News Update :

Ημιτελικά κυπέλλου: Παμπο-λέιο τέλος!

Σάββατο 31 Μαρτίου 2012

Από την αρχή της χρονιάς μασάμε όλοι την ίδια καραμέλα: «έχουμε το καλύτερο ρόστερ» περιμένοντας τη στιγμή που θα δικαιωθούμε λέγοντας: «εγώ το έλεγα από την αρχή πως αυτή η ομάδα έχει μεγάλη προοπτική». Ακόμα και μετά τις μεταγραφικές προσθαφαιρέσεις του Ιανουαρίου συνεχίζουμε να πιστεύουμε πως η ΑΕΚ με το υπάρχον υλικό μπορεί για πολλά, ανάμεσα σε αυτά και την κατάκτηση του κυπέλλου. Ήρθε η ώρα λοιπόν η ομάδα να μας αποδείξει πως δεν πρέπει να φτύσουμε την καραμέλα περί ποιότητας παικτών γιατί πολύ απλά αυτό θα αποδειχτεί στο γήπεδο στους ημιτελικούς αγώνες του κυπέλλου.

Ιδού η Ρόδος, ιδού και το πήδημα λοιπόν αφού η ΑΕΚ καλείται να αντιμετωπίσει την ΑΕΛ για την ημιτελική φάση του κυπέλλου. Η χρονιά ακόμα δε χάθηκε, το μόνο που κρατάει την ελπίδα ζωντανή για διάκριση είναι η κατάκτηση του κυπέλλου, ή έστω η παρουσία στον τελικό. Τέρμα τα ψέματα λοιπόν, τέρμα Παρεκκλησιές και ομάδες της σειράς. Αργά ή γρήγορα θα ερχόταν η στιγμή που θα αντιμετωπίζαμε μια ομάδα ισάξια έτσι ώστε να ζήσουμε σε ρυθμούς κυπέλλου. Η στιγμή αυτή ήρθε και η ΑΕΚ πρέπει να αποδείξει στον εαυτό της πρώτα απ’ όλα πως δικαιούται μια θέση στον τελικό.

Έχω ακούσει μερικούς φίλους που δυσαρεστήθηκαν από την κλήρωση προς μεγάλη μου έκπληξη. Εγώ αντίθετα, θεωρώ πως είναι η καλύτερη κλήρωση που μπορούσε να μας τύχει και εξηγώ: Η ΑΕΛ θα φτύσει αίμα να κατακτήσει το πρωτάθλημα για πρώτη φορά μετά από 40 χρόνια, σε έξι δύσκολους αγώνες δίχως αύριο, οπόταν είναι αναμενόμενο να εξαντλήσει δυνάμεις. Είναι πολύ δύσκολο να ανταποκριθεί στο έπακρο και στους δύο θεσμούς και αυτό φάνηκε με το δύσκολο τρόπο που απέκλεισε την ανυπόθετη φέτος «κυρία». Επίσης η λεμεσιανή ομάδα ακόμη δεν έχει κάνει την ποδοσφαιρική κοιλιά που όλες οι ομάδες περνούν κατά τη διάρκεια του πρωταθλήματος. Τέλος, θεωρώ μεγάλο κίνητρο το ότι δεν έχουμε νικήσει φέτος ακόμα την ΑΕΛ και θέλω να ελπίζω πως ο κύριος Φλέμμιγκς θα κάνει τα πάντα για να το πετύχει.

Γιατί να προτιμώ τον Εθνικό, μια ομάδα που εκτός του ότι είναι πολύ ανεβασμένη, ευνοείται και από τη διαιτσία; Εξάλλου ξέρουμε ότι η ΑΕΚ τα βρίσκει μπαστούνια με μικρομεσαίες ομάδες, ενώ παλεύει περισσότερο και παίζει καλύτερα με ισάξιες. Γιατί να προτιμώ την Ομόνοια, η οποία σε περίπτωση που χάσει το πρωτάθλημα (που είναι το πιθανότερο), θα εστιάσει όλη της την προσοχή στο κύπελλο; Άσε που τα κοράκια δεν πρόκειται να μας αφήσουν να περάσουμε, όπως έκαναν και πέρσι με την «κυρία». Ενώ η ΑΕΛ φέτος έδειξε πως δεν παίρνει τα σφυρίγματα που πήραν Ομόνοια, Αποέλ και Ανόρθωση. Έτσι ελπίζω σε δικαιότερη διαιτησία με την συγκεκριμένη ομάδα. Νομίζω οι πιο πάνω λόγοι είναι αρκετοί για να πείσουν τους δυσαρεστημένους πως η κλήρωση με την ΑΕΛ είναι η καλύτερη που μπορούσε να μας τύχει.

Ο σημαντικότερος λόγος όμως που έχω καλό προαίσθημα για την εξόντωση της ΑΕΛ, οφείλεται κυρίως στην πεποίθησή μου ότι η ΑΕΛ δεν παίζει στρωτό ποδόσφαιρο, είναι προβλέψιμη στο παιχνίδι της και στο τρόπο που σκοράρει και για να την αντιμετωπίσεις πρέπει να παίξεις με τον ίδιο τρόπο. Σκληρό παιχνίδι στα όρια του αντιαθλητικού, δυνατές μονομαχίες, δυνατό ψηλό παιχνίδι και pressing σε δυο τρεις παίκτες κλειδιά που αν εξοντωθούν τότε θα βραχυκυκλωθεί όλη η ομάδα. Το όπλο της ΑΕΛ είναι ο κόσμος της που είναι άξιος από μόνος του να την οδηγήσει σε πρόκριση. Κόσμο όμως έχουμε κι εμείς, είναι στο χέρι μας να τον φέρουμε στο γήπεδο για να θυμίσει και πάλι το ΓΣΖ έδρα αλλά και μαζική έξοδο στο Τσίρειο. Φτάνει να μην επιβληθεί πάλι το γνωστό πλέον «καπέλο» στο εισιτήριο.

Η πρόβλεψή μου είναι πως και οι δύο αγώνες το πιθανότερο να λήξουν χωρίς τέρματα, αλλά και στην αντίθετη περίπτωση, ένα γκολ θα καθορίσει τον νικητή. Σε περίπτωση παράτασης φυσικά υστερούμε σε φυσική κατάσταση αλλά ας ευχηθούμε να μην φτάσει ως εκεί. Τώρα σε περίπτωση πέναλτι…θα αναμετρηθούν οι δυο καλύτεροι τερματοφύλακες του πρωταθλήματος και ας ελπίσουμε να απομυθοποιηθεί η απαραβίαστη εστία του Ντεγκρά. Όλα αυτά φυσικά σκόρπιες σκέψεις και εντελώς θεωρητικά αφού στο ποδόσφαιρο όλα μπορούν να συμβούν. Ας το πιστέψουμε εμείς και οι ποδοσφαιριστές μας αυτό γιατί μας έχουν ήδη ξεγραμμένους οι υπόλοιποι. Αρκεί να αναφερθώ στον τίτλο του kerkida.net μετά από την κλήρωση κυπέλλου: «Αποφεύχθηκε ο πρόωρος τελικός ΑΕΛ-Ομόνοια». Ας τον διαβάσουν αυτό και ας πεισμώσουν για τα καλά γιατί αρκετά μας τα έπρηξαν φέτος με το Παμπο-λέιο!!! 

Share this Article on :

31 ΑΕΚΤΖΗΔΕΣ ΜΙΛΗΣΑΝ! ΓΡΑΨΕ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΣΟΥ ΕΔΩ!:

Ανώνυμος είπε...

PSISHI RE TZAI THA REKSOUME

ΠΑΜΠΟΣ ΠΑΡΑΛΙΜΝΙ είπε...

