News Update :

Σας βαρεθήκαμε!

Δευτέρα 9 Νοεμβρίου 2009

Δεν θα μιλήσω ως ένας πληγωμένος και πικραμένος ΑΕΚτζής. Θα μιλήσω ως ένας φίλαθλος που είχε μια δύσκολη μέρα στη δουλειά, που έτρεχε να προλάβει να τελειώσει τις δουλείες του για να πάει γήπεδο και που πλήρωσε και €10 για να δει... ποδόσφαιρο!

Μετά από μια κουραστική ημέρα, η ημέρα έγινε ακόμα πιο δύσκολη όχι τόσο από την ήττα αλλά από την απροκάλυπτη κοροϊδία που ζήσαμε όσοι πιαστήκαμε κορόιδα και πληρώσαμε για να πάμε. Και εξηγούμαι...

Ορισμένοι ποδοσφαιριστές της Αλκής υπονόμευσαν το επάγγελμά τους, γελοιοποίησαν τους εαυτούς τους και την ομάδα τους με διάφορες κουτοπονηριές που όπως φάνηκαν πρέπει να ήταν δουλεμένες στην προπόνηση! Εγώ πλήρωσα €10 για να δω 90' ποδοσφαιρικό θέαμα και αντ' αυτού εξαιτίας ορισμένων ποδοσφαιριστών της Αλκής είδα 30' ποδόσφαιρο και 60' τα ρεζιλίκια τους! Εμένα ποιος θα με αποζημιώσει;;; Έπεφταν κάτω σαν φύλλα (από το Α’ ημίχρονο!!!), καθυστερούσαν στην εκτέλεση των πάντων, συζητούσαν διεξοδικά με το διαιτητή για οτιδήποτε γινόταν στο γήπεδο, αποπροσανατόλιζαν το διαιτητή, ξεχνούσαν πού ήταν η μπάλα και τελικά κατάφεραν να παρουσιαστούν σαν συμφωνική παρωδία! Φυσικά, το αντεπιχείρημα τους είναι ότι αυτοί πήραν τους 3 βαθμούς. Όντως πειστικό ακούγεται, αλλά οι 3 πόντοι έρχονται και παρέρχονται. Αυτό που απομένει είναι η εντύπωση που διαμορφώνουν οι φίλαθλοι για σένα ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΣΤΗ. Ακόμα και μετά από 5 χρόνια κανείς δεν θα θυμάται αυτό το παιχνίδι. Αυτό όμως που θα θυμούνται είναι ότι εσύ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΣΤΗ σ’ όλη σου την καριέρα ήσουν εριστικός, ψεύτης και ενίοτε ανήθικος μέσα στα γήπεδα. Ήσουν ένας ΑΘΛΗΤΗΣ που έγραφες το fair play στα παλιά σου τα παπούτσια. Όσοι ποδοσφαιριστές κρεμάζουν τα παπούτσια τους δηλώνουν ότι το σημαντικότερο που κέρδισαν ήταν η εκτίμηση του κόσμου. Εσύ άραγε φίλε ποδοσφαιριστή τι θα απαντήσεις; Ότι σημαντικότερη στιγμή της καριέρας σου ήταν οι 3, 6, 9,12,... βαθμοί που έκλεψες; Δεν έχει καταλάβει ακόμα ότι το ποδόσφαιρο είναι ψυχαγωγία που πληρώνει κάποιος για να δει; Δεν έχει καταλάβει ότι εσύ είσαι ο πρωταγωνιστής που οφείλεις να αγωνίζεσαι με θεμιτά και όχι με αθέμιτα μέσα; Και σε παρακαλώ μην μου πεις ότι αυτά είναι μέρος του παιχνιδιού. Σε κανένα παιχνίδι η απατεωνιά δεν είναι μέρος του. Αυτό το μαθαίνουμε από τον καιρό του νηπιαγωγείου!

