News Update :

Exam slip: FAIL

Σάββατο 7 Νοεμβρίου 2009

Έχετε νιώσει καμιά φορά τη διαίσθηση ότι όλα θα πάνε στραβά χωρίς να μπορείτε να το εξηγήσετε; Έτσι ακριβώς ένιωσα κι εγώ με το πρώτο σφύριγμα του αγώνα. Μετά τις πρώτες αναγνωριστικές πάσες...σιγουρεύτηκα!

Η ομάδα μας μπήκε μουδιασμένα, φοβισμένα θα έλεγα, με αποτέλεσμα να σου δίνει την αίσθηση πως είναι θέμα χρόνου να δεχτεί το γκολ. Έτσι κι έγινε. Η Αλκή με τον ανεξήγητο αέρα του αφεντικού μπήκε δυνατά στο παιχνίδι και ζάλισε την ΑΕΚ. Οι ποδοσφαιριστές μας δεν μπορούσαν να κερδίσουν μια κεφαλιά, μια μονομαχία, να αλλάξουν μια πάσα σωστή. Μετά το γκολ που δέχτηκαν, όπως συμβαίνει πάντα, συμμορφώθηκαν και αποφάσισαν για ένα εικοσάλεπτο περίπου να παίξουν ποδόσφαιρο. Τις λίγες φορές που αποφάσισαν να βάλουν την μπάλα κάτω, έβγαινε σωστά η ομάδα μπροστά και απειλούσε. Παρά τις ορισμένες αξιόλογες ευκαιρίες όμως, συμπεριλαμβανομένου και ενός δοκαριού, η μπάλα δεν έλεγε να μπει στο πλεκτό. Και δεν προλάβαμε να κάνουμε τη σκέψη «θα μας τιμωρήσει η μπάλα» και συνέβηκε και αυτό σε μια υποδειγματική αντεπίθεση της "αθάνατης".

Στις αρχές του δευτέρου ημιχρόνου η ΑΕΚ άλλαξε πρόσωπο, μπήκε δυνατά μειωνοντας σε 2-1 τέσσερα λεπτά μετά τη σέντρα. Μετά όμως ανεξήγητα, πάλι έκλεισε ο διακόπτης και άρχισαν οι άσκοπες-φλύαρες λόμπες και τα αβίαστα λάθη παρά την είσοδο του Τζόσουα και του Καβαλάρη. Έριξαν κατακόρυφα την απόδοσή τους οι Ευσταθίου και ο Ανορθόδοξος Ιωάννου με αποτέλεσμα ο πρώτος να αντικατασταθεί και ο δεύτερος να γίνει ο νούμερο ένα υποψήφιος στο μυαλό μας για απομάκρυνση τον Ιανουάριο. Το αποκορύφωμα ήταν η έμπνευση του προπονητή μας να πλαγιοκοπήσει αριστερά το Γιασεμάκη με αποτέλεσμα ούτε μια φορά να μην καταφέρουμε να επιτεθούμε από τη συγκεκριμένη πλευρά. Ο Φερνάντες από την άλλη είχε στερέψει από φαντασία και ενέργεια. Βέιγκα και Λουκά υπέπεσαν σε πολλά αβίαστα λάθη και φάουλ. Λαμπρόπουλος, Ξενοφώντος και Κυθραιότης προσωπικά με ικανοποίησαν. Με μεγάλη μου λύπη είδα το Μάριο Γεωργίου να κάνει ένα κακό παιχνίδι και σωστά αντικαταστάθηκε. Οι ευκαιρίες στο ποδόσφαιρο είναι για να τις αρπάζεις και ο Μάριος αντίθετα με το Χρήστο δεν τα κατάφερε. Ελπίζουμε πως θα του δοθούν κι άλλες ευκαιρίες για να δείξει το ταλέντο του.

