News Update :

ΑΕΚ - Ερμής: 1-0: ΚΑΤΩ ΤΑ ΧΕΡΙΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΟΜΑΔΑ!!

Κυριακή 27 Νοεμβρίου 2016

Γιατί αυτός ο τίτλος στο σημερινό άρθρο; Γιατί έχουν βαλθεί όλοι να μας τρελάνουν! Είμαστε πρώτοι με 31 βαθμούς και στο +4 από την 2η Αέλ ενώ υπολείπεται ένα παιχνίδι ντέρμπι μεταξύ Αποέλ και Απόλλωνα και όλοι μιλάνε για την ΑΕΚ η οποία δεν αποδίδει καλά στα παιχνίδια της. Πέστε μου ρε μεγάλοι σε ποιο παιχνίδι, πλην του παιχνιδιού με την Ομόνοια, η ΑΕΚ έχασε ολοκληρωτικά τον έλεγχο του αγώνα. Βρέστε μου άλλο παιχνίδι από τα 12 τα οποία έχει δώσει μέχρι και σήμερα στο πρωτάθλημα στο οποίο έχει συμβεί κάτι τέτοιο. Στα ντέρμπι η ΑΕΚ τα πήγε πολύ καλά με εξαίρεση το παιχνίδι με την Ομόνοια στο οποίο δεν ήμασταν καλοί αλλά έστω και έτσι προσπαθήσαμε για το θετικό αποτέλεσμα. Με το Αποέλ στην Αρένα, μέχρι και τον τραυματισμό του Τομάς, πατούσαμε καλύτερα από τον αντίπαλο. Με την Αέλ, μόνο ΜΙΑ ΟΜΑΔΑ υπήρχε στον αγωνιστικό χώρο και εν τέλει κατάφερε να πάρει ΔΙΚΑΙΑ την νίκη. Στο παιχνίδι με τον Απόλλωνα στην Λεμεσό δεν ήμασταν καλοί στο 2ο μέρος αλλά στο 1ο η ομάδα στάθηκε πάρα πολύ καλά και ειδικά μέχρι το 30ο λεπτό κάναμε ότι θέλαμε. Σε όλα τα ντέρμπι η ομάδα πάλεψε και προσπάθησε μέσα στον αγωνιστικό χώρο. Δυστυχώς έχουμε την τεράστια απώλεια του Τομάς, κοντά στην οποία ήρθε να προστεθεί το πρόβλημα του Τρίσκο αλλά και το πρόβλημα του Μινιό στο ψεσινό παιχνίδι. Να κάνω μία ερώτηση σε όλους αυτούς τους ειδήμονες που δεν τους αρέσει το παιχνίδι της ΑΕΚΑΡΑΣ, αν από τον Απόλλωνα αφαιρέσουμε τον Άλεξ Ντα Σίλβα και τον Γκιέ, αν από την Ομόνοια αφαιρέσουμε τους Ντάρμπισάϊαρ-Χριστοφή, από το Αποέλ τους Εφραίμ-Μοράϊς, από την Αέλ τους Σόουζα-Αρουαμπαρένα, οι ομάδες αυτές θα αποδίδουν το ίδιο; Δηλαδή θα μας τρελλάνεται όλους; Είναι απόλυτα φυσιολογικό να έχει μία πτώση η ομάδα και να παρουσιάζεται σε όχι και τόσο καλή κατάσταση όταν έχει φθάσει αισίως τα 21 παιχνίδια στη σεζόν και έχει και αυτές τις πολύ μεγάλες απώλειες. Στο παιχνίδι με τον Ερμή όμως μία ομάδα βρισκόταν στο γήπεδο και κατάφερε στο τέλος να πάρει τον αγώνα. Ένα παιχνίδι δεν τελειώνει στα 45 λεπτά αλλά στα 90 και η ομάδα έπαιξε όπως έπρεπε για να πάρει το παιχνίδι!