Είναι καιρός ο ΠΑΣΠ να τραβήξει το αυτό των μελών του που ασελγούν στο άθλημα. Αν δεν μπορούν ή δεν θέλουν, ας οργανωθούμε όλοι οι φίλαθλοι και να απαιτήσουμε από τους πρωταγωνιστές του αθλήματος να παρουσιάζονται με ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΣΜΟ και να ακολουθούν τη ΔΕΟΝΤΟΛΟΓΙΑ. Πώς είναι δυνατόν ένας επαγγελματίας αθλητής και μέλος του ΠΑΣΠ να παραμένει ατιμώρητος όταν προσπαθεί με αντιδεοντολογικούς τρόπους να πλήξει τους αντιπάλους ή την αντίπαλη ομάδα; Φίλοι ποδοσφαιριστές ΣΕΒΑΣΤΕΙΤΕ το άθλημα! Σεβαστείτε τον κόσμο που πληρώνει για να σας δει. Σεβαστείτε τα παιδιά που σας έχουν ως πρότυπα. Σεβαστείτε τον εαυτό σας πρωτίστως! Ορισμένοι από εσάς καταντήσατε γραφικοί! Σε όποια ομάδα κι αν αγωνίζεστε παρουσιάζεστε αδιόρθωτοι! Κάποιοι από εσάς φτάσατε στο «εφάπαξ» κι ακόμα δεν βάλατε μυαλό! Κρίμα! Κρίμα! Κρίμα! Κρίμα, διότι αυτά που κάνετε θα τα θυμόμαστε για πάντα! Θα λέμε ότι ήσασταν πολύ καλοί ποδοσφαιριστές, αλλά................!!!

Υπάρχει κανένα στέλεχος του ΠΑΣΠ που θέλει να προχωρήσει σε εξυγίανση του αθλήματος; Υπάρχει κανείς να τους μάθει τι σημαίνει ΣΥΝΑΔΕΛΦΟΣ παρόλο που είναι αντίπαλος; Όλοι γνωρίζουμε ποιοι είναι αυτοί που με τα καπρίτσια τους καταστρέφουν το άθλημα. Τους παρακολουθούμε ξανά και ξανά και στο βαθμό που κανένας δεν τους τιμωρεί αυτοί θεριεύουν και γίνονται όλο και πιο απροκάλυπτοι. Κι εμείς τους ξέρουμε κι εσείς τους ξέρετε! Και η ειρωνεία είναι ότι μας βάζουν να πληρώνουμε για να τους δούμε!

Ας ανοίξει επιτέλους αυτό το μεγάλο κεφάλαιο διότι δεν πάει άλλο. Σας βαρεθήκαμε!



.
.
.
Share this Article on :

23 ΑΕΚΤΖΗΔΕΣ ΜΙΛΗΣΑΝ! ΓΡΑΨΕ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΣΟΥ ΕΔΩ!:

Ανώνυμος είπε...

Ο τιτλος του εξαιρετικου σου αρθρου ταιριαζει γαντι και με την ομαδα μας και τον ουτω καλουμενο προπονητη που εχουμε.

ΝΑΙ, ΣΑΣ ΒΑΡΕΘΗΚΑΜΕ

EL SKALIOTIS είπε...

Φίλε Ζαπατίστα ήταν ένα από τα πιο αηδιαστικά παιχνίδια που παρακολούθησα. Χειρότερο και από τον τελικό του 2005 στο ΓΣΖ!!! Εκείνο που με εξόργισε περισσότερο ήταν η αδιαφορία των διαιτητών. Δεν γίνεται φίλε μου η ΑΛΚΗ να κάνει καθυστερήσεις από τα τελευταία 10 λεπτά του πρώτου υμιχρόνου και όλοκληρο δεύτερο και να μην δείχνει κάρτες!!!

Η διαιτησία ήταν εξίσου προκλητική με τους ηθοποιούς της ΑΛΚΗΣ. Τελικά αυτή η Β κατηγορία είναι για να κλάματα. Δεν μπορώ να καταλάβω τον ντόρο που γίνετε για την δήθεν αναβάθμιση της και τα διάφορα κουφά που ακούμε από τα αθλητικά ΜΜΕ.

Όσο για τα δικά μας χάλια άστα...θα συμφωνήσω και με τον φίλο ότι το άρθρο σου ταιριάζει γάντι για τον προπονητή αλλά θα προσθέσω και την διοίκηση μας...

Παρεπιπτώντος θα ήθελα κάποιο που έχει φίλους Αλκαίους να μας εξήγησει την σημαία της Κύπρου που είχαν κρεμασμένη στην κερκίδα τους οι Αλκαίοι με την Κύπρο την κατεχόμενη σε μπλέ χρώμα και την ελεύθερη σε χρώμα κόκκινο;

Ανώνυμος είπε...

