News Update :

Game plan AEK - ΕΡΜΗΣ

Σάββατο 13 Νοεμβρίου 2010

Συχνά λέμε πως δεν υπάρχουν εύκολα και δύσκολα παιχνίδια και σε ένα βαθμό αυτό ισχύει. Θεωρώ όμως πως το παιχνίδι με τον Ερμή δεν πρέπει να φοβίζει τη φετινή Α.Ε.Κ. Με τη δυναμική που έχει αυτή τη στιγμή θα πρέπει να καθαρίσει το συγκεκριμένο ματς με τον ένα ή τον άλλο τρόπο. Το κίνητρο ειδικά για αυτήν την αγωνιστική είναι πολύ δυνατό: η δεύτερη θέση στο βαθμολογικό πίνακα εφόσον το ντέρμπι Ομόνοια – Ανόρθωση έρθει ισόπαλο...



Analyze the plan: Στην περίπτωση που ο προπονητής μας κατεβεί με το γνωστό του σύστημα 4-2-3-1 τότε οι έντεκα αναμένονται να είναι οι ακόλουθοι:



Θεωρώ μεγάλη απώλεια τον τραυματισμό του Γκόμεζ και ελπίζω αυτό να μην επηρεάσει την κυκλοφορία της μπάλας που μέχρι στιγμής είναι εκπληκτική. Αντικαταστάτης του κατά πάσα πιθανότητα θα είναι ο Σόουζα, εφόσον είναι έτοιμος αγωνιστικά, αλλιώς θα δούμε τον Πρισό που επιστρέφει μετά την τιμωρία του. Θεωρώ πως ο Τον Κάανεν θα προτιμήσει τον Παουλίστα αντί του Πρισό, που μαζί με τον Κιγκ και τον Σόουζα θα πλαισιώνουν τον Όπερ. Καμιά άλλη αλλαγή δεν προβλέπεται στην αρχική εντεκάδα, όμως να μην παραξενευτούμε αν ο προπονητής μας κατέβει με σέντερ φορ τον Κόντε αντί του Όπερ, λόγω της καλής αγωνιστικής κατάστασης που διανύει. Ιδιαιτερότητα του παιχνιδιού η παρουσία του παλιού γνώριμού μας (και καταραμένου) Κασιανού στον πάγκο του Ερμή που του εύχομαι κάθε αποτυχία έτσι ώστε ο Ερμής να βρει κανέναν προπονητή της προκοπής για να ανακάμψει. Επίσης ο Κατσής είναι ένα δικό μας παιδί στο ρόστερ του Ερμή που δυστυχώς δεν παίρνει καθόλου ευκαιρίες.

Unlock the match ®: Οι εκμετάλλευση των στημένων φάσεων θεωρώ πως είναι το κλειδί του συγκεκριμένου αγώνα. Στο παιχνίδι του κυπέλλου κερδίσαμε γύρω στα 12 κόρνερ και μόνο ένα εκμεταλλευτήκαμε. Λογικά θα κερδίσουμε αρκετά στημένα στον αγώνα με τον Ερμή τα οποία πρέπει να εκμεταλλευτούμε για να σκοράρουμε. Κάποιοι παίκτες-κλειδιά του Ερμή πρέπει να κλειδώσουν από τον προπονητή μας για να μην τους αφήσουμε να κάνουν το παιχνίδι τους. Δε νομίζω πως ο Ερμής θα κατεβεί με επιθετικές βλέψεις αν και ο Τον Κάανεν αυτό βλέπει. Πρέπει να κλείσουμε τον Ερμή στα τετράγωνά του από νωρίς και να σκοράρουμε μέσα στο πρώτο τέταρτο του αγώνα έτσι ώστε να διαχειριστούμε το σκορ στη συνέχεια και να διευρύνουμε το σκορ.


Pre-match πρόβλεψη: Δεύτερος αγώνας φέτος για την Α.Ε.Κ. που δε θα δεχτεί γκολ. 1-0 στο ημίχρονο, 3-0 τελικό με τον Άλαν Σόουζα να χρίζεται σκόρερ μαζί με τον Όπερ και τον Χόφλαντ.


Share this Article on :

2 ΑΕΚΤΖΗΔΕΣ ΜΙΛΗΣΑΝ! ΓΡΑΨΕ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΣΟΥ ΕΔΩ!:

Ανώνυμος είπε...

σκανδαλο ο Μυτιδης να μην ειναι στην Εθνικη Ελπιδων και να ειναι μεσα αλλοι που δεν παιζουν καν βασικοι στα δευτερα των ομαδων τους.

Ο μονος νεαρος Κυπριος επιθετικος με χρονο συμμετοχης στη πρωτη κατηγορια ειναι εκτος Εθνικης ενω ειναι μεσα παιχτες που δεν καταφερνουν να μπουν στην 18αδα της ΠΑΕΕΚ!!!!!

Ανώνυμος είπε...

O ΜΥΤΙΔΗΣ ΚΛΗΘΗΚΕ ΣΗΜΕΡΑ ΣΤΗΝ ΕΘΝΙΚΗ ΑΝΤΡΩΝ!!!

Δημοσίευση σχολίου

Σχόλια με ακατάλληλο περιεχόμενο δεν θα δημοσιεύονται.

Παρακαλούμε όπως βάζετε ΟΝΟΜΑ ή ΨΕΥΔΩΝΥΜΟ για να δημοσιευθεί το σχόλιό σας.

 

© Copyright A.E.Kition blog 2010 -2011 | Design by Herdiansyah Hamzah | Published by Borneo Templates | Powered by Blogger.com.