News Update :

Οδηγός εκτός έδρας αγώνων

Παρασκευή 3 Σεπτεμβρίου 2010

Η παρουσία του κόσμου στο παιχνίδι με την Ομόνοια ήταν εκπληκτική, ιστορική. Ο κόσμος της Α.Ε.Κ. πρέπει να ακολουθεί την ομάδα και στα εκτός έδρας παιχνίδια για να την σπρώχνει στη νίκη. Το επόμενο εκτός έδρας παιχνίδι είναι κεκλεισμένων των θυρών λόγω τιμωρίας του Απόλλωνα, ακολουθούν δυο παιχνίδια στην έδρα μας και στη συνέχεια πάμε Α.Παπαδόπουλος για να αντιμετωπίσουμε την Αλκή.



Καλό θα ήταν λοιπόν να γνωρίσουμε καλύτερα τα γήπεδα στα οποία θα ταξιδέψουμε φέτος. Την προπερασμένη Κυριακή, η εφημερίδα Καθημερινή είχε ένα πολύ ενδιαφέρον ένθετο για το Κυπριακό Πρωτάθλημα. Ανάμεσα στα άλλα είχε και τον ακόλουθο χάρτη τον οποίο θεώρησα χρήσιμο να scanάρω, για να γνωρίζουμε όλοι οι ΑΕΚτζήδες καλύτερα τις έδρες των άλλων ομάδων...

(πατήστε για μεγένθυνση)

Share this Article on :

39 ΑΕΚΤΖΗΔΕΣ ΜΙΛΗΣΑΝ! ΓΡΑΨΕ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΣΟΥ ΕΔΩ!:

ΠΑΜΠΟΣ ΑΠΟ ΔΡΟΣΙΑ είπε...

