News Update :

JuNe…SaLaD BaR

Τετάρτη 2 Ιουλίου 2008

Αγωνιστική δράση δεν υπήρχε το μήνα που μας πέρασε, υπήρχε όμως το Euro, τα σχόλια του Χελάκη, αλλά δεν έλειψαν και τα φρουτάκια των εκφωνητών, των δημοσιογράφων και όχι μόνο. Ας τα δούμε λοιπόν:
- Οι δηλώσεις του "Κύκκου" στον αγιασμό της Ομόνοιας: «εσείς θα το πάρετε». Λέτε να το έπαιξε και στοίχημα; 1,25 να το έπαιξε, 12,00 να μην το έπαιξε!

-
Οι γαλανόλευκες στολές της Εθνικής Τουρκίας. (away) Ακόμα δεν μπορώ να το χωνέψω ούτε να βρω λογική…

-
Οι ατάκες του Χελάκη στα παιχνίδια της Εθνικής Ελλάδος: «η άμυνα της ομάδας μας θυμίζει παιδική χαρά», «να μη βγει η σέντρα ρε γαμώτο», «αυτός ο Πατσατζόγλου γιατί δε βγαίνει μόνος του αλλαγή;», «αυτοί οι ρώσοι είναι αλάνθαστοι, έχουν καταπιεί κομπιούτερ»

-
Οι Ουέλιγκτον, Παρέδες, Εζιμορά, Καβιέδες έχουν πλέουν το δικό τους group στο facebook. Ονομάζεται: «Players that would have join AEK»

-
Αθλητικό πόρταλ: Ο πρώτος είναι πολύ κοντά στην ομάδα της Λάρνακας και σήμερα Κυριακή θα διεξαχθούν οι τελευταίες συζητήσεις με στόχο να "κλείσει" ο παίκτης στους "κιτρινόμαυρους". Ρε παιδιά ΑΕΚ είμαστε όχι ΕΠΑ! Ούτε και ΑΕΚ Αθηνών!

-
Αθλητικό portal: «Πολύ δύσκολα θα «χαλάσει» του 28χρονου Ισραηλίτη Έρεζ Μεσίκα στην ΑΕΛ Λάρνακας Ε όχι! Αυτόν δε θα μας τον κλέψει η ΑΕΛ ο κόσμος να χαλάσει! (Αλήθεια, ο Εμπέντε ήρθε Κύπρο ή ακόμα;)

-
Παρουσιάστρια ειδήσεων του VOXtv: «Ο τερματοφύλακας αγωνιζόταν στη Τσεσεκά Σοφίας» Σοφία ορθοί ακούσομε….της αμάθειας το ανάγνωσμα!

-
Όταν έχεις ένα «βίλλα» και ένα «καπτεν-βίλλα» πώς να μην πάρεις το Euro! Γ…… και δέρνεις!

-
Ο Tayson Gay που έσπασε το ρεκόρ στα 100m στην Αμερική (9,77). Άλλαξε γιε μου το όνομά σου να δεις χαϊρι…κάμε το Gary ή Gain ασπούμε!

-
Προπονητής ΑΠΕΠ: «Σας το υπογράφω πως αν αγωνιζόμασταν στη φυσική μας έδρα σίγουρα θα παραμέναμε Α’ κατηγορία». Άρα υποβιβαστήκατε «πιλέ»;

-
Στοιχηματικές προβλέψεις:
Να φύγει νύχτα πρώτος ο Τούτιτς -> 1,10
Να φύγει νύχτα πρώτος ο Μιχαηλίδης -> 1,30






tHeChEf
.
.
.
Share this Article on :

1 ΑΕΚΤΖΗΔΕΣ ΜΙΛΗΣΑΝ! ΓΡΑΨΕ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΣΟΥ ΕΔΩ!:

Ανώνυμος είπε...

telio re chief. sinexise etsi. ego pantos gia ton mixailidi je ton toutits en na evalla 0,50 stin 8esi sou!

Δημοσίευση σχολίου

Σχόλια με ακατάλληλο περιεχόμενο δεν θα δημοσιεύονται.

Παρακαλούμε όπως βάζετε ΟΝΟΜΑ ή ΨΕΥΔΩΝΥΜΟ για να δημοσιευθεί το σχόλιό σας.

 

© Copyright A.E.Kition blog 2010 -2011 | Design by Herdiansyah Hamzah | Published by Borneo Templates | Powered by Blogger.com.