News Update :

Pre-match « Α.Ε.Κ. – Ολυμπιακός »

Σάββατο 1 Μαρτίου 2008


Δεδομένο: Ο Ολυμπιακός είναι ίσως η χειρότερη ομάδα του φετινού πρωταθλήματος.
Ζητούμενο: Θα καταφέρει να του επιβληθεί η ομάδα μας ή θα συνεχίσουμε από εκεί που μείναμε; Καταφέραμε μέχρι σήμερα να αναστήσουμε Ε.Ν.Π. , Δόξα , Απόλλωνα , ΑΠΟΠ , Σαλαμίνα…ας μην αναστήσουμε και τον Ολυμπιακό! Έτσι κι αλλιώς το Πάσχα αργεί…

Θα προσπεράσω τα στατιστικά και θα πάω κατευθείαν στα αγωνιστικά. Έτσι κι αλλιώς η ομάδα μας έδειξε ότι στην κακή της μέρα σπάει και τα στατιστικά και τις παραδόσεις…
Σίγουρη η απουσία του Ρέι, κατά πάσα πιθανότητα και του Κινγκ. Καλύτερα αν με ρωτάτε εμένα. Έδειξε στα τελευταία παιχνίδια κουρασμένος και ντεφορμέ. Άσε που δε χρησιμοποιείται σωστά. Από τον Ολυμπιακό θα απουσιάσουν οι Άαλντο , Ολιβέιρα , Παπαϊωάννου , Ιντζάι και ίσως ο Πίττας. Δε θα τολμήσω να πω «αποδεκατισμένος Ολυμπιακός» γιατί αυτή η λέξη ξέρετε τι μου φέρνει στο μυαλό… Πολύ επικίνδυνος παίχτης ο Μασάδο ο οποίος οπωσδήποτε χρειάζεται να παιχτεί man to man.

Λογικά (με όσο λογική μας απέμεινε) Πέργκλ, Σκεύος, Παπόε, Μηνά στην άμυνα, Τινίνιο, Κάσιο κόφτες (προς Θεού όχι τρεις κόφτες και με τον Ολυμπιακό). Ράζιτς, Γκονζάλες στα φτερά και Πάιβα με Ατόρνο μπροστά. Θέση διεκδικούν και ο Χάρης, ο Νεοφύτου, ο Κυριάκου ο Ράνεμ και ο Κατσής. Ίσως είναι καιρός να ξεκουραστεί λιγάκι και ο Γκονζάλες ο οποίος απογοητεύει τα τελευταία παιχνίδια. Θα δούμε…

Δεν μπορούμε να μην έχουμε προτιμήσεις για τα υπόλοιπα παιχνίδια, γιατί η βαθμολογική μας θέση δε μας αφήνει άλλη επιλογή. Άσε που ένα τηλεοπτικό κανάλι (αρχίζει από SI και τελειώνει σε GMA) ψες είπε πως οι τέσσερις ομάδες που διεκδικούν πλέον την τετράδα μαζί με την Ανόρθωση και το ΑΠΟΕΛ είναι η Ομόνοια, η ΕΝΠ , ο ΑΠΟΠ και ο Απόλλωνας. Συγκεκριμένα έδειξε και τη βαθμολογία μόνο μέχρι την 6η θέση!!! Μας έχουν ξεγραμμένους φίλοι μου. Τα συμπεράσματα δικά σας.
Εκτός λοιπόν από τη δική μας επιβαλλόμενη νίκη, παρακαλούμε για νίκη του Άρη επί της ΕΝΠ, νίκη της Αλκής επί του Απόλλωνα, και να μη νικήσει ο Κινύρας την Ομόνοια. Ζητάμε πολλά; Αρκετά θα έλεγα.
Θα τα πούμε στο Γ.Σ.Ζ. το οποίο εύχομαι να μην είναι άδειο.

Pre-match πρόβλεψη: 4-1 (!!!)

finikudas
Share this Article on :

3 ΑΕΚΤΖΗΔΕΣ ΜΙΛΗΣΑΝ! ΓΡΑΨΕ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΣΟΥ ΕΔΩ!:

Ανώνυμος είπε...

Elpizo i provlepsi s na vgei sosti! Exei polli kairo na doume etsi megalo score. Apo tin pleura mu provlepo 2-1

Κωνσταντίνος είπε...

:) as ine kai me 0.5 - 0! ftanei na kerdisoume file.

Ανώνυμος είπε...

E kopelia ederame eutixos efates kai oi alloi dio kai tora theloume mian isopalia aurio i niki tis omonias kai pale pou tin arki gia tetrada.

ena mas spasoun osti na doume pios ena paei stin tetrada. opos to thoro mono i ano kai apoel en siouroi.

skaliotis

ps kai osi en stin kipro na men apogiteuontai eukola.

Δημοσίευση σχολίου

Σχόλια με ακατάλληλο περιεχόμενο δεν θα δημοσιεύονται.

Παρακαλούμε όπως βάζετε ΟΝΟΜΑ ή ΨΕΥΔΩΝΥΜΟ για να δημοσιευθεί το σχόλιό σας.

 

© Copyright A.E.Kition blog 2010 -2011 | Design by Herdiansyah Hamzah | Published by Borneo Templates | Powered by Blogger.com.