News Update :

ερμής - ΑΕΚ: 0-4: ΤΕΣΣΑΡΑ ΣΤΟ ΡΕΛΑΝΤΙ!!

Πέμπτη 14 Σεπτεμβρίου 2017

Η ομάδα μας κέρασε τεσσάρα τον Ερμή σε ένα παιχνίδι που καθαρίσαμε από το 1ο ημίχρονο με τα 2 γκολ του παιχταρά Φλοριάν και την επιστροφή στα γκολ του Τρίσκο. Μοναδικό μελανό σημείο του παιχνιδιού ο τραυματισμός του Φλοριάν τον οποίο θα στερηθούμε σίγουρα στο παιχνίδι με την Αέλ που έπεται και ελπίζουμε να επανέλθει το συντομότερο δυνατό. Από την άλλη δεν υπάρχει κανένας λόγος ανησυχίας για την αντικατάσταση του παιχταρά μας αφού υπάρχει ο Μυτίδης και από πίσω ο Ρουσιάς. Ο Μυτίδης είναι εξαιρετικός ποδοσφαιριστής και το έδειξε και στο 45λεπτο που αγωνίστηκε με τον Ερμή όπου σκόραρε 1 γκολ και έχασε τεράστια ευκαιρία για τουλάχιστον ακόμα 1. Είμαι κάτι περισσότερο από βέβαιος ότι στο παιχνίδι με την Αέλ θα ρίξει το γκολάκι του.
  
Η ομάδα κατέβηκε στο γήπεδο με 3-4-3 και τους Πάμπλο κάτω από τα δοκάρια, Μουρίγιο-Μοϊσοφ-Καταλά 3άδα στην άμυνα, Ακοράν-Λαρένα-Τρουγιόλ-Τέτε στο κέντρο και Τρίσκο-Χέφελ-Φλοριάν στην επίθεση. Όταν η ομάδα αμυνόταν , ο Τέτε ερχόταν στο αριστερό άκρο της άμυνας με τον Μουρίγιο να πηγαίνει στο δεξί άκρο και άλλαζε ο σχηματισμός σε ένα 4-4-2 σε ευθεία στον άξονα.
 
Ο τρόπος που προσεγγίσαμε το παιχνίδι ήταν άψογος και δεν άφησε κανένα περιθώριο στον αντίπαλο. Δείξαμε πόσο πολύ θέλαμε το 3ποντο και καταφέραμε από το 1ο μέρος να καθαρίσουμε το παιχνίδι με τα 3 γκολ που πετύχαμε ενώ στο 2ο μέρος μπορούσαμε να πετύχουμε πολύ περισσότρα γκολ από το 1 που σκόραρε ο Μυτίδης. Σημασία έχει όμως ότι πήραμε τους 3 βαθμούς και συνεχίζουμε την πορεία μας στον υπέρτατο μας στόχο ο οποίος είναι η κατάκτηση του πρωταθλήματος.

Όλη η ομάδα κινήθηκε σε πολύ υψηλά επίπεδα απόδοσης και κανείς δεν υστέρησε. Καλύτεροι όλων οι Τέτε-Λαρένα-Μοϊσοφ-Ακοράν οι οποίοι έκαναν ακόμα ένα εξαιρετικό παιχνίδι ενώ και ο Φλοριάν πέτυχε 2 γκολ με το κεφάλι, σημείο στο οποίο δείχνει να είναι τρομερά δυνατός. Προβλέπω ότι Φλοριάν και Μυτίδης θα πετύχουν συνολικά πάνω από 25 γκολ στην φετινή χρονιά και θα κάνουν την διαφορά στην επιθετική γραμμή της ομάδας. Η πολυφωνία στο σκοράρισμα, η συνεχής δημιουργία φάσεων αλλά και το μηδέν παθητικό στην άμυνα είναι αυτό που μας χαρακτηρίζει μέχρι στιγμής. Ιδιαίτερα στα μετόπισθεν, η λειτουργία της ομάδας είναι εξαιρετική με τον Πάμπλο να κατευθύνει μαεστρικά τους αμυντικούς μας.

Ραντεβού λοιπόν το Σάββατο στις 20:00 στην γηπεδάρα μας για να κατατροπώσουμε την Αέλ και να αρχίσουμε νικηφόρα τα ντέρμπι που θα ακολουθήσουν. Ο κόσμος θα κάνει παιχνίδι στην Αρένα και θα πρέπει να είμαστε όλοι δίπλα στην ομάδα δίνοντας τον παλμό και την βοήθεια που χρειάζονται οι ποδοσφαιριστές μας!!

Υ.Γ.1: Πάντα η επιστροφή στο ΓΣΖ είναι ιδιαίτερη. Ένα γήπεδο που ζήσαμε τα πάντα από την ημερομηνία ίδρυσης της ομάδας μας. Όπως και να το κάνουμε είναι «σπίτι» μας.
Υ.Γ.2:  Σε όσους δεν μπορούν να χαίρονται με τις επιτυχίες της ομάδας και περιμένουν τις αποτυχίες για να κράξουν να τους πω μόνο ΕΞΩ Η ΟΠΑΔΙΚΗ ΜΙΖΕΡΙΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΕΚ!!!
Υ.Γ.3: Τα ΖΩΑ, δεσμεύονται με τον πλέον επίσημο τρόπο ότι θα κάνουν την εμφάνιση τους άμεσα και θα είναι πολύ ηχηρή!! Είδωμεν!!

