News Update :

ΑΕΚ - αελ: 2-1: ΑΕΚΤΖΗΔΙΚΟ ΣΑΒΒΑΤΟΒΡΑΔΟ!!

Δευτέρα 7 Νοεμβρίου 2016

Ένα υπέροχο Σάββατο πέρασε για όλους μας. Η αρχή έγινε στις 15:30 με την μπασκετική ΑΕΚ να κερδίζει εύκολα το Αποέλ με 77-66 έχοντας σε πολύ μεγάλη μέρα τον Μπρέζετς ο οποίος σκέπασε τα καλάθια και τελείωσε το παιχνίδι με 26 πόντους και 7 ριμπάουντ. Από κοντά ο κάπτεν Ιάκωβος Παντελή με 15 πόντους, 2 ριμπάουντ και 4 ασιστ και ο μπόμπερ Άλεξ Χάρρις με επίσης 15 πόντους, 3 ριμπάουντ και 1 ασιστ ο οποίος είχε και 3 θεαματικά καρφώματα μέσα στο παιχνίδι. Η νίκη αυτή ήταν απόλυτα αναγκαία για την ομάδα μας μετά το άτυχο αποτέλεσμα απέναντι στην Κλουζ στην Ρουμάνια όπου χάσαμε με μία τάπα στο τελευταίο δευτερόλεπτο. Η προσπάθεια που γίνεται στην Ευρώπη είναι τεράστια και ακόμα τίποτα δεν έχει χαθεί αφού παρά το γεγονός ότι έχουμε 3 βαθμούς και βρισκόμαστε στην τελευταία θέση, έχουμε 2 παιχνίδια στην έδρα μας με Κλουζ και Πέτζα τα οποία μπορούμε να τα πάρουμε ως επίσης και ακόμα 1 παιχνίδι στην Τουρκία με την Γκαζιαντεπ όπου με συνδυασμό αποτελεσμάτων μπορούμε να βρεθούμε 2οι ή 3οι. Σημειώστε επίσης ότι οι 4 καλύτεροι 3οι από τους 10 ομίλους που υπάρχουν στο Eurocup, επίσης θα περάσουν στον επόμενο γύρο. Επόμενο μεγάλο παιχνίδι για την ομάδα μας είναι στις 09/11/2016 και ώρα 18:00 με την Γκαζιαντεπ στην Τουρκία όπου αναμένεται να αγωνιστούμε χωρίς τον Νόουλς ο οποίος τραυματίστηκε στο παιχνίδι με το Αποέλ. Είμαι κάτι περισσότερο από βέβαιος ότι η ομάδα θα τα δώσει όλα για να πετύχει την νίκη-έκπληξη ούτως ώστε να αυξήσουμε τις πιθανότητες μας να βρεθούμε στον επόμενο γύρο.
Στην συνέχεια και η ώρα 19:00, ακολούθησε το μεγάλο παιχνίδι της ποδοσφαιρικής ΑΕΚ απέναντι στην ομάδα της Αέλ. Μίας ομάδας η οποία ήρθε στην Λάρνακα για να σκοτώσει το παιχνίδι της ομάδας μας και ότι καταφέρει να πάρει από το παιχνίδι να το πάρει. Η δυσκολία του παιχνιδιού ήταν μεγάλη για τον λόγο ότι η Αέλ αμυνόταν μαζικά και η δική μας όμαδα δεν κυκλοφορούσε γρήγορα την μπάλα για να δημιουργήσει διαδρόμους και να βρει την καλή τελική πάσα. Παρά το γεγονός ότι πολύ γρήγορα κερδίσαμε την κίτρινη κάρτα του Φορτούνα, αριστερού μπακ του αντιπάλου, δεν είχαμε γρήγορα ανεβάσματα από δεξιά για να δημιουργήσουμε ρήγματα. Επίσης, ο Μπόλιεβιτς κινήθηκε για ακόμα μία φορά σε ρηχά νερά και αν δεν ανεβάσει απόδοση στην συνέχεια θα έχουμε τεράστιο πρόβλημα. Πολύ αργός με την μπάλα, συνέχεια επιστρέφει προς τα πίσω, δεν είχε ούτε καλά μαρκαρίσματα αλλά ούτε βοήθησε τον Λαμπάν στο κουβάλημα της μπάλας. Δεν είναι Μπόλιεβιτς αυτό που είδαμε στο παιχνίδι με την Αέλ. Είναι αδιανόητο να φοβάται να ανεβάσει την μπάλα, γιατί φίλοι συναγωνιστές, φοβάται να ανεβάσει την μπάλα! Δεν έχει αυτοπεποίθηση και σου δίνει την εντύπωση ότι δεν θέλει να έρθει η μπάλα στα πόδια του γιατί δεν ξέρει τι θα την κάνει. Θα το πω για ακόμα μία φορά ότι αν δεν ανεβάσει απόδοση θα έχουμε τεράστιο πρόβλημα.

Το πλάνο του προπονητή ήταν εξαιρετικό αλλά δεν βγήκε στον αγωνιστικό χώρο για τον λόγο που ανέφερα πιο πάνω. Η ομάδα αναπτυσσόταν πάρα πολύ αργά με αποτέλεσμα να βρίσκεται συνεχώς απέναντι σε οργανωμένη άμυνα. Ο Γκαρίδο δεν βοηθάει καθόλου επιθετικά και αυτό είναι ακόμα ένα σημείο το οποίο χρίζει βελτίωσης. Δεν ανεβαίνει την γραμμή και δεν μπορούμε να αναπτυχθούμε από αριστερά όπως αναπτυσσόμαστε από δεξιά με τον Ορτίθ. Αυτό που πετυχαίνουμε με τον Γκαρίδο είναι καλύτερη ισορροπία της αμυντικής μας γραμμής αφού όταν ανεβαίνει ο Ορτίθ, αυτός βρίσκεται πιο κοντά στους σέντερ μπακ προσδίδοντας ασφάλεια σε περίπτωση αντεπίθεσης. Θα πρέπει όμως και αυτός να βάζει πίεση στην δική του πλευρά για να μην είμαστε μονοδιάστατοι και να παίζουμε πολύ πιο γρήγορα την μπάλα.

Βρεθήκαμε πίσω στο σκορ από στημένη φάση, όταν ο Τζούνιορ βρέθηκε να μαρκάρεται από τους Λαμπάν-Μπόλιεβιτς-Γκαρίδο. Απίστευτο λάθος από όλη την ομάδα αφού δεν γίνεται ο πιο επικίνδυνος ποδοσφαιριστής του αντιπάλου να μην έχει επάνω του Μοϊσοφ ή Μουρίγιο σε στατική φάση. Τρομερό λάθος και πολύ εύκολο γκολ. Στην συνέχεια, ο Αλβες απώλεσε τεράστια ευκαιρία να ισοφαρίσει μετά από εξαιρετική κάθετη του Ακοράν και στο τέλος του ημιχρόνου ο Μινιό είχε μία εξαιρετική απόκρουση σε σουτ του Φορτούνα.

