News Update :

Περήφανος Αεκτζής, Περήφανος Λαρνακέας… ΑΕΚ σε ευχαριστούμε!!!

Παρασκευή 26 Αυγούστου 2011



Λίγες μόνο ώρες μετά το θαύμα... Γιατί περί ποδοσφαιρικού θαύματος μιλούμε. Μια ομάδα που πέρσι τέτοια εποχή, ήταν «νεοφώτιστη» στην πρώτη κατηγορία και είχε προβεί σε ολική αναδιάρθρωση του ρόστερ της. Μια ομάδα που είχε σαν αρχικό στόχο την παραμονή στο πρωτάθλημα… 

Ένα χρόνο μετά αυτή η ομάδα, η ομάδα που απαξιώθηκε από μεγάλη μερίδα του Τύπου, βρίσκεται στα ευρωπαϊκά σαλόνια, όντας η μοναδική εκπρόσωπος της χώρας μας στο Europa League.

Σε τέτοιες στιγμές, θεωρώ πως δεν είναι απαραίτητο να αναλύσουμε τα του παιχνιδιού. Είναι περιττά νομίζω. Όσοι έπαιξαν σήμερα ήταν πραγματικά παλικάρια. Έδωσαν ό,τι είχαν και δεν είχαν για να γίνει πραγματικότητα αυτό που πριν το καλοκαίρι ήταν ένα όνειρο. Σ' ένα παιχνίδι που η κατοχή σε κάποια σημεία του αγώνα άγγιξε το 61%-39% υπέρ της ομάδας μας, νομίζω είναι δεδομένο πως βάση της συνολικής εικόνας του αγώνα, η ΑΕΚ δίκαια βρίσκεται στην αυριανή κλήρωση. Κάλλιστα δε, θα μπορούσε να πετύχει περισσότερα τέρματα, αν υπήρχε καθαρότερο μυαλό στην τελική προσπάθεια. Αξίζει να αναφερθεί, πως το γκολ που δεχτήκαμε – το πρώτο σε ευρωπαϊκό παιχνίδι της ομάδας μας – προήλθε από εμφανή θέση οφσάιντ. Το καρδιοχτύπι του τελευταίου 20λεπτου άξιζε, αν αναλογιστεί κανείς το νέκταρ της νίκης και την υπερηφάνεια όλων των πιστών οπαδών, που έφυγαν από το γήπεδο με το χαμόγελο στα χείλη. Και φυσικά το γλέντι συνεχίστηκε στους δρόμους της πόλης και στο σωματείο. Όλοι οι οπαδοί της ομάδας έχουν κάθε δικαίωμα να είναι περήφανοι για την ομάδα που αποτελεί το πλοίο στα όνειρα μας και που πλέον θα μας ταξιδέψει και στο ευρωπαϊκό όνειρο...

Πρόσωπα του αγώνα:


Δύσκολα μπορεί να ξεχωρίσει κάποιος παίχτης, επειδή ουσιαστικά ουδείς υστέρησε. Όλοι αγωνίστηκαν με αυτοθυσία και παρά τις δυσκολίες που παρουσιάστηκαν κατά τη διάρκεια της αναμέτρησης πέρασαν τις εξετάσεις με άριστα. Αν θα έπρεπε να ξεχωρίσω κάποιο, αυτός θα ήταν ο Φαν Ντάικ, που ήταν ψύχραιμος και στις δύο εκτελέσεις πέναλτι και στο δεύτερο ημίχρονο ήταν πανταχού παρόν, κόβοντας και οργανώνοντας, ειδικά όταν ο Σκοπελίτης έμεινε από δυνάμεις. Ιδιαίτερη μνεία πρέπει να γίνει στον Πρισό, που ήταν μόνιμη πηγή κινδύνων και έτρεχε ακούραστα σε ολόκληρο το 90λεπτο κάνοντας εξαιρετικό παιχνίδι. Εξαιρετικός ήταν και ο Μουρίγιο που ήταν πραγματικά απροσπέλαστος και ογκόλιθος στην άμυνά μας. Τέλος, ο άτυχος της αναμέτρησης, ο Μρντάκοβιτς, αν και έπαιξε μόνο για 36 λεπτά πρόλαβε να κερδίσει το πέναλτι που άνοιξε το δρόμο για το θαύμα.  

