News Update :

ChEcK_iN in & cHeCk_OuT

Παρασκευή 25 Ιουνίου 2010

Η πιο πολυσυζητημένη μετεγγραφή της ομάδας μας φαίνεται να κλείνει ευχάριστα και να μας απαλλάσσει από την αγωνία και τους εφιάλτες που τελευταίως ζωντάνεψαν και ακούν στα ονόματα Ουέλλιγκτον, Μονεστερόλο, Παρέδες... Ο λόγος φυσικά για τον Gregoor van Dijk!

Ο σκληροτράχηλος μέσος εξασφάλισε (επιτέλους!) την ελευθέρα του από την Ουτρέχτη και θα κατηφορίσει προς το νησί μας και συγκεκριμένα την όμορφη Λάρνακα. Δεν είναι μυστικό ότι καθοριστικό ρόλο για την μετεγγραφή έπαιξε ο Γιόρντι Kρόιφ και ο Τον Κάανεν που γνωρίζουν προσωπικά τον ποδοσφαιριστή και υπάρχει μια φιλία και αλληλοεκτίμηση μεταξύ τους. Να είσαστε σίγουροι πως εάν ο Βαν Ντάικ έκλεινε σε άλλη ομάδα της Κύπρου θα παραμιλούσαν για μέρες τα Μ.Μ.Ε. για μετεγγραφή-βόμβα, αλλά στη δική μας περίπτωση έχει γίνει μια απλή αναφορά. Καλύτερα όμως έτσι, αθόρυβα και με σκληρή δουλειά η νέα ΑΕΚ θα μιλήσει στο γήπεδο και θα εκπλήξει πολλούς. Ας δούμε αναλυτικά το προφίλ του Ολλανδού άσσου:
Ο Γκρέκορ υπήρξε συμπαίκτης στην Roda με τον Arouna Kone. Επίσης ήταν συμπαίκτες για δύο χρόνια με τον Joost Broerse στην Ουτρέχτη και άλλα δύο με τον Lucian Sanmartean!

Αναλυτικά η καριέρα του, οι συμμετοχές του και τα τέρματα που σημείωσε:
Την περσινή περίοδο δέχτηκε δύο κίτρινες κάρτες, την προηγούμενη οκτώ και την περίοδο 2007/08 έξι κίτρινες και μια κόκκινη κάρτα.

Μερικές πληροφορίες που βρήκαμε στο forum της ιστοσελίδας του ολλανδού άσσου έχουν πραγματικά μεγάλο ενδιαφέρον:
• Οι φίλαθλοι της Ουτρέχτης δεν το χωνεύουν πώς ο Βαν Ντάικ έφυγε από την ομάδα τους ενώ είχε συμβόλαιο μέχρι το 2012 και μάλιστα δωρεάν! (ελεύθερος)
• Δυστυχώς ο Γκρέκορ έχει φήμη για τον ιδιόρυθμο χαρακτήρα του και τη συμπεριφορά του που μερικές φορές βγαίνει εκτός ελέγχου. Πέραν του επεισοδιακού χωρισμού του με την Ουτρέχτη, έχουν καταγραφεί και ξεσπάσματα προς τους συμπαίκτες του μετά από συγκεκριμένα παιχνίδια με την αφορμή ότι κατά τη γνώμη του δεν επέδειξαν το απαραίτητο πάθος και συγκέντρωση στον αγωνιστικό χώρο.
• Παρ’ όλα αυτά, πρόπερσι είχε ψηφιστεί «παίκτης της χρονιάς» από τους οπαδούς της Ουτρέχτης με βαθμολογία 7.8!
• Ο Γκρέκορ Βαν Ντάικ είναι σπεσιαλίστας στις εκτελέσεις πέναλτι. Δεν έχει αστοχήσει ποτέ στην Eredivisie. Έχει ευστοχήσει μέχρι στιγμής σε 19 πέναλτι αλλά το ρεκόρ του Ρόναλτ Κούμαν είναι άπιαστο με 44 εύστοχα πέναλτι στην καριέρα του!

