News Update :

Πάφος - ΑΕΚ: 1-0: Ή ΣΤΡΑΒΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΓΙΑΛΟΣ Ή ΣΤΡΑΒΑ ΑΡΜΕΝΙΖΟΥΜΕ!

Κυριακή 9 Δεκεμβρίου 2018

Μετά από πάρα πολύ καιρό αποφάσισα να επιστρέψω με ένα άρθρο. Ο λόγος ήλπιζα πάντα να είναι θετικός και για να αποθεώσω την ομάδα. Δυστυχώς όμως, βλέποντας την πορεία της ομάδας στο πρωτάθλημα από την αρχή της χρονιάς, αλλά περισσότερο ακούγοντας τις δηλώσεις του τεχνικού επιτελείου της ομάδας και του εκπροσώπου τύπου μας μετά το παιχνίδι με την Πάφο τότε δεν έχω άλλη επιλογή από το να καταγράψω την άποψη μου από αυτό εδώ το βήμα. Πραγματικά ακούγοντας τον Ιντάλγκο στην διάσκεψη τύπου αλλά και τον Κυριάκο Δημητρίου στις δηλώσεις του μετά το παιχνίδι, προσπαθώ με πολύ μεγάλη δυσκολία να καταλάβω αν πραγματικά πιστεύουν τα όσα λεν. Στα 2 παιχνίδια με Παραλίμνι και Πάφο, οι οποίες μετά τα σημερινά παιχνίδια βρίσκονται στην 10η και 9η θέση αντίστοιχα, είχαμε 4 τελικές προσπάθειες και ειδικότερα από 2 σε κάθε παιχνίδι. Με το Παραλίμνι η 1 ευκαιρία ήταν το πέναλτι και με την Πάφο επίσης η 1 ευκαιρία ήταν το πέναλτι. Σε 10 παιχνίδια πρωταθλήματος έχουμε 14 γκολ υπερ που μας κατατάσσει μόλις στην 7η θέση σε 12 ομάδες και έχουμε 7 γκολ κατά που μας κατατάσσει ως την καλύτερη άμυνα του πρωταθλήματος με 2 παιχνίδια λιγότερα πάντα. Πού θέλω να καταλήξω; ΔΕΝ ΠΑΡΑΓΟΥΜΕ ΦΑΣΕΙΣ! ΔΕΝ ΔΗΜΙΟΥΡΓΟΥΜΕ! ΔΕΝ ΘΥΜΙΖΟΥΜΕ ΣΕ ΚΑΜΙΑ ΜΑ ΚΑΜΙΑ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΤΗΝ ΑΕΚ ΤΩΝ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΩΝ ΧΡΟΝΩΝ! Αυτό είναι τεράστιο πρόβλημα και όσο οι αρμόδιοι εθελοτυφλούν δεν πρόκειται να βρούμε τον δρόμο μας.

Θα επανέλθω σε όσα ανέφερα πιο πάνω και θα πάω εκ νέου στο παιχνίδι με την Πάφο. Έγινε ολόκληρο θέμα για το καθαρό Offside στο γκολ της Πάφου. Μαζί σας ρε παιδιά καθαρό ήταν. Τι κάναμε 45 λεπτά στο 1ο μέρος όμως; Δεν είχαμε τελική προσπάθεια παρά μόνο 1 προϋπόθεση με την κάθετη του Τομάς στον Τρισκόφσκι που δεν μπόρεσε να τελειώσει την φάση. Ήρθε το 1-0 στο 45ο λεπτό και από εκεί και πέρα τι κάναμε ρε παιδιά; Ας μου απαντήσουν οι αρμόδιοι. Κόκκινη η Πάφος, πέναλτι για την ομάδα μας και τι κάναμε; Φταίει ένα διαιτητικό σφάλμα όμως το οποίο θα χρησιμοποιούμε για αποπροσανατολισμό των πάντων όπως εύστοχα και με κάθε επιτυχία κάνουν οι Λευκωσιάτες αποελίστες. Αυτό μου θυμίζει η ομάδα μας μετά το ψεσινό. Συνταγές αποελ. Σε 45 λεπτά στο 2ο μέρος είχαμε μία τελική στο 90 με την κεφαλιά του Ρουσιά αλλά μας έφταιξε ο βοηθός και το offside το οποίο ξαναλέω λανθασμένα δεν δόθηκε. Για το παιχνίδι και τον προπονητή ότι και να πω θα είναι λάθος. Ούτε μία σωστή αλλαγή, ούτε μία τακτική αλλαγή στο παιχνίδι πέραν του γνωστού να φέρουμε τον Χέφελ αριστερά λες και είναι ο Μέσσι και παίζει όλες τις θέσεις και όπου τον βάλουμε θα κάνει την διαφορά αλλά και την είσοδο του κατά τα άλλα συμπαθέστατου Φακούντο για να σκοράρουμε σε παιχνίδι που η αντίπαλος παίζει με 10 ποδοσφαιριστές. Τι να πω ρε κόουτς. Εμένα δεν με έχεις κερδίσει σε κανένα σημείο. Σε κανένα.

