News Update :

Διπλοπρόσωπη

Δευτέρα 23 Νοεμβρίου 2009

Τι είν’ αυτό που μεταμορφώνει την ομάδα μας από το κακό στο καλύτερο και ξανά απ’ αρχής; Με τόση αρνητική ενέργεια συσσωρευμένη επάνω της, η ΑΕΚ καταφέρνει να εκπλήξει ακόμα και τον εαυτό της! Μέσα σε 2 βδομάδες δείχνει τα δυο της αντίθετα πρόσωπα: της αδυναμίας και του τσαμπουκά...

Εάν κοιτάξει κανείς τη βαθμολογία θα διαπιστώσει ότι η ομάδα είναι κοντά στους στόχους της που δεν είναι άλλοι από την άνοδο και το πρωτάθλημα. Ακόμα και μετά από τις φουρτούνες που περνούμε (ποδοσφαιρική αμφισβήτηση, προπονητική απαξίωση, διοικητική μεμψιμοιρία), αλλά και τις ήττες χαστούκια (ΠΑΕΕΚ, Ατρόμητος, Αλκή) η ομάδα παραμένει στα ψηλά. Τι είναι αυτό όμως που μας σώζει πάντα μετά από κάθε αποτυχία; Ομολογώ πως δεν το ‘χω βρει ακόμα! Τη μία χάνεις από την Αλκή και παίρνεις ισοπαλία σαν ήττα από τον Ολυμπιακό και μετά κερδίζεις χαλαρά την Αγία Νάπα μέσα στην έδρα της που αποτελεί μία από τις πιο σκληρές έδρες! Η ομάδα μόλις γονατίσει βρίσκει τον τρόπο να θεριεύει (και ξανά από την αρχή). Παρόλο που όλοι περιμέναμε ότι η ΑΕΚ θα περνούσε σαν σίφουνας από τη Β’ κατηγορία εντούτοις πρέπει να είμαστε ευχαριστημένοι με την βαθμολογική μας παρουσία αναλογιζόμενοι βεβαίως τις συνθήκες που επικρατούν στην ομάδα.

Υ.Γ. Ιδιαίτερη μνεία θέλω να κάνω για τον Τζόσουα. Δεν ξέρω αν βελτιώθηκε τόσο πολύ από πέρσι ή αν το επίπεδο της Β’ κατηγορίας είναι τόσο χαμηλό που ξεχωρίζει σαν τη μύγα μες το γάλα. Όπως και να ‘χει η παρουσία του μέχρι τώρα είναι αξιέπαινη και σίγουρα αποτελεί τον καταλύτη της ομάδας. Σίγουρα όπως αγωνίζεται αποδεικνύει ότι δεν είναι παίκτης Β’ κατηγορίας. Για να γίνει ο νέος Kingsley χρειάζεται ακόμα πολλή προσπάθεια αλλά είμαι σίγουρος ότι αν συνεχίσει να δουλεύει θα μας εκπλήξει ακόμα παραπάνω με τις περίτεχνες ενέργείες του.



.
.
.
Share this Article on :

24 ΑΕΚΤΖΗΔΕΣ ΜΙΛΗΣΑΝ! ΓΡΑΨΕ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΣΟΥ ΕΔΩ!:

Ανώνυμος είπε...

Φιλε Ζαπατιστα,

Για πρωτη φορα θα διαφωνησω μαζι σου. Καμμια αλλαγη δεν ειχαμε στο παιχνιδι με την Αγια Ναπα, το ιδιο κουτουρου συστημα, κανενας συνδυασμος της προκοπης, καμμια πλαγιοκοπηση, κανενας τσαμπουκας. Απλως φανηκαμε τυχερη σε στημενη φαση, μπηκε το 1ον γκολ και μετα τις αποβολες δεν ειχαν το σθενος να παλεψουν το παιχνιδι.

Θελει παρα πολυ βελτιωση η ομαδα και δυστυχως με τον προπονητη που εχουμε δεν προκειται να την δουμε. Και με αυτα τα χαλια ομως θα επιστρεψουμε.
Τωρα πρεπει να ειναι η ωρα της διοικησης, η ομαδα χρεαιζετε ενισχυση για να μην μπλεξουμε σε περιπετειες, χρειαζουνται το πιο λιγο 3-4 μεταγραφες και αν ηταν δυνατο αλλο προπονητη.

ζαπατίστας είπε...

Φίλε αυτό εννοώ. Ότι παρόλες τις αδυναμίες μας εντούτοις είμαστε στα ψηλά (2η θέση, κι αν δεν παίρναμε τους 3 βαθμούς από τη Μεάπ θα ήμασταν στην 3η θέση). Αυτό είναι το περίεργο!

Ανώνυμος είπε...

EROTISI PROS:
SAVVA KONSTANTINOU
MICHALI HADJIPIERI
EFORIA PODOSFAIROU

GIATI SE OLA TA PAIXNIDIA MEXRI SIMERA, EIMASTE XEIROTERI APO TON ANTIPALO TA PROTA 20 LEPTA.
THIMITHITE ENA ENA TA PAIXNIDIA SE OLA EIMASTE YPOTONIKI, ARNITIKI, XAMENOI TA PROTA 20 LEPTA.

EMEIS OI TALAIPORIMENI OPADOI TO VLEPOUME - ESIS GIATI OXI?

GIATI???????????

Ανώνυμος είπε...

file zapaditsa mia eikona exi aek apo tin arxi tis xronias. an esi krinis tin eikona tis omadas apo to apotelesma kai oxi tin apodosi exis lathos file mou.
i moni para poli kali eikona tis aek itan 60 - 70 lepta me tin omonoia aradipou sto G.S.Z.
den simeni epidi kerdisame tin ayia napa 0 3 oti xafnika dixame alli eikona! mporousame na erthoume 1 1 kai na pezame spoutheo podosfaioro. tote tha legame pos nai dixame mia kali eikona.
oute me ton olympiako pexame kali oute xtes pexame kala.

oso gia ton tsosoua nai xexorizi para ma para poli. tora an xexorizi epidi einai poli adynato to iliko mas i epidi epitelous vrike ton kalo tou euto tha dixi sto melon. pantos kani tin megali diafora stin omada kai petixeni kai panemorfa termata.

Ανώνυμος είπε...

AFTOS POU KANI FETOS THN DIAFORA KAI O LOGOS POU IMASTE EKI EINAI O JOSUA... PARA POLI 8ETIKOS MPORI KE PERNI THN OMADA PANO TOU KE AN IXAME AKOMI ENA TETIO SIGURA 8A IMASTE PROTOI. TORA 4 PIOTIKES PODSFERISTES- PROTIS KATIGORIAS - TON GENARH POU8A INE ETOIMOI KE GIA TOU XRONOU!

Ανώνυμος είπε...

aek vs ASIL 0-3. auto ta leei ola. kati prepi na gini. an xanume apo fenomenika mikres omades ti tha kanoume an pe3oume me pio megales? as poume oti anevoume katigoria ti tha kanoume me etsi omada pou exoume? tha pesoume pali katigoria? re 3ipnate pame kata diaolou. etsi opws pezoume den anevenoume katigoria oute me sferes ma oute me sferes. re 3ipnate reeeeeeeeeee. exoume ena vato programma akouga alla mono vato programma den exoume. exoume ena programma autokatastrofi tha elega afou monoi mas vgazoume ta matia mas mesa sto spiti mas. An den gini kati sintoma (PROSTIMATA, TIMIRIES PODOSFAIRISTON KAI MIA GERI EPIPLI3I TOU PROPONITI)tha exoume kathe vdomada ta idia pramata kai xirotera.
eimai afantasta stenaxorimenos kai ekneurismenos me tin apodosi kai tin poria tis aek.Mias omadas pou agapisa apo mikros kai tin vlepo na autokatastrefete moni tis xwris na theli na tin voithisoume. distixos pistosi xronou diskola mporoume na tis dosoume afou sxedon perase to proto miso tou protathlimatos... kirioi tis dieikisis kante kati. den vlepete kai eseis tin katantia tis omadas mas, den lipaste ta xrimata kai to xrono pou vazete stin omada... krima kai mono krima an i idioi pou dioikoun kai einai mesa stin aek den kanoun kati. ti mporoume na kanoume emeis pou eimaste mono apli filathli.

kyriakos petrou

Ανώνυμος είπε...

pedkia efien o savakis
mporoume na elpizoume

Ανώνυμος είπε...