Στο 2ο μέρος, είχαμε συνεχώς την μπάλα στα πόδια μας αλλά δεν ξέραμε τι να την κάνουμε. Όπως προανάφερα, ο Μπόλιεβιτς δεν βοηθούσε καθόλου με αποτέλεσμα να μην φθάνει η μπάλα στον Λαρένα.Στο 60ο λεπτό είχαμε την 1η κίνηση από τον προπονητή μας με τον Τέτε να παίρνει την θέση του αρνητικού Μπόλιεβιτς και να πηγαίνει στο αριστερό άκρο της επίθεσης με τον Λαρένα να πηγαίνει δίπλα στον Λαμπάν και τον Τρισκόφσκι να έρχεται πίσω από τον Άλβες. Η ομάδα προσπαθούσε αλλά δεν έβρισκε χώρους και στο 76ο λεπτό είχαμε την αλλαγή που άλλαξε την ροή του αγώνα με τον Μπίδη να παίρνει την θέση του Μουρίγιο και να αλλάζουμε το σύστημα σε 3-4-3 με τους Ορτίθ-Μοϊσοφ-Γκαρίδο από δεξιά προς τα αριστερά στην άμυνα, Λαμπάν-Λαρένα στον άξονα με τους Τέτε-Μπίδη αριστερά και δεξιά τους αντίστοιχα και 3 στην επίθεση Τρίσκο-Ακοράν-Αλβες. Ο Ακοράν με τρομερό σουτ στο 80ο λεπτό μετά από κεφαλιά-πάσα του Γκαρίδο, ο οποίος κυνήγησε την φάση, ισοφάρισε για την ομάδα μας ενώ 3 λεπτά αργότερα ο σκόρερ του 1ου μας γκολ με εξαιρετική ασιστ βρήκε τον Τέτε ο οποίος ελίχθηκε πολύ όμορφα από αριστερά και με το δεξί πλάσαρε στην αριστερή γωνία του Ρόμο πετυχαίνοντας μέσα σε πραγματική αποθέωση το 2-1. Ο προπονητής μας άμεσα πέρασε στο γήπεδο τον Καταλά και απέσυρε τον Άλβες μετατρέποντας εκ νέου τον σχηματισμό σε 4-5-1 και κλειδώνοντας ουσιαστικά την νίκη.

Ήταν ένα παιχνίδι ντέρμπι, με πολύ δύναμη και με την ομάδα μας να έχει την κατοχή της μπάλας συνεχώς. Πήραμε αυτό που δικαιούμασταν και τίποτα λιγότερο και απορώ με τις δηλώσεις του Πάμπου στο τέλος του παιχνιδιού ότι με 2 σουτ πήραμε το παιχνίδι. Η ομάδα μας είχε 6 τελικές προσπάθειες  πολύ καλές για γκολ και σκόραρε στις 2. Η Αέλ είχε μόνο μία καλή ευκαιρία στο παιχνίδι, πέραν του γκολ, με τον Σόουζα την οποία απώλεσε. Ίσως να μην θυμόταν καλά ο προπονητής της Αελ, αλλά το παιχνίδι ήταν καθαρά της Άεκ και στο τέλος κέρδισε πανάξια ο καλύτερος. Σε σχέση με τις δηλώσεις τους εκπρόσωπου τύπου της Αελ, τον οποίο προσωπικά θεωρώ από τους καλύτερους στο χώρο και πραγματικά με έχει εκπλήξει αρνητικά, θα ήθελα να του θυμίσω το τι έγινε τα τελευταία 2 χρόνια στα μεταξύ μας παιχνίδια στην Λεμεσό. Οι μπάλες χάνονταν, τα ball boys δεν υπήρχαν πουθενά και χαρακτηριστικά θυμάμαι πριν 2 χρόνια να πηγαίνει η μπάλα στην κερκίδα και να τρέχει ο Ορτίθ να την πάρει και να την στέλνουν στον αγωνιστικό χώρο οι οπαδοί της Αέλ. Είναι καλό να λέμε τα κακώς έχοντα και προσωπικά δεν μου άρεσε αυτό που είδα. Από την άλλη όμως δεν δέχομαι να ακούω από Αελίστα να κάνει τέτοια παράπονα όταν είναι οι πρώτοι διδάξαντες. Όσον αφορά την έμμεση απειλή του ότι «...όπως έπαιξε η ΑΕΚ σήμερα στην έδρα της, θα την υποδεχθούμε και εμείς στο 2ο γύρο στη Λεμεσό", να πω στον κύριο Αντωνίου ότι αν βρεθούν μπροστά στο σκορ σίγουρα δεν θα παιχθεί ποδόσφαιρο όπως προσπάθησαν να κάνουν και στο παιχνίδι του Σαββάτου αλλά τελικά βρέθηκαν προ εκπλήξεως. Επομένως τα πολλά λόγια είναι φτώχεια.

