News Update :

ΑΕΚ - αελ: 1-0: ΕΞΩ Η ΟΠΑΔΙΚΗ ΜΙΖΕΡΙΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΕΚ!!!!

Κυριακή 17 Σεπτεμβρίου 2017

Τα ΖΩΑ έκαναν την εμφάνιση τους την κατάλληλη στιγμή στέλνοντας και ένα πολύ δυνατό μήνυμα στον κόσμο της ομάδας. «ΕΞΩ Η ΟΠΑΔΙΚΗ ΜΙΖΕΡΙΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΕΚ!! ΑΕΚ ΣΤΑ ΕΥΚΟΛΑ ΑΕΚΑΡΑ ΣΤΑ ΔΥΣΚΟΛΑ!!». Δεν υπήρχε καλύτερο παιχνίδι για να ανέβει αυτό το πανό το οποίο τα λέει όλα. Σε παιχνίδι ντέρμπι στην Αρένα είχαμε 2000 οπαδούς και οι αντίπαλοι 700. Σε παιχνίδι σπίτι μας, στην Λάρνακα μας, στην γηπεδάρα μας. Είναι ντροπή ρε παιδιά. Είναι ντροπή, γιατί εσείς οι πλείστοι που δεν κατεβαίνετε γήπεδο είσαστε και οι πρώτοι που αρχίζετε την κριτική στην ομάδα και όσους την απαρτίζουν. Πώς μπορείτε να μην έρχεστε γήπεδο να απολαύσετε αυτή την ομαδάρα; Τι άλλο θέλετε ρε παιδιά να γίνει; Είναι κρίμα. Πραγματικά κρίμα. Εγώ από πλευράς μου θα πω ένα μεγάλο μπράβο σε αυτούς τους 2000 που ήταν στο γήπεδο και βοήθησαν την ομάδα να πάρει ακόμα μία σπουδαία νίκη στον δρόμο της για τον τίτλο. Φέτος δεν υπάρχει τίποτα λιγότερο από τον τίτλο του πρωταθλητή. Είμαστε το 1ο φαβορί και το φωνάζουμε. Στο παιχνίδι της Τετάρης θα δείξουμε για ακόμα μία φορά πόσο μεγάλη ομάδα είμαστε.
  
Στα του παιχνιδιού τώρα, η ομάδα κατέβηκε στο γήπεδο με 3-4-3 και τους Πάμπλο κάτω από τα δοκάρια, Μουρίγιο-Μοϊσοφ-Αντωνιάδη 3άδα στην άμυνα, Ακοράν-Λαρένα-Τρουγιόλ-Τέτε στο κέντρο και Τομάς-Χέφελ- Τρίσκο στην επίθεση. Όταν η ομάδα αμυνόταν , ο Τέτε ερχόταν στο αριστερό άκρο της άμυνας με τον Μουρίγιο να πηγαίνει στο δεξί άκρο και άλλαζε ο σχηματισμός σε ένα 4-4-2 σε ευθεία στον άξονα.

Ο προπονητής μας προσέγγισε εξαιρετικά το παιχνίδι και έδωσε τρομερές βοήθειες στα άκρα της άμυνας μας με τους Τομάς και Ακοράν να επιστρέφουν στην άμυνα και δίνουν βοήθειες στους Τέτε-Μουρίγιο αντίστοιχα. Τέτε και Μουρίγιο έκαναν μεγάλο παιχνίδι ενώ και ο Τομάς στο τακτικό κομμάτι ήταν πραγματικά απολαυστικός. Σε ολόκληρο το 1ο μέρος κινδυνέψαμε μονάδα μία φορά και ο κίνδυνος ήρθε από εκτέλεση κόρνερ και κακή έξοδο του Πάμπλο με τον Τρίσκο να στέλνει την μπάλα σε κόρνερ προ της γραμμής τέρματος. Εν τέλει, αποδόθηκε δικαιοσύνη με την γκολάρα του εξωγήινου αρτίστα Χόρχε Λαρένα παίρνοντας το προβάδισμα στο σκορ και διατηρώντας το μέχρι το τέλος του ημιχρόνου. Το 1-0 είναι φτωχό για να καταδείξει την διαφορά ποιότητας και εμφάνισης μεταξύ των 2 ομάδων.