Αντί επιλόγου

Στο γήπεδο υπήρχαν τουλάχιστον 6000 οπαδοί της ομάδας. Στιγμές πρωτόγνωρες για την ομάδα μας.  Οι οπαδοί της ομάδας έπραξαν το καθήκον τους απέναντι στην ομάδα και αποτέλεσαν τον 12ο  παίχτη σε αυτή την τεράστια επιτυχία. Αυτό πρέπει να αποτελέσει και οδηγό για τα παιχνίδια που έρχονται. Η ομάδα έχει οπαδούς και με αυτούς στο πλευρό της είναι ικανή για μεγάλα πράγματα.

Η ΑΕΚ κόντρα στην ατυχία, κατάφερε να φέρει σε πέρας ένα έργο που για πολλές Κασσάνδρες/δημοσιογράφους ήταν ακατόρθωτο. Σήμερα αγωνίστηκε χωρίς το βασικό της αμυντικό χαφ (Λίνσσεν), χωρίς τον βασικό στόπερ της στα πλείστα ευρωπαϊκά παιχνίδια (Σεράν), χωρίς τον Γκόμεζ,  πολύτιμο εργαλείο στο χώρο του κέντρου και χωρίς τον Μρντάκιβιτς που λόγω τραυματισμού άφησε την ομάδα χωρίς τον βασικό της κυνηγό. Και όμως, όλοι οι άλλοι κάλυψαν επάξια τα κενά και με το παραπάνω. Με μάτια που γυάλιζαν από το πρώτο λεπτό, με περίσσια θέληση και πάθος, άφησαν άφωνη την ποδοσφαιρική Κύπρο και την ποδοσφαιρική Ευρώπη.

Η ομάδα παραμένει αήττητη στα ευρωπαϊκά της παιχνίδια για φέτος και είναι η μοναδική που το έχει καταφέρει απ’ όλες τις κυπριακές ομάδες. Μετρά τέσσερις νίκες και δύο ισοπαλίες με 16 τέρματα υπέρ και μόλις 3 κατά. Αξίζει να σημειωθεί πως το γκολ που δεχτήκαμε σήμερα ήταν το πρώτο που δέχεται η ΑΕΚ σε ευρωπαϊκό παιχνίδι στην έδρα της. Παράλληλα, η  ΑΕΚ έχει σκοράρει σε όλα της τα φετινά της εντός έδρας παιχνίδια.

Μέχρι και σήμερα, τα πλείστα των ΜΜΕ είχαν ως δεδομένη την πρόκριση της Ομόνοιας και απλά ανέφεραν και τις πιθανότητες που διατηρούσε η ΑΕΚ, λόγω του σκορ του πρώτου παιχνιδιού. Κάποια Μέσα, αγνοούσαν καν το γεγονός πως και η ΑΕΚ αγωνιζόταν σήμερα ή μας είχαν ξεγραμμένους. Χωρίς να θέλω να φανώ κακός ή να εκφράσω παράπονα σε μια τόσο ιστορική μέρα, απλά θα ήθελα να αναφέρω πως το τέλος της σημερινής βραδιάς είναι καλό για κάποιους «λειτουργούς» των ΜΜΕ να αποτελέσει μάθημα.

Γουρλίδικο αποδείχτηκε το Αντώνης Παπαδόπουλος στη φιλοξενία του, μιας και αποτελεί το γήπεδο που φιλοξένησε το μεγαλύτερο θρίαμβο στην ιστορία της ομάδας μας. Ευχαριστούμε την Ανόρθωση για την παραχώρηση του γηπέδου και τη φιλοξενία των οπαδών μας. Τραγική ειρωνεία πως στο ίδιο γήπεδο πέρσι οι οπαδοί μας ξεχείλιζαν από οργή για κάποιον Σταμάτη… 