• Μετά από ψηφοφορία με μικρό δείγμα 60 ψήφων από οπαδούς της Ουτρέχτης στο forum, ο Βαν Ντάικ χαρακτηρίζεται ως κακός ηγέτης από ποσοστό 21%, ως καλός ηγέτης από το 64 % ενώ το υπόλοιπο 15 % δεν τοποθετήθηκε.
• Ο Βαν Ντάικ είναι γιος του πρώην ποδοσφαιριστή και νυν προπονητή της VVV-Venlo Jan van Dijk. Ο αδελφός του Βαν Ντάικ Dominique είναι επίσης ποδοσφαιριστής και αγωνίζεται στην Ολλανδία.

Πώς όμως κατέληξαν σε διαζύγιο ο Ολλανδός μέσος και η ομάδα
της Ουτρέχτης;
Οι προστριβές άρχισαν γύρω στα μέσα του Φεβρουαρίου, όταν ο Van Dijk
έχασε το περιβραχιόνιο του αρχηγού αλλά και τη θέση του στη βασική εντεκάδα (σε αγώνα εναντίον της Φέγιενορτ) μετά από απόφαση του προπονητή του, Ton du Chatinier. Πέραν αυτού, ο προπονητής της ομάδας σε δηλώσεις του άφησε να εννοηθεί ότι ο Βαν Ντάικ είναι κακή επιρροή για τους συμποδοσφαιριστές του στις προπονήσεις λόγω της συμπεριφοράς του. Ως αντίδραση, ο παίκτης έκανε καυστικές δηλώσεις στα Μ.Μ.Ε. (Voetbal International) της χώρας του εκφράζοντας την απογοήτευσή του για την όλη κατάσταση με αποτέλεσμα να τιμωρηθεί για μια εβδομάδα από την Ουτρέχτη για αυτή του τη συμπεριφορά. Δηλώσεις πηγαινοέρχονταν για μέρες μεταξύ του ποδοσφαιριστή και του τεχνικού διευθυντή της ομάδας Booy και η κόντρα μεγάλωνε μέχρι που επήλθε οριστικός χωρισμός μεταξύ του παίκτη και της ομάδας.

Και μια πρόταση που δεν έχει ξαναγίνει...Αν είστε λάτρης του Pro Evolution Soccer τότε μπορείτε να επιλέξετε την Ουτρέχτη και να αγωνιστείτε έχοντας τον Βαν Ντάικ στην ομάδα σας! Παρακάτω παραθέτουμε τα στατιστικά του παίκτη όπως παρουσιάζονται στο συγκεκριμένο παιχνίδι:

Name: Gregoor VAN DIJK
Club: FC Utrecht
Number: 6
Position: DM*, CM
Nationality: Dutch
Age: 27 (November 16, 1981)
Foot: R
Side: B
Length: 179 cm
Weight: -
Attack: 63
Defence: 71
Balance: 79
Stamina: 82
Top Speed: 72
Acceleration: 73
Response: 78
Agility: 68
Dribble Accuracy: 70
Dribble Speed: 68
Short Pass Accuracy: 77
Short Pass Speed: 78
Long Pass Acc.: 72
Long Pass Speed: 76
Shot Accuracy: 63
Shot Power: 80
Shot Technique: 60
Free Kick Accuracy: 73
Curling: 70
Header: 70
Jump: 74
Technique: 74
Aggression: 66
Mentality: 84
Keeper Skills: -
Team Work: 80
Condition/Fitness: 5
Weak Foot Accuracy: 4
Weak Foot frequency: 4
Consistency: 5
Penalties*

Εμείς ευχόμαστε στο «σκυλλί» ότι καλύτερο με τα χρώματα της ΑΕΚ και είμαστε σίγουροι πως δε θα αργήσει να γίνει το αγαπημένο παιδί της εξέδρας με το αστείρευτο πάθος του.





.
Share this Article on :

20 ΑΕΚΤΖΗΔΕΣ ΜΙΛΗΣΑΝ! ΓΡΑΨΕ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΣΟΥ ΕΔΩ!:

Ανώνυμος είπε...

