News Update :

απόλλωνας - ΑΕΚ: 3-3: ΑΥΤΗ ΗΤΑΝ ΑΕΚΑΡΑ!!!!

Τρίτη 18 Δεκεμβρίου 2018

Μια Αεκάρα να την πιείς στο ποτήρι! Μια Αεκάρα όπως θέλουμε να την βλέπουμε κατέβηκε στο Τσίρειο και έδειξε ότι έχει ακόμα ψυχή και θα πωλήσει ακριβά το τομάρι της. Αυτή την ΑΕΚ θέλω να βλέπω και ας με παίζει ο διαιτητής 90-10. Το έχω γράψει και στο τελευταίο μου άρθρο και θα το πω και τώρα ότι αυτό που θέλουμε εμείς οι οπαδοί είναι να βλέπουμε την ομάδα να πολεμάει στον αγωνιστικό χώρο και να τα δίνει όλα μέχρι και το τελευταίο λεπτό του παιχνιδιού. Όταν οι ποδοσφαιριστές μας το κάνουν αυτό τότε δεν μας ενοχλούν ούτε οι ήττες αλλά ούτε και η προσπάθεια τρίτων να σταματήσουν την προσπάθεια μας. Επομένως, θα καταλήξω ξανά στο ότι αυτή η ομάδα έδειξε ψυχή, πάθος και φώναξε παρών στην ίσως πιο δύσκολη περίοδο της τα τελευταία χρόνια με κακές εμφανίσεις, άνευρες και με καθαρές ήττες απέναντι σε 2 αντιπάλους που βρίσκονται στα χαμηλά στρώματα της βαθμολογίας. 

Θα επανέλθω στα του παιχνιδιού. Η ομάδα πάλεψε από την αρχή μέχρι το τέλος και σε κανένα σημείο του παιχνιδιού δεν σου έδινε την εντύπωση ότι θα χάσει τον αγώνα. Ακόμη και στο 2-1, με το καθαρό φάουλ του Σκέμπρι και τον διαιτητή στο 1 μέτρο να βάζει την σφυρίχτρα στο στόμα αλλά να αφήνει το παιχνίδι να συνεχιστεί, ακόμη και στην σωστή 2η κίτρινη κάρτα του Φακούντο, ακόμη και στο 3-2 με καθαρό χέρι του Παπουλή δεν φοβηθήκαμε. Προσωπικά ήμουν σίγουρους ότι η ομάδα θα επανέλθει και αν είχαμε ακόμα 2 λεπτά θα γυρίζαμε ολοκληρωτικά το παιχνίδι.

Από τους ποδοσφαιριστές της ομάδας δεν υστέρησε κανείς από πάθος και θέληση για την νίκη. Σε απόδοση όμως είχαμε κάποιους ποδοσφαιριστές που ξεχώρισαν. Θα προχωρήσω πιο κάτω σε μικρή αναφορά σε έκαστο αυτών που έχω ξεχωρίσει:

  • ·       Πρώτος και καλύτερος ο Ιγκόρ ο οποίος έκανε με διαφορά το καλύτερο του παιχνίδι με την φανέλα της ομάδας μας από την ημέρα που πάτησε το πόδι του στην Κύπρο τόσο επιθετικά όσο και αμυντικά. Πάρα πολλά τρεξίματα, πολύ καλές επεμβάσεις στα αμυντικά του καθήκοντα και εξαιρετικός στο επιθετικό μισό. Έδωσε 2 ασιστ και θα μπορούσε να χριστεί και σκόρερ στην τεράστια ευκαιρία του 1ου μέρους ενώ η εμφάνιση του μπορεί να χαρακτηριστεί ως ολοκληρωτική.
  • ·    Ακολούθησε σε απόδοση ο Γιάννου με ένα καθόλα μεστό και γεμάτο ουσία παιχνίδι. Τρεξίματα σε όλο το γήπεδο, κερδισμένες μονομαχίες και ένα τρομερό σε εκτέλεση γκολ. Η προσπάθεια του στο τέλος να αμυνθεί και να βοηθήσει την ομάδα ήταν συγκινητική αφού έφτασε σε κάποια στιγμή να μαρκάρει στα όρια της περιοχής μας και να δίνει σημαντικές αμυντικές λύσεις. Είναι μεγάλη παιχτάρα ο Γιάννου και είμαστε πολύ τυχεροί που τον έχουμε στην ομάδα μας.
  • ·    Τρίτος σε απόδοση ο Καταλά. Ο αιώνιος αρχηγός της ομάδας πέτυχε το 1-0 και είχε συμμετοχή στο 3-3. Επίσης στα αμυντικά του καθήκοντα ήταν εξαιρετικός και παρέσυρε όλη την ομάδα με την προσπάθεια του και την τεράστια ψυχή που διαθέτει. Στο αργό κυπριακό πρωτάθλημα αυτός ο ποδοσφαιριστής δεν έχει κανένα πρόβλημα να ανταποκρίνεται εύκολα. Ήταν πραγματικά απολαυστικός και έκανε πολύ μεγάλο παιχνίδι.
  • ·  Τεταρτος σε απόδοση ο Τρισκόφσκι. Επίσης πολλά τρεξίματα, πολλές κερδισμένες μονομαχίες και πολύ καλός στα αμυντικά του καθήκοντα. Τα έδωσε όλα και έστω και αν δεν είχε μεγάλη τελική προσπάθεια θεωρώ ότι έκανε πολύ ουσιαστικό παιχνίδι και ήταν παίκτης κλειδί στην πολύ καλή επιθετική προσπάθεια της ομάδας. Μακάρι να συνεχίσει σε ψηλά επίπεδα απόδοσης γιατί είναι ιδιαίτερα σημαντικός.
  • ·       Πέμπτος σε απόδοση ο Τρουγιόλ. Θα τον έβαζα και πρώτο σε απόδοση αλλά επειδή έχει τεράστια ευθύνη στο 1ο γκολ τον βάζω πέμπτο στην σειρά. Ο Τρουγιόλ είναι μακράν ο πολυτιμότερος και καλύτερος ποδοσφαιριστής της φετινής ΑΕΚ. Κάνει μεγάλη χρονιά και όπου έχει χρησιμοποιηθεί αποδίδει τα καλύτερα. Θεωρώ ότι στα επόμενα παιχνίδια θα πρέπει να μεταφερθεί στον άξονα και να έρθει στο αριστερό άκρο ο Αντωνιάδης. Βάζοντας τον Τρουγιόλ στον άξονα αμέσως ο ποδοσφαιριστής που αγωνίζεται δίπλα του είτε είναι ο Λαρένα είτε είναι ο Χέφελ θα κερδίζει μέτρα στον αγωνιστικό χώρο και θα μπορέσει η ομάδα να δημιουργήσει πολύ πιο εύκολα.


Ίσως να είμαι και λίγο άδικος με τα υπόλοιπα παιδιά αλλά αυτοί θεωρώ ότι ξεχώρισαν περισσότερο σε όλο το 90λεπτο. Οι Λαρένα-Χεφελ τα έδωσαν όλα ενώ και ο Ακοράν προσπάθησε όσο περισσότερο μπορούσε ενώ δεν περνά και το καλύτερο του φεγγάρι στην ομάδα. Σημειώστε για Ακοράν όμως ότι από το 2011 μέχρι και σήμερα έχει αγωνιστεί ανελλιπώς σε πάνω από 300 παιχνίδια και πηγαίνει ασταμάτητα! Ο Ακοράν είναι πραγματικά θαύμα της φύσης σε σχέση με την φυσική του κατάσταση και στα 35 του χρόνια συνεχίζει να αγωνίζεται ασταμάτητα. Θα βρει τον ρυθμό του και θα επανέλθει. Ο Γκονζάλεζ προσπάθησε πάρα πολύ αν και δεν έκανε από τα καλύτερα του παιχνίδια ενώ και ο Τόνιο είχε κάποιες καλές και κάποιες κακές στιγμές στο παιχνίδι. Ο Φακούντο, νομιζόμενος ότι αγωνίζεται στο Ρίβερ-Μπόκα της περασμένη βδομάδας, κατάφερε να αποβληθεί με 2 εύκολες κίτρινες κάρτες. Είναι μεγάλο αλάνι όμως, τον γουστάρω τρελά για το πάθος που βγάζει και τον δυναμισμό του και έστω και αν έκανε λάθος στο παιχνίδι του Τσιρείου του το συγχωρώ. Ντόγκο αρτζεντίνο το αλάνι!!! Τα 3 παιδιά που πέρασαν ως αλλαγή βοήθησαν και αυτοί με την σειρά τους!