ΣΥΜΠΕΡΑΣΜΑ...ΚΑΝΑΜΕ 4 ΝΙΚΕΣ, ΤΙΣ 2 ΜΕ ΤΗΝ ΔΙΑΙΤΗΣΙΑ ΒΟΗΘΟ, ΤΗΝ ΑΛΛΗ ΜΕ ΟΜ.ΑΡΑΔΙΠΠΟΥ ΤΟ ΑΓΟΡΑΣΑΜΕ, ΚΑΙ ΜΙΑ ΜΕ ΤΗΝ ΑΞΙΑ ΜΑΣ ΜΕ ΤΟΝ ΟΘΕΛΛΟ.
ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ? 4 ΝΙΚΕΣ 4 ΗΤΤΕΣ, ΚΑΙ ΕΙΣ ΑΝΩΤΕΡΑ

zapatistas είπε...

Κι εμένα με παραξένεψε η σημαία! Ίσως δεν είχαν κάποια σκοπιμότητα που την έκαναν έτσι, αλλά παραπέμπει αλλού.

Ανώνυμος είπε...

diafono katheta me tin arthro pio pano!
an nikouse i aek 2 - 0 kai ekanan oi diki mas pextes kathisterisis tote tha elegame ta idia?

akoma kai se megala europaika salonia vlepoume pextes na kanoun theatro na kratisoun mia niki.

as itan mankes i pextes mas kai o proponitis kai na isofarizame i na proigoumastan na min afisoume tous pextes tis alkis na kanoun afta ta rezilikia! kala mas kanoun!

afu i amina mas akoma ena pexnithi se kathe centra den petasetoun enas na katharisi, i alki me 2 anetes kefalies ekane to 2 - 0 kai meta ekanan oti mporousan na kratisoun tin niki! ego to vrisko logiko!


zito exigisis kiroi!
den vrisko kamia logiki kai zito exigisis sta pio kato themata! eite apo tin doikisi eite apo ton savva!

1) pos san proin proponitis tis salaminas ekrines oti o orthodoxos ioannou exi tin ikanotita na erthi stin aek!!

2) se afti tin aek pou vlepoume den tha itan igetis kai vasikotatos o xaris nikolaou? alla kai o minas!

3) den vlepis oti o estathiou den mpori na pexi back!! persi o esthatiou ston digeni opou epeze apo to kentro plagia petixe 12 goal! 12! den mpori na pexi back! ton xorepse o maris!!! an einai dynaton o maris! alla ela pou distixos den exoume allon ston adynato yliko mas!

4) otan vgeni centra stin perioxi mas giati kanis den perni protovoulia na petaxti na katharisi? pote tha diorthothi afto?

5) i euthini tou Gyta kai to oti o anthropos einai agynaton na viotisi se pion armozi? einai epilogi tou savva? i tois doikisis?

6) o kavalaris pou anevene sinexos o anthropos kai apo agona se agona itan kaliteros pos kai giati itan ston panko extes! o tsosua katalavo erxete pou tramatismo.

7) pos ginete etsi xafinika na rixis ton mario giorgiou gia proti fora san vasiko enantion 2 gignaton tou kypriakou podosfairou (kaifas, lefteris)

8) oti o xenofontos itan extos plano ipotithete pos pezi vasikos se afto ton diskolo agona? iparxoun pola pexnithia pou porousame na valoume tous 2 nearous eite vasikous eite san allagi. giati se afto to diskolo pexnithi kirie savva?

tha mino os etho!

iparxoun alla 7 simia pou mporo na statho!

pios analanvani euthini gia ta pio pano??? pios?!

sas thimizo tis iposxesis sas!

Ανώνυμος είπε...

na ti grafi to protathlima.com

Οι 1500 περίπου ΑΕΚτζήδες, που παρά το εργάσιμο της ημέρας, στήριξαν δυναμικά την ομάδα ήταν οι...μόνοι που έκαναν καλά τη δουλειά τους στο σημαντικό αυτό παιχνίδι.

pote tha analavi eutines o savvas kai i doikisi

Master Man είπε...