ΕΚΛΕΙΣΕ Ο ΓΕΡΟΛΥΚΟΣ ΙΤΑΛΟΣ ΦΟΡΤΙΝ ΚΟΝΤΑ ΚΑΙ Ο ΟΛΛΑΝΔΟΣ ΕΠΙΘΕΤΙΚΟΣ ΤΟ ΠΑΖΛ ΟΛΟΚΛΗΡΩΝΕΤΑΙ ΣΙΓΑ ΣΙΓΑ.ΟΙ ΚΑΑΝΕΝ ΚΡΟΙΦ ΟΣΟ ΚΑΛΗ ΚΑΙ ΣΥΓΚΡΟΤΗΜΕΝΗ ΟΜΑΔΑ ΚΙ ΑΝ ΕΦΤΙΑΞΑΝ ΑΥΤΗ Η ΟΜΑΔΑ ΔΕΝ ΘΑ ΕΧΕΙ ΚΑΜΙΑ ΤΥΧΗ ΧΩΡΙΣ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΤΗΣ.ΕΝΑ ΚΟΣΜΟ ΠΟΥ ΣΤΟ ΠΡΩΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΕΝΤΥΠΩΣΙΑΣΕ ΟΣΟ ΚΑΙ Η ΟΜΑΔΑ.ΞΕΡΩΝΤΑΣ ΛΟΙΠΟΝ ΑΥΤΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΓΙΑΤΙ ΕΙΜΑΙ ΕΝΑΣ ΑΠΟ ΑΥΤΟΥΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΡΩΤΗ ΜΕΡΑ ΙΔΡΥΣΗΣ ΤΗΣ ΑΕΚ,ΘΕΛΩ ΝΑ ΠΙΣΤΕΥΩ ΟΤΙ ΔΕΝ ΘΑ ΕΓΚΑΤΑΛΕΙΠΕΙ ΣΕ ΚΑΝΕΝΑ ΑΓΩΝΑ ΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΜΕ ΤΑ ΠΡΩΤΑ ΑΤΥΧΗ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ.ΚΑΤΑΝΤΗΣΕ ΓΡΑΦΙΚΟ ΑΛΛΑ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΧΡΟΝΙΑ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΟΣΟ ΠΟΤΕ ΑΛΛΟΤΕ ΓΙΑΤΙ ΕΙΔΑΜΕ ΤΙΣ ΔΥΝΑΤΟΤΗΤΕΣ ΤΗΣ ΑΕΚ ΜΕ ΤΟ ΚΑΛΗΜΕΡΑ.Η ΟΜΑΔΑ ΜΕ ΤΟΝ ΚΑΙΡΟ ΘΑ ΑΡΧΙΣΕΙ ΝΑ ΔΕΝΕΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ ΘΑ ΑΠΟΚΤΗΣΕΙ ΟΜΟΙΟΓΕΝΕΙΑ ΘΑ ΑΠΟΔΙΔΕΙ ΚΑΛΥΤΕΡΑ,ΠΑΙΚΤΕΣ ΚΛΕΙΔΙΑ ΠΟΥ ΑΚΟΜΑ ΕΙΝΑΙ ΠΙΣΩ ΣΕ ΦΥΣΙΚΗ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΘΑ ΕΠΑΝΕΛΘΟΥΝ ΜΕ ΤΟΝ ΚΑΙΡΟ ΣΕ ΙΚΑΝΟΠΟΙΗΤΙΚΑ ΕΠΙΠΕΔΑ ΚΑΙ ΑΝ ΠΕΤΥΧΕΙ Ο ΚΡΟΙΦ ΣΤΟ ΘΕΜΑ ΤΟΥ ΕΠΙΘΕΤΙΚΟΥ ΣΙΓΑ ΣΙΓΑ ΘΑ ΑΝΑΘΕΩΡΗΘΟΥΝ ΚΑΙ ΟΙ ΣΤΟΧΟΙ.ΤΕΛΟΣ ΝΑ ΕΠΙΣΗΜΑΝΩ ΚΑΤΙ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΤΥΧΑΙΟ ΟΙ ΕΚ ΤΩΝ ΚΟΡΥΦΑΙΩΝ ΜΑΡΚΑΣΑ,ΛΑΜΠΡΟΠΟΥΛΟΣ,ΘΕΟΦΙΛΟΥ ΚΑΙ ΟΙ ΚΙΝΓΚΣΛΕΥ ΠΑΟΥΛΙΣΤΑ ΕΙΝΑΙ ΓΝΩΣΤΕΣ ΤΟΥ ΚΥΠΡΙΑΚΟΥ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΟΣ ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΘΑ ΒΟΗΘΗΣΕΙ ΑΡΚΕΤΑ ΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΣΥΝΕΧΕΙΑ

Ανώνυμος είπε...

Μα που να βουρουμε να τους διουμε τις λιρες μας στα εκτος;Επιαμε σιζον και εν καλο και κεινο.Ξερω σιουρα καποιο που συμφωνει μαζι μου.

ΚΡΟΙΦ

Ανώνυμος είπε...

anonume pio pano katse esso me ti mamma sou kai akoue ta pou to radio. oikonomia eipamen!

XATZHPIERHS

STAVROS είπε...

Nta mpou re kopelia arke4amen ta 8eatra?

ELLHNAS afou isasten etsi je apoliosas je tous 2

Ανώνυμος είπε...

kai stin kollasi mazi sou aekara mou! kathikon mas olous na akolouthoume tin omada mas pantou! ma pantou!

Ανώνυμος είπε...

VLEPONTAS APO KONTA OLOUS TOUS PEXTES POU ITRTHAN STIN OMADA MAS FETOS, VLEPONTAS OLOUS TOU PEXTES POU IRTHAN KAI PERASAN APO DOKIMASTIKA ALLA TELIKA EFIGAN, VLEPONTAS TIN ENTEKADA MAS, VLEPONTAS PIOUS APODESMESAME APO TO PERSINO ROSTER....

ENA PRAGMA PORO EXO NA DILOSO.

PLIRIS EMPISTOSINI STO KROIF.

AEK AEK KAI MONO AEK.