Αυτό που έχει να κάνει η ομάδα σήμερα είναι να συνεχίσει με το ίδιο πάθος και την ίδια θέληση. Αρχής γενομένης από το παιχνίδι με την Σαλαμίνα θα πρέπει να πάρουμε τους 3 βαθμούς της νίκης και να συγκεντρωθούμε στον δύσκολο Γενάρη που έρχεται με τα 3 παιχνίδια απέναντι σε Πάφο-Ομόνοια και Απόλλωνα. Αυτό που έδειξε η ομάδα είναι ότι επανήλθε και θα μείνει. Αυτό θέλω να πιστεύω και αυτό περιμένω να γίνει. Επίσης, οι μεταγραφές που θα γίνουν θα πρέπει να είναι ουσίας και να βοηθήσουν την ομάδα στο χώρο του κέντρου. Βλέποντας Λαμπάν-Κάσες να μην υπολογίζονται τότε θέλουμε 2 ποδοσφαιριστές στον άξονα που να μπορούν να βοηθήσουν άμεσα την ομάδα. Έχω εμπιστοσύνη στον Μουρίγιο και ελπίζω να κάνει σωστή δουλειά με ποδοσφαιριστές που θα κάνουν την διαφορά.

Ραντεβού λοιπόν το Σάββατο και ώρα 19:00 στην Αρένα για το παιχνίδι με την Σαλαμίνα. Θυμίζω ότι στο όριο για κίτρινες κάρτες είναι οι Τέτε-Χέφελ-Γιάννου και Ακοράν οι οποίοι έχουν από 2 και στην επόμενη θα χάσουν το παιχνίδι με την Ομόνοια. Πάμε λοιπόν για να δείξουμε ότι έχουμε επανέλθει!!!

Υ.Γ. 1: Την προηγούμενη βδομάδα σημείωσα το λάθος της διοίκησης σε σχέση με την αντίδραση που αφορούσε την διαιτησία του παιχνιδιού με την Πάφο. Σήμερα θα πρέπει να δώσω τα εύσημα μου στον εκπρόσωπο τύπου της ομάδας και την διοίκηση για την στάση της σχετικά με ότι έγινε στο Τσίρειο. Τώρα ναι έχουμε δικαίωμα να μιλούμε και να φωνάζουμε και να απαιτούμε. Όταν η ομάδα παίζει με αυτόν τον τρόπο και σε κτυπούν πισώπλατα, ναι είναι καθορισμός αποτελέσματος!! Μπράβο ξανά!
Υ.Γ. 2: Ένα μεγάλο μπράβο σε αυτούς τους λίγους που βρίσκονταν στην κερκίδα του Τσιρείου και δεν άφησαν μόνη την ομάδα. Εγώ δεν ήμουν εκεί και έχω να πω ότι τους ζήλευα βλέποντας το παιχνίδι από την τηλεόραση. Είσαστε μεγάλοι μάγκες και υπόδειγμα οπαδού παιδιά!!
Υ.Γ. 3: Η καλόπιστη κριτική πρέπει να είναι καλοδεχούμενη και να μην κρίνεται υπό διαφορετική σκοπιά!!!!
Share this Article on :

2 ΑΕΚΤΖΗΔΕΣ ΜΙΛΗΣΑΝ! ΓΡΑΨΕ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΣΟΥ ΕΔΩ!:

Ανώνυμος είπε...

Συναγωνιστές καλή χρονιά.
Γράφω μόλις τέλειωσε το παιχνίδι με την ομόνοια το οποίο είχα την ατυχία να παρακολουθήσω από το ίντερνετ μια και είμαι προσωρινός κάτοικος εξωτερικού.
Θα προσπαθήσω να είμαι όσο το δυνατόν πιο ψύχραιμος. Ηθελα πολλές φορές κατά τη διάρκεια του ματς να κλείσω τον υπολογιστή και να κλάψω. Είναι πλέον γεγονός ότι κατά 90% η φετινή χρονιά είναι χαμένη εκτός αν γίνει κάτι το πολύ δραστικό για να κάνει επανεκκίνηση η ομάδα. Πλέον δεν είναι μόνο θέμα φυσικής κατάστασης αλλά και ψυχολογικής και αυτό το μαρτυρούν ακόμα και οι εκφράσεις των προσώπων των παιχτών μας. Δεν θέλω να αρχίσω να αποδίδω ευθύνες αν και υπάρχουν και μάλιστα πολλές. Ας το κάνουν αυτοί που δίνουν τα λεφτά τους και διαχειρίζονται την ομάδα.

Ανώνυμος είπε...

Aχρηστοι, Αχρηστοι, ΑΧΡΗΣΤΟΙ!!!!!

Δημοσίευση σχολίου

Σχόλια με ακατάλληλο περιεχόμενο δεν θα δημοσιεύονται.

Παρακαλούμε όπως βάζετε ΟΝΟΜΑ ή ΨΕΥΔΩΝΥΜΟ για να δημοσιευθεί το σχόλιό σας.

 

© Copyright A.E.Kition blog 2010 -2011 | Design by Herdiansyah Hamzah | Published by Borneo Templates | Powered by Blogger.com.