Ο προπονητής μας δικαίως εκνευρίστηκε στην συνέντευξη τύπου όταν του κάνουν ερωτήσεις του τύπου δεν αποδίδει καλά η ΑΕΚ. Δηλαδή παίζουμε μόνοι μας και δεν το καταλάβαμε; Θα μπαίνουμε στο γήπεδο, θα βάζουμε 5 γκολ και να φεύγουμε για να τύχει αναγνώρισης αυτή η ομάδα; Η ΑΕΚΑΡΑ είναι η καλύτερη ομάδα του πρωταθλήματος, με τα καλά της και τα κακά της, και δικαίως βρίσκεται μόνη 1η στην βαθμολογία. Περιθώρια για βελτίωση πάντα θα υπάρχουν και είμαι σίγουρος ότι σιγά σιγά η ομάδα θα βρει και πάλι τον ρυθμό της. Παίκτες κλειδιά είναι λίγο πίσω σε απόδοση όπως οι Λαρένα-Ορτίθ-Μουρίγιο-Γκαρίδο αλλά θα βρουν τον ρυθμό τους. Ήδη στο παιχνίδι με τον Ερμή θεωρώ ότι τα πήγαν πάρα πολύ καλά οι πλείστοι ποδοσφαιριστές μας και επαναλαμβάνω νικήσαμε σχετικά εύκολα έστω και με το στενό 1-0. Προσωπικά δεν φοβήθηκα καθόλου το παιχνίδι και ήμουν σίγουρος ότι θα πετυχαίναμε τον στόχο μας. Κριτική πρέπει να γίνεται και σίγουρα βοηθάει στο να βελτιωθείς. Είναι διαφορετικό όμως να βλέπεις μία ομάδα να παίρνει το παιχνίδι έχοντας καλύτερη απόδοση από τον αντίπαλο και να μιλάς για κακή εμφάνιση στο 1ο ημίχρονο. Αυτό είναι κακόπιστη κριτική που μόνο σκοπό έχει να δημιουργήσει εντυπώσεις.

Εν πάσει περιπτώσει, δεν θα σταθώ άλλο σε αυτά που ανάφερα πιο πάνω. Οι Αεκτζήδες θα πρέπει να σταθούμε δίπλα στην ομάδα και να σταματήσουμε εμείς πρωτίστως να βάζουμε εναντίον της ομάδας με κακόπιστη κριτική και να δίνουμε φωνή σε όποιον θέλει την Άεκ στην 2η θέση. Επειδή πιστέψετε με αυτό θέλουν να δουν όλοι αυτοί. Η ΑΕΚΑΡΑ θα μείνει στον κορυφή μέχρι και το τέλος.

Σε σχέση με το παιχνίδι τώρα, πέραν της αλλαγής του Μπίδη με τον Τρίσκο είχαμε και αλλαγή στην θέση του αμυντικού με τον Καταλά να παίρνει την θέση του Μουρίγιο αλλά και στην θέση του αμυντικού χαφ με τον Μπόλιεβιτς να παίρνει την θέση του Λαμπάν. Η ομάδα κρατούσε την μπάλα και έλεγχε πλήρως το παιχνίδι αλλά δεν μπορούσε να δημιουργήσει καλές τελικές προσπάθειες. Σε πολύ καλή βραδιά βρέθηκαν οι Γκαρίδο-Τέτε ενώ πολύ κακό 1ο ημίχρονο έκανε ο Λαρένα με συνεχόμενα λάθη, ένα εκ των οποίων έφερε και την κίτρινη κάρτα στον Καταλά στο 9ο λεπτό. Ο Ερμής κλείστηκε στο δικό του μισό και προσπαθούσε να φύγει γρήγορα στην κόντρα για να πετύχει το πολυπόθητο γκολ. Η υπεροχή μας ήταν ανούσια και πέραν κάποιων καλών προσπαθειών δεν έφερε την μεγάλη φάση στο 1ο μέρος. Είχαμε μόνο την κεφαλιά του Άλβες στο οριζόντιο δοκάρι στο 44ο λεπτό μετά από μπαλιά του Λαρένα, με τον επιθετικό μας να υποδεικνύεται λανθασμένα σε θέση off side. Μεγαλύτερη και μοναδική ευκαιρία του Ερμή στο παιχνίδι σημειώθηκε στο 45ο λεπτό με τον Αρτάμπε να παίρνει την κεφαλιά μετά από κτύπημα φάουλ μέσα στην μικρή περιοχή και να στέλνει την μπάλα παράλληλα με την εστία του Μινιό. Αυτή ήταν και η τελευταία φάση του ημιχρόνου με την ομάδα μας να κρατάει την μπάλα αλλά να μην φτιάχνει καλές τελικές προσπάθειες.

