News Update :

After match: ΑΕΚ - ΔΟΞΑ 2-0

Κυριακή 19 Σεπτεμβρίου 2010

Δοξάστε τους!!!


3η αγωνιστική και ο καλπασμός συνεχίζεται!!! Η ομάδα παίζοντας και πάλι με αγωνιστική πειθαρχία και ταυτότητα, κέρδισε δίκαια αποδίδοντας κατά διαστήματα ωραίο ποδόσφαιρο. Λένε πως κάτι που επαναλαμβάνεται παύει να είναι τυχαίο. Η νέα ΑΕΚ δεν είναι τυχαία ομάδα! Ήταν ανώτερη και στα 3 πρώτα ματς, είχε συνέχεια και συνέπεια στο παιχνίδι της και έπαιξε απολαυστικό ποδόσφαιρο, ίσως το καλύτερο μέχρι στιγμής στην Κύπρο! AEKlicious!!! Αυτά που ζητά ο κόσμος δηλαδή. Μιας και αναφέραμε τον κόσμο ας αρχίσουμε από κει…


Ο κόσμος
Αλήθεια, θυμάστε τα προηγούμενα χρόνια τι γινόταν στην 3η αγωνιστική; Ας είμαστε ειλικρινείς. Μετά την πρώτη ήττα ο κόσμος της πρεμιέρας ξενέρωνε και εξαφανιζόταν. «Μια από τα ίδια», μουρμουρούσαν και δεν ξαναπατούσαν μέχρι την επόμενη πρεμιέρα. Φέτος διανύαμε την 3η αγωνιστική, παίζαμε με τη Δόξα (έναν μη εμπορικό αντίπαλο) και 3500 ΑΕΚτζήδες ήταν εκεί!!! 3500 μπράβο σε όλους!!! Όχι μόνο ήρθε ο κόσμος, αλλά δημιούργησε και μια δυνατή και πολιτισμένη ατμόσφαιρα. Επικράτησε ένα κλίμα ευφορίας χωρίς να συμβεί κανένα παρατράγουδο. Ένα ήσυχο βραδάκι που κάλλιστα μπορούσε να απολαύσει και μια οικογένεια με τα παιδιά της! Έχω την ισχυρή πεποίθηση πως η διοίκηση πρέπει να στοχεύσει στην προσέλκυση των οικογενειών, παρά των «ταραξιών». Εξάλλου οι ταραξίες κοστίζουν ακριβά (βλέπε πρόστιμα), ενώ οι οικογένειες πληρώνουν αδρά. Ο νέος ευρωπαϊκός αέρας που φυσάει στα αποδυτήρια, πνέει και στις κερκίδες! Μπράβο μας! Δύο ματς στο ΓΣΖ και δεν υπήρξε ούτε ένα ψεγάδι! Φτου, μην μας ματιάσουν!

Ο αγώνας
Μια βδομάδα διαβάζαμε για τον πιο δύσκολο αγώνα. Εκτός τούτου, μας θύμισαν πως έχουμε 6 χρόνια να κερδίσουμε τη Δόξα! Παρόλο που ξεκινήσαμε με δοκάρι… από τα αποδυτήρια, εντούτοις η συνέχεια δεν ήταν ανάλογη. Η ομάδα είχε την κατοχή, αλλά δεν μπορούσε να διασπάσει το τείχος της αντιπάλου. Καθώς κυλούσαν τα λεπτά έρχονταν στη μνήμη οι επίμαχες εικόνες του παρελθόντος. Πιστεύω πως φοβηθήκαμε στο Α’ ημίχρονο τη Δόξα, ή αν προτιμάτε υποτιμήσαμε τους εαυτούς μας. Όλη η φιλολογία των προηγούμενων ημερών υποθέτω πως πέρασε στο υποσυνείδητο των παικτών. Αφού και ο ίδιος ο Βαν Ντάικ δήλωσε πως στα πρώτα 2 ματς παίξαμε ελεύθερα δίχως πίεση, άρα τα δεδομένα στο ματς με τη Δόξα ήταν πολύ διαφορετικά. Ευτυχώς στο Β’ ημίχρονο το γρήγορο γκολ του Κινγκ έσβησε τις όποιες μνήμες στριφογύριζαν στο μυαλό μας και ελευθέρωσε τα πόδια της ομάδας. Από εκείνο το σημείο και μετά η ΑΕΚ θύμιζε και πάλι «playstation», παίζοντας γοητευτικό και επιθετικό ποδόσφαιρο. Το γκολ του Αρνάλ μετά από ρεσιτάλ του Πρισό ήταν το κερασάκι στην τούρτα. Εκτός από τα παρθενικά γκολ των Κινγκ και Κόντε, οφείλουμε να αναδείξουμε και το γεγονός πως για πρώτη φορά φέτος δεν δεχθήκαμε γκολ και δεν υποπέσαμε σε πέναλτι. Σε 3 αγώνες έχουμε 3 γκολ κατά, τα 2 με πέναλτι αν λέει κάτι. Έξι άδοξα χρόνια με τη Δόξα, έφτασαν στο τέλος τους! Η φετινή ΑΕΚ έχει ακόμα πολλές παραδόσεις να σπάσει!

Οι κορυφαίοι
Έχω την εντύπωση πως ο MVP του γηπέδου είναι ο δαιμόνιος Πρισό. Ο «νεκατώστρας» ανακάτωνε συνέχεια την αντίπαλη άμυνα και σίγουρα δικαιούταν να χρηστεί σκόρερ. Αντ’ αυτού έδωσε δύο ασίστ. Ειδικά η δεύτερη, προήλθε αφού πρώτα «χόρεψε» τους αμυντικούς δίνοντας ένα «πάρε-βάλε» γκολ στον Ισπανό. Ο Κόντε πέρασε στο ημίχρονο ως αλλαγή του Παουλίστα και κατάφερε στο ντεμπούτο του σκοράρει. Είναι πολύ σημαντικό για έναν επιθετικό να έχει καλή ψυχολογία και σίγουρα αυτό το γκολ θα τον ντοπάρει. Το πρώτο γκολ της ΑΕΚ ήρθε από το συνήθη ύποπτο, τον ένα και μοναδικό Κινγκ! Ο Πρισό σέρβιρε και ο Κινγκ μας κέρασε το πρώτο του γκολ! Ήταν καιρός να σκοράρει ο «Βασιλιάς» και φυσικά οι ιαχές «Κινγκ Κινγκ» ακούστηκαν σ’ όλη τη Λάρνακα! Από κει και πέρα ο Γκόμεζ συνεχίζει να εντυπωσιάζει με την απόδοσή του, ο Μαρκάσα για τα τρεξίματά του, ο Νέγκρι για τη σταθερότητά του, ο Τζέισον για την μαχητικότητά του και γενικώς όλα τα παιδιά για την υπερπροσπάθεια που κάνουν. Αξίζει να αναφερθεί και η θετικότατη παρουσία του Ορθόδοξου, ο οποίος ήταν αλάνθαστος και έδεσε αμέσως με την ομάδα. Με άλλα λόγια, η ομάδα είναι πλήρης και δεν μπάζει από πουθενά! Εν κατακλείδι, ας σημειωθεί πως και στα 2 γκολ οι παίκτες πανηγύρισαν κυριολεκτικά έξαλλα μπροστά από την κερκίδα μας. Είναι σημαντικό για όλους μας να βλέπουμε τους παίκτες να έρχονται μπροστά μας να πανηγυρίζουν. Είναι η πιο σπουδαία στιγμή ενός αγώνα και θέλουμε να τη ζούμε μαζί!

Ο προπονητής
Τα ρεσιτάλ προπονητικής συνεχίζονται. Ο κ. Κάανεν πραγματικά διαβάζει τα παιχνίδια και προετοιμάζει ανάλογα την ομάδα. Συγκριτικά με την πρεμιέρα ήταν σηκωμένος περισσότερο δίνοντας συνεχώς οδηγίες. Προσωπικά μ’ αρέσει που θεωρεί τις αλλαγές ως ένα επιπλέον όπλο της ομάδας. Όλοι θυμόμαστε προπονητές που ενώ τους φώναζε όλη η κερκίδα να κάνουν καμιά αλλαγή μπας και αλλάξει η ροή του αγώνα, αυτοί παρέμεναν πεισματικά ανένδοτοι κάνοντας αλλαγή στο παρά κάτι. Ο Κάανεν, λοιπόν, δεν κομπλάρει και προβαίνει σε αλλαγές προσπαθώντας να βελτιώσει την κατάσταση. Παρόλο που το σκορ ήταν 0-0 και η ΑΕΚ ήταν καλύτερη, άλλαξε από το ημίχρονο τον Παουλίστα για να βάλει τον Κόντε που δεν ξανάπαιξε και δικαιώθηκε αφού σκόραρε! Θυμίζω και την παρουσία του νεαρού και πρωτοεμφανιζόμενου Μιτίδη στο ματς με την Ομόνοια. Επίσης, την παρουσία του Ορθόδοξου στο αρχικό σχήμα, αλλά και την προώθηση του Χόφλαντ ως επιθετικού στην πρεμιέρα. Γενικώς, ο Κάανεν δεν φοβάται να ρισκάρει σ’ έναν αγώνα και ως τώρα βγαίνει κερδισμένος. Ακόμα και το γεγονός πως έκανε μέσα σε 2 μήνες μια παρέα αγνώστων σε ομάδα μοντέλο, λέει πολλά! Αφού πλέον όλοι μιλούν για τη μαεστρία του, ας μάθουν να προφέρουν σωστά και τ’ όνομά του, διότι αν συνεχίσει έτσι θ’ αφήσει εποχή (κι ας ήταν πωλητής της Audi!!!). Θα ήταν τεράστια παράλειψη να μην αναφέρω ένα περιστατικό το οποίο με συγκίνησε. Την ώρα που ο Τζέισον ήταν στο φορείο και ενώ ο αγώνας ήταν σε εξέλιξη, ο προπονητής έφυγε από τον πάγκο, κατευθύνθηκε αρκετά μέτρα μακριά, μίλησε λίγο με τον παίκτη και του έσφιξε δυνατά το χέρι δίνοντας του θάρρος! Όλα αυτά την ώρα που αγώνας παιζόταν! Είδατε πολλούς προπονητές να φεύγουν από τον πάγκο τους για να εμψυχώσουν τραυματίες ποδοσφαιριστές;;;!!! Με την ευκαιρία αυτή να ευχηθούμε στον Τζέισον να αναρρώσει τόσο γρήγορα όσο τρέχει στο γήπεδο!