Mάλλον δεν θα αναλάβει κανένας με ευθύνες με τίποτε γι'αυτό μεν το κουράζετε το θέμα. Μόνον αν κάμουμεν 5 συνεχόμενες ήττες θα φύει ο grande προπονητάρας. Και άμαν γίνει έτσι πράμαν σημαίνει ότι εμέιναμεν μαζίν με τα χωρκά δαμέ που ήμαστεν σήμερα. ΑΡΑ τίποτε εν εκάμαμεν. Ατε γείααααα μας.

Ανώνυμος είπε...

ΣΑΒΒΑ GO HOME!!!!!!!!!!!
ΑΦΟΥ ΔΕΝ ΤΟ ΕΧΕΙΣ ΓΙΑΤΙ ΜΑΣ ΠΑΙΔΕΥΕΙΣ!
ΧΑΡΑΜΙ ΣΟΥ ΤΑ 10000 ΕΥΡΩ ΤΟ ΜΗΝΑ!!!!!!!!!

Ανώνυμος είπε...

pedia parteto xapari. i aek pai apo to kako sto xirotero.diskola vgenoume pano kai an vgoume sigoura den tha vgoume san protathlites.
ta pragmata einai ta pio diskola apo ton kairo tis idrisis mas. an den alla3ei kati tha exoume asxima 3eperdemata. ospou den vlepi o agnos fillathlos tous pextes na pezoun mappa tha arxisi na min pata na tous vlepi. tha pezoun moni tous kai tha plironote gia tin malakies tous. i dioikisi mas an den alla3i taktiki kai plano na arxisi tis kampanes den tha doume xairi reeeeeee

Ανώνυμος είπε...

ΠΑΙΔΙΑ ΜΟΝΟ ΜΙΑ ΛΥΣΗ ΥΠΑΡΧΕΙ, ΟΥΤΕ ΦΩΝΕΣ, ΟΥΤΕ ΤΣΑΚΩΜΟΥΣ ΜΕΤΑΞΥ ΜΑΣ, ΟΥΤΕ ΝΑ ΧΑΛΟΥΜΕ ΤΗΝ ΚΑΡΔΙΑ ΜΑΣ ΟΥΤΕ ΤΙΠΟΤΑ. ΑΠΟΧΗ!!!! ΜΑΛΙΣΤΑ, ΑΠΟΧΗ ΑΠΟ ΤΟ ΕΠΟΜΕΝΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΜΕ ΤΟΝ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΟΥΝ ΟΛΟΙ ΟΤΙ ΔΕΝ ΑΝΕΧΟΜΑΣΤΕ ΝΑ ΜΑΣ ΚΟΡΟΙΔΕΥΟΥΝ ΠΙΑ. ΑΦΟΥ ΔΕΝ ΜΑΣ ΕΚΤΙΜΟΥΝ, ΜΑΣ ΕΧΟΥΝ ΓΡΑΜΜΕΝΟΥΣ, ΠΩΣ ΓΙΝΕΤΑΙ ΟΙ ΠΑΙΚΤΕΣ ΤΗΣ ΑΛΚΗΣ ΜΠΡΟΣΤΑ ΣΕ 50 ΟΠΑΔΟΥΣ ΝΑ ΔΙΝΟΥΝ ΤΗΝ ΨΥΧΗ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΕΜΑΣ ΤΑ ΚΟΠΡΟΣΚΥΛΑ ΟΙ ΔΙΚΟΙ ΜΑΣ ΝΑ ΜΕΝ ΚΛΩΤΣΟΥΝ?
ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΑ, ΕΙΝΑΙ ΠΙΟ ΒΑΡΕΤΗ Η ΦΑΝΕΛΛΑ ΤΗΣ ΑΛΚΗΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΔΙΚΗ ΜΑΣ?
ΑΥΤΗ ΕΙΝΑΙ Η ΑΠΟΨΗ ΜΟΥ..ΑΠΟΧΗ ΓΙΑ ΕΝΑ ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΚΑΙ ΤΟΤΕ ΘΑ ΔΕΙΤΕ ΤΙ ΘΑ ΓΙΝΕΙ, ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΓΙΑ ΤΟ ΧΩΡΟ ΠΟΥ ΜΑΣ ΔΙΝΕΤΕ

Ανώνυμος είπε...