Έρχεται διακοπή για 2 βδομάδες και ο προπονητής μας θα έχει αρκετό χρόνο να διορθώσει τα κακώς έχοντα στην ομάδα. Υπάρχουν αδυναμίες οι οποίες φαίνονται και μπορούν να διορθωθούν. Ο προπονητής φαίνεται ότι δουλεύει την ομάδα και θα πρέπει κάποιοι ποδοσφαιριστές μας να ανεβάσουν απόδοση. Δυστυχώς η απώλεια του Τομάς είναι αδύνατο να αναπληρωθεί στο ακέραιο αλλά μπορούν τα υπόλοιπα παιδιά να δώσουν ότι μπορούν. Ο Μπόλιεβιτς, αναφέρομαι ξανά σε αυτόν γιατί τον θεωρώ ποδοσφαιριστή- κλειδί για την συνέχεια, πρέπει να ανεβάσει απόδοση. Επιβάλλεται να ανεβάσει απόδοση γιατί χωρίς τον καλό Μπόλιεβιτς οι λύσεις μειώνονται δραματικά. Ακόμα στην 10η αγωνιστική είμαστε και έχουμε πάρα πολύ δρόμο μπροστά μας. Το παιχνίδι στην Λευκωσία με την Ομόνοια που έπεται είναι πολύ σημαντικό και θα πάμε για να το κερδίσουμε. Έχω εμπιστοσύνη στον Ιντιάκεθ και περιμένω να κερδίσει στην σκακιέρα του πάγκου τον Κάρβερ. Θεωρώ ότι ο Μπίδης με την εμφάνιση του το Σάββατο δικαιούται θέση στην 11άδα και πιστεύω ότι θα είναι βασικός στο ντέρμπι της Λευκωσίας.

Τέλος, λίγα λόγια για τον κόσμο της ομάδας. Σε ένα παιχνίδι ντέρμπι δεν ήμασταν όσοι θα έπρεπε να ήμασταν στο γήπεδο. Μπορούσαμε και πολύ περισσότεροι και περιμένω τον κόσμο να μείνει κοντά στην ομάδα. Όσοι ήταν γήπεδο όμως έπαιξαν καταλυτικό ρόλο από το 80ο λεπτό και έπειτα για την αντίδραση της ομάδας μέσα στον αγωνιστικό χώρο. Φωνή, πάθος και τεράστια ψυχολογική ώθηση στους ποδοσφαιριστές από τον κόσμο. Η γηπεδάρα μας προσφέρει αυτό το κάτι παραπάνω στους ποδοσφαιριστές μας και όσο περνάει ο καιρός θα γινόμαστε καλύτεροι σαν οπαδοί στις εξέδρες. Θα πρέπει να έχουμε μεγαλύτερη διάρκεια και να βοηθούμε ακόμα περισσότερο την ομάδα. Η αρχή έγινε και σιγά σιγά θα μεγαλώνουμε και στο θέμα κόσμος.

Ραντεβού λοιπόν στις 20/11/2016 και ώρα 16:00 στο ΓΣΠ για το επόμενο μεγάλο ντέρμπι με την Ομόνοια. Με ακόμα μία νίκη θα στρογγυλοκαθήσουμε στην 1η θέση της βαθμολογίας και θα περιμένουμε τα αποτελέσματα των υπόλοιπων ντέρμπι! Όλοι κοντά στην ομάδα και τίποτα δεν μας σταματάει την φετινή χρονιά!! ΜΟΝΟ ΑΕΚ!!!

Υ.Γ.1: Μπράβο στους οπαδούς που βοήθησαν στις εισόδους για να μαζευτεί χρηματικό ποσό για τις ανάγκες ενός μικρού παιδιού που χρειάζεται επείγον χειρουργική επέμβαση. Τέτοιες ενέργειες πρέπει να σημειώνονται και να δείχνουν τον δρόμο σε όλους μας.

Υ.Γ.2:  Αυτός ο ποδοσφαιριστής της Αέλ που έριξε μπουκάλα στην κερκίδα της ομάδας και μας έδειχνε τα αχμνά του, θα παραπεμφθεί στην Δικαστική ή δεν τον είδε κανείς από τους υπεύθυνους;

Υ.Γ.3: ΣΑΣ ΕΒΑΛΕ ΓΚΟΛ Ο ΤΕΤΕ ΜΕ ΤΟ ΔΕΞΙ!! ΓΑΤΑΚΙΑ!!!