Το 2ο ημίχρονο ξεκίνησε με την ομάδα μας να βρίσκεται συνεχώς στην επίθεση. Αφού προειδοποιήσαμε με Άλβες, Ακοράν και Ορτίθ, στο 58ο λεπτό μετά από εξαιρετική εκτέλεση φάουλ του Χαραλαμπίδη, ο Ντομινίκ Ντα Σίλβα του Ερμή έστειλε άθελα του την μπάλα στα δίκτυα της ομάδας του και έδωσε προβάδισμα στην ομάδα μας με 1-0. Στο αμέσως επόμενο λεπτό έχασε καλή ευκαιρία ο Μπίδης για να διπλασιάσει τα τέρματα της ομάδας μας ενώ στο 64ο λεπτό, ο Ακοράν μετά από προσπάθεια του Τέτε, βγήκε μόνος απέναντι στον Στυλιανού και πλάσαρε πάνω στον τερματοφύλακα του Ερμή χάνοντας τεράστια ευκαιρία για να τελειώσει το παιχνίδι. Στην φάση αυτή ο διαιτητής σωστά έδειξε κίτρινη κάρτα στον ποδοσφαιριστή του Ερμή και όχι κόκκινη αφού άφησε το παιχνίδι να εξελιχτεί και δεν το σταμάτησε δίνοντας πλεονέκτημα στον επιθετικό μας να σκοράρει. Στο 71ο λεπτό είχαμε την 1η αλλαγή για την ομάδα μας με τον Εγγλέζου να παίρνει την θέση του Τέτε και να πηγαίνει στο δεξί άκρο της επίθεσης με τον Χαραλαμπίδη να έρχεται αριστερά ενώ οι Μασίνουα-Αλεξίου στο 75ο λεπτό πήραν την θέση των Μαρτίνιουκ και Ντα Σίλβα για τον Ερμή. Στο 77ο λεπτό είχαμε τον σοβαρό τραυματισμό του Μινιό σε μια φάση που δεν υπήρχε κανένα πέναλτι, με τον τερματοφύλακα μας να παίζει πρώτα την μπάλα και στην συνέχεια να χτυπάει με το κεφάλι πάνω στο γόνατο του αντίπαλου επιθετικού. Ο Μινιό αντικαταστάθηκε με τον Γιωργαλλίδη στο 80ο λεπτό ενώ στο 83ο λεπτό ο Λαμπάν πήρε την θέση του Άλβες με τον Ακοράν να πηγαίνει στην κορυφή και τον Λαμπάν να έρχεται δίπλα στον Μπόλιεβιτς. Στο 90+1 ο Αντωνίου είχε μία καλή ευκαιρία να σκοράρει για τον Ερμή με το σουτ του να περνάει αρκετά έξω από το αριστερό κάθετο δοκάρι του Γιωργαλλίδη.

Η ομάδα έπαιξε αρκετά καλά και πήρε δίκαια ακόμα 3 βαθμούς. Έχουμε πρόβλημα στο επιθετικό μισό γιατί ακόμα οι ποδοσφαιριστές του κέντρου δεν έχουν βρει τους ρόλους τους. Ο Λαρένα είναι πολύ πίσω αυτό το διάστημα και ο Ακοράν παίζει πολύ κοντά στον Άλβες σε ένα σύστημα που ομοιάζει περισσότερο με 4-2-3-1 και όχι 3άδα στο κέντρο. Αυτό δημιουργεί αποστάσεις μεταξύ των γραμμών και όταν ο Λαρένα είναι πίσω σε απόδοση δεν μπορούμε να δημιουργήσουμε εύκολα. Ίσως η λύση είναι να μεταφερθεί το παιχνίδι στα άκρα αλλά και πάλι θα πρέπει να υπάρχουν οι σωστές καλύψεις από τους κεντρώους στα μπακ για να ανέβουν την γραμμή κάτι που μόνο ο Λαμπάν πράττει με τεράστια επιτυχία. Θα πρέπει να βρεθεί η λύση από τον προπονητή μας και τα παιχνίδια που έπονται προσφέρονται για να γίνουν οι απαραίτητες αλλαγές. Είμαι κάτι περισσότερο από σίγουρος ότι η ομάδα θα ανεβάσει την απόδοση της πολύ σύντομα όπως όμως είμαι σίγουρος ότι χρειαζόμαστε ενίσχυση στον άξονα. Ακούω και εγώ ότι υπάρχει η σκέψη να περιμένουμε τον Τομάς να επιστρέψει αν έχουμε ενημέρωση από τους γιατρούς ότι επιστρέφει τον Μάρτιο. Είναι τεράστιο το ρίσκο που θα παρθεί από τον Ρόκα αν η ομάδα μείνει με αυτούς που έχει στο κέντρο. Αυτό που χρειάζεται η ομάδα πρωτίστος είναι πρωτοκλασάτο ποδοσφαιριστή στο κέντρο και ακόμα έναν επιθετικό. Το πρόβλημα δεν είναι ο επιθετικός κορυφής αλλά το πώς θα πάει η μπάλα σε αυτόν. Με την απώλεια του Τομάς και τις κακές εμφανίσεις του ισπανού παικταρά Λαρένα, η μπάλα δεν φθάνει με ευκολία στην κορυφή της επίθεσης. Αν βρεθεί ένας ποδοσφαιριστής που μπορεί να το κάνει αυτό και θα είναι έτοιμος να μπει στην ομάδα, θα δούμε όλοι μία εντελώς διαφορετική ΑΕΚΑΡΑ.

Το παιχνίδι στην Λεμεσό δεν είχε το επιθυμητό αποτέλεσμα για την ομάδα μας. Σίγουρα μία ισοπαλία θα ήταν πολύ καλύτερη όπως θεωρώ ότι ισοπαλία θα τελειώσει και το παιχνίδι στην Λευκωσία μεταξύ Αποέλ και Απόλλωνα. Η ομάδα βρίσκεται στην κορυφή και έχει μπροστά της 4 παιχνίδια τα οποία πρέπει να κερδίσει. Κατά σειρά αγωνιζόμαστε με Αναγέννηση στο Τάσος Μάρκου το Σάββατο 3/12 και ώρα 17:00 και μετά με Δόξα εκτός, Εθνικό μέσα, Καρμιώτισσα εκτός ( ΓΣΖ) σε ένα παιχνίδι που είναι ορισμένο για την Τετάρτη 21/12 και ώρα 17:00. Σε αυτά τα παιχνίδια πρέπει να κάνουμε το 4Χ4 και να πάμε στο ντέρμπι με τον Απόλλωνα το Σάββατο 03/01 για να πάρουμε ακόμα μία μεγάλη νίκη σε ντέρμπι.

Το πρωτάθλημα έχει μεγάλο δρόμο ακόμη. Απομένουν ακόμα 24 παιχνίδια και πολλά μπορούν να συμβούν στην πορεία. Ήδη έχουμε την τεράστια απώλεια του Τομάς όπως επίσης έχουμε έξω και τον Τρίσκο για ακόμα ένα 15νθήμερο. Κοντά σε αυτά ήρθε να προστεθεί και το κτύπημα που δέχθηκε ο Μινιό ο οποίος επίσης θεωρώ ότι θα μείνει για αρκετό χρονικό διάστημα εκτός. Ελπίζω να μην είναι κάτι σοβαρό φυσικά και να επιστρέψει γερός και σιδερένιος το συντομότερο δυνατό!!! Από εκεί και πέρα θα πρέπει όλοι να μείνουμε κοντά στην ομάδα και να την στηρίξουμε με κάθε δυνατό τρόπο. ΜΟΝΟ ΑΕΚ!!!

Υ.Γ.1: Εξαιρετική η τελετή για τα εγκαίνια του νέου μας γηπέδου στην παρουσία του προέδρου της Δημοκρατίας. Πολύ καλό νέο η ανακοίνωση για την χορηγία των 2 εκατομμυρίων που σίγουρα θα λύσει τα χέρια του προέδρου της ομάδας μας και θα δώσει την απαιτούμενη ώθηση για την άμεση έναρξη των εργασιών για την 2η φάση του γηπέδου. Ένα τεράστιο ευχαριστώ σε όσους πρόσφεραν για να δημιουργηθεί αυτό το στολίδι στην Λάρνακα. ΤΑ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΕΠΟΝΤΑΙ!!
Υ.Γ.2:  Μεγάλης σημασίας νίκης για την καλαθοσφαιρική ΑΕΚ στην Λευκωσία με 95-91 απέναντι στην Έθα Έγκωμης. Ο Πίγκραμ πήρε εκ νέου το πολυβόλο του και οδήγησε την ομάδα μας στην νίκη. Ήταν πολύ σημαντική νίκη αφού ήρθε αμέσως μετά την αποτυχία της ομάδας στην Ευρώπη. Δεν πτοούμαστε και θέλουμε και φέτος το πρωτάθλημα να έρθει στην Λάρνακα. Φίλε Ανδρέα, κάθε εμπόδιο για καλό και είμαι σίγουρος ότι την νέα χρονιά θα φτιάξεις ακόμα καλύτερη ομάδα για να επανέλθει η ομάδα και στην Ερυώπη.
Υ.Γ.3: ΕΙΜΑΣΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΚΑΙ ΔΕΝ ΚΑΤΕΒΑΙΝΟΥΜΕ ΑΠΟ ΕΚΕΙ!!!!


ΑΝΑΛΥΣΗ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΣΤΩΝ
ΜΙΝΙΟ: Πρωτίστως να ευχηθούμε περαστικά και να είναι καλά στην υγεία του ο τερματοφύλακας μας. Δυστυχώς δέχθηκε ένα κτύπημα σε μία φάση που πρόλαβε τον αντίπαλο επιθετικό την τελευταία στιγμή. Είναι διστακτικός στις εξόδους του και αυτό του δημιουργεί πρόβλημα. Μπορούσε να πάρει την απόφαση να βγει στην μπάλα πιο γρήγορα και να καθαρίσει την φάση αλλά άργησε και έδωσε δικαίωμα στον επιθετικό. Δεν παύει όμως από το να είναι μία άτυχη στιγμή και εύχομαι για ακόμα μία φορά να επιστρέψει γερός και δυνατός. Σε όλο το παιχνίδι ήταν αρκετά καλός.
ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ: 8/10

ΟΡΤΙΘ: Στο 1ο ημίχρονο δεν ήταν καλός. Ανέβηκε την γραμμή πολλές φορές αλλά οι σέντρες του ήταν και πάλι κακές. Δεν βοήθησε όσο έπρεπε τον Μπίδη αλλά στο 2ο μέρος ανέβασε πάρα πολύ την απόδοση του και πάτησε αρκετές φορές αντίπαλη περιοχή. Είναι μεγάλος ποδοσφαιριστής και δεν μπορώ να βλέπω αυτά τα κακά τελειώματα. Θα πρέπει να πάρει λίγες ανάσες στα παιχνίδια που έπονται.
ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ: 7/10

ΜΟΪΣΟΦ: Πολύ καλός δίπλα από τον Καταλά. Καμία σχέση με το παιχνίδι στην Λευκωσία. Καλά μαρκαρίσματα και καλά ανεβάσματα με την μπάλα. Είχε φυσικά το μεγάλο λάθος στο 90+1 το οποίο όμως δεν στοίχισε με τον Αντωνίου να σουτάρει πολύ έξω από την εστία του Γιωργαλλίδη αλλά σε γενικές γραμμές τα πήγε πάρα πολύ καλά. Ελπίζω να σταθεροποιηθεί σε καλές εμφανίσεις γιατί παρουσιάζει μεταπτώσεις από αγωνιστική σε αγωνιστική την φετινή χρονιά.
ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ: 7/10

ΚΑΤΑΛΑ: Έκανε για μένα το καλύτερο του φετινό παιχνίδι. Χωρίς κανένα λάθος και πάντα 1ος στην μπάλα καθάρισε τα πάντα στην περιοχή μας. Οργάνωσε με μαεστρία την ομάδα και έδωσε την σιγουριά στην αμυντική μας γραμμή που χρειαζόμασταν. Είναι ο φυσικός ηγέτης και αρχηγός της ομάδας και η εμβληματική του παρουσία παρασύρει και τους υπόλοιπους. Όπως έχω πει και πιο παλιά είναι η τελευταία του ευκαιρία για τίτλο και είμαι βέβαιος ότι θα τα δώσει όλα για να τον κατακτήσει!
ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ: 10/10

ΓΚΑΡΙΔΟ: Επιτέλους ένα καλό παιχνίδι από τον Γκαρίδο. Ανέβηκε την γραμμή και έδωσε βοήθειες στον Τέτε και γενικά είχε πολύ καλή παρουσία. Αμυντικά δεν αντιμετώπισε κανένα πρόβλημα και έδειξε ότι όταν θέλει μπορεί να αποδώσει καλύτερα. Δεν έφθασε φυσικά τα επίπεδα απόδοσης που όλοι θέλουμε να τον δούμε αλλά έστειλε θετικά μηνύματα με την παρουσία του στο παιχνίδι του Σαββάτου. 
ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ: 7/10

ΜΠΟΛΙΕΒΙΤΣ: Πάρα πολύ καλή εμφάνιση από τον Μπόλιεβιτς, ιδιαίτερα στο 2ο μέρος. Στο 1ο μέρος δεν βοήθησε τόσο πολύ οργανωτικά, στο 2ο μέρος όμως ήταν εξαιρετικός. Έκανε πολύ καλή εμφάνιση και ελπίζω να τον βοηθήσει ψυχολογικά για να επιστρέψει σε καλές εμφανίσεις. Τον έχουμε ιδιαίτερη ανάγκη και τώρα πρέπει να δείξει τις πραγματικές του δυνατότητες. Προσωπικά τον πιστεύω πολύ για αυτό και του ασκώ πολύ έντονη κριτική όταν δεν βοηθάει την ομάδα. Έχει τρομερές δυνατότητες και περιμένω να τις αναδείξει στο γήπεδο.
ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ: 8/10

ΛΑΡΕΝΑ: Στο 1ο ημίχρονο ήταν ο χειρότερος ποδοσφαιριστής του γηπέδου. Στο 2ο μέρος ανέβασε κατά πολύ την απόδοση του και ήταν ο γνωστός καλός Λαρένα. Περνάει μία περίοδο κάμψης και αυτό αποτυπώνεται στο επιθετικό κομμάτι της ομάδας. Δεν πάει καλά ο Λαρένα και δεν μπορούμε να δημιουργήσουμε από το κέντρο. Κανείς όμως δεν μπορεί να αμφισβητήσει τις δυνατότητες του και θα έρθει η στιγμή που θα κάνει τα μεγάλα παιχνίδια που όλοι περιμένουμε.
ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ: 5/10

ΑΚΟΡΑΝ: Δεν τον ένιωσε πολύ η αντίπαλη άμυνα στο 1ο μέρος αλλά στο 2ο μέρος ήταν παντού επιθετικά. Φυσικά έχασε μία τεράστια ευκαιρία στο 64ο λεπτό για να καθαρίσει τον αγώνα και έδειξε να είναι πολύ αγχωμένος στην τελική προσπάθεια. Δεν δικαιολογείται ποδοσφαιριστής της κλάσης του να χάνει τέτοιο τετ α τετ. Δεν είναι Τομάς και δεν θα γίνει ποτέ. Είναι επικίνδυνος ως 2ος επιθετικός και ως ακραίος επιθετικός. Όσο πιο κοντά είναι στα αντίπαλα τετράγωνα τόσο πιο σημαντικός γίνεται.  
ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ: 6/10

ΤΕΤΕ: Εξαιρετικός ο ισπανός γίγαντας για 71 λεπτά που αγωνίστηκε. Έτρεξε πολύ και δημιούργησε την μεγάλη φάση για τον Ακοράν στο 64ο λεπτό. Έγινε αλλαγή γιατί κουράστηκε αλλά έδειξε πόσο σημαντικός είναι για την ομάδα. Διεμβόλιζε συνεχώς και έχοντας τον Γκαρίδο για πρώτη φορά στήριγμα ήταν ο πιο επικίνδυνος μας ποδοσφαιριστής στο 1ο ημίχρονο. Πολύ καλός ο γίγαντας!
ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ: 8/10

ΧΑΡΑΛΑΜΠΙΔΗΣ: Ο αέρινος έδειξε την ποιότητα του αλλά και την εμπειρία του. Τα στημένα του είναι καταπληκτικά και τις πλείστες φορές είναι μισή ευκαιρία. Το γκολ προήλθε από δικό του στημένο ενώ όσα κόρνερ και φάουλ κτύπησε, έφεραν καλό αποτέλεσμα για την ομάδα. Μπορεί για ακόμα περισσότερα και όταν πάρει συνεχόμενα παιχνίδια θα πετύχει και γκολ. Πάρα πολύ καλός!
ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ:9/10

ΑΛΒΕΣ: Προσπάθησε πάρα πολύ και βοήθησε τους συμπαίκτες του ανοίγοντας χώρους. Δεν μπόρεσε να σκοράρει αλλά έδωσε τα πάντα στο γήπεδο. Θεωρώ ότι δικαιούταν και ένα πέναλτι σε άτσαλο μαρκάρισμα αντιπάλου όπως επίσης θεωρώ ότι είναι πολύ κοντά στο να αρχίσει να σκοράρει ξανά. Όπως είπα και πιο πάνω δεν έχει βοήθειες από πίσω για να σκοράρει και θα πρέπει να ενεργοποιηθούν περισσότερο τα άκρα της επίθεσης μας για να βάλει γκολ ο Άλβες. Θα έλθουν και τα γκολ όμως πολύ σύντομα!
ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ: 6/10

ΕΓΓΛΕΖΟΥ: Μπήκε στο 71ο λεπτό στην θέση του Τέτε και πήρε θέση στο δεξί άκρο της επίθεσης. Έτρεξε πολύ και δημιούργησε και καταστάσεις στα αντίπαλα καρέ. Είναι εξαιρετικός ποδοσφαιριστής και θα ενεργοποιηθεί περισσότερο από τον προπονητή μας στην πορεία του πρωταθλήματος. Είναι από τους ποδοσφαιριστές που μπορούν να κάνουν την διαφορά με μια κίνηση τους στο παιχνίδι.
ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ: 5/10

ΓΙΩΡΓΑΛΛΙΔΗΣ:  Ο Γιωργαλλίδης είναι εξαιρετικός τερματοφύλακας και είμαι σίγουρος ότι θα φέρει εις πέρας την αποστολή του από εδώ και πέρα και για όσο χρειαστεί. Μπήκε στο γήπεδο και είχε καλές εξόδους και τοποθετήσεις. Όλοι ξέρουμε ποιός είναι και τώρα που τον χρειάζεται η ομάδα θα δηλώσει παρών. Περιμένουμε όλοι πολλά από εσένα Αντώνη!   
ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ: 5/10

ΛΑΜΠΑΝ:  Πέρασε στο γήπεδο στο 83ο λεπτό στην θέση του Άλβες και πήρε θέση δίπλα στον Μπόλιεβιτς. Έκλεισε τους χώρους και είχε πολλά σωστά μαρκαρίσματα. Πολύ καλός ο Γαλλοκύπριος και εξακολουθώ να πιστεύω ότι όταν παίξει με αυτούς τους 2 στην ίδια ευθεία ο προπονητής μας θα δούμε μεγάλη διαφορά στο παιχνίδι μας. Βοήθησε πολύ στο ανασταλτικό κομμάτι όταν τον χρειάστηκε η ομάδα!
ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ: 5/10

ΑΝΑΛΥΣΗ ΠΡΟΠΟΝΗΤΗ
Διαχειρίστηκε πολύ σωστά το παιχνίδι αν και θεωρώ ότι θα πρέπει να δει το θέμα του κέντρου διαφορετικά. Οι αποστάσεις είναι τεράστιες γιατί ο Ακοράν παίζει κοντά στην αντίπαλη περιοχή ενώ ο Λαρένα έρχεται πολύ πίσω να πάρει την μπάλα. Λαμπάν-Μπόλιεβιτς είναι η λύση στο πρόβλημα όταν αγωνίζονται στην ίδια ευθεία αφού δίνουν πλάτος στο γήπεδο και φέρνουν τις γραμμές πιο κοντά. Ο ίδιος φυσικά ξέρει καλύτερα και αυτός έχει τον 1ο και τελευταίο λόγο. Η αλλαγή που έκανε στο 83ο λεπτό ήταν η αλλαγή που περίμενα να γίνει στο 1-1 με την Ομόνοια στην Λευκωσία. Στο παιχνίδι της Λευκωσίας θα έπρεπε να βγει εκτός ο Άλβες και να περάσει μέσα ο Μπόλιεβιτς αμέσως μετά την ισοφάριση αλλά αυτό δεν έγινε. Στο παιχνίδι με τον Ερμή αυτό έγινε στο 83ο λεπτό και έκλεισε όλους τους χώρους γύρω από την περιοχή της ομάδας.

Τον στηρίζω και τον εμπιστεύομαι απόλυτα. Η ομάδα είναι φυσιολογικό να περνάει μία περίοδο κάμψης και να ψάχνεται με τις απουσίες που έχει. Δεν ψάχνει ποτέ του όμως για δικαιολογίες και δουλεύει συνεχώς για να τις βελτιώσει. Θα βρει τις λύσεις που χρειάζονται και η ομάδα θα επιστρέψει πολύ σύντομα και στις καλές εμφανίσεις!!!
ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ: 7/10


Share this Article on :

1 ΑΕΚΤΖΗΔΕΣ ΜΙΛΗΣΑΝ! ΓΡΑΨΕ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΣΟΥ ΕΔΩ!:

Ανώνυμος είπε...

Φιλε Σταύρο ακόμη μια φορά μας παρουσιασες μια σωστή ανάλυση...ο λόγος ειναι απλός γιατί υπάρχει αυτή η επίθεση για την ομάδα μας απο τους δημοσιογραφισκους: Η ΑΕΚ μεγαλώνει και δεν αρεσει στο κατεστημένο... Ειμαστε υπόδειγμα σε Διοίκηση, τεχνικό επιτελείο, οικονομία, φτιάξαμε το στολίδι μας για αυτό ζηλεύουν... Όταν ΑΕΛ και Ομόνοια σε ντέρμπυ στην Λεμεσό παίρνουν 5500 κόσμο και οι 2 μαζί και μιλάμε για σωματεία με πολλούς οπαδούς και η ΑΕΚ με Αρη εχει 4500 κόσμο, τότε εύκολα συμπεράνει κανεις γιατί αυτή η στάση τους. Οταν η ΑΕΚ, προσκαλεί στα εγκαίνια του γηπέδου της ΟΛΑ τα σωματεία της ΚΟΠ, Α κατηγορίας και οι μόνοι που ηρθαν ηταν ΟΜΌΝΟΙΑ και Καρμιωτισσα, τα λόγια ειναι περιττά...Το κερασάκι όμως στην τούρτα ειναι η απουσία της ΚΟΠ και του προέδρου της....οταν ενα ιδρυτικό μέλος της ΚΟΠ, προσκαλεί σε εγκαίνια την Ομοσπονδία και κάνεις δεν παρευρίσκεται, ούτε ενα εκπρόσωπο δεν στέλνουν τότε βλέπεις πόσο άρχισαν να φοβούνται, γιατί η ΑΕΚ μεγαλώνει και αυτό δεν αρέσει...περαστικά σας κύριε Κωστάκη....

Δημοσίευση σχολίου

Σχόλια με ακατάλληλο περιεχόμενο δεν θα δημοσιεύονται.

Παρακαλούμε όπως βάζετε ΟΝΟΜΑ ή ΨΕΥΔΩΝΥΜΟ για να δημοσιευθεί το σχόλιό σας.

 

© Copyright A.E.Kition blog 2010 -2011 | Design by Herdiansyah Hamzah | Published by Borneo Templates | Powered by Blogger.com.