Στιγμή του αγώνα

Με το τέλος του αγώνα, που ομολογουμένως το τελευταίο 20λεπτο ήταν ψυχοβγαλτικός, οι οπαδοί ξέσπασαν σε έξαλλους πανηγυρισμούς και σε τρελό γλέντι στις κερκίδες. Το ίδιο και τα παλικάρια/παίχτες μας που γιόρτασαν τον θρίαμβο με τους παραληρούντες οπαδούς. Εκείνη την ώρα ο μαέστρος της επιτυχίας, ο προπονητής μας Τον Κάανεν, παρηγορούσε έναν παίχτη της αντίπαλης ομάδας που έκλαιε σαν μικρό παιδί, ξαπλωμένος στο χορτάρι κάτω από την εστία της ομάδας του. Δείγμα του μεγαλείου του προπονητή μας, του επιπέδου που έχει σαν άνθρωπος και της κουλτούρας που κουβαλά. Μεγάλος προπονητής αλλά και μεγάλος άνθρωπος. Είναι τιμή μας να έχουμε τέτοιους ανθρώπους να κοσμούν τα γήπεδά μας!


Το ταξίδι αρχίζει...

Αύριο θα διεξαχθεί η κλήρωση για τους ομίλους του Europa League. Ανάμεσα στις ομάδες που θα μπουν στην κληρωτίδα, θα υπάρχει και η ομάδα μας. Σας αφήνω με τον ύμνο του Europa League τον οποίο θα ακούμε κάθε Πέμπτη, στους προσεχείς υπέροχους μήνες που έρχονται. Το ταξίδι ξεκινά αδέρφια …




Share this Article on :

24 ΑΕΚΤΖΗΔΕΣ ΜΙΛΗΣΑΝ! ΓΡΑΨΕ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΣΟΥ ΕΔΩ!:

Ανώνυμος είπε...

H AEK EINAI I PRWTI OMADA POU MPIKE EUROPA LEAGUE !!! SINXARITIRIA SE OLOUS !!! OLOI MAZI KATAFERAME NA GRAPSOUME TIN PIO XRISH SELIDA THS ISTORIAS MAS KAI GENIKA OLHS THS LARNAKAS !!! MPRAVO KAI PALI MPRAVO !!!
UNITED WE STAND !!!

klimis είπε...

bravo stous pextes mas kai sto proponitiko tim. fantastikos o priso. o alfa tha einai i apokalipsi tis xronias.

alla an sto pio simantiko pexnidi tis istorias mas, 6500 xilliades opadous mporoume na paroume prepei na provlimatistoume gia ta pia einai ta oria tis omadas kai an aksizoun oi kopoi oson ependioun stin omada. prepei na kinitopiisoume to kosmo gia na exoume 5000 larnakis se kathe match. i omada tou 2011-2012 einai i pio spoudea olon ton epoxon.

Ανώνυμος είπε...

En ksero gia sas re pethkia alla ego stin klirosi thelo tin Lazio tou Cissé ! En sto 2 group ! Pou ta alla group oti nane !
Pes pou to proto tin tottenham , ke pou to 3 as poume Paok !
Alla ton Cisse opos dipote !!!

Ανώνυμος είπε...

Μπράβο στην ΑΕΚΑΡΑ μας. Μεγάλο παιχνίδι από την ομάδαρα μας φέτος. Είναι δύσκολο να το κατανοησω που ήμασταν πριν 2 χρόνια που γυρέυαμε στον χάρτη τα διάφορα χωριά που θα πέζαμε και που είμαστε φέτος. Όσο για τους οπαδούς της ομάδας που αναφέρεσαι φίλε 2:22, να συνεχίσει η ομάδα έτσι και οι οπαδοί μας θα αυξάνονται σιγά σιγά. Χρειάζεται χρόνος γιαυτό. Δεν περιμένω την ώρα για το επόμενο παιχνίδι της ομάδας μας. Ατε ΑΕΚΑΡΑ συνέχισε να μας τρελένεις.

Μάριος

Ανώνυμος είπε...

ΚΑΠΟΙΟΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ ΚΟΡΟΙΔΕΥΑΝ ΤΟΝ ΠΡΟΠΟΝΗΤΗ ΜΑΣ ΚΑΙ ΤΟ ΚΡΟΙΦ ΑΛΛΑ ΤΟΥΣ ΠΟΛΕΜΟΥΣΑΝ ΚΙΟΛΑΣ ΜΕ ΑΡΘΡΑ ΣΤΙΣ ΕΦΗΜΕΡΙΔΕΣ ΚΑΙ ΜΕ ΑΛΛΑ ΜΕΣΑ!!!!ΤΩΡΑ ΓΛΕΙΦΟΥΝ ΑΚΕΙ ΠΟΥ ΕΦΤΥΝΑΝ!!!ΑΛΗΘΕΙΑ ΠΩΣ ΝΙΩΘΟΥΝ ΠΟΥ Ο ΕΛΛΗΝΑΡΑΣ ΜΑΣ ΔΙΚΑΙΩΘΗΚΕ?? Η ΝΙΚΗ ΑΝΗΚΕΙ ΣΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΜΑΣ ΣΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΤΗς ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΣΤΟΝ ΕΛΛΗΝΑΡΑ ΜΑΣ.ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΞΕΧΝΙΟΜΑΣΤΕ ΠΟΥ ΟΦΕΙΛΟΥΜΕ ΟΛΑ ΑΥΤΑ!!!!ΣΤΟΥΣ ΠΩΛΗΤΕΣ ΤΗς ΦΕΡΡΑΡΙ!!!ΑΤΕ ΕΥΡΩΠΗ ΕΡΧΟΜΑΣΤΕ

Ανώνυμος είπε...

ΕΥΤΥΧΙΑ = ΑΕΚΑΡΑ

Τ Ε Λ Ο Σ

ΚΑΙ... ΟΛΟΙ ΓΗΠΕΔΟ ΤΗ ΔΕΥΤΕΡΑ

Ανώνυμος είπε...

Isigoume stin diikisi tora pou en na fkali ta paketa gia ta evropaika pexnidia na stili ena tou Marcasa ! Afou i megali omada pou ethele na pazi fetos (allagi opos fenete os tora ) en epien omilous na erkete o athropos na 8ori tin mitsian omada pou epezen persi !

Ανώνυμος είπε...

ΜΠΡΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΝΑ ΜΟΥ ΠΕΙ ΠΟΥ ΘΑ ΒΡΩ ΤΟ ΣΥΝΘΗΜΑ ΤΟ ΒΡΑΔΥ ΜΕ ΛΟΓΙΑ???? Η ΜΠΟΡΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΝΑ ΜΟΥ ΤΟ ΓΡΑΨΕΙ ΕΔΩ...??? ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ!!!!

Ανώνυμος είπε...

Καμετε ενα αρθρο με τα σχολια μας με την προσληψη του Καανεν για να γελασουμε ρε παιδια

Ανώνυμος είπε...

ζητείτε ολλανδός πωλητής αυτοκινήτων κατά προτίμηση να ήταν κάτοικος Μάλτας για να οδηγήσει το ΜΙΝΙΑΕΚ στην Ευρώπη με ΦΕΡΡΑΡΙ. Προσόν να έχει σύμβουλο ολλανδό με προγόνους με ιστορία στον Αγιαξ και Μπαρτσελόνα!!!και σπόνσορα τον Ελληνάρα!!!

Ανώνυμος είπε...

Για τον φίλο 12:07

"Και το βράδυ, το βραδάκι,
Όταν θα ΄χουμε πια προκριθεί,
Όλη η πόλη
Θα καεί,
Γιατι είμαστε όλοι τρελλοί"

EL SKALIOTIS είπε...

Ότι και να πούμε για το τι έγινε και τι ζήσαμε ψες είναι λίγο!!!

Mr Kruyff and Kaanen, THANK YOU FOR EVERYTHING

THANK YOU FOR MAKING US PROUD

WE HOPE THAT YOU WILL BOTH STAY IN AEK FOR MANY-ΜΑΝΥ YEARS!!!!

Εισήγηση να αλλαχθεί η ονομασία του δρόμου που είναι το οίκημα της ΑΕΚΑΡΑΣ σε Οδος: Κροϊφ/Κάανεν

Φίλε εύστοχο το σχόλιο σου για Μαρκάσσα!!! Επίσης να του ΄δωσουμε τσε μιαν φανέλλα δώρο(που τις καινούργιες) που να έρκεται να θωρεί την ΑΕΚ!!!

Ανώνυμος είπε...

klei o aloneftis kata 90 tis ekaton..akousa oti esumfwnisan an epiene i AEK omilous..

