News Update :

Ψηφοφορία

Σάββατο 5 Ιουλίου 2008

Με μεγάλη επιτυχία έκλεισε η εβδομαδιαία ψηφοφορία καθώς η συμμετοχή των φίλων του blog ήταν αθρόα. Η εξέλιξή της κίνησε ακόμη και το ενδιαφέρον των Μ.Μ.Ε. (protathlima, politis-sports). Οι επισκέπτες κλήθηκαν να επιλέξουν ένα εκ των 7 ονομάτων που αποκτήθηκαν την τρέχουσα μεταγραφική περίοδο για την ομάδα μας. Πρώτος στις προτιμήσεις (41%) με μεγάλη διαφορά αναδείχτηκε ο Μονεστερόλο, ο πολλά υποσχόμενος Αργεντίνος επιθετικός που αναμένεται να είναι η αιχμή του δόρατος στην επιθετική δραστηριότητα της ΑΕΚ. Αξιοσημείωτο είναι το γεγονός ότι η απόκτησή του κινήθηκε με άκρα μυστικότητα από τη διοίκηση της ομάδας μας, σκορπώντας ενθουσιασμό στον κόσμο, καθώς είναι ένας επιθετικός που λατρεύει τα... δίχτυα. Ο ίδιος στις πρώτες του δηλώσεις στο aekition.blogspot δήλωσε πως έχει θέσει ως προσωπικό στόχο τα 12-15 γκολ τα οποία του ευχόμαστε να σημειώσει, κι ακόμα περισσότερα! Ας δούμε τα αποτελέσματα της ψηφοφορίας αναλυτικά...

Ποια μεταγραφή θα μας βγει "λίρα εκατό";

Πετρόβ 8 ψήφοι
Δασκαλάκης 16 ψήφοι
Μαρτσέλο 7 ψήφοι
Μεσίκα 13 ψήφοι
Μοσελίν 14 ψήφοι
Νουαφόρ 15 ψήφοι
Μονεστερόλο 50 ψήφοι

Είναι γεγονός πως από τις φετινές μεταγραφές της Α.Ε.Κ. δεν υπήρξε το «μεγάλο όνομα», ο «κράχτης» που θα σκορπίσει τον ενθουσιασμό στον κόσμο. Παρόλα αυτά ο Seba κέρδισε μακράν τις εντυπώσεις των φίλων του blog, ίσως λόγω της θέσης που αγωνίζεται, της ηλικίας του αλλά και του αξιοπρόσεχτου παλμαρέ που διαθέτει.

Τελευταίοι στις προτιμήσεις των οπαδών της Α.Ε.Κ. είναι ο Βούλγαρος τερματοφύλακας Πετρόβ και ο νεαρός Βραζιλιάνος αμυντικός Μαρτσέλο. Αυτό φυσικά ίσως να οφείλεται στη χαμηλή δημοτικότητα αλλά και μειωμένη προβολή των συγκεκριμένων ποδοσφαιριστών και αισιοδοξούμε πως θα αποδώσουν τα μέγιστα και αυτοί.

Δασκαλάκης, Μεσίκα, Μοσελίν και Νουαφόρ συγκέντρωσαν περίπου τον ίδιο αριθμό ψήφων εμπιστοσύνης από τους φίλους της Α.Ε.Κ. Ευχή μας είναι όλοι ανεξαιρέτως να βγουν «λίρα εκατό» έτσι ώστε να βοηθήσουν ην ομάδα μας να φτάσει εκεί που πραγματικά αξίζει, στην κορυφή!




.
.
Share this Article on :

0 ΑΕΚΤΖΗΔΕΣ ΜΙΛΗΣΑΝ! ΓΡΑΨΕ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΣΟΥ ΕΔΩ!:

Δημοσίευση σχολίου

Σχόλια με ακατάλληλο περιεχόμενο δεν θα δημοσιεύονται.

Παρακαλούμε όπως βάζετε ΟΝΟΜΑ ή ΨΕΥΔΩΝΥΜΟ για να δημοσιευθεί το σχόλιό σας.

 

© Copyright A.E.Kition blog 2010 -2011 | Design by Herdiansyah Hamzah | Published by Borneo Templates | Powered by Blogger.com.