News Update :

ομόνοια - ΑΕΚ: 2-1: ΠΡΩΤΗ ΗΤΤΑ ΚΑΙ ΠΕΡΙΣΥΛΛΟΓΗ...

Δευτέρα 21 Νοεμβρίου 2016

Η ομάδα μας δεν τα κατάφερε αυτή την φορά και έχασε πολύ εύκολα θα έλεγα από την Ομόνοια. Μία Ομόνοια η οποία ζήτησε την νίκη, την ήθελε περισσότερο από εμάς και εν τέλει κατάφερε να την κατακτήσει. Άνευρη εμφάνιση, πάρα πολλά λάθη και κακό κοουτσιάρισμα από τον προπονητή μας, συνέθεσαν εν ολίγοις την εικόνα του παιχνιδιού στην Λευκωσία. Δεν μου αρέσει ποτέ να μηδενίζω καταστάσεις και το έχω καταστήσει σαφές ότι από αυτόν εδώ τον χώρο θα γίνεται πάντοτε καλόπιστη κριτική αλλά σε καμία περίπτωση δεν δέχομαι να ακούω για άσχετους προπονητές, ποδοσφαιριστές γερασμένους και όλα τα συναφή. Για μένα η ομάδα μου είναι η καλύτερη του πρωταθλήματος και αυτό επιβεβαιώνεται τόσο από την θέση στην οποία βρίσκεται αλλά και με τα όσα καλά λόγια λεν οι αντιπάλοι μας. Στα αλήθεια, πόσοι άκουσαν τις δηλώσεις του Κάρβερ με την λήξη του αγώνα; Ο προπονητής της Ομόνοιας δήλωσε ότι η Άεκ είναι η καλύτερη ομάδα του πρωταθλήματος και δεν μπορεί να αντιληφθεί το πώς αυτή η ομάδα δεν αγωνίζεται στην Ευρώπη. Τα λόγια των αντιπάλων είναι η καλύτερη απόδειξη για την αξία της ομάδας μας και πόσο δε όταν αυτά ακούγονται από τον προπονητή της Ομόνοιας. Εν πάσει περιπτώσει θα αναφερθώ πιο κάτω στο παιχνίδι.