Την επόμενη αγωνιστική όλοι γήπεδο να τριτώσει το καλό!

Share this Article on :

13 ΑΕΚΤΖΗΔΕΣ ΜΙΛΗΣΑΝ! ΓΡΑΨΕ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΣΟΥ ΕΔΩ!:

Ανώνυμος είπε...

file ksexases na peis oti meta to match o arxigos mas KEVIN HOFLAND emeine mprosta apo tin kerkida yia 3 lepta kai xirokrotouse mazi mas

Ανώνυμος είπε...

kserete giati emine? o kosmos ton ekane na mini.kai o kosmos ine aftos pou tha tous kani na mas trelenoun.
oloi mazi konta sti omada mas h dinatotites ene poli megales.AEK kai panta AEK.ZARRRRRRRRRRRRRRRR

Ανώνυμος είπε...

αεκ και δεν είμαι καλά

Ανώνυμος είπε...

THA TO PO APO SIMERA! TROMOKROTIA ME TIN AXNA! DEN XEXNO TI MAS EKANAN PERSI STO DASAKI.

TROMOKRATIA (XORIS NA TIMORITHI I OMADA MAS!!!)

PAYBACK TIME !

FERTE TOUS EPOMENOUS!

Ανώνυμος είπε...

Jason, get well soon. We will wait for you as long as it takes.

Ανώνυμος είπε...

PROSOXI !!!! NA MIN GINOMASTE KAI AXARISTI.

O NEAROS KAI VASIKOTATOS KAI PEXTARAS JESON DEMETRIOU EXI SELIDA STO FACEBOOK !!! OSOI EXETE FACEBOOK NA TOU EVXITHEITE SINTOMI ANAROSI AMESSOS!

KANTE SEARCH STO FACEBOOK:

The Jason Demetriou Fan Club


INE APO TOUS KALITEROUS MAS PEXTES KAI EXI MEGALI PROPTIKI GIA TIN AEK AFTOS O PEXTIS.

matteus είπε...

AEK KAI DEN EIMAI KALA

Ανώνυμος είπε...

Etsi gia na thimountai oi palioi kai na mathainoun oi neoi!!!
xekinisa me auti tin frasi giati 8elw na di3w se kapious oti i aek itan, einai kai tha einai megali omada(prwin dioikitika stelexi-nin stelexi marwniou)...
auti tin vdomada to gipedo prepei na thimizei kolasi giati KANENAS DEN 3EXNA TIPOTA DEN 3EXNIETAI!!! ekdikisi edw kai twra...

oloi gipedo auti tin vdomada...
m.l

Ανώνυμος είπε...

kolasi file 3.57 alla panta! panta xoris na timoreite i omada mas. oute xrimatiko prostimo den theloun na dexti i omada mas!

DEN XRIAZETE ANTIKIMENA KAI XILO GIA NA EINAI TO GIPETHO KOLASI. I FONI INE PIO DYNATI APO KATHE ANTIKIMENO!!!!

Ανώνυμος είπε...

40 psories tha ine tou ethnikou re, ti episodia tha ginoun ? pame gera kai fetos tha ine i xronia mas.

Kai kati allo. Perastika sou megale Jason Dimitriou, sintoma geros, sintoma mazi mas!

Ανώνυμος είπε...

ena pragma exw napw egw.......
MONO OTAN TOUS 3EFTILISOUME STO GIPEDO THA APODOTHI DIKAIOSINI GIA OTI MAS KANANE PRIN 2 XRONIA!!!!
KAI OSO GIAUTON POU STAUROKOPIWTAN GIATI MAS EVALE GOAL KAI MAS ESTELNE 2 KATIGORIA.....THA TA POUME LIAN SINTOMOS.......!!!!I AEK DEN 3EXNA TOUS FILOUS TIS....ALLA AKOMA PERISSOTERO TOUS EXTHROUS TIS......THA GINOUME O PIO TROMAKTIKOS EFIALTIS TOUS!!!!!!!