Το καλοκαίρι η ομάδα έπαιζε με διαφορετική φιλοσοφία. Βάζω πίεση στον αντίπαλο, κερδίζω αμέσως τις 2ες μπάλες και τρέχω συνέχεια. Όλοι απορήσαμε για την φρεσκάδα που βγάζαμε και λέγαμε τι σπουδαία μπάλα θα δούμε φέτος με αλλαγή φιλοσοφίας. Ως εκεί όμως. Από το 1ο παιχνίδι πρωταθλήματος σε κανένα μα κανένα παιχνίδι δεν ήμασταν καλοί με μόνο ελάχιστες εξαιρέσεις όπως το παιχνίδι με την Δόξα (με πολλές βασικές απουσίες οι Κατωκοπίτες) από το 60ο λεπτό και μετά και με την Αλκή (με την οποία υπήρχε καθαρό πέναλτι στο 1ο μέρος και καθαρή κόκκινη στο 2ο μέρος εναντίον μας) στο 2ο μέρος και μόνο. Σε κανένα άλλο παιχνίδι δεν είχαμε σταθερά καλή απόδοση και μπορώ να τα θυμίσω 1 προς 1 σε όποιον αμφιβάλλει. Να πάρω το παιχνίδι με την Αελ στην Αρένα; Τελειώσαμε τον αγώνα χωρίς τελική. Στο παιχνίδι με την Ανόρθωση; Με 2 τελικές προσπάθειες πετύχαμε 2 γκολ και από το 70 και μετά βάζαμε τον σταυρό μας να μην μας ισοφαρίσουν όταν δεν μπορούσαμε να κρατήσουμε μπάλα. Με την Ομόνοια στην αρένα δε, είχαμε άγιο που δεν πήγαμε στο ημίχρονο με 0-2. Τα ξεχνάμε παιδιά αυτά; Δεν μπορείς να πηγαίνεις συνέχεια με την τύχη και στηριζόμενος στην ικανότητα κάποιων ποιοτικών ποδοσφαιριστών που διαθέτουμε. Δεν γίνεται αυτό το πράγμα και δεν μπορούσε να συνεχιστεί. Έφθασε η ώρα που θα δεχθείς και τα γκολ σου και δεν θα επανέλθεις ποτέ γιατί πολύ απλά δεν δημιουργείς φάσεις. Ο προπονητής δε σε όλα τα κακά παιχνίδια της ομάδας δεν βοήθησε με καμία κίνηση από τον πάγκο με εξαίρεση τα παιχνίδια με Δόξα και Αλκή που οι κινήσεις που θα έκανε ήταν δεδομένες.