Με αυτό τον τρόπο, όμως, στερήθηκε το δικαίωμα συμμετοχής από τον Γήττα, ο οποίος, ναι μεν στα προηγούμενα ματς δεν έθελξε με την απόδοσή του, σίγουρα όμως στο ντέρμπι η παρουσία του στο δεύτερο μέρος κρινόταν απαραίτητη, ώστε να αποκτήσει η ομάδα περισσότερες επιθετικές πρωτοβουλίες. Απ’ εκεί και πέρα, τις δικές του ευθύνες έχει και ο Σάββας Κωνσταντίνου. Ο Κύπριος τεχνικός επέλεξε να ξεκινήσει με σύστημα 4-3-3 (το οποίο, όπως έχουμε γράψει κατ’ επανάληψη, δεν φαίνεται να ταιριάζει στην ΑΕΚ…) και γνωρίζοντας ότι θα μπορούσε να είχε στη διάθεσή του μόνο για ένα ημίχρονο τον Τζόσουα, ο οποίος δεν ήταν απόλυτα έτοιμος, χρησιμοποίησε τον Ξενοφώντος στο δεξί άκρο της επίθεσης και τον Γεωργίου σε ρόλο αμυντικού μέσου. Δύο παίκτες με ελάχιστο χρόνο συμμετοχής στα προηγούμενα ματς (ειδικά ο πρώτος βρέθηκε ένα βήμα πριν από την έξοδο πριν από την έναρξη του πρωταθλήματος…), οι οποίοι σίγουρα δεν έχουν και την εμπειρία που διαθέτουν αρκετοί ποδοσφαιριστές της Αλκής… Επιλογές οι οποίες δεν του βγήκαν κι αυτό αποδείχθηκε κι από το γεγονός ότι με την έναρξη του δευτέρου μέρους, προχώρησε στην αλλαγή τους. Από τη στιγμή που είχε εξαρχής επιλέξει το 4-3-3, η τοποθέτηση του Μιντίκκη στο δεξί άκρο φάνταζε σίγουρα μία πιο ορθολογική κίνηση.

ΟΛΟΙ Η ΚΥΠΡΟΣ ΤΑ ΒΛΕΠΕΙ ΑΥΤΑ ΕΚΤΟΣ ΑΠΟ ΣΑΒΟΥΡΙΟΝΙΟ

Ανώνυμος είπε...

file mou min kanis onereia!
distixos o gytas katalathos pezi podosfairo me afta ta prosonto! o koulis kyriako mpori kai antapokrinete epidi einai grigoros podosfairistis kai etsi kalipti ta adynata prosonta tou. o gytas einai kai argos!

pos ton eferan stin aek ego tha trelatho! alla epimeno oti to pio megalo sfalma einai o orthodoxos ioannou pou o savvas ton ixere apo tin salamina!

Ανώνυμος είπε...

re ti prieste re?? en pou tin alki p exasame re...je na shereste pou mono 2 efame re... i alki en omada 1is katigorias an den to ekatalavete je emeis imaste mia mikromesea omada b katigorias...ate en je polli mas an minoume b katigoria... go and sleep good night to you also savvas

Ανώνυμος είπε...

Agapite file zapatista akou ta tziai pou tin alli plevra tora: Ti etheles na kamoun oi pehtes tis alkis pou anti na tous dosi penalti olokatharo....edoken tous defteri kitrini kai kokkini kai tous afike me 10 pehtes tziame pou itan na nikoun 3-1????? En palavoi? Afou ekatalavan oti i dietisia itan iper mas eprepe na nikisoun me opiodipote allo tropo. KAI POLI KALA EKAMAN KAI MBRAVO TOUS. Tha simfonousa mazi sou an i dietisia file mou zapatista itan sosti. signomi alla ta teleftea arthra sou prospathoun na riksoun allou tis efthines eno ta pragmata ine poli kathara. to provlima mas ine agonistiko kai tipote allo.

Ανώνυμος είπε...

Είναι απίστευτο το αγωνιστικό σκηνικό που παρουσιάζει στη β΄ κατηγορία η ομάδα της ΑΕΚ. Μπορεί να διεκδικεί την άνοδο και στο τέλος να καταφέρει να επιστρέψει στη μεγάλη κατηγορία, όμως δεν έχει καμιά σχέση με ομάδα α΄κατηγορίας. Έμεινε μόνο το όνομα και η φανέλα. Όσο και αν κάποιοι δεν θέλουν να καταλάβουν το πραγματικό πρόβλημα, εντούτοις γράφουμε όπως βλέπουμε τα πράγματα και σε όποιον αρέσει...
απο superspor fm.