Ανώνυμος είπε...

PARAKOLOYTHW POLLU KAIRO TO BLOG KAI EINAI H PRWTH FORA POY GRAFW.
THELW PRAGMATIKA NA SYGXARW TOY AKOURASTOUS FROUROUS, POU STO MATCH ME THN DO3A DEN STAMATHSAN NA TRAGOUDOUN GIA THN AEKARA MAS OUTE DEYTEROLEPTO. PARAKOLOUTHW THN AEK APO TOTE POU IDRITHIKE KAI DEN EXW 3ANADEI KATI PAROMOIO STHN KERKIDA MAS. PRAGMATIKA EINAI ENA YPEROXO SYNESTHIMA KAI SAS EYXARISTOUME. EISTAI YPEROXH.
EYXOMAI AYRIO NA KERDISOUME PAIZONTAS KALO PODOSFAIRO GIA NA KATALABOYN ORISMENOI OTI THN AEK DEN THA THN KLEISOUN POTE, OSON KAI AN PROSPATHISOUN.

Ανώνυμος είπε...

sinfono mazi sou file 3.44 alla na se kano na skeftis kai kati allo.

oi frouroi einai parapano aek apo sena i apo mena?
einai pleon kairos filoi mou na sikosti, i na sikosoume pano kai ton agonos mas kosmo. oxi meta pou proigoumaste epidi eki einai eukolo, sto 0 - 0 i akoma kai otan xanoume, EKEI! ekei mas xreazete i omada mas. eki!
Esi file 3.44, ego kai alloi pou kathomaste mesa ston agno kosmo mas ine kairos na to xesikosoume. einai 90 lepta gamoto!

thelo na sikstoume oloi pano sto 0 - 0 kai na kanoume tous antipalous pextes na tromaxoun apo tin foni mas! xerete ti pori na kani enas kosmos me 4,000 atoma? xerete ti dinati ine i foni mas?

FTANI PIA NAMASTE EXTOS PEXNITHIOU EMIS OI PIO MEGALI. 90 LEPTA PORIS FILE 3.44 NA EPIREASIS TON AGNO KOSMO MAS, OXI MONO ESI, KAI EGO, KAI O ALLOS 0 DIPLANOS SOU, O DIPLANOS MOU KAI O DIPLANOS TOU! GIA TO IDIO PRAGMA POLEMOUME.

THELO NA THO TOUS PEXTES TIS AXNAS NA TREMOUN AVRIO! DEN XEXNO TI MAS EKANA STO DASAKI. NAI MONI MAS PIGAME B KATIGORIA ALLA MAS KOUNTISAN KAI AFTOI. PANO TOUS LIOPON FILOI MOU, PANO TOUS ME TIN FONI MAS EPIDI TO ROSTER MAS DEN ZILEVI APO KAMIA OMADA. O PROPONITIS MAS INE ISOS APO TOUS KALITEROUS STIN KYPRO, KOSMO EXOUME ARKETO...ARA? AS PEXOUME KAI EMIS PIO DYNATA! PANO OLOI AVRIO! PESTE STON DIPLANO SAS NA FONAXI! GOUXAISMATA OTAN KRATA PEXTIS TIS AXNAS TIN MPALA! XEIROKROTIMA SE KALI PROSPATHIA PEXTON MAS! AS KANOUME KAI EMIS KATI TO PIO ENTONO! AS KANOUME TIS EFIMERIDES NA GRAPSOUN OTI TO G.S.Z (XANA)GINETE KAYTI EDRA OPOS ITAN PALIA.STIRIXI KAI FONI AN TA VROUME SKOURA KAI OXI MOURMOURITA! THELO NA KANOUME TOUS PEXTES TIS AXNA NA TREMOUN OTAN KRATOUN TIN MPALA!

TO XERO INE DISKOLO EPIDI EINAI KAI MAKRIA TO GIPETHO ALLA ME PROSPATHIA APO 10 - 20 ATOMA PORII NA XESIKOTHI O ONKOS. ARKI NA IPARXI PROSPATHIA!

GIATI?? INE APLO! EPIDI INE I AEK MAS!

Δημοσίευση σχολίου

Σχόλια με ακατάλληλο περιεχόμενο δεν θα δημοσιεύονται.

Παρακαλούμε όπως βάζετε ΟΝΟΜΑ ή ΨΕΥΔΩΝΥΜΟ για να δημοσιευθεί το σχόλιό σας.

 

© Copyright A.E.Kition blog 2010 -2011 | Design by Herdiansyah Hamzah | Published by Borneo Templates | Powered by Blogger.com.