News Update :

54 σεντ

Δευτέρα 28 Ιουνίου 2010

54 σεντ δεν είναι και πολλά. Είναι τόσα λίγα που δεν δίνεις καν σημασία ότι τα έχεις. Μπορείς να τα βρεις και στο δρόμο. Μπορείς να τα αφήνεις κάθε μέρα ως μπουρμπουάρ από δω κι από κει. Μπορείς όμως να τα αξιοποιήσεις και διαφορετικά…

54 σεντ για την ΑΕΚ μας δεν είναι τίποτα!!! Είμαι σίγουρος πως όλοι μπορούμε να προσφέρουμε στην ομάδα που αγαπάμε πολύ περισσότερα. Εξάλλου οι χαρές και οι συγκινήσεις που μας προσφέρει είναι ανεκτίμητες. Κι όμως, με μόνο 54 σεντ την ημέρα συγκεντρώνεται το ποσό των €200 για το εισιτήριο διαρκείας!!! Διακόσια ευρώ που αν τα προσφέρουμε στην ομάδα μας μπορούμε να την αλλάξουμε! Μπορούμε να αλλάξουμε τη μοίρα της, την εικόνα της αλλά και να επωφεληθούμε κι εμείς. Πρόκειται για μια συναλλαγή που συμφέρει αμφότερα. Η ομάδα συγκεντρώνει ένα σημαντικό ποσό για να μπορέσει να κινηθεί στο μεταγραφικό παζάρι σε περίοδο που τίποτα δεν κινείται. Από την άλλη, ο κάτοχος διαρκείας δεν περιμένει στην ουρά να αγοράσει εισιτήριο, πάει στο γήπεδο δίχως έγνοια, επωφελείται από εκπτώσεις σε διάφορα μαγαζιά και συνεισφέρει σε κοινωφελή ιδρύματα της πόλης!

Ο Μάριος Έλληνας προσπαθώντας να ενθαρρύνει την πώληση εισιτηρίων διαρκείας δήλωσε ότι αν το επόμενο 10ήμερο διατεθούν περίπου 500 εισιτήρια διαρκείας, θα φέρει ακόμη ένα μεγάλο όνομα στην ομάδα. Τούτη η δήλωση προκάλεσε τα ειρωνικά σχόλια από 2-3 αθλητικογράφους. Κανείς δεν θεώρησε ότι έχει δόση αλήθειας η εν λόγω δήλωση, παρά μόνο ηχεί ωραία στα αυτιά των οπαδών. Τι θα συμβεί όμως αν όντως διατεθούν 500 εισιτήρια σε 10 μέρες; Έχω την άποψη ότι αγοράζοντας εισιτήριο διαρκείας μπορούμε να μετατρέψουμε τη δήλωση αυτή σε ΠΡΑΞΗ! Από εμάς λοιπόν εξαρτάται να υλοποιήσουμε τη δήλωση – υπόσχεση του προέδρου και να δώσουμε σε όλους να καταλάβουν ότι οι «κούφιες δηλώσεις» δεν αφορούν το σωματείο μας!

Διαχρονικά η ΑΕΚ προσφέρει ένα από τα χαμηλότερα πακέτα εισιτηρίων διαρκείας. Το οικονομικό δεν νομίζω πως αποτελεί πειστική δικαιολογία αφού όπως αποδεικνύεται με μόνο 54 σεντ την ημέρα μπορεί κάποιος να το αγοράσει. Επίσης, η απογοήτευση των προηγούμενων ετών έχει παρέλθει. Κανείς δεν μπορεί να την επικαλεστεί πλέον, αφού οι κινήσεις που έγιναν προκαλούν ευφορία και ενθουσιασμό! Φέτος πιστεύω ότι είναι η χρονιά των οπαδών! Το να αγαπάς σημαίνει να προσφέρεις. Το ελάχιστο που μπορούμε να κάνουμε είναι αγοράσουμε εισιτήριο διαρκείας! Ας αποδείξουμε λοιπόν την αγάπη μας! Η μπάλα είναι στα πόδια μας!






.
.
.
Share this Article on :

10 ΑΕΚΤΖΗΔΕΣ ΜΙΛΗΣΑΝ! ΓΡΑΨΕ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΣΟΥ ΕΔΩ!:

Ανώνυμος είπε...

ti idia akrivos dilosi ekane xtes o proedros tis ael klinonatas kapos ta stomata dimosiografon!

oloi na valoun san stoxo na peisoun kai allous na paroun diarkias!

Ανώνυμος είπε...

