News Update :

Περί... Μαρκάσα

Τετάρτη 8 Ιουνίου 2011

Αδιαμφισβήτητα ο Ρενάτο Μαρκάσα ήταν η αποκάλυψη της φετινής ΑΕΚ. Ξεχώρισε με το ταλέντο του, το πάθος και το ήθος του. Δεν πρέπει να έχουμε κανένα παράπονο από τον Πορτογάλο! Αντιθέτως, έχει κερδίσει το σεβασμό όλων των Κυπρίων φιλάθλων! Είναι γι’ αυτό που βραβεύθηκε ως ο κορυφαίος αριστερός μπακ της Κύπρου από τον ΑΝΤ1 και ως ο πολυτιμότερος παίκτης της ΑΕΚ από τους επισκέπτες του aekition blog.




Αριστερός μπακ όμως δεν ήταν. Στην ΑΕΚ ήρθε ως μέσος αλλά λόγω του τραυματισμού του Τζέισον ο Κάανεν είχε την έμπνευση να τον μεταθέσει εις τα μετόπισθεν. Η κίνησή του αυτή του βγήκε διάνα αφού καθιερώθηκε εκεί ως ο κορυφαίος της Κύπρου! Το ότι σήμερα είναι ο πρώτος το οφείλει και στον Κάανεν και στην ομάδα ολόκληρη. Η ανέλπιστη απόδοσή του ήταν φυσιολογικό να ενεργοποιήσει ενδιαφέρον άλλων ομάδων. Σίγουρα η Ομόνοια δεν είναι η μοναδική. Τις τελευταίες ημέρες κυκλοφόρησε η πληροφορία πως η Ομόνοια είναι διατεθειμένη να πληρώσει για να τον αποκτήσει, ενώ από πλευράς της ΑΕΚ οι οπαδοί αντιδρούν.

Τι θα συμβεί όμως εάν τον πωλήσουμε και τι εάν τον κρατήσουμε;

Εάν παραμείνει
Εάν ο Μαρκάσα τελικά μείνει στην ΑΕΚ, η ομάδα θα κρατήσει το καλύτερο αριστερό μπακ της Κύπρου. Ο Πορτογάλος θα συνεχίσει την περσινή προσπάθεια και θα ανέβει κι άλλο στην εκτίμηση των ΑΕΚτζήδων ως ένας παίκτης που εκτιμά την ομάδα και τους οπαδούς. Θα μας αφήσει κι εμάς να ησυχάσουμε έχοντας τον για ακόμα μια σεζόν να καλύπτει ίσως την πιο νευραλγική και δύσκολη θέση για να βρεις καλό ποδοσφαιριστή: αυτή του αριστερού μπακ. Όμως, το συμβόλαιό του ολοκληρώνεται του χρόνου και διά νόμου θα δικαιούται να διαπραγματευτεί μόνος του με όποια ομάδα θέλει από τον Ιανουάριου του 2012. Τι σημαίνει αυτό; Ότι εάν θέλει να φύγει του χρόνου η ΑΕΚ δεν θα πάρει ούτε ένα σεντ! Ίσως σε αυτό προσδοκούν αρκετές ομάδες που τον λιμπίζονται και ίσως γι’ αυτό προσπαθεί άρον άρον να τον καπαρώσει από τώρα η Ομόνοια!

Εάν πωληθεί
Στις μέρες μας πολύ δύσκολα ομάδες αγοράζουν παίκτες. Κατά μία έννοια μπορούμε να νιώθουμε και τυχεροί που ενδιαφέρονται να αγοράσουν παίκτη μας. Εάν τελικά πωληθεί, τότε πρέπει να γίνει το καλύτερο δυνατόν deal! Λαμβάνοντας υπόψη τις €100000 που πωλήθηκε στον Αποέλ ο Σκεύος αλλά και τις €450000 που πήγε ο Κινγκ στην Ουκρανία, τότε ο Μαρκάσα κατά τη γνώμη μου δεν πρέπει να δοθεί με τίποτα πιο κάτω από τις €250000. Κι αν γίνει η πράξη να αποφύγουμε να πάρουμε παίκτες αντί cash. Είναι προτιμότερο να έχει λεφτά στα χέρια του ο Κρόιφ από το να πιάνουμε παίκτες αμφιβόλου ποιότητας και μηδαμινών συμμετοχών στον πάγκο της Ομόνοιας. Ποιος όμως θα καλύψει το κενό του; Στο βαθμό που ο Τζέισον αποδίδει καλύτερα πιο μπροστά παρά ως αριστερός μπακ, τότε έχουμε πρόβλημα. Το μόνο σίγουρο είναι πως θα χρειαστούμε ακόμα μία μεταγραφή, αλλά ποιος νοιάζεται όταν έχουμε τον Κρόιφ; Ίσως θα είναι ευκαιρία να επανέλθει ο Κούλλης Κυριάκου υγιής και με χρόνο συμμετοχής.

Ο ίδιος λείπει αυτές τις ημέρες στην Πορτογαλία. Δεν έχει μιλήσει γι’ αυτό το θέμα παρά μόνο με κάποιες σκόρπιες κουβέντες στις παρακλήσεις των φίλων της ΑΕΚ στο facebook να παραμείνει. Όπως γράφει «Money is not everything...», « I’m a man with character and the most important for me is to go to the bed every night with my conscience clean». Δεν δίνει ξεκάθαρη απάντηση αλλά δείχνει ξεκάθαρα ποιος είναι: ένας σεμνός και τίμιος αθλητής!

Όπως και να ‘χει ο Μαρκάσα δεν θα γίνει ποτέ τελειωμένο κεφάλαιο της ΑΕΚ. Έχει αρραβωνιαστεί Σκαλιώτισσα και μάλιστα ΑΕΚτζού οπόταν το παρόν και το μέλλον του είναι εδώ στη Λάρνακα (ίσως αυτή είναι η αιτία της απόδοσής του, άλλους τους... ρίχνει και άλλους τους... ανεβάζει!). Ακόμα και αν φύγει σίγουρα εδώ θα γυρίσει, στο νέο του σπίτι!

ΥΓ. Πρέπει να αναγνωρίσουμε ότι τουλάχιστον η Ομόνοια ήρθε διά της επισήμου οδού καταθέτοντας πρόταση στη διοίκηση και όχι παρασκηνιακά και πριν από μεταξύ μας ματς όπως έκανε τα προηγούμενα χρόνια μια άλλη ομάδα!

Share this Article on :

100 ΑΕΚΤΖΗΔΕΣ ΜΙΛΗΣΑΝ! ΓΡΑΨΕ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΣΟΥ ΕΔΩ!:

Ανώνυμος είπε...

H AEK exi to dikeoma gia ananeosi gia akoma ena xrono ! Ara en 2 xronia pou exi akoma simvoleo !

Ζ είπε...

ναι, αλλά αν δεν συμφωνήσει και ο ίδιος, τουλάχιστον στο μισθό, δεν μπορεί να ανανεωθεί.

Ανώνυμος είπε...

Φίλε Ζαπατίστα Σταύρος Κομοτηνή..θα συμφωνήσω με το άρθρο σου φίλε συναγωνιστή το οποίο νομίζω καλύπτει τις σκέψεις και τους προβληματισμούς του κάθε Αεκτζή..το οτι υπάρχει δικαίωμα ανανέωσης από πλευράς Άεκ για ακόμα ένα χρόνο ουσιαστικά καλύπτει την ομάδα και για την νέα περίοδο αφού πρώτα θα πρέπει να δείξει τις προθέσεις της η ομάδα μας και μετά να προχωρήσει ο Μαρκάσα σε επαφές με άλλη ομάδα..είναι μια ιδιάζουσα περίπτωση αφού υπάρχει δικαίωμα ανανέωσης από πλευράς της ομάδας μας..η ουσία όμως είναι ότι η διοίκηση στο συγκεκριμένο θέμα θα έπρεπε να έχει ήδη ανανεώσει τον Μαρκάσα για ακόμα 2 χρόνια όπως έχει κάνει με τον Λίνσεν, τον Χόφλαντ, τον Βαν Ντάϊκ και τα άλλα παιδιά της ομάδας..ήταν με διαφορά ο πιο σταθερός και καλός μας παίκτης και θα έπρεπε η διοίκηση να του προτείνει και αύξηση και επέκταση του συμβολαίου του με την ομάδα αφού ο Μαρκάσα και χαμηλόμισθος είναι αλλά και ένας πολύ τίμιος και σεμνός ποδοσφαιριστής που τιμά το ψωμί που παίρνει και με το παραπάνω..αν η διοίκηση μας κάνει αυτή την κίνηση και ο Μαρκάσα αρνηθεί να επεκτείνει( δεν υπάρχει περίπτωση να μην επεκτείνει το συμβόλαιο του) τότε μπορεί να κινηθεί άνετα στην αγορά και να τον πουλήσει έτσι ώστε να πάρει χρήμα..από την άλλη αυτό που με προβληματίζει εμένα προσωπικά και δεν το έχεις αναφέρει καθόλου είναι το ότι προσπαθούμε σαν ομάδα να μεγαλώσουμε..από την στιγμή που έχουμε στόχο είσοδο στην 4άδα και σιγά σιγά να μπορούμε να κτυπήσουμε και τον τίτλο, δεν πουλούμε παίκτες μας και φυσικά όχι όποιον και όποιον παίκτη σε ανταγωνιστή μας..αυτό το κάνει η Ένωση, ο Εθνικός ομάδες μικρές που πάντα εκεί θα είναι..υπάρχει περίπτωση η Ανόρθωση να πουλήσει παίκτη στο Αποέλ ή το αντίθετο? υπάρχει περίπτωση το Αποέλ να πουλήσει πρωτοκλασάτο παίκτη του στην Ομόνοια? Αυτά είναι αδιανόητα αν θέλεις να πρωταγωνιστήσεις..αποδυναμώνεσαι για να ενισχυθεί ο αντίπαλος σου με ένα γρανάζι που το είχες στην δική σου μηχανή..για μένα το θέμα είναι αυτό..αν φύγει ο Μαρκάσα σίγουρα ο Κρόϋφ θα βρεί καλύτερο παίκτη αυτό το πιστεύω ακράδαντα αλλά για σκεφτείται λίγο πόσο θα δυναμώσουμε την Ομόνοια που πέρσι στην συγκεκριμένη θέση είχε τον Αβραάμ-Χαραλάμπους-Εσπασαντίν..επομένως το θέμα δεν είμαι μόνο οικονομικό ή ηθικό αλλά και καθαρά αγωνιστικό από πλευράς πόσο δυναμώνεις τον αντίπαλο σου..ο Μαρκάσα πρέπει να μείνει στην Άεκ, να επεκτείνει το συμβόλαιο του για πολλά χρόνια ακόμη και να είναι στους 3 αρχηγούς της ομάδας..τα υπόλοιπα είναι περιττά..με μόνη περίπτωση να μην ισχύει τίποτα από τα παραπάνω να έχει δηλώσει ο ίδιος ότι θέλει να αποχωρήσει από την Άεκ, κάτι που μου φαντάζει αδύνατο..υπομονή και εμπιστοσύνη στον ιπτάμενο!!