Ανώνυμος είπε...

kalodexoumenos ... dedomenou pws den tha ertei na mas xalasei tis isorropies tis omadas. einai kalo na exei antagwnismo stin omada ... alla bentettillikia ap ekeina pou ekane stin omonoia den pernoun stin aek

Ανώνυμος είπε...

FILE ENAS APO TOUS POLLOUS LOGOUS POU H AEK MAS PETA EINAI OTI DEN EXOUME TETIOUS PEXTES VENTETES APO KYPRIOUS MANAGER POU POROUN KAI DIMIRGOUN KATASTASIS POU OPOS SOSTA IPE O 8.10 XALOUN TIN ISOROPIA TIS OMADAS. EXALLOU O ALENOFTIS DEN INE O ALONEFTIS POU ITAN PRIN 5XRONIA. TI NA PLIRONO TO ALONEXTI 12,15,20 XILIADES EURO KAI NA PLIRONOUNTE PIO LIGA O PRISO, O GARCIA, O KOULLIS MAS, O KING MAS. OXI FILE MOU DEN THELOUME ETSI PEXTES PLEON. OXI ITAN KAI I APANTISI TOU KROIF.

KAI GIA NA MIN XEXNOMASTE, ALLOS LOGOS POU I AEK PETA INE EPIDI AFTOI POU DEN AGAPISAN POTE TIN AEK, EFIGAN OTAN APOFASISAN NA DIMIORGISOUN MIA PSEFTO OMADA.

AEK1994

Ανώνυμος είπε...

swstos o filos AEK1994. me kalipse apolita. protimw na ependisoume se paiktes apo tis akadimies mas i paiktes se mikri ilikia pou einai talenta kai mporoun na douleftoun (px Alfa). to na fereis ton alwnefti k ontas triti epilogi sta aristera meta tous pavlou kai king, na mourmoura k na dimiourgei entaseis mono kako tha mas kanei.

Ανώνυμος είπε...

En ksero gia esas re pe8kia alla ego esinantisa mian alazonia na tin po pou opadous allon omadon !
Diladi akosa dilosis tou tipou " E ntaksi re siga opos eginike to Europa en efkolo na mpi o ka8e enas " " itan tixeri i AEK ke stes klirosis ke pantou (kinezoi)" "na mpoume ke mis mes tin tetrada ke en siouroi oi omoiloi (Lemeshianoi)" ke kati paromia !
Stous kinezous exo na po kala re kopelia esis epesete me tin real oksa me tin Bartsa ? Esas i klirosi sas en itan kali ? Ke tosa xronia pou pate evropi intalos ke en ta kataferete koma afou en etsi efkolo !
Gia tous lemesianous exo na po stous de apollonistes idamen sas ta perasmena xronia inta efkolo ine na mpis ke stous prota8lites tou kalokeriou piaste prota to isitirio gia evropi ke meta miloume !
Ke genika en na sas doume oulous !!
Ke kati telefteo gia ta penalti proxtes !
en na danisto mian kouventa pou elalousan oi fili mou i kinezi persi pou ka8e eftoman epianan penalti ! Elean oti " Ama kamis 100 diisdisis mes tin antipali perioxi en logiko na pianis ke tosa penalti "

Ανώνυμος είπε...

KAI TA 2 PENTALTY ITAN KATHARES ANATROPES FILE. GIATI TA SISITOUN OLOI? EPIDI DEN INE SINITHISMENIS NA KERDA MIA OMADA OPOS I AEK 2 PENTALTY. IXE PITHANOTITES NA MAS DOSOUN 2 PENALTY AN PEZAME TO APOEL? OXI FISIKA.

TO PROTO ITAN OLOFANERO ARA THA TO DIOUSEN, TO DEFTERO AN PEZAME APOEL, OMO, ANO..THA DEXETOUN KITRINI O PRISO GIA THEATRO. KAI AN IXE KITRINI THA PEZAME ME 10 KAI THA XANAME TOUS 3 PONTOUS.


ASTOUS NA SIZITOUN TIN AEK FILE. ASTOUS.

I ISTORIA GRAFTIKE. H PROTI OMADA STOUS OMILOUS TOU EUROPA LEAGUE THA LENE SE 20, 50 XRONIA ITAN I AEK.