ΕΓΩ ΠΡΟΤΙΜΟΥΣΑ ΑΧΝΑ ΣΤΑ ΗΜΙΤΕΛΙΚΑ.ΜΕ ΑΕΛ ΠΟΥ ΛΕΣ ΦΙΛΕ ΟΤΑΝ ΕΜΕΙΣ ΠΑΙΖΑΜΕ ΜΕ ΠΑΕΚΛΗΣΙΑ ΚΑΙ ΑΛΚΗ Η ΑΕΛ ΕΒΓΑΖΕ ΑΠΟΕΛ ΚΑΙ ΑΝΟΡΘΩΣΗ.ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΝΤΡΟΠΗ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΘΟΥΜΕ ΟΤΙ Η ΑΕΛ ΕΙΝΑΙ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΟΜΑΔΑ ΑΠΟ ΕΜΑΣ.ΟΣΟ ΑΦΟΡΑ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΕΤΟ ΕΝ ΝΑ ΕΧΟΥΜΕ 2000-2500 ΕΜΕΙΣ ΚΑΙ ΠΑΣ ΤΟΥΣ 1000 Η ΑΕΛ.ΤΟ Γ.Σ.Ζ. ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΕΔΡΑ ΟΥΤΕ ΚΑΙ ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΠΟΤΕ ΕΚΤΟΣ ΑΝ ΚΑΝΟΥΜΕ ΠΟΡΕΙΑ ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΙΣΜΟΥ ΟΠΩΣ Η ΑΕΛ ΚΑΙ ΜΟΝΟ ΤΟΤΕ ΘΑ ΠΑΙΡΝΟΥΜΕ ΚΟΣΜΟ.ΚΟΣΜΟ ΕΧΟΥΜΕ ΑΡΚΕΤΟ ΟΜΩΣ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΜΙΑ ΣΕΙΡΑ ΑΠΟ ΑΡΚΕΤΟΥΣ ΠΑΡΑΓΟΝΤΕΣ ΓΙΑ ΝΑ ΕΡΤΟΥΝ ΓΗΠΕΔΟ.ΘΕΩΡΩ ΑΝ ΠΑΡΟΥΜΕ ΚΑΛΟ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ ΣΤΗΝ ΣΚΑΛΑ ΠΑΜΕ ΦΟΥΛ ΓΙΑ ΤΕΛΙΚΟ ΜΕ ΤΟ ΣΚΕΠΤΙΚΟ ΟΤΙ Η ΑΕΛ ΘΑ ΕΧΕΙ ΝΑ ΠΑΙΞΕΙ 28 ΑΠΡΙΛΗ ΜΕ ΑΠΟΕΛ 2 ΤΟΥ ΜΑΗ ΜΑΖΙ ΜΑΣ ΚΑΙ 5 ΤΟΥ ΜΑΗ ΜΕ ΑΝΟΡΘΩΣΗ.ΓΙΑ ΤΟ ΘΕΜΑ ΚΡΟΙΦ ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΦΥΓΕΙ ΝΑ ΠΑΕΙ ΣΤΟ ΚΑΛΟ ΚΑΙ ΠΑΝΤΑ ΘΑ ΤΟΝ ΕΥΓΝΩΜΟΝΟΥΜΕ ΚΑΙ ΑΝ ΣΥΝΕΧΙΣΤΕΙ ΤΟ ΙΔΙΟ ΜΟΝΤΕΛΟ ΠΡΟΤΙΜΩ ΧΟΦΛΑΝΤ ΜΕ ΤΑ ΧΙΛΙΑ

Ανώνυμος είπε...

I AEK THA VGALI TIN AEL. THA PAME TELIKO. AN THA VGOUME EUROPI TO THEORO DISKOLO EPIDI MALLON THA PAME TELIKO ME OMONOIA KAI DEN VLEPO TIN OMONOIA NA PERNI TO PROTATHLIMA.

EUXOME PRGAMATIKA AEL PROTATHLIMA AEK KYPELLO.

ASTE TA OLA STON EL MAGO!

KAI FILE, NAI I AEL AXIZEI TO PROTHALIMA MEXRI STIGMIS. NAI APOKLISE ENA DEFORME APOEL KAI MIA ANORTHOSI POU DEN INE KAI KAMIA ISXIRI OMADA FETOS. SIGOURA APOKLEISE 2 MEGALES OMADES ALLA OTAN EMIS APOKLISAME ME XILIA ZORIA TIN ALKI, I ALKI ITAN I PIO FORMARISMENI OMADA TOU PROTATHLIMATOS.

NA MIN DEXTOUME GOAL STO G.S.Z KAI THA PERSASOUME ME ISOPALIA ME GOAL STO TSIRIEO. PIGA TSIRIEO KAI STO PROTATHLIMA KAI ME ENA GONZALO KAI PINDATO, VAN NTAIK EXTOS FORMAS MAS NIKISA DISKOLA STO 83 META APO LATHOS TOU LINSON KAI SERAN.

EGO IME SIGOUROS THA PAME TELIKO. GIATI?....EL MAGO!

Ανώνυμος είπε...

Ενδιαφέρον για απόκτηση του Tom Daemen έχει επιδείξει η ΑΕΚ Λάρνακας.

Σύμφωνα με πληροφορίες από την Ολλανδία, ο προπονητής των "κιτρινοπράσινων", Λέον Φλέμινγκς, ήδη συζήτησε με το συμπατριώτη του κεντρικό μέσο για το ενδεχόμενο έλευσής του στην ομάδα της Λάρνακας κι εξελίξεις αναμένονται λίαν συντόμως.

Ο Daemen είναι 26 ετών (17/06/1985), έχει ύψος 1.81μ. και αγωνίζεται στη Μάαστριχτ. Παλαιότερα είχε περάσει και από τη Φορτούνα Σιτάρντ.

an alithevei to reportaz tote paraenei kai o flemmings...idomen

FILE PAMPO O HOFLAND IDI PROETOIMAZETAI GIA TO NEO TOY POSTO STIN OMADA

Ανώνυμος είπε...

An alithevoun oi diloseis tou proponiti mas se Ollandiko periodiko deihnei toulahiston oti o anthropos irthe gia na emploutisei llion to viografiko tou tziai na fyei.
Episis deihnei agnoia tou Kypriakou podosfairou kai aseveia pros tin diki tou omada legontas oti oi tessereis protes theseis sto Kypriako protathlima einai kaparomenes apo Omonia,Apoel,Ano kai AEL kai oti o logos pou kataferame kai irthame tetarti persi einai lgo tou oti i AEL den itan se kali katastasi persi.
Na tou exigisei kapoios tou kyriou avtou oti persi itan i pempti hronia pou i AEK embaine stin tetrada.Episis oti o Apollonas einai pio petyhimeni omada apo tin AEL kai fetos itan avtos halia!

Profanos den diafono oti kai oi dyo theoritika einai pio megales omades alla me tin logiki tou kyriou avtou den tha prepe na mbainame pote tetrada.
M'avti tin logiki me poia psychologia tha antimetopiseis tin AEL sto kyrie Vlemmings?

Ανώνυμος είπε...

ASILA EN TELEIA VLEMMINGS
DILADH TI ENNA PEI AVRIO STOUS STOUS PAIXTES POU ENNA PAIKSOUME THN AEL.TZAI POU POTE EGINIKES H AEL MEGATHIRIO.
E KANEI OLAN

Ανώνυμος είπε...

file 9.10 an pragmatika ipe afta ta logia o flemmings tote ftei i dikisis pou den to exigise se pia omada irthe alla fteme kai emis o kosmos pou den to dixame!

Ανώνυμος είπε...

Η ΚΟΠ ενέκρινε αίτημα της ΑΕΚ για αλλαγή στην ώρα διεξαγωγής του πρώτου ημιτελικού του Κυπέλλου Coca Cola απέναντι στην AEΛ, που θα διεξαχθεί την επόμενη Τετάρτη 11 Απριλίου. Συγκεκριμένα, το ντέρμπι θα ξεκινήσει στις 19:00 αντί στις 17:00 που είχε αρχικά οριστεί και θα μεταδοθεί τηλεοπτικά από την Cytavision.

Γινουνται τζιαι θαυματα τελικα...

Ανώνυμος είπε...

As pai sto kalon o Flemings...en to ethelamen etsi tzie alios. As valoun ton Demetri Demetriou proponitin pou agapa tin omada pragmatika...tzie pistefko simpantoun ton tzie oi pextes. Elpizo na men mas feri alon frouton o Croyff. Eploutisamen tin Olandiki tzie Ispanikin agoran.

Ανώνυμος είπε...

Kύριοι της Δοίκησης σας παρακαλούμε όπως ΞΥΠΝΗΣΕΤΕ ΕΠΕΙΓΩΝΤΟΣ...ΣΤΕΙΛΕ ΤΟΝ ΒΛΑΚΑ ΤΟΝ ΦΛΕΜΜΙΝΓΚΣ ΝΑ ΠΑΕΙ ΣΠΙΤΙ ΤΟΥ ΑΝ ΘΕΛΟΥΜΕ ΝΑ ΔΟΥΜΕ ΔΙΑΚΡΙΣΗ ΜΕΣΩ ΚΥΠΕΛΛΟΥ...ΟΤΑΝ Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΔΗΛΩΣΕ ΟΤΙ Η ΑΕΛ ΕΝ ΜΕΓΑΘΗΡΙΟ, ΤΙ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ ΔΗΛΑΔΗ...ΣΤΕΙΛΕΤΕ ΤΟΝ ΝΑ ΠΑΕΙ ΣΠΙΤΙ ΧΤΕΣ, ΕΧΕΤΕ ΕΝΑ ΔΙΚΟ ΜΑΣ ΠΑΙΔΙ ΕΚΕΙ ΣΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΤΟΝ ΔΗΜΗΤΡΗ ΔΗΜΗΤΡΙΟΥ ΠΟΥ ΞΕΡΕΙ ΠΟΛΥ ΚΑΛΑ ΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΚΑΙ ΕΔΕΙΞΕ ΟΤΙ ΜΠΟΡΕΙ ΚΑΙ ΠΟΛΥ ΚΑΛΑ ΜΑΛΙΣΤΑ...ΝΑ ΣΑΣ ΘΥΜΙΣΩ ΤΗΝ ΕΚΤΟΣ ΝΙΚΗ ΕΠΙ ΑΝΟΡΘΩΣΗΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΝΙΚΗ ΕΠΙ ΜΑΚΚΑΜΠΙ...ΕΙΝΑΙ ΑΣΕΒΕΙΑ ΝΑ ΤΟΝ ΕΧΕΤΕ ΣΤΗΝ ΟΜΑΔΑ, ΓΙΑΤΙ Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΔΕΙΧΝΕΙ ΟΤΙ ΔΕΝ ΣΕΒΕΤΑΙ ΤΗΝ ΑΕΚ, ΔΕΝ ΓΝΩΡΙΖΕΙ ΤΗΝ ΙΣΤΟΡΙΑ ΤΗΣ ΟΜΑΔΑΣ ΠΟΥ ΤΟΝ ΠΛΗΡΩΝΕΙ. ΜΕ ΤΕΤΟΙΕΣ ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΝΑΓΚΗ ΝΑ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ ΝΑ ΛΗΞΕΙ ΤΟ ΣΥΜΒΟΛΑΙΟ ΤΟΥ...ΣΑΣ ΠΑΡΑΚΑΛΟΥΜΕ ΔΙΩΞΕΤΕ ΤΟΝ ΑΧΑΠΑΡΟ ΠΡΙΝ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΑΡΓΑ...XTES

Mr Flemmings GO HOME...You have no clue regarding the team you are working, you haven't read history, plus you are acting LIKE A LOOSER, few days before the semifinal with AEL. How come you consider AEL, as stronger team from AEK, when you have on your roster, players that can play in any higher League from Cyprus, You have Louis Moran, Mouriyio, Paolo Seran, Gonzalo Garcia, who played in Primera Division in Spain, then you have Van Dike, and De Cler(ex-National with the Dutch team) who played in the Holland Championship, not to mention the 2 Greek Cypriot National player Pavlou and Mitides, the goal keeper Negri, that you couldn't see the difference between him and Fortin, while everybody else, know who should be the N.1 keeper!!! It seems that you came for holiday, but we will be very happy to see you LEAVE, TODAY, WE DO HAVE BETTER CHANCES TO WIN AEL WITH OUT YOU.

Kimonmaniac

Ανώνυμος είπε...

sostos o filos o kimonmaniac

Ανώνυμος είπε...

