News Update :

Η υπέρβαση...

Τρίτη 29 Απριλίου 2008

Τι να κάνει η φετινή πρώην υπέρβασή μας άραγε; Συνεχίζει να σκοράρει κατά βούληση ή μήπως όχι; Έχουμε ανακαλύψει τα ίχνη του Edgaras Jankauskas και σας παρουσιάζουμε την μετά την Α.Ε.Κ. εποχή του…

Εκεί που περιμέναμε με ανυπομονησία να αναρρώσει από τον τραυματισμό του, αλλά και να προσαρμοστεί στην Κύπρο (αλήθεια, γιατί οι περισσότεροι ξένοι παίκτες είναι... απροσάρμοστοι;) μας αποχαιρέτησε επιστρέφοντας στην Πορτογαλία. Βρήκε στέγη στην Belenenses, τον τρίτο του σταθμό στην Πορτογαλία αφού το διάστημα 2001-2004 είχε αγωνιστεί στην Benfica και στην Porto.

Η Belenenses είχε σοβαρό επιθετικό πρόβλημα διότι ο αφρικανός επιθετικός Meyong που είχε δανειστεί το Δεκέμβρη από τη Levante δεν είχε τελικά δικαίωμα συμμετοχής εξαιτίας διπλού συμβολαίου! Έτσι, μένοντας εκτεθειμένη η Belenenses στράφηκε προς τη δοκιμασμένη λύση του Λιθουανού, ο οποίος προφανώς είχε από καιρό αρχίσει να αναζητεί ομάδα στην Πορτογαλία. Τόσος ήταν μάλιστα ο πόθος του να συνεχίσει στην Belenenses που μας κατέβαλε κι ένα χρηματικό ποσό για να διευκολύνει την αποδέσμευσή του.

Σε καμία περίπτωση όμως δεν ανέμενε ότι η επιστροφή στην Πορτογαλία θα ήταν... καταστροφική! Δεν μπόρεσε ποτέ να αποτελέσει έμπιστη και ικανοποιητική λύση για τον προπονητή του Jorge Jesus. Αγωνίστηκε σε μόλις 5 αγώνες και συνολικά μόνο 92 λεπτά! Το μόνο ευχάριστο για τον ίδιο ήταν ο παχουλός μισθός του που άγγιζε τα €12000. Μέχρι όμως που του ήρθαν όλα ανάπόδα... Στις αρχές Απριλίου έλυσε κοινή συναινέσει το συμβόλαιό του με την Belenenses κι αυτό λόγω ενός πόνου στην σπονδυλική στήλη και αρκετών μυϊκών προβλημάτων. Μάλιστα, οι πληροφορίες αναφέρουν ότι μάλλον σταματά οριστικά το ποδόσφαιρο!

Δεν είναι σχήμα λόγου να ισχυριστούμε ότι ο Jankauskas πήγε για μαλλί και βγήκε κουρεμένος. Μας άφησε στα κρύα του λουτρού αναζητώντας κάτι το καλύτερο και τελικά βίωσε σε μια μαύρη σελίδα στην καριέρα του. Όλοι μπορούμε να φανταστούμε πού θα έφτανε η Α.Ε.Κ., αλλά και ο ίδιος προσωπικά εάν έμενε μέχρι το τέλος. Ιδιαίτερα τη στιγμή που άρχισε να κάνει τη δουλειά που ξέρει καλύτερα: να σκοράρει. Η ιστορία όμως του Edgaras Jankauskas αποτελεί μια ακόμα απόδειξη ότι όταν υπερισχύει η πλεονεξία και όχι η λογική τα αποτελέσματα είναι καταστροφικά...





.
Share this Article on :

0 ΑΕΚΤΖΗΔΕΣ ΜΙΛΗΣΑΝ! ΓΡΑΨΕ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΣΟΥ ΕΔΩ!:

Δημοσίευση σχολίου

Σχόλια με ακατάλληλο περιεχόμενο δεν θα δημοσιεύονται.

Παρακαλούμε όπως βάζετε ΟΝΟΜΑ ή ΨΕΥΔΩΝΥΜΟ για να δημοσιευθεί το σχόλιό σας.

 

© Copyright A.E.Kition blog 2010 -2011 | Design by Herdiansyah Hamzah | Published by Borneo Templates | Powered by Blogger.com.