ΑΝΑΛΥΣΗ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΣΤΩΝ
ΜΙΝΙΟ: Πολύ καλύτερος από το παιχνίδι με το Αποέλ. Πιο σταθερός και προσπάθησε να παίξει και λίγο πιο ψηλά όποτε χρειάστηκε. Στο γκολ δεν φέρει καμία ευθύνη και στην μοναδική περίπτωση που χρειάστηκε, στο σουτ του Φορτούνα, ήταν πανέτοιμος και απόκρουσε την μπάλα. Πρέπει να είναι έτοιμος σε όλα τα παιχνίδια, τον πιστεύω και ελπίζω να μας βγάλει ασπροπρόσωπους στην πορεία του πρωταθλήματος. Δεν θέλω να ξαναδώ εμφάνιση όπως αυτή με το Αποέλ.
ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ: 6/10

ΟΡΤΙΘ: Στο 1ο ημίχρονο ήταν εξαιρετικός και προσπάθησε πολλές φορές να δημιουργήσει για την ομάδα. Ότι καλό είχαμε στο παιχνίδι ήταν από την πλευρά του μετά από συνεργασία με τον Ακοράν ή τον Μουρίγιο. Στο 2ο μέρος προσπάθησε ακόμα περισσότερο και βοήθησε ακόμα πιο πολύ τον Ακοράν και αργότερα τον Μπίδη. Έκανε καλό και μυαλωμένο παιχνίδι και δεν είχε κανένα πρόβλημα αμυντικά.
ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ: 6/10

ΜΟΪΣΟΦ: Εξαιρετικός σε όλο τον αγώνα χωρίς κανένα λάθος. Στο γκολ όμως της Αέλ θα έπρεπε να ήταν στον Τζούνιορ και δεν μπορώ να καταλάβω γιατί δεν τον μάρκαρε αυτός. Δεν ξέρω τις οδηγίες μέσα στην ομάδα αλλά ο καλύτερος σου κεφαλοσφαιριστής θα είναι πάνω στον καλύτερο της άλλης ομάδας. Αυτό δεν έγινε στην φάση του γκολ και δεχθήκαμε το 0-1. Από εκεί και πέρα ήταν απολαυστικός. Μακάρι να συνεχίσει έτσι.
ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ: 7/10

ΜΟΥΡΙΓΙΟ: Πολύ καλός ο Μουρίγιο στο παιχνίδι. Πάρα πολύ καλός. Καλές τοποθετήσεις και καλά ανεβάσματα από την άμυνα στην επίθεση. Δέχθηκε άδικα την 1η κίτρινη του κάρτα στο πρωτάθλημα αφού δεν θα έπρεπε αυτός να την δεχθεί. Στην φάση του γκολ μαρκάρει τον Σόουζα στο 2ο δοκάρι και δεν τρέχει καθόλου στην μπάλα. Σωστά έγινε αλλαγή στο 76ο λεπτό για να γίνει πιο επιθετική η ομάδα.
ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ: 7/10

ΓΚΑΡΙΔΟ: Δεν θεωρώ ότι έκανε καλό παιχνίδι. Τουναντίον ήταν πολύ πίσω και επιθετικά δεν βοήθησε σε κανένα σημείο του παιχνιδιού. Στην φάση του 1-0 απλώς στέκεται και έρχεται ο Ντόσα να πάρει το κεφάλι ενώ στις αρχές του 2ου μέρους και συγκεκριμένα στο 55ο λεπτό κάνει μεγάλο λάθος και δίνει την δυνατότητα στην Αέλ να χάσει την μοναδική της ευκαιρία στο παιχνίδι. Πιστώνεται το πείσμα που έδειξε πριν το 1-1 της ομάδας μας, όταν κυνήγησε μία χαμένη φάση και με το κεφάλι έδωσε ασιστ στον Ακοράν πριν καρφώσει την μπάλα στα δίκτυα. Περιμένω πολύ περισσότερα από τον Γκαρίδο. Δεν κάνει την διαφορά και δεν είναι σούπερ, όπως όλοι τον περιμέναμε. Περιμένω πολύ πολύ περισσότερα. 
ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ: 5/10

