News Update :

Κέρδισε ένα ΕΙΣΙΤΗΡΙΟ ΔΙΑΡΚΕΙΑΣ!!!

Κυριακή 20 Ιουλίου 2008

Είμαστε στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσουμε πως ο πρώτος διαγωνισμός του www.aekition.blogspot.com είναι γεγονός! Και ποιο άλλο θα μπορούσε να ήταν το έπαθλο παρά ένα εισιτήριο διαρκείας της ομάδας μας! Από σήμερα λοιπόν και μέχρι τις 10 Αυγούστου 2008 μπορείτε να στέλνετε τα στοιχεία σας και να μπαίνετε στην κλήρωση. Όλοι οι συμμετέχοντες θα μπουν σε κληρωτίδα και η κλήρωση θα γίνει μετά το πέρας του διαγωνισμού στο σωματείο της Α.Ε.Κ. παρόντων των διαχειριστών του blog αλλά και μελών της διοίκησης.

Παρακαλούμε όπως διαβάσετε προσεκτικά τις πιο κάτω πληροφορίες προτού προχωρήσετε στη συμπλήρωση των στοιχείων σας...

---->> Πώς μπορώ να συμμετάσχω στην κλήρωση;
Είναι πολύ εύκολο!!! Το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να αποστείλετε:
- το ονοματεπώνυμό σας
- το ηλεκτρονικό σας ταχυδρομείο (email)
- το τηλέφωνό σας

---->> Μπορώ να συμμετάσχω περισσότερες από μία φορές;
Όχι. Ο κάθε διαγωνιζόμενος έχει το δικαίωμα να συμμετάσχει μόνο μια φορά.

---->> Πώς θα ενημερωθώ ότι έχω κερδίσει;
Οι υπεύθυνοι της κλήρωσης θα επικοινωνήσουν με τον/την τυχερό/ή ώστε να διευθετηθεί η ημερομηνία και η ώρα παραλαβής του εισιτηρίου.

---->> Μέχρι πότε μπορώ να συμμετάσχω στην κλήρωση;
Μέχρι και τις 10 Αυγούστου 2008.

---->> Πώς θα γίνει η κλήρωση;
Η κλήρωση θα πραγματοποιηθεί στο οίκημα της ομάδας από μέλος του Δ.Σ. της ΑΕΚ.

---->> Πώς θα παραλάβω το εισιτήριο εάν κερδίσω;
Ο νικητής/τρια θα παραλάβει το εισιτήριο από το σωματείο της Α.Ε.Κ. μετά από επικοινωνία με το www.aekition.blogspot.com και με την επίδειξη της πολιτικής του/της ταυτότητας.

---->> Ποιο εισιτήριο διαρκείας θα πάρω εάν κερδίσω;
Εάν η τυχερή είναι γυναίκα θα πάρει το γυναικείο (pink). Εάν είναι άντρας θα πάρει το κανονικό. (silver). Εάν είναι κάτω των 17 χρόνων θα πάρει το μαθητικό και θα παραλάβει το εισιτήριο απαραιτήτως με τη συνοδεία του γονέα του. Το πακέτο πολυτελείας (gold) δε συμπεριλαμβάνεται στα έπαθλα.

---->> Τα στοιχεία που θα αποστείλω θα χρησιμοποιηθούν και για άλλους σκοπούς;
Όχι, βέβαια! Τα στοιχεία που θα αποσταλούν από τους συμμετέχοντες δε θα χρησιμοποιηθούν σε καμία περίπτωση για οποιοδήποτε άλλο σκοπό.

---->> Υπάρχει περίπτωση να μην μπει το όνομά μου στην κληρωτίδα;
Στην περίπτωση που λείπουν ορισμένα στοιχεία (ονοματεπώνυμο, email, τηλέφωνο) ή τα στοιχεία δεν ανταποκρίνονται στην πραγματικότητα, τότε η συμμετοχή ακυρώνεται.


*Θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε θερμά τη διοίκηση της ομάδας μας για την ευγενή χειρονομία τους να μας παραχωρήσουν ένα εισιτήριο διαρκείας για τους φίλους του blog!!!

Share this Article on :

6 ΑΕΚΤΖΗΔΕΣ ΜΙΛΗΣΑΝ! ΓΡΑΨΕ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΣΟΥ ΕΔΩ!:

Ανώνυμος είπε...

En nomizete oti eparashesete to lio dld? Pios en o skopos sas dld ? Ti stoxo exete? Exete stoxo ta lefta ? Exete stoxo na klisete to kateksoxin site ton opadon mas pou mexri shmmera htan to AEKition? Os k to onoma ekameteto copy. Giati den synergazeste mazi tous dld? Os k sto internet kontres metaksi ton site mas. APISTEVTO!

Ανώνυμος είπε...

Αγαπητοί αληθινοί φίλοι της ΑΕΚ, μπροστά σε τέτοιες πικρόχολες και ανώριμες συμπεριφορές και τοποθετήσεις τα λόγια περιττέυουν! Τα συμπεράσματα δικά σας...

Ανώνυμος είπε...

Apla na pw kai egw oti den vlepw na yparxei kapio provlima alla oute k kapia kontra metaxi aekition k aftou tou istiologiou. Eksallou o syndesmos (link) apo to ena site sto allo pistevw to apodikniei. H kathe enimerosh ton opadon tis AEKARAS mas mono kalo mporei na prosferei.
Eksalou afto to blog apo to aekition diaferoun kata poli sto periexomeno. To aekition ekfrazei tous opadous k to blog prosferei enmerosh.

Kalh synexia sthn kalh dulia pu kanete.

p.s. Mhn sas mpenoun psiloi sta aftia. Kratate gera giati kapioi opos fenete theloun na mas dixasoun.

Ανώνυμος είπε...

ektos topou kai xronou o filos pou egrapse gia dithen kontres kai gia dithen oikonomika ofeli. sinexeiste na grafete kai na enimeronete to koino. alloste den einai tuxaia i empistosini pou deixnoun diafora site (psilis episkepsimotitas) pros to blog. auto apo mono tou leei polla.
keep walking

Ανώνυμος είπε...

Pws mporoume na kseroume oti exoun apostalei ta stoixeia mas kai exoume mpei stin klirwsi? Yparxei kapio confirmation?

Κωνσταντίνος είπε...

Tha sou stalei epivevaiwsi sto email sou file entos 2-3 imerwn.

Δημοσίευση σχολίου

Σχόλια με ακατάλληλο περιεχόμενο δεν θα δημοσιεύονται.

Παρακαλούμε όπως βάζετε ΟΝΟΜΑ ή ΨΕΥΔΩΝΥΜΟ για να δημοσιευθεί το σχόλιό σας.

 

© Copyright A.E.Kition blog 2010 -2011 | Design by Herdiansyah Hamzah | Published by Borneo Templates | Powered by Blogger.com.