En ginete re pethkia tziame pou i omada pai toson kala na ginete kati tzie na ta xaloun oulla. Estamatisan oi travmatismoi arkepsamen tzie thoroumen tin omadan pou xseroumen na pezi opos xseroumen tzie petasete o flemings na ta xalasi oula...eleos pion kani na xtipate tin omada mas.

AEK KYPELO

Ανώνυμος είπε...

re kopelia to savato oloi sto somatio stin sinantisi me tin diikisi !!! Na tous diksoume oti tous stirizoume na paroun ta pano tous !! Giati to megalitero pligma gia tin omada en na ine na paretithi i dioikisi mas !!!!

Ανώνυμος είπε...

Τέλος στο ενδεχόμενο να ανεγερθεί το ιδιόκτητο της ΑΕΚ στο χώρο που βρίσκεται το ΓΣΖ, βάζει ο Μιλτής Μιχαηλίδης. Ο πρόεδρος του Γυμναστικού Συλλόγου προέβη σε δηλώσεις στο «Goal» και ήταν κάθετος: «Δεν θα πάρουν υπογραφή. Για όνομα του Θεού! Το ΓΣΖ δεν παραχωρεί την περιουσία του. Η ιθύνοντες της ΑΕΚ ζήτησαν να τους δώσουμε το γήπεδο για να κάνουν γήπεδο οι ίδιοι. Εμείς δεν πρόκειται να κάνουμε κάτι τέτοιο. Το καταστατικό του συλλόγου απαγορεύει αυτό το πράγμα. Ο Γυμναστικός Σύλλογος διαθέτει ιδιόκτητο γήπεδο, το οποίο χρησιμοποιούν οι αθλητές του».
Ερωτηθείς για το εάν προηγήθηκε συμφωνία με την ΑΕΚ για να ανεγερθούν νέες εγκαταστάσεις για τους αθλητές του συλλόγου σε περίπτωση που έπεφταν οι υπογραφές, πρόσθεσε: «Όχι, δεν υπήρξε καμία συμφωνία. Μας πρότειναν να τους δώσουμε το γήπεδο και δεν πρόκειται να πάρουμε τέτοια απόφαση. Αν θέλουν γήπεδο, ας τους το κάνει ΚΟΑ. Άλλο συμφωνήσαμε. Ότι θα τραβηχτούν οι κερκίδες μπροστά και ότι θα κάνουμε γήπεδο του στίβου δίπλα. Αλλά να το χαλάσουν όλο με μαγαζιά, καφετέριες κ.τ.λ.; Όχι, δεν κάναμε τέτοια συμφωνία».

Ο Μιλτής Μιχαηλίδης τόνισε, επίσης, ότι ούτε ο ίδιος ούτε η πλειοψηφία του συμβουλίου συμφωνεί με την παραχώρηση του χώρου και εμπλέκει την Αλκή στο όλο θέμα: «Από πού έχουμε εξουσιοδότηση να δώσουμε την περιουσία του ΓΣΖ σε άλλον; Γιατί να μην την δώσουμε στην Αλκή; Δεν είναι εφικτό κάτι τέτοιο».

Πλέον, η ΑΕΚ θα πρέπει να βρει άλλη λύση και δεν αποκλείεται να αρχίσει νέα έρευνα για την ιδανική τοποθεσία, στην οποία θα μπορούσε να ανεγερθεί το ιδιόκτητο γήπεδο. Πάντως, μετά από αυτή την εξέλιξη, είναι άξιον απορίας το πώς θα αντιδράσει η γαλλική κατασκευαστική εταιρεία.

1) pios en toutos o miltis pou mila etsi gia tin AEK ! eprepe na men itan i AEK na doume pios itan na ton sintira tosa xronia !!
2)Ama en dokon ton xoro stin AEK se pion na ton dokoun ?? As ton dokoun stin ano je tin salamina pou en omades tis polis
3)istera pou tountes dilosis APETOUME na men ksanapeksi i AEK sto gsz . Oute ena euro se osous den theloun tin AEK na pai mprosta !! As mini me tin alki o miltis pou oloi kseroun posa xrosta stin politia gia ta gipeda pou xrisimopia ! pou pantou e8kioksan tin , en na perni kamian ekatostin kathe pexnidi na doume ti en na kami o kirios miltis !!
4)Pou ekatantisame i alki , i ano , i salamina na exoun kaliteri metaxirisi apo tin MEGALITERI omada tin polis tin omada pou ekame perifani tin kipro ke emilousan gia mas oloi i evropi !!!!

