΜΑΤΕΥΣΙΜΟΣ?ΤΙ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΣ ΝΑ ΜΑΣ ΠΕΙΣ.ΟΤΙ ΜΕ ΤΟ ΣΚΕΠΤΙΚΟ ΤΟ ΔΙΚΟ ΣΟΥ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΑΡΟΥΜΕ ΠΑΙΚΤΕΣ ΠΟΥ ΒΡΑΖΟΥΝΕ ΤΟΥΣ ΠΑΓΚΟΥΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΒΑΣΙΚΟΙ?.ΦΙΛΕ ΖΑΠΑΤΙΣΤΑ ΚΑΙ ΦΟΙΝΙΚΟΥΔΑ ΔΕΝ ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ ΝΑ ΞΑΝΑΑΣΧΟΛΗΘΩ ΜΕ ΤΟΝ ΠΙΟ ΠΑΝΩ ΚΟΠΕΛΛΟΥΙ ΑΛΛΑ ΜΑΘΕΤΕ ΚΑΙ ΕΧΕΤΕ ΤΟΝ ΤΡΟΠΟ ΑΝ ΕΓΙΝΕ ΚΡΟΥΣΗ ΓΙΑ ΑΤΟΡΝΟ.ΕΓΩ ΗΔΗ ΤΟ ΞΕΡΩ.ΞΕΡΩ ΟΤΙ ΕΓΙΝΑΝ ΚΡΟΥΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΕ ΑΛΛΟΥΣ ΠΑΙΚΤΕΣ ΑΛΛΑ ΕΝ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΠΩ ΑΜΠΑ ΤΖΙΑΙ ΕΝΟΧΛΗΘΕΙ ΤΟ ΚΟΠΕΛΛΟΥΙ ΠΟΥ ΜΟΙΡΑΖΟΥΜΕ ΤΑ ΟΝΕΙΡΑ ΜΟΥ ΜΑΖΙ ΣΑΣ.

ΥΓ1:ΦΙΛΕ ΑΝΩΝΥΜΕ ΣΥΜΦΩΝΩ ΜΕ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΟΥ ΓΙΑ ΑΤΟΡΝΟ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΟΝ ΑΠΟΛΛΩΝΑ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΠΕΡΙΤΤΟΣ ΤΟΥ ΧΡΟΝΟΥ(ΣΑΓΚΟΙ,ΑΓΚΟΚΟ,ΜΑΤΟΥΣΟΒΙΤΣ,ΑΒΡΑΑΜ,ΛΑΙ,ΑΝΤΟΝΙΟ ΝΟΥΝΙΕΣ) ΑΛΛΑ ΓΙΑ ΕΜΑΣ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΠΡΕΠΕΙ.
ΥΓ2:ΠΡΟΣ ΜΑΡΙΟ ΕΛΛΗΝΑ,ΜΗΝ ΚΑΝΕΤΕ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΣΕ ΠΑΙΚΤΕΣ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΒΑΣΙΚΟΙ ΚΑΙ ΑΝΑΝΤΙΚΑΤΑΣΤΑΤΟΙ ΣΤΙΣ ΟΜΑΔΕΣ ΤΟΥΣ,ΚΙΝΔΥΝΕΥΕΤΕ ΝΑ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΕΙΤΕ ΟΝΕΙΡΟΠΟΛΟΙ.

Ανώνυμος είπε...

ΗΜΟΥΝ ΣΤΟ ΓΗΠΕΔΟ ΧΘΕΣ.Η ΟΜΑΔΑ ΧΡΕΙΑΖΕΤΕ ΕΠΕΙΓΟΝΤΟΣ ΣΕΝΤΕΡ ΦΟΡ ΑΞΙΑΣ . ΘΕΛΟΥΜΕ ΕΠΙΘΕΤΙΚΟ ΠΟΥ ΘΑ ΤΟΝ ΝΙΩΘΟΥΝ ΟΙ ΑΝΤΙΠΑΛΕΣ ΑΜΥΝΕΣ . ΚΑΛΟΙ ΟΙ ΝΕΑΡΟΙ ΜΑΣ ΑΛΛΑ ΟΧΙ ΓΙΑ ΒΑΣΙΚΟΙ.Ο ΝΤΕ ΚΡΟΥΤ ΠΙΣΤΕΥΩ ΑΝ ΕΡΧΟΤΑΝ ΠΙΣΩ ΘΑ ΗΤΑΝ ΟΤΙ ΚΑΛΥΤΕΡΟ .
Ο ΚΑΜΠΟ ΘΕΛΕΙ ΠΟΛΛΗ ΔΟΥΛΕΙΑ .ΕΛΠΙΖΩ ΝΑ ΜΗΝ ΧΑΛΑΣΕΙ ΤΟ ΟΝΟΜΑ ΤΟΥ ΟΠΩΣ Ο ΖΑΡΤΕΛ.
LOUIGI.

Δημοσίευση σχολίου

Σχόλια με ακατάλληλο περιεχόμενο δεν θα δημοσιεύονται.

Παρακαλούμε όπως βάζετε ΟΝΟΜΑ ή ΨΕΥΔΩΝΥΜΟ για να δημοσιευθεί το σχόλιό σας.

 

© Copyright A.E.Kition blog 2010 -2011 | Design by Herdiansyah Hamzah | Published by Borneo Templates | Powered by Blogger.com.