News Update :

Η Α.Ε.Κ. στα Μ.Μ.Ε.

Κυριακή 2 Οκτωβρίου 2011

Χαιρετίζω την ανακοίνωση της διοίκησης για τη διαχρονικά απαράδεκτη αντιμετώπιση της ομάδας μας από τον Φιλελεύθερο.   Δυστυχώς όμως, δεν είναι μόνο η συγκεκριμένη εφημερίδα που μας αντιμετωπίζει με αυτόν τον τρόπο, αλλά τα περισσότερα Μ.Μ.Ε. του τόπου μας…

Την Παρασκευή το βράδυ μετά το κεντρικό δελτίο ειδήσεων των «μεγάλων» καναλιών, έκανα zapping σαν τρελός για να καταγράψω το κατά πόσο είχαν την ΑΕΚ σαν πρώτη είδηση στις αθλητικές ειδήσεις του κεντρικού δελτίου.  Σημειώνω ότι ήταν μόλις η επόμενη μέρα του ιστορικού παιχνιδιού με τη Στεάουα στο ΓΣΠ.  Η προτεραιότητα που δόθηκε στην ΑΕΚ ήταν από απογοητευτική μέχρι εξοργιστική:

Ρικ1

1η είδηση: Η απόφαση της δικαστικής για το Ομόνοια - Αέλ
2η είδηση: Ο νέος προπονητής της «κυρίας» θα είναι παρόν στο ΓΣΖ
3η είδηση: Το παιχνίδι ΑΕΚ-ΣΤΕΑΟΥΑ για το EUROPA LEAGUE
4η είδηση: Ο κυριακάτικος αγώνας Απόλλων - Αποέλ και η 5η αγωνιστική

Mega

1η είδηση: Η απόφαση της δικαστικής για το Ομόνοια - Αέλ
2η είδηση: Ο νέος προπονητής της «κυρίας» θα είναι παρόν στο ΓΣΖ
3η είδηση: Ο κυριακάτικος αγώνας Απόλλων - Αποέλ και η 5η αγωνιστική
4η είδηση: Το παιχνίδι ΑΕΚ-ΣΤΕΑΟΥΑ για το EUROPA LEAGUE

Ant1

1η είδηση: Η απόφαση της δικαστικής για το Ομόνοια - Αέλ
2η είδηση: Το παιχνίδι ΑΕΚ-ΣΤΕΑΟΥΑ για το EUROPA LEAGUE
3η είδηση: Ο νέος προπονητής της «κυρίας» θα είναι παρόν στο ΓΣΖ
4η είδηση: Ο κυριακάτικος αγώνας Απόλλων - Αποέλ και η 5η αγωνιστική

Sigma

1η είδηση: Η απόφαση της δικαστικής για το Ομόνοια - Αέλ
2η είδηση: Το παιχνίδι ΑΕΚ-ΣΤΕΑΟΥΑ για το EUROPA LEAGUE
3η είδηση: Ο κυριακάτικος αγώνας Απόλλων - Αποέλ και η 5η αγωνιστική
4η είδηση: Ο νέος προπονητής της «κυρίας» θα είναι παρόν στο ΓΣΖ

Οι άνθρωποι είναι αστείοι, συμπεριφέρονται λες και μπαίνει κάθε χρόνο ομάδα της Κύπρου στους ομίλους του Europa League! Είναι γνωστό ότι το χρήμα κινεί τα πάντα, έτσι και στην περίπτωση της ομάδας μας που δείχνει ότι δεν έχει μεγάλο όγκο οπαδών, αυτό την κάνει κομπάρσο όσον αφορά τη δημοτικότητά της στα κυπριακά αθλητικά δρώμενα. 

Ο μόνος τρόπος για να μας αντιμετωπίζουν όπως μας αξίζει, είναι να καταλάβουν πως αυτή η ομάδα εκπροσωπεί μια ολόκληρη πόλη, αλλά κι εμείς πρέπει να δείξουμε πως και 5 και 6 και 7 χιλιάδες είμαστε, και μάλιστα συσπειρωμένοι.  Αυτό θα τους αναγκάσει να μας σεβαστούν περισσότερο αφού θα καταλάβουν πως και η ΑΕΚ "πουλάει". 