ΑΓΑΠΗΤΟΙ ΜΟΥ ΦΙΛΟΙ ΚΑΙ ΑΓΑΠΗΤΕ ΚΥΡΙΕ ΕΛΛΗΝΑ, ΝΑ ΞΕΡΕΙΣ ΟΤΙ ΕΚΤΙΜΟΥΜΕ ΑΦΑΝΤΑΣΤΑ ΤΗΝ ΑΓΑΠΗ ΠΟΥ ΕΧΕΙΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΜΑΣ ΚΑΙ ΤΙΣ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΕΣ ΠΟΥ ΚΑΤΑΒΑΛΕΙΣ ΓΙΑ ΝΑ ΦΕΡΕΙΣ ΠΑΙΧΤΕΣ ΚΑΛΟΥΣ ΣΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΑΛΛΑ ΠΙΣΤΕΥΟΥΜΕ ΟΤΙ ΠΡΕΠΕ ΝΑ ΚΑΤΑΒΛΗΘΕΙ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ ΝΑ ΑΠΟΧΤΗΘΟΥΝ ΠΑΙΧΤΕΣ ΓΡΗΓΟΡΟΙ, ΤΡΙΠΛΕΡ ΠΟΥ ΝΑ ΔΕΙΣΔΥΟΥΝ ΚΑΙ ΝΑ ΑΝΑΣΤΑΝΩΝΟΥΝ ΜΙΑ ΑΜΥΝΑ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΣΥΝΑΜΑ ΝΑ ΚΕΡΔΙΖΟΥΝ ΠΕΝΕΛΤΥ ΜΕ ΑΥΤΟΝ ΤΟ ΤΡΟΠΟ. ΑΥΤΟΥΣ ΤΟΥΣ ΠΑΙΧΤΕΣ ΕΧΕΙ ΑΝΑΓΚΗ Η ΟΜΑΔΑ ΜΑΣ ΑΠΟ ΔΩ ΚΑΙ ΠΕΡΑ, ΜΕ ΤΑ ΟΣΑ ΛΙΓΑ ΞΕΡΟΥΜΕ ΑΠΟ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ!

ΦΙΛΟΙ ΤΗΣ ΑΕΚ ΑΠΟ ΚΑΚΟΠΕΤΡΙΑ

Ανώνυμος είπε...

«Η Αθλητική Ένωσης Κίτιον σας προσκαλεί στο καλοκαιρινό πάρτι που θα γίνει στις 4 Ιουλίου και ώρα 8.00μμ στο Tropical Gardens στην Λάρνακα. Στο πάρτι θα πραγματοποιηθεί η παρουσίαση της ποδοσφαιρικής ομάδας της ΑΕΚ και θα υπάρχει μουσική, φαγητό και ποτό.

Επίσης θα υπάρχει στη διάθεση σας μπουτίκ με τα προϊόντα της ομάδας μας.

Το πάρτι είναι άκρως κατάλληλο για τους μικρούς μας φίλους αφού θα υπάρχουν Φουσκωτά και άλλες δραστηριότητες για παιδία.

- 4 Ιουλίου ώρα 20.00 στο Tropical Gardens στην Λάρνακα
- Παρουσίαση Ποδοσφαιρικής Ομάδας
- Μουσική , Φαγητό, Ποτό, Μπουτίκ
- Εκπλήξεις
- Face-painting – Bouncy Castle
- Συμμετοχή όλων των τμημάτων της ΑΕΚ
-Γεγονός του καλοκαιριού, πάρτη της Λάρνακας , πάρτη της ΑΕΚ».


ΟΛΟΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΕΚΕΙ

Ντίνος είπε...

Όλοι εκέι ρε παιδιά! Η ομάδα μας χρειάζεται όσο ποτέ

Ανώνυμος είπε...

to fain en mouktis?

Ανώνυμος είπε...

nai skaliotiko mou afataghi en moukti to fae!

Ανώνυμος είπε...