ΛΑΜΠΑΝ: Ακόμα τρέχει ο παικταράς. Έπαιζε και για τον Μπόλιεβιτς και βρέθηκε σε όλο το γήπεδο. Ακόμα μία μεγάλη και μεστή εμφάνιση. Πιο ώριμος από ποτέ ηγείται της προσπάθειας που κάνει η ομάδα μας για να πάρει το πρωτάθλημα. Σταθερότατος, με πολύ καλά και καθαρά μαρκαρίσματα και με την καλή 1η πάσα. Την δουλειά του την κάνει τέλεια αλλά χρειάζεται βοήθειες. Πάρα πολύ καλός για ακόμα ένα παιχνίδι!
ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ: 9/10

ΛΑΡΕΝΑ: Δεν τα πήγε καλά ο ισπανός αρτίστας. Πέραν του πολύ καλού σουτ που είχε στο 26ο λεπτό δεν έκανε καθόλου αισθητή την παρουσία του. Δεν πήρε καθόλου μπάλα και εγκλωβίστηκε στο παιχνίδι της Αέλ. Από τις χειρότερες του παρουσίες γενικά αλλά δεν βοηθήθηκε και από τον τρόπο παιχνιδιού της ομάδας. Θα κάνει μεγάλη εμφάνιση στην Λευκωσία και προβλέπω να σκοράρει!
ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ: 5/10

ΜΠΟΛΙΕΒΙΤΣ: Δεν κατέβηκε ποτέ στον αγωνιστικό χώρο. Είμαι σκληρός μαζί του γιατί έχω τεράστιες απαιτήσεις από αυτόν. Καθόλου αυτοπεποίθηση και καμία βοήθεια επιθετικά. Καθυστερούσε την ανάπτυξη και απλά έδινε την μπάλα για να φύγει από πάνω του. Δεν γίνονται αυτά τα πράγματα και ειδικά από αυτόν τον ποδοσφαιριστή. Πρέπει να βρεθεί τρόπος να ανέβει. Δεν θέλω να δω ξανά τέτοια εμφάνιση από αυτόν τον παικταρά. Πάρα πολύ πίσω.
ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ: 3/10

ΑΚΟΡΑΝ: Πέτυχε μία γκολάρα, σέρβιρε την άλλη και είχε εξαιρετική ασιστ στον Άλβες στο 1ο μέρος. Τρομερός ποδοσφαιριστής με την μπάλα στα πόδια αφού παίζει πολύ γρήγορα με αυτήν. Δεν έχει διάρκεια μέσα στο παιχνίδι όμως και χάνεται σε κάποια σημεία. Είναι ποιοτικός ποδοσφαιριστής όμως και έχει το γκολ. Περιμένουμε ακόμα περισσότερα στην συνέχεια και ελπίζω να πετύχει πολλά γκολ με την φανέλα της ομάδας μας!!
ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ: 9/10

ΤΡΙΣΚΟΦΣΚΙ: Ακόμα ένα κακό παιχνίδι από τον Τρίσκο. Δεν ήταν καθόλου καλός και πολύ πίσω από τις πραγματικές του δυνατότητες. Ίσως να χάνεται στο αριστερό άκρο αλλά όταν πέρασε στον άξονα πάλι δεν ήταν καλός. Ίσως να περνάει περίοδο ντεφορμαρίσματος όμως η ομάδα τον χρειάζεται να επιστρέψει στις καλές εμφανίσεις. Όλοι γνωρίζουμε τι μπορεί να προσφέρει ένας καλός Τρισκόφσκι. Αναμένουμε την απάντηση του!
ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ:4/10