Δεν τους δικαιολογώ τους αθλητικογράφους, αλλά δυστυχώς έτσι είναι η κατάσταση και δεν αλλάζει εύκολα αυτό, ούτε από τη μία στιγμή στην άλλη, και πάνω από όλα όχι χωρίς τις προϋποθέσεις που έχω γράψει. Η λογική του "ο Αποέλ έχασε από την ΑΕΚ" και όχι "η ΑΕΚ νίκησε τον Αποέλ" δείχνει το πόσο "λίγοι" είναι ορισμένοι αθλητικογράφοι στην Κύπρο.   

Αποδεικνύουν μέσα από τα γραφόμενα ή μη γραφόμενά τους το πόσο τους πειράζει που η ΑΕΚ μεγαλουργεί.  Κι αυτό δεν αλλάζει μέσα στο αρρωστημένο μυαλό μερικών, γι αυτό το μόνο που έχει να κάνει η ομάδα μας είναι  να συνεχίζει να τους σπάει τα νεύρα με τις εκπληκτικές της εμφανίσεις, κι ας μη γράφουν για εμάς!
Share this Article on :

4 ΑΕΚΤΖΗΔΕΣ ΜΙΛΗΣΑΝ! ΓΡΑΨΕ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΣΟΥ ΕΔΩ!:

Ανώνυμος είπε...

Orismenes skepsis apo to forum AEKITION.COM gia tous 2 agones pou exoume sto GSP, gia na dei i dioikisi tis AEK ti mpori na kanei:

Είναι μια σκέψη και σίγουρα θα έχετε άλλες και εσείς να προσθέσετε για τα 2 παιχνίδια του Europa League που θα γίνουν στο ΓΣΠ. Μερικές από αυτές ίσως να τις εισηγήθηκαν και άλλοι στο forum.

Σίγουρα το ΓΣΠ είναι ένα μεγάλο γήπεδο και η ΑΕΚ δεν μπορεί να το γεμίσει. Αυτό που μπορεί να γίνει από μέρος της διοίκησης για να αυξήσει τον κόσμο στο ΓΣΠ και κατά την γνώμη μου επιβάλλετε είναι η αισθητή μείωση της τιμής του εισιτηρίου. Να γίνει 20 ευρώ το κανονικό και 10 το μαθητικό ώστε να έρθουν όσο το δυνατό και άλλοι φιλάθλοι από άλλες ομάδες που είναι στην Λευκωσία.

Να δωθούν σε όλους τους ραδιοσταθμούς σε όλες τις πόλεις της Κύπρου δωρεάν εισητήρια ώστε οι ακροατές να έχουν την δυνατότητα να μπαίνουν σε κλήρωση όπου θα κερδίζουν δωρεάν εισιτήριο

Θα μπορούσε να γίνει ένα μικρό κίοσκι στις Φοινικοκούδες όπου θα πωλούνται προϊόντα της ομάδας και εισιτήρια, καθώς θα μπορούσε να σημαιοστολιστή η Πόλη με τα χρώματα τις ΑΕΚ και σημαίες του Europa League, δίνοντας έτσι μια γιορτινή ατμόσφαιρα στην Πόλη.

Κάτι που είδα στην Λευκωσία που έκανε το ΑΠΟΕΛ και δεν θα ήταν κακό να το αντιγράψουμε, είναι να δίνουν δωρεάν εισιτηρία για τα 2 εναπομείναντα παιχνίδια Champions League με κάθε εγγραφή στις Ποδοσφαιρικές Ακαδημίες τους. Με αυτή την κίνηση φέρνεις νεα παιδιά στην ομάδα.

Πιστεύω θα μπορούσαν να γίνουν και άλλα πράγματα και είμαι σίγουρος ότι μπορείτε να προσθέσετε και εσείς, ώστε να το στείλουμε στην Διοίκηση μας. Είναι κρίμα να αγωνιζόμαστε στο τεράστιο ΓΣΠ με άδειες τις κερκίδες του. Αυτό που επιβάλλετε να γίνει είναι γεμίσει όσο το δυνατόν περισσότερο.
An valoume 25 euro to kathe paihnidi (2x25=50 + 40 steoua = 90 euro) ehoume kalimena ta pio akriva paketta pou itan 90 euro kai den mporei kanenas na ehei parapono oti agorase ta eisitiria pio akriva kai tora tous xegelase i AEK.

Sizitousame 6 atoma ti mporei na kanei i AEK gia na diorthosi to lathos pou ekane stis times ton eisitirion kai enas tipos apo to diplano trapezaki mas eipe aftin tin kouventa kai mas adiase olous!

