News Update :

Νέστωρ => εκ του νεομαι = επιστρέφω

Κυριακή 14 Νοεμβρίου 2010

Σε ένα παιχνίδι ακατάλληλο για καρδιακούς, η ομάδα μας για τρίτη φορά στο πρωτάθλημα επέστρεψε από την κόλαση στον παράδεισο ανατρέποντας το σκορ με το αγαπημένο της 2-1. Πρωταγωνιστές και σωτήρες μας αρχικά ο Χόφλαντ με μαεστρικό χτύπημα φάουλ και στη συνέχεια ο νεαρός Νέστωρας Μυτίδης με άπιαστο σουτ...



Όπως ετυμολογεί και το όνομά του λοιπόν, ο Νέστωρ επέστρεψε το χαστούκι που δεχτήκαμε από τον Ερμή, στέλλοντάς τον αυτόν και τον προπονητή του πιο κοντά στον πάτο. Ίσως τώρα είναι ευκαιρία για τους «φτεροπόδαρους» να βάλουν «φτερά στα πόδια» του Κασιανού και να βρουν κανένα προπονητή της προκοπής.

Ομολογώ πως δεν το πίστεψα ούτε στιγμή πως θα πάρουμε το παιχνίδι, ούτε καν πως θα ισοφαρίσουμε γιατί κακά τα ψέματα, στο μεγαλύτερο μέρος του αγώνα η ομάδα μας δε βλεπόταν. Κύρια αιτία της μέτριας απόδοσης θεωρώ πως είναι η απουσία του Γκόμεζ, ενός από τους εγκέφαλους του παιχνιδιού της φετινής ΑΕΚ, αλλά και η κατώτερη των προσδοκιών απόδοση του Κιγκ. Ο προπονητής μας άργησε να σηκώσει παίκτες για προθέρμανση σαν να μας έλεγε είμαι ευχαριστημένος με αυτά που βλέπω. Και εκεί που δεν το περίμενε σχεδόν κανείς, έκανε πάλι το θαύμα του. Άλλαξε τον προβληματικό και φλύαρο Σιένκελ με τον Ντίμεχ, του οποίου ανέθεσε και το ξεκίνημα των επιθέσεων και προώθησε ελαφρώς τον Χόφλαντ. Έριξε το Λαμπρόπουλο μεσοεπιθετικά αντί του Θεοφίλου για να βάλει μπάλα κάτω αλλά να κερδίσει και μονομαχίες στα ψηλά, και τέλος έριξε το νεαρό και ταλαντούχο Μυτίδη στη θέση του Κιγκ για να βάλει φωτιά στις εξέδρες του ΓΣΖ. Δε θα ήταν υπερβολή να λέγαμε ότι με τις αλλαγές που έκανε ο Τον Κάανεν στο τελευταίο τέταρτο βλέπαμε μια ΑΕΚ με σύστημα 3-5-2.

Είναι πολύ σημαντικό να μπορείς να παίρνεις παιχνίδια που φαίνονται χαμένα και που δεν εντυπωσιάζεις με την απόδοσή σου, αν θέλεις να ονομάζεσαι μεγάλη ομάδα. Το θέμα είναι να ωριμάσει η αμυντική μας συμπεριφορά και να σταματήσουν οι τόσες εκνευριστικές λόμπες άμυνας-επίθεσης αφού η ομάδα μας έδειξε πως όταν βάλει μπάλα κάτω γίνεται πιο απειλητική.

Μια ολόκληρη εντεκάδα ποδοσφαιριστών έχει βρει δίχτυα φέτος ισοζυγίζοντας την όχι τόσο καυτή γραμμή κρούσης που διαθέτουμε. Η πολυφωνία στην επίθεση είναι ένα από τα ατού μας μιας και ο τρόπος παιχνιδιού της ΑΕΚ φέτος δεν μπορεί και δεν είναι της φιλοσοφίας του να φορτώνει τις αντίπαλες εστίες ένας ή δύο επιθετικοί. Πολύ σημαντικό συστατικό για μια πρωταγωνιστική πορεία το ότι όλοι σκοράρουν! Δίχτυα δεν έχουν βρει μόνο οι Μαρκάσα, Θεοφίλου, Πρισό, Ντίμεχ, Ιωάννου, Δημητρίου και Νέγκρι!!!

Το έλεγε ο Κάανεν για το Μυτίδη ότι είναι αστέρι και επαληθεύτηκε. Νέα μεταγραφή λοιπόν για την ομάδα μας στα μέσα Νοεμβρίου! Πολύ καλή η απόδοση του Κόντε, αν και δεν ταίριαξε η χημεία του με τον Όπερ. Δαιμόνιος όπως πάντα ο Πρισό έκανε πολλά ρήγματα στην άμυνα του Ερμή. Αρχηγός με τα όλα του ο Χόφλαντ, παθιασμένος όπως πάντα ο Μαρκάσα, πολλή δουλειά στο κέντρο από Λίνσεν και Βαν Ντάικ. Μέτριο παιχνίδι από Θεοφίλου, Κιγκ και Σιένκελ. Η εντεκάδα ενόψει του επόμενου αγώνα με το Παραλίμνι θα έχει πολύ ενδιαφέρον. Για να δούμε λοιπόν τι εκπλήξεις θα μας ετοιμάσει ο Ολλανδός αυτή τη φορά...



Share this Article on :

4 ΑΕΚΤΖΗΔΕΣ ΜΙΛΗΣΑΝ! ΓΡΑΨΕ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΣΟΥ ΕΔΩ!:

Ανώνυμος είπε...

Θα ήθελα να πω την άποψη μου για τις διαμαρτυρίες του Ερμη Αραδίππου. Πρώτα από όλα, μετά το 2-1 υπέρ τις ομάδας μας ο διαιτητής έβγαλε την μάσκα και άρχισε να μην σφύρα τίποτα υπέρ τις Αεκ. Αν είναι δυνατόν, να παίζουμε στην έδρα μας μπροστά από 4 χιλιάδες κόσμο και να μας άδικα η διαιτησία ώστε να μην κερδίσουμε.
Και να έχουμε τον προπονητή του Ερμη να λέει για την διαιτησία. Και ρωτάω τον Sir. Μήπως ήταν σε άλλο γήπεδο η έχει πρόβλημα με τα ματια του? Αν έχει πρόβλημα με τα ματια του τότε τον δικαιολογώ και μπορώ να του συστήσω οφθαλμιάτρους, εάν όχι να πάει σπίτι του και να σταματήσει να τα βάζει με την Αεκ.
Λίγος σεβασμός στην πόλη σου κύριε, σε προσλάβαμε την χρονια που πέσαμε κατηγορια και έχεις και εσύ μερίδιο ευθύνης. Δείξε τουλάχιστον λίγο σεβασμό σε μια ομάδα που θα ζήλευες να ήσουν μέλος.

Ανώνυμος είπε...

O KATHENAS LALEI OTI THELEI SE TOUTON TO TOPO
DIAMARTHRETE GIA NA RIKSI STAXTI STA MATIA TOU MASTROU TOU.
GIA AYTON TON LOGO DEN THA KANEI KATI STI ZOI TOY.
AS PAEI NA KANEI TO PIATO TIS GLASTRAS STIN ANORTHOSI O KASIANOS

Ανώνυμος είπε...

Κοπελια παλε καλα που ενομιζεν πως ο Λινσεν ειχε κιτρινη και δεν του εδωκε ολοισια κοκκινη. Ετσι ενεργειες δεν βοηθουν την ομαδα.

Ανώνυμος είπε...

gia sas filoi mou. gia sas sinpolites mou.
gia sas se olous pou 2 xronia travisame ta xeirotera kai fovomastan me tin ithea oti xasame tin AEK mas.

