News Update :

Game plan A.E.K. - Δόξα

Παρασκευή 17 Σεπτεμβρίου 2010

Μετά την άλωση του Τσιρείου, με ανεβασμένη ψυχολογία η Α.Ε.Κ. επιστρέφει «σπίτι» της για να αναμετρηθεί με την αξιόμαχη Δόξα. Μπορεί κάποιος να σκεφτεί ότι η ομάδα της Κατοκοπιάς δέχτηκε τεσσάρα από τον Απόλλωνα τον οποίο εμείς κερδίσαμε, άρα θα έχει εύκολο έργο η ομάδα μας. Δεν είναι όμως έτσι τα πράγματα...



Κι αυτό γιατί η λεμεσιανή ομάδα το πρώτο ημίχρονο δεν μπόρεσε να παραβιάσει την εστία της Δόξας, λόγω της καλοστημένης μεσοαμυντικής της γραμμής. Η Α.Ε.Κ. λοιπόν θα αναμετρηθεί για πρώτη φορά φέτος με ομάδα κλειστής άμυνας που έχει σαν πλάνο να χτυπά στις αντεπιθέσεις. Είναι ένα τεστ για την ομάδα μας που καλείται να περάσει μετά από τη μελετημένη δουλειά του προπονητή μας αλλά και τη σκληρή δουλειά των ποδοσφαιριστών μας στο γήπεδο. Απ’ ότι είδαμε μέχρι στιγμής η ομάδα μας μπορεί να κάνει πολύ καλό passing game και να κρατά μπάλα, αυτό που μένει όμως είναι να πολιορκήσει το φρούριο της Δόξας μέχρι να το αλώσει.

Για τους πιο πάνω λόγους πιστεύω πως η τετράδα των αμυντικών πίσω είναι αρκετή. Ένας εκ των Ορθόδοξου και Κυριάκου θα κληθεί να αντικαταστήσει την απώλεια του Κρίστη, κι αυτό θα εξαρτηθεί ανάλογα με το πού σκοπεύει ο Τον Κάανεν να τοποθετήσει τον Τζέισον. Αν ο αγγλοκύπριος πάει στο δεξί άκρο, τότε ο Κούλλης είναι ο επικρατέστερος για αριστερός μπακ. Αν όμως παραμείνει ο Τζέισον αριστερά, τότε ο Ορθόδοξος θα πάει δεξιά στη θέση του Κρίστη. Το αμυντικό δίδυμο θα αποτελείται από τους Χόφλαντ και πιθανότατα τον Σιένκελ που έδειξε ετοιμότητα στο προηγούμενο ματς στο οποίο ήταν από τους διακριθέντες. Σε ένα επιθετικό πλάνο όπως αυτό και με έναν αντίπαλο όπως τη Δόξα, δυστυχώς αναγκαστικά μένει έξω ο Λαμπρόπουλος. Αν ο προπονητής όμως δε θέλει να αφήσει έξω τον Ελλαδίτη, τότε μπορεί να τον βάλει παρτενέρ του Χόφλαντ αντί του Σιένκελ, ή να τον πλασάρει στα χαφ δίπλα από τον Φαν Ντάικ και να προωθήσει το Μαρκάσα ως δεκάρι, έτσι «διώχνει» από την εντεκάδα κατά πάσα πιθανότητα τον Παουλίστα. Κιγκ και Γκόμεζ είναι δεδομένοι στα άκρα της μεσοεπιθετικής γραμμής και απομένει να δούμε αν ο Όπερ είναι έτοιμος να αγωνιστεί και να βρει δίχτυα. Στην περίπτωση που είναι ανέτοιμος τότε υποψήφιοι για τη θέση είναι ο Παουλίστα, ο Αρνάλ ή ακόμα και ο Πρισό που όποτε μπαίνει στο παιχνίδι φουρτουνιάζει την αντίπαλη άμυνα. Ερωτηματικό το πότε θα δούμε αγωνιζόμενο τον Λίνσσεν. Ντίμεχ και Σόουζα παραμένουν πολύ αξιόπιστες λύσεις.

Unlock the match ®: Η νίκη θα έρθει μετά από ορθόδοξες επιθέσεις, υπομονή στο παιχνίδι και πάθος από τους παίκτες αλλά και τον κόσμο. Πρέπει να εκμεταλλευτούμε τα πολλά στημένα που κερδίζουμε αλλά να συνεχίσουμε και τους κεραυνούς έξω από την περιοχή. Πού θα πάει Μαρκάσα, θα βρεις δίχτυα με μια από τις βολίδες σου!

Pre-match πρόβλεψη: Ήρθε η ώρα να κερδίσουμε με ένα καθαρό σκορ χωρίς να δεχτούμε γκολ. Γκολ από τα αποδυτήρια με σκόρερ τον Γκόμεζ.



Share this Article on :

2 ΑΕΚΤΖΗΔΕΣ ΜΙΛΗΣΑΝ! ΓΡΑΨΕ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΣΟΥ ΕΔΩ!:

Ανώνυμος είπε...

File foinikouda ego nomizo oti tha ksekinisei vasikos o Orthodoxos dexi back kai o Jason tha meinei aristera.
O Orthodoxos ta pige perifima me ton apollona. An kai ksero apo palia sou posts, oti den ton goustareis kai epeidi oute sto game plan me ton apollona ton evales apostoli ego pistevo tha triveis ta matia sou mazi tou.

I omada einai poly dinati kai tha nikisoume . Xreiazetai omos stirixi apo tin kerkida kai ypomoni apo olous. I niki mporei na einai eukoli alla mporei na erthei me 1000 vasana!

OLOI STO GSZ TO SAVVATO GIA MIA AEK DINATI !

Ανώνυμος είπε...

kali i entakada sou file finikouda. ithaniki tha elega. iparxi omos kai i pathanotita na xekinisi o priso. apo tin alli pori na min allaxi pantes o tseson kai na pexi o orthodoxos.

ola ine pithana omos den anisixoume! giati? epidi exoume proponitara! kai an anfivali kanis as to pei na gelasoume ligo!

DISKOLO TO PEXNITHI! AN STO 60 INE MIDEN MIDEN XESIKOTHITE OLOI PANO! PORI NA THELI VOITHIA I OMADA MAS. AEK APO TO PROTO LEFTO MEXRI TIN LIXI.

AEK GIATI ETSI GOUSTARO RE

Δημοσίευση σχολίου

Σχόλια με ακατάλληλο περιεχόμενο δεν θα δημοσιεύονται.

Παρακαλούμε όπως βάζετε ΟΝΟΜΑ ή ΨΕΥΔΩΝΥΜΟ για να δημοσιευθεί το σχόλιό σας.

 

© Copyright A.E.Kition blog 2010 -2011 | Design by Herdiansyah Hamzah | Published by Borneo Templates | Powered by Blogger.com.