Itan enas tipos giro sta 60 - 65 pou den pigenei podosfairo edo kai 25 hronia opos eipe proin pezoporos, pige me steaoua kai plirose 40 euro (den tha pai sta epomena giati einai akrivo to eisitirio eipe)

Nomizo oti o tipos ehei dikaio kai mporei na vrethei hrisi tomi kai na diorthosete to lathos sas me vasi tin kouventa pou mas eipe o tipos!
(ANAFEROMAI STIN DIOIKISI TIS AEK)

Akoma kati pou mas eipe itan na anoixi i notia kerkida (diladi to KLEISTO petallo) kai i timi tou na einai 15 - 20 Euro MONO!!!!

Ανώνυμος είπε...

ego protino na ani3un mono tn ditiki kerkida k oloi oi opadoi na ine se 1 kerkida..etsi tulaxiston 8a exume 1 kerkida p 8a fenete gemati!!episis opos exun oi fanatinoi enan p fonazi sin8imata me tn tilevoa k ine oli fanatiki mazi na pai allo enas j p tn alli pleura me kamia 20arka opadus gia na 3esikonunte j i 2 pleures!!giati aman fonazun mono 50 atoma opos me tn steaoua en exumen ipo8esi!!

Ανώνυμος είπε...

Mia isixgisi ine an mporoun na dwthoun isitiria kai sta stratopeda tis polis mas.
Skeftite 2-3 xiliades stratiotes na gemisoun to petalo ?
Afto me tis simees stin poli mas poli kalo.
Iswn an organoname kai kati prin tin enarxi tou match me tin Schalke, opws mia mikri sinavlia yia tin Kypro mas tin Istoria mas me episimous kalesmenous ktl. Na sproxsoume tous kurious apo tis megales kuvernitikes karekles na erthoun sto gipedo. Yiati na min dwsoume kai dwrean isitiria meso radiou opws anafere kai i filos pio pano.
Yparxoun polla pou mporoun na ginoune kai oi dioikisoi mas prepi na anadixsi tin Larnaca mas.

φοινικουδας είπε...

Πολύ καλές οι εισηγήσεις των φίλων πιο πάνω για να προωθήσουμε την ομάδα μας για το εντός έδρας παιχνίδι με τη Σιάλκε.

Είμαι πεπεισμένος πως το blog διαβάζεται αν όχι από όλα, από τα περισσότερα άτομα της διοίκησης. Ευελπιστώ πως οι ευφάνταστες ιδέες σας θα υλοποιηθούν σε κάποιο βαθμό.

Προσωπικά δε βλέπω κάποιο εμπόδιο σε αρκετές από τις προτάσεις σας, εκτός από το θάμε της μείωσης των εισιτηρίων. Αφενός η διοίκηση μας μέχρι τώρα έδειξε πως αρέσκεται στις ακριβές τιμές εισιτηρίων, αφετέρου φανταστείτε τη θύελλα αντιδράσεων από αυτούς που ήδη έχουν αγοράσει το εισιτήριό τους. Η μόνη μείωση που πιστεύω δε θα έβλαπτε κανένα είναι ίσως η τιμή να πέσει στα 35 αυρώ αντί 40. Αλλά και πάλι λίγο δύσκολο.

Όπως και να το κάνουμε, η Σιάλκε είναι πιο εμπορική ομάδα από τη Στεάουα άρα αναμένεται σίγουρα περισσότερος κόσμος. Το θέμα είναι να μεγιστοποιήσουμε την προσέλευση γιατί στο συγκεκριμένο γήπεδο, μόνο αν έχουμε 7-8 χιλιάδες κόσμο θα μας "νιώσουν" οι γερμανοί. Προσωπικά γνωρίζω 3 άτομα άλλων ομάδων που δεν έχουν έρθει με Στεάουα αλλά θα έρθουν με Σιάλκε. Οπόταν υποθέτω πως θα ξεπεράσουμε στα σίγουρα τις 6000 κόσμο, μακάρι και παραπάνω.

Δημοσίευση σχολίου

Σχόλια με ακατάλληλο περιεχόμενο δεν θα δημοσιεύονται.

Παρακαλούμε όπως βάζετε ΟΝΟΜΑ ή ΨΕΥΔΩΝΥΜΟ για να δημοσιευθεί το σχόλιό σας.

 

© Copyright A.E.Kition blog 2010 -2011 | Design by Herdiansyah Hamzah | Published by Borneo Templates | Powered by Blogger.com.