Ανώνυμος είπε...

diladi re paidia etho mesa leme mono ta kaka?

i omada mas edixe spouthea stixia stin proti agonistiki alla polloi ligoi asxolithikan na poun ta thetika sxolia.

allaxte epitelous notropia!!!

stavros είπε...

pantos prepei na to poume idete miosi ton sxolion meta ton agona me tin omonia?
apodiksi oti asxoloumaste me tin omada moni gia na poume arnitika pramata
a re skalioti i nootropia sou enna se faei

Ανώνυμος είπε...

Ενδιαφέρουσες δηλώσεις παραχώρησε ο τεχνικός Διευθυντής της ΑΕΚ, Γιόρντι Κρόιφ, μιλώντας στην επίσημη ιστοσελίδα του συλλόγου. «Καταρχήν θα ήθελα να ευχαριστήσω τους φίλους της ομάδας που την στήριξαν μέχρι και το τελευταίο λεπτό στον αγώνα με την Ομόνοια. Ήταν ένας δύσκολος αγώνας, έμεινα ικανοποιημένος από την απόδοση και την εμφάνιση της ομάδας, αλλά πρέπει να μείνουμε προσγειωμένοι και να συνεχίσουμε την σκληρή δουλειά», ανέφερε αρχικά ο Κρόιφ».

Σχολιάζοντας τον αγώνα που έρχεται κόντρα στον Απόλλωνα, πρόσθεσε «Ακολουθεί επίσης ένας σημαντικός και δύσκολος αγώνας με μια καλή ομάδα από πλευράς ποιότητας, που δυστυχώς χωρίς τον κόσμο μας θα προσπαθήσουμε για ένα θετικό αποτέλεσμα. Η ομάδα χρειάζεται πίστωση χρόνου αφού είναι μια ομάδα που κτίστηκε από το μηδέν και σίγουρα θα έχει σκαμπανεβάσματα. Ελπίζω όμως ότι σύντομα οι παίκτες θα έχουν δέσει και θα μπουν γρήγορα στη νοοτροπία του κυπριακού πρωταθλήματος. Ως γνωστό από χθες δοκιμάζονται ακόμα τρείς επιθετικοί για να ολοκληρώσουμε το ρόστερ και σύντομα θα είμαστε σε θέση να αποφασίσουμε ποιός ή ποιοί θα ενταχθούν στην ομάδα».

ALLITHIA, POSO SIXNA STO KIPRIAKO PODOSFAIRO EXOUME AKOUSEI TETEIES SOSTES KAI PROSGIOMENES DILOSIS?

zapatistas είπε...

Φίλε Σταύρο αυτό που λες είναι δυστυχώς αλήθεια. Έχει σχεδόν 3 χρόνια που λειτουργεί το blog και έχουμε παρατηρήσει αυτό που λες. Είμαστε λαλίστατοι όταν δεν πάμε καλά, ενώ όταν κάνουμε κάτι καλό βουβαίνουμε.

Ανώνυμος είπε...

Ο λόγος φίλε είναι ότι μπαίνουν εδώ μέσα οπαδοί άλλων ομάδων για να κάνουν πλάκα όταν η ομάδα μας δεν πάει καλά. Γι' αυτό σιωπούν όταν η ομάδα κάνει κάτι καλό. Εισηγούμαι να μην δίνεται συνέχεια σε αρνητικά σχόλια τα οποία είναι φανερό ότι δεν είναι σοβαρά και πολλές φορές γελεία. Άποψη μου.

Ανώνυμος είπε...

Θα θέλαμε να πληροφορήσουμε όλους τους φίλους της ΑΕΚ Λάρνακας ότι το ερχόμενο Σάββατο 11/9/10 θα μπορούν να παρακολουθήσουν τον αγώνα με τον Απόλλων Λεμεσού σε μεγάλη γιγαντοοθόνη στο Tropical Garden (Πρώην Σωματείο Πεζοπορικού).

