News Update :

Game plan A.E.K. - Ολυμπιακός

Σάββατο 30 Οκτωβρίου 2010

Περισσότερο από το ένα τέταρτο της κανονικής διάρκειας του πρωταθλήματος έχει περάσει με την ομάδα μας να εξακολουθεί να βρίσκεται στα ψηλά και να ατενίζει με αισιοδοξία τη συνέχεια. Κοβμικής σημασίας είναι το παιχνίδι με τον Ολυμπιακό στην έδρα μας καθώς κατά τη γνώμη μου πρόκειται για μια από τις καλύτερες ομάδες φέτος, έστω αν αδικείται από τα μέχρι στιγμής αποτελέσματα. Η ομάδα του Τακτακαλά έπρεπε τουλάχιστον να πάρει ισοπαλία από την Ανόρθωση αφού έχασε πάμπολλες ευκαιρίες και αδικήθηκε από τη διαιτησία. Πήρε επίσης ισοπαλία 2-2 από την Ομόνοια έτσι χρειάζεται πολλή προσοχή αφού όπως δήλωσε ο προπονητής μας έχει πολύ καλή μεσοαμυντική γραμμή αλλά και η επίθεσή της δεν πάει πίσω.




Analyze the plan: Με τον Σόουζα να παραμένει παροπλισμένος η εντεκάδα δεν αναμένεται να αλλάξει από την προηγούμενη αγωνιστική. Ίσως φυσικά να δούμε τον Πρισό στη θέση του Παουλίστα ο οποίος ήταν έξω από τα νερά του την περασμένη εβδομάδα. Ίσως επίσης να δούμε τον Γκόμεζ να πηγαίνει στα άκρα της επίθεσης όπως στις πρώτες αγωνιστικές αφού σαν δεκάρι δεν μπορεί θεωρώ να αποδώσει το 100% του ποδοσφαίρου που ξέρει. Σε αυτή την περίπτωση μένει σίγουρα έξω ο Πρισό και μπαίνει ο Παουλίστα πίσω από τους επιθετικούς για να υποδέχεται και να μοιράζει μπάλα, να κερδίζει φάουλ με το καλό κράτημα μπάλας που έχει και να συνεργάζεται με τον Όπερ. Ο Κίγκ σταθερή αξία στο άλλο άκρο της επίθεσης και οι υπόλοιποι ποδοσφαιριστές στις θέσεις που αγωνίστηκαν με το Αποέλ. Απ’ ότι φαίνεται ο Θεοφίλου είναι ετοιμοπόλεμος, αλλιώς θα άλλαζε αρκετά το σχήμα σε πρόσωπα στο μεσοαμυντικό χώρο. Απουσίες για την ομάδα μας οι Τζέισον και Σόουζα. Ο Πρισό πρέπει να προσέξει γιατί βρίσκεται στο όριο καρτών. Για τον Ολυμπιακό θα απουσιάσει ο Ριμπέιρο.

Unlock the match ®: Όχι άλλες λόμπες άμυνας προς επίθεση. Η μπάλα πρέπει να μείνει κάτω όπως στις πρώτες αγωνιστικές και οι ποδοσφαιριστές μας να παίξουν το ποδόσφαιρο που ξέρουν. Πολλή προσοχή στη στοίχιση των αμυντικών μας καθώς ο Σιένκελ πολλές φορές ξεχνάει να τραβηχτεί με αποτέλεσμα να καλύπτει τους αντίπαλους επιθετικούς. Ο Ολυμπιακός αρέσκεται στις κάθετες πάσες και απ’ ότι έδειξε τις κατέχει. Δεν είναι λίγες οι φορές που έμεινε εκτεθημένη η άμυνα της Ομόνοιας και της Ανόρθωσης με τις έξυπνες κάθετες πάσες των Τακτακαλαίων. Ο κόσμος αποτελεί το κλειδί για το τρίποντο σε αυτό το παιχνίδι καθώς με τον όγκο του και τη φωνή του μπορεί να περάσει στους ποδοσφαιριστές το σύνθημα για τη νίκη. Από την αρχή πρέπει να μπει επιθετικά η ομάδα και να δείξει τις διαθέσεις της, περιορίζοντας σε παθητικό ρόλο τον Ολυμπιακό. Είναι πολύ σημαντικό το συγκεκριμένο παιχνίδι καθώς είναι ευκαιρία να εκμεταλλευτούμε για ακόμα μια φορά την έδρα μας, αλλά να ανεβεί και η ψυχολογία μας εν όψει του δύσκολου αγώνα με την ΑΕΛ στο Τσίρειο.