Ανώνυμος είπε...

to option ananeonisis den simeni kai pola file 6.54

poli kalo to arthro

Ανώνυμος είπε...

pai8kia nmz prepei na katalavoume oti to budget mas den einai sinagwnisimo me afta tis anor8osis tou apoel tis omonias akm kai tis ael . giafto min 8ewreite ws antagwnistes mas tes prwtes 3. paratiriste ta teleftea 10 xronia tin poria tous kai 8a katalavete. An 8imaste o cruyf otan protoir8e stin AEK dilose oti prepei na eimaste dimiourgikoi me to budget mas kai na ependisoume se ekseliksimous podosferistes tous opious argotera 8a poulisoume kai na exoume simantika kerdi. Giafto nmz kai i dilosi oti oloi oi podosferistes mas einai diapragmateusimoi. Prepei na katalavoume oti xreiazete akm kairos kai eksipnes kiniseis gia na mporesoume kai emeis kapote na exoume ena budget ikano gia prota8litismo pou 8a kratisei arketo kairo kai afto 8a ginei me agores poliseis paiktwn oi opies 8a feroun arketa xrimata sta tameia mas. MHN sigkrinete aftes tis omades me tin omada mas einai askopo. Exoume 4 ek budget kai exoun 10 den mporoume na exoume tin apaitisi gia protagonistikes pories me to na exoume to miso budget ton allon megalon omadon, na eimaste antagonistikoi nai alla gia prota8litismo oso epagkelmatika kai na doulepsoume xreiazontai ta lefta kai i sosti ependisi tous. Vevea ta budget den paizoun mappa alla sigoura paizoun rolo an exeis ena an8rwpo pou katalavei pou mappa na ta diaxeirizete (vlepe cruyf). Giafto afiste ton na kamei jino pou kserei kalitera .NA KAMEI THN AEK MAS THN MEGALH OMADA POU OLOI ONEIREVOMASTE......

edvaldo

Ανώνυμος είπε...

re kopelia en dias ton marcasa ! i omonoia edoken mas 130 000 ! ate poso pano na paei ! na pai to poli os tis 150 000 ! pes oti o marcasa piani je 50 000 exoume sinolo 200 000 ! gia na feris ena isaksio tou marcasa prepi na ton feris pou to eksoteriko ke en an theli ke 100 000 ke an sou fkei !
Ti thelo na po ! en an mpis se ena risko megalo gia na eksikonomisis 100 000 - 150 000 ?
Kani ksepoulima ton pexton mas stin omonoia !!!!
Tosa xronia edokame tous tosous pextes ke den idame ena kalo !
Me gina pou laloun simera mallon en an tous pisoun i kinezi na tous dokoun ton pexti ke en na mas dokoun lia lefta ke ksegramenous pextes tipou panagi ......

Ανώνυμος είπε...

Φίλε συναγωνιστή Edvaldo..Θα διαφωνήσω μαζί σου όπως έθεσες το θέμα..αν δεν είναι ανταγωνιστές μου οι Ομόνοια-Αποέλ-Ανόρθωση-Απόλλωνας τότε ποιοί είναι φίλε? Εγώ με αυτούς έχω να κάμω, αυτούς έχω στόχο να υποσκελίσω και όχι την Ένωση και τον Εθνικό ρε φίλε..από την στιγμή που οι ανταγωνιστές που είναι αυτοί δεν τους ενισχύω!! Από ότι φαίνεται σήμερα θα πωληθεί ο Μαρκάσα στην Ομόνοια γιατί όλοι οι δημοσιογράφοι το ίδιο λένε..έχουμε εμπιστοσύνη στον Κρόϋφ, δεν πρόκειται να σταθούμε σε έναν παίκτη αλλά εξακολουθώ να πιστεύω ότι είναι τεράστιο λάθος αυτό που κάνουμε..όσον αφορά το μπάτζετ, ποια η διαφορά του Ρενχίφο που παίρνει 600 000 ευρώ από τον Πιντάδο? Ποιά η διαφορά του Βέντζελ και του Καρυπίδη από τον Χόφλαντ που παίρνουν τα 3πλάσια του? Ποιά η διαφορά του Αβραάμ από τον Μαρκάσα που έπαιρνε τα 6πλάσια του? Ποιά η διαφορά του Κασέκε από τον Βαν Ντάϊκ? Ποιά η διαφορά του Εφραίμ από τον Πρίσο? Θέλεις να συνεχίσω και άλλο Edvaldo? Φίλε, όλα αυτά είναι υποκειμενικά..το μπάτζετ μιας ομάδας δεν λέει τίποτε..παίκτες που παίρνουν πάνω από 150 000 ευρώ τον χρόνο μέχρι 600 000 ευρώ το χρόνο στο ίδιο επίπεδο βρίσκονται ένα περίπου..όλα αυτά είναι για κατανάλωση..η Άεκ μπορεί και πρέπει να έχει στόχο τον τίτλο..αυτά είναι τα επόμενα βήματα της ομάδας και δεν ενισχύουμε με αυτό τον τρόπο αντίπαλη ομάδα..η ζωή συνεχίζεται φυσικά και εμείς θα είμαστε πάλι εκεί..

Ανώνυμος είπε...

Λαγωνικό που τη Σκάλα, προβλέπει οτι μάλλον θα καταλήξει στην ομάδα του Λαού, ο Μαρκάσας.
Μπορεί μάλιστα να γινεί ακόμα τζαι σήμερα το deal. Ίδωμεν...

Ανώνυμος είπε...

eleftheros o tofas. kiprios, talantouxos, aneliiximos

ΙΠΤΑΜΕΝΟΣ ΛΑΡΝΑΚΕΑΣ είπε...

ΣΥΜΦΩΝΩ ΜΕ ΤΟΥΣ ΠΛΕΙΣΤΟΥΣ.Ο ΚΡΟΙΦ ΞΕΡΕΙ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΑΠΟ ΟΠΟΙΟΝΔΗΠΟΤΕ ΑΛΛΟ ΤΗΝ ΔΟΥΛΕΙΑ ΤΟΥ.ΑΝ ΣΥΓΚΑΤΑΘΕΣΕΙ ΚΑΙ Ο ΙΔΙΟΣ ΣΤΟ ΝΑ ΦΥΓΕΙ Ο ΜΑΡΓΚΑΣΑ ΣΙΓΟΥΡΑ ΘΑ ΕΧΕΙ ΕΤΟΙΜΗ ΤΗΝ ΛΥΣΗ.Ο ΜΑΡΓΚΑΣΑ ΟΜΩΣ ΔΕΝ ΠΑΥΕΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΙΔΙΑΖΟΥΣΑ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ.ΝΕΑΡΟΣ ΣΧΕΤΙΚΑ,ΠΟΛΥΘΕΣΙΤΗΣ,ΤΕΧΝΙΤΗΣ,¨ΤΣΑΜΠΟΥΚΑΣ¨,ΠΑΘΙΑΣΜΕΝΟΣ,ΑΓΑΠΗΤΟΣ ΟΣΟ ΚΑΝΕΝΑΣ ΑΛΛΟΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΕΡΚΙΔΑ.ΜΕ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΤΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΚΑΙ ΑΛΛΑ ΤΟΣΑ ΠΟΥ ΞΕΧΝΩ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΓΙΝΕΙ Ο ΠΑΙΚΤΗΣ ΗΓΕΤΗΣ ΚΑΙ ΑΡΧΗΓΟΣ ΤΗΣ ΑΕΚ ΓΙΑ ΤΑ ΕΠΟΜΕΝΑ ΧΡΟΝΙΑ.ΣΥΜΦΩΝΩ ΜΕ ΤΟΝ ΣΤΑΥΡΟ ΓΙΑ ΕΠΕΚΤΑΣΗ ΤΟΥ ΣΥΜΒΟΛΑΙΟΥ ΤΟΥ.ΟΙ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ ΠΛΗΣΙΑΖΟΥΝ,ΥΠΟΜΟΝΗ ΑΚΟΜΑ ΛΙΓΟ ΚΑΙ Ο ΚΡΟΙΦ ΠΙΣΤΕΥΩ ΘΑ ΤΡΕΛΛΑΝΕΙ ΚΟΣΜΟ ΜΕ ΤΟΥΣ ΠΑΙΚΤΕΣ ΠΟΥ ΘΑ ΦΕΡΕΙ.ΑΛΛΩΣΤΕ ΤΙ ΤΟ ΠΑΛΕΥΕΙ ΤΟΣΟ ΚΑΙΡΟ

Ανώνυμος είπε...

Egw elpizw na tou kanoume protasi epektasis simvolaiou me mistho llio panw pou 100 gia ta epomena 3-4 chronia, tze pouloumenton se 1-2 chronia me iper diplasia posa... Alla ap oti fenete mallon fefki...
super sport:
Στις 2 το απόγευμα έχει προγραμματιστεί έκτακτη συνεδρία της εκτελεστικής επιτροπής της ΑΕΚ, προκειμένου να συζητηθεί η νέα πρόταση που υπέβαλε η Ομόνοια για την απόκτηση του Ρενάτο Μαρκάσα.

Σύμφωνα με πληροφορίες μας, στη χθεσινή συνάντηση που πραγματοποιήθηκε μεταξύ εκπροσώπων των δύο πλευρών, οι «πράσινοι» ανέβασαν την προσφορά τους για τον Πορτογάλο αριστερό μπακ, με την πρότασή τους να φτάνει τις 160 χιλιάδες ευρώ, αντί 130 χιλιάδες η οποία ήταν η αρχική.

Μπορεί η ρήτρα στο συμβόλαιο του ποδοσφαιριστή να ανέρχεται στις 250 χιλιάδες, όμως οι διοικούντες την ΑΕΚ δεν θα έλεγαν όχι σε μια προσφορά κοντά στις 200. Τίποτα δεν μπορεί να προδικαστεί από τώρα και πιθανότατα, ανεξαρτήτως της απόφασης της εκτελεστικής επιτροπής στη σημερινή συνεδρία, οι επαφές μεταξύ των δύο πλευρών θα συνεχιστούν και τις επόμενες μέρες.

Ανώνυμος είπε...

an ton dwsoun tha ehoume apwlies kai sta season ticket metaksi allwn
Η εκτελεστική επιτροπή της ΑΕΚ, θα συνέλθει σε λίγη ώρα (στις 14:00), όπου θα αποφασίσει αν θα αποδεχθεί ή όχι την πρόταση της Ομόνοιας, για παραχώρηση του Πορτογάλου άσου Ρενάτο Μαρκάσα.

Πληροφορίες αναφέρουν οτι το "πακέτο" της πρότασης των πρασίνων της Λευκωσίας, φτάνει στις 150-160 χιλιάδες ευρώ.

Στο συμβόλαιο του Μαρκάσα υπάρχει ρήτρα 250 χιλιάδων ευρώ, αλλά η διοίκηση των κιτρινοπρασίνων, πιθανόν να δεχθεί να ...δώσει τον παίκτη στο "τριφύλλι" με χαμηλότερο ποσό.

Πόλυς Χαραλάμπους

Ανώνυμος είπε...

re pe8kia pou lalite oti kanenas anantiatastatos je ksero go simfonite me to KSEPOULIMA tou marcasa stin omonia ? 160 000 ??
Afou exis anagi ta lefta ( etsi fenete ) san epoulas ton Priso 250 000 ke se omada tou eksoterikou !!
En ksero pistefko pezounte alla pexnithkia piso pou tountin ipothesi ! Gia na katalavete oloi oi dimosiografi athimithikan to kalo tis AEK ke exei 2 meres grafoun oti ke 130 kai 150 en kala mas gia tin epoxi ke ksero go !
An ontos ton dokoun gia mena ksekinoume tin sezon me megali kela !

Ανώνυμος είπε...

Σχεδόν καθημερινά ο Ρενάτο Μαργκάσα έρχεται σε επαφή με τον κόσμο της ΑΕΚ μέσω της ιστοσελίδας που διατηρεί στο facebook. Πολλοί φίλοι της ΑΕΚ τον παρακαλούν και τον καλούν όπως παραμείνει στην ΑΕΚ και τη νέα σεζόν και να μην κάνει δεχτεί την πρόταση την Ομόνοιας.

Ο Μαργκάσα απαντώντας σε μερικές τοποθετήσεις φίλων της ΑΕΚ δείχνει σεβασμό στην ομάδα της Λάρνακας, αλλά και το πόσο πολύ έχει συνδεθεί με τον σύλλογο και τους οπαδούς. «Μου αρέσουν οι οπαδοί και η ομάδα», ανέφερε μεταξύ άλλων, ενώ για το αν θα μείνει ή όχι στην ΑΕΚ, πρόσθεσε: «Πρέπει να τα σκεφτώ όλα. Πρέπει να δω αν όλοι στην ΑΕΚ με θέλουν να παραμείνω. Η απόφαση δεν είναι μόνο δική μου».

Σε ένα άλλο σχόλιο που του έγινε, φίλος της ομάδας του ζήτησε να μην πάει στην Ομόνοια και να αρνηθεί τα περισσότερα χρήματα που θα παίρνει αν μετακομίσει στη Λευκωσία. Η δική του απάντηση ήταν η ακόλουθη: «Τα χρήματα δεν είναι το παν». Μεταξύ άλλων ο Πορτογάλος, σχολίασε «Μέχρι τώρα δεν έχω καμία προσφορά, ενώ ούτε η ΑΕΚ μου πρόσφερε καλύτερο συμβόλαιο», είπε με χιουμοριστική διάθεση ο 25χρονος ποδοσφαιριστής.

Ζ είπε...

κάτι μου θυμίζει το άρθρο ιστοσελίδας που μας έβαλες φίλε "ανώνυμε" πιο πάνω!!!

Ανώνυμος είπε...

RE STAVRW MA GIA POSA XRONIA ENNA SPOUDAZEIS AKOMA? KANEI PARTO PTYXIO SOU TZAI ELA!

Ανώνυμος είπε...

na vgi o sindesmos kai na anakinwsi oti an pwlithi o markasa enexei season ticket!!!h aek den einai tis ektelestikis epitropis en tou kosmou tis!!!afou eixan provlima giati ekaman au3isi tou badget gia metagrafes?!!!
3UPNATE ADERFIS KAI PERIPEZOUN MAS OULLOI TOUTOI!!!
SIMMERA EPREPE NA PAME OULLOI E3W APO TA GRAFEIA GIA DIAMARTIRIA NA KATALAVOUN OTI EN DEXOMASTE 3EPOULIMA TWN PEXTWN!!

Ανώνυμος είπε...

ΑΚΟΥΣΤΕ ΜΕ ΚΑΛΑ, ΣΕ ΛΙΓΟ ΘΑ ΚΛΕΙΣΕΙ Η ΠΟΡΤΑ ΣΤΗΝ ΟΜΟΜΟΙΑ ΓΙΑ ΤΟ ΜΑΡΚΑΣΑ ΑΝΕΒΑΖΟΝΤΑΣ ΤΟΝ ΕΝΘΟΥΣΙΑΣΜΟ ΕΝΟΨΕΙ ΣΙΖΟΝ ΤΙΚΕΤΣ. ΕΙΝΑΙ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΚΟ ΚΟΛΠΟ ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΓΙΑ ΤΑ ΕΙΣΗΤΗΡΙΑ. ΔΕΝ ΘΑ ΔΩΣΟΥΝ ΠΑΙΚΤΗ ΣΗΜΑΙΑ, ΣΕ ΑΝΤΑΓΩΝΙΣΤΗ ΜΕ ΑΥΤΑ ΤΑ ΛΕΦΤΑ. ΜΟΥ ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΠΟΛΥ ΑΦΕΛΕΣ. θΑ ΔΕΙΤΕ...

ΚΩΣΤΑΣ Α.

Ανώνυμος είπε...

Prota apola h omada mas theli refsto gia na mporesi na antepexselthi se kapies alles prosthikes tis omades. Min xsexnate oti uparxi kai o Jason Demetriou pou mpori na pexsi stin thesis tou Marcasa. Den uparxi anfivolia oti persi me tin agwnistiki drastiriotita mas afise olous ekplixtous me tis apodosis tou.
An i omada xriazete lefta gia na feri kapion allo pexti se alli thesi tote nai na ton poulisoume.
O Jason uparxi stin omada mas, diko mas paidi kai mpori fetos na sinexisi apo eki prin ton travmatismo tou.
Ton Priso mporo na ton pouliso kai se 2 xronia otan tha pari kai eurapaika games sta podia tou oxi 250.000 alla akoma kai ta diplasia kai vale opws kaname kai me ton King.
Egw vlepo kai to leo xsana pws o Kroif theli na mas pari mprosta deka xronia kai emeis kleme.
Akomi pistevo an kanoun kai kamia sinfonia na mas dwsoun ton Panagi xtipisoume kai ton Tofa tote i omada tha exi poli vathos kai me Kuprious pextes.
Aftes panta ine prosopikes apopsis.

Papasouzas

Ανώνυμος είπε...

re afu oilloi thelete na mimi o renato opos je go isaste na kamume ena erano? osa mpori o kathenas na enisxisume tin omada.kartero apantisis kai praksis je oi mono logia

Ανώνυμος είπε...

Σύμφωνα με νεότερες πληροφορίες η Ομόνοια έχει αποσύρει το ενδιαφέρον της για την απόκτηση του Ρενάτο Μαργκάσα. Η ΑΕΚ ζητούσε το ποσό της ρήτρας που υπήρχε στο συμβόλαιο του (250.000 ευρώ), όμως και με μια προσφορά κοντά στις 200.000 θα τον παραχωρούσε. Από την στιγμή που η Ομόνοια δεν ήταν διατεθειμένη να πληρώσει αυτά τα χρήματα έκανε πίσω και έτσι εκτός απροόπτου ο Πορτογάλος ποδοσφαιριστής θα συνεχίσει στην ομάδα της Λάρνακας.

Η Ομόνοια στην τελευταία της πρόταση πρόσφερε στην ΑΕΚ το ποσό των 160.000 ευρώ περίπου. Η πλειοψηφία των μελών της Εκτελεστικής Επιτροπής ήταν αρνητική για να παραχωρήσει τον ποδοσφαιριστή με αυτό το ποσό και πλέον ο Μαργκάσα θεωρείται πολύ δύσκολα να μετακομίσει στην Ομόνοια… Πάνος Λάρκος

Ανώνυμος είπε...

Οριστικό τέλος δόθηκε στην υπόθεση Μαρκάσα που εξελίχθηκε σε σίριαλ. Όπως ανέφερε σε τηλεφωνική επικοινωνία που είχαμε μαζί του ο εκπρόσωπος τύπου της ΑΕΚ Νεκτάριος Μαρκέττος, ο ποδοσφαιριστής δεν παραχωρείται. «Δεν μας ικανοποίησε η πρόταση της Ομόνοιας και το θέμα έχει κλείσει. Ο Μαρκάσα δεν παραχωρείται», ανεφερε χαρακτηριστικά ο κ. Μαρκέττος.

Ανώνυμος είπε...

Τoυ Γιάννη Παπαϊωάννου
Ναυάγιο οριστικό υπήρξε τελικά στις διαπραγματεύσεις της ΑΕΚ με την Ομόνοια. Η προσφορά των "πρασίνων'' ήταν πολύ λιγότερη , απο αυτά που ζητούσε η ΑΕΚ σύμφωνα με το ποσό της ρήτρας του ποδοσφαιριστή. Σύμφωνα με τις πληροφορίες μας οι επαφές των δύο σωματείων έχουν τελειώσει πλέον και ο Μαργκάσα θα συνεχίσει στην ΑΕΚ, ενώ η Ομόνοια θα κινηθεί για άλλο ποδοσφαιριστή.Η ΑΕΚ δεν παραχωρησε τον παίκτη διότι η Ομόνοια δεν ανταποκρίθηκε στις οικονομικές απαιτήσεις. Απο την άλλη η ΑΕΚ απο τη στιγμή που είχε επαφές με την Ομόνοια φάνηκε ότι σεβάστηκε τον παίκτη για την όποια του επιθυμία να πάει σε άλλη ομάδα. Από εκεί και πέρα όμως δεν μπορούσε να τον παραχωρήσει σε μια προσφορά που δεν ικανοποιήσε. Ο Μαργκάσα που έχει την εκτίμηση του κόσμου θα συνεχίσει στην ομάδα της Λάρνακας, χωρίς κανένα παράπονο αφού η διοίκηση των κιτρινοπρασίνων έκανε το καθήκον της.

Ανώνυμος είπε...

KATARXAS SINKINITIKI KAI POLI EVSTOXI I ANAKINOSI TON ORGANOMENO MAS! PROTI FORA MIA TETIA SOSTI ANAKINOISI. XILIA BRAVO.

DEFTERO, KATALAVETE EPITELOUS POS GIA NA FTASOUME TOUS MEGALOUS THELOUME XRIMA, XRIMA KAI PALI XRIMA! H EUKOLI LISI ITAN NA POULISOUME TON PRISO H TON MARGASA H OPIODIPOTE ALLO.

H DISKOLI LISI INE NA ERTHI O KOSMOS PIO KONTA! VIOTHISTE OLOI LIPON, O KATHENAS ME OSA PORI, MIA ISFORA, ENAS LAXNOS, ENA SEASON CARD SE ENAS GNOSTO SAS (EXTOS APO TO DIKO SAS).

OLOI PIO KONTA AN THELOUME NA MEGALSOUME EPIDI TO OXI SIMERA GIA MARGASA PORI EUKOLA NA GINEI NAI AVRIO.

OLOI KONTA! NA KANOUME REKOR STA DIARKIAS.

Ανώνυμος είπε...

χαχαχα χαχα χαχα, αναλύσεις τσε κόντρα αναλύσεις που τους ειδικούς...έτο ολάν ο Μαρκάσσα εν πάει πουθενά, δαμέ εννα μείνει!!!

Τούτα εν κόλπα μάρκετινγκ για να νεκατώνουν τα νερά..Αφήστε τα στον Κροϊφ και ξέρει. Αφού ρε παίδες είπατε ότι είμαστε υποδιαίστεροι που ΑΕΛ και Απόλλωνα, πως τερματίσαμεν που πάνω τους;;

Τσε κάτι για το γήπεδο: ΓΙΑ ΝΑ ΠΑΜΕ ΜΠΡΟΣΤΑ ΘΕΛΟΥΜΕ ΓΗΠΕΔΟ...