ΑΛΒΕΣ: Δεν νοείται να χάνει ευκαιρίες όπως αυτή του 37ου λεπτού. Δεν νοείται πώς να το κάνουμε? Επιθετικοί της δικής του κλάσης πρέπει να τελειώνουν αυτές τις φάσεις και να βάζουν την ομάδα στο παιχνίδι. Δεν ήταν καλός και δεν βοήθησε ποτέ όταν πήρε κάποιες μπάλες. Για να είμαστε δίκαιοι δεν τροφοδοτήθηκε και σωστά αλλά στην μία ευκαιρία που του παρουσιάστηκε δεν τελείωσε καθόλου καλά την φάση. Θέλουμε γκολ στην Λευκωσία από τον βραζιλιάνο!
ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ: 4/10

ΤΕΤΕ: Μπήκε στο παιχνίδι και μέχρι το 80ο λεπτό ήταν άφαντος. Κάπου εκεί πήρε μπρος και στο 83ο λεπτό πέτυχε μια γκολάρα με το δεξί του πόδι και έδωσε την νίκη στην ομάδα μας. Είναι φανερά επηρεασμένος από τον τραυματισμό στο χέρι και προσφέρεται η διακοπή για να βρει τα πατήματα του. Όλοι ξέρουμε τι σημαίνει ο καλός Τέτε για την ομάδα μας και ιδιαίτερα η ψυχολογία της ομάδας πόσο αλλάζει με αυτόν στο γήπεδο. Ο Ισπανός Γίγαντας έδωσε την νίκη στην ομαδάρα μας και μας έστειλε όλους στους 7 ουρανούς!! Παικτούρα!
ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ: 9/10

ΧΑΡΑΛΑΜΠΙΔΗΣ:  Άλλαξε όλο το παιχνίδι ο ΑΕΡΙΝΟΣ και σε αυτόν πιστώνω την ανατροπή. Μπήκε στο γήπεδο και αμέσως πήρε την μπάλα στα πόδια του. Ντρίμπλαρε και προσπάθησε να διασπάσει την αντίπαλη άμυνα. Έβαλε στο παιχνίδι τον Ακοράν και έδωσε χώρο στον Τέτε αφού φόρτωσε την δεξιά πλευρά. Πετύχαμε 2 γκολ με φάσεις που ξεκινούν από αυτόν και είχε επίσης ένα εξαιρετικό κτύπημα φάουλ που απόκρουσε δύσκολα ο Ρόμο. Εξαιρετικός ποδοσφαιριστής, έμπειρος και θέλω να τον δω 11άδα με την Ομόνοια στην Λευκωσία. Το αξίζει και μπορεί να βοηθήσει. Μπράβο Μπίδη!!!   
ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ: 10/10

ΚΑΤΑΛΑ:  Μπήκε για να βοηθήσει την ομάδα αμυντικά και να κλειδώσουμε υπερ μας αποτέλεσμα. Πέρασε στην θέση του Άλβες και ήταν πολύ καλός στις φάσεις που έμειναν. Απόκρουσε και με το κεφάλι και καθοδήγησε την άμυνα. Ο Καταλά είναι ο φυσικός ηγέτης της ομάδας αλλά δεν κάνει καλή χρονιά μέχρι τώρα. Δικαίως έμεινε στον πάγκο αλλά κανείς δεν πρέπει να τον ξεγράφει. Είναι εδώ και θα δώσει απαντήσεις στην συνέχεια ως επίσης θα πετύχει και μεγάλα γκολ. Να το θυμάστε αυτό!
ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ: 5/10

ΑΝΑΛΥΣΗ ΠΡΟΠΟΝΗΤΗ
Εμένα με έχει κερδίσει ήδη και το έχω πει πολλές φορές. Φοράει παντελόνια και παίρνει την ομάδα πάνω του. Έβλεπε ότι κάτι δεν πήγαινε καλά και έκανε αυτό που έπρεπε. Για να είμαι ειλικρινής, περίμενα να βγει ο Γκαρίδο και να περάσει ο Εγγλέζου για να γίνει πιο επιθετικό το αριστερό μας άκρο και να πιέσουμε και από τις 2 πλευρές. Αυτός όμως πέρασε Μπίδη και γύρισε το σύστημα σε 3-4-3 και δικαιώθηκε πλήρως. Πετύχαμε 2 γκολ και μετά πέρασε τον Καταλά για να κλειδώσει το αποτέλεσμα, κάτι που πετύχαμε.