Protino stin dioikisi an ine efikto gia ta ipolipa pexnidia tou protathlimatos na men peksoume sto gsz . Apo feros diakopi sinergasias me ton milti je tin sinoparjia tou !!!

Ανώνυμος είπε...

Etsi yia na xserete o Costas Michaelides o proedros tis AEK ine adelfotexnos tou k. Milti. Tipote alon den lalo.

Ανώνυμος είπε...

TO SAVATO THA DI THN ORGI MA SO MILTIS.....

Ανώνυμος είπε...

Όλοι με το δικό μας τρόπο για διαμαρτυρία στο επόμενο παιχνίδι στο ΓΣΖ
Δεν μπορούν κάποιοι λίγοι σιδεροκέφαλοι να παίζουν με τα όνειρα ολόκληρης της πόλης!!!!!!!

Ανώνυμος είπε...

ntropi ston Milti kai tin parea tou. gia afto to logo den pame mprosta san Poli. mia zwi mizeroi kai opisthodromikoi!kanete epitelous gia ton topo mas pou tha einai antaksio tis istorias tou!

Ανώνυμος είπε...

Den ekatalava re file.Pos en adelfoteknos tou ti simainei?Oti o idios en thelei na ktisei gipedo i AEK?Den katalavaino katholou ti thes na peis.Esy eisai ypefthinos gia tis praxeis tziai diloseis kathe thkiou sou?
I eprepe na ton peisei na dokei to GSZ epeidi en thkios tou?
To pou vrisko efthini tis dioikisis kai kata synepeia tou kyriou Michailidi einai ti eidous synennoiseis ekaman me to GSZ?Dioti alla leei i mia plevra kai alla i alli.

Ανώνυμος είπε...

File mou 9.17 to ipa yia na toniso pos an tzie adelfotexnos tou o proedros den proite o Miltis. Ton gnorizo prosopika kai mou ixe dilosi oti pote den edosen tin egkrisi tou yia to gipedo kai oti en moni mas pou ekamnamen parairka. Kai sigkekrimena to ixa ksanagrapsi sto site oti xsero pou proton shierin oti den ginete tipote me to gipedo.

Ανώνυμος είπε...

ok file 4.51 s'efharisto gia tin dievkrinisi.Opos deihnoun ta pragmata prepei na'heis dikio.

Ανώνυμος είπε...

na fioum pou to gsz parafta na doume pos tha ta kataferei o gsz na ta fkalei pera me tous 100 filathlous tis alkis kathe paixnidi
simperiferontai les kai den einai skaliotes

Ανώνυμος είπε...

Στο εντός έδρας παιχνίδι με την ΑΕΛ την Τετάρτη 11/4 δεν θα υπάρξει οργάνωση στην κερκίδα μας λόγω πλήρης αδιαφορίας και άθλιας νοοτροπίας των οπαδών μας.

Οπαδός δεν είσαι στα ημιτελικά αλλά σε όλη την σεζόν.

ΑΠΟΧΗ ΑΦΥΠΝΙΣΗ ΕΔΩ ΚΑΙ ΤΩΡΑ!

Γενική εκλογική συνέλευση την Τρίτη 17 Απριλίου στο Σωματείο.

Re pethkia exete dikio. Ego sigekrikena sto telefteo match tou kipelou me tin alki apagoitefkika yiati monon esis empsixonete tin omada tzie efonazete..alla tora ine pou i omada sas xriazete...mas xriazete parapano.

Ανώνυμος είπε...

Kai giati na figi AEK apo to GSZ? alloi tha figoun filoi mou. kontevoun ekloges. me afto pou ekane o Miltis ine teliomenos. tha psifisoun ta meloi tou Gsz (pou ine oloi meloi tis AEK) neo proedro pou tha theli afto pou theli kai i AEK. ine apla ta pragmata. Telos o Miltis!

Ανώνυμος είπε...

RE kopelia se lies meres pezoume imitelika. Oli [prepei na imaste sto gipedo. Me to na me kanoume kerkida epidi exoume parapona apo to kosmo den kerdizoume kati aplos ginomaste kai emis sa aytous. Oli tin tetarti sto gipedo na fonajoume gia thn omada mas

Ανώνυμος είπε...

oli th tetarth gipedo

Ανώνυμος είπε...

Μετά απο συνάντηση με την διοίκηση της ΑΕΚ αποφασίστηκε όπως να αναιρεθεί η αποχή λόγω κρισημότητας του παιχνιδιού. Την Τετάρτη 11 Απριλίου όλοι ενωμένοι μια γροθιά για να στηρίξουμε όπως εμείς ξέρουμε την ομάδα μας απέναντι στην Αέλ.

ΑΦΥΠΝΙΣΗ ΕΔΩ ΚΑΙ ΤΩΡΑ! ΟΠΑΔΟΣ ΔΕΝ ΓΙΝΕΣΑΙ ΣΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΜΕ ΤΗΝ ΑΕΛ ΑΛΛΑ ΟΛΗ ΤΗΝ ΣΕΖΟΝ!

Mpravo re pethkia oloi mazi tin tetarti na voithisoume tin omada mas.

Ανώνυμος είπε...

Steve Konstantinidis

Ανώνυμος είπε...

United we stand!!

AEK gia PANTA!

THELO_KIPELLO είπε...

H OYSIA EINAI MIA: NA MHN PAEI H ANORTHWSI EVRWPI!!!! O MONOS TROPOS NA GINEI AFTO EINAI NA PAROUME TO KYPELLO. SE ANTITHETI PERIPTWSI ME TELIKO AEL-OMONOIA TA SKOULIKIA THA VGOUN EVRWPI OPOIOS KI AN PAREI TO KYPELLO APO SPONTA, SAN TETARTOI. TA PSEMATA TELEIWSAN! APOKLEISTE TIN AEL PROTISTOS KAI META TIN KOUPPA. ALLIOS I XRONIA PAEI XAMENI KE TO IPOGRAMMIZO, XAMENI!!! KE MI MOU ARXISETE GIA TIN EVROPI. AFTO ITAN ENA OREO ONIRO KE TELEIOSE, VLEPUME MPROSTA. EDO XRIAZETAI ENAS THOMAS KIRIAKOU NA POROSEI TOUS PEKTES NA MASISOUN TA AELAKIA TONIZONTAS STOUS PEKTES MAS NA XISUN IDROTA GIA NA MIN PANE TA SKULIKIA EVROPI. AFTO THA ITAN ONEIRO, PIO MEGALO SE AKSIA KE APO TIN EISODO MAS STOUS OMINLOUS. GIATI AFTO THA SIMENEI MONO ENA PRAMA: I ANO EKTOS TETRADAS TOU XRONOU,STA ORIA TIS FTOXIAS KE I AEK NA DIEKDIKEI PROTATHLIMA. ETSI EXUN TA PRAMATA ETSI OMA OMA, KE OPOIOU TOU ARESEI.

Ανώνυμος είπε...

hehe file... min ise toso complexikos... kati tetoia diavazo kai gelo... to kipelo to thelomou gia tin AEK kai gia na vgroume evropi .. kai oxi gia na ktipisoume alli omada ektos evropis.... i ano fetos tha vgi evropi tetarti kai eki pou mas ekoroideuan persi oti parakalousame na to piasi omonoia.. tora parakaloun na men paei teliko i aek..

Δημοσίευση σχολίου

Σχόλια με ακατάλληλο περιεχόμενο δεν θα δημοσιεύονται.

Παρακαλούμε όπως βάζετε ΟΝΟΜΑ ή ΨΕΥΔΩΝΥΜΟ για να δημοσιευθεί το σχόλιό σας.

 

© Copyright A.E.Kition blog 2010 -2011 | Design by Herdiansyah Hamzah | Published by Borneo Templates | Powered by Blogger.com.