News Update :

αελ - ΑΕΚ: 1-0: ΒΗΜΑ ΠΡΟΣ ΤΑ ΠΙΣΩ!

Δευτέρα 2 Φεβρουαρίου 2015

Δυστυχώς για 4η φορά φέτος, εκεί που η ομάδα μας πρέπει να κάνει το βήμα παραπάνω μένει στην προσπάθεια. Σε ένα παιχνίδι στο οποίο δεν κατεβήκαμε ποτέ στο πρώτο μέρος και καταβάλαμε πολύ μεγάλη προσπάθεια στο δεύτερο, καταφέραμε να ηττηθούμε από μία ομάδα που σε όλο το παιχνίδι είχε 3 τελικές προσπάθειες και πέτυχε ένα γκολ. Η προσπάθεια από τους ποδοσφαιριστές μας έγινε αλλά δεν συνοδεύτηκε από καλό αποτέλεσμα. Θα συμφωνήσω με τα λεγόμενα του προπονητή της Αέλ ο οποίος ανέφερε στην διάσκεψη τύπου ότι πιο δίκαιο αποτέλεσμα θα ήταν η ισοπαλία. Επίσης, η διαχείριση του αγώνα από τον προπονητή μας δεν ήταν καλή για ακόμα μία φορά με τις αλλαγές οι οποίες έγιναν να μην βοηθούν την ομάδα. Από την άλλη όμως κρατάμε την μεγάλη προσπάθεια των ποδοσφαιριστών μας και περιμένουμε ότι από το επόμενο παιχνίδι απέναντι στην πολύ δυνατή ομάδα του Οθέλλου θα επανέλθουμε στις επιτυχίες.

Ο προπονητής μας κατέβασε την ομάδα με τον Ορτίθ στο τέρμα και τους Ορτίθ- Μουρίγιο- Καταλά-Χαραλάμπους από τα δεξιά προς τα αριστερά στην άμυνα. Μοναδικό αμυντικό χαφ ο Σκοπελίτης με τους Λαρένα- Τομάς μπροστά του και τους Μοντέϊρο αριστερά και Βάντερ δεξιά ως ακραίους επιθετικούς. Μοναδικός προωθημένος στην κορυφή της επίθεσης ο Κολαούτι.

Το παιχνίδι ξεκίνησε χωρίς ρυθμό και με τις δύο ομάδες να κάνουν πολλά λάθη. Η πρώτη καλή υποψία φάσης δημιουργήθηκε από την ομάδα μας στο 10ο λεπτό με τον Μοντέϊρο από αριστερά να κάνει την σέντρα στην περιοχή της Αέλ και τον Ρομέρο με γροθιές να στέλνει την μπάλα σε κόρνερ το οποίο πέρασε ανεκμετάλλευτο. Η ομάδα μας κρατούσε την μπάλα και στο 16ο λεπτό ο Μοντέϊρο κέρδισε φάουλ και κίτρινη κάρτα από τον Σαμπού της Αέλ με τον Λαρένα να το εκτελεί στο 18ο λεπτό και να στέλνει την μπάλα έξω από το δεξί κάθετο δοκάρι του Ρομέρο. Στο 20ο λεπτό ο Μοντέϊρο με δυνατό σουτ έστειλε την μπάλα απελπιστικά άουτ και στο 24ο λεπτό είχαμε την πρώτη καλή προσπάθεια της Αέλ με τον Μπεμπέ να εκτελεί φάουλ από δεξιά, το οποίο απέφερε και την κίτρινη κάρτα στον Ηλία Χαραλάμπους, με τον Σαμπού να κάνει φάουλ στον αέρα πάνω στον τερματοφύλακα μας. Θεωρώ ότι δεν υπήρξε κανένα φάουλ στην φάση αυτή αλλά ούτως ή άλλως δεν δημιουργήθηκε ευκαιρία για την ομάδα της Λεμεσού ως επίσης δεν υπήρξε κανένα φάουλ του Χαραλάμπους πάνω στον Μεντί στην φάση από την οποία προήλθε το φάουλ. Στο 27ο λεπτό είχαμε την μεγαλύτερη ευκαιρία της ομάδας μας στο πρώτο μέρος με τον Βάντερ να στέλνει φαλτσαριστή μπαλιά από πλάγια δεξιά στην περιοχή της Αέλ και την μπάλα να περνάει μόλις δίπλα από το δεξί κάθετο δοκάρι του Ρομέρο. Στο 33ο λεπτό ο Μεντί κιτρινίστηκε από τον διαιτητή της αναμέτρησης όπως και ο Βάντερ στο 36ο λεπτό φτάνοντας έτσι τις 4 κίτρινες κάρτες στο πρωτάθλημα και δεν έχει δικαίωμα να αγωνιστεί στο επερχόμενο παιχνίδι απέναντι στον Οθέλλο. Στο 39ο λεπτό μετά από λάθος του Μουρίγιο η μπάλα έφτασε στον Καλό που με δυνατό αριστερό σουτ έστειλε την μπάλα ψηλά πάνω από τα δοκάρια του Τόνιο. Στο 42ο λεπτό είχαμε την μεγαλύτερη ευκαιρία της Αελ στο πρώτο ημίχρονο με τον Νικολάου να σουτάρει από μακριά και την μπάλα να περνάει μόλις δίπλα από το δεξί κάθετο δοκάρι του Τόνιο ενώ στο 45ο λεπτό ο Καλό βρέθηκε σε θέση βολής μέσα στην περιοχή μας με τον Χαραλάμπους με εξαιρετικό τάκλιν να στέλνει την μπάλα σε κόρνερ την τελευταία στιγμή.