Στο 2ο μέρος μπήκαμε επιφυλακτικά και με σκοπό να διαφυλάξουμε πρωτίστως τα νώτα μας και να κτυπήσουμε στην κόντρα επίθεση. Η Αέλ κρατούσε την μπάλα αλλά ήταν εντελώς ανούσια και ακίνδυνη ενώ εμείς από την πλευρά μας δεν είχαμε την καλή τελική πάσα. Ο προπονητής της Αέλ προχώρησε σε 2 αλλαγές στο 60 με τους Μάριο Ηλία και Αλνταϊρ να παίρνουν τις θέσεις των Αρουαμπαρένα και Αλνταϊρ αντίστοιχα ενώ ο προπονητής μας έκανε την 1η του κίνηση το 66ο λεπτό με τον Χέφελ να αφήνει την θέση του στον Νέλσον, ο οποίος πήγε στο δεξί άκρο του κέντρου με τον Ακοράν να έρχεται πίσω από τον Τρίσκο. Στο 76ο λεπτό είχαμε την 2η αλλαγή για την ομάδα μας με τον Τρίσκο να αποχωρεί τραυματίας και τον Μυτίδη να μπαίνει στην θέση του ενώ στο 79ο λεπτό είχαμε την μοναδική ευκαιρία της Αέλ στο παιχνίδι με τον Πάμπλο να αποκρούει εντυπωσιακά το κτύπημα φάουλ του πολύ ποιοτικού Μπενίτεθ. Στο 80ο λεπτό ο Άρτουρ πήρε την θέση του Αβραάμ και 3 λεπτά αργότερα αποβλήθηκε με απευθείας κόκκινη κάρτα για κτύπημα εκτός φάσης στον Τρουγιόλ. Μία ολοκάθαρη κόκκινη κάρτα για την οποία διαμαρτύρεται αδικαιολόγητα η Αέλ. Αυτό που έκανε ο ποδοσφαιριστής της Αέλ είναι ο ορισμός της κόκκινης κάρτας! Θα έπρεπε όμως να δεχθεί κίτρινη και ο Τρουγιόλ γιατί αντέδρασε και αυτός. Μέχρι το τέλος, μοναδικό αξιοσημείωτο του παιχνιδιού, η αλλαγή του Κάσες με τον Τομάς στο 88ο λεπτό.

Η νίκη μας ήταν εύκολη και καθαρή. Μία ομάδα υπήρχε στον αγωνιστικό χώρο και αυτή ήταν η ομάδα μας. Με εξαιρετική τακτική προσέγγιση κλείσαμε την Αέλ η οποία δεν μπορούσε να δημιουργήσει. Με έναν ποιοτικό Μπενίτεθ να μην παίρνει ανάσα απέναντι στον ΤΕΡΑΣΤΙΟ Μουρίγιο, δεν υπήρχε περίπτωση να πετύχει κάτι η Αέλ. Ο εξωγήινος Λαρένα έδωσε ρεσιτάλ με τους Ακοράν-Τέτε-Μουρίγιο-Αντωνιάδη να τον ακολουθούν κατά πόδας. Πολύ καλοί και οι Τρουγιόλ-Μοϊσοφ ενώ ο Τρίσκο δεν πήρε μπάλα και έμεινε πολύ πίσω σε απόδοση. Κακό παιχνίδι, το χειρότερο του από την ημέρα που ήρθε στην ομάδα, έκανε ο Χέφελ. Ο Τομάς έδειξε ότι είναι εδώ και όσο παίρνει αγωνιστικά λεπτά θα ανεβάζει απόδοση. Είναι πάρα μα πάρα πολύ σημαντικός για την πορεία προς τον τίτλο.