Συνοψίζοντας, θα έλεγα ότι το παιχνίδι χάθηκε από τους εξής παράγοντες:
• Το μουδιασμένο ξεκίνημα
• Τα αβίαστα λάθη στην άμυνα
• Την κάκιστη διαιτησία και εποπτεία των γραμμών
• Την ατυχία
• Το αντιποδόσφαιρο που έπαιξε η Αλκή. Τύφλα να έχει η ΕΝΠ και ο Εθνικός. Οι άνθρωποι είναι δουλεμένοι στο να ροκανίζουν το χρόνο και να σπάζουν το ρυθμό του αντιπάλου.

Το παιχνίδι αυτό ανήκει στο παρελθόν όμως πρέπει η ομάδα να βελτιωθεί μέσα από τα λάθη της. Εκτός κι αν παραδεχτούμε ότι «τόσο ξέρουμε - τόσο παίζουμε» που είναι μια άποψη που άκουσα από πολλούς σήμερα στο γήπεδο.

Σημ1: Σεβασμό στους συμπολίτες σας που έχουν προσφέρει στον αθλητισμό και έφυγαν από τη ζωή.
Σημ2: Αίσχος στους οπαδούς της Αλκής που έκαψαν το ίδιο τους το σπίτι! Διερωτούμαι αν το άκομψο κτίριο που ονομάσαμε κλειστό κύκλωμα έχει δουλέψει και έχει καταγράψει τους βάνδαλους αυτούς ώστε να τιμωρηθούν.
Σημ3: Ο Α.ΣΥ.ΦΙ. πρέπει επειγόντως να εκδώσει ανακοίνωση για τον απαράδεκτο τίτλο στο άρθρο του Χριστόφορου Χριστοφή στο www.protathlima.com: «Αλκή, το αφεντικό της πόλης».







.
Share this Article on :

19 ΑΕΚΤΖΗΔΕΣ ΜΙΛΗΣΑΝ! ΓΡΑΨΕ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΣΟΥ ΕΔΩ!:

Ανώνυμος είπε...

I ALKI EDOSE SEMINARIA ANTIPODOSFAIROU SIMERA
MILOYME O LEONI EPIANE OSCAR PROTOU ANTRIKOU ROLOY

GIA AKOMI MIA FORA EFANIKE OTI TA AKRA MAS INE GIA TA PANAIRKA. KAI EN KATALAVO GIATI SINEXEIA OI LOMPES KAI I SENTRES POU TIN STIGMI POU EN EXOUME PAIKTES NA VALOUN GOAL POU KEFALIES.

EFANIKE OTI TON GENARI PREPEI NA KAMOUME EPIGONTOS METAGRAFES AN THELOUME NA SINAGONISTOUME GIA TO PROTATHLIMA.

kyriakos-Uk

Ανώνυμος είπε...

Tελικά ο προπονητής μας όσες ευκαιρίες και αν του δώσουμεν είναι για τα κάτσαρα. Σε ένα τόσο σημαντικό παιχνίδι για ακόμα μια φορά κάμνει πειράματα και η ομάδα παρουσιάζει το ίδιο χάλι με τις πρώτες 2-3 αγωνιστικές. Θα συμφωνήσω ότι τα άκρα μας είναι άχρηστα και επιγόντος θέλουμε παίχτες στις θέσεις τούτες. Ο Ευσταθίου αντί να κάτσει στον πάγκο και να σκάσει έριρνεν τες φανάλλες και έκαμνεν τον κέκαν οσάν να είναι ο Μεsi. Πάντος για πρώτη φορά είδα ομάδα να παίζει με τόσο αισχρό τρόπο αντιποδόσφαιρο. Μπράβο για την νίκη τους να την χέρουντε. Εμέις σε έτσι επίπεδο δεν θα πέσουμε. Τέλος πιστεύω ότι ήταν μια κακή νύκτα για την ομάδα. Με παραπάνω προσοχή η ομάδα μπορεί για πολύ περισσότερα πράματα. Απόψε ΟΛΟΙ στο Κίτιον για τον αγώνα ενάντια στους λαστιχάριες. Κeep Walking AEKAΡΑ.

zapatistas είπε...