ΟΛΟΙ ΤΑ ΒΛΕΠΟΥΝ ΕΚΤΟΣ ΑΠΟ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΠΡΕΠΕΙ

Ανώνυμος είπε...

Εδώ δείτε πως οι οπαδοί της Λίβερπουλ αντιδρούν!!! Αντί αποχή φκαίνουν στους δρόμους και διαμαρτήρονται. Απλά βάζω τι είπε ένας άλλος φίλος:

Οι οπαδοί του Λιμανιού δεν έχουν τίποτε εναντίον του προπονητή αλλά εναντίον των αμερικάνων ιδιοκτητών της ομάδας. ΔΕΝ θέλουν να τους βλέπουν ζωγραφιστούς. Μάλιστα οι ίδιοι οι οπαδοί εκάμαν κίνημα, μαζεύουν λεφτά, ώστε η πλειοψηφία των μετοχών της θρυλικής Liverpool να περάσει στα χέρια των οπαδών της!!! Για αυτούς η Liverpool είναι ιδέα και δεν ανέχονται τον οποιόδηποτε ξένο να την ξεφτυλίσει. Η σελίδα αυτή αναφέρει για τους σκοπούς που οργανώθηκαν: http://www.spiritofshankly.com/

Εδώ είναι το βίντεο από την διαμαρτυρία των οπαδών των κόκκινων διαβόλων πριν από το παιχνίδι με United. http://www.spiritofshankly.com/news/25t ... Video.html

Kimonmania

Zapatistas είπε...

Φίλε ανώνυμε 10/11/2009 10:41 μμ διαφωνώ μαζί σου. Νομίζω ότι η διαιτησία δεν ήταν με το μέρος κανενός, αλλά ήταν αδύνατη να χειριστεί τα τερτίπια των ποδοσφαιριστών. Θα μπορούσε να δείξει κάρτες από τις αρχές του αγώνα αλλά άφησε τους ποδοσφαιριστές να κάνουν ό,τι θέλουν.

Προσπάθησα να μιλήσω όχι ως ένας ΑΕΚτζής αλλά ως ένας φίλαθλος που ΠΛΗΡΩΣΕ για να δει ποδοσφαιριστές να ΑΓΩΝΙΖΟΝΤΑΙ. Αντ’ αυτού είδα ποδοσφαιριστές να ροκανίζουν με αθέμιτα μέσα το χρόνο. Πρέπει να καταλάβουμε όλοι ότι ΠΛΗΡΩΝΟΥΜΕ για να δούμε θέαμα. Πληρώνουμε για να δούμε έργο στο σινεμά, πληρώνουμε για να ακούσουμε μια συναυλία, πληρώνουμε για πάμε θέατρο και πληρώνουμε για να δούμε έναν αγώνα!!! Αφού πληρώνουμε έχουμε δικαιώματα και αφού οι ποδοσφαιριστές ΠΛΗΡΩΝΟΝΤΑΙ έχουν ΥΠΟΧΡΕΩΣΕΙΣ! Οι καθυστερήσεις γίνονται απ’ όλες τις ομάδες. Υπάρχει ένα ΟΡΙΟ όμως που οι παίκτες της Αλκής το ξεπέρασαν κατά πολύ! Διαφωνώ μαζί σου που λες ότι πολύ καλά έκαναν! Αν τους επιβραβεύουμε ή αν θέλουμε και η ΑΕΚ να παίζει έτσι τότε το ποδόσφαιρό μας θα πιάσει πάτο και δεν θα υπάρχει λόγος να χάνουμε το χρόνο και τα λεφτά μας για να παρακολουθούμε μιαν ΠΑΡΩΔΙΑ.

Τα αγωνιστικά αίτια της ήττας τα ανέλυσε ο finikudas σε προηγούμενο post άρα δεν υπήρχε λόγος να τα επαναλάβω.

Φιλικά

Ανώνυμος είπε...

Poloi sosti i ironiki epistoli ton organomeno mas STO AEKITION.COM akoma einai kai pola liga pou lene!

EPISIS I APOXH DEN EINAI LISI AFTI TIN STIGMI GIA TIN OMADA MAS.

Efimerides epikaloun parakalo to AEK - olympiakos teliko gia tin AEK!! AN EINAI POTE DYