News Update :

Ψηφοφορία

Τετάρτη 8 Οκτωβρίου 2008

Επίκαιρο παραμένει το θέμα της τελευταίας ψηφοφορίας, παρόλο που πέρασαν δύο εβδομάδες από τη μέρα που ξεκίνησε. Κι αυτό γιατί ακόμη δεν έχουμε ξεκολλήσει από τον πυθμένα του βαθμολογικού πίνακα, κάτι που ευχόμαστε να συμβεί στην επόμενη αγωνιστική. Ας δούμε αναλυτικά τα αποτελέσματα της ψηφοφορίας:
Τι φταίει περισσότερο για τον πυθμένα;

Η έλλειψη παίκτη που θα πάρει την ομάδα επάνω του: 21 ψήφοι (35%)

Το ντεφορμάρισμα κάποιων παικτών: 2 ψήφοι (3%)
Η κακή ψυχολογία εξαιτίας του ματς της Πέγειας: 5 ψήφοι (8%)
Η ανομοιογένεια λόγω του πήγαινε-έλα του Καλοκαιριού: 14 ψήφοι (23%)
Η ατυχία μας στους τερματοφύλακες: 6 ψήφοι (10%)
Η δυσκολία στο σκοράρισμα: 12 ψήφοι (20%)

Πέραν του 1/3 των ψηφοφόρων αποδίδει το κακό ξεκίνημα στην απουσία κάποιου παίκτη που θα πάρει την ομάδα στους ώμους του και θα την οδηγήσει στη νίκη. Είναι αλήθεια πως δεν υπάρχει πλέον ο "βασιλιάς" στην ομάδα μας αλλά κάτι μου λέει πως σοβαρή υποψηφιότητα για ηγέτης και ψυχή της ομάδας θέτει ο Άμπραχαμ. Εν παση περιπτώση, μια ομάδα δεν πρέπει να στηρίζεται σε έναν ποδοσφαιριστή αλλά ο ένας στον άλλο.

Ακολουθεί το 1/4 των ψηφοφόρων που υποστηρίζει πως τα κακά αποτελέσματα ήρθαν λόγω της ανομοιογένειας που ήταν φυσικό επακόλουθο από τις προσθαφαιρέσεις στο ρόστερ μέχρι και την τελευταία στιγμή. Αυτό που διερωτούμαι όμως εγώ είναι γιατί οι άλλες ομάδες που έκαναν μεταγραφές μέχρι την τελευταία στιγμή δεν αντιμετωπίζουν τέτοιο πρόβλημα;

Ακολούθως, το 1/5 των ψηφοφόρων, συμπεριλαμβανομένου και του εαυτού μου, υποστηρίζει πως η ομάδα μας δύσκολα βρίσκει δίχτυα, με αποτέλεσμα να μην έρχονται τα επιθυμητά αποτελέσματα. Είναι η πρώτη φορά που τάσσομαι ανοιχτά υπέρ μίας υπόθεσης της ψηφοφορίας αν και αυτή είναι μυστική, κι αυτό γιατί στο συγκεκριμένο θέμα είμαι απόλυτος και το έχω θίξει από το ξεκίνημα του πρωταθλήματος. Δε με ενδιαφέρει αν στο επόμενο παιχνίδι η ομάδα πετύχει 5-6 γκολ, αυτό που λέω είναι πως μέχρι στιγμής βρισκόμαστε εκεί που βρισκόμαστε κυρίως λόγω της απουσίας επιθετικού πλάνου και της αναποτελεσματικότητας των επιθετικών μας.

Το δίκιο τους όμως έχουν και όσοι φίλοι έχουν ψηφίσει την ατυχία μας στους τερματοφύλακες (ατυχία ή κακή επιλογή;) ως το σοβαρότερο λόγο της απώλειας βαθμών. Εξάλλου είναι γεγονός πως από τα 7 γκολ που δεχθήκαμε μέχρι στιγμής, οι τερματοφύλακές μας φέρουν ακέραια την ευθύνη τουλάχιστο για τα 4. Τέλος, φαίνεται πως η κακή ψυχολογία λόγω της πρεμιέρας και το ντεφορμάρισμα κάποιων ποδοσφαιριστών δεν ευσταθούν και τόσο ως σοβαροί λόγοι για τα κακά αποτελέσματα.

Ευχόμαστε
πως όποιοι και να είναι οι λόγοι της "κοιλιάς" που περνά η ομάδα μας, σύντομα οι ποδσφαιριστές μας με την απόδοσή τους να μας δώσουν την ευκαιρία σε μια απο τις επόμενες ψηφοφορίες να θέσουμε το ερώτημα: "Πού οφείλεται η αγωνιστική ανάκαμψη της ομάδας;"


.

..
.

.

Share this Article on :

9 ΑΕΚΤΖΗΔΕΣ ΜΙΛΗΣΑΝ! ΓΡΑΨΕ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΣΟΥ ΕΔΩ!:

Ανώνυμος είπε...

Φοινικουδα μου φαινεται πως γραφεις για να γεμονει ο τοπος. Ατε και εψηφισαμε το τι φταιει ΤΙ προτεινουμε να γινει? Αυτα θελουμε οχι να καθομαστε και να κλαιμε τη μοιρα μας. Ακου ποτζι φταιει ο τερματοφυλακας, αν εσταυρωναμε και κανενα γκολ να παει στα αναθεμα. Παμε για διαλυση ρε παιδια, ξυπνατε. Αντι ως οπαδοι να καμνουμε ψηφοφορια για να δουμε πως θα βοηθησουμε την ομαδα καμνουμε ψηφοφορια για να γεμονει ο τοπος μες το blog. Ελεος.

Μαριος

Κωνσταντίνος είπε...

Φίλε Μάριε αν μετά από 9 μήνες που γράφω ανελλιπώς σε αυτό το blog έχεις καταλάβει πως γράφω απλά για "να γεμώνει ο τόπος" όπως λες, τότε δεν έχω επιχείρημα να σου αντιπαραθέσω. Αν εσύ δε θεωρείς σημαντικά τα αποτελέσματα της τελευταίας ψηφοφορίας τότε αυτό ερμηνεύεται πως δε σε ενδιαφέρουν τα αίτια της κακής πορείας. Όσο για το τι προτείνω να γίνει, να μπω στο γήπεδο να παίξω ποδόσφαιρο εγώ λιγάκι δύσκολο. Γι αυτό θα αρκεστώ στο να γράφω τις απόψεις μου κι ας βρίσκουν κάποιους αντίθετους. Γράψε εσύ φίλε Μάριε ένα άρθρο με τις προτάσεις σου για να καλυτερεύσει η ομάδα και με ευχαρίστησή μου να το ανεβάσω στην κεντρική στήλη.

Ανώνυμος είπε...

Φιλε Φοινικουδα η ψηφοφορια δεν ειναι ασχημη ως ιδεα διοτι χρειαζεται να λαβεις και τον παλμο του κοσμου μας αλλα θεωρω οτι επιλογες σου αφορουν μόνο τους΄παιχτες, πραγμα που κανει κατα την αποψη μου το γκαλοπ πολυ φτωχο!! Γιατι δεν βαζεις ολους τους παραγοντες που μπορει να επηρεαζουν την ομοδα μας στο γκαλοπ? Το να τους δινες ως επιλογη μονο τους παιχτες δεν ειναι σωστο και δικαιο, είναι σαν να θελεις να ριξεις ολο το βαρος πανω στους παιχτες!! Με τετοιο γκαλοπ μας κανεις και διερωτουμαστε εαν οντως ειστε αντικειμενικοι και αμεροληπτοι και οχι εμμισθοι της ομαδας που απλα εκτελειτε διαταγες. Γιατι μονο παιχτες και οχι οι διοικηση του σωματειου ή ο προπονητης ή εμεις ο ίδιος ο κοσμος (που δεν και για λιγα πραγματα που φταιμε). Οπως εχω διαβασει και σε ενα αλλο μακροσκελες κειμενο στο μπλοκ (ο φιλος νομιζω εβγαζε πολυ καημο απο μεσα του και ελεγε πολλες αληθειες): Μια ζωη κρυβομαστε πισω απο το δακτυλο μας και κρινουμε εκ του ασφαλους και ποτε δεν βλεπουμε τα λαθη μας για αυτο δεν παμε μπροστα!! Οπως σωστα το εθεσε ο φιλος εθελοτυφλουμε!! εσυ φιλε εθελοτυφλεις? Εαν οντως θες να αλλαξεις εστω και ελαχιστα στην πορεια της ομαδας πρεπει να βλεπεις στο συνολο τους τα γεγονοτα. Δεν πρεπει να αφηνεις ασχολιαστες προσωπα και καταστασεις εαν πραγματικα θελεις να εισαι αμεροληπτος. Αυτο ειναι μια συμβουλη για ολους που αρθρογραφουν στη σελιδα.

Κηδεμονας

Ανώνυμος είπε...

Ela re Marie, o filos Finikoudas fteii gia tin katastasi tis AEK?

Makari na niazontan ke alloi tin AEK san avta ta pedia! i alithia ine pedia, oti mpenontas sto blog tis televtees meres, tino na allakso pepithisis!Vlepo nea miala stin AEK ke skeftome na paro ton mikro ke na rtho sto gipedo tin epomeni agonistiki. Idika otan diavasa to arthro tu Kimona, to xarika poli pu vlepo anthropus na xun idia optiki me tin dikia mu.
Gia xronia imuna apogoitevmenos, nomiza pos imun miopsifia stin AEK.

Pantos, metaksi sovarou ke astiou, agapite Finikuda, xoris na se gnorizo, ime siguros oti tha ise poli kaliteros sto gipedo apo avtus tus tixarpastus pu mas plasarun san podosferistes!

PS1 Sto chart nomize epepe na mpi ke o paragon kakos sxediasmos

Kikis

Κωνσταντίνος είπε...

Φίλε Κίκη αυτό να κάνεις! Να έρθεις με το παιδί σου στο γήπεδο, χρειαζόμαστε τους μικρούς ΑΕΚτζήδες, είναι αυτοί που θα ακολουθούν την ομάδα μας στα επόμενα χρόνια μαζί με εμάς. Χάρηκα πολύ που μέσα από αυτό το χώρο όπως είπες βλέπεις τα πράγματα διαφορετικά και βρίσκεις ανθρώπους που έχετε κοινές απόψεις.

Όσο για σένα φίλε Κηδεμόνα, δεκτόν το σχόλιό σου ότι μπορούσαν να υπάρχουν περισσότερες επιλογές στην ψηφοφορία, όπως τον προπονητή, τη διοίκηση και τον κόσμο. Μία ψηφοφορία όμως είναι καλό να έχει λίγες και ξεκάθαρες επιλογές έτσι ώστε ο επισκέπτης να μπορεί με ευκολία να επιλέξει. Επικεντρωθήκαμε σε αγωνιστικούς λόγους γιατί αφενός οι ποδοσφαιριστές είναι αυτοί που αγωνίζονται και αφεταίρου είναι κοινό πλέον μυστικό πως υπήρξε κακός προγραμματισμός και λάθη της διοίκησης. Απ' ότι φαίνεται πρόσφατα γνώρισες την ύπαρξη του blog για να λες πως είμασε έμμισθοι της διοίκησης κτλ. Αν και δεν έχω λόγο να σε πείσω, θα σε παραπέμψω εδώ: http://aekition.blogspot.com/2008/07/blog-post_31.html Είναι ένα δικό μου άρθρο περί αποχώρησης του Μονεστερόλο στο οποίο η κριτική μου για την απομάκρυνσή του θα σε πείσει πως ΚΑΙ αντικειμενικοί είμαστε ΚΑΙ αγνοί οπαδοί με τις ανησυχίες τους.

Ανώνυμος είπε...

ΛΟΙΠΟΝ, ΟΛΟΙ ΕΣΕΙΣ ΟΙ ΚΥΡΙΟΙ ΠΟΥ ΦΩΝΑΖΑΤΕ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΟΥ ΘΩΜΑ ΤΙ ΕΧΕΤΕ ΝΑ ΠΕΙΤΕ Η ΜΑΛΛΟΝ ΠΟΙΟΝ Η ΠΟΙΟΥΣ ΕΧΕΤΕ ΝΑ ΠΡΟΤΕΙΝΕΤΕ ΓΙΑ ΠΡΟΕΔΡΟ? ΤΕΛΙΚΑ ΕΦΑΝΗΚΕΝ, ΤΖΑΙ ΕΙΧΑ ΔΙΚΙΟ, ΔΥΣΤΥΧΩΣ, ΟΤΑΝ ΕΛΕΓΑ ΟΤΙ Ο ΝΟΥΣ ΣΑΣ ΕΝΝΙ ΟΠΩΣ ΤΟ ΚΟΚΚΟΝΟΣΥΚΟ!!! ΕΒΡΕΤΕ ΠΡΟΕΔΡΟ ΝΑ ΑΝΑΛΑΒΕΙ ΤΩΡΑ ΚΡΕΤΙΝΟΙ! ΕΝΕ ΕΘΕΛΕΤΕ ΤΟ ΘΩΜΑ. ΟΚ ΤΟ ΔΕΧΤΗΚΑΜΕ. ΤΩΡΑ? ΤΩΡΑ ΚΥΡΙΟΙ... ΠΟΙΟΣ? ΟΙ ΠΟΙΟΙ? ΑΝΤΕ ΚΥΡΙΕ .... ΕΣΥ ΞΕΡΕΙΣ ΠΟΙΟΣ ΕΣΥ ... ΘΑ ΑΝΑΛΑΒΕΙΣ? Η ΘΑ ΤΗΝ ΚΑΝΕΙΣ ΜΕ ΕΛΑΦΡΑ ΠΗΔΗΜΑΤΑΚΙΑ? ΕΔΩ ΝΑ ΔΩ ΠΟΣΟ ΜΕΓΑΛΑ ΤΑ ΕΧΕΙΣ!!!ΚΥΡΙΟΙ ΔΕΝ ΑΝΑΛΑΜΒΑΝΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΟΥΤΕ ΚΑΙ ΑΥΤΟΣ!!! ΚΑΙ ΝΑ ΣΚΕΦΤΕΙΤΕ ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ ΧΡΕΟΣ ΚΑΙ ΕΧΟΥΜΕ ΚΑΙ ΛΕΦΤΑ ΣΤΗΝ ΤΡΑΠΕΖΑ! ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΕΥΚΟΛΟ ΝΑ ΚΑΝΕΙΣ ΤΗ ΔΟΥΛΕΙΑ ΠΟΥ ΕΚΑΝΕ ΤΟΣΑ ΧΡΟΝΙΑ ΑΥΤΗ Η ΔΙΟΙΚΗΣΗ! ΤΖΑΙ ΓΙΑ ΝΑ ΕΞΗΓΟΥΜΑΣΤΕ ΔΕΝ ΑΝΗΚΩ ΣΕ ΚΑΝΕΝΑ, ΑΠΛΑ ΥΠΟΣΤΗΡΙΖΩ ΤΗΝ ΑΓΑΠΗΜΕΝΗ ΜΟΥ ΟΜΑΔΑ ΤΗΝ ΑΕΚ ! ΠΟΥ ΑΚΟΜΑ ΕΝ ΠΙΣΩ ΤΑ ΒΑΣΑΝΑ ΤΗΣ ΡΕΕΕΕΕ ΜΕ ΣΑΣ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΓΙΑ ΟΠΑΔΟΥΣ!!! ΚΑΙ ΤΕΛΟΣ ΤΗΣ ΣΕΖΟΝ ΕΤΟΙΜΑΣΤΕ ΤΟΥΣ ΧΑΡΤΕΣ, ΟΛΟΙ ΕΣΕΙΣ ΟΙ ΨΕΥΤΟΜΑΓΚΕΣ ΠΟΥ ΘΕΛΑΤΕ ΝΑ ΦΑΤΕ ΤΟ ΘΩΜΑ! ΝΑΙ ΡΕ ΚΑΛΑ ΕΘΚΙΑΒΑΣΑΤΕ, ΕΣΕΙΣ ΟΙ ΨΕΥΤΟΜΑΓΚΕΣ, ΓΙΑΤΙ ΤΕΤΟΙΟΙ ΕΙΣΑΣΤΑΝ ΟΤΑΝ ΕΣΤΕΚΕΣΤΟΥΝ ΕΞΩ ΠΟΥ ΤΟ ΣΑΝ ΧΩΛ ΤΖΑΙ ΕΦΩΝΑΖΑΤΕ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΟΥΣ, ΞΕΧΝΩΝΤΑΣ ΠΡΙΝ ΑΛΕΧΤΩΡ ΛΑΛΕΙΣΕΙ ΤΡΕΙΣ ΟΤΙ ΕΤΡΩΑΤΕ ΜΑΖΙ ΤΟΥΣ ΣΤΑ ΒΕΑCH PARTIES POY EKAMNATE!!! ΤΩΡΑ ΕΤΟΙΜΑΣΕΤΕ ΤΟΥΣ ΧΑΡΤΕΣ ΤΩΝ ΧΩΡΚΩΝ ΠΟΥ ΕΝ ΝΑ ΠΑΙΖΟΥΜΕ ΤΟΥ ΧΡΟΝΟΥ ΚΑΚΟΜΟΙΡΗΔΕΣ ΜΟΥ, ΓΙΑΤΙ ΤΩΡΑ ΕΝΙ ΠΟΥ ΕΝΝΑ ΠΑΜΕ ΚΑΡΑΝΤΙ ΣΤΗ Β' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ!, ΜΙΚΡΑ ΚΑΙ ΑΝΟΗΤΑ ΠΛΑΣΜΑΤΑΚΙΑ ΓΙΑΤΙ ΤΕΤΟΙΑ ΕΙΣΑΣΤΕ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΘΕΛΩ ΝΑ ΣΑΣ ΑΠΟΚΑΛΕΣΩ ΜΕ ΠΙΟ ΒΑΡΙΟΥΣ ΧΑΡΑΧΤΗΡΙΣΜΟΥΣ ΓΙΑ ΤΟ ΚΑΚΟ ΠΟΥ ΠΡΟΚΑΛΕΣΑΤΕ ΜΕ ΤΙΣ ΑΝΗΔΕΕΙΣ ΠΡΑΞΕΙΣ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΗΣ ΑΓΑΠΗΜΕΝΗΣ ΜΑΣ ΟΜΑΔΑΣ, ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΘΕΛΩ ΝΑ ΜΟΥ ΤΟ ΚΟΨΕΙ Η ΣΤΗΛΗ!
ΚΑΚΟΣ

Ανώνυμος είπε...

Απρόσεμνη εξέλιξη στα διοικητικά της ΑΕΚ καθώς ο Πανίκος Λειβαδιώτης απέσυρε το ενδιαφέρον του για να αναλάβει την προεδρία της ομάδας. Πρόκειται για μια αναπάντεχη είδηση καθώς ο κ. Λειβαδιώτης χθες ζήτησε παράταση μέχρι την Δευτέρα για να καταρτίσει το νέο διοικητικό συμβούλιο και σήμερα αποσύρθηκε.
TETOIA SOBAROTHTA EXOUME EMEIS OI SKALIWTES, TROMARA MAS! ALLA ETSI STRWSAME ETSI KAI THA KOIMHTHOUME KYRIOI! KALYNHXTA SAS KAI APOXRONOU EKEI POU MAS AKSIZEI, AN MAS AKSIZEI DHLADH NA EIMASTE STH DEYTERH KATHGORIA. TZAI GIA NA MILHSOUME TZAI LLION KIPRIAKA SYNNAOUNTE TOSOI MONOSTEFANOI MES STO KAOUMARTZITIKO MAS TZAI ENNE ESXEI KANENA GIA PROEDRO, OULLOI KAMNOUN TOUS MONO TOUS OMORFOUS!!!!

Ανώνυμος είπε...

Επιαμε το και παμε ρρρρεε. Αφού εν εκαμνε ο Θωμάς ρε κοπέλια, εν ομάδα που έχουμε εν και λογιστικό γραφείο. Τι και αν έχουμε λεφτά στην τράπεζα. Που είμαστε ρε στο βαθμολογικό πίνακα? Ο άλλος ο Κάκος ή Κακός φωνάζει όπως τον πελλό. Εντάξει κύριε Κακε, καταλάβαμε πως είσαι του Θωμά εν και ανάγκη να μας μιλάς έτσι. Ετρεχαν και τα σαλια σου την ωρα που τα εγραφες γιατι εφανικες μου λιο εκτος ελεχου. Εγω παραδεχουμαι τον φιλο τον ανωνυμο που λαλει τα πραματα με το ονομα τους. Ειναι οπως τα λαλεις φιλουι μου. Συναουντε ουλλοι και καθουντε στο χαρτι και ομαδα οτι θελει ας γινει. Παιθκια εγω πιστευκω οτι μονο ενας τροπος υπαρχει να γλιτωσει η ομαδα. Να δουκουν την εξουσια στο λαο, δημοκρατια φιλε μου, να δουσουν την προεδρια στους φιλαθλους και με Θωμα θελουμε με Λειβαδιωτη να κατσουν εσσω τους. Και οσο για λεφτα μολις δει ο κοσμος πως εχει λεγειν μες την ομαδα να δειτε ποσα ριαλλια θα συναουνται. Εκτος αν ειμαστε μαντιες και αληπολιτοι οπως μας λαλουν ‘αλλοι’ και τσιγκουνευομαστε να βαλουμε το χερι στη τσεπη.
ΑΕΚ

Μάριος

Ανώνυμος είπε...

ego pedkia ime AEK os to kokkalo k gia mia zoi.epiikos xaraktirizo ta sxolia orismenon(kakou,kidemona klp) ittopathi!prepi na ipostirizume tin omada mas k stin vroxi k sto xalazi gmt!kalitera aektzis original para kriptoanorthosiatudin.re k devteri katigoria na pame ftani na derume tin anorthosi ke na imaste ta afentika tis polis!AEK OLE OLAN

Δημοσίευση σχολίου

Σχόλια με ακατάλληλο περιεχόμενο δεν θα δημοσιεύονται.

Παρακαλούμε όπως βάζετε ΟΝΟΜΑ ή ΨΕΥΔΩΝΥΜΟ για να δημοσιευθεί το σχόλιό σας.

 

© Copyright A.E.Kition blog 2010 -2011 | Design by Herdiansyah Hamzah | Published by Borneo Templates | Powered by Blogger.com.