Το δεύτερο μέρος ξεκίνησε με μία αλλαγή για την ομάδα μας. Ο Μιντίκκης πέρασε στον αγωνιστικό χώρο στην θέση του Χαραλάμπους και πήρε θέση στο αριστερό άκρο της άμυνας μας. Στο 49ο λεπτό είχαμε την ευκαιρία του αγώνα η οποία και σημάδεψε την ομάδα μας. Ο Ορτίθ έκανε την σέντρα από δεξιά με τον Ρομέρο να χάνει την μπάλα μέσα από τα χέρια του και ο επερχόμενος Μοντέϊρο αφού άδειασε τον Σαμπού κατάφερε σε κενή εστία να στείλει την μπάλα απελπιστικά άουτ. Η ομάδα μας είχε τον πλήρη έλεγχο του αγώνα και πίεζε συνεχώς την αντίπαλη ομάδα. Στο 57ο λεπτό ο Κολαούτι μετά από σέντρα του Βάντερ με κεφαλιά έστειλε την μπάλα άουτ και στο 62ο λεπτό είχαμε την πρώτη αλλαγή για την ομάδα της Αέλ με τον Μπεμπέ να βγαίνει και τον Ντιαλό να περνάει στην θέση του. Η ομάδα μας κρατούσε την μπάλα αλλά δεν τελείωνε φάσεις στην εστία του αντιπάλου και αφού στο 65ο λεπτό ο Σακέτι δέχθηκε κίτρινη κάρτα, στο 71ο λεπτό είχαμε την δεύτερη κίνηση του προπονητή μας με τον Κυπριανού να περνάει στην θέση του Βάντερ και να παίρνει θέση στο δεξί φτερό της επίθεσης μας. Στο ίδιο λεπτό μετά από αδράνεια ολόκληρης της αμυντικής μας γραμμής, ο Ντιαλό μπήκε από πλάγια δεξιά όπως επιτίθετο η Αέλ στην περιοχή μας και έκανε το γύρισμα στο ύψος του πέναλτι με τον Ταγκπατζούμι να πιάνει ένα άψυχο σουτ που κατέληξε στα πόδια του Σαρδινέρο ο οποίος από πολύ κοντά την έστειλε στα δίκτυα της ομάδας μας. Στο 74ο λεπτό ο Καταλά απόκρουσε την μπάλα προ της τελικής γραμμής τέρματος σε πλασέ του Σαρδινέρο και φάνηκε σε εκείνο το σημείο ότι χάσαμε την συνοχή μας. Στο 76ο λεπτό ο Καταλά δέχθηκε την 4η του κίτρινη κάρτα σε φάουλ στο κέντρο του γηπέδου και ούτε αυτός αγωνίζεται στο επόμενο παιχνίδι με τον Οθέλλο. Ο προπονητής μας έκανε την τελευταία του κίνηση στο 80ο λεπτό με τον Μπόλιεβιτς να παίρνει την θέση του Σκοπελίτη και στο 82ο λεπτό ο Σταύρου πήρε την θέση του Καλό. Η ομάδα κρατούσε την μπάλα αλλά δεν μπορούσε να ολοκληρώσει καμία προσπάθεια πέραν ενός άψυχου σουτ του Κυπριανού στο 89ο λεπτό που κατέληξε στην αγκαλιά του Ρομέρο. Στο 90ο λεπτό δέχθηκε κίτρινη κάρτα ο Ταγκπατζούμι και έγινε και η τελευταία αλλαγή της Αέλ με τον Σέμα να περνάει στην θέση του Σαρδινέρο με το παιχνίδι να τελειώνει χωρίς κάτι άλλο αξιοσημείωτο.