Επόμενο παιχνίδι την Τετάρτη απέναντι στην πληγωμένη Ομόνοια. Η Ομόνοια ήταν και παραμένει μεγάλη ομάδα και θα πρέπει να τύχει του μέγιστου σεβασμού από την ομάδα μας. Με συγκέντρωση και τακτική προσήλωση δεν υπάρχει περίπτωση να μην φύγουμε νικητές. Έχουμε διαφορά ποιότητας με τον αντίπαλο μας και το γεγονός ότι το παιχνίδι θα είναι κελεισμένων θεωρώ ότι είναι επιπρόσθετος παράγοντας ο οποίος θα λειτουργήσει υπέρ μας. Πάμε λοιπόν για το 4ο μας τρίποντο!!!

Υ.Γ.1: Τα ΖΩΑ έκαναν δυναμική εμφάνιση και έδωσαν τα μηνύματα τους. Από ότι έχω πληροφορηθεί θα ακολουθήσουν και άλλες μεγάλυτερες και πιο δυναμικές εμφανίσειςμε μηνύματα εκεί που πρέπει!! Παιδιά συνεχίστε δυνατά!!
Υ.Γ.2:  Ο Αντωνιάδης θα αντικαταστήσει τον Καταλά και θα αφήσει εποχή με τα χρώματα της ομάδας μας. Σημειώστε το κάτω!
Υ.Γ.3: Τεράστιο λάθος να απουσιάζει ο βασικός μου σέντερ φορ και να αφήνω στον πάγκο Μυτίδη-Ρουσιά. Με τον τραυματισμό του Τρίσκο θα τους χρειαστεί ο κόουτς και θα πρέπει να τους κρατάει σε εγρήγορση και να τους δείξει ότι τους εμπιστεύεται. Σε κάθε αντίθετη περίπτωση θα χάσουμε πολλά στην πορεία.

ΑΝΑΛΥΣΗ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΣΤΩΝ
ΠΑΜΠΛΟ: Έκανε ένα τεράστιο λάθος που ευτυχώς δεν στοίχησε. Δεν νοείται τερματοφύλακας της κλάσης του να χάνει στον αέρα τόσο εύκολα την πορεία της μπάλας. Από εκεί και πέρα όμως ήταν αλάνθαστος και είχε μία εξαιρετική επέμβαση στο φάουλ του Μπενίτεθ στο 79ο λεπτό. Δεν θέλω να ξαναδώ τέτοιο λάθος από τον Παπίτο.
ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ: 6/10

ΜΟΥΡΙΓΙΟ: Τρομερό παιχνίδι. Με εξαίρεση το φάουλ από το οποίο προήλθε η μεγάλη φάση του 79ου λεπτού, δεν έχασε καμία άλλη μονομαχία στο παιχνίδι και εξαφάνισε τον εξαιρετικό Μπενίτεθ. Ο Μουρίγιο άρχισε εξαιρετικά την χρονιά και είναι ένας ποδοσφαιριστής που προσφέρει εμπιστοσύνη και ποιότητα στην αμυντική μας γραμμή. Τακτικά ήταν αλάνθαστος και δικαιώνει τον Ιντιάκεθ για την επιλογή του να τον ξεκινά βασικό.
ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ: 9/10

ΜΟΪΣΟΦ: Επίσης μεγάλο παιχνίδι από τον Μοϊσοφ. Πιο σοβαρός από ποτέ, ώριμος και με καθαρό μυαλό καθαρίζει τα πάντα στην άμυνα και καθοδηγεί με μαεστρία την αμυντική μας γραμμή. Στον αέρα δε είναι κίνδυνος- θάνατος στα στημένα για τις αντίπαλες ομάδες και μόνο από ατυχία δεν κατάφερε να σκοράρει και στο παιχνίδι του Σαββάτου. Μεγάλος ποδοσφαιριστής. Αν μείνει μακριά από επιπολαιότητες θα μας προσφέρει τρομερές εμφανίσεις.
ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ: 9/10