ΤΟ ΡΙΚ ΕΧΤΕΣ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕ ΤΗ ΜΕΤΑΓΡΑΦΗ ΣΤΑ ΝΕΑ ΛΕΓΟΝΤΑΣ ΟΤΙ Η ΑΕΚ ΕΚΛΕΙΣΕ ΤΟΝ ΟΛΛΑΝΔΟ "ΒΑΝ ΝΤΕΙΝ" ΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧ ΠΟΛΛΑ ΔΥΝΑΤΟ ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΦΙΝΙΚΟΥΔΑ

Ανώνυμος είπε...

Σχετικά με την κίνηση των διαρκείας: «Η πώληση των εισιτηρίων διαρκείας κινείται με ικανοποιητικούς ρυθμούς και ζητούμε από τον κόσμο μας να μας στηρίξει στην προσπάθεια που κάνουμε για να δημιουργήσουμε μια μεγάλη και δυνατή ΑΕΚ».

XIPNATE!!!!!!

EDO KRINONTE OLA!

Ανώνυμος είπε...

Ανάμεσα σε άλλα, ο πρόεδρος των "κιτρινοπράσινων" εξέφρασε την ικανοποίησή του για τη μέχρι τώρα κίνηση που παρατηρείται στα εισιτήρια διαρκείας, στο "στοίχημα" που έχουν βάλει όλοι όσον αφορά τη "νέα" ΑΕΚ, αλλά και στο πάρτυ που διοργανώνει το σωματείο της Λάρνακας στις 4 Ιουλίου και όπου αναμένεται να υπάρχουν πολλές εκπλήξεις...

PRAGMATIKA ME EKLITI TO GEGONOS OTI ETHO KAI MIA EVDOMADA KANIS DEN GRAFEI KATI EDO MESA. MA POU KAI GIATI XATHIKATE OLOI AFTES TIS MERES POU INE I SEIRA MAS.

Ανώνυμος είπε...

έχει μουντιάλ ίσως!!!

η ομάδα πάει καλά αλλα περιμένουμε τις υπόλοιπες ενισχύσεις.
μπράβο σε όλους όσους ασχολούνται με την ΑΕΚ και εμείς σαν οπαδοί θα στηρίξουμε την ομάδα όσο μπορούμε.

Ανώνυμος είπε...

ΕΠΕΙΔΗ Η ΔΙΟΙΚΗΣΗ ΕΚΛΕΙΣΕ ΣΤΟΜΑΤΑ ΦΙΛΕ. ΓΙ'ΑΥΤΟ ΔΕΝ ΓΡΑΦΕΙ ΚΑΝΕΝΑΣ. ΠΡΟΣΩΠΙΚΗ ΜΟΥ ΑΠΟΨΗ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΤΟ ΜΕΓΑΛΟ ΜΑΣ ΧΑΡΤΙ ΕΙΝΑΙ Ο ΚΡΟΥΦ. ΕΙΔΗ ΟΙ ΟΠΑΔΟΙ ΤΩΝ ΑΛΛΩΝ ΟΜΑΔΩΝ ΣΥΖΗΤΟΥΝ ΤΟ ΘΕΜΑ ΚΑΙ ΠΑΡΑΠΟΝΙΟΥΝΤΑΙ ΣΤΑ ΡΑΔΕΙΑ ΓΙΑΤΙ ΟΙ ΟΜΑΔΕΣ ΤΟΥΣ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΤΕΧΝΙΚΟ ΔΙΕΥΘΥΝΤΗ ΚΑΠΟΙΟ ΟΝΟΜΑ ΣΑΝ ΑΥΤΟ.
ΑΣΕ ΠΟΥ ΟΙ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΙ ΠΡΟΣΠΑΘΟΥΝ ΝΑ ΥΠΟΒΑΘΜΙΣΟΥΝ ΤΟ ΘΕΜΑ ΟΣΟ ΜΠΟΡΟΥΝ. ΓΙ'ΑΥΤΟ ΟΛΟΙ ΕΙΣΙΤΗΡΙΑ ΔΙΑΡΚΕΙΑΣ ΚΑΙ ΟΙ ΓΚΡΙΝΙΑΡΙΔΕΣ ΝΑ ΣΠΑΣΟΥΝ ΑΠΟ ΤΟ ΚΑΚΟ ΤΟΥΣ.

Ανώνυμος είπε...

Εχουν καταγραφή και ξεσπάσματα προς τους συμπαίχτες του επειδή δεν έδειξαν το κατάλληλο αγωνιστικό πάθος και συγκέντρωση στον αγωνιστικό χώρο!!!!!!