Ήταν μία κακή βραδιά για την ομάδα μας. Με εξαίρεση τον Λαρένα και τον Ορτίθ οι πλείστοι ποδοσφαιριστές μας βρέθηκαν σε κακή βραδιά. Ιδιαίτερη αναφορά θα κάνω στον Μοντέϊρο ο οποίος φανερά επηρεασμένος από την επιστροφή του στη Λεμεσό ήταν τραγικός σε όλη την διάρκεια του αγώνα και θα έπρεπε να αποχωρήσει από τον αγωνιστικό χώρο. Κακό πρώτο μέρος έκαναν και οι Σκοπελίτης-Τομάς όπως επίσης και ο Βάντερ. Στο δεύτερο μέρος οι τελευταίοι 3 ανέβασαν πολύ την απόδοση τους και για αυτό η ομάδα κέρδισε μέτρα στον αγωνιστικό χώρο. Επίσης θεωρώ ότι η αλλαγή του Χαραλάμπους με τον Μιντίκκι δεν πρόσφερε απολύτως τίποτα στην ομάδα ενόψει και του γεγονότος ότι ο Μοντέϊρο ήταν εκτός τόπου και χρόνου. Από την άλλη όμως η προσπάθεια έγινε και οι ποδοσφαιριστές μας τα έδωσαν όλα. Είμαι σίγουρος ότι στο επόμενο παιχνίδι το Σάββατο 7/2 και ώρα 19:00 στο ΓΣΖ η ομάδα μας θα επανέλθει πανηγυρικά στις επιτυχίες. Είναι στο χέρι μας να πετύχουμε τους στόχους μας και ελπίζω ότι στο τέλος θα τα καταφέρουμε!

ΑΝΑΛΥΣΗ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΣΤΩΝ

ΤΟΝΙΟ: Πολύ μέτρια εμφάνιση από τον τερματοφύλακα μας. Σε κανένα σημείο δεν ενέπνεε εμπιστοσύνη και δεν είχε ούτε καλές εξόδους στο παιχνίδι της Λεμεσού. Στην φάση του 24ου λεπτού, παρότι σφυρίζεται λανθασμένα φάουλ, η έξοδος του είναι πολύ κακή. Επίσης με τα πόδια είχε αρκετές λάθος μεταβιβάσεις. Στο γκολ δεν μπορούσε να κάνει και πολλά αφού τον εκτέλεσε ο Σαρδινέρο. Είχε πολύ καλύτερες εμφανίσεις ο τερματοφύλακας μας και σίγουρα οι δυνατότητες του είναι μεγαλύτερες.
ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ: 5/10

ΟΡΤΙΘ: Έκανε αρκετά καλό παιχνίδι και προσπάθησε πάρα πολύ να βοηθήσει επιθετικά τον Βάντερ. Είχε συμμετοχή στην μεγαλύτερη ευκαιρία του αγώνα στο 49ο λεπτό με την σέντρα που επιχείρησε από δεξιά αλλά ο Μοντέϊρο την σπατάλησε. Έπαιξε όλη τη γραμμή με επιτυχία μέχρι και το τελευταίο λεπτό και επανήλθε μετά από διάλειμμα μίας αγωνιστικής σε εξαιρετικές εμφανίσεις.
ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ: 8/10