ΑΝΤΩΝΙΑΔΗΣ: Το έχω πει ότι μπορεί να εξελιχθεί σε μεγάλος κεντρικός αμυντικός. Είναι εξαιρετικός στα μαρκαρίσματα του και πάρα πολύ δυνατός στον αέρα. Ήταν πάρα πολύ καλός σε όλο τον αγώνα και είχε εξαιρετική συνεργασία και αλληλοκάλυψη με τον Τέτε όποτε χρειάστηκε. Σοφή επιλογή από τον Ρόκα να τον φέρει στην ομάδα μας και θα το γράφω συνέχεια ότι θα καθιερωθεί στην θέση εκείνη και θα αφήσει εποχή! Μπράβο Μάριε!
ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ: 9/10

ΤΕΤΕ: Ο Σπίντυ Γκονζάλεζ της ομάδας έκανε ένα τρομερό τακτικά παιχνίδι. Δεν έχασε την θέση του σε κάνενα σημείο και έβγαλε τρομερές άμυνες τόσο στο 1ο μέρος όσο και στο 2ο. Με τον Αϊρόσα να ανεβαίνει την γραμμή είχε συνέχεια βοήθειες από τον Τομάς και μαζί σταμάτησαν τα πάντα. Επιθετικά είχε 2 εξαιρετικές προσπάθειες οι οποίες δεν κατέληξαν σε γκολ και σε γενικές γραμμές έκανε ένα αλάνθαστο παιχνίδι. Συνέχισε έτσι παικταρά!   
ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ: 10/10

ΤΡΟΥΓΙΟΛ: Αθόρυβος, μεστός και σίγουρος στο παιχνίδι του. Με εξαίρεση μία φάση προς το τέλος στην οποία χάνει αδικαιολόγητα την μπάλα, από εκεί και πέρα έκανε πολύ καλό παιχνίδι. Κέρδισε επίσης σωστά την κόκκινη κάρτα του Άρτουρ αν και θα έπρεπε να δεχθεί και ο ίδιος κίτρινη κάρτα στην εν λόγω φάση. Παίζει παντού και μπορεί να δώσει πάρα πολλές λύσεις στην ομάδα.
ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ: 8/10

ΛΑΡΕΝΑ: Εξωγήινος ο παικταράς. Ο 36άρης Αρτίστας, τον οποίοι ειρήσθω εν παρόδω, πολλοί χαρακτήρισαν γέρο και ότι δεν θα έπρεπε να τον ανανεώσει ο Ρόκα, δείχνει την ποιότητα του κάθε βδομάδα. Χορεύει με την μπάλα στα πόδια και θα χρησιμοποιήσω μία φράση που χρησιμοποίησα για τον Γκονζάλο Γκαρσία: Ο ποδοσφαιριστής που παίζει πιάνο με τα πόδια! Είναι το κάτι άλλο ο Λαρένα. Λατρεύω να τον βλέπω να παίζει ποδόσφαιρο. ΠΟΛΥ ΜΕΓΑΛΟΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΣΤΗΣ!
ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ: 10/10

ΑΚΟΡΑΝ: Τον Αβραάμ τον είχε για πρωινό. Τον έπαιζε για πλάκα. Δεν μπορούσε σε κανένα σημείο του παιχνιδιού να τον σταματήσει και αν ήταν πιο προσεκτικός στην τελική του προσπάθεια θα έβαζε γκολ. Η φάση το 1ο μέρος μετά την ασιστ του Τομάς είναι φάση για γκολ. Ήταν αδικαιολόγητος να χάσει τέτοιο γκολ μέσα από την μικρή περιοχή. Από την άλλη όμως έκανε μεγάλο και μεστό παιχνίδι. Ποδοσφαιριστής κλάσης!   
ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ: 10/10

