News Update :

Τα πρώτα λόγια του Seba!!!

Κυριακή 25 Μαΐου 2008

Αγαπητοί φίλοι της ΑΕΚ και του blog,
ο Αργεντίνος Sebastian Monesterolo έχει υπογράψει από χθες το διετές συμβόλαιό του με την ομάδα μας. Τι γνωρίζει άραγε για την ΑΕΚ και το κυπριακό ποδόσφαιρο; Πόσα τέρματα έχει ως στόχο να πετύχει; Τι μήνυμα θα ήθελε να στείλει στους οπαδούς της ΑΕΚ; Ερωτήματα που θα του απηύθυνε ο κάθε ΑΕΚτζής αν είχε την ευκαιρία. Διαβάστε λοιπόν τις πρώτες δηλώσεις που πρόθυμα παραχώρησε για το blog ο Seba, ώστε να γίνει μια πρώτη γνωριμία με τους οπαδούς της ΑΕΚ...

Τι σε έκανε να έρθεις στην Κύπρο και στην ΑΕΚ;
Αποφάσισα να έρθω στην ΑΕΚ επειδή διαπίστωσα ότι είναι ένα πολύ καλό σωματείο που ανεβαίνει συνεχώς όπως και το πρωτάθλημα εκεί. Πιστεύω ότι θα είναι ένα καλό βήμα και για το μέλλον μου. Ο προπονητής της ΑΕΚ μου είπε πολύ καλά λόγια για την ομάδα και μ΄ άρεσε ο τρόπος που δουλεύει.

Τι γνωρίζεις για το κυπριακό πρωτάθλημα και τι σου είπε ο συμπαίκτης σου και πρώην παίκτης της ΑΕΚ Heiner Backhaus;
Γνωρίζω ότι το πρωτάθλημα είναι δυνατό και προοδεύει μέρα με τη μέρα. Ο Heiner μου είπε μόνο καλά λόγια για την ομάδα και για την Κύπρο. Ήταν πολύ ευχαριστημένος στην Κύπρο κι αυτό με βοήθησε στο να πάρω κι εγώ την απόφαση να έρθω.

Ποιοι είναι οι στόχοι σου με την ΑΕΚ για τη νέα χρονιά;
Το πιο σημαντικό είναι να επιτύχουμε τους στόχους της ομάδας. Σε προσωπικό επίπεδο θα προσπαθήσω να διατηρήσω τη φόρμα μου και να παρουσιαστώ έτοιμος ώστε να αποδώσω το ποδόσφαιρο που μπορώ.

Οι οπαδοί περιμένουν να σκοράρεις πολλά τέρματα. Ποιος θα είναι ο στόχος σου;
Δεν το σκέφτομαι και πολύ. Θέλω να σκοράρω όπως όλοι οι επιθετικοί άλλωστε. Πιστεύω ότι ο στόχος μου για την πρώτη χρονιά θα είναι κάπου μεταξύ 12 και 15 τερμάτων. Δεν θα είναι εύκολο αλλά θα παλέψω γι’ αυτό.

Με ποιους από την οικογένεια της ΑΕΚ γνωρίστηκες ήδη;
Έχω γνωρίσει τον προπονητή και από τους παίκτες μέχρι στιγμής τον Hector Gonzalez.

Πότε θα έρθεις για μόνιμη εγκατάσταση στην Κύπρο;
Αρχές Ιουλίου, γύρω στις 3 με 4 υπολογίζω, καθώς στις 7 ξεκινάμε προετοιμασία.

Θα ήθελες να στείλεις ένα μήνυμα στους οπαδούς της ΑΕΚ;
Ελπίζω να απολαμβάνουν τον τρόπο που παίζω και ότι θα προσπαθήσω όσο μπορώ μαζί με την ομάδα να τους κάνουμε περήφανους που είναι οπαδοί της ΑΕΚ.

Ευχαριστούμε το Sebastian Monesterolo για το χρόνο του και την προθυμία του να ανταποκριθεί στον κόσμο της ΑΕΚ. Είμαστε σίγουροι πως με τέτοια καλή διάθεση δε θα αργήσει να καταστεί ένα από τα αγαπημένα παιδιά της εξέδρας!

***Μιλώντας με το Sebastian, μας εξέφρασε την ικανοποίησή του για το αφιέρωμα που κάναμε γί' αυτόν και πρόσθεσε: "Πολύ ορθά τα όσα γράψατε και ευχαριστώ για τα καλά σας λόγια. Να ξέρετε όμως πως ακόμα και καλόπιστη κριτική να δεχθώ, δε θα με βλάψει, αντίθετα θα με ωφελέσει καθώς θα τη χρησιμοποιήσω για να βελτιωθώ και να αποδίδω όλο και καλύτερα"

Share this Article on :

0 ΑΕΚΤΖΗΔΕΣ ΜΙΛΗΣΑΝ! ΓΡΑΨΕ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΣΟΥ ΕΔΩ!:

Δημοσίευση σχολίου

Σχόλια με ακατάλληλο περιεχόμενο δεν θα δημοσιεύονται.

Παρακαλούμε όπως βάζετε ΟΝΟΜΑ ή ΨΕΥΔΩΝΥΜΟ για να δημοσιευθεί το σχόλιό σας.

 

© Copyright A.E.Kition blog 2010 -2011 | Design by Herdiansyah Hamzah | Published by Borneo Templates | Powered by Blogger.com.