News Update :

ChEcK_iN in & cHeCk_OuT

Κυριακή 5 Σεπτεμβρίου 2010

Αρχές Σεπτεμβρίου και η ομάδα μας προχώρησε σε ακόμα δυο μεταγραφές. Πρόκειται για τον Ολλανδό αμυντικό Danny Schenkel και τον Ιταλό βετεράνο τερματοφύλακα Marco Fortin. Για να τους γνωρίσουμε καλύτερα...





Danny Schenkel

>> Ο Σιένκελ έχει αγωνιστεί σε 302 επίσημα παιχνίδια στην καριέρα του και έχει σκοράρει 17 φορές, καθόλου άσχημα για αμυντικό ποδοσφαιριστή. Παρ’ όλα αυτά, έχει να σκοράρει από το 2007, όταν αγωνιζόταν με τη φανέλα της Sparta Rotterdam.

>> Το παρατσούκλι του, ή χαϊδευτικό του αν προτιμάτε, είναι Shank ή Shin.

>> Τον Απρίλιο του 2007, ο Ντάνυ τιμωρήθηκε με τρεις αγωνιστικές από τη δικαστική για την κόκκινη κάρτα που δέχτηκε μετά από σκληρό φάουλ σε παιχνίδι με την Ουτρέχη.

>> To δεύτερο μισό του 2008 ο Ντάνι είχε ένα σοβαρό τραυματισμό στον αχίλλειο τένοντα που τον άφησε εκτός για σχεδόν μισό χρόνο. Επίσης στο ιστορικό τραυματισμών του καταγράφεται και ένας τραυματισμός στον αστράγαλο.

>> Ήταν αρχηγός στη Σπάρτα Ρότερνταμ.

>> Σε συζήτηση χρηστών στην ολλανδική ιστοσελίδα www.sportdome.nl σχολιάζεται το γεγονός ότι αποκτήθηκαν πολλοί αξιόλογοι ποδοσφαιριστές από την ΑΕΚ και τον Κρόιφ, καταλήγοντας ότι η ομάδα μας τώρα είναι μια dream team!

>> Η προηγούμενη χρονιά ξεκίνησε πολύ άσχημα για την ομάδα του Ντάνυ αφού μέχρι το Φεβρουάριο, είχε χάσει 10 από τα 11 εκτός έδρας παιχνίδια.

>> Το Φεβρουάριο του 2010, ο Σιένκελ μαζί με τον συμπαίκτη του Μαρσιάνο Μπρούμα κλήθηκαν να πληρώσουν πρόστιμο για απρεπή συμπεριφορά κατά των οπαδών τους μετά την απογοητευτική τους εμφάνιση απέναντι στην Ado Den Haag και την ήττα της Willem II με 3-0.

>> Στις 04 Μαϊου 2010, ο Σιένκελ δήλωνε στην Voetbal International: «Έχω καταλάβει πως δεν υπάρχει μέλλον για εμένα στη Willem II. Έμαθα έκπληκτος ότι είμαι εκτός πλάνων του προπονητή μου και απορώ γιατί. Μετά από εβδομάδες τραυματισμών, είμαι και πάλι έτοιμος να προσφέρω, δείχνοντας έμπνευση και έχοντας κίνητρα. Πρέπει να σκεφτώ το μέλλον μου. Θα μπορούσα να σταματήσω το ποδόσφαιρο, όμως δεν το θέλω αυτό. Το να παίξω σε ομάδα του εξωτερικού ήταν ένα όνειρο για εμένα, έτσι αν βρω κάποιο σύλλογο θα είμαι πολύ χαρούμενος».

>> Στις 26 Αυγούστου 2010, η www.omroepbrabant.nl έγραφε ότι ο Σιένκελ σταμάτησε προπονήσεις με τη Willem II και πως ο ίδιος έχει δηλώσει πως θα δοκιμαστεί σε άλλη Ολλανδική ομάδα, χωρίς ωστόσο να αναφέρει όνομα.

>> Στις 2 Σεπτεμβρίου η Voetbal International αναφέρει χαρακτηριστικά: «Οι πιθανότητες του Σιένκελ για να αγωνίζεται βασικός στη Βίλεμ φέτος ήταν ελάχιστες έτσι μετακόμισε στη Λάρνακα και την ΑΕΚ, που τείνει να γίνει Ολλανδική αποικία μετά την απόκτηση...»

>> Η τελευταία φορά που φόρεσε τη φανέλα της Willem II σε επίσημο παιχνίδι ήταν στις 18 Απριλίου 2010.

>> Διάφοροι χαρακτηρισμοί από οπαδούς κυρίως της Sparta: «είναι παίκτης περιορισμένων δυνατοτήτων», «έχει κακό timimg και σωματοδομή που δεν αρμόζει σε αμυντικό παίκτη», «αυτός ο παίκτης θα πρέπει να είναι σαν σύμβολο στην Sparta και όχι να τον διώξουμε», «κάνει πολλά αβίαστα και κρίσιμα λάθη στο παιχνίδι του», «δεν έχει καθόλου αριστερό πόδι και δέχεται αστείες κάρτες», «αρέσκεται σε μακρινές απελπιστικές μπαλιές-λόμπες», «είναι ένα άτσαλο σκυλί», «κάνει λάθη στα οφσάιντ», «δεν έπαιξε ποτέ του δυνατό παιχνίδι», «είναι πολύ καλός καφαλοσφαιριστής στα στημένα», «he is a troublemaker”.

>> Σύμφωνα με την ιστοσελίδα http://www.rijnmond.nl, η Α.Ε.Κ. ενδιαφέρθηκε και για τον Ολλανδό επιθετικό Cecilio Lopes αλλά λίγο πριν τη διορία που του έδωσε η ομάδα μας για να απαντήσει, αποφάσισε να συνεχίσει την καριέρα του στην ομάδα που αγωνιζόταν και πέρσι, την FC Dordrecht.

Δείτε τον Ντάνυ να σκοράρει προς το τέλος του βίντεο:


Marco Fortin

>> Τον Απρίλιο του 2010 βγήκε αλλαγή στο 53’ στο παιχνίδι της Βισέντζα με την Γκροσέτο στο οποίο η ομάδα του έχασε με 4-0.
>> Στη διάρκεια της καριέρας του ο Φορτίν συνήθως ζητούσε το νούμερο 14 γιατί η προφορά του αριθμού στα Αγγλικά (fourteen) παραπέμπει στο επίθετό του.

>> Μεγάλο του ατού το σωστό timing και οι σωστές τοποθετήσεις.

>> Το 2006 αποκτήθηκε ως δεύτερος τερματοφύλακας από την Κάλιαρι όμως στα μέσα του χρόνου πήρε τη θέση από τον Antonio Chimenti.

>> Το Νοέμβριο του 2007, σε αγώνα της Κάλιαρι με τη Μίλαν, ο Φορτίν απέκρουσε πέναλτι του Κακά μετά από ανατροπή του Ρονάλντο, που μόλις είχε επανέλθει από τον τραυματισμό του. Λίγο αργότερα όμως δέχτηκε γκολ από τον Πίρλο μετά από μακρινή απευθείας εκτέλεση φάουλ.


Share this Article on :

0 ΑΕΚΤΖΗΔΕΣ ΜΙΛΗΣΑΝ! ΓΡΑΨΕ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΣΟΥ ΕΔΩ!:

Δημοσίευση σχολίου

Σχόλια με ακατάλληλο περιεχόμενο δεν θα δημοσιεύονται.

Παρακαλούμε όπως βάζετε ΟΝΟΜΑ ή ΨΕΥΔΩΝΥΜΟ για να δημοσιευθεί το σχόλιό σας.

 

© Copyright A.E.Kition blog 2010 -2011 | Design by Herdiansyah Hamzah | Published by Borneo Templates | Powered by Blogger.com.