ΑΓΑΠΗΤΟΙ ΟΠΑΔΟΙ ΤΗΣ ΑΕΚ.
ΝΟΜΙΖΩ ΕΙΝΑΙ ΦΑΝΕΡΟ ΟΤΙ Η ΔΙΟΙΚΗΣΗ ΜΑΡΙΟΥ ΕΛΛΗΝΑ ΚΑΝΕΙ ΟΤΙ ΜΠΟΡΕΙ ΓΙΑ ΝΑ ΕΝΙΣΧΥΣΕΙ ΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΜΕ ΟΤΙ ΚΑΛΥΤΕΡΟ ΜΠΟΡΕΙ ΒΑΣΕΙ ΤΩΝ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ ΔΥΝΑΤΟΤΗΤΩΝ ΤΗΣ. ΜΕΧΡΙ ΣΤΙΓΜΗΣ ΕΚΤΙΜΩ ΟΤΙ ΟΙ ΚΙΝΗΣΕΙΣ ΗΤΑΝ ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ ΚΑΛΕΣ ΚΑΙ ΝΟΜΙΖΩ ΟΤΙ ΘΑ ΥΠΑΡΞΕΙ ΚΑΙ ΣΥΝΕΧΕΙΑ. ΘΑ ΠΑΡΟΥΜΕ ΑΚΟΜΑ ΤΕΡΜΑΤΟΦΥΛΑΚΑ, 2 ΣΤΟΠΕΡ (ΟΓΙΕΡΣ?) ΑΡΙΣΤΕΡΟ ΜΠΑΚ ΚΑΙ 2 ΦΟΡ.
ΕΜΕΙ ΩΣ ΑΕΚΤΖΗΔΕΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΣΤΑΘΟΥΜΕ ΔΙΠΛΑ ΣΤΗΝ ΟΜΑΔΑ. ΠΕΡΣΙ ΕΙΧΑΜΕ 1200 ΕΙΣΗΤΗΡΙΑ ΔΙΑΡΚΕΙΑΣ. ΦΕΤΟΣ Ο ΣΤΟΧΟΣ ΕΙΝΑΙ ΟΠΩΣ ΕΙΠΕ Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ 2000. ΕΙΝΑΙ ΕΦΙΚΤΟΣ ΣΤΟΧΟΣ.
ΣΗΜΕΡΑ ΕΠΙΣΚΕΦΘΗΚΑ ΤΟ ΣΩΜΑΤΕΙΟ ΚΑΙ ΑΓΟΡΑΣΑ ΤΟ ΔΙΚΟ ΜΟΥ ΕΙΣΗΤΗΡΙΟ ΔΙΑΡΚΕΙΑΣ. ΠΛΗΡΩΣΑ 200 ΕΥΡΩ ΚΑΙ ΠΗΡΑ ΤΟ SILVER SEASON TICKET ΜΕ ΑΡΙΘΜΟ 130. ΠΡΕΠΕΙ ΟΛΟΙ ΜΑΣ ΝΑ ΑΓΟΡΑΣΟΥΜΕ ΤΟ ΔΙΚΟ ΜΑΣ ΕΙΣΗΤΗΡΙΟ. ΕΤΣΙ ΣΥΝΕΙΣΦΕΡΟΥΜΕ ΣΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΚΑΙ ΠΙΘΑΝΟΝ ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΚΑΙ ΑΛΛΗ ΔΥΝΑΤΗ ΜΕΤΑΓΡΑΦΗ ΟΠΩΣ ΕΙΠΕ Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ.
ΕΥΧΟΜΑΙ ΣΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΜΙΑ ΚΑΛΗ ΣΕΖΟΝ ΠΟΥ ΘΑ ΚΑΝΕΙ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΛΑΡΝΑΚΕΙΣ ΥΠΕΡΗΦΑΝΟΥΣ.
Υ.Γ. Η ΠΡΩΤΗ ΤΗΣ ΟΜΑΔΑΣ ΕΙΝΑΙ ΣΤΙΣ 5 ΙΟΥΛΙΟΥ ΣΤΟ ΓΣΖ. ΠΙΣΤΕΥΩ ΣΕ ΔΥΝΑΜΙΚΟ ΠΑΡΩΝ. ΟΦΕΙΛΟΥΜΕ ΝΑ ΣΤΗΡΙΞΟΥΜΕ ΤΗΝ ΟΜΑΔΑ.
ARTEMIO FRANKIE.

Ανώνυμος είπε...

file artemio extos apo to dikos sou file prepei san thermos ipostirixtis tis omadas mas na vris kai 2, 3 filous sou.
porei o kathenas mas na pari forma apo to somateio kai na pari ipografes apo atoma pou den pernoun diarkias epidi den tous prosenkise kanis.

ta 2000 nomizo ine ipervoliko. alla ta 1500 prepei na ta kanoume! me toses kales metagrafes ine krima na min ftasoume ta 1500.

KAI TIN KYRIAKI OLOI STO PARTY!

Ντινος είπε...

ΤΗ ΩΡΑ ΕΝΑ ΕΙΝΑΙ Η ΠΡΩΤΗ ΠΡΟΠΟΝΗΣΗ?

Ανώνυμος είπε...

ΠΡΟΣ ΦΙΛΟΥΣ ΤΗΣ ΑΕΚ ΑΠΟ ΚΑΚΟΠΕΤΡΙΑ..

Ρε παιδιά μερικές απορίες γιατί εκινήσετε μου την περιέργια...
Αληθέυει οτι εγίνετε οπαδοί της ΑΕΚ το 1996 οταν κληρώθηκε στο κύπελλο ΑΕΚ Κακοπετριας - ΑΕΚ Λάρνακας ? Εχετε καταγωγή από Λάρνακα? Έρχομαι τακτικά Κακοπετρια αν θέλετε να κανονίσουμε καμιά συνάντηση να τα πούμε για την ομάδα....

Δημοσίευση σχολίου

Σχόλια με ακατάλληλο περιεχόμενο δεν θα δημοσιεύονται.

Παρακαλούμε όπως βάζετε ΟΝΟΜΑ ή ΨΕΥΔΩΝΥΜΟ για να δημοσιευθεί το σχόλιό σας.

 

© Copyright A.E.Kition blog 2010 -2011 | Design by Herdiansyah Hamzah | Published by Borneo Templates | Powered by Blogger.com.