News Update :

Τρίλιζα

Πέμπτη 2 Ιουνίου 2011

Τριών παικτών δεν έχει ξεκαθαρίσει ακόμα το μέλλον στην ΑΕΚ. Πρόκειται για τους Λαμπρόπουλο, Θεοφίλου και Πιντάδο. Πιο κάτω σκιαγραφείται η κάθε περίπτωση ξεχωριστά…



Λαμπρόπουλος
Ο Γιώργος ήρθε στην ΑΕΚ στη χειρότερη στιγμή της ιστορίας της, όταν έπεσε κατηγορία. Γρήγορα ξεχώρισε με την παρουσία του, την τεχνική του κατάρτιση και τα αθλητικά του προσόντα. Ήταν βασικό και αναντικατάστατο μέλος της περσινής ομάδας, αλλά φέτος λόγω των πολλών ποιοτικών παικτών που ήρθαν έχασε το… «διαρκείας» στην ενδεκάδα. Φυσικά ρόλο έπαιξαν και οι τραυματισμοί του. Σχεδόν σε όλο το Β’ γύρο ήταν τραυματίας! Παρόλα αυτά ο προπονητής τον υπολόγιζε και τον υπολογίζει και για τη νέα σεζόν. Ο Κάανεν τον μετέτρεψε σε… πασπαρτού αφού τον έβαζε από κεντρικό αμυντικό ως επιθετικό! Όντως ο Λαμπρόπουλος μπορεί να ανταπεξέλθει σε όλες τις γραμμές του γηπέδου. Σήμερα ο Γιώργος τείνει προς οικειοθελή αποχώρηση. Πληροφορίες τον θέλουν αφενός να είναι ευχαριστημένος από την κατάσταση στην Κύπρο (μισθός και συνθήκες) και αφετέρου χολωμένο από τις λιγοστές του παρουσίες. Επιθυμεί να αγωνίζεται περισσότερο και κατά πάσα πιθανότητα είναι γι’ αυτό που δεν ανανεώνει με την ΑΕΚ. Το θέμα όμως είναι υπάρχει κάποια ομάδα που μπορεί να του εγγυηθεί μόνιμη θέση στην ενδεκάδα; Κι αν αυτή η ομάδα παλεύει για σωτηρία και δεν έχει προοπτική, αξίζει να το ρισκάρει;
Να μείνει; 3/5





Θεοφίλου
Ο Κρίστης αγαπήθηκε από τον κόσμο λόγω του αστείρευτου πάθους του. Πραγματοποίησε έναν εξαιρετικό Α’ γύρο αλλά ο κακός Β’ γύρος της ομάδας τον παρέσυρε και αυτόν. Με τα χρώματα της ΑΕΚ έκανε σπουδαία παιχνίδια. Τόσο ανεβασμένος ήταν που όλοι τον θεωρούσαν σίγουρο για κλήση στην εθνική, πράγμα που δυστυχώς δεν έγινε. Είναι άξιον απορίας πως το όνομά του συζητείται για αποχώρηση. Θεωρώ πως ο Κρίστης πρέπει να παραμείνει. Είναι Κύπριος, ταλαντούχος, παθιασμένος και ιδιαίτερα συμπαθής στους φιλάθλους. Υπάρχει άλλος Κύπριος που μπορεί να τον αντικαταστήσει επάξια στην ΑΕΚ; Ή μήπως θα φέρουμε κι άλλο έναν ξένο στη θέση του; Ο Θεοφίλου δέχθηκε πρόταση για μείωση αποδοχών και ελπίζω πως θα τη δεχθεί για να παραμείνει!
Να μείνει; 5/5







Πιντάδο
Ο «Ταύρος» κέρδισε το όσκαρ ατυχίας της ομάδας μας. Πήρε τη θέση του συμπατριώτη του (και όχι κακού) Αρνάλ Κόντε αλλά η μοίρα μόνο 6 παιχνίδια τον άφησε να παίξει. Ήταν στο ματς με τον Ολυμπιακό στο ΓΣΠ που γύρω στο 25’ ένας παίκτης του Ολυμπιακού τον… «θέρισε» και τον άφησε εκτός μέχρι και τώρα. Πάντως μέσα σε 6 παιχνίδια κατάφερε να σημειώσει 4 τέρματα (2xΔόξα, Εθνικό, Αποέλ). Η ανανέωση της συνεργασίας είναι ευχή και των δύο πλευρών αλλά όχι δεδομένη. Ανήκει στη Σουόνσι και ως εκ τούτου τίποτα δεν μπορεί να θεωρηθεί σίγουρο. Από την άλλη όμως, ακόμα κι αν τελικά συνεχίσει στην ΑΕΚ, πόσο βέβαιοι είμαστε ότι θα παρουσιαστεί όπως ήταν πριν τον τραυματισμό; Η εμπειρία δείχνει ότι ποδοσφαιριστές που παθαίνουν τόσο σοβαρούς τραυματισμούς δεν επανέρχονται όπως ήταν πριν. Απλά θυμηθείτε παραδείγματα από την Κύπρο όπως: Παουλίστα, Μιροσάβλιεβιτς, Τζέισον Δημητρίου, Γκόμεζ κ.ά. Ένας τραυματισμός δεν σε αφήνει να ησυχάσεις ακόμα και όταν αναρρώσεις. Σήμερα σύμφωνα με τις πληροφορίες υπάρχει αμοιβαία επιθυμία για συνέχιση της συνεργασίας αλλά πρέπει να περιμένουμε την Αγγλική ομάδα για την απόφασή της. Σίγουρα ευχόμαστε να παραμείνει ο Ισπανός αλλά πρωτίστως να καταφέρει να βρει το «χαμένο» του εαυτό!
Να μείνει; 4/5

