News Update :

Τρέχουμε με... 100!

Δευτέρα 28 Απριλίου 2008

Με την ευκαιρία συμπλήρωσης 100 άρθρων στο πρώτο blog της ΑΕΚ θα θέλαμε να κάνουμε μια διαφορετική παρέμβαση κάνοντας το δικό μας απολογισμό...


Το aekition blog έκανε την εμφάνισή του το Σάββατο 26 Ιανουαρίου 2008 για να συμπληρώσει ένα εμφανέστατο κενό στην ηλεκτρονική εκπροσώπηση της ομάδας μας. Μάλιστα δημιουργήθηκε σε μια περίοδο που διαφαινόταν στασιμότητα στον τομέα αυτό. Επιλέξαμε τη μορφή του ιστολογίου (blog) διότι αφενός είναι κάτι το πρωτοποριακό για τα κυπριακά αθλητικά δεδομένα και αφετέρου δίνει την ευκαιρία στους αναγνώστες του για αμφίδρομη επικοινωνία.

Προσωπικά θεωρούμε τους εαυτούς μας ως αγνούς και ελεύθερα σκεπτόμενους φιλάθλους. Εκπροσωπούμε μονάχα τους εαυτούς μας και κανέναν άλλο και το μόνο που θέλουμε είναι να μοιραζόμαστε τις απόψεις μας για την ομάδα μας και τον αθλητισμό μαζί σας και μέσα σε πολιτισμένα πλαίσια να διεξάγεται ένας εποικοδομητικός διάλογος μαζί σας.

Όλο αυτό το διάστημα προσπαθήσαμε να ανταποκριθούμε αφενός στις προσδοκίες των επισκεπτών και αφετέρου στα υψηλά και πολιτισμένα επίπεδα που ως προσωπικότητες απαιτούμε από τους εαυτούς μας. Αποφύγαμε τις μικροπρέπειες, το λίβελο και τον κίτρινο τύπο. Άλλωστε υπάρχουν άλλοι που το καταφέρνουν καλύτερα... Προσπαθήσαμε να αποφύγουμε τη μιζέρια, τη γκρίνια, το μηδενισμό και την αθλιότητα, διότι πιστεύουμε ότι αυτές οι νοοτροπίες δεν ανήκουν σε ώριμους φιλάθλους. Προσπαθούμε να βλέπουμε το ποτήρι μισογεμάτο παρά μισοάδειο.

Δεν θεωρούμε ότι η ηλεκτρονική έκφραση είναι ιδιοκτησία κανενός και ούτε βλέπουμε ανταγωνιστικά οποιαδήποτε άλλη προσπάθεια. Θεωρούμε ότι η συνεργασία πρέπει να υπάρχει αφού όλοι υπηρετούμε τον ίδιο σκοπό. Εξάλλου, με μεγάλη ικανοποίηση παρατηρήσαμε ότι πολλές ιδέες μας εμπνέουν κι άλλους. Συνεργασία όμως δεν σημαίνει στείρο copy – paste, αλλά εμπλουτισμός ιδεών για πρόοδο. Η θέση μας είναι ότι η συνεργασία πρέπει να μας πηγαίνει όλους μπροστά κι όχι να μας πηγαίνει πίσω ή να μας αφήνει στάσιμους! Όπως και να ‘χει, η δημιουργία του aekition blog τάραξε τα νερά (με την καλή έννοια) και έκανε όλους να δουλέψουν πιο έντονα, πιο παραγωγικά και πιο δημιουργικά!

Δυστυχώς με τη δημιουργία του blog αρκετοί φίλοι της ΑΕΚ δυσαρεστήθηκαν (άκουσον, άκουσον!) και επιμένουν ακόμα να βλέπουν φαντάσματα. Ίσως, επειδή αντιλαμβάνονται όλους εμάς τους οπαδούς της ΑΕΚ ως μια πίττα την οποία θέλουν ολόκληρη. Η δική μας η άποψη όμως είναι άρδην διαφορετική: ο πλουραλισμός απόψεων και ιδεών λειτουργεί πολλαπλασιαστικά ενισχύοντας και θωρακίζοντας την ομάδα μας! Το μότο μας είναι: πολυφωνία σημαίνει δημοκρατία!

Με την ευκαιρία αυτή θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε όλους τους φίλους του blog για τη στήριξη και τη συμμετοχή τους. Επιτρέψετέ μας όμως να ευχαριστήσουμε ιδιαιτέρως τους φίλους επισκέπτες από το εξωτερικό (φοιτητές, απόδημοι κ.ά.). Με μεγάλη ευχαρίστηση παρατηρούμε ότι υπάρχουν σταθεροί αναγνώστες από διάφορες χώρες, μακρινές και κοντινές. Φίλοι, ελπίζουμε να ικανοποιούμε τις προσδοκίες σας και με τον τρόπο μας να σας φέρνουμε πιο κοντά στην Κύπρο μας!

Τέλος, υποσχόμαστε ότι θα συνεχίσουμε με τον ίδιο ζήλο να διανθίζουμε το blog με νέες ιδέες και ενδιαφέροντα άρθρα. Δράττοντας της ευκαιρίας θα θέλαμε να σας καλέσουμε να αφήνετε τα σχόλιά σας (comment) ώστε να δημιουργείται διάλογος. Ακόμα και οι διαφωνίες ή και οι καλόπιστες κριτικές είναι ευπρόσδεκτες, διότι πάλι θα δώσουν το έναυσμα για να ξεκινήσει συζήτηση. Ένα blog αξίζει μόνο όταν οι αναγνώστες του συμμετέχουν αθρόα!
Share this Article on :

6 ΑΕΚΤΖΗΔΕΣ ΜΙΛΗΣΑΝ! ΓΡΑΨΕ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΣΟΥ ΕΔΩ!:

Ανώνυμος είπε...

mpravo pedia. sinexiste, imaste mazi sas. an 3erete t apoel endiaferete g tn pergkl?

Ανώνυμος είπε...

Kalh synexia pedes. Keep it going....

Ανώνυμος είπε...

Euxaristoyme filoi gia ta kala sas logia! Gia to Pergkl xero oti ontos proseggistike KAI apo to Apoel!

Ανώνυμος είπε...

diladi apo pion allo?

Ανώνυμος είπε...

mpravo pedia sinexiste etsi...to epomeno mats ine me ano i omo?

Ανώνυμος είπε...

kai apo tin Anorthosi, alla exei sumblolaio mazi mas kai gia tou xronou

Δημοσίευση σχολίου

Σχόλια με ακατάλληλο περιεχόμενο δεν θα δημοσιεύονται.

Παρακαλούμε όπως βάζετε ΟΝΟΜΑ ή ΨΕΥΔΩΝΥΜΟ για να δημοσιευθεί το σχόλιό σας.

 

© Copyright A.E.Kition blog 2010 -2011 | Design by Herdiansyah Hamzah | Published by Borneo Templates | Powered by Blogger.com.