Γενική είσοδος 10 ευρώ, για ενίσχυση του ταμείου μετεγγραφών ποδοσφαίρου.
Προπωλούνται εισιτήρια εισόδου στο οίκημα της ΑΕΚ Λάρνακας».


KAI ELPIZO DEN THA GINI THEMA PALE TO DEKA EURO! STO TELOS TIS IMERAS TA DINOUME GIA TIN AGAPIMENI MAS OMADA!

Ανώνυμος είπε...

e kala re paidkia o sindesmos kamei to sto ambiance kai i dioikisi sto tropical gardens?

as ta simfonoun pou prin touta na men xorizoun to kosmo.

telospanton oi omada epaixen kala giauto kai en exei polla sxolia alla akomi en arxes. prepei toulaxiston me ton apollona na paroume pontous dioti mbori i omada na to petixei.

Ανώνυμος είπε...

Ο δυναμικός αμυντικός των Λαρνακέων δεν... έκρυψε τα συναισθήματά του για τον αγώνα του Σαββάτου (11/09), ενώ εξέφρασε την αισιοδοξία του ότι η ομάδα της ΑΕΚ μπορεί να περάσει νικηφόρα από το "Τσίρειο". Τέλος ανέφερε τα καλύτερα λόγια για τη διοίκηση Μάριου Έλληνα και κάλεσε τον κόσμο της ομάδας να σταθεί... ασπίδα προστασίας και να στηρίζει αυτή τη νέα προσπάθεια που επιχειρείται...

«Είναι μια περίεργη βδομάδα για μένα, καθώς θα τεθώ αντιμέτωπος με την ομάδα στην οποία ανδρώθηκα ποδοσφαιρικά και πέρασα τα καλύτερά μου χρόνια. Κέρδισα τίτλους με την ομάδα του Απόλλωνα και άπαντες γνωρίζουν τα συναισθήματά μου για την ομάδα και τον κόσμο της. Ωστόσο, έτσι είναι το ποδόσφαιρο, και πλέον είμαι ποδοσφαιριστής της ΑΕΚ. Θα τα δώσω όλα για την ομάδα μου και ελπίζω να φύγουμε από το "Τσίρειο" με τους τρεις βαθμούς της νίκης. Έμαθα να... ματώνω τη φανέλα με την οποία αγωνίζομαι και το ίδιο θα πράξω και στον αγώνα του Σαββάτου. Διαθέτουμε μια πολύ καλή ομάδα και νομίζω αν αποδώσουμε όπως και στον αγώνα της πρεμιέρας έχουμε αρκετές πιθανότητες να είμαστε εμείς οι νικητές».

- Πώς σχολιάζεις κάποια δημοσιεύματα που έκαναν λόγο ότι η διοίκηση της ομάδας δεν παρουσιάζεται συνεπής στις υποχρεώσεις της;

«Νομίζω ότι και να πει κανείς για την διοίκηση της ομάδας θα είναι λίγο. Είναι απόλυτα συνεπής στις υποχρεώσεις της και νομίζω ότι δουλεύει σε πολύ επαγγελματικά πρότυπα. Αυτά του είδους τα δημοσιεύματα είναι ανυπόστατα και μόνο κακό μπορούν να προκαλέσουν στην ομάδα της ΑΕΚ, γι΄αυτό ο κόσμος της ομάδας να κλείσει τα... αυτιά του και να σταθεί στο πλάι μας για να εκπληρώσουμε τους στόχους μας. Η ΑΕΚ είναι μεγάλη ομάδα και έτσι θέλουμε να μας αντιμετωπίζουν».

OLOI MAS KANOUN POLEMO! XIPNATE! POLEMOUN TIN OMADA MAS! INE KAIROS NA XIPNISOUME SKALIOTES!

Ανώνυμος είπε...

prepei na eimaste panta iperano olon. min sas enoxloun dimosievmata pou theloun na pliksoun tin A E K afou auto dixnei oti oloi fovounte tin A E K. min sas enoxloun kakes dietisies afou kai auto dixnei oti oloi fovounte tin A E K. min sxoliazete kaka sxolia gia tin omadas mas akoma kai se auto to blog afou kai auto dixnei oti oloi fovounte tin A E K.