ΜΟΥΡΙΓΙΟ: Με εξαίρεση μία φάση στο 39ο λεπτό στην οποία κάνει λάθος πάσα με αποτέλεσμα να δημιουργείται ευκαιρία για την Αέλ, είχε καλή εμφάνιση. Σίγουρα ελέγχεται και για το γκολ που δέχθηκε η ομάδα αφού δεν μπόρεσε να απομακρύνει την μπάλα. Έκανε παιχνίδι από πίσω και πέρασε σωστές μπαλιές στους κεντρώους μας αλλά ούτε αυτός διατηρήθηκε σταθερά σε ψηλά επίπεδα μέσα στο παιχνίδι. Τον έχουμε ιδιαίτερη ανάγκη στο παιχνίδι που έπεται με τον Οθέλλο ενόψει και της απουσίας του Καταλά.
ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ: 6/10

ΚΑΤΑΛΑ: Έκανε πάρα πολύ καλό παιχνίδι. Μπορεί στην φάση του γκολ να καλύπτει τον Σαρδινέρο και να χάνει τα μαρκαρίσματα αλλά σε γενικές γραμμές ήταν εξαιρετικός. Είχε τρομερές επεμβάσεις προ της γραμμής τέρματος και πολύ σωστά και καλά μαρκαρίσματα. Δυστυχώς δέχθηκε την 4η κίτρινη κάρτα και δεν αγωνίζεται στο επόμενο παιχνίδι πρωταθλήματος με τον Οθέλλο. Ελπίζω να μην τον επηρεάσει η αποχή μίας αγωνιστικής.
ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ: 7,5/10

ΧΑΡΑΛΑΜΠΟΥΣ: Αμυντικά στο πρώτο ημίχρονο ήταν εξαιρετικός. Κράτησε πολύ καλά την θέση του και τα μαρκαρίσματα του ήταν σωστά. Δέχθηκε άδικα κίτρινη κάρτα σε μία φάση που δεν ήταν καν φάουλ. Προσπάθησε να βοηθήσει τον Μοντέϊρο αλλά ο πορτογάλος μεσοεπιθετικός μας δεν ήταν σε καλή μέρα. Έγινε αλλαγή στο ημίχρονο για λόγους τακτικής, λόγους για τους οποίους διαφωνώ όποιοι και αν είναι. Η ομάδα έχασε από την απουσία του Χαραλάμπους στο 2ο μέρος, ιδιαίτερα από την στιγμή που θα μπορούσε με τα ανεβάσματα του να σεντράρει στην αντίπαλη περιοχή κάτι που ο Μιντίκκης δεν μπορεί να κάνει με το αριστερό του πόδι.
ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ: 7/10

ΣΚΟΠΕΛΙΤΗΣ: Στο πρώτο ημίχρονο δεν έπιασε καλή απόδοση και είχε πολλές λανθασμένες μεταβιβάσεις. Σε κανένα σημείο δεν θύμισε τον καλό Σκοπελίτη των προηγούμενων αγωνιστικών με αποτέλεσμα να χάσει η ομάδα από την συνοχή της στο κέντρο. Στο 2ο μέρος ανέβασε πάρα πολύ την απόδοση του και έσβησε τον Μπεμπέ αναγκάζοντας τον Χριστοφόρου να τον αποσύρει από το γήπεδο. Έγινε αλλαγή στο 80ο λεπτό για να περάσει ένας πιο επιθετικογενής κεντρώος όπως είναι ο Μπόλιεβιτς.
ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ: 6/10

ΛΑΡΕΝΑ: Ο καλύτερος ποδοσφαιριστής όλου του γηπέδου. Είναι ζήτημα αν είχε 2 με 3 λανθασμένες μεταβιβάσεις. Προσπαθούσε να οργανώσει το παιχνίδι της ομάδας και αναχαίτιζε όλες τις επιθέσεις των αντιπάλων. Έχει βρεί ένα σταθερό ρυθμό και κάθε παιχνίδι είναι και καλύτερος. Μακάρι να συνεχίσει έτσι.
ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ: 9/10

ΤΟΜΑΣ: Στο πρώτο μέρος δεν υπήρχε στον αγωνιστικό χώρο. Στο 2ο μέρος ανέβασε την απόδοση του και προσπάθησε πολύ να δημιουργήσει δίνοντας την τελική πάσα στους επιθετικούς μας. Περίμενα πολύ περισσότερα από τον Τομάς σε ένα τόσο σημαντικό παιχνίδι και σίγουρα όταν αυτός δεν πιάνει καλή απόδοση δεν υπάρχει όυτε η καλή τελική πάσα μέσα στην ομάδα.
ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ: 5/10