άτε καλό τρίμερο τσε κατακλυσμό

Kimonmaniac

Ανώνυμος είπε...

Vazei piesh o Portogalos podosfairisths gia na parei metagrafh sthn Omonoia. O Markasa, se dhlwseis sthn «SportDay» tonizei metaksy allwn oti thelei poly na ginei h metagrafh tou sthn Omonoia

Ανώνυμος είπε...

«Θέλω μεταγραφή στην Ομόνοια»

Μπορεί από πλευράς ΑΕΚ να τονίζουν ότι το θέμα Μαρκάσα έχει κλείσει και να ξεκαθάρισαν ότι ο ποδοσφαιριστής δεν παραχωρείται παρά το έντονο ενδιαφέρον από πλευράς Ομόνοιας, ωστόσο η επιθυμία του ίδιου να αγωνιστεί στους «πράσινους», ίσως διαφοροποιήσει τα δεδομένα.
Η SPORTDAY εντόπισε τον ποδοσφαιριστή στην Πορτογαλία και σε χθεσινή τηλεφωνική επικοινωνία ήταν ξεκάθαρος όσον αφορά τις δικές του προθέσεις, τονίζοντας τα εξής: «Έχω πληροφορηθεί για το ενδιαφέρον της Ομόνοιας και θέλω πολύ να γίνει η μεταγραφή αφού θα μου δοθεί η ευκαιρία να αγωνιστώ σε ένα μεγάλο σύλλογο και να παίζω στην Ευρώπη. Είναι το όνειρο κάθε ποδοσφαιριστή να αγωνιστεί σε μεγάλη ομάδα και κάθε χρόνο στις ευρωπαϊκές διοργανώσεις. Ελπίζω ότι θα ξεπεραστούν οι δυσκολίες και θα γίνει η μεταγραφή».
Ο Μαρκάσα μας μίλησε και για την ΑΕΚ τονίζοντας τα εξής: «Πέρασα μια πολύ καλή χρονιά στην ΑΕΚ, έδωσα τον καλύτερό μου εαυτό για να πετύχει η ομάδα τους στόχους της κάτι που καταφέραμε. Ελπίζω να μην σταθεί εμπόδιο η ομάδα μου στη μεταγραφή, να βρεθεί η λύση και να πάω στην Ομόνοια».
Από τη στιγμή που ξεκαθάρισε και η πρόθεση του ποδοσφαιριστή για να μετακομίσει στο «Ηλίας Πούλλος» δεν αποκλείεται να διαφοροποιηθούν τα δεδομένα.
Πανίκος Κωνσταντίνου

Efaithikan toutoi i dimosiografi na gini i metagrafi ! Oute i Omonia tosi epimoni ! Propantos toutoi tou sport fm ( stela sokratous - panikos kostantinou .... ) Diavaste ola ta athra pou egrapsan oi sintaktes tou spor fm tis teleftees meres je en an dite !
genika lalun oti en kala ta lefta , oti ivramen allon kalitero , oti en konta se simfonia , ke tora oti o idios theli na fei !!

SKEFTITE TI MAS PERIMENI TIN NEA SEZON POU TA MME AMAN ARKEPSAMEN ETSI !!!!!!

Ανώνυμος είπε...

«Θέλω μεταγραφή στην Ομόνοια»


Μπορεί από πλευράς ΑΕΚ να τονίζουν ότι το θέμα Μαρκάσα έχει κλείσει και να ξεκαθάρισαν ότι ο ποδοσφαιριστής δεν παραχωρείται παρά το έντονο ενδιαφέρον από πλευράς Ομόνοιας, ωστόσο η επιθυμία του ίδιου να αγωνιστεί στους «πράσινους», ίσως διαφοροποιήσει τα δεδομένα.

Η SPORTDAY εντόπισε τον ποδοσφαιριστή στην Πορτογαλία και σε χθεσινή τηλεφωνική επικοινωνία ήταν ξεκάθαρος όσον αφορά τις δικές του προθέσεις, τονίζοντας τα εξής: «Έχω πληροφορηθεί για το ενδιαφέρον της Ομόνοιας και θέλω πολύ να γίνει η μεταγραφή αφού θα μου δοθεί η ευκαιρία να αγωνιστώ σε ένα μεγάλο σύλλογο και να παίζω στην Ευρώπη. Είναι το όνειρο κάθε ποδοσφαιριστή να αγωνιστεί σε μεγάλη ομάδα και κάθε χρόνο στις ευρωπαϊκές διοργανώσεις. Ελπίζω ότι θα ξεπεραστούν οι δυσκολίες και θα γίνει η μεταγραφή».

Ο Μαρκάσα μας μίλησε και για την ΑΕΚ τονίζοντας τα εξής: «Πέρασα μια πολύ καλή χρονιά στην ΑΕΚ, έδωσα τον καλύτερό μου εαυτό για να πετύχει η ομάδα τους στόχους της κάτι που καταφέραμε. Ελπίζω να μην σταθεί εμπόδιο η ομάδα μου στη μεταγραφή, να βρεθεί η λύση και να πάω στην Ομόνοια».

Από τη στιγμή που ξεκαθάρισε και η πρόθεση του ποδοσφαιριστή για να μετακομίσει στο «Ηλίας Πούλλος» δεν αποκλείεται να διαφοροποιηθούν τα δεδομένα.

Ανώνυμος είπε...

στο καλο ρενατο στο καλο

αμαν θελεις να φυεις οι μονο εν θα σου σταθουμε εμποδιο εννα σε κουντησουμε προς τα εξω τζιολας

Ανώνυμος είπε...

Μπορεί από πλευράς ΑΕΚ να τονίζουν ότι το θέμα Μαρκάσα έχει κλείσει και να ξεκαθάρισαν ότι ο ποδοσφαιριστής δεν παραχωρείται παρά το έντονο ενδιαφέρον από πλευράς Ομόνοιας, ωστόσο η επιθυμία του ίδιου να αγωνιστεί στους «πράσινους», ίσως διαφοροποιήσει τα δεδομένα.

Η SPORTDAY εντόπισε τον ποδοσφαιριστή στην Πορτογαλία και σε χθεσινή τηλεφωνική επικοινωνία ήταν ξεκάθαρος όσον αφορά τις δικές του προθέσεις, τονίζοντας τα εξής: «Έχω πληροφορηθεί για το ενδιαφέρον της Ομόνοιας και θέλω πολύ να γίνει η μεταγραφή αφού θα μου δοθεί η ευκαιρία να αγωνιστώ σε ένα μεγάλο σύλλογο και να παίζω στην Ευρώπη. Είναι το όνειρο κάθε ποδοσφαιριστή να αγωνιστεί σε μεγάλη ομάδα και κάθε χρόνο στις ευρωπαϊκές διοργανώσεις. Ελπίζω ότι θα ξεπεραστούν οι δυσκολίες και θα γίνει η μεταγραφή».

Ο Μαρκάσα μας μίλησε και για την ΑΕΚ τονίζοντας τα εξής: «Πέρασα μια πολύ καλή χρονιά στην ΑΕΚ, έδωσα τον καλύτερό μου εαυτό για να πετύχει η ομάδα τους στόχους της κάτι που καταφέραμε. Ελπίζω να μην σταθεί εμπόδιο η ομάδα μου στη μεταγραφή, να βρεθεί η λύση και να πάω στην Ομόνοια».

Ανώνυμος είπε...

ΜΕ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΙΣΑΝ ΠΟΛΥ ΟΙ ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΜΑΡΚΑΣΑ ΣΤΟΝ ΠΑΝΙΚΟ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ ΣΤΗΝ ΣΠΟΡΤ ΝΤΕΙ, ΑΝ ΑΥΤΕΣ ΕΊΝΑΙ ΟΝΤΩΣ ΕΤΣΙ. ΚΑΤΑΡΧΑΣ ΤΙΣ ΒΡΙΣΚΩ ΛΑΝΘΑΣΜΕΝΕΣ ΑΠΟ ΠΛΕΥΡΑΣ ΤΟΥ ΙΔΙΟΥ, ΑΛΛΑ ΘΑ ΗΘΕΛΑ ΝΑ ΘΙΞΩ ΚΑΤΙ. ΑΦΟΥ Η ΔΙΟΙΚΗΣΗ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕ ΧΘΕΣ ΟΤΙ Ο ΜΑΡΚΑΣΑ ΠΑΡΑΜΕΝΕΙ ΣΤΗΝ ΟΜΑΔΑ, ΤΙ ΕΚΑΝΕ ΚΛΙΚ ΣΤΟΝ ΠΑΝΙΚΟ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ, Ο ΟΠΟΙΟΣ ΔΕΝ ΚΑΝΕΙ ΡΕΠΟΡΤΑΖ ΤΗΣ ΑΕΚ ΝΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΗΣΕΙ ΜΑΖΙ ΤΟΥ. ΘΑ ΤΟ ΕΚΑΝΕ ΚΑΙ ΓΙΑ ΑΛΛΕΣ ΜΕΓΑΛΕΣ ΟΜΑΔΕΣ ΑΝ ΟΙ ΕΚΑΣΤΟΤΕ ΔΙΟΙΚΗΣΕΙΣ ΕΛΕΓΑΝ ΤΟ ΙΔΙΟ? ΑΚΟΜΑ ΜΙΑ ΦΟΡΑ ΦΑΙΝΟΝΤΑΙ ΟΙ ΠΡΟΤΙΜΗΣΕΙΣ ΤΟΥΣ

Ανώνυμος είπε...

OI A8LITIKOGRAFOI PANIKOS KONSTADINOU KAI STELLA SOKRATOUS EXOUN GIA XRONIA PROBLHMA ME THN AEK KAI OXI MONO KAI EINAI ANEPI8IMITOI STHN LARNAKA....

Ανώνυμος είπε...

φίλοι αεκτζήδες είναι πεντακάθαρο ότι οι ομονοιάτες προσπαθούν με κάθε τρόπο να μας πάρουν τον ποδοσφαιριστή και επιστρατεύουν ακόμα και τα μέσα μαζικής ενημέρωσης να το πετύχουν, δεν νομίζω να ήταν ακριβώς έτσι οι δηλώσεις του ρενάτο αλλά πιθανό να είναι διαστρεβλωμένες για να ταράξουν τα νερά και πάλι. αυτοί οι άνθρωποι εκεί στην ομόνοια έχουν πάγια τακτική τους να κάνουν τα πάντα για να αρπάξουν παίκτες από άλλες ομάδες με σκοπό να τις αποδυναμώνουν. καλά κάνουν οι διοικούντες μας να το προσέξουν πολύ καλά αυτό

Ανώνυμος είπε...

Pelekanos gia Markasa: "Ο ποδοσφαιριστής προσεγγίστηκε από εμάς και έχει συγκεκριμένη πρόταση για ανανέωση και επέκταση του συμβολαίου του με αυξημένες απολαβές. Αυτό αφορά τον ποδοσφαιριστή να αποφασίσει».

Ανώνυμος είπε...

i erotisi gia margasa den exi oles tis apantisi pou tha ithela kapios na dosi

i apantisi mou?