An stathoume dinatoi kai stis epitixies kai apotixies autoi pou fovounte tin A E K tha arxisoun na sevonte tin A E K opos tis armozei.

i omada mas A E K kouvala megalin istoria dio istorikon somation kai apo emas eksartate na vlepoume tin omada mas na protagonisti kathe xrono.

Oloi na stiriksoume dinamika tin omadas mas se ola ta pexnidia.

A E K!!!!!!!!!!!!

Ανώνυμος είπε...

SINFONO APOLITA ME TON FILO PIO PANO! ANKALIASTE TIN OMADA SAS, TIN OMADA MAS! FORESTE TIN FANELA MAS STO EPOMENO PEXNITHI, FONAXETE AEK LIGO PIO DYNATA, ANKALIASTE TIN AEK MAS OSO MPOREITE.

GRAPSTE TA THETIKA SXOLIA AKOMA KAI AN INE XEKATHARA, APOFIGETE NA LETE TA ARNITIKA OSO MPOREIETE, PROSTATEPSTE TIN AEK. INE I OMADA MAS.

Ανώνυμος είπε...

AMAN EPITHETIKO PEDKIA POU KLINOME!

AMAN KAI AN ERTI AFTOS O ESTONOS! MAKARI NA INE ETIMOS SOMATIKA EPIDI INE MEGALOS EPITHETIKOS.

XILIA BRAVO STON KROIF.
EGO PROSOPIKA OUTE STA ONEIRA MOU DEN FANTAZOMOUNA TETIEO PEIOTIKO ROSTER AKRIVOS META APO TIN EPISTROFI MAS APO B KATIGORIA.

Ανώνυμος είπε...

AKOMA KAI ETHO STO BLOG FENETE I KAKI NOTROPIA TOUS SKALIOTI.

PIRAME OXI ENA, 2 KATHAROAIMOUS EPITHETIKOUS. EAN IPOLOGISOUME KAI TON PAOULISTA SAN EPITETIKO ANANKIS ALLA KAI TON NEARO MITIDI TOTE 4 !!

SXOLIA STO BLOG? MIZEN! THETIKA SXOLIA GIA KROIF? MIDEN. KATI GIA TOUS NEOUS PEXTES? MIDEN.

GIA TO DEKA EURO OMOS SENA FILIKO IXAME 30 DIAFORETIKA SXOLIA!

TA THETIKA TA PROSPERNATE OLOI. STO PROTO KAKO APOTELESMA OMOS THA PIROVOLATE.

ALLAXTE NOTROPIA! OLOI MAS!

Ανώνυμος είπε...

"ΟΠΕΡ" ΚΑΙ ΕΓΕΝΕΤΩ!!!!!!!!!!!

Ανώνυμος είπε...

Kyriaki proi o typos grafi:

Apollon 1 - AEK 3!!!

Ανώνυμος είπε...

Παίδες ακούσετε το; Ο κ Σέντρικ Ρούσελ κόπηκε και από τα Τρίκαλα λόγω κακών εργομετρικών. Τα μέσα όμως στην Κύπρο το κατάπιαν. Τις μακακίες όμως που έλεγε αυτός ο κύριος και τις κατηγορίες εναντίων της ΑΕΚ μας τις είχαν πρωτοσέλιδα.

Ακόμα μια φορά μπράβο στο προπονητικό τημ και στο συμβούλιο.

Φορσα ΑΕΚΑΡΑ το Σάββατο θα ήμαστε μαζί σου έστω και από μακριά. Πρέπει η φωνή μας να φτάνει ως το Τσίρειο.

ΤΑΝΤΟ

Ανώνυμος είπε...