ΑΝΑΛΥΣΗ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΣΤΩΝ
ΠΑΜΠΛΟ: Ότι και να γράψω είναι λίγο για αυτό τον παικταρά. Είναι μεγάλης κλάσης τερματοφύλακας και στα δύσκολα παιχνίδια που θα τον χρειαστούμε για τα καλά θα το δείξει. Κρίμα που δεν ήρθε πιο γρήγορα στην ομάδα μας. Μαζί του μπορούμε να κατακτήσουμε τον τίτλο!
ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ: 9/10

ΜΟΥΡΙΓΙΟ: Εξαιρετικό παιχνίδι από τον Άντερ. Είναι πολύ έμπειρος για να έχει προβλήματα σε έτσι παιχνίδια και δείχνει πόσο πολύ παιχτάρα είναι. Το έχω δηλώσει άπειρες φορές ότι όταν είναι υγιής δεν υπάρχει καλύτερος αμυντικός στο νησί. Πολύ ποιοτικό σέντερ μπακ. Μακάρι να συνεχίσει έτσι.
ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ: 9/10

ΜΟΪΣΟΦ: Συνεχίζει να δείχνει πόσο φορμαρισμένος είναι. Ακόμα μία τρομερή εμφάνιση ενώ είχε και μία εξαιρετική εκτέλεση φάουλ. Ο Ντάνιελ μπορεί να εκτελέσει φάουλ από μακρινή απόσταση αφού διαθέτει πολύ δυνατό σούτ και θα πρέπει να το εκμεταλλευτεί η πορεία μας στην ομάδα. Ελπίζω και εύχομαι να μείνει μακριά από επιπολαιότητες και σίγουρα θα έχει μία μεστή και τρομερή χρονιά!
ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ: 10/10

ΚΑΤΑΛΑ: Ο Αρχηγός είναι εγγύηση. Κάνει αυτό που κάνει εξαιρετικά και δείχνει πόσο μεγάλος ηγέτης είναι. Τρομερά ήρεμος και πολύ φρέσκος κάνει εξαιρετικά παιχνίδια μέχρι στιγμής. Ο Καταλά είναι πολύ μεγάλο κεφάλαιο για ολόκληρο το οικοδόμημα της Αεκ και είμαστε τυχεροί που τον έχουμε.
ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ: 9/10

ΤΕΤΕ: Τρομερό παιχνίδι. Φάνταζε ασταμάτητος από το 1ο λεπτό και είχε μία ασιστ στον Φλοριάν στο 0-2. Έπαιξε ολόκληρη την γραμμή και έδειξε ότι μπορεί να ανταπεξέλθει πολύ εύκολα. Μακάρι να μείνει μακριά από τραυματισμούς και θα ταϊσει πολλά γκολ τους συμπαίκτες του. Σπίντυ Γκονζάλεζ!   
ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ: 10/10

ΤΡΟΥΓΙΟΛ: Η ήρεμη δύναμη της ομάδας. Το έχω πει πολλές φορές ότι προτιμώ άλλον ποδοσφαιριστή σε εκείνη την θέση και εξακολουθώ να το δηλώνω. Από την άλλη όμως δεν μπορώ να μην το αποθεώσω για το καθαρό του παιχνίδι και τα εξαιρετικά μαρκαρίσματα που έχει. Πολύ σπουδαίος ποδοσφαιριστής ο οποίος προσφέρει όπου και να αγωνιστεί. Κρυφό χαρτία στα χέρια του Ιντιάκεθ!
ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ: 9/10

ΛΑΡΕΝΑ: Ο αρτίστας είναι εδώ και πιο φρέσκος από ποτέ. Στο παιχνίδι με την Αέλ θα κάνει θαύματα και θα με θυμηθείται. Είναι λατρεία και το γεγονός ότι παίζει ακόμα στην Άεκ μας με κάνει ιδιαίτερα χαρούμενο. Με την μπάλα στα πόδια είναι από άλλο πλανήτη!
ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ: 10/10

ΑΚΟΡΑΝ: Τώρα αυτός ο ποδοσφαιριστής είναι 35 χρονών;; Πραγματικά δεν το πιστεύω. Αέρινος με ή χωρίς την μπάλα και τρομερά ποιοτικός ο Ακοράν έδειξε για ακόμα μία φορά ότι αποτελεί σημαντικό γρανάζι στην φαρέτρα του Ιντιάκεθ. Όπως και πέρσι έτσι και φέτος τον βλέπω να σκοράρει τουλάχιστον 10 γκολ.   
ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ: 10/10