ΣΑΒΒΑ ΑΝΤΕ ΓΕΙΑ..

Ανώνυμος είπε...

Σε λίγο θα έχουμε νέο προπονητή. Όποιος και αν είναι, αξίζει ανθρώπινης μεταχείρισης από την κερκίδα. Πρέπει να καταλάβουμε ότι η συμπεριφορά της κερκίδας υποσκάπτει την ομάδα μας εδώ και πολλά χρόνια. Δεν μπορούμε να έχουμε την απαίτηση να συμμετέχουμε στις αποφάσεις του προπονητή ή να επικρίνουμε το παιγνίδι των ποδοσφαιριστών, τα συστήματα, τις επιλογές, την τακτική και όλα αυτά την ώρα του αγώνα. Δεν δικαιολογείται να λέμε ότι αγαπάμε την ομάδα μας και γι αυτό την βρίζουμε, σε κάθε παιγνίδι.
Ο ρόλος της κερκίδας είναι να οργανώνει τον εαυτό της και τις εκδηλώσεις της με στόχο να στηρίζει την ομάδα όσο πιο θερμά γίνεται. Αυτό μπορούμε να το κάνουμε ανεξάρτητα με το ποιους επέλεξε ο προπονητής για να παίξουν, πώς παίζουν και πώς εμείς αντιλαμβανόμαστε την εμφάνιση και τα συστήματα; Μπορούμε στο τέλος του κάθε αγώνα να ψχειροκροτήσουμε πρώτα την καλύτερη ομάδα στο γήπεδο και μετά, ψύχραιμα και χωρίς να βρίζουμε, να κάνουμε την κριτική για την ομάδα μας; Αφού πρώτα έχουμε δώσει όλη μας την ενέργεια για να την στηρίξουμε στο γήπεδο μέχρι το τελευταίο λεπτό;
Έχω την άποψη ότι αν εμείες δεν αλλάξουμε μυαλά είναι την ομάδα μας που θα πρέπει να αποχαιρετίσουμε σε κάποιο στάδιο....

Ανδρέας Σαββίδης
Λάρνακα

Ανώνυμος είπε...

ΣΥΜΦΩΝΩ ΑΠΟΛΥΤΑ ΜΕ ΤΟΝ ΑΝΤΡΕΑ ΣΑΒΒΙΔΗ ΣΥΜΠΟΛΙΤΗ ΚΑΙ ΑΕΚΤΖΗ.Ο ΣΑΒΒΑΣ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΜΕΙΝΕΙ ΓΙΑ ΝΑ ΟΛΟΚΛΗΡΩΣΕΙ ΤΟ ΕΡΓΟ ΤΟΥ.ΜΕΧΡΙ ΧΘΕΣ ΗΤΑΝ ΔΕΥΤΕΡΟΣ.ΑΠΛΩΣ ΤΟΝ ΠΡΟΔΩΣΑΝ ΟΡΙΣΜΕΝΟΙ ΠΑΙΧΤΕΣ.ΞΕΡΩ ΟΤΙ ΠΟΛΛΟΙ ΑΠΟ ΣΑΣ ΘΑ ΑΝΤΙΔΡΑΣΟΥΝ ΜΕ ΤΙΣ ΑΠΟΨΕΙΣ ΜΟΥ ΑΛΛΑ ΟΛΙΓΟΝ ΜΕ ΝΟΙΑΖΕΙ.ΣΑΒΒΑ ΖΗΤΑΜΕ ΣΥΓΓΝΩΜΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΠΑΝΘΡΩΠΗ ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΑ ΠΟΥ ΕΤΥΧΕΣ ΧΘΕΣ.ΕΛΠΙΖΩ ΟΙ ΔΡΟΜΟΙ ΜΑΣ ΝΑ ΣΜΙΞΟΥΝ ΣΥΝΤΟΜΑ.

ΜΑΡΙΑ ΑΠΟ ΠΕΡΒΟΛΙΑ

Ανώνυμος είπε...

Ο ΣΑΒΒΑΣ ΕΦΥΓΕ.ΤΙ ΓΙΝΕΤΕ ΤΩΡΑ?ΠΟΙΟΣ ΚΑΛΥΤΕΡΟΣ ΤΟΥ ΘΑ ΕΡΘΕΙ?Ο ΣΤΑΥΡΙΝΟΣ Ο ΜΙΧΑΗΛΙΔΗΣ?ΑΝΤΕ ΜΙΑ ΖΩΗ ΝΑ ΤΡΩΜΕ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΜΑΣ.



ΝΤΙΝΙΝΙΟ ΑΠΟ ΟΡΜΗΔΕΙΑ

Ανώνυμος είπε...

ΠΑΙΔΙΑ Ο ΣΑΒΒΗΣ ΚΑΙ ΠΑΛΙ ΔΕΝ ΗΘΕΛΕ ΝΑ ΠΑΡΑΙΤΗΘΕΙ ΚΑΙ ΟΥΤΕ ΔΕΧΤΗΚΕ ΚΟΙΝΗ ΣΥΝΑΙΝΕΣΗ ΔΙΑΖΥΓΙΟ, ΕΤΣΙ Η ΔΙΟΙΚΗΣΗ ΑΝΑΓΚΑΣΤΗΚΕ ΝΑ ΤΟΝ ΑΠΟΛΥΣΕΙ, ΑΥΤΟ ΔΕΙΧΝΕΙ ΟΤΙ Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΕΙΝΑΙ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΣ ΜΙΣΘΟΦΟΡΟΣ ΚΑΙ ΟΧΙ ΑΕΚΤΖΗΣ ΟΠΩΣ ΜΑΣ ΕΛΕΓΑΝ ΟΙ ΥΠΟΣΤΗΡΙΚΤΕΣ ΤΟΥ.

Ανώνυμος είπε...

ΑΝΔΡΕΑΣ ΜΙΧΑΗΛΙΔΗΣ . ΑΥΤΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΝΕΟΣ ΤΕΧΙΚΟΣ ΜΑΣ.

Ανώνυμος είπε...

ΔΗΛΑΔΗ ΦΙΛΕ ΜΟΥ ΘΑ ΗΤΑΝ ΣΩΣΤΟ ΝΑ ΣΥΜΠΕΡΑΝΩ ΚΑΙ ΓΙΑ ΣΕΝΑ ΟΤΙ ΑΝ ΠΛΗΡΩΝΕΣΑΙ ΓΙΑ ΤΗ ΔΟΥΛΕΙΑ ΣΟΥ ΑΥΤΟ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΟΤΙ ΔΕΝ ΤΗΝ ΑΓΑΠΑΣ? ΕΥΧΟΜΑΙ ΚΑΛΗ ΤΥΧΗ ΣΤΟΝ Κ. ΜΙΧΑΗΛΙΔΗ, ΓΙΑ ΤΟ ΚΑΛΟ ΤΗΣ ΟΜΑΔΑΣ ΜΑΣ. ΕΥΧΟΜΑΙ ΕΠΙΣΗΣ ΝΑ ΑΛΛΑΞΟΥΜΕ ΟΛΟΙ ΜΥΑΛΑ, ΟΠΩΣ ΣΩΣΤΑ ΛΕΕΙ ΚΑΙ Ο Α. ΣΑΒΒΙΔΗΣ ΠΙΟ ΠΑΝΩ...

Ανώνυμος είπε...

Ο ΣΑΒΒΑΣ ΔΕΝ ΑΞΙΖΕ ΤΕΤΟΙΑ ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΑ.ΦΥΣΙΚΑ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΑΝΤΙΔΡΟΥΣΕ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΚΑΤΑ ΠΟΣΟ Η ΔΟΙΗΚΗΣΗ ΘΑ ΣΥΓΚΙΝΗΤΟ ΓΙΑ ΝΑ ΤΟΝ ΑΠΟΛΥΣΕΙ.ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΠΑΡΑΔΕΚΤΟ ΟΤΙ ΑΠΟΤΥΧΕ ΚΑΙ ΟΤΙ ΔΕΝ ΚΑΜΝΕΙ ΚΑΝ ΓΙΑ ΠΡΟΠΟΝΗΤΗΣ ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΤΥΧΕΙ ΤΕΤΟΙΑΣ ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΑΣ ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ ΤΟΥ ΑΓΩΝΑ.ΜΑΡΙΑ ΑΠΟ ΠΕΡΒΟΛΙΑ ΣΕΒΑΣΤΗ Η ΑΠΟΨΗ ΣΟΥ ΑΛΛΑ ΣΕ ΚΑΜΙΑ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΔΕΝ ΕΥΧΟΜΑΙ ΝΑ ΞΑΝΑΣΜΙΞΟΥΝ ΟΙ ΔΡΟΜΟΙ ΜΑΣ ΜΕ ΤΟΝ ΣΑΒΒΑ..ΜΗ ΚΑΚΟΝ ΜΑΣ...

Ανώνυμος είπε...

Φίλε το θέμα της πληρωμής και αγάπης για την δουλειά δεν είναι έτσι απλά όπως το βάζεις. Δηλαδή αν εγώ αγαπώ την εργασία μου σίγουρα θέλω να πληρώνωμε. Και επίσης αν είμαι ΚΑΛΟΣ σε αυτό που κάνω, σίγουρα απαιτώ από τον εργοδότη μου περισσότερα λεφτά.

Όμως τι γίνετε αν εγώ δεν είμαι καλός στην δουλειά μου την στιγμή που ακριβοπληρώνουμε; Αν έχω διοικητική θέση π.χ υπεύθυνος πωλήσεων και οι πωλήσεις αντί να αυξάνονται μειώνονται ποιός ευθύνεται;;; Το έργο κάποιου εργοδοτούμενου είναι αυτό που μιλά στο τέλος.

Δυστυχώς ο Σάββας σε αυτό τον τομέα δεν τα πήγε καλά. Είχε σχεδόν 10 ΟΛΟΚΛΗΡΟΥΣ να φτιάξει μια ΑΞΙΟΜΑΧΗ ΟΜΑΔΑ...Το έργο που έδειξε ήταν 5 ήττες και η τελευταία από τον ΑΣΙΛ στην έδρα μας 3-0. Η Α.Ε.Κ. έπρεπε να ήταν πρώτη αυτή την στιγμή χωρίς ήττα μόνο και μόνο με το όνομα και ιστορία που κουβαλά, όχι να γίνουμε ρεζίλι από το κάθε χωρκό...

Όσο για τους παίχτες που τον πρόδωσαν, αυτός τους διάλεξε!!! Μάλιστα στην θέση του Μηνά και Χαρη Νικολάου, που χθες ήταν ο καλύτερος στο γήπεδο, έφερε παίχτες ανίκανους να σηκώσουν το βάρος της ΑΕΚ.Η διοίκηση μας του έδωσε ΑΡΚΕΤΟ χρόνο να δείξει έργο και ο Σάββας δεν έδειξε τίποτε...αυτή είναι η πικρή αλήθεια...5 ΗΤΤΕΣ σε 10 αγώνες στην Β κατηγορία δεν είναι ο καλύτερος απολογισμός...

Ανώνυμος είπε...

den trepese pou kouvalises stin aek pextes pou oute triti katigoria den pezoun?
den trepese pou akoma kai meta apo ittes apo atromito kai alki i doikisi se stirixe kai se kratise?
den ntrepese pou kaleses ton kosmo tin mia mera kai tin alli exases aneta 0 3 sto gsz me asil?!
den trepese pou se deka agonistikes mono se ena pexnithi eidame kati pou thimize podosfairo?
den trepese pou epezame me lombes?!
den trepese pou exases me tis allages sou to 2 - 0 me olympiako?
den trepese pou xreazomastan tous pontous apo tin dikastiki?
den trepese pou katevikes me entelos lanthasmeni entekada me alki?
den trepese pou kathe evdomada den vlepame tin paramikri veltios sto gipetho?
den trepese pou plironesoun tosa lefta kai den edixe tipote to axiologo akoma kai meta tin stirixi tis diokisis?

tha eprepe na pis signomi kai na figis mono sou kirie.

ego sou dino kai mia sinvouli. allaxe epankelma. den einai tropoi.

Ανώνυμος είπε...

kala re paidkia
oso kai na poume oti o savvas en aektzis san proponitis DEN KAMEI.TOSON APLA.

eutixos pou to apolisan tora dioti meta itan na travoume ta mallia mas.

PS sigan men dekti na fiei xoris apozimiosi.
pia omada ena ton embisteuti loulaxiston stin b katigoria???

Ανώνυμος είπε...

MARIA APO PERVOLIA........ASTA AFTA. OTAN SE PIASI TILEFONO O SIGGENIS SOU O SAVVAS, GIATI SIOURA EN SIGGENIS SOU, PE TOU NA MEN KSANASINAFERI TO ONOMA AEK. OUTE KAN NA PARETITHI O MISTHOFOROS.

Ανώνυμος είπε...

na epistre4ei amesa o minas.. xreiazomaste ton arxigo mas stin duskoli auti xronia

Ανώνυμος είπε...

o savvas den axize tetoia simperifora tote eprepe na figi apo monos tou meta tin itta apo atromito, tin itta apo alki i tin isopalia apo olympiako!
extos to pexnidi me tin aradippou den eidame to paramikro pou thimizi podosfairo giafto min mou ipersapizeste ton savva!

para ma para poli ipomoni ekane i doikisi mazi tou elpizontas se mia agonistiki veltiosi.

akoma kai me tin agia napa to 0 - 3 den pexame mpala. xasame apo asil re file apo asil aneta kai oraia mesa sto gsz kai mu les den axize tetia simperifora?

tote as efevge monos tou kai na zitouse kai signomi pou extise afti tin omada!

tin mia mera kalesen ton kosmo tin alli den ekane eukairia i omada kai exase 0 3

2500 xiliades kosmo me alki kai katevike me entekada pou den eixe pithanotita na kerdisi.

to 2 0 me olymipiako den katafere na to kratisi.

stamato os etho.

Ανώνυμος είπε...

ΠΑΙΔΙΑ, ΗΤΑΝ Η ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ ΠΟΥ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΤΗΣ ΑΕΚ ΠΙΣΤΩΣΕ ΤΟΣΟ ΠΟΛΥ ΤΟΝ ΠΡΟΠΟΝΗΤΗ ΤΗΣ ΟΜΑΔΑΣ.
Η ΔΙΟΙΚΗΣΗ ΤΟΥ ΠΗΡΕ ΤΡΙΑ ΠΑΙΧΝΙΔΙΑ ΑΠ'ΟΤΙ ΛΕΕΙ ΟΛΟΣ Ο ΚΟΣΜΟΣ "ΟΘΕΛΛΟ, ΑΡΑΔΙΠΠΟΥ, ΦΡΕΝΑΡΟΣ", Η ΔΙΑΙΤΗΣΙΑ ΑΛΛΑ 2-3, Η ΔΙΚΑΣΤΙΚΗ ΑΛΛΟ ΕΝΑ ΚΑΙ ΑΥΤΟΣ ΣΥΝΕΧΙΖΕ ΤΟ ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΟ ΤΟΥ ΕΡΓΟ ΧΩΡΙΣ ΟΥΤΕ ΝΑ ΑΠΟΛΟΓΗΘΕΙ ΚΑΙ ΟΥΤΕ ΝΑ ΠΑΡΑΙΤΗΘΕΙ.
Ε ΤΙ ΑΛΛΟ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΔΗΛΑΔΗ? ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΜΕΙΝΟΥΜΕ 10 ΒΑΘΜΟΥΣ ΠΙΣΩ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΠΡΩΤΟΥΣ ΓΙΑ ΝΑ ΓΙΝΟΥΝ ΑΛΛΑΓΕΣ? ΤΟ ΛΑΘΟΣ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΔΕΝ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΤΟΥ ΡΙΞΟΥΝ ΠΡΑΜΑΤΑ ΑΥΤΟΥ ΑΛΛΑ ΤΗΣ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ, ΑΥΤΟΣ ΔΕΝ ΕΦΤΑΙΓΕ ΣΕ ΤΙΠΟΤΑ ΑΛΛΑ ΑΛΛΟΙ ΕΦΤΑΙΓΑΝ, ΝΟΜΙΖΩ ΟΤΙ Ο ΠΙΟ ΚΑΤΑΛΛΗΛΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΛΟΥΗΣ ΣΤΕΦΑΝΗ ΣΕ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΦΑΣΗ ΚΑΙ ΚΑΝΕΙΣ ΑΛΛΟΣ, ΠΡΟΣΠΑΘΗΣΤΕ ΟΛΟΙ ΝΑ ΤΟΝ ΕΠΙΒΑΛΟΥΜΕ ΣΤΗΝ ΔΙΟΙΚΗΣΗ ΑΝ ΣΥΜΦΩΝΑΤΕ ΚΑΙ ΕΣΕΙΣ

Ανώνυμος είπε...

RE DEN KERDISAME OUTE ENA CORNER ME TON ASIL ANTILAMBANESTE SE PIA KATASTASH BRISKOUMASTE... KE MOU LES DEN AJIZE KE DEN

AJIZE MA PERIPEZOUMASTE MONOI MAS, EPREPE NA FIGI POU TO PEGNIDI ME THN MEAP.

STAMATO TZE EGO OS DAME

Ανώνυμος είπε...

Θα ήταν καλό να μην πάθουμε ψύχωση με το Σάββα. Ο άνθρωπος αποτελεί παρελθόν από την ΑΕΚ. (Έτσι για να θυμόμαστε, αυτή τη στιγμή είμαστε τρίτοι στη βαθμολογία Β' κατηγορίας -Αλκή 24, Ολυμπιακός 21, ΑΕΚ 19 - και είμαστε μέσα στους στόχους μας στο κύπελο, 0-0 με ΑΡΗ εκτός έδρας)

Το ζήτημα είναι τι κάνουμε στο μέλλον και το σωματείο μας πώς μπορεί να ωριμάσει μέσα από τις δοκιμασίες ώστε να μπορέσει να σταθεί αντάξιος μιας ολόκληρης πόλης.

Για να γίνει αυτό δεν απαιτείται μόνο καλός προπονητής και καλοί ποδοσφαιριστές. Απαιτείται σοβαρή διοίκηση με μακροπρόθεσμο προγραμματισμό και απαιτείται σοβαρότητα, χωρίς ούτε υπερβολές ούτε χυδαιότητες, στην κερκίδα. Τόσο απλά...

Σε αυτό, ο καθένας από εμάς μπορεί να συνεισφέρει; Το να φορτώνουμε την κατάντια μας σε συγκεκριμένα άτομα είναι το πιο εύκολο πράγμα. Μπορούμε όμως να βοηθήσουμε να βελτιωθούμε;

Ο καθένας από εμάς...

Α. Σαββίδης
Λάρνακα

Δημοσίευση σχολίου

Σχόλια με ακατάλληλο περιεχόμενο δεν θα δημοσιεύονται.

Παρακαλούμε όπως βάζετε ΟΝΟΜΑ ή ΨΕΥΔΩΝΥΜΟ για να δημοσιευθεί το σχόλιό σας.

 

© Copyright A.E.Kition blog 2010 -2011 | Design by Herdiansyah Hamzah | Published by Borneo Templates | Powered by Blogger.com.