Ο προπονητής μας κατέβασε την ομάδα μας τους 10 του παιχνιδιού με την Αέλ αφήνοντας στον πάγκο τον Μπόλιεβιτς και βάζοντας στην θέση του τον Τέτε. Ο Τέτε πήρε θέση στο αριστερό άκρο της επίθεσης ενώ ο Ακοράν ήρθε κοντά στον Άλβες σαν 2ος επιθετικός. Με την έναρξη του παιχνιδιού, φάνηκε ότι η ομάδα μας δεν πατούσε καλά στο γήπεδο. Οι αποστάσεις των γραμμών ήταν τεράστιες με τους Λαρένα-Λαμπάν να είναι πολύ μακριά από τους Ακοράν-Άλβες. Αυτό δημιούργησε μία τεράστια τρύπα στο κέντρο την οποία εκμεταλλεύτηκαν στο έπακρο οι αντιπάλοι με τον Τουρέ να κάνει καταπληκτικό 1ο ημίχρονο και τους Κατελάρη-Μαρκάσα να βοηθούν πάρα πολύ στα μαρκαρίσματα. Δυστυχώς, δεν βάλαμε καθόλου πίεση στα αντίπαλα μπακ ενώ δεν πλαγιοκοπήσαμε καθόλου από τα δεξιά στο 1ο ημίχρονο. Ολόκληρη η αμυντική μας γραμμή βρέθηκε σε κακή μέρα με εξαίρεση κάποιες εκλάμψεις του Ορτίθ μέσα στο παιχνίδι. Στο γκολ του Κατελάρη στο 37ο λεπτό, δείξαμε για ακόμα μία φορά τεράστια αδυναμία στις στημένες φάσεις. Παίζοντας άμυνα ζώνης σε εκτελέσεις στημένων σημαίνει αυτόματα ότι οι αντίπαλοι ποδοσφαιριστές δεν έχουν αντιπάλους. Αυτό απαιτεί μεγάλη συγκέντρωση από τους αμυντικούς μας και ετοιμότητα να βγουν πρώτοι στην μπάλα. Με την εκτέλεση κόρνερ του Μαρκάσα κανείς δεν βγαίνει πάνω στον Κατελάρη που έρχεται από το ύψος της μεγάλης περιοχής και μόνος ανενόχλητος καρφώνει την μπάλα στα δίκτυα. Ο Μοϊσοφ, καλύτερος κεφαλοσφαιριστής της ομάδας, στέκεται μόνος χωρίς αντίπαλο στο ύψος της μεγάλης περιοχής ενώ ο Μουρίγιο βρίσκεται στο 1ο δοκάρι. Καμία πίεση στον ποδοσφαιριστή της Ομόνοιας και πολύ εύκολο γκολ. Αυτό θα πρέπει να το δει ο προπονητής μας και να το διορθώσει άμεσα γιατί αν συνεχίσουμε με αυτά τα μαρκαρίσματα και αυτόν τον τρόπο αντίδρασης στα στημένα πολύ φοβάμαι ότι θα δεχθούμε πολλά γκολ στην συνέχεια με αυτόν τον τρόπο.
Το 2ο μέρος ξεκίνησε ιδανικά με τον Ακοράν να σκοράρει ένα καταπληκτικό γκολ όταν επιτέλους αποφασίσαμε να ξεκινήσουμε επιθετικές προσπάθειες από το δεξί μας άκρο. Σε εκείνο το σημείο περίμενα την αντίδραση του προπονητή μας, περνώντας στο γήπεδο τον Μπόλιεβιτς και αφαιρώντας έναν εκ των Άλβες (πολύ κακός) ή τον Τρισκόφσκι. Αντ’ αυτού συνεχίσαμε με την ίδια 11άδα και αφού έχασε τεράστια ευκαιρία ο Τρίσκο, ήρθε ο Ντάρμπισάϊαρ να πετύχει ένα εκπληκτικό γκολ με τον Μουρίγιο κρεμασμένο πάνω του. Ο Γκαρίδο στην φάση αυτή μάρκαρε με τα μάτια ενώ ο Μοϊσοφ απλώς έβλεπε την φάση ενώ θα έπρεπε να δώσει βοήθειες στον Γκαρίδο. Από εκεί και πέρα η Ομόνοια κουράστηκε και κλείστηκε στο δικό της μισό προσπαθώντας να κρατήσει το υπερ της αποτέλεσμα. Ο προπονητής μας άργησε πολύ να αντιδράσει και η 1η του κίνηση ήταν η έξοδος του Χαραλαμπίδη και η είσοδος του Τέτε. Ο Μπίδης έδωσε πνοή και βοήθησε την ομάδα να δημιουργήσει κάποιες καλές καταστάσεις ενώ στο 71ο λεπτό ο Τρισκόφσκι έχασε ακόμα μία πολύ καλή ευκαιρία μετά από προσπάθεια του Μπίδη με τον Χριστοδούλου να αποκρούει εξαιρετικά στην κλειστή γωνία με το 1 χέρι. Στο 76ο λεπτό ο Κάρβερ απέσυρε τον Χριστοφή και πέρασε στο γήπεδο τον Σιέρινταν ενώ ο προπονητής μας στο 80ο λεπτό πέρασε στο γήπεδο τους Εγγλέζου-Μπόλιεβιτς και αφαίρεσε από την ομάδα τους Μοϊσοφ-Λαμπάν μετατρέποντας το σύστημα σε 3-5-2 με τον Εγγλέζου να περνάει αριστερά, τους Τρίσκο-Άλβες στην κορυφή και τον Μπίδη δεξιά. Τίποτα όμως δεν άλλαξε μέχρι το τέλος πέραν της καρφωτής κεφαλιάς του Μινιό στο 90+3 μετά την εκτέλεση κόρνερ του Μπίδη που πέρασε μόλις έξω από το δεξί κάθετο δοκάρι του Χριστοδούλου.