AN THELI NA FIGI NA FIGI TORA ALLIOS NA IPOGRAPSI EPEXTASI ME KALITERES APOLAVES

Ανώνυμος είπε...

pos ginete na ipe auta o margasa apo tin wra pou tha peksi kai h AEK stin europi?egw pistevo tha pame poli kalitera stin europi apo tis alles 3 omades.exo apoliti empistosini ston kroif,den tha kani piramata theli diakrisis ine i proti omada pou ksekina san texnikos dieuthintis kai megali mas timi pou ton exoume konta mas. PARTE OLOI ISITIRIA DIARKIAS pistepse kai doste empistosini xoris xrimata den ginete tipota. AEK GIA PANTA.

Ανώνυμος είπε...

re pe8kia oute diastrevlwsi oute mme oute tipote..o marcasa 8elei na fuei..meta pou touto prepei na fuei..en afinoume kanena me to zori..stin aekara pezoun osoi 8eloun na anikoun stin oikogenia tis AEK je agapoun tin..toutos enen etsi..na paei sto kalo..

Ανώνυμος είπε...

Οι δημοσιογράφοι της ΣπορτΝτεη/ΣπορτΕφΕΜ, πανίκος κωνσταντίνου και κούνιος, έχουν πρόβλημα με την ΑΕΚ.
Ακούω καθημερινά την εκπομπή που αρχίζει στις 4μμ, και συχνά τις εκπομπές που κάνει ο κούνιος και έχω διαπιστώσει τα εξής:
-Ποτέ δεν έχουν μιλήσει για την ΑΕΚ. Ακόμα και όταν τους στέλλω σμσ (τουλάχιστο 2 σμσ την ημέρα) ποτέ δεν τα σχολιάζουν. Δοκιμάστε το να δείτε (σμς στο 2323). Έτυχε ακόμα και να μου απαντήσουν στέλλοντας μου σμς για να μην αναγκαστούν να πουν κάτι καλό στον αέρα για την ΑΕΚ.
-Δεν μίλησαν ποτέ για τον Κροιφ! ούτε για το πόσο σημαντική είναι η παρουσία του στην ΑΕΚ αλλά και στο νησί μας. Κατ' εμένα ο Κροιφ όχι μόνο συμβάλλει στην ενδυνάμωση της ΑΕΚ αλλά αλλάζει και το πως ενεργούν οι υπόλοιπες ομάδες (βασικά τους μαθαίνει).
-Προσπαθούν συνεχώς να μειώσουν την ομάδα μας τονίζοντας επιμελώς και επανειλημμένα ότι είναι μια νέα ομάδα, χωρίς ιστορία ξεχνώντας ότι είμαστε μια ομάδα από τους ιδρυτές της ΚΟΠ (ενίοτε αναφερόμενοι σε μικρές ομάδες βάζουν σ' αυτές και την ΑΕΚ). Έστω και αν μετά χωρίσαμε και ξαναενωθήκαμε, η Ιστορία ΠΟΛ-ΑΜΟΛ-ΕΠΑ-ΑΕΚ είναι ΜΙΑ!!! Η ΑΕΚ Είναι η Σύγχρονη Αθλητική Ιστορία της Ελληνικής Λάρνακας. Οφείλουν όλοι να το καταλάβουν, να το χωνέψουν, να το σεβαστούν και να πάψουν να προσπαθούν να μας βλάψουν.

Κανένας δεν μπορεί να τα βάλει με την ΜΕΓΑΛΗ μας ιστορία, η ΑΕΚ είναι ο συνεχιστής ενός ένδοξου παρελθόντος και αυτό φοβίζει, ιδιαίτερα τώρα που και πάλι πρωτοπορεί.

Είμαι σίγουρη για ένα πράγμα: ότι και να γίνει με το θέμα Μαρκάσα, η ομάδα μας θα συνεχίσει να υπάρχει και να δυναμώνει!

ΕΝΩΜΕΝΟΙ-ΜΠΟΡΟΥΜΕ
ΕΝ ΤΗ ΕΝΩΣΗ Η ΙΣΧΥΣ
ΓΙΑ την ΑΕΚ και την Πόλη μας

Αντιγόνη

Ανώνυμος είπε...

Μπραβο ρε Αντιγόνη!Ότι ειπες εκφράζει εμενα και ολη την οικογενεια της ΑΕΚ με τα χιλια! Η αναφορά σου σε Ελληνικη Αθλητική Ιστορια της πολης μας της Λαρνακας ειναι κατι που πρεπει να αναδειξουμε και να προβαλουμε. Προταση μου να αναδειξουμε σε επιτιμους προεδρους (τιμής ένεκεν) σε μια ωραια εκδηλωση με πολους αποδεκτες τους ήρωες μας: Μιχαλάκη Παρίδη και Πετράκη Κυπριανου της ΕΟΚΑ για νακλεισουμε πολλα στοματα και να θυμισουμε σε όλη την Κύπρο ότι η Ιστορία μας δεν ξεκινα απο το 1994 αλλά από το 1924 ημερομηνια ιδρισης του ΠΟΛ,όταν αλλες πολεις της Κυπρου είχαν ακουστα το Ποδοσφαιρο και τον αθλητισμό!

Παντα Σκαλιώτης! Παντα ΑΕΚ!
Βαρνάβας!

Ανώνυμος είπε...

Eklisame os tora 5 pextes .... Perimenoun ta diarkias gia na arkepsoun oi anakinosis !!!

Pou jina pou grafounte mes tes efimerides oute ta misa na pistefkete gia 2 logos !!
1) Oloi mas kseroume oti kanenas mes tin kipro en mas xonefki !!! ( to giati en aksion aporias )

2) Je i diikisi mas kami kolpou8kia gia na dimiourgisoun enan klima etsi oste na poulisoun oso to dinaton perisotera diarkias !

Ανώνυμος είπε...

en dinaton na efantastikan jintes dilosis tu margaca? en fanero oti theli na pai.je tora na pai je muxti.distixox den ine to idio i aek me tin omonia..en na gerefkume pextes je na men vriskume.je men petate sta sinnefa. je kanenas pextis en agapa tin aek

Ανώνυμος είπε...

BRAVO ANTIGONI!!!

PREPEI NA VROUME TROPO TA OSA EIPE I ANTIGONI NA GRAFONTE STON TYPO

AUTA PREPEI NA DIAVAZOUN OI NEOI GUA NA KATALAVOUN OTI I AEK EXEI MEGALI ISTORIA I OPOIA SE KAMIA PERIPTOSI DEN PREPEI NA SVISTI.

DEN KATALAVO GIATI OLOI OI TITLOI TOU POL KAI TIS EPA DEN VRISKONTE STO OIKIMA TIS AEK. OLI ISTORIA PREPEI NA PROVALLETE PANTOU

Ανώνυμος είπε...

Όλοι οι τίτλοι και η ιστορία της ΕΠΑ και ΠΟΛ είναι στο οίκημα του σωματείου. Ποιος σας είπεν ότι δεν είναι; Πηγαίνεται αν θέλετε να τους δείτε.

Τάντο

Ανώνυμος είπε...

Αν πράγματι ο Μαρκάσα έκανε τις δηλώσεις που του αποδίδονται περί επιθυμίας του να πάει στην Ομόνοια, τότε θα πρέπει να τον αφήσουμε να φύγει αφού πάρουμε τα ανταλλάγματα που μπορούμε υπό τις περιστάσεις. Στο μεταξύ όμως, δεν θα πρέπει να αγωνίζεται με την ομάδα. Έχουμε και εμείς ως ΑΕΚ, αλλά και άλλες ομάδες, οικτρά πείρα του τι σημαίνει να έχεις στην ομάδα σου παίκτη-δορυφόρο άλλης ομάδας, ιδιαίτερα όταν πρωταγωνιστείς ή θέλεις να πρωταγωνιστήσεις ... Τα ευκόλως εννοούμενα παραλείπονται. Ας μάθουμε όμως πρώτα το τι ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ συμβαίνει και αν όντως είναι επιθυμία του παίκτη μας να μεταγραφεί στην Ομόνοια.

Ανώνυμος είπε...

ma ti les re file? piges sto somatio pote? exi mia vitrina tous titlous tis EPAs mia vitrina tou titlous tou POL kai mia vitrina tous titlous tis AEK se ola ta athlimata.

Ανώνυμος είπε...

oi titloi ine sto oikima omos den 8eorunte titloi ts aek pu 8a eprepe. . .

Ανώνυμος είπε...

NA SAS PO EGO TI EGINE ME TO MARGACA? THELOUME NA TON PULISUME KAI O MARGACA EN THELI.JE O LOGOS PU TO PEZUN ETSI TAXA EN TON PULUME KLP EN GIA NA MEN XASUME PU TA SEASON TICKETS.THA DITE

Ανώνυμος είπε...

OTI THELI As kamei o margasa..i aaxaristia en megalo prama gi auto kalitewra na figei opos oloi oi alloi prodotes poy efian gia mia kaliteri poria ke eidame ta xairka tous sto telos..makari na piasti stin omonia..to thema eineai oti i dioiksi mas en ksortoni na klisi ena epxti.exi pano pou ena mina na anakoinosei ena pexti..kathe lio lalei mas na [perimenoume allo `0 meres..ena ksekinisi to protathlima kew na laloun perimente...........ke to alo me to mirtakobits exi protasi laleoun stin lefski pou dio serbikes omades san pos kai ai i aek den iparxei..enexoume ipothesi pragmnatika..mia zoi ta idia

Ανώνυμος είπε...

re 10:51 g ton margaca enexis idea.lalo s to egw p 3erw enampou ginete.en krima na milas etsi gia ton margaca

Ανώνυμος είπε...

esi re file 10.51 dld mporis na analaveis ti 8esi tou croyff? men anniete to stoma sas je na lalite 3imarologia! o a8ropos en o sotiras mas an to ekatalaves re koumpare. sto kato kato esi ti ekames gia ta oikonomika tis omadas? eshis season o3a egorases to laxeio ton 1000 euro? ate re kopelia kripsete je lio. aniete to stoma sas je katigorite opion 8imi8ite. je ne file m an ton 8eli i partizan i i lefski en mporoume na ton piame epd vastoun parapano mas. piene esi doke ta rialia re magka! dld ti m lalis? na piamen ton messi re? posa? 100 xiliades? na antagonistoume me tin berca? na skefteste prin milisete re. eimaste mia omada p tr anaptissete je seastite ti doulia p kamni toutos o a8ropos je i dioikisi genikotera. epanalamvano. esi ti ekames gia ta oikonomika tis omadas? gia na laleis etsi eimai siouros oti TIPOTE den ekames... je men m peis ekames gt en se pistefko. KRIPSETE LIO ENEN ANTROPI. SEVASMO STI DOULIA P KAMNI O A8ROPOS. ELEOS

Ανώνυμος είπε...

AFISTE TON CROYFF NA KAMEI TIN DOULIA TOU KAI GIA TON MARGACA ,O MARGACA DEN EINAI I AEK KAI I AEK DEN EINAI MARGACA GIAVTO AMA THELI KAI EKEINOS AS PAEI STIN OMONOIA KAI NA EPISTREPSI GONATISTOS PISO


SAGLIS

Ανώνυμος είπε...

Είμαστε ωραίοι ούλλοι μας...αναμασούμε το τι λέει ένας δημοσιογράφος που το Super Sport FM, ο οποίος δημοσιογράφος είναι ΟΜΟΝΟΙΑΤΗΣ γέννημα, θρέμμα και τούτο σας το λέω 1000% εξακριβωμένο...

Άρα τι περιμένουμε δηλαδή; Ο άνθρωπος εξυπηρετεί άλλα συμφέροντα. Η Ομόνοια έχει οικονομικό πρόβλημα, για αυτό μείωσε τους παχουλούς μισθούς των παιχτών της. Ο Αλωνεύτης δεν δέχτηκε και έφυγε. Νομίζετε ότι οι άλλοι παίχτες εννά τους κόφτει να παίξουν μάππα τωρα; Δαμέ με παχουλούς μισθούς εν επαίζαν, τσε εννά παίξουν τωρά που πιάνουν τα μισά;;;

Δαμέ στην Κύπρο για τους δημοσιογράφους υπάρχουν 3 ομάδες να ασχολούντε τσε ξέρουμε ποιές εν τούτες. Οι αχάπαροι και στενόμυαλοι, σε σωματιακά πλαίσια δημοσιογραφίσκοι της Κύπρου, εν εκαταλάβαν ακόμα ποιός είναι μες την ΑΕΚ...

Εν ο ΚΡΟΙΦ ρε αχάπαροι...όξα κάμνουν πως εν καταλάβουν;; Αλλά ξέρουν τι σημαίνει ΚΡΟΙΦ για αυτό ούλλοι τους κτυπούν την ΑΕΚ. Έτσι και αλλιώς εν τσε είμασταν μες το καταστημένο τσε την παράγκα της Κ.Ο.Π. Για αυτό, ειδικά τωρά που βλέπουν να κτίζετε μια ΑΕΚ δυνατή, ΕΝ ΤΟΥΣ ΑΡΕΣΕΙ. Ενώ στην Ολλάνδία και Ισπανία η ΑΕΚ αναφέρετε συχνά στα ΜΜΕ στην Μπανανία που ζούμε προσπαθούν να μειώσουν ότι χτίζετε σε αυτή την ομάδα τα τελευταία 2 χρόνια.

Να θυμίσω τι είπε ο Κροίφ: ΤΟΥΧ ΧΡΟΝΟΥ ΘΑ ΦΤΙΑΞΩ ΜΙΑ ΑΕΚ ΠΟΥ ΘΑ ΚΕΡΔΙΖΕΙ ΚΑΙ ΤΟΥΣ 14 ΠΑΙΧΤΕΣ ΜΕΣΑ ΣΤΟ ΓΗΠΕΔΟ ΠΟΥ ΘΑ ΠΑΙΖΟΥΝ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΗΣ...

Μήπως είναι τυχαίο που είπε ο Κροίφ έτσι;;;

Kimonmaniac

Ανώνυμος είπε...

re eksanarotisa kati kai kanenas en apanta,giati en kamnumen ena erano na voithisume tin omada?i mono parapona kai logia? kartero apantisis

Ανώνυμος είπε...

Exete kani to 8ema mpourdello me ton Markaca oto 8eli o kathenas lalai kai kalaidai...Fkaloume ta ma8kia monoi mas.
As ine na figi na pai sto kalo oute egw oute eseis apofasizete !
den exei allo thema na poume.
H omada etimazete na pai Eurwpi kai emeis kleme gia ton Markaca. Eprepe na imaste perifanoi gia tin exsodo mas stin EU kai emeis kleme kai malwnoume metaxsi mas :) Etsi kanoume.
O kathe enas exi tin diki tou apopsi all oxi na grafi kai m@@@@@IES ! !
Vreste kanena allon 8ema.
Papasouzas

Ανώνυμος είπε...

etoimastite gia anakoinosis AEK MIA ZOI

Ανώνυμος είπε...

anakoinoseis potr re se ena minaaaaaaa...

Ανώνυμος είπε...

en na mathoume tis metagrafes mas stis 14 Iouliou !!!! Sto imixrono :)
En tha tous ksekinisi en tha eine 100% etimi :)

Ανώνυμος είπε...

ena tousa nakoinosoume meta tin proti pou ena bgoun ta season tickets...did an ta parousiasoume ta season tickerts 10 tou ioili simeni perimenoume mexri tote...ena exoun ke tris proponisis sta podia tous gia tin europi..anti na assxolounte me tin omada o nous tous eine pos na bgaloun lires pou ta season tickrts.mono na dioxnoume pektes ke na maste konta se pextes..exi dio mines paei i idia koubneta..kanei olan ebbarethikamee..an exete pekti klisto pete to kek kanei ti diafora ena kamei..ektos ke an eine o mesi.......

Ανώνυμος είπε...

re ston OMONOIA SPORT FM en palefkounte oi aathropoi !!
grafoun kathe mera 3 - 4 a8ra " iper " tis metagrafis tou markasa stin omonoia !
ipan mas en kala ta lefta
kathe mera ena a8ro oti pai omonoia
oti o kroif en exi provlima ke ksero go !
Etsi opos pan an ontos gini i metagrafi pou en na parousiasi ton pextin i omonoia pou tin mian en na krata o markasa tin fanella je pou tin alli en nan o panikos kostantinou , h i stella sokratous !
malon i stella sokratous ! Efai8ike re koumpare touti geneka na ton pari stin omonoia !

Ανώνυμος είπε...

kamete ligi ipomoni re eginikete oulloi proponitaraes tora? pioi eisaste eseis na krinete to croyff valte ligi glossa mesa sto stoma sas .persi eimaste 2 katigoria eseis pou katigorate pou eisaste emfanistikete ksafnika fetos kai enna ta krinete oulla

saglis

Ανώνυμος είπε...

kai gia pion vgazoun tes lires re 3.43? gia ton eauto tous? ti les re? iparxi megali oikonomiki krisi kai opos oles tis omades kai i diki mas omada exi provlimata. oi pextes tha anakinothoun me ta season cards perki sinkinithi o kosmos mas. to anfivalo diladi.

akou poji na katigorisis tin doikisi. iparxoun pextes klisti. ti tha kerdisi me ton na anakinothoun? apla tha ikanopithi o egoismo sou i tha xaris ligo mexri na zitas tin epomeni anakinosi? ego thelo na anakinothoun pextes eki pou prepei gia na voithithi i omada mas. oxi apla gia xari tis anakinosis. o apollonas posous pextes eklise? (1) , i omonoia? (1,2?), to apoel? (2) kai i aek (3). mono i ael pou ta kani thalasa kathe xrono anakinose sxedon olous tous pextes. etsi ine to sixrono podosfairo. theli sosto marketing. as elpisoume tha sinkinithoi o kosmos mas.

anakinothike o koulis pavlou. eh kai ti egine? to xexasame oloi. eki pou prepei tha anakinothoun oi pextes.


giati den apantas tou 12.17 para na katigoras tin doikisi pou ine paidia tis AEK oloi? file 12.17 to ithio thema ixa thesi ego persi kai paraligo na mou siroun petres etho mesa. den alazoume file. imaste skaliotes mizeroi. exi merikous pou zitoun anakinosis gia na apofasisoun an tha paroume season card, zitoume anakinoisis diladi gia na voithisoume tin omada mas.

o marios ellinas persi zitise 2000 diarkias. poulisame 1100. 2000 zitise kai fetos i dikisi, ego sas leo tha ftasoume to poli 1300. to poli. etsi mizeroi imaste.

iparxoun pextes klistoi. kante ipomoni gia to kali tis AEK.

ego file 12.17 ime mesa kai kano kai tin arxi an thes. 50 euro apo mena. theli organosi omos. theli pories sta katastimata, sto somatio, stous dromous. 500 atoma na vroume na valoun pou 50 euro (meso oro) ine 25000 ! den simeni fisika oti prepi oloi na valoun 50 euro. an kanoume sosti doulia enas katastimatarxis gia paradigma pori na thosi 100euro kai enas nearos 10euro anti 50. to thema ine na asxolithoume sosta kai oloi mazi.

oso gia ton margasa file papasouza pourdelo ekame to thema o pextis kai oxi emis. o margasa to ekame pourzelo dixnonxtas axaristia. den sevastike tin apofasi tis dioikisis pou aporipse tin protasi tis omonoias. den sevastike to sinvolaio tou, ton kosmo alla oute kai ton kroif.

AEK1994

Ανώνυμος είπε...

tora emilise o ekprosopos tipou tis aek ke eipe oti pote den klsiame ton mirtakovits ke oti iparxi oikonomiki diafora..gia na deite pioi mas douleukoun damesaaaaaaaa..to paramuthi sinexizete

Ανώνυμος είπε...

ΤΟΤΕ ΦΙΛΕ 6.52 ΓΙΑΤΙ Ο ΜΡΤΑΚΟΒΙΤΣ ΔΕΝ ΕΚΛΕΙΣΕ ΑΛΛΟΥ ΤΟΣΟ ΚΑΙΡΟ, ΕΙΤΕ ΚΥΠΡΟ Η ΣΤΟ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟ; ΠΡΩΤΟΣ ΣΚΟΡΕΡ ΤΗΣ ΚΥΠΡΟΥ ΚΑΙ ΠΕΡΝΑ ΑΠΑΡΑΤΗΡΗΤΟΣ? ΔΕΝ ΝΟΜΙΖΩ. ΑΠΛΑ ΘΑ ΕΡΘΕΙ ΜΑΖΙΚΗ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΜΕ ΤΑ ΔΙΑΡΚΕΙΑΣ ΚΑΙ ΤΟΤΕ ΘΑ ΣΙΩΠΗΣΕΤΕ ΟΛΟΙ. ΔΕΝ ΝΟΜΙΖΩ Η ΠΕΡΣΙΝΗ ΠΟΡΕΙΑ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΑΥΤΗ ΠΑΡΑΜΥΘΙ Η ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ Ο ΙΔΙΟΣ Ο ΚΡΟΙΦ? ΕΑΝ ΦΤΑΣΑΜΕ ΣΤΟ ΣΗΜΕΙΟ ΝΑ ΘΑΒΟΥΜΕ ΤΟΝ ΚΡΟΙΦ ΔΕΝ ΕΧΩ ΤΙΠΟΤΕ ΑΛΛΟ ΠΑΡΑ ΝΑ ΠΩ ΟΤΙ ΕΙΜΑΣΤΕ ΚΟΜΠΛΕΞΑΡΕΣ. ΘΑ ΤΡΙΒΟΥΜΕ ΤΑ ΜΑΤΙΑ ΜΑΣ ΚΑΙ ΘΑ ΤΟ ΔΕΙΤΕ. ΟΣΟΝ ΑΦΟΡΑ ΤΟΝ ΜΑΡΚΑΣΑ, ΠΑΡΟΛΟ ΠΟΥ ΕΙΜΑΙ ΦΑΝ, ΑΝ ΕΚΑΝΕ ΤΙΣ ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΝΑ ΠΑΕΙ ΣΤΟ ΚΑΛΟ ΚΑΙ ΘΑ ΧΑΘΕΙ ΚΑΙ ΑΥΤΟΣ ΟΠΩΣ ΠΟΛΛΟΙ ΑΛΛΟΙ ΠΟΥ ΑΦΗΣΑΝ ΤΗΝ ΑΕΚ ΓΙΑ ΤΟ ΚΑΛΥΤΕΡΟ...

ΥΠΟΜΟΝΗ ΚΑΙ ΣΙΖΟΝ ΤΙΚΕΤΣ...

ΚΩΣΤΑΣ Α.

Ανώνυμος είπε...

Αχ βρε ΑΕΚ 1994.
Μαζί σου με 1000 στην ιδέα. Σε νοιώθω γνήσιο ΑΕΚτζή όντως. Αλλά επέτρεψέ μου.
Τί λες για μιζέριες και μιζέριες συνεχώς βρε φίλε. Μίζερος είναι ο τρόπος που χαρακτηρίζεις τον κόσμο μας. Που θεωρείς προτετελεσμένο γεγονός ότι δεν θα πουλήσουμε διαρκείας και ότι ναι έτσι είμαστε επειδή είμαστε "μίζεροι σκαλιώτες"
Σορρυ φίλε μου.
Δεν πουλιούνται έτσι διαρκείας και ούτε με αυτή την νοοτροπία πάμε μπροστά.
Ο Σκαλιώτης είναι περήφανο άτομο. Είναι πρωτοπόρος. Αποδικνύεται μέσα από την ιστορία της πόλης μας. Αυτό ακριβώς πρεσβεύει και για μένα το γεγονός ότι είμαι ΑΕΚτζής.
Γουστάρω που είμαι ΑΕΚτζής!!! και αν θα πάμε μπροστά και να μαζέψουμε τον σκαλιώτη - να ΜΑΣ μαζέψουμε - πρέπει να τους συνεπάρουμε με ενθουσιασμό για την ιδέα της ΑΕΚ.
Μία πόλη
Μία ιδέα
Μία ομάδα!
Με αυτό το μόττο θα πάμε μπροστά, με αυτό θα μαζευτούν τα διαρκείας και οι συνεισφορές. Δουλειά μας είναι καθημερινά να πρεσβεύουμε τις αξίες τις ομάδος μας. Δουλεία μας είναι να φέρουμε από ένα διαρκείας ο κάθε ένας μας. Από 1100 μπορούν να γίνουν 2200
Αυτή είναι η δική μας δουλειά.
Στα υπόλοιπα όλα συμφωνώ μαζί σου.
Δική μας δουλειά αυτή που προείπα, δουλειά της Διοίκησης να χτίσει οργάνωση και δουλειά του Κρόυφ να στελεχώσει ομάδα
Και χρησιμοποιώ εσκεμμένα την λέξη να "στελεχώσει" ομάδα.
Επειδή ΟΜΑΔΑ της ΑΕΚ είμαστε ΕΜΕΙΣ
Οι οποιοιδήποτε παίχτες χρησιμοποιούνται είναι απλά ένα μέσο για να πετυχαίνει η ΟΜΑΔΑ μας τον σκοπό της: να γίνεται όλο και καλύτερη και να φαίρνει περηφάνεια με τις επιτυχίες της σε αυτή την πόλη!!
Προσωπικά χ*****α πότε και ποιοι θα ανακοινωθούν ως παίχτες τις ομάδας. Προτιμώ (όπως και πέρυσι) να μίλησω τελικά στο γήπεδο παρά να κοκορεύομαι στους οποιοσδήποτε Ανορθωσιάτες, Ομονοιάτες κτλ κτλ ότι έχω κλείσει τον τάδε και τον δύνα

Μία πόλη
Μία ιδέα
Μία ομάδα!

Γουστάρω που είμαι ΑΕΚτζης!

Κώστας

Ανώνυμος είπε...

EROTISI : Pos ginete ne fkeni i diikisi ke na lali oti ta oikonomika tou somatiou en ok , oti mono 56 000 itan to ellima tis xronias , oti en na exoume 300 000 megalitero budget .....
ke na imaste mes ta 3 somatia tis a katigorias pou mas epivlithike EMPARKO metagrafon ?????
Kapios mas peripezi en nomizete ???

Ανώνυμος είπε...

file kosta avrio otan den xeperasoume ta 1300 - 1400 tha me thimitis oti imaste mizeroi skaliotes?

Όπως ανακοίνωσε η ΚΟΠ μεταξύ των σωματείων που έχει επιβληθεί εμπάργκο μεταγραφών είναι και η ΑΕΚ. Κάτι τέτοιο όμως διαψεύδουν κατηγορηματικά στην ομάδα της Λάρνακας, καθώς όπως ισχυρίζονται έχουν δοθεί όλες οι αποδείξεις ότι έχουν γίνει οι απαραίτητες πληρωμές και έτσι δεν υπάρχει κανένα θέμα. Στην ΑΕΚ θεωρούν ότι πρόκειται για λάθος εκ μέρους της ομοσπονδίας.


AEK1994

Ανώνυμος είπε...

Φίλε 2:12 ετοποθετήθηκε η διοίκηση και είπε πως πρέπει να ήταν λάθος της ΚΟΠ που ανακοινώθηκε και η ομάδα μας. http://www.protathlima.com/content/league/story.jsp?league_id=1&id=75383

Ο φίλος 3:43 είναι ο συνηθισμένος ΠΟΛ/ΑΕΜ μαρωνίτης γιατί κάθε φορά γράφει άλλα των άλλων τζιαι οι λέξεις του εν ενωμένες ώρες ώρες.

Φίλε 6:42 είμαι μέσα και εγώ σε περίπτωση τέτοιας εκστρατείας. Αλλά πιστεύω πως με συνεργασία διοίκησης και του Α.ΣΥ.ΦΙ μας θα υπάρχει πιο μαζική αγορά season tickets και οικονομική βοήθεια.

Εμπιστοσύνη στη διοίκηση.
Εμπιστοσύνη στον Κρόιφ.
Στήριξη και αγάπη στην ΑΕΚΑΡΑ μας!

AchEco

Ανώνυμος είπε...

den miloume gia ta season cards file Acheco. miloume gia mia kinisi oikonomikis stirixis. oute me voithia tou sindesmou oute me vioithia tis doikisis. apla mia omada 40 - 50 atomon na organothoun kai na kanoun erano gia tin omada.

xerete ti simasia tha exi stin diokisi an tous paroume ena sevasto poso as poume 15,000 - 20,000? gia paradigma pori na ine i oikonomiki diafora pou xorizi tin protasi tis omonoias ston margasa apo ton mistho pou tou prosferi i AEK. (leo ena paradigma)

alla theli poli organosi kai plano kai pola atoma. oxi mono nearous.

Ανώνυμος είπε...

lathos tis KOP kopelia mou en eina !
2 endexomena
1 ) en ali8ia ke ontos xrostoume ke peripezi mas i diikisi !

2 )Exi dikeo i diikisi ke kati allo pezete enantion tis omadas mas !! 90% - 10% Pou en an pezoume fetos tora na dite !! Tha mas kapsoun !

Ανώνυμος είπε...

ime o 12:17

ego prosopika dilono oti tha kamo isfora 200 euro an apofasisete damesa na kamete erano gia tin omada pou agapume para na murmurume oulloi pu giro.kartero apantisis kai kani murmura
panikos

Ανώνυμος είπε...

http://www.politis-sports.com/cgibin/hweb?-A=87571&-V=onlinenews MARGACA STA PRASINA... STANA8EMA RE
EKAMETE TON MARGACA = SERGIO RAMOS

Ανώνυμος είπε...

Η ΑΕΚ μετά την επάνοδο της διέθεσε 32.300 εισιτήρια και παρουσιάζει σημαντική αύξηση σε σύγκριση με την περίοδο 2008/2009.

Τότε η ομάδα της Λάρνακας διέθεσε 18.065 εισιτήρια και πέρσι στο Πρωτάθλημα Β’ Κατηγορίας, 8.451 εισιτήρια.
Σε σύγκριση με την τελευταία χρονιά που αγωνίστηκε στην Α’ Κατηγορία, ο απολογισμός για την ΑΕΚ δείχνει αύξηση 14.235 εισιτηρίων.


Σύμφωνα με τα στοιχεία της ΚΟΠ, η ΑΕΚ διέθεσε το μεγαλύτερο αριθμό εισιτηρίων στο παιχνίδι της πρεμιέρας με την Ομόνοια (5.676), ενώ τα λιγότερα εισιτήρια (157) διατέθηκαν στο τελευταίο παιχνίδι της β’ φάσης με αντίπαλο την Ανόρθωση.

Αναλυτικά ο αριθμός εισιτηρίων που διέθεσε η ΑΕΚ στους εντός έδρας αγώνες του Πρωταθλήματος Marfin Laiki 2010/2011:

Α’ ΦΑΣΗ
ΑΕΚ-ΟΜΟΝΟΙΑ: 5.676
ΑΕΚ-ΔΟΞΑ: 1.135
ΑΕΚ-ΕΘΝΙΚΟΣ ΑΧΝΑΣ: 1.147
ΑΕΚ-ΑΠΟΠ/ΚΙΝΥΡΑΣ: 1.105
ΑΕΚ-ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ: 1.541
ΑΕΚ-ΕΡΜΗΣ: 1.039
ΑΕΚ-ΑΝΟΡΘΩΣΗ: 4.338
ΑΕΚ-ΑΠΟΛΛΩΝΑΣ: 2.083
ΑΕΚ-ΑΛΚΗ: 1.639
ΑΕΚ-ΑΠΟΕΛ: 4.749
ΑΕΚ-ΑΕΛ: 998
ΑΕΚ-ΕΝΩΣΗ: 1.021
ΑΕΚ-ΑΕΠ: 727

Β’ ΦΑΣΗ
ΑΕΚ-ΑΠΟΕΛ: 4.424
ΑΕΚ-ΟΜΟΝΟΙΑ: 471
ΑΕΚ-ΑΝΟΡΘΩΣΗ: 157

Από τις 32.300 εισιτήρια διατέθηκαν 22.995 κανονικά και 9.305 μαθητικά εισιτήρια.

Gia osous fonazoun oti o kosmos enen konta stin omada ke oti o kosmos tis AEK en voitha tin diikisi !! Alla parapano gia osos miloun gia nootropies tou skalioti ke M@%@kies ! Kani re evarethikamen sas !!

Ανώνυμος είπε...

den katalava ti enois file 8.50

Ανώνυμος είπε...

file paniko to na KANETE pou ipes eprepe na itan na kanoume! oloi mazi, 50, 60 atoma na organothoume kai na paroume se 10 meres enas sevasto poso stin doikisi. ego ime 30aris kai dilono oti ine mesa me mia sosti kai dinati organosi pou tha prokalesei paradigma gia allous opadous. MONO ME SOSTI ORGANOSI OMOS KAI POLA ATOMA ME SOVARI DOULIA.

AEK1994

Ανώνυμος είπε...

Μπράβο ρε φίλε 8:50, (βάλλε και κανένα ψευδόνυμο)οι αριθμοί ΔΕΝ λεν ψέματα. Εν περιττό να πούμε ότι έχει και κάτι Πεζοπορομαρωνίτες που μπαίνουν δαμε τσε τάχα εν έχουν εμπιστοσύνη τις διοίκησης τσε διάφορα άλλα σάπια...

Η ΑΕΚ αλλάζει προς το καλύτερο..τσείνοι που εν τους αρέσει για αυτό κατσιαρίζουν τσε στέλλουν αρνητική ενέργεια...

Πάμε μπροστά ρε, καταλάβετε το επιτέλους,,,

Κimonmaniac

Ανώνυμος είπε...

akoute pello senario:
-margasa stin omonoia: 180 k
-mirtakovic stin lefski: kamia 150 k
-kostantinou AEK
-ollandos bomba AEK
-pintado gia allagi AEK

vourate mas...

Ανώνυμος είπε...

epoulisame ton margaca re pedia

Ανώνυμος είπε...

giati bravo re kimonmanic? ti ipe o 8.50 kai tous les bravo? leme bravo sta isitira? me doxa (eixe pano pou 4000 kosmo an thimaste) kai kopsame 1135? ine omada i aek mas na kovi 1135 isitira? vale kai tou 1000 diarkias, oi ipolipoi 1500 xeris pos mpenoun? mouxtidies file mou.

giafto sas leo, den agapoume tin omada mas.

den xero an katalavate, sta istiria ine mesa kai to isitiria pou kovoun oi antipaloi mas otan erxonte g.s.z

sta mikra match na krinete, opou den xepernoume ta 1500.

giati lete bravo den katalava???

Ανώνυμος είπε...

re file 7:18 pou en sou aresan ta 33 000 isitiria ???
na prosgiothoumen lio nomizo !
Ti ise ?? omonoia oksa apoel ke thelis 150 000 isitiria ! re dame i anorthosi ke i ael ekopsan 50 000 pou exoun toso kosmo !!
tosi imasten ti na kamoumen !!!!
me tes epitixies en na kerdisoume je allous opadous alla oi ekamamen mian xronian omada ke theloume 100 000 isitiria !
I diikisi en prepi na exi kenena parapono pou ton kosmo tis AEK !
giati je pafo epien je lefkosia je pantou ! dame me tin doksa sto makario mes to shioni epirame pano pou 1000 atoma ! me tin omonoia mes to gsp ( enomiza oti itan na pagoso pas tin karekla ), pale epiramen kosmo !!!
ke kati kipela kati filika 20 euro isitirio o kosmos itan jiame omos !
kati laxia gia ton king ke ksero go ....


ke exoume ke ta pio akriva isitiria fetos idete to enen !!
20 euro ke 12 to mathitiko !!!

Ανώνυμος είπε...

enas akomi prodotis feugei apo tin aekkkk...tora pou tha erti na parakala na erti piso oi portes tha eine oles klistes....gia sou markasa ke tha ta ksanapoume lian sintomos.....

Ανώνυμος είπε...

Na ithela na po gia tin metagrafi tou prodoti pou o idios ithelen na figi pu tin omada mas kai toso kero epoulan mas opadilikki. En keros na katalavoume pos osoi erxonte stin omada mas kai den einai gnisioi Aektzides,mian fasi otan tous vrethi efkeria na fioun. O kirios toutos,itan agnostos ospou irten stin omada mas kai nai itan o pio statheros mas pextis kai eniothamen oloi pos einai fanatikos pextis kai opados. Omos,molis tou edothiken i efkeria theli na fii. I omada mas en ithelen na ton dosi, en o idios pu theli. Na pai sto kalo kai efxome opos polloi alloi na fai ta moutra tou. Thelo na sixaro ton King o opios dextike miosi kai apodixe mas pos nai sevete tin omada mas. Renato margasa go f....urself!!!

Ανώνυμος είπε...

file 9.58 ta 33,000 den ine mono oi opadoi mas. ine kai antipaloi opadoi pou irthan g.s.z

otan vlepo 1100 isitira me doxa,axna, apop kinirias kai ola ta alla match pou o antipalos den ixe kosmo OXI DEN ME IKANOPIEI.

Ανώνυμος είπε...

ne re koumpare en je ipa oti 33 000 en i opadoi mas ! alla lalo sou de tin ael , de tin anorthosi , pou exoun toso kosmo ipotithete ekopsan 50 000 ( oi monon oi opadoi tous ) ke men nomizete oti exoun polla parapano diarkias pou emas ! ekopsamen sxedon diplasia pou tin teleftea fora pou imasten a katigoria !

Ανώνυμος είπε...

men xexnas ti poria ekame i anorthosi kai ti pori ekame i ael. emis ton proto giro kaname protathlitismo. telospanton, i gnomi mu file ine oti theloume pio megali prospathia!

tha doume kai sta season cards. makari na xeperasoume ta 1500 epidi tha gini megali prospathia apo tin doikisi me ekplixis. gnorizo ti sou leo file.

sinfono apolita me to filo 10.11
o kinglsey aporipse kaliteres protasis apo alles omades kai epistrepe stin aek. den epexe oso perimename kai amesos me tin proti dextike tin misi ston mistho tou.

o margasa? aporipse i doikisi tin protasi kai vgike kai ipe ta dika tou. na pae sto kalo kai ego prospopika tha ton vrizo!
den sevastike to sinvolaio tou, den sevastike to plano tou kroif, den sevastike ton kosmo tis aek pou ton letrepse!

Ανώνυμος είπε...

O jordi kroif edeikse gia alli mia fora to ithos kai ton epaggelmatismo pou ton diakatexei. Ekane dilwseis sto protathlima.com gia ton margasa kai den edeikse katholou enoxlimenos opos oi perissoteroi apo emas alla antithetos milise me ta kalitera logia gia ton renato ton eyxaristise kai eipe oti kathe podosfairistis that ekane kati tetoio.
Kanenas allos paragontas stin kipro den tha ekane tetoies dilwseis se periptosi pou tou efeyge enas protoklasatos podosfairistis kai auto apodeikniei oti o anthropws einai poli mprosta.
Paidia o kroif apodelei to megalitero kefalaio gia tin aek kai tha prepei na ton diafilaksoume os kori ophalmou gia na minei polla xronia stin omada mas

Ανώνυμος είπε...

"Roel van Hemert RKC will offer to '

7 June 2011 · Comment on this Story
Place on twitter

Ipswich Town defender was one of these days Roel van Hemert an offer to do. The Dutchman, who has two seasons for Lierse SK suits, has a contract expires, and says in talks with voetbalkrant.com that he was not unwilling to return to his native state.

"It is true that Waasland Beveren has proposed, but also the foreign AEK Larnaca I proposed in my pocket. Lommel United, Portsmouth, and William II would also propose the following days. So it remains to be seen what will ultimately be, "said the Dutchman.

Geleleger.nl

Roel van Hemert

Age 26

Height 1.81 m
Playing position Right back
Club information
Current club Lierse
Number 24

Ate na doume an kataferoume na doume pios tha erthi stin Skala mas !



Papasouzas Ela Aekara mou

Ανώνυμος είπε...

12.35 exis dikio file. protognores oi dilosis tou kroif. spania diavazoume etsi dilosis stin kypro. auto tha pei epankelmatismo.

stin arxi me piraxe poli pou xasame ton margasa alla simera ime tis ideas oti sto telos tha leme kalitera pou efige. idi ta prota dimosievmata miloume gia megalo podosfiaristi.

Ανώνυμος είπε...

re kopelia kati asheto
8oro tis teleftees meres mes ta diafora site to apoel pou arkepse proetimasia ke eproseksa oti genika oi stoles tous en exoun lathos ! ke ksero oti oi opadoi tous mporoun na ta gorasoun !
Emas giati en kamoun re koumpare ???
Je mis stin Puma imaste !
Osi epiete stin boutique persi ixe kati pseftoformes ke tis faneles tis omadas ipotithete !
Nomizo an efkalan etsi pramata itan an gorasi polis kosmos ! ( enoite oi chipopramata )

Genika thelo na po extos pou tin emfanisi tis omadas na fkaloun je tipote allo !!

Ke nomizo ke ton kirion en oi idies me tou apoel ke apapoti ekatalava ke tis ael to idio ena na kamoun !
Giati oi ke se emas !

An exi kanena damesa pou kseri kanenan tis diikisis as tou pi tipote !!

dite ti enoo

http://www.shootandgoal.com/UserFiles/Image//PIC201569.jpg
http://www.shootandgoal.com/UserFiles/Image//PIC833826.jpg
http://www.shootandgoal.com/UserFiles/Image//PIC760211.jpg
http://www.shootandgoal.com/UserFiles/Image//PIC363455.jpg

Ανώνυμος είπε...

εαν δεν ηταν 200% σιγουρος ο cruyff οτιθα μας εφερνε καλυτερο του τοτε δεν θα τον πασαρισκαμεν της ΧοΧο.

Ανώνυμος είπε...

tha sifwnisw me ton 6:10
as fkaloun kamia stoloua wraia na foroume re paidkia
kai na sasoun llio tzino to maxazi, na feroun tipote pou na aksizei na to piaeis

Ανώνυμος είπε...

Την πιο σπουδαία μεταγραφή στην ιστορία πραγματοποίησε το απόγευμα της Δευτέρας (20/06) η Καρμιώτισσα.

Σύμφωνα με δημοσίευμα της Λεμεσιανής ιστοσελίδας, www.limassolsports.com απέκτησε τον Νταβίντ Οπάρα ο οποίος αγωνίστηκε στο παρελθόν στην ΑΕΚ και τον Άρη.

DIORTHOSTE ME AN EXO LATHOS. ITAN METAGRAFI TOU SAVVA KAI AFTI?

ETSI GIA NA MIN XEXNOMASTE.

Ανώνυμος είπε...

IPAME 2 ATOMA IDIES KAI GNOMES GIA ERANO KAI TO AFISATE OS EKEI? KAI META LETE DEN IMASTE MIZEROI.

THA DEITE KAI POS THA PAN TA DIARKIAS. MAKARI NA FTASOUME 1300

Ανώνυμος είπε...

allos pano re kopelia ! tountous maltezous exomen tous easy ! pamen AEKARA ! Persi ekamamen tin kipro na paramila fetos irten i sira tis evropis !!!!

Ανώνυμος είπε...

ανακοινωθηκε ο Μιλιαν
που είστε άπιστοι θωμαδες

Ανώνυμος είπε...

Ανακοινώσαμε και τον Μιρτα, έτσι να τα λέμε για κάποιους μίζερους εδώ μέσα ..

Ανώνυμος είπε...

e kopelia i proti tis aek eine pempti i paraskeui...ke o mirtakobits en gia dio xronia i gia tria xronia pou eklise..to site tis aek leeei gia tria

Ανώνυμος είπε...

re posoi ena pame malta

Ανώνυμος είπε...

to maxazi sasum to re kopelia esis pu lleite gia ts stoles je to maxazi.

Ανώνυμος είπε...

GIA 3 XRONIA

Ανώνυμος είπε...

to erano ti egine pou legame? miname sta logia pale?

Δημοσίευση σχολίου

Σχόλια με ακατάλληλο περιεχόμενο δεν θα δημοσιεύονται.

Παρακαλούμε όπως βάζετε ΟΝΟΜΑ ή ΨΕΥΔΩΝΥΜΟ για να δημοσιευθεί το σχόλιό σας.

 

© Copyright A.E.Kition blog 2010 -2011 | Design by Herdiansyah Hamzah | Published by Borneo Templates | Powered by Blogger.com.