EPIDI EXOUME OMADARA. OMADARAAAAAAAAA.

Ανώνυμος είπε...

ETSI MEGALONOUME! ETSI.

KANTE NEA PANO, VGALTE NEA SINTHIMATA, GORASTE SHALPES, FANELLES, DOSTE XROMA KAI ALLO XROMA!

ORGANOTHITE PERISOTERA, I AEK INE MODA PLEON.

Ανώνυμος είπε...

RE I PERIODOS MEXRI TO DEKEVRI POU PEZOUME OMILOUS INE ISTORIKI..... PREPI OLA TA MAXAZIA.. SPITIA .. TIS POLIS KAI EPARXIAS LARNAKAS NA EXOUN TI SIMEA TIS AEK !! NA EMPEDOSOUN OLOI OSI KATOIKOUN STI POLI KAI EPARXIA OTI I LARNAKA ANTIPROSOPEUETE APO TI AEK !!

Ανώνυμος είπε...

isigisi..nmz i 80k p xriazete na anavathmisume to fotismo sto pap tha kaliftun apo ta isitiria. gt pistevw se megaliteri proseleusi an pezoume larnaka. to thema oti anavathmizoume tous to gipedo tus me lefta dika mas j miniskun tus jinus..tha mporusame na tus protinume allo 50k pou panw j na exoume to pap gia edra genika fetos oi gia ta 3 match.logika i diikisi mas tha skeftete tin kaliteri enalaktiki en 3ero an en j touto mia protasi p mpori na sizitithi..
AEK!

Ανώνυμος είπε...

Allaxe tropario kai o 'dimosiografos' tis kyrias kos Kakouris.Apo ypervasi se ypervasi leei i AEK.Persi mas elege oti eimaste ena matso apotyhimenoi,o Ethnikos eihe megalyteres epityhies apo tin AEK, elege.

Perasstika apo kardias!

Ανώνυμος είπε...

ΠΡΟΣ Δ/ΣΗ. ΤΟ ΑΠΟΕΛ ΣΤΟΝ ΕΥΡΩΠΑΙΚΟ ΤΟΥ ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΠΩΛΗΣΕ ΕΝΑ ΦΟΡΤΗΓΟ ΦΑΝΕΛΕΣ ΠΡΙΝ ΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ.
ΕΜΑΣ ΠΟΥ ΗΤΑΝ ΝΑ ΑΑΓΟΡΑΣΟΥΜΕ??
ΣΕ ΕΤΣΙ ΜΕΓΑΛΑ ΠΑΙΧΝΙΔΙΑ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΑΠΠΟΝΕΤΑΙ, ΠΩΣ ΝΑ ΤΟ ΠΟΥΜΕ ΝΙΩΘΕΙ ΧΑΝΑ ΠΑΙΔΙ. ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΟ ΕΚΜΕΤΑΛΕΥΤΟΥΜΕ ΑΥΤΟ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΝΑ ΔΩΣΟΥΜΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ ΧΡΩΜΑ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΚΕΡΚΙΔΑ ΜΑΣ. ΚΑΘΕ ΣΠΙΤΙ ΑΕΚΤΖΗ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΧΕΙ ΕΣΤΩ ΜΙΑ ΣΗΜΑΙΑ ΜΙΑ ΦΑΝΕΛΑ ΤΗΣ ΑΕΚ ΜΑΣ. ΕΤΣΙ ΘΑ ΕΜΠΕΔΩΘΕΙ ΚΑΙ Η ΙΔΕΑ ΤΗΣ ΑΕΚ, ΜΙΑΣ ΑΕΚ ΔΥΝΑΤΗΣ.

Ανώνυμος είπε...

kakouriiiii ante geiaaaaaaaa

Δημοσίευση σχολίου

Σχόλια με ακατάλληλο περιεχόμενο δεν θα δημοσιεύονται.

Παρακαλούμε όπως βάζετε ΟΝΟΜΑ ή ΨΕΥΔΩΝΥΜΟ για να δημοσιευθεί το σχόλιό σας.

 

© Copyright A.E.Kition blog 2010 -2011 | Design by Herdiansyah Hamzah | Published by Borneo Templates | Powered by Blogger.com.