αυτή ειναι η ΑΕΚΑΡΑ μου!! ΠΕΡΙΦΑΝΟΣ ΠΟΥ ΕΙΜΕ ΑΕΚΤΖΗΣ! Ρε παιδκια ενθουσιαστειτε! Η ομάδα ειναι φοβερή!! τώρα όλα εξαρτώνται απο μάς! Πρέπει και η κερκίδα μας να αρχίσει να τρελλαίνει κόσμο!! όλοι εκεί με την δόξα

αεκαρας

Ανώνυμος είπε...

to ipa kai to xanaleo. afti i aek, me 2,3 prosthikes (tou kroif) kai an minoun oloi kaloi pextes kani protathlitismo. xoris kamia ma kamia ipervoli.

patisame to protathliti sto lemo, patisame to kypellouxo xame mesa sto spiti tis. exoume omadara. ankaliaste oloi tin omada mas. voithiste tin kai tha megalourgisi.

Ανώνυμος είπε...

- Ντεμπούτο για την ΑΕΚ πραγματοποίησε ο Ντάνι Σιένκελ, ο οποίος πέτυχε το πρώτο γκολ της ομάδας του και κέρδισε το πέναλτι στο 80’.

KAI TI NA KAMO TON SKEVO? KAI TI NA KAMO TON ANDREA? KAI TI NA KAMO TON KATSAVAKI?

PEDIA, ANIXETE TA MATIA SAS. EXOUME PAE SE ALLES
POLITIES. AYTI AEK INE IKANI GIA OLA. MA OLA. OXI MONO FETOS ALLA KAI TOU XRONOU PIO DINATI.

Ανώνυμος είπε...

AAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA
EEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEE
KKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKK

Ανώνυμος είπε...

MIA AKOMA ENTIPWSIAKI EMFANISI GIA TIN OMADA MAS POU AUTI TI FORA APODOTHIKE DIKAIOSINI KAI DRAPETEPSAME APO TO TSEIRIO ME TO DIPLO!!!STIS 2 PRWTES AGWNISTIKES PE3AME TO KALITERO PODOSFERO KAI AUTO TO PARADEXWNTAI OLOI!!!!EYXWME NA SINEXISOUME ETSI KAI AKOMA PERISSOTERO!!TO EUXARISTWN EINAI OTI DEN MAS EPIREASE I DIAKOPI KAI PAROUSIASTIKAME AKOMA PIO FRESKOI!!!AUTO SIMENI OTI GINETE MIA POLI KALI DOULEIA APO TO PROPONITIKO TEAM KAI A3IZOUN SIGXARITIRIA OLOI!!!STIN ARXI MA KOROIDEUAN OLA TA MESA ENIMERWSIS GIA AGNWSTO PROPONITI POU DEN 3ERI TO KYPRIAKO PODOSFERO KAI TIN NOOTROPIA....ALLA APEDI3E SE OLOUS OTI TO KATEXI TO PODOSFERO!!!AKOMA KAI GIA MEGALO RISKO ME TON KROIF ....FANTASTITE AN EIXAME PATZET ANALOGO TON 4 MEGALON SWMATEIWN TI MPOROUSAME NA KANOUME.....!!!SIGHARITIRIA KAI STIN DIOIKISI KAI ELPIZW OLOI PARAGONTAIS TIS AEK POU STIN ARXI ITAN KAPOS MOUDIASMENOI STO SXEDIO ELLINA NA ALLA3AN GNWMI KAI NA SIMPARASTATHOUN STIN NEA PROSPATHIA POU GINETE KAI POU EINAI POLI ELPIDOFORA!!!I AEK EINAI OLWN MAS KAI KANENAS DEN PERISSEVI .... I AEK MAS XREIAZETE OLOUS.... ENWMENOUS KONTA STIN OMADA MAS....EIMAI SIGOUROS OTI AUTI I XARA POU MAS EDWSE SIMMERA(XTHES)EINAI MONO I ARXI!!!!
EIMAI PERIFANOS POU EIMAI OPADOS AUTIS TIS MEGALIS IDEAS POU LEGETE..... A.E.KITION!!!!!