Έρχομαι στον προπονητή και αυτά που βλέπω. Η διαχείριση των παιχνιδιών δεν είναι καθόλου καλή με ελάχιστες εξαιρέσεις. Στα τελευταία 2 παιχνίδια δεν βοήθησε καθόλου την ομάδα και στο παιχνίδι του Παραλιμνίου το έχασε από μόνος του με την αλλαγή ημιχρόνου και την μετατόπιση του Χέφελ στο δεξί άκρο. Εντελώς άστοχο, λανθασμένο και με το οποίο δείχνει ότι όταν κάτι δεν πάει καλά βρίσκεται σε πανικό. Πώς είναι δυνατόν να παίζει συνέχεια ο Χέφελ σε αυτή την ομάδα εγώ δεν μπορώ να το καταλάβω. Και για να μην παρεξηγηθώ μια χαρά είναι ο Χέφελ αλλά όχι και αναντικατάστατος ρε παιδιά!! Τον Τομάς γιατί τον κράτησε η ομάδα; Αφού τον κρατήσαμε γιατί δεν τον αξιοποιούμε ρε κόουτς; Και πραγματικά θέλω μια απάντηση μια φορά από έναν άνθρωπο του τεχνικού επιτελείου της ομάδας μας, ΠΩΣ ΕΙΝΑΙ ΔΥΝΑΤΟΝ Ο ΤΟΜΑΣ ΝΑ ΑΓΩΝΙΖΕΤΑΙ ΣΤΟ ΑΡΙΣΤΕΡΟ ΑΚΡΟ;;;;;;; ΠΩΣ ΕΙΝΑΙ ΔΥΝΑΤΟΝ;; Ποια η λογική να έχω στο γήπεδο Τομάς-Τρίσκο και να αγωνίζεται ο Τρίσκο πίσω από τον επιθετικό και ο Τομάς σε μία θέση που ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ να βοηθήσει;; Στο παιχνίδι με το Παραλίμνι τον ξεχάσαμε στον πάγκο αλλά με την Πάφο βασικός στο ΑΡΙΣΤΕΡΟ ΑΚΡΟ!!! Είναι πραγματικά γελοίο. Δεν μπορώ να το χαρακτηρίσω αλλιώς. Το χειρότερο είναι ότι ήρθε στην 1η αλλαγή να το αλλάξει φέρνοντας τον Τομάς πίσω από τον επιθετικό μπας και δημιουργήσουμε τίποτα. Να έχω αυτόν τον ποδοσφαιριστή στην ομάδα και να μην τον χρησιμοποιώ ΚΑΘΟΛΟΥ; Να φύγει τότε. Και αυτός και ο Λαμπάν και όσοι δεν υπολογίζονται. Είναι το λιγότερο ατυχές να έχω ποδοσφαιριστές υψηλών συμβολαίων και να τους θυμάμαι μόνο όταν έχω πρόβλημα. Ειδικά για τον Τομάς όμως το θεωρώ το λιγότερο άστοχο σχετικά με τον χειρισμό που τυγχάνει. Όποτε ο Τομάς χρησιμοποιήθηκε στην θέση του απέδωσε πάρα πολύ καλά. Η θέση του είναι πίσω από τον επιθετικό. Το είδαμε και στην Γερμανία όπου έκανε τεράστιο παιχνίδι, το είδαμε και στην Ζυρίχη για 10 λεπτά και είμαι σίγουρος ότι θα το δούμε και σε οποιοδήποτε άλλο παιχνίδι αγωνιστεί. Αν δεν υπολογίζεται όμως τότε θέλουμε ποδοσφαιριστή στην θέση εκεί να κάνει την διαφορά.

Την Πέμπτη θα παίξουμε Ευρώπη. Στην Ευρώπη όλα είναι διαφορετικά. Η ομάδα έχει πάθος, παίζει ποδόσφαιρο, ματώνει στο γήπεδο. Γιατί ρε παιδιά;; Είναι μεγάλο το πριμ και φτύνεται αίμα για να το πάρετε; Έτσι είναι; Εγώ περιμένω να δω τι θα κάνει η διοίκηση μας για αυτή την διαφορά που υπάρχει στο εγχώριο πρωτάθλημα και στην Ευρώπη. Πραγματικά δεν με ενδιαφέρει να χάνω αλλά όχι να χάνω με αυτόν τον τρόπο. Με τους ποδοσφαιριστές μου χαλαρούς και τον προπονητή να τα έχει με θεούς και δαίμονες και να αποβάλλεται από τον πάγκο για άλλη μία φορά. Αυτά δεν είναι σοβαρά πράγματα. Το παιχνίδι με τον Απόλλωνα την Δευτέρα είναι τελικός για την ομάδα και δεν μιλώ για να κατακτήσουμε πρωτάθλημα αλλά για να έχουμε αβαντάζ για την Ευρώπη. Αυτή την στιγμή είμαστε πάρα πολύ πίσω και δεν μηδενίζω καμία κατάσταση. Με ήττα από τον Απόλλωνα την Δευτέρα και το πρόγραμμα που έχουμε την 1η βδομάδα του Γενάρη δεν είμαι καθόλου αισιόδοξος για το τι θα ακολουθήσει. Να δούμε όμως, θέλουμε, μία ομάδα να παλεύει στο γήπεδο και ας χάσουμε. Να τα δίνουν όλα ρε παιδιά. Εγώ αυτό θέλω. Όχι να διαλέγουν παιχνίδια επειδή έχουμε το πριμ και όλα τα συναφή.