Τίποτα δεν χάθηκε. Μία ήττα στο ΓΣΠ σε ντέρμπι με την Ομόνοια είναι μέσα στο πρόγραμμα. Αυτό που δεν άρεσε ήταν η εμφάνιση της ομάδας και το γεγονός ότι όλη η ομάδα υστέρησε. Προσωπικά κρατάω την πολύ κακή εμφάνιση του Γκαρίδο ο οποίος για ακόμα ένα παιχνίδι δεν βοηθάει την ομάδα. Δεν μπορώ να δεχθώ ότι αυτός ο ποδοσφαιριστής δεν μπορεί να περάσει το κέντρο και να δημιουργήσει μαζί με τον αριστερό εξτρεμ μία φάση. Ούτε μία φορά δεν βοήθησε επιθετικά και ο Τέτε δεν είχε καμία βοήθεια μέσα στο παιχνίδι. Ποδοσφαιριστής ο οποίος πέρασε από Ρεάλ Σοσιεδάδ, Μάντσεστερ Σίτυ, Νόριτς και Λας Πάλμας, όλες ομάδες υψηλού επιπέδου, δεν νοείται να παρουσιάζεται σε τέτοια κατάσταση. Ο λόγος που ασχολούμαι ειδικά μαζί του είναι γιατί ενώ η ομάδα δεν διαθέτει 2ο σέντερ φορ αλλά ούτε και εναλλακτική λύση στην θέση του Τομάς, φέραμε στην ομάδα 4ο αριστερό μπακ και αυτός δεν προσφέρει ουσιαστικά τίποτα. Θέλετε να πιστέψω τώρα ότι αν στο φετινό πρωτάθλημα είχαμε τον Χαραλάμπους ή τον Εγγλέζου ή ακόμα και τον Ιωάννου αριστερό μπακ θα χάναμε από την δυναμική μας; Επιτρέψετε μου να έχω τις αμφιβολίες μου.

Δεν θα σημειώσω άλλα γιατί δεν υπάρχει και λόγος να πω περισσότερα. Με νίκη επί του Ερμή θα αυξήσουμε σίγουρα την διαφορά μας από τους κάτω αφού παίζουν μεταξύ τους το επόμενο Σαββατοκυρίακο. Η ομάδα επιβάλλεται να είναι έτοιμη και να μπει στο γήπεδο το ερχόμενο Σάββατο και ώρα 17:00 και να καθαρίσει τον αντίπαλο. Η διοίκηση ανακοίνωσε ότι τα εισιτήρια θα είναι 10 ευρώ και περιμένω να δω αρκετό κόσμο στην Αρένα. Αν πραγματικά εμείς οι οπαδοί επιθυμούμε το πρωτάθλημα τότε θα πρέπει να το δείξουμε έμπρακτα με την παρουσία μας στο γήπεδο.

Υ.Γ.1: Την Τετάρτη και ώρα 19:00 η μπασκετική Άεκ υποδέχεται την Κλουζ Ρουμανίας σε ένα παιχνίδι όπου αν νικήσουμε και με συνδυασμό αποτελεσμάτων στους άλλους ομίλους θα περάσουμε στην επόμενη φάση. Η ομάδα αυτή αξίζει την υποστήριξη όλων μας γιατί τα τελευταία χρόνια μας έχει κάνει πραγματικά περήφανους! Κανείς δεν πρέπει να λείπει από το Κίτιον την Τετάρτη.
Υ.Γ.2:  Δεν είναι και το πιο εύκολο πράγμα να πετυχαίνεις διάνα σε μεταγραφές Ιανουαρίου. Η ομάδα θα πρέπει την 1η Ιανουαρίου να έχει μεταγραφή τουλάχιστον στην θέση του Τομάς. Θυμίζω ότι 4 Ιανουαρίου αγωνιζόμαστε με τον Απόλλωνα στην Αρένα. Σε σχέση με τον επιθετικό υπάρχει εξαιρετική λύση και είναι προς Λευκωσία μεριά!
Υ.Γ.3: Είμαστε πρώτοι και δεν πρόκειται να κατεβούμε από εκεί!!!

ΑΝΑΛΥΣΗ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΣΤΩΝ
ΜΙΝΙΟ: Δεν έκανε και την καλύτερη του εμφάνιση αλλά όποτε χρειάστηκε δήλωσε παρών. Είχε αρκετά λάθη με την μπάλα στα πόδια αλλά δεν είχε σε κανένα σημείο ελεύθερη πάσα για να περάσει την μπάλα. Στα 2 γκολ που δέχεται δεν φέρει καμία ευθύνη ενώ στο 90+3 πήγε να γίνει ο ήρωας του παιχνιδιού αγνοώντας τις εντολές του προπονητικού μας επιτελείου για να επιστρέψει στην εστία του. Είναι καλός τερματοφύλακας, τον πιστεύω αλλά θα πρέπει να σταθεροποιηθεί σε καλές εμφανίσεις.
ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ: 6/10

ΟΡΤΙΘ: Ήταν ο μόνος από την αμυντική γραμμή που διασώθηκε κάπως. Ειδικά επιθετικά προσπάθησε πάρα πολύ αλλά οι σέντρες του ήταν εντελώς άστοχες. Η δεξιά μας πλευρά θα έπρεπε να είναι το δυνατό μας σημείο λαμβανομένου υπόψη της παρουσίας του Σοϊλέδη ο οποίος έχει τεράστια προβλήματα αμυντικά. Παρά το γεγονός ότι δημιουργήθηκαν προϋποθέσεις από δεξιά, ο Ορτίθ στην τελική του πάσα χαλούσε την ωραία ενέργεια που είχε προηγηθεί. Μπορεί για πολύ καλύτερα σίγουρα. Αμυντικά δεν είχε κανένα πρόβλημα.
ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ: 5/10

ΜΟΪΣΟΦ: Πολύ κακός. Από τα χειρότερα του παιχνίδια. Άνευρος, χωρίς καλές τοποθετήσεις και πολύ κακή συνεννόηση με τον Μουρίγιο. Στο 1-0 απλώς στέκεται στην μικρή περιοχή και δεν κάνει καμία κίνηση προς την μπάλα ενώ στο 2-1 απλώς παρακολουθεί τον Γκαρίδο να τρώει ντρίμπλα και τον Ντάρμπισαϊαρ να νικάει τον Μουρίγιο. Πολύ κακός και χωρίς καμία συμμετοχή στο παιχνίδι της ομάδας.
ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ: 2/10

ΜΟΥΡΙΓΙΟ: Τα ίδια ισχύουν και για τον Μουρίγιο. Επειδή έχω διαβάσει απόψεις φίλων συναγωνιστών για τον Μουρίγιο και για το ότι δεν ήταν καλός ούτε στο παιχνίδι με την Αέλ, επιτρέψετε μου να διαφωνήσω. Ο Μουρίγιο με την Αέλ έκανε εξαιρετικό παιχνίδι και δεν είχε καμία σχέση με τον Μουρίγιο της Λευκωσίας. Στην Λευκωσία δεν ήταν καθόλου καλός και είχε πολλές λανθασμένες μεταβιβάσεις. Η αδράνεια του στην φάση του 1ου λεπτού ήταν δείγμα του τι θα ακολουθούσε. Εκτός τόπου και χρόνου και αυτός.
ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ: 2/10

ΓΚΑΡΙΔΟ: Όπως έχω πει και πιο πάνω σε κανένα σημείο του παιχνιδιού δεν βοήθησε. Στο 1-0 βλέπει τον Κατελάρη να έρχεται και να καρφώνει την μπάλα στα δίκτυα μας ενώ στο 2-1 τρώει μία ντρίμπλα από τον Χριστοφή και έρχεται ο Ντάρμπισαϊαρ να πετύχει το γκολ. Σε κανένα σημείο του παιχνιδιού δεν βοήθησε και δεν μπορώ να καταλάβω γιατί βγάζει 90λεπτα. Σίγουρα δεν είναι τυχαίος ποδοσφαιριστής και φρονώ ότι ο προπονητής τον στηρίζει για να τον ανεβάσει. Δεν βλέπουμε να γίνεται το ίδιο με τον Μπόλιεβιτς όμως και το θεωρώ εντελώς άδικο να αγωνίζεται αυτός ο Γκαρίδο και να μένουν έξω τα άλλα παιδιά που δεν έχουν αρκετά λεπτά συμμετοχής στα πόδια τους. Πάρα πολύ κακός τόσο αμυντικά όσο και επιθετικά. 
ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ: 1/10

ΛΑΜΠΑΝ: Προσπάθησε να μαζέψει όσα μπορούσε στον άξονα χωρίς όμως μεγάλη επιτυχία. Δεν έκανε καλό παιχνίδι αλλά δεν θα έλεγα ότι ήταν και κακός. Είχε συνεχώς 3 ποδοσφαιριστές να αντιμετωπίσει ενώ όταν προσπαθούσαμε να παίξουμε με την μπάλα δεν είχε χώρο να ξεκινήσει το παιχνίδι. Είναι μεγάλος ποδοσφαιριστής και θα ανεβάσει την απόδοση του άμεσα.
ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ: 4/10

ΛΑΡΕΝΑ: Κακή εμφάνιση από τον ισπανό αρτίστα. Σε κανένα σημείο του παιχνιδιού δεν φάνηκε ενώ δεν πήρε μπάλα στα πόδια του. Από τις χειρότερες του εμφανίσεις με την φανέλα της ομάδας σε έναν ρόλο που ίσως να μην του πηγαίνει τόσο πολύ. Περιμένω πάρα πολλά από αυτόν και δεν θέλω να δω ξανά τέτοια εμφάνιση. Είναι παίκτης κλειδί για την ισορροπία της ομάδας.
ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ: 3/10

ΑΚΟΡΑΝ: Επιθετικά έκανε την δουλειά του και με το παραπάνω. Αμυντικά όμως δεν το έχει το παιδί. Δεν είναι Τομάς και δεν θα γίνει Τομάς. Σε εύκολα παιχνίδια με αντιπάλους που περιμένουν πίσω μπορεί να κάνει την διαφορά και ως 3ος στο κέντρο. Σε παιχνίδια όμως ντέρμπι δεν μπορεί να προσφέρει τρεξίματα και καλά μαρκαρίσματα. Στο παιχνίδι της Λευκωσίας έπαιξε ως 2ος επιθετικός με αποτέλεσμα να υπάρχουν μεγάλες αποστάσεις στις γραμμές μας. Πέτυχε ένα καταπληκτικό γκολ και προσπαθούσε συνεχώς να δημιουργήσει. Είναι παικταράς και θα δώσει πολλά στην συνέχεια.
ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ: 7/10

ΤΕΤΕ: Κακή εμφάνιση από τον ισπανό γίγαντα. Χωρίς καμία βοήθεια από τον Γκαρίδο δεν μπόρεσε να δημιουργήσει και σε γενικές γραμμές δεν τα πήγε καλά. Δείχνει επηρεασμένως από τον τραυματισμό του αλλά πιστεύω ότι θα επιστρέψει άμεσα σε ψηλά επίπεδα απόδοσης. Όλοι ξέρουμε τι μπορεί να προσφέρει και πιστεύω ότι με τον Ηλία πίσω του θα είναι πολύ καλύτερος.
ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ: 3/10

ΤΡΙΣΚΟΦΣΚΙ: Ωσεί παρών ο Τρίσκο. Είχε 2 τελικές προσπάθειες και ως εκεί. Απέναντι σε έναν αριστερό μπακ ο οποίος φημίζεται για την πολύ κακή ανασταλτική του συμπεριφορά δεν μπόρεσε να δημιουργήσει σχεδόν τίποτα. Είναι πολύ πίσω και κάνει την κοιλιά του. Τον χρειαζόμαστε να επιστρέψει σε ψηλές αποδόσεις άμεσα.
ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ:1/10

ΑΛΒΕΣ: Δεν τον είδαμε σχεδόν καθόλου στο παιχνίδι. Νωχελικός, χωρίς πάθος και χωρίς καμία συμμετοχή σε επιθετική ενέργεια της ομάδας. Με τον Άλβες σε τέτοια κατάσταση δεν μπορούμε να περιμένουμε πολλά. Πραγματικά δεν τον θυμάμαι να κάνει μία καλή ενέργεια στο παιχνίδι. Πολύ πίσω από τις δυνατότητες του.
ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ: 1/10

ΧΑΡΑΛΑΜΠΙΔΗΣ: Για ακόμα μία φορά περνάει στο γήπεδο και ανεβάζει την ομάδα. Προσπάθησε να δημιουργήσει και είχε πολύ καλά στημένα. Νομίζω ότι δεν θα αργήσει και η ώρα που θα ξεκινήσε σε παιχνίδι της ομάδας. Έμπειρος και με πολλή ενέργεια στο παιχνίδι του. Προσπάθησε και τα έδωσε όλα ο Μπίδης.
ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ: 5/10

ΕΓΓΛΕΖΟΥ:  Προσπάθησε ο Νικόλας να γίνει απειλητικός χωρίς όμως μεγάλη επιτυχία. Περίμενα να περάσει στο γήπεδο πολύ πιο γρήγορα αντικαθιστώντας τον Γκαρίδο και κάνοντας πιο επιθετική την αριστερή μας πτέρυγα. Αυτό δεν έγινε και όταν πέρασε στο γήπεδο δεν μπορέσαμε να δημιουργήσουμε και πολλά.   
ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ: 4/10

ΜΠΟΛΙΕΒΙΤΣ:  Δεν έκανε κάτι το ιδιαίτερο ο Μπόλιεβιτς ο οποίος και πάλι θεωρώ ότι πέρασε αργά στο γήπεδο. Θα έπρεπε να περάσει στο γήπεδο αμέσως μετά την ισοφάριση της ομάδας. Εκεί θα έκλειναν οι χώροι και θα υπήρχαν περισσότερες βοήθειες στους ακραίους μας. Ο Μπόλιεβιτς θα το λέω συνέχεια, πρέπει να στηριχτεί από τον προπονητή και ΕΠΙΒΑΛΛΕΤΑΙ να τον ανεβάσει. Είναι η λύση στο πρόβλημα που έχουμε. Ο ποδοσφαιριστής αυτός είναι Ο ΜΟΝΟΣ που μπορεί να δώσει το κάτι εναλλακτικό στο κέντρο. Αν δεν πάρει παιχνίδια και αν δεν βοηθηθεί από την ομάδα θα έχουμε τεράστιο πρόβλημα.
ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ: 4/10

ΑΝΑΛΥΣΗ ΠΡΟΠΟΝΗΤΗ
Δεν βρέθηκε σε καλή μέρα ο Ιντιάκεθ. Ο Κάρβερ μας έπαιξε πολύ έξυπνα και έκλεισε όλους τους χώρους στον άξονα. Οι γραμμές μας είχαν τεράστιες αποστάσεις ενώ όλοι οι ποδοσφαιριστές της ομάδας βρέθηκαν σε κακή μέρα. Ξεκίνησε το παιχνίδι με τους Μουρίγιο-Μοϊσοφ θεωρώντας πιστεύω ότι είναι πιο γρήγοροι από τον Καταλά σε παιχνίδι στον χώρο. Δυστυχώς δεν του βγήκε αυτό και βλέπω να επαναφέρει άμεσα τον αρχηγό στο επόμενο παιχνίδι.