Share this Article on :

2 ΑΕΚΤΖΗΔΕΣ ΜΙΛΗΣΑΝ! ΓΡΑΨΕ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΣΟΥ ΕΔΩ!:

Ανώνυμος είπε...

O Theofilou fevgi, opws mallon efige pleon kai o Labropoulos:
Παρελθόν πρέπει να θεωρείται ο Κρίστης Θεοφίλου για την ΑΕΚ. Ο Κύπριος διεθνής αμυντικός είναι πλέον γνωστό ότι δεν έμεινε ικανοποιημένος από την πρόταση που δέχθηκε για ανανέωση του συμβολαίου του (με μειωμένες απολαβές) και παρόλο που επιφυλάχθηκε να απαντήσει, πολύ δύσκολα θα παραμείνει στο ρόστερ της ομάδας της Λάρνακας. Ο Θεοφίλου φαίνεται ότι θα μελετήσει και τις τυχόν προτάσεις που έχει από άλλη ή άλλες ομάδες, όπου η μία ενδεχομένως να είναι ο Άρης, και ανάλογα θα απαντήσει. Αν λάβουμε όμως υπόψη και το γεγονός ότι έχει διαμηνυθεί στον ποδοσφαιριστή από πλευράς ΑΕΚ ότι ο Γιόρντι Κρόιφ ψάχνει για πρωτοκλασάτο δεξιό αμυντικό και δεν θα είναι πρώτης επιλογής αλλά πάγκου, τότε μας οδηγεί στο συμπέρασμα ότι δύσκολα θα παραμείνει. Στην ΑΕΚ θεωρούν ότι δεξί μπακ μπορεί να παίξει και ο Ντίμεχ και σε συνδυασμό ότι θα αποκτήσουν παίκτη, όπως αναφέραμε, στη θέση αυτή, ο Θεοφίλου δεν θα είναι στα πλάνα του Τον Κάανεν για ενδεκάδα και ενδεχομένως οι δρόμοι των δύο πλευρών να χωρίσουν. Η παρουσία του Κρίστη Θεοφίλου στην ΑΕΚ δεν θα λέγαμε ότι ήταν αποτυχημένη· αντίθετα, ήταν από τους παίκτες που διακρίθηκαν, παρόλο που στον β΄ γύρο και μετά έχασε τη θέση του στη βασική ενδεκάδα. Διακρίθηκε για το δυναμισμό του αλλά σίγουρα στην ΑΕΚ έχουν άλλα σχέδια και αν σίγουρα ο διεθνής αμυντικός θα αποτελέσει παρελθόν από την ομάδα, θα το μάθουμε λίαν συντόμως. Πάντως, με τα δεδομένα που δημιουργήθηκαν, πολύ δύσκολα θα παραμείνει στην ομάδα της ΑΕΚ. (Sigmalive)

Ανώνυμος είπε...

FILE Z AN IXERES TA SINVOLAIA POU EXOUN OI PEXTES POU APOXOROUN ISOS NA ALAZES TIS VATHMOLOGIES SOU.

OPIOS THELI O KROIF NA FIGI AS FIGI !!!

AN KAI OUDIS ANTIKATASTATOS TO SIMANTIKO INE OTI THA MINOUN OI

MARGASA, HOFLANT, PRISO, LINSON, VAN NTIAK, PINDATO, GOMEZ

KANTE IPOMONI AKOMA 10, 12 MERES KAI ETIMASTITE GIA BOMBES

Δημοσίευση σχολίου

Σχόλια με ακατάλληλο περιεχόμενο δεν θα δημοσιεύονται.

Παρακαλούμε όπως βάζετε ΟΝΟΜΑ ή ΨΕΥΔΩΝΥΜΟ για να δημοσιευθεί το σχόλιό σας.

 

© Copyright A.E.Kition blog 2010 -2011 | Design by Herdiansyah Hamzah | Published by Borneo Templates | Powered by Blogger.com.