ΧΕΦΕΛ: Κακό παιχνίδι από το νεαρό αστέρι μας. Δεν τα πήγε καλά ούτε στο 1ο μέρος ούτε ιδιαίτερα στο 2ο. Θα έπρεπε να αποχωρήσει από το γήπεδο πιο γρήγορα. Είναι μια κακή παρένθεση και τίποτα παραπάνω. Θα επανέλθει σε υψηλά επίπεδα απόδοσης πολύ σύντομα γιατί είναι παικταράς! 
ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ: 5/10

ΤΟΜΑΣ: Εξαιρετικό παιχνίδι ιδιαίτερα τακτικά. Βοήθησε τον Τέτε σε όλο το παιχνίδι και έδειξε πόσο σημαντικός είναι στην πίεση που βάζει η ομάδα. Επιθετικά είχε μία ασιστ πάρε-βάλε στον Ακοράν ο οποίος το έχασε από το 1 μέτρο. Μπορεί και θα προσφέρει πάρα πολλά, τον πιστεύω και περιμένω ότι σιγά σιγά θα δείξει τον πραγματικό του εαυτό!! 
ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ: 9/10

ΤΡΙΣΚΟΦΣΚΙ: Ο Τρίσκο, πέραν μίας φάσης στο 1ο μέρος, δεν έκανε καθόλου αισθητή την παρουσία του. Χάθηκε ανάμεσα στα σέντερ μπακ της Αέλ και δεν μπόρεσε να βοηθήσει καθόλου την ομάδα. Θεωρώ λάθος την χρησιμοποίηση του ως επιθετικού κορυφής στο συγκεκριμένο παιχνίδι. Τον χάσαμε από πιο σημαντική θέση μέσα στο παιχνίδι στην οποία θα έκανε και την διαφορά. Ελπίζω να μην έχει σημαντικό πρόβλημα και να μην τον χάσουμε για μεγάλο χρονικό διάστημα.
ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ: 5/10

ΝΕΛΣΟΝ: Άφησε εξαιρετικές εντυπώσεις. Ούτε μία λάθος πάσα, πολύ ήρεμος και πολύ καλές επιλογές. Με την μπάλα στα πόδια έδειξε πόσο ποιοτικός είναι και όλες του οι επαφές ήταν σωστές. Φαντάζει εξαιρετική περίπτωση ποδοσφαιριστή και θέλω να τον δω πολύ στην συνέχεια.
ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ: 7/10

ΜΥΤΙΔΗΣ: Μπορούσε να σκοράρει ένα γκολ στην φάση με την πάσα από τον Ακοράν. Προσπάθησε και πίεσε την αντίπαλη άμυνα και θεωρώ ότι θα έπρεπε να ξεκινήσει το παιχνίδι. Δεν νοείται να μένει εκτός όταν λείπει ο Φλοριάν. Αν ξεκινούσε ο Μυτίδης θα καθαρίζαμε πιο εύκολα το παιχνίδι. Αυτή είναι η προσωπική μου άποψη. Με κανονικό σέντερ φορ στα τετράγωνα της Αέλ δεν υπήρχε περίπτωση να μην καθαρίσουμε το παιχνίδι. Στο παιχνίδι με την Ομόνοια πρέπει να ξεκινήσει.
ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ: 6/10

ΚΑΣΕΣ:  Έπαιξε λίγο για να κριθεί αλλά την δουλειά του την έκανε και με το παραπάνω!!   
ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ: -/-