ΒΑΝΤΕΡ: Δεν έκανε καλό παιχνίδι ο βραζιλιάνος παιχταράς και δέχθηκε επίσης και την 4η κίτρινη του κάρτα στο πρωτάθλημα. Εντούτοις ήταν καλύτερος από τον Μοντέϊρο και πολύ πιο επικίνδυνος στην διάρκεια του αγώνα. Όταν έγινε αλλαγή στο 71ο λεπτό η ομάδα έχασε από την φαντασία και την δημιουργικότητα του. Είναι παίκτης βαρόμετρο για την ανάπτυξη της ομάδας από τα άκρα και όταν αποχωρεί από το γήπεδο δεν αναπληρώνεται εύκολα.
ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ: 5/10

ΜΟΝΤΕΪΡΟ: Τραγικό παιχνίδι από τον μεσοεπιθετικό μας, χωρίς ουσία και χωρίς καθαρό μυαλό. Σε πάμπολλες περιπτώσεις στο δεύτερο μέρος έκανε ανεβάσματα στην πλάτη του ο Μιντίκκης χωρίς να του περάσει την μπάλα και στο τέλος του αγώνα δεν μπορούσε καν να σεντράρει στην περιοχή της Αέλ. Ήταν επηρεασμένος ψυχολογικά και θα έπρεπε να τον κάνει αλλαγή ο προπονητής μας. Για την φάση που έχασε, σίγουρα όλα χάνονται και όλα μπαίνουν. Δεν θα τον στήσουμε στον τοίχο για μια φάση. Αλλά η απόδοση του ήταν πολύ πολύ κακή.
ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ: 2/10

ΚΟΛΑΟΥΤΙ: Δεν έκανε καθόλου αισθητή την παρουσία του. Κινήθηκε πολύ μακριά από την περιοχή του αντιπάλου και όσες φορές πήρε την μπάλα δεν φάνηκε απειλητικός. Είχε ένα καλό τελείωμα στο 57ο λεπτό με κεφαλιά η οποία πέρασε έξω. Δεν βοήθησε καθόλου την ομάδα αν και δεν δέχθηκε και τις ανάλογες τελικές πάσες για να βρεθεί σε θέση βολής.
ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ: 5/10

ΜΙΝΤΙΚΚΗΣ: Μπήκε στο 46ο λεπτό στην θέση του Χαραλάμπους. Είναι καλός ποδοσφαιριστής με ταχύτητα και καλή τεχνική κατάρτιση. Από ότι διαπίστωσα το ότι αγωνίζεται με αντίθετο πόδι δεν τον βοηθάει να παίζει την γραμμή με αποτέλεσμα να συγκλίνει συνεχώς. Θα πρέπει να χρησιμοποιεί και το αριστερό του πόδι στο παιχνίδι για να γίνει πιο απρόβλεπτος και επικίνδυνος. Δεν είχε καλή συνεργασία με τον Μοντέϊρο λόγω της κακής μέρας του πορτογάλλου. Στο γκολ αδράνησε και αυτός. Περιμένω πολύ περισσότερα από τον ποδοσφαιριστή μας στη συνέχεια.
ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ: 5/10

ΚΥΠΡΙΑΝΟΥ: Δεν φάνηκε καθόλου και δεν μπήκε στον ρυθμό του αγώνα. Με εξαίρεση μία καλή προσπάθεια στο 89ο λεπτό η οποία δεν ανησύχησε καθόλου τον Ρομέρο, δεν φάνηκε καθόλου. Περιμένω από τον Κυπριανού όταν μπαίνει στο γήπεδο να είναι έτοιμος και να προσφέρει φρεσκάδα και ταχύτητα στην επίθεση της ομάδας μας. Για 20 λεπτά δεν φάνηκε καθόλου.
ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ: 4/10

ΜΠΟΛΙΕΒΙΤΣ: Πέρασε στο 80ο λεπτό και δεν μπόρεσε να κάνει αισθητή την παρουσία του. Προσπάθησε να οργανώσει και να περάσει πάσες χωρίς όμως ιδιαίτερη επιτυχία. Θεωρώ σίγουρο ότι στο επόμενο παιχνίδι θα βρίσκεται στην αρχική 11άδα.
ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ: 4/10