ΧΕΦΕΛ: Το πουλέν του Ρόκα φωνάζει ότι δεν πρέπει να βγαίνει από την 11άδα. Ζητάει συνεχώς μπάλα και τα στημένα του είναι μισό γκολ. Όπου και να τον βάλει ο προπονητής τα δίνει όλα και κάνει την διαφορά. Προβλέπω ότι θα πωληθεί στο εξωτερικό για πολλές χιλιάδες ευρώ. Τρομερά εξελίξιμος ποδοσφαιριστής. 
ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ: 9/10

ΤΡΙΣΚΟΦΣΚΙ: Ο Τρίσκο επανήλθε στα γκολ και τις καλές εμφανίσεις. Ελπίζω αυτό το γκολ να τον βοηθήσει και από το επόμενο παιχνίδι να αρχίσει να στέλνει με μανία την μπάλα στα δίκτυα. Είναι τεράστιος ποδοσφαιριστής και τον περιμένουμε να πάρει την ομάδα στους ώμους του!
ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ:9/10

ΦΛΟΡΙΑΝ: Ο Πιντάδο πέτυχε τα 2 γκολάκια του αλλά δυστυχώς τραυματίστηκε και αποχώρησε στο ημίχρονο. Ελπίζω να μην μείνει καιρό έξω γιατί με αυτόν στο γήπεδο είμαστε άλλη ομάδα. Μεγάλο σέντερ φορ ο ορισμός του Κίλλερ!!
ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ: 9/10

ΜΥΤΙΔΗΣ: Πέτυχε την γκολάρα του μετά την ασιστ του Τομάς και βρισκόταν μέσα σε όλες τις φάσεις. Έχασε μία τεράστια ευκαιρία που θα έπρεπε να την τελειώσει αλλά νομίζω φυλάει τα καλύτερα για το Σάββατο. Ο Νέστορας θα μας κάνει όλους να παραμιλάμε φέτος!! Γκολ με Αελ και τίποτα δεν σε σταματάει ρε παικταρά!!
ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ: 9/10

ΤΟΜΑΣ:  Ο Τομάς μπήκε στο γήπεδο και έδωσε την ασιστ για το 0-4. Μπορούσε να σκοράρει γκολ και ο ίδιος αλλά δεν είχε καλά τελειώματα. Είναι μεγάλος ποδοφαιριστής και ο ανταγωνισμός θα του κάνει καλό. Στην πορεία της χρονιάς θα δούμε τον γνωστό παικταρά Τομάς και αυτός θα μας οδηγήσει στον τίτλο!   
ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ: 9/10

ΚΑΣΕΣ:  Είναι τρομερά ποιοτικός και περιμένω την στιγμή που θα είναι πανέτοιμος και θα αγωνίζεται μαζί με τον Αρτίστα στον άξονα. Δεν μπορώ να σκεφτώ ομάδα που θα μπορεί να τους πάρει την μπάλα από τα πόδια. Απίστευτος ποδοσφαιριστής και θα βοηθήσει πάρα πολύ την ομάδα μας!
ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ: 9/10

ΑΝΑΛΥΣΗ ΠΡΟΠΟΝΗΤΗ
Η ομάδα πήρε το παιχνίδι πολύ εύκολα. Ο προπονητής μας έχει ένα πολύ μεγάλο ρόστερ να διαχειριστεί και θα πρέπει να τους έχει όλους ικανοποιημένους. Σημειώστε ότι κάθε αγωνιστική 3 από τους 25 ποδοσφαιριστές που διαθέτουμε θα πρέπει να μένουν εκτός αποστολής. Επίσης μόνο 3 μπορούν να περάσουν στο γήπεδο. Όσο βλέπεις τον πάγκο της ομάδας αντιλαμβάνεσαι το πόσο ποιοτικό ρόστερ και το πόσο δύσκολο είναι για τον προπονητή μας να τους κρατήσει όλους σε εγρήγορση. Αυτό είναι το στοίχημα της ομάδας για φέτος και κατ’ επέκταση τον προπονητή μας. Τίποτα άλλο.
ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ: 10/10


Share this Article on :

1 ΑΕΚΤΖΗΔΕΣ ΜΙΛΗΣΑΝ! ΓΡΑΨΕ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΣΟΥ ΕΔΩ!:

Ανώνυμος είπε...

ΠΟΤΕ ΘΑ ΑΡΧΙΣΕΙ Η Β΄ΦΑΣΗ ΤΟΥ ΑΕΚ ΑΡΕΝΑ;;; ΜΑΣ ΕΙΠΑΝ ΜΕΣΑ ΣΤΟΝ ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟ ΤΟΥ 2017 ΑΛΛΑ ΤΙΠΟΤΑ ΔΕΝ ΕΓΙΝΕ ΑΚΟΜΑ.

Δημοσίευση σχολίου

Σχόλια με ακατάλληλο περιεχόμενο δεν θα δημοσιεύονται.

Παρακαλούμε όπως βάζετε ΟΝΟΜΑ ή ΨΕΥΔΩΝΥΜΟ για να δημοσιευθεί το σχόλιό σας.

 

© Copyright A.E.Kition blog 2010 -2011 | Design by Herdiansyah Hamzah | Published by Borneo Templates | Powered by Blogger.com.