Θέλω να γράψω και άλλα πολλά. Θα μείνω ως εδώ όμως. Η ομάδα δεν είναι σε καλή κατάσταση από την αρχή του πρωταθλήματος και θα πρέπει να σταματήσουν οι υπεύθυνοι να κλείνουν τα μάτια σε αυτά που βλέπουμε και να βρουν τις λύσεις. Είμαστε στους 19 βαθμούς αποκλειστικά και μόνο λόγω ποιότητας κάποιων ποδοσφαιριστών. Αυτό που βλέπουμε δεν είναι ποδόσφαιρο και δεν υπάρχει καμία δικαιολογία ούτε κούρασης ούτε οτιδήποτε άλλο. Ο Απόλλωνας ακόμα και στις ήττες του έπαιξε πολύ καλό ποδόσφαιρο. Το αποερλ που δεν ήταν και στα καλύτερα του παρήγαγε περισσότερες ευκαιρίες από την ομάδα μας. Εμείς τι κάνουμε; Ευκαιρίες με το σταγονόμετρο και βάζοντας τον Τομας στο αριστερό άκρο να μας κάνει επίθεση με την Πάφο. Για να μην θυμηθώ το παιχνίδι με την Σαλαμίνα στο Αμμόχωστος και τις εντελώς άσχετες και άστοχες αλλαγές του κόουτς που διέλυσαν την ομάδα ή το παιχνίδι με την Ζυρίχη που έβαλε τον Φακούντο στο γήπεδο για να ισοφαρίσουμε παιχνίδι. Είναι αδιανόητα αυτά που βλέπω και ευθύνη έχουν όλοι στην ομάδα και θα πρέπει η διοίκηση να ζητήσει από όλους να αναλάβουν τις ευθύνες τους πριν να είναι πολύ αργά!!!

Υ.Γ.1: Στο παιχνίδι με την Αλκή ο εκπρόσωπος τύπου της ομάδας δεν είδε το πέναλτι του Καταλά και την κόκκινη του Τρουγιόλ. Στο παιχνίδι με την Πάφο για ένα offside το γυρίσαμε στην διαιτησία. Επειδή ο εκπρόσωπος τύπου εκπροσωπεί την διοίκηση το θεωρώ μεγάλο λάθος και επαναλαμβάνω ότι θυμίσαμε αποερλ.
Υ.Γ.2:  Για να πάρουν το πριμ Ευρώπης θα πρέπει να νικήσουν και Λεβερκούζεν και Απόλλωνα. Αλλιώς να μην πάρουν τίποτα. Πρόεδρε τώρα που βράζει το σίδερο να τους φέρεις προ των ευθυνών τους ΠΡΙΝ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΑΡΓΑ!!!
Υ.Γ.3: Να πω και ένα μεγάλο μπράβο σε όσους ακολουθούν την ομάδα σε Κύπρο και Ευρώπη και δίνουν όλο τους τον εαυτό για την λατρεία μας. Οι ποδοσφαιριστές μας δεν νιώθουν καν την ανάγκη να έρθουν μία φορά να πανηγυρίσουν μαζί με τον κόσμο αλλά δεν πειράζει. Εδώ δεν νιώθουν την ανάγκη να ματώσουν για την φανέλα της ομάδας με τον κόσμο θα ασχοληθούν;


Share this Article on :

1 ΑΕΚΤΖΗΔΕΣ ΜΙΛΗΣΑΝ! ΓΡΑΨΕ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΣΟΥ ΕΔΩ!:

Ανώνυμος είπε...

ΣΥΜΦΩΝΩ ΑΠΟΛΥΤΑ ΜΑΖΙ ΣΟΥ. ΜΑΣ ΚΟΡΟΪΔΕΥΟΥΝ. Η ΑΕΚ ΣΗΜΕΡΑ ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ ΟΜΑΔΟΥΛΛΑ ΤΗΣ ΣΕΙΡΑΣ. ΚΑΙ ΜΗΝ ΜΟΥ ΠΕΙ ΚΑΝΕΝΑΣ ΟΤΙ ΔΕΝ ΕΙΜΑΙ ΑΕΚΤΖΗΣ!!!!!

Δημοσίευση σχολίου

Σχόλια με ακατάλληλο περιεχόμενο δεν θα δημοσιεύονται.

Παρακαλούμε όπως βάζετε ΟΝΟΜΑ ή ΨΕΥΔΩΝΥΜΟ για να δημοσιευθεί το σχόλιό σας.

 

© Copyright A.E.Kition blog 2010 -2011 | Design by Herdiansyah Hamzah | Published by Borneo Templates | Powered by Blogger.com.