Όχι, η Αλκή δεν έπαιξε αντιποδόσφαιρο. Αντιποδόσφαιρο σημαίνει αμυντικογενής τακτική με πάγωμα του ρυθμού. Είναι μια τακτική που φυσικά επιτρέπεται και είναι μέσα στη φύση του ποδοσφαίρου. H Αλκή δεν έπαιξε αντιποδόσφαιρο. Η Αλκή εξευτέλισε το ποδόσφαιρο!

Ανώνυμος είπε...

Προς Σάββα Κωνσταντίνου,

Δεν νομίζεις ότι εξαντλήσαμε το πιο κάτω σύστημα:
O τερματοφύλακας να δίνει την μπάλα στον Βειγκα αυτός να πασάρει στον Λουκά ο όποιος να του την επιστρέφει και ο Βειγκα να ματσουκώνει την μπάλα με την ευχή να βρει τον Γιασεμάκη?. Δεν είναι ανάπτυξη ομάδας με την εμβέλεια της ΑΕΚ αυτή. Έχουμε καταντήσει η πιο προβλέψιμη ομάδα σε ανάπτυξη της 2ης κατηγορίας. Κάτι πρέπει να αλλάξει. Άλλαξε το, αλλά να το αλλάξεις από την αρχή του παιχνιδιού και όχι στο 2ον ημίχρονο όταν σχεδόν πάντα είμαστε πίσω στο σκορ.
φιλικά
Αντωνης Οικονομου

Ανώνυμος είπε...

H ΑΛΚΗ ήταν πολύ καλύτερη τα πρώτα 25 λεπτά και δίκαια προηγήθηκε. Ο Κυθραιώτης φέρει ευθύνη για το 2ο τέρμα. Το κέντρο της άμυνας μας προβληματίζει (2 κεφαλίές γκολ) και ίσως πρέπει να αλλάξει. Ο Σάββας έκαμε την χάρη στους οπαδούς βάζοντας Γεωργίου και Ξενοφώντος. Φαίνεται να μην έχουν τίποτε ξεχωριστό π.χ. εν σχέση με τον Πιττάκκα της ΑΛΚΗΣ. Ο Σάββας έκαμε επίσης 3 καλές και γρήγορες αλλαγές ακριβώς όπως θα θέλαμε οι οπαδοί βάζοντας Καβαλλάρη, Τζόσουα, αλλά και τον Δημητρίου που περίμενα καλύτερο. Συμπέρασμα, αν ευθύνεται ο Σάββας ευθύνεται μόνο για το πρώτο μουδιασμένο 20-λεπτο.
Τέλος, η ΑΛΚΗ έπαιξε αντιποδόσφαιρο με καθυστερήσεις αρχίζοντας μετά την επίτευξη του 1ου τέρματος και το πράγμα έγινε προκλητικό τα τελευταία 30 λέπτα από τα οποία παίκτηκε μπάλα μόνο 10 λεπτά! (Ο διαιτητής κράτησε 4μισι λεπτά καθυστέρηση.) Δεν ευθύνεται η ομάδα μας που δεν έπαιξε μπάλα τα τελευταία 30 λεπτά. Καμιά ομάδα δεν μπορεί να παίξει μπάλα όταν η άλλη ομάδα είναι ξαπλωμένη στο έδαφος. Ο συμπολίτης Μάρης, ο Λεωνή και όχι μόνο είναι χαμίνια.
Τέλος, αν ήμουν ΑΛΚΗ θα ντρεπόμουν από την συμπεριφορά της ομάδας μου. Για την ΑΕΚ είμαι περήφανος και την βλέπω να κερδίζει άνετα τον Ολυμπιακό και να συνεχίζει σαν η κορυφαία ομάδα του πρωταθλήματος. Το αντιποδόσφαιρο των αντιπάλων είναι το κύριο μας πρόβλημα. Η λύση γι αυτό είναι να σκοράρουμε συστηματικά πρώτοι, πιέζοντας ασφυκτικά με 4-4-2 το πρώτο 20-λεπτο. Θα το κατάλαβε και ο Σάββας σήμερα.

Ανώνυμος είπε...

Παικτες για να βγουμε τουλαχιστο (ξεχαστε πρωταθλήματα) εχουμε. δυστυχως εχουμε ενα προπονητη που δεν ξερει να ξεκινησει παιχνιδι με σωστη συνθεση. Το μονο που ξερει ειναι να διορθωσει τα σκατα του στο 2ον ημιχρονο. Δεν μπορω να καταλαβω γιατι δεν παιζουμε 4-4-2, οσες φορες παιξαμε, παιζουμε καλη μπαλα.

Ανώνυμος είπε...

Φίλοι συναγωνιστές Σταύρος Κομοτηνή..είναι μεγάλη η λύπη όλων μας για την ήττα της ομάδας και την γενική της πορεία μέχρι σήμερα..από την άλλη όμως για μένα την πιο μεγάλη ευθύνη για την μέχρι τώρα πορεία μας την έχει ο προπονητής..όσον και να δουλέυει ο Σάββας, όσον και αν είναι καλός άνθρωπος, όσον και αν τον στηρίζει η διοίκηση είναι ένας κάτω του μετρίου προπονητής και έτσι θα παραμείνει..αν θέλουμε να προχωρήσουμε σαν ομάδα θέλουμε προπονητή με αρχίδια όχι προπονητή που βασίζεται στις κόλλες και στα σεμινάρια..θέλουμε προπονητή που να διαβάζει τους αντιπάλους και την ομάδα κατά την διάρκεια του παιχνιδιού όχι προπονητή που κοιμάται ύπνο βαθύ και πάντα έρχεται δεύτερος..από την αρχή της χρονιάς μπαίνουμε στο γήπεδο με φόβο..είμαστε η ΑΕΚ ρε Σάββα..οι άλλοι πρέπει να μας φοβούνται όχι εμείς τις άλλες ομαδούλες..εξακολουθώ να πιστεύω ότι έχουμε καλούς παίχτες..δυστυχώς αδυνατεί ο Σάββας να τους καθοδηγήσει σωστά..όσον αφορά τα άκρα μας, ο Ορθόδοξος ουδέποτε ήταν δεξί μπάκ και ουδέποτε θα γίνει..είναι καλός κεντρικός αμυντικός και ως εκεί το παιδί..ψές από την μεριά του δεν αντιμετωπίσαμε ιδιαίτερο πρόβλημα και όταν ήρθε αριστερά έσβησε το Μάρη..επιθετικά το παιδί δεν μπορεί να προσφέρει..εμένα φτάνει μου που τα δίνει όλα για την ομάδα και σε παιχνίδια μεγάλα όπως το ψεσινό δεν φέρει καμία ευθύνη μια χαρά τα πήγε..όσον αφορά τον Ευσταθίου πραγματικά απορώ αν ξέρει κάποιος ή ακόμα και ο προπονητής μας να μου πεί ποιός είναι ο αριστερός χαφ της ομάδας μας..ο Ελ Ομάρι? Ο άνθρωπος κάμνει ότι του καπνίσει μες στο γήπεδο..ούτε μαρκάρει ούτε βοηθά τον μπάκ μας..ο Ευσταθίου κάθε παιχνιδι έχει συνεχώς 2 αντιπάλους πάνω του..στο ψεσινό παιχνίδι είχε τον καλύτερο παίκτη των αντιπάλων, τον Μάρη, και καμία βοήθεια δεν ερχόταν κοντά του..τελικά για εσάς είναι χάλια ο Ευσταθίου..το παιδί τούτο έβαλε σε αυτήν την κατηγορία 12 γκόλ πέρσι ως αριστερό χάφ..χτυπά τα στημένα με μεγάλη ικανότητα αλλά εμάς μόνο ο Ελ Ομάρι δικαιούται..και προσωπικά δεν με ενδιαφέρουν οι παίκτες ενδιαφέρει με η ομάδα να κερδίζει από τους παίκτες της το 110 τα 100 των δυνατοτήτων τους..εμείς απλά καταστρέφουμε τους..και όσον αφορά τον Μάριο και τον Ξενοφώντος, ο Μάριος δεν τα επήγε καλά και ο Χριστάκης για μένα ήταν αρκετά καλός..προσπάθησε όσο μπορούσε..ο Σάββας έριξε τους σε ένα μεγάλο παιχνίδι απότομα και ήταν λάθος ο χρόνος..αυτή είναι η άποψη μου..και όσον αφορά την άνοδο θα την πετύχουμε και δεν χρειαζόμαστε το Σάββα για να βγούμε..και ο νοών νωείτο..

Ανώνυμος είπε...

Ηταν το χειρότερο ματς που είδα ποτε. Η αλκή ρεζίλεψε το άθλημα.Που το πρώτο ημίχρονο επεφταν χαμε τσε εκαμναν θέατρα. Υστερα λαλούν οτι ε καλή ομάδα υποτίθεται.
ΣΑΒΒΑ ΦΥΓΕ ΤΩΡΑ ΔΕΝ ΣΚΑΜΠΑΖΕΙΣ ΠΟΥ ΜΑΠΠΑ. εβαλε το δεξιο μπακ αριστερά που εν εμπορόυσε οχι μόνο σέντρα αλλά ουτε πλάγιο να καμει.Ο άλλος ο Λουκά μόνος του πασάρει του πορτάρη. Ο ελ ομάρι οποθεν του καπνίσει σουτάρει . Η ομάδα θέλει πάνω από ολα πειθαρχεία.Αυτό δεν μπορεί να το δώσει ο Σαββας

Ανώνυμος είπε...

Tetoies aliteies kai mikrotites apo tin "omada" tis alkis to omologo oti den perimena!

Eidame kathara ton epithetiko tous ton Gaston na einai ekso apo to gipedo travmatias kai na tou fonazei o kaiafas na mpei mesa gia na pesei kai peftei mesa kai na soriazetai!

Eida ton leoni na peftei 9 fores metrimenes kato sampos kai ton tsillise to Kaskavel kai na paizei ton travmatia! Alles 10des fores kai oi ypoloipoi paixtes tis alkis na peftous sampos kai tous patise to Hammer!

Oi pagkites tis alkis pou ekanan prothermansi opote i mpala evgene ekso kai pigene konta tous autoi tin klotsousan makria ! Eidame ta ball-boys na kathisterane ipervolika na dinoun tin mpala ! Eidame ton leoni kai anthropous ston pagko tis alkis na klotsoun tin mpala piso sta ball-boys!

Kai gia ola auta o diaititis kratise mono 4,5 lepta! Oute 5 den kratise!

Giauto mia zoi tha einai mikri omada to alkaki!

Emeis xasame to proto 20lepto opos panta se malakies! I omada mas omos anekampse kai an den ginontan auta ta eutrapela extes den tha xaname me tipota! Koitame mprosta kai na sas parakaleso na min ipervalete toso poly gia tous paixtes mas kanontas tous skoupidia!

Episis otan yparxei monoleptos sigi tin tirame kai den fonazoume sinthimata! Einai to ligotero pou mporoume na kanoume gia tous anthropous pou fevgoun apo tin zoi..