ΑΝΑΛΥΣΗ ΠΡΟΠΟΝΗΤΗ
Η ομάδα δεν ξεκίνησε καλά τον αγώνα και σπαταλήσαμε ένα ολόκληρο ημίχρονο για να βρούμε τον ρυθμό μας. Το ότι κλείσαμε το ημίχρονο στο 0-0 μας επέτρεπε να επιστρέψουμε στον αγωνιστικό χώρο καλύτεροι και πιο διψασμένοι για την νίκη. Η αλλαγή του Χαραλάμπους με τον Μιντίκκη δεν πρόσφερε απολύτως τίποτα στην ομάδα. Ο Μοντέϊρο θα έπρεπε να αποχωρήσει βάζοντας στο γήπεδο τον Εγγλέζου ή κάποιον άλλον ο οποίος θα έδινε ενέργεια στην αριστερή μας γραμμή. Ο Χαραλάμπους τα πήγαινε πολύ καλά στο πρώτο μέρος. Η αλλαγή του Κυπριανού με τον Βάντερ ήταν επίσης εντελώς άστοχη και από το σημείο εκείνο και έπειτα δεν δημιουργήσαμε απολύτως τίποτα στον αγωνιστικό χώρο. Η αλλαγή του Σκοπελίτη με τον Μπόλιεβιτς ήταν σωστή, αν και θα μπορούσε να την κάνει πολύ πιο γρήγορα αφού θέλαμε το γκολ. Δεν θα τον στήσω στον τοίχο όπως έχω κάνει πολλές φορές στο παρελθόν. Έχει δείξει και καλά και κακά στοιχεία. Λάθη όλοι κάνουμε φτάνει όμως να μαθαίνουμε από αυτά. Ήταν μια κακή παρένθεση το παιχνίδι στην Λεμεσό και ελπίζω να βελτιωθεί και αυτός στην συνέχεια. Ας μην ξεχνάμε ότι προερχόταν από 4 νικηφόρα αποτέλεσμα. Δεν γίνεται μέσα σε μία νύχτα να γίνεται άσχετος ο προπονητής μας. Μακάρι όμως να βλέπει τα λάθη που κάνει και να τα βελτιώνει. Αυτό που κανείς δεν μπορεί να τον κατηγορήσει είναι το γεγονός ότι είναι δίκαιος με τους ποδοσφαιριστές τους και κανείς δεν θεωρείται βασικός με ελάχιστες εξαιρέσεις.
ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ: 4/10


Share this Article on :

3 ΑΕΚΤΖΗΔΕΣ ΜΙΛΗΣΑΝ! ΓΡΑΨΕ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΣΟΥ ΕΔΩ!:

Ανώνυμος είπε...

Οταν ειναι υγιης ο μπολιεβιτς δεν πρεπει κατ ουδε να βγαινει απο ενδεκαδα.
Ο σκοπελιτης θα πρεπει να χρησιμοποιειται αλλαγη σε παιχνιδια οποθ ηδη κερδιζουμε

Ανώνυμος είπε...

Θα συμφωνήσω για Μπολιεβιτς. Ο άνθρωπος με τις περισσοτερες ασσιστ και τα πιο επικινδυνα στημένα πρέπει να είναι μέσα. παικταράς

Κ

Ανώνυμος είπε...

Φορτσα Οθελλο. Νικησες (διοτι περι νικης στην ουσια προκειτε) την ΑΕΚαρα που εγινε ΑΕΚακι. Και μετα ζητουν να πηγαινει ο κοσμος στο γηπεδο. Και μετα λενε οτι οι Αεκτζηδες υπερβαλλουν οταν επικρηνουν την ομαδα. Και μετα θελουν μας πουν να πληρωσουμε για να δουμε Τι; Τα χαλια της ομαδας. Καταλαβετε οτι ο κοσμος αποτραβηκτηκε απο το γηπεδο διοτι παντα λετε ψεματα στον κοσμο για στοχους της ομαδας και κουρουφεξαλλα.

Δημοσίευση σχολίου

Σχόλια με ακατάλληλο περιεχόμενο δεν θα δημοσιεύονται.

Παρακαλούμε όπως βάζετε ΟΝΟΜΑ ή ΨΕΥΔΩΝΥΜΟ για να δημοσιευθεί το σχόλιό σας.

 

© Copyright A.E.Kition blog 2010 -2011 | Design by Herdiansyah Hamzah | Published by Borneo Templates | Powered by Blogger.com.