ΚΑΜΝΕΙ ΜΑΣ ΤΣΕ ΜΕ ΤΟ ΠΑΡΑΠΑΝΩ...έτσι παίχτες θέλουμε εμείς, τσε αλίμονο του τσείνου που εννά δοκιμάσει να κάμει τουρισμό μες το γήπεδο!!!

Τα ΜΜΕ δεν ήταν ποτέ με την ΑΕΚ...εκλείσαμε Τζεϊσον Δημητρίου, επεράσαν το στα ψιλά, να κλείσουμε τον διεθνή Ολλανδό το ίδιο. Φέραμε Βαν Νταϊκ το ίδιο. ΑΝ τον έφερναν οι κινέζοι ή τα λάστιχα ήταν να το ελέγαν για μια εβδομάδα. Δαμέ οι κινέζοι εκλείσαν παίχτη που αγωνίζετε στην δεύτερη ομάδα της Μπάρτσα τσε ούλλα τα ΜΜΕ εκάμαν μας την κελλέ καζάνι...

Φυσικά προτιμούμε έτσι...να μας αφήκουν στην ησυχία μας τσε να ξαναμιλήσουμε όταν θα αρχίσει το πρωτάθλημα

Kimonmaniac

Ανώνυμος είπε...

Αράχνιασε το μπλοκ ρε παιδιά.Πώς να μην αραχνιάσει με τέτοιες μετεγγραφές;Παίχτης του 16/20 με προβληματικό χαρακτήρα που θα φέρνει αστάθεια στην ομάδα συνέχεια.Μα ενομίσετε πως όποιος το παίζει πελλός εν και παιχταράς;Αχ αυτές οι μίζες!

Ανώνυμος είπε...

O KATHENAS NA VALIS SAN STOXO EXTOS APO TO DIKO TOU DIARKIAS NA KATAFEREI NA PISI KAI ALLOUS 1,2 NA PAROUN.

TIS PROTES 2 MERES POULISAME 100 KANOURGIA. EINAI KALI ARXI.

PAME OLOI MAZI. STIRIXI STIN IDEA POU LEGETE AEK.

Ανώνυμος είπε...

ti enois file 1.46?? mila pio xekathara na doume. pios troi mizes pale? mathema kati kai emis i skaliotes kai to pame firi firi? den vrikes kati allo na pis kako? pale me tis mizes??

ti enois epidi den katalava?

anti na xeromaste gia ta megala onomata pou xtipame pale vrikame kati na katigorisoume??? exiga mas na doume!

Ανώνυμος είπε...

Paly blepoume efialtes? mizes kai klikes? As ta afhsoyme ayta kai na doume pws mporoume na boh8hsoume thn omada kai th dioikhsh. Alliws an arsxisoume tis gkrinies kai ta fantasmata 8a ta xeirotera erxontai. Afhste th dioikhsh na doulepsei. Ws twra exei kanei poly kales kinhseis kai deixnei na kineitai organomena se ola ta epipeda. Oson afora gia to oti xa8hkan oloi apo to blog einai kalytera na mhn bgainoun sxolia para na exoume sxolia san ayto tou anonymou 1.46

Oloi diarkeias..

steven

Ανώνυμος είπε...

file 1.46, me oli tin eilikrineia sou lew oti den exeis ipothesi kai dierotoumai me ti kritiria anoigeis to stoma sou kai les oti o sigkekrimenos pektis den einai pektaras. mono na thelete xerete. O sigkekrimenos pektis einai pektaras kai den to lew egw to lene ta viografika tou osoi ton eidan osoi ton xeroun kai katalavoun pou podosfero. Kapote dierotoumai an to kamnoun kai skopima orismenoi na polemoun tin omada mas. Eipa to kai tis proallles stin larnaka oi pio polloi einai mono logia , kai toulaxisston natan kala logia, mono mourmourko kai katakrisi. Kai to thema einai aman exoun kai dikaio kai peis tous OK ELATE NA KAMOUME KATI NA TO ALLAXOUME TOUTO.... XANOUNTAI. Pantos gia ekeinous pou agapoun kai gia ekeinous pou misoun tin AEK sas lew ena fetos exoume poli dynato synolo para poli dinato sinolo giauto stirixete tin omada osoi tin agapate kai paretate mas osoi apla mourmourate
COSTAS

Ανώνυμος είπε...