Ανώνυμος είπε...

ekanei re pe8kia me ton el omari...e3iasete tn me tin omonoia aradipou je me tn o8ello..kanei..o or8odo3os efkale 20 sentres je itan je oi 20 la8os re pe8kia...o eusta8iou to idio..den evoi8ise ka8olou..toulaxiston o el omari ekerdise mas je 3 va8mous...savva eishes arketes efkeries je sunexizeis na mas kamneis rezili..kanei re savva pareti8ou pls...AEKara gia panta..je me tn olumpiako dipla stn omadara ms..

Ανώνυμος είπε...

aste tin alki reee! ta xalia mas na velpoume! ego an i aek keridize 2 - 0 kai oi pextes mas epeftan xame na stamatisoun to rithmo tou agona tha xeromoun! den tha ixa provlima! mia xara mas ekame i alki!

aporo pos ginete o savvas na fere ton orthodoxo ioannou apo tin salamina opou kai ton ixe propontiti stin aek! mia centra den mpori na kani o athropos! sto plagia efien tou i mapa! eleos gia pexti! na ton exis stin salamina na xeris tis dynatotites tou kai na ton kouvalisis stin aek! apistefto!

aporo otan o kavalaris anevene sinexos pos ton afinis ston panko. o tsosoua katalavo erxete pou travmatismo.

aporo pos sto pio diskolo agona tis katigorias pezoun vasikoi 2 nearoi mas. nai na pexoun den antileo alla oxi afto to match re gamoto oxi se ena dynato derby! ego imun me tin entiposi oti o xenofondos eipe oti den ine sta plama tou. ti alaxe kai sto pio krisime agona epexe vasikos?

prepei diladi na pezoun didimo piso o louca kai o vega? afou einai fanero oti den edesan. kathe sentra stin perioxi mas den petasete enas na pari kafali!den exoun desi aftoi i dio.

o gytas? ali megali efthini tou savva! afton ton katalave kai oute pou ton evale extes.

o estathio den mpori na pexi back. einai ketreos pextis pou persi petixe 12 goal me ton digeni. alla ela pou prepei na pexi back afu den exi allo. afto to iliko extise.

mia omada pou pezi me psiles mpalies simeni o enas apo tous dio centerfor einai poli grigoros. etsi oste otan o giasemakis pari to kefali tha figi o alos sfina gia tin perioxi. tora an i aek fetos exei grigoro centerfor o kathenas na krini kai na mas pi.

einai fanera ta lathi.

SG13 είπε...

ti les re megale den exei tipota 3exwristo o xenofontos k o georgiou. An parakolou8ises ton agwna extes k antilambanese to podosfairo 8a prepei na diapistwses oti o xenofontos itan apo tous ligous pou diasw8ikan apo ti kaki mas eikona tou prwtou imixronou k 8ewrw oti kakos antikatasta8ike...Xriazetai na pistw8ei akoma ligo xrono summetoxis to pallikari k otan er8ei k to prwto goal 8a 3anamilisoume!!!Protimate tous 3enous meta vareta sumbolaia para ta paidia ta dika mas pou a3izoun poli parapanw.

Ανώνυμος είπε...

re pedia ine tragodia i katastasi.to pio megalo provlima ine o savvas kostantinou.TELEIA KAI PAULA.pos na to kanume diladi autos efere tus ehtes autos stinei tin omada.DEN TA KATAFEREEE

Ανώνυμος είπε...

Φιλοι η διοικηση δεν βλεπει κανενα προβλημα με τον προπονητη. ειναι ευχαριστημενη και ισως του κανουν και προωρη ανανεωση μηπως και τον χασουμε. Μας εχει ηδη αποδειξει οτι το αξιζει. Το σιγουρο ειναι οτι φετος δεν θα κινδυνεψουμε. Δωστε πιστωση χρονου στον προπονητη και ολα θα πανε καλα.



steven

EL SKALIOTIS είπε...