Ανώνυμος είπε...

PAIDIA...GIREVO ENA GEORGO POU POULOUSE TO DIARKIAS TOU. ME PERNOUN TILEFONO ATOMA POU EXI XRONIA NARTHOUN PODOSFAIRO! THA TO POULISO!

POU SE RE GEORGO! MEGALE!

EXOUME IPEROMADA. IPEROMADA.

Ανώνυμος είπε...

me tin doksa oloi pripi na imaste mazi. ferte sxilous, katous,limpourous pontikous oloi me tin doksa gia tin megali doksa tis AEKARAS.opos treleni h omada prepi epitelous na treleni kai h kerkida mas.oi pextes mas fanikan oti mporoun kai pezoun 90+ se foul rithmo emis den mporoume kathontas na trelanoume kosmo mporoume.

Ανώνυμος είπε...

aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa eeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeekkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkk

Ανώνυμος είπε...

gia panta aekition

Ανώνυμος είπε...

prota8lima stin aek

Ανώνυμος είπε...

ΜΠΡΑΒΟ ΣΤΗΝ ΔΙΟΙΚΗΣΗ
ΜΠΡΑΒΟ ΣΤΗΝ ΤΕΧΝΙΚΗ ΗΓΕΣΙΑ
ΜΠΡΑΒΟ ΣΤΟΥΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΣΤΕΣ
ΜΠΡΑΒΟ ΣΤΟΝ ΚΟΣΜΟ (ΑΝ ΚΑΙ ΑΠΟΝ ΗΤΑΝ ΨΥΧΙΚΑ ΠΑΡΟΝ)
ΜΠΡΑΒΟ ΣΤΗΝ ΑΕΚ ΜΑΣ

ΣΚΑΛΙΩΤΗΣ

Ανώνυμος είπε...

EPOMENH AGONISTIKI 4500 AEKTZIES STON GSZ!!!

Ανώνυμος είπε...

ΜΠΡΑΒΟ ΣΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΜΑΣ! ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΣΥΝΕΧΙΣΟΥΜΕ ΧΩΡΙΣ ΘΡΑΜΒΟΛΟΓΙΕΣ ΟΜΩΣ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΠΡΟΣΓΕΙΩΘΟΥΜΕ ΑΝΩΜΑΛΑ. Η ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΤΟΥ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΟΣ ΠΙΣΤΕΥΩ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΕΝΤΥΠΩΣΙΑΚΗ. Η ΤΕΤΡΑΔΑ ΕΙΝΑΙ ΣΤΟ ΧΕΡΙ ΜΑΣ.ΑΠΟ ΕΜΑΣ ΕΞΑΡΤΑΤΑΙ.
ΓΙΩΡΓΟΣ ΛΕΙΒΑΔΙΑ

Ανώνυμος είπε...

Ξεπεράστηκαν τα 4000 σχόλια στο blog! Σας ευχαριστούμε!

EMIS SAS EUXARISTOUME POU MAS THINETE TIN EUKAIRIA NA MILOUME GIA TIN AGAPIMENI MAS OMADA KAI GIA TIN DOULIA POU KANETE.

PROTINO OMOS NA KANETE LIGI DIAFIMISI GIA TO BLOG. POLIS KOSMOS TIS AEK DEN TO GNORIZI. ENA FLATHIO ME TIN DOXA THA KANI MEGALI DIAFORA.

Ανώνυμος είπε...