ΚΑΤΑΛΑΒΑΤΕ ΟΤΙ ΤΟ ΚΕΝΤΡΟ ΜΑΣ ΑΠΟ ΤΟ ΜΗΔΕΝ ΕΧΕΙ ΓΙΝΕΙ "ΜΑΝΙΣΧΙΡΟ"?

ΚΑΤΑΛΑΒΑΤΕ ΟΤΙ ΘΑ ΕΧΕΙ ΜΕΓΑΛΟ ΑΝΤΑΓΩΝΙΣΜΟ ΓΙΑ ΜΙΑ ΘΕΣΗ ΣΤΟ ΚΕΝΤΡΟ?

ΚΑΤΑΛΑΒΑΤΕ ΟΤΙ ΜΕ 2 ΚΑΛΟΥΣ STOPPER, 1 - 2 "ΕΠΙΤΕΤΙΚΟΥΣ" ΚΑΙ ΕΝΑΝ ΤΕΡΜΑΤΟΦΥΛΑΚΑ ΧΤΙΖΕΤΑΙ ΜΙΑ ΠΑΝΙΣΧΥΡΗ ΑΕΚ?

ΚΑΙ ΤΟΛΜΑ Ο ΦΙΛΟΣ ΝΑ ΛΕΕΙ ΓΙΑ ΜΙΖΕΣ ΠΑΛΙ.

ΕΓΩ ΕΧΩ ΒΓΑΛΕΙ ΤΟ ΣΥΜΠΕΡΑΣΜΑ ΟΤΙ ΟΤΑΝ ΔΕΝ IPRXOUN ΣΧΟΛΙΑ ΣΤΟ BLOG ΤΟΤΕ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΟΤΙ ΟΛΑ ΠΑΝΕ ΚΑΛΑ! ΑΥΤΗ ΕΙΝΑΙ Η "ΝΟΤΡΟΠΙΑ" ΜΑΣ! ΔΥΣΤΥΧΩΣ!

Ανώνυμος είπε...

Δινετε πολλη σημασια του 1,46. το πιο πιθανο να ειναι οπαδος αλλης ομαδας και μπηκε στο μπλογ μονο για να μας αναστατωσει.
ΟΛΟΙ ΔΙΑΡΚΕΙΑΣ ΟΛΟΙ ΔΙΑΡΚΕΙΑΣ ΟΛΟΙ ΔΙΑΡΚΕΙΑΣ ΟΛΟΙ ΔΙΑΡΚΕΙΑΣ ΟΛΟΙ ΔΙΑΡΚΕΙΑΣ.

Ανώνυμος είπε...

enne krima i omonoia na 3ekinisi me tin prwti htta tis to prwtathlima????AEK OLE!!!

Ανώνυμος είπε...

xaxaxxaxaxa oreos re file:P
ate je opos pamen enen mono tin omonoia pou enna deroume fetos
Forza aek

Ανώνυμος είπε...

ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ Η "ΝΟΤΡΟΠΙΑ" ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ ΑΞΙΑΣ ΑΠΟΡΙΑΣ!

ΕΔΩ ΚΑΙ ΕΝΑ ΜΗΝΑ ΓΡΑΦΟΥΝ ΠΑΝΤΟΥ ΟΤΙ ΘΕΛΟΥΜΕ ΤΟ OGIER! ΕΔΩ ΚΑΙ ΜΕΡΕΣ ΓΡΑΦΟΥΝ ΟΤΙ ΤΑ ΒΡΗΚΑΜΕ ΜΕ ΣΟΣΙΝ, ΕΔΩ ΚΑΙ ΜΕΡΕΣ ΟΤΙ ΕΡΧΕΤΑΙ Ο ΜΠΑΡΚΟΓΛΟΥ...ΚΤΛ ΚΤΛ.