Κρίμα για όλον εκείνο τον κόσμο που ήρθε στο παιχνίδι να υποστηρίξει την Α.Ε.Κ. κρίμα γιατί οι διοίκηση δεν σέβεται αυτό τον κόσμο, κρίμα γιατί έχουμε ένα προπονητή που δεν είναι αντάξιος της ιστορίας της Α.Ε.Κ. Κρίμα γιατί είδαμε πια τελικά από της 2 ομάδες της πόλης μας έδειξε με τον κόσμο που έφερε στο γήπεδο πια ομάδα έχει το πάνω χέρι στο θέμα των οπαδών...

Μάλιστα φίλοι σε 8 παιχνίδια έχουμε 4 νίκες και 4 ήττες...με ένα σύστημα τύπου "πιρκολότην τσε όπου πάει", με ένα προπονητή ανίκανο να διαβάσει παιχνίδι, ανίκανο να αξιολογήσει τους παίχτες του, όπου σε 9 μήνες δεν κατάφερε να μας δείξει ένα αξιόμαχο σύνολο.

Όσο για την ΑΛΚΗ, τι να πώ; Άν αυτή την ομάδα είναι πρώτη στην βαθμολογία με αυτούς τους παίχτες και το ποδόσφαιρο που παίζει, όπου για ένα ολόκληρο δεύτερο ημίχρονο αντί μπάλα έπαιζε θέατρο και δεν καταφέραμε να κερδίσουμε είμαστε άξιοι της τύχης μας....τελικά στη Β' κατηγορία τα παιχνίδα παίζονται με αντιποδόσφορο, θέατρο,(μάλιστα χρειάζετε να είσαι και ηθοποιός)με γήπεδα που θυμίζουν περισσότερο χωράφια, με διαιτητές κάτω του μετρίου.

Προσωπικά ευθύνη για αυτή την κατάσταση έχει η διοίκηση της Α.Ε.Κ και κανένας άλλος. Ας μας πουν ότι στόχος μας είναι να γίνουμε μια ομάδα β κατηγορίας για να το ξέρουμε..

Ανώνυμος είπε...

Men anisihite re pedia.....na perasoun ta nterpi me tes omades pou en kaliteres mas....an den kataferi i dietisia na mas doki ta pehnithkia enna gorasoun tou savva allo kanena pehnidi i diikisi mas na mini tziame tziai na mas ssiopisoun tziai emas pale. en eshi provlima tora. TOU HRONOU ENNA INE TO PROVLIMA....pou oute dietisies enna mas voithoun opos fetos....oute me enstasis tha pernoume vathmous...oute me ta alla kolpa tha pernoume. men foithis na to valis re zapatista....ine mia apopsi kai afti.

Ανώνυμος είπε...

xerete oti to gsz apentati exi 6,400 karekles?!
na men ipervaloume to 1/3 itan gemato! i aek xtes eixe pano pou 2000 kosmo!
krima kirie savva pou eisai lios kai oute fetos me tin eukairia tis b katigorias den tha mazepsoume ton kosmo mas piso. metrame idi 4 ittes!

Ανώνυμος είπε...

prin ena mina aktrivos eixame sinantisi me tin dioikisi
ego prosopika kai alla 5-6 atoma tou symvouliou tou syndesmou
kai tous ipame oti an den ton dio3oun tous theoroume kai tous idious epikindinous giati ta lathoi einai olofanera kai vgazou matia...monoi ekkinoi den ta vlepoun!!!
episis tous ipame oti apo tin stigmi pou den TONdioxnoun emeis den stirizoume se tpt tin dioikisi giati tous theoroume kai aftous ipefthinous!
episis tous ipa ego prosopika oti i ataka ''3exreosame tosa xreoi'' tin 3anakousame sto parelthon kai oti afta den simainoun tpt gia emas....giati otan evazan ipopsifiotita i3eran ti kanoun...i3eran kai ta xreh kai genika tin katastasi...to oti 3exreosan ta persina itan to PLEON dedomeno pou tha eprepe na kamoun apo tin stigmi pou empikan dioikisi...kai den a3izoun sigxaritiria gia to siggekrimeno

telos...i apantisi pou pirame itan:
emeis dosame telesigrafo ston savva oti sta epomena 3 paixnidia prepei na kanoume to 3x3 kai oti an den ginei afto tha ton apolisoume...
afton ton proponiti exoume kai an den sas aresei kalitera na min erxeste sto gipedo na ton 3itimazete...giati etsi tha kamnete zimia tis omadas...