ΠΑΙΔΙΑ ΥΠΑΡΧΗ ΚΑΙ ΚΑΤΙ ΠΟΥ ΞΕΧΑΣΑΜΕ,ΤΑ ΝΕΑ ΑΠΟΚΤΗΜΑΤΑ ΑΚΟΜΑ ΝΑ............ΠΑΙΞΟΥΝ!!!
ΕΧΟΥΜΕ ΤΗΝ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΟΜΑΔΑ,ΕΛΠΙΖΩ ΚΟΠ ΚΑΙ ΔΙΑΙΤΗΣΙΑ ΝΑ ΑΦΗΣΟΥΝ ΕΛΕΥΘΕΡΕΣ ΤΙΣ ΟΜΑΔΕΣ ΝΑ ΠΑΡΟΥΝ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΑΞΙΖΟΥΝ
ΜΑΖΙ ΣΟΥ ΠΟΡΩΜΕΝΟΣ ΑΕΚΑΡΑ ΩΣ ΤΟ ΤΕΛΟΣ.
Η ΛΕΜΕΣΟΣ ΜΑΖΙ ΣΟΥ

Ανώνυμος είπε...

ΤΟ ΠΙΟ ΔΥΣΚΟΛΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΕΙΝΑΙ ΠΑΝΤΑ ΤΟ ΕΠΟΜΕΝΟ .ΓΙ ΑΥΤΟ ΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΜΕ ΤΗΝ ΔΟΞΑ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΠΙΟ ΔΥΣΚΟΛΟ.ΘΑ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΣΟΥΜΕ ΜΙΑ ΣΦΙΧΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΚΑΙ ΤΟ ΠΙΟ ΕΠΙΚΥΝΔΙΝΟ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΠΟΥ ΘΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΕΜΕΙΣ ΤΟ ΦΑΒΟΡΙ.
ΟΛΟΙ ΣΤΟ ΓΣΖ.\
LOUIGI

Ανώνυμος είπε...

Επιτέλους βλέπουμε την ΑΕΚ που αγαπήσαμε και αγαπάμε. Την ΑΕΚ που βλέπει τον αντίπαλο στα μάτια σαν ίσος προς ίσον και μπορεί να ανατρέπει σκόρ. Και αυτό οφείλεται εκατόν τα εκατόν στον ΚΑΑΝΕΝ. Πότε ξανά είδατε τον κετρικό αμυντικό να παίζει για δεκαπέντε λεπτά σαν κεντρικός επιθετικός? Αυτό θα πεί επιθετικό ποδόσφαιρο, και πότε είδατε μετά την ισοφάριση με τον Απόλλωνα να βγάζει Λαμπρόπουλο και να βάζει Πρισό? Αυτό θα πεί θράσος, με την καλή πάντα έννοια, άλλος θα προσπαθούσε να κρατήσει τον ένα βαθμό. Ο ΚΑΑΝΕΝ πρέπει να είναι αρχαίος Σπαρτιάτης, χα χα, και κολλά ακριβών με την φιλοσοφία των Φρουρών της Πόλης. ΑΕΚΑΡΑ ΟΛΕ

Ανώνυμος είπε...

o lougi ekane tin arxi kai ego tha sinexiso.

to pexnithi me tin doxa imaste to favori kai sxedon panta aftos o titlos den ferni apotelesma stin aek. (fisika fetos exoume podosfaristes me alli notropia)

to pexnthi tha ine diskolo. i doxa tha klisti amintika kai pori na exoume provlima.

TO KLIDI INE ENA ! EMIS! O KOSMOS! OTAN VLEPOUME TIN OMADA MAS NA DISKOLEVETE PREPEI NA FONAXOUME AEEKKK PIO DYNATA! PREPEI NA TOUS EMPSIXSOUME GIA TIN IPERPROSPATHIA OTAN THA TA VROUME SKOURA KAI THA ERTHI I NIKI.

INE KAIROS NA KANOUME KAI EMIS TO MEGALI VIMA.

p.s me tin doxa tha skorari o king.

Δημοσίευση σχολίου

Σχόλια με ακατάλληλο περιεχόμενο δεν θα δημοσιεύονται.

Παρακαλούμε όπως βάζετε ΟΝΟΜΑ ή ΨΕΥΔΩΝΥΜΟ για να δημοσιευθεί το σχόλιό σας.

 

© Copyright A.E.Kition blog 2010 -2011 | Design by Herdiansyah Hamzah | Published by Borneo Templates | Powered by Blogger.com.