Pre-match πρόβλεψη: νίκη για την ΑΕΚ με διαφορά ενός τέρματος. Το παιχνίδι πιστεύω θα πάει στο more λόγω του επιθετικού ποδοσφαίρου που αναμένεται να παρακολουθήσουμε. Ο Πρισό αυτή τη φορά θα ευστοχήσει αφού τίποτα δε θα του αποσπάσει την προσοχή. Γκολ κεφαλιά και από τον Όπερ. Θα δεχτούμε το πρώτο μας γκολ φέτος από οργανωμένη επίθεση αλλά θα βελτιώσουμε την αμυντική μας συμπεριφορά στα στημένα. Ένα αμφισβητούμενο οφσάιντ θα συζητηθεί πολύ.


Share this Article on :

3 ΑΕΚΤΖΗΔΕΣ ΜΙΛΗΣΑΝ! ΓΡΑΨΕ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΣΟΥ ΕΔΩ!:

Ανώνυμος είπε...

theeeemmouuu ti varomara!
ti kaki atmosphera! ti kaki stirixi stin omada sta diskola!
ME EXERESE TOUS "FANATIKOUS" gia akoma ena pexnithi sxedon 4,000 kosmo kathotan san kai vriskotan se eklisia! to pexnithi me tin alki mas apodixe oti ftene oi apomakrismenes kerkides tou g.s.z alla afto to fenomeno kani poli kako stin omada mas. osoi pexate podosfairo xerete sigoura pos aftoi varomara perna kai stous podosfaristes!

nai, den pexame kala, nai ftei kai o kakos agonistikos xoros alla den prepei na pezi kala mia omada gia na exi tin stirixi tou kosmou tis.

Ανώνυμος είπε...

GRHGOA PODOSFERIKO GHPEDO, GRHGORA GRHGORA EDW KAI TWRA EIDALLWS POTE DEN 8A KANOUME PROTA8LITISMO.
PAIGNIDIA OPWS ME AXNA KAI TO X8ESINO 8A TA PAIRNAME AN PAIZAME SE PODOSFERIKO GHPEDO. MOU LEN NA FONAKSO, RE EDO DEN BLEPO TIS FASEIS TA GOAL, DEN KSEXORIZO TOUS PAIXTES TI NA FONAJO

Ανώνυμος είπε...

SINFONOUME FILE 11.54

ME TIN ENARXI TOU AGONA SAS IPOSXOUME OTI ENOISA KAI FOVITHIKA OTI I VAROMARA TIN KERKIDA (EXTOS APO TOUS "FANATIKOUS" THA PERNOUSE KAI STOUS PODOSFAIRISTES.

IPARXI SOVARO PROVLIMA. MIA OMADA DEN PEZI PANTA KALA. PARTE GIA PARADIGMA TIN ANORTHOSI TIS PROTIS 6 AGONISTIKES OPOU EKANE ARKETES NIKES XORIS NA PEXI KALA. 4,000 KOSMOS XTES POROUSE EUKOLA NA EPIREASI TON AGONA ALLA POS OTAN VLEPOUME TO PEXNITHI APO TOSO MAKRIA.

Δημοσίευση σχολίου

Σχόλια με ακατάλληλο περιεχόμενο δεν θα δημοσιεύονται.

Παρακαλούμε όπως βάζετε ΟΝΟΜΑ ή ΨΕΥΔΩΝΥΜΟ για να δημοσιευθεί το σχόλιό σας.

 

© Copyright A.E.Kition blog 2010 -2011 | Design by Herdiansyah Hamzah | Published by Borneo Templates | Powered by Blogger.com.