EGO DEN PISTEVO SE E3OGIOINOUS...OUTE SE THEOUS...OUTE SE FANTASMATA
EGO PISTEVO MONO SE OTI VLEPO....KAI LIPOUME NA PARATIRISO OTI I SIMMERINI DIOIKISI EINME DIAFORA I XEIROTERI DIOIKISI POU PERASE POTE APO TO SOMATEIO....
OUTE GNOSEIS DIOIKISEIS EXOUN OUTE GNOSEIS APO PODOSFAIRO EXOUN
EXOUN MONO KALI THELISI....I OPOIA KAI AFTI SVISTIKE META APO TA TERASTIA PSEMATA KAI TOUS ANEKPLIROTOUS STOXOUS POU MAS EIPAN...
POU EINAI I ETAIRIA RE ?
POU EINAI TA GIMNASTIRIA?

POU EINAI I AEK POU THA PROTAGONISTEI KAI STA 3 TMIMATA TIS FETOS?

KATSETE KAI DEITE TA VIDEO POU EKAMTTE .....DEITE TA 10 FORES GIA NA EMPEDOSETE SE POIA OMADA EISASTE SIMVOULIO...KAI POS TIN EKAMETE

MAGAZAKI TIS GEITONIAS EKAMETE TIN OMADA MAS....ANALAVETE SUPERMARKET ME OIKONOMIKA PROVLIMATA KAI EKATANTISETE TO PERIPTERO SE KYRIO DROMO

EISASTE GIA TA PANAIRKAAAAAAA REEEEEEEEEEE
ATHROPOS POU DEN PARADEXETE TA LATHOI TOU...EINAI DEILOS, XORIS A3IOPREPEIA KAISTO TELOS TIS MERAS PANTA FEVGEI KAI POLEMA TOUS ALLOUS POU TOU EDEIXNAN TA LATHOI TOU.,..
KAI ME TOUTOUS ETSI THA GINEI KAI THA TO DEITE
KAMETE SAVE TOUTO TO POST...SINTOMA THA FIGOUN TPOUTOI OULLOI...KAI THA LALOUN OTI FTEEI O KOSMOS POU DEN TOUS AFINE NA DOULEPSOUN KAI I NOOTROPIA

GRAPSETE TO OPOU THELETE...STO TELOS THA FTE3OUN KAI TON SYNDESMO

GUARDIAN

Ανώνυμος είπε...

e file esi pou laleis gia dietisies kai agora pexnidiwn prepei na pineis ladi (me olo to sevasmo)

oi dietites stin b katigoria en toso axristoi pou eni3ereis an se evnooun i krouzoun se.. an epies se oulla ta match 8imi8ou tzai enna deis..

i enstasi en enstasi.. an e8elan na mas dokoun tous 3 pontous ishen na mas tous dwkoun prin 2 mines.. ka8isteroun 3epitides gia na mas spasoun ta nevra mas...

tzai pemou pio pexnidi agorasame dioti ederamen tosa polla match me tin anesi mas pou en ta a8imoume..

panta filika

Δημοσίευση σχολίου

Σχόλια με ακατάλληλο περιεχόμενο δεν θα δημοσιεύονται.

Παρακαλούμε όπως βάζετε ΟΝΟΜΑ ή ΨΕΥΔΩΝΥΜΟ για να δημοσιευθεί το σχόλιό σας.

 

© Copyright A.E.Kition blog 2010 -2011 | Design by Herdiansyah Hamzah | Published by Borneo Templates | Powered by Blogger.com.