Επίσης πόνταρε στο να κτυπήσει τον αγώνα στο 2ο μέρος εκμεταλλευόμενος την κακή φυσική κατάσταση της Ομόνοιας. Μόλις όμως πετύχαμε το γκολ της ισοφάρισης θα έπρεπε να διασφαλίσει το υπερ μας αποτέλεσμα βλέποντας ότι ανασταλτικά δεν πατούσαμε καλά ενώ Μοϊσοφ-Μουρίγιο-Γκαρίδο ήταν σε πολύ κακό βράδυ. Δεν έκανε κίνηση και δεχθήκαμε άμεσα το 2-1. Από εκεί και πέρα άργησε πολύ και θεωρώ ότι πίστευε στην ισοφάριση για αυτό και σήκωσε τον Καταλά για ζέσταμα στο 75ο λεπτό. Προσπάθησε να αλλάξει την κατάσταση με την είσοδο των Εγγλέζου-Μπόλιεβιτς αλλά τίποτα δεν άλλαξε.

Για μένα είναι προπονηταράς και δεν θα τον σταυρώσω για μία κακή εμφάνιση. Θα πρέπει όμως να βρει άμεσα λύσεις και σιγά σιγά θα πρέπει να δούμε καλύτερο ποδόσφαιρο από την ομάδα. Υπάρχουν ποδοσφαιριστές στον πάγκο που μπορούν να αλλάξουν την ομάδα και θα σημειώσω για ακόμα μία φορά και ας γίνομαι κουραστικός ότι θα πρέπει να βάλει στο παιχνίδι τον Μπόλιεβιτς. Είναι υποχρέωση του να ανεβάσει τον Μαυροβούνιο.
ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ: 2/10


Share this Article on :

2 ΑΕΚΤΖΗΔΕΣ ΜΙΛΗΣΑΝ! ΓΡΑΨΕ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΣΟΥ ΕΔΩ!:

Unknown είπε...

Συμφωνουμε σχεδον σε ολα. Διαφωνω ομως σε ενα σημειο. Ο Μινιο δεν ειναι μεγαλος τερματοφυλακας. Ειναι ενας νεος Νεγκρι. Στο ψηλο παιγνιδι υστερει σημαντικα. Εχουμε μεγαλο προβλημα στα στημενα. Ειναι ατολμος δεν βγαινει στα κορνερ και στα φαουλ. Ισως για αυτο κ δεχομαστε τερματα απο στημενα. Οι παικτες ακομη νομιζουν οτι εχουμε Τονιο που εκανε οτι ηθελε στον αερα. Το προβλημα μας στην θεση αυτη θα ειναι τεραστιο μελλοντικα κ θα το δεις.

Unknown είπε...

Συμφωνουμε σχεδον σε ολα. Διαφωνω ομως σε ενα σημειο. Ο Μινιο δεν ειναι μεγαλος τερματοφυλακας. Ειναι ενας νεος Νεγκρι. Στο ψηλο παιγνιδι υστερει σημαντικα. Εχουμε μεγαλο προβλημα στα στημενα. Ειναι ατολμος δεν βγαινει στα κορνερ και στα φαουλ. Ισως για αυτο κ δεχομαστε τερματα απο στημενα. Οι παικτες ακομη νομιζουν οτι εχουμε Τονιο που εκανε οτι ηθελε στον αερα. Το προβλημα μας στην θεση αυτη θα ειναι τεραστιο μελλοντικα κ θα το δεις.

Δημοσίευση σχολίου

Σχόλια με ακατάλληλο περιεχόμενο δεν θα δημοσιεύονται.

Παρακαλούμε όπως βάζετε ΟΝΟΜΑ ή ΨΕΥΔΩΝΥΜΟ για να δημοσιευθεί το σχόλιό σας.

 

© Copyright A.E.Kition blog 2010 -2011 | Design by Herdiansyah Hamzah | Published by Borneo Templates | Powered by Blogger.com.