ΑΝΑΛΥΣΗ ΠΡΟΠΟΝΗΤΗ
Για ακόμα μία φορά διαλύει την τακτική του αντιπάλου προπονητή. Η ομάδα μπήκε στο γήπεδο και ήξερε τι έπρεπε να κάνει για να πάρει την νίκη. Αυτό που δεν μου άρεσε και θα το γράψω ξανά είναι η επιλογή να μην ξεκινήσει έναν εκ των δύο σέντερ φορ που διαθέτει και ειδικότερα Μυτίδη-Ρουσιά και να ξεκινήσει με τον Τρίσκο. Ο Τρίσκο χάθηκε στο γήπεδο και μαζί του χάσαμε την μεγάλη απειλή με τα μακρινά του σουτ. Αν ο Τρίσκο ερχόταν πίσω από τον μοναδικό προωθημένο σέντερ φορ μας θα είχε και περισσότερο χώρο να δράσει αλλά και μεγαλύτερη πιθανότητα να σκοράρει.
Το έχω γράψει και θα το γράφω, όλη η φετινή χρονιά της ομάδας μας είναι η διαχείριση του ρόστερ. Όταν δίνεις μήνυμα στα 2 σου αναπληρωματικά σέντερ φορ ότι δεν τα υπόγίζεις και τόσο είναι ότι χειρότερο. Τώρα έφθασε η ώρα που θα τους χρειαστεί και ο ίδιος πρέπει να κερδίσει το 100 τα 100 από τους ποδοσφαιριστές του. Τα γράφουμε από τώρα που είναι γρήγορα γιατί θεωρώ ότι σε κανένα άλλο σημείο δεν έχει πρόβλημα ο Ιντιάκεθ. Αν διαχειριστεί σωστά τα αποδυτήρια δεν υπάρχει ομάδα να μας σταματήσει.
Στο παιχνίδι της Τετάρτης με την Ομόνοια περιμένω να δω τον Καταλά στην 11άδα και τον Νέστορα στην κορυφή της επίθεσης. Πάμε κόουτς σε πιστεύουμε!!
ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ: 10/10


Share this Article on :

3 ΑΕΚΤΖΗΔΕΣ ΜΙΛΗΣΑΝ! ΓΡΑΨΕ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΣΟΥ ΕΔΩ!:

Ανώνυμος είπε...

Μα νομιζουν απο την διοικηση οτι ειναι ολος ο κοσμος εκατομμυριουχοι σαν αυτους; Πως θα παω στο γηπεδο οταν τα βγαζω δυσκολα οικονομικα; Η πλειοψηφια αυτων που πανε καθε εβδομαδα γηπεδο (επειδη γνωριζω παρα πολλους απο αυτους), ειναι επαγγελματικα βολεμενοι που ειχαν το μεσο και εχουν σημερα αξιοπρεπεις οικονομικα εργασιες. Να μην μας κανουν ολοι αυτοι μαθηματα αγαπης για την ομαδα.

Ανώνυμος είπε...

Ελπίζω η ήττα της τετάρτης να ήταν απλά μια κακή εμφάνιση και μόνο. Πάντως θέλουμε ανάλυση αγώνα και στις ήττες όχι μόνο στις νίκες αν και ο αγώνας με την ομόνοια δεν σηκώνει σχολιασμο.

Ανώνυμος είπε...

Ρε φιλε 4:08 ειναι φανερο οτι ο Ροκα πρωτιστα εκανε λανθασμενο προγραμματισμο. Ειναι απο τα περσι που το λεω απλα οι συγκυριες βοηθησαν την ομαδα κατα τυχη να τερματισει δευτερη. Αν εβαζα τα δικα μου λεφτα στην ομαδα δεν θα αφημα τον Ροκα διοτι αυτος επελεξε τον προπονητη και τους παικτες. Κακιστος προγραμματισμος και κακιστη ομαδα. Πολυ προβλεψημη και εξαιρετικα ανουσια ακομα και αν εχουμε 70% κατοχη μπαλας. Ας μην μας κοροιδευουν αλλο απο το γραφειο τυπου της ομαδας διοτι και αυτοι μιλουν χωρις να σκεφτονται οτι εμεις που τους ακουμε εχουμε την ελαχιστη κοινη λογικη για να κρινουμε την πραγματικη αληθεια.

Δημοσίευση σχολίου

Σχόλια με ακατάλληλο περιεχόμενο δεν θα δημοσιεύονται.

Παρακαλούμε όπως βάζετε ΟΝΟΜΑ ή ΨΕΥΔΩΝΥΜΟ για να δημοσιευθεί το σχόλιό σας.

 

© Copyright A.E.Kition blog 2010 -2011 | Design by Herdiansyah Hamzah | Published by Borneo Templates | Powered by Blogger.com.