Ο προπονητής αυτός μελετάει συνέχεια το παιχνίδι. Δεν μένει με σταυρωμένα χέρια και προσπαθεί να βρει απαντήσεις σε όσα γίνονται στον αγωνιστικό χώρο. Έχει πλάνο και ξέρει τι πρέπει να κάνει. Οι αλλαγές του είναι στοχευμένες και έστω και εάν κάποιες φορές δεν πετυχαίνουν μετράει το γεγονός ότι βάζει την πινελιά του.

Η νίκη στο παιχνίδι με την Αέλ ήρθε με την δική του σφραγίδα. Θα πρέπει όμως να βρει τις λύσεις στον άξονα και να ανεβάσει τον Μπόλιεβιτς. Αυτός είναι ο αρμόδιος να το πράξει και αυτό περιμένω να δω. Επίσης θα πρέπει να δει λίγο το θέμα με τον Γκαρίδο. Ειδικά στην επιθετική ανάπτυξη της ομάδας. Σπουδαίος ο Ισπανός αλλά δεν προσφέρει καθόλου επιθετικά.

Όπως και να έχει του έχω τεράστια εμπιστοσύνη και περιμένω να οδηγήσει την ομάδα στο 1ο πρωτάθλημα στην ιστορία της!!
ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ: 10/10


Share this Article on :

1 ΑΕΚΤΖΗΔΕΣ ΜΙΛΗΣΑΝ! ΓΡΑΨΕ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΣΟΥ ΕΔΩ!:

pampos kyriakou είπε...

ΦΙΛΕ ΣΤΑΥΡΟ ΚΑΙ Ο ΤΕΤΕ ΚΑΠΟΤΕ ΔΕΝ ΣΟΥ ΓΕΜΙΖΕ ΤΟ ΜΑΤΙ ΚΑΙ ΕΛΕΓΕΣ ΟΤΙ ΔΕΝ ΘΑ ΕΚΑΝΕ ΤΗΝ ΔΙΑΦΟΡΑ ΑΛΛΑ ΜΑΣ ΔΙΕΨΕΥΣΕ ΟΛΟΥΣ.Ο ΓΚΑΡΙΔΟ ΘΑ ΕΡΘΕΙ Η ΣΤΙΓΜΗ ΠΟΥ ΘΑ ΑΝΕΒΕΙ ΚΑΙ ΣΟΥΠΕΡ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΤΗΝ ΔΙΑΦΟΡΑ ΘΑ ΚΑΝΕΙ.Η ΟΜΑΔΑ ΤΑ ΠΑΕΙ ΚΑΛΑ,ΑΓΩΝΙΖΕΤΑΙ ΠΛΕΟΝ ΣΤΟ ΔΙΚΟ ΤΗΣ ΓΗΠΕΔΟ ΚΑΙ ΔΕΝ ΝΟΕΙΤΑΙ ΝΑ ΜΗΝ ΓΕΜΙΖΟΥΝ ΟΙ ΕΞΕΔΡΕΣ.Η ΔΙΟΙΚΗΣΗ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΜΕΙΩΣΕΙ ΤΟ ΕΙΣΗΤΗΡΙΟ ΚΑΙ ΝΑ ΒΓΑΛΕΙ ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ ΣΕ ΔΙΑΡΚΕΙΑΣ.ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΟΣΜΟΣ ΠΟΥ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΕΡΘΕΙ ΑΛΛΑ ΤΑ 20 ΕΥΡΩ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΛΙΓΑ.

Δημοσίευση σχολίου

Σχόλια με ακατάλληλο περιεχόμενο δεν θα δημοσιεύονται.

Παρακαλούμε όπως βάζετε ΟΝΟΜΑ ή ΨΕΥΔΩΝΥΜΟ για να δημοσιευθεί το σχόλιό σας.

 

© Copyright A.E.Kition blog 2010 -2011 | Design by Herdiansyah Hamzah | Published by Borneo Templates | Powered by Blogger.com.