ΚΑΝΕΙΣ ΟΜΩΣ ΔΕΝ ΒΡΙΣΚΕΙ ΤΟΝ ΧΡΟΝΟ ΚΑΙ ΤΗΝ ΣΚΕΨΗ ΝΑ ΓΡΑΨΕΙ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΤΟΥ ΓΙΑ ΣΙΝΚΕΡΙΝΕΝΕΣ ΕΠΙΛΟΓΕΣ.

ΚΑΝΕΙΣ ΔΕΝ ΤΑ ΣΧΟΛΙΑΖΕΙ. ΓΙΑ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑ ΕΓΩ ΔΕΝ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΩ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΚΑΙ ΘΑ ΗΘΕΛΑ ΝΑ ΑΚΟΥΣΩ ΑΠΟ ΚΑΠΟΙΟΝ ΑΛΛΟ ΟΠΑΔΟ ΜΑΣ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΤΟΥ ΓΙΑ ΤΟΝ ΜΠΑΡΚΟΓΛΟΥ. ΚΑΝΕΙΣ ΟΜΩΣ ΔΕΝ ΒΡΙΣΚΕΙ ΤΟ ΚΟΥΡΑΓΙΟ!

ΑΥΡΙΟ ΟΜΩΣ ΜΕ ΤΟ ΠΡΩΤΟ ΣΤΡΑΒΟΠΑΤΗΜΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΠΡΩΤΗ ΚΑΚΗ ΑΠΟΔΟΣΗ ΚΑΠΟΙΟΥ ΠΑΙΧΤΗ, ΟΛΟΙ ΘΑ ΓΡΑΨΟΥΜΕ ΣΤΟ BLOG ΤΑ ΑΡΝΗΤΙΚΑ ΜΑΣ ΣΧΟΛΙΑ!

!!!

Ανώνυμος είπε...

φίλε πιο πάνω, όσοι παικτες έκλεισαν στην ομάδα μας σχολιάστηκαν θέλω να πιστευω. Μήν περιμένεις ομως να σου σχολιάζουν το κάθε ονομα που ακούετε στα ράδια. Αν θες να μάθεις φυσικά πιος είναι αυτος ο Μπαρκογλου κοίτα πολύ απλα στον πίνακα των σκόρερ πέρσι στην Σουπερλιγκα κάτω απο τον Σισσε.
11 τέρματα σας παρακαλώ σε ενα καθ'όλα ανταγωνιστικότατο πρωτάθλημα.

Ενθουσιαστειτε ρε για την ομάδα σας. τωρα που πάμε καλά εν εχετε να πείτε τίποτε?

αεκάρας

Ανώνυμος είπε...

Φίλοι ΑΕΚζίδες,

Το συμβούλιο μας κάνει τα λόγια πράξη. Μπράβο τους. Πρέπει τώρα να ανταποκριθούμε και έμεις. Αγοράζουμε το Διαρκείας μας. Και μια εισήγηση: Τι πιο ωραίο να κανουμε δώρο ο κάθε ένας από εμάς σε ένα συγγενικό του παιδί ένα παιδικό διαρκείας αξίας €10. Τα παιδιά θα το εκτιμούσαν και θα βοηθούσαμε και το σωματείο.

Τάντο

Ανώνυμος είπε...

Παιδιά του blog νομιζω οτι πρεπει να βαλετε κατι για το παρτυ της ομαδας, πρεπει ολοι να ειμαστε παρων να δωσουμε το μηνυμα οτι θα ειμαστε διπλα στην ομαδα φετος.

Ανώνυμος είπε...

kai tha ginoun kai opadoi tis omadas mas file tanto!

file anonime 2.02 to xero itan defteros skorrer piso pou ton sisse. ego roto kapion pou parakaolouthei stena elliniko podosfairo na mas pei stixeia! an einai grigoros, tripler, kalos sto psilo kefali kai alla.

aek kai mono aek!

Δημοσίευση σχολίου

Σχόλια με ακατάλληλο περιεχόμενο δεν θα δημοσιεύονται.

Παρακαλούμε όπως βάζετε ΟΝΟΜΑ ή ΨΕΥΔΩΝΥΜΟ για να δημοσιευθεί το σχόλιό σας.

 

© Copyright A.E.Kition blog 2010 -2011 | Design by Herdiansyah Hamzah | Published by Borneo Templates | Powered by Blogger.com.