IXA PEI META TIN ISOPALIA ME OLYMPIAKO OTI TIPOTE DEN XATHIKE OTAN MERIKOI ANISIXOUSAN. IXA PEI OTI OPOS DEN KERDISAME TIN AXNA KAI PIGAME META KAI KANAME 2 NIKES ME ALKI KAI PEGEIA, TO IDIO POROUS NA KANOUME KAI META TIN ISOPALIA ME OLYMPIAKO ME NIKES PANO SE AEL KAI ERMI. ETSI KAI EGINE!

gia ton ermi tha kano mono ena mikro sxolio. otan erxese me 8 pextes amina (3 koftes) 2 eletherous (fabinio kai wender) kai ena prothimeno (goeano) tote i mira sou ine grameni.

gia tin dietisia?
KIRIE KASSIANE AN ISOUN DIAVASMENOS KAI ESI KAI O TERMATOFILAKAS SOU, THA IXERES (FOUL TOU HOFLANT ME ALKI STO DOKARI) POS THA EXTELESI TO FOUL APO EKINO TO SIMEIO O HOFLANT. ALLA DEN SOU PERNA. AN DEN EMPENE TO FOUL THA XANAME.

GIA TIN APOVOLI TOU LINSON? DILADI AN EFEVGE O LINSON THA ALAGE KATI? IXAME ISOFARISI KAI IXAME 5 ME 10 LEPTA NA VALOUME GOAL. O ERMIS ETSI KALIOS THA KATHOTAN PISO NA KRATISI TO 1 - 1. EITE ME 10 EITE ME 11 EMIS THA PEIZAME MONO. NAI FANIKAME TIXERI STIN EXTELESI TOU MITIDI. TO LEO AFTO EPIDI ENO ME AEL NIOTHAME OTI POROUSAME NA NIKISOUME AFOU PEZAME KALITERA KAI I AEL EPEZE ANIXTA, XTES DEN FENOTAN OTI PORI NA KERDISOUME AFOU OLOS O ERMIS ITAN PISO STIN AMINA.

I OMADA MAS EXI 11 SKORER SE 10 PEXNIDIA. EXOUME MEGALES DINATOTIES. SPOUTHEOUS PEXTES. BRAVO STON KROIF. BRAVO STON KAANAN. BRAVO STIN DIOIKISI. BRAVO SE OLOUS.

O KOSMOS...VELITIOMENOS. STO G.S.Z EXOUME PROVLIMA KAI PREPEI OLOI POU MPENOUME ETHO NA VOITHISOUME TIN KATASTASI. O KATHENAS TOUS TRIGIRO TOUS. XTES IXE VELITIOSI. PREPEI NA KANOUME TO G.S.Z EDRA. O KATHENAS NA LEI SINEXOS TOUS TRIGIRO TOUS NA SIKOSTOUN PANO KAI NA FONAXOUN.

MIA KALI PROSPATHIA ALLA ASTOXI..THELI XEIROKROTIMA KAI OXI KRINIA! MIA DISKOLI STIGMI THELI STIRIXI KAI OXI KRINIA, ENA KAKO APOTELSMA THELI KAI PROXIMO APO TON KOSMO NA ALAXI.

XTES IMASTAN KALI. THELI VELTIOSI OMOS.

PAO STA ARNITIKA.
KATA TIN GNOMI MOU EXOUME 2 PROVLIMATA. O SENKEL EMENA MARESI ALLA DISTIXOS THIMIZI.....SKEVO. KATHE PEXNITHI KANI MIA SOVARI KELA. KAI ME AEL EKANE KELA KAI EVTIXOS DEN EGINE TO 2 - 0, KAI ME DOXA EKANE EVTIXOS DEN EGINE TO 0 - 1 STO DOKARI TIS DOXAS. EXOUME PROVLIMA EKI.

TO DEFTERO PROVLIMA INE O MAGOS MAS. INE POLI PISO KAI THELI THOULIA. I KATASTASI TOU DEN DIORTHONETE APO TIN MIA MERA STIN ALLI. THELI THOULIA.

AEKARA GIA PANTA STO PLEURO SOU.

Δημοσίευση σχολίου

Σχόλια με ακατάλληλο περιεχόμενο δεν θα δημοσιεύονται.

Παρακαλούμε όπως βάζετε ΟΝΟΜΑ ή ΨΕΥΔΩΝΥΜΟ για να δημοσιευθεί το σχόλιό σας.

 

© Copyright A.E.Kition blog 2010 -2011 | Design by Herdiansyah Hamzah | Published by Borneo Templates | Powered by Blogger.com.