News Update :

Βοηθήστε μας να γίνουμε καλύτεροι

Σάββατο 9 Αυγούστου 2008

Αγαπητοί φίλοι της Α.Ε.Κ., το ιστολόγιο aekition.blogspot ανήκει σε όλους τους φιλάθλους της Α.Ε.Κ. μέσω του οποίου συμμερίζονται τις απόψεις τους και τους προβληματισμούς τους.
Γι ‘ αυτό κι εμείς έχουμε σαν στόχο μας διαρκώς να βελτιώνεται τόσο ποιοτικά όσο και θεματικά. Ο κυριότερος λόγος της διάδοσής του είναι η δική σας συμμετοχή, από μόνο του θα ήταν ασήμαντο, ίσως και αχρείαστο. Οι λεπτομέρειες κάνουν τη διαφορά γι’ αυτό λοιπόν...
...θα θέλαμε τις δικές σας εισηγήσεις που μπορεί να αφορούν το περιεχόμενο, τις στήλες ακόμη και την αισθητική του blog. Όλοι μαζί μπορούμε να το κάνουμε ακόμη καλύτερο και ευχάριστο. Επίσης μπορείτε να μας παρατηρήσετε ή να αφήσετε το παράπονό σας έτσι ώστε να προσπαθήσουμε να βελτιώσουμε τα σημεία στα οποία πιστεύετε πως υπάρχουν περιθώρια βελτίωσης. Θα σας απαντήσουμε άμεσα για το θέμα το οποίο θα θίξετε και θα προσπαθήσουμε να το υλοποιήσουμε, εφόσον είναι δυνατόν. Από μόνος του κανείς δεν προοδεύει. Χρειάζεται συλλογική προσπάθεια και συνεργασία. Βοηθήστε μας να γίνουμε καλύτεροι λοιπόν! 



ή

Ευχαριστούμε!
Share this Article on :

3 ΑΕΚΤΖΗΔΕΣ ΜΙΛΗΣΑΝ! ΓΡΑΨΕ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΣΟΥ ΕΔΩ!:

GlafGeo είπε...

Φίλοι μου, προσπάθησα μερικές φορές να σας γράψω τις εισηγήσεις μου. Ελπίζω αυτή την φορά να καταχωρηθεί το σχόλιο μου. Η πρώτη εισήγηση μου είναι για την αλλαγή, μάλλον διόρθωση των κειμένων που στέλλουν οι φίλοι μας ΑΕΚτζήδες. Δηλαδή τα Greeklish να γίνονται ελληνικά, με ελληνικούς χαρακτήρες. Δεν πειράζει αν αργήσει να εμφανιστεί ένα σχόλιο, φτάνει να είναι εμφανήσιμο. Είναι ντροπή να μας επισκέπτονται (να μου επιτραπεί το μας, θεωρώ το blog δικό μας) τρίτοι και να βλέπουν αυτή την εικόνα. Αν θέλετε λίγη βοήθεια σε αυτό μπορώ να αφιερώσω λίγο χρόνο αφιλοκερδώς. Αυτά προς το παρόν. Γλαύκος Γεωργιάδης

Ανώνυμος είπε...

H OΜΑΔΑ ΜΑΣ ΛΥΠΑΜΕ ΠΟΥ ΘΑ ΤΟ ΠΩ ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ ΥΠΟΘΕΣΗ.ΣΗΜΕΡΑ ΔΕΙΞΑΜΕ ΠΟΣΟ ΜΙΚΡΗ ΟΜΑΔΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΚΑΙ ΟΤΙ ΘΕΛΟΥΜΕ ΑΡΚΕΤΟΥΣ ΠΑΙΧΤΕΣ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ 15 ΠΑΙΧΤΕΣ ΕΝΔΕΚΑΔΑΣ ΓΙΑ ΤΟΥ ΧΡΟΝΟΥ ΑΝ ΦΥΣΙΚΑ ΒΓΟΥΜΕ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΓΙΑΤΙ ΜΕ ΤΟ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΠΟΥ ΠΑΙΖΟΥΜΕ ΔΕΝ ΤΟ ΑΞΙΖΟΥΜΕ .
ΔΕΝ ΓΙΝΕΤΕ ΝΑ ΕΧΟΥΜΕ ΠΑΙΧΤΗ ΤΩΝ 60000 ΕΥΡΩ ΒΛΕΠΕ ΓΙΑΣΕΜΑΚΗ ΚΑΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΑΠΟΣΤΟΛΗΣ .
ΤΑ ΤΑΛΕΝΤΑ ΜΑΣ ΤΑΛΕΝΤΑ ΘΑ ΜΕΙΝΟΥΝ . ΔΕΝ ΚΑΝΟΥΝ ΓΙΑ ΠΡΩΤΗ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ . ΕΜΕΝΑ ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ ΔΕΝ ΜΕ ΠΕΙΘΟΥΝ .
ΕΛΠΙΖΩ ΑΥΤΗ Η ΗΤΤΑ ΝΑ ΜΑς ΠΡΟΣΓΕΙΩΣΗ ΣΤΗΝ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ ΚΑΙ ΝΑ ΜΑΣ ΠΕΙΣΜΩΣΗ ΚΑΙ ΤΟ ΕΠΟΜΕΝΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΝΑ ΚΕΡΔΙΣΟΥΜΕ .
ΑΝΑΜΕΝΩ ΜΕ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝ ΝΑ ΔΩ ΤΙ ΘΑ ΓΡΑΨΕΙ Ο ΝΤΙΝΙΝΙΟ ΑΠΟ ΤΟ ΒΡΕΝΑΡΟΣ .

Ανώνυμος είπε...

ΝΟΜΙΖΩ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ Η ΟΜΑΔΑ ΜΑΣ ΤΩΡΑ ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ ΤΖΟΥΛΙΑ ΓΙΑ ΝΑ ΤΗΝ ΑΝΕΒΑΣΕΙ ΨΥΧΟΛΟΓΙΚΑ.
LOUIGI.

Δημοσίευση σχολίου

Σχόλια με ακατάλληλο περιεχόμενο δεν θα δημοσιεύονται.

Παρακαλούμε όπως βάζετε ΟΝΟΜΑ ή ΨΕΥΔΩΝΥΜΟ για να δημοσιευθεί το σχόλιό σας.

 

© Copyright A.E.Kition blog 2010 -2011 | Design by Herdiansyah Hamzah | Published by Borneo Templates | Powered by Blogger.com.