News Update :

«Υπέρβαρο» ποδόσφαιρο!

Δευτέρα 4 Φεβρουαρίου 2008

Τελικά δεν είμαι καλός στις προβλέψεις…απολογούμαι.
Βλέπετε, όταν έκανα την πρόβλεψη για νίκη της ομάδας μας με 2-0 δεν έλαβα υπόψιν κάποιους αστάθμητους παράγοντες…ή μήπως να πω σταθμισμένους; Το 2-0 ήρθε, αλλά δυστυχώς ποτέ δε μέτρησε, λόγω της υπόδειξης του υπέρβαρου και ανίκανου ακατονόμαστου. Υπέρβαρο και το ποδόσφαιρο στην Κύπρο που μόνο αν απαλλαχτεί από τα «περιττά κιλά» που κουβαλεί, μπορεί να σώσει την υγεία του. Μια "προτεινόμενη δίαιτα" ίσως να είναι και το «ντου» που έκαναν οι οπαδοί του Απόλλωνα, ίσως πάλι και όχι. Πάντως δε θα θεραπευτεί με την παραίτηση παραγόντων όπως ο αξιότιμος πρόεδρος της ομάδας μας. Γι αυτό πρόεδρε κράτα γερά. Μη μας αφήσεις τώρα. Μην επιτρέψεις σε ένα αισχρό πανό ή σε μια παράγκα να σε βγάλουν από το παιχνίδι, γιατί αυτό θα τους χαροποιήσει ακόμα περισσότερο. Μπορείς να πάρεις άλλα μέτρα, χωρίς να βλάψεις καθόλου την υγεία σου. Παίξε το παιχνίδι τους. Δράση – αντίδραση. Εμείς υποσχόμαστε να μείνουμε κοντά σου αλλά και στην ομάδα, έτσι ώστε να τη δούμε εκεί που της αξίζει. Ας πάμε στο παιχνίδι τώρα:
Η ομάδα δεν εντυπωσίασε με την απόδοσή της. Μόνο όταν μπήκαμε μπροστά στο σκορ δείξαμε κάποιο πάθος και θέληση. Μόνο όταν αδικηθήκαμε από τη διαιτησία ξύπνησε η κερκίδα. Και να πεις ότι το κρύο ήταν τσουχτερό…δεν ήταν.
Πιστεύω όμως πως με τα όσα είδαμε, δικαιούμασταν τη νίκη απέναντι σε μια ομάδα που με δυσκολία απειλούσε την εστία μας. Όπως είπε κι ο προπονητής μας, προς το τέλος του παιχνιδιού παίξαμε πάρα πολύ καλό ποδόσφαιρο.
Γενικά όμως η μουρμούρα των οπαδών μας ήταν έντονη. Είχαμε την απαίτηση η μία στις δύο τελικές προσπάθειες να ήταν γκολ. Ας χαλαρώσουμε λιγάκι. Ποδόσφαιρο είναι. Όλα μπαίνουν κι όλα χάνονται. Αν και έχω άποψη, δε θέλω να μπω σε λεπτομέρειες αν η εντεκάδα που κατέβασε ο προπονητής ήταν σωστή ή αν κάποιοι παίχτες δεν ανταποκρίθηκαν όσο θα θέλαμε κτλ. Κριτικές θα κάνω στο τέλος της περιόδου, ή όταν νιώσω έντονα την ανάγκη.
Εγώ δε χάνω την πίστη μου. Μπορεί τα κανάλια και όλοι οι υπόλοιποι άσχετοι να μας έχουν ξεγραμμένους, αλλά η τετράδα είναι εκεί και μας περιμένει. Παράγκα αυτοί, ποδόσφαιρο εμείς. Δεν κοιτάω βαθμολογικούς πίνακες τώρα. Το μυαλό μου πάει μόνο στο επόμενο δύσκολο παιχνίδι στο Παραλίμνι.

Πρόεδρε, γερά!
ΑΕΚΑΡΑ, γερά!

finikudas
Share this Article on :

3 ΑΕΚΤΖΗΔΕΣ ΜΙΛΗΣΑΝ! ΓΡΑΨΕ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΣΟΥ ΕΔΩ!:

Ανώνυμος είπε...

PROEDROS EINAI ENAS THOMAS 'H KANENAS!! PROEDRE SE THELOYME MAZI MAS!

Ανώνυμος είπε...

sumfono! mono o Thomas mporei na kanei tin AEK megali! An paretithei tha einai megalo lathos!

Ανώνυμος είπε...

Συγχαρητήρια κύριοι της ΚΟΠ
και εις ανώτερα λεβέντες της επιτροπής διαιτησίας.

Ανακοινώστε από τώρα την τετράδα να τελειώνουμε. Βγείτε σαν άντρες και πείτε τις σκέψεις σας
"Εσύ ΑΕΚ που ο κόσμος σου κοιμάται, δεν είσαι για τετράδες".
"Κάτσε στα βραστά σου όπως κάθονται και οι οπαδοί σου".
"Τα σκατώσαμε στο Τσίρειο, το παρακάναμε".
"Ο κόσμος του Απόλλωνα αντέδρασε".
"Ηταν και αρκετοί".
"Εμπορική ομάδα ο Απόλλωνας".
"Βρήκαμε τον τέταρτο".

Καληνύχτα κυπριακό ποδόσφαιρο!
Καλημέρα ΑΕΚΑΡΑ μου!

Ραντεβού στο Παραλίμνι

Δημοσίευση σχολίου

Σχόλια με ακατάλληλο περιεχόμενο δεν θα δημοσιεύονται.

Παρακαλούμε όπως βάζετε ΟΝΟΜΑ ή ΨΕΥΔΩΝΥΜΟ για να δημοσιευθεί το σχόλιό σας.

 

© Copyright A.E.Kition blog 2010 -2011 | Design by Herdiansyah Hamzah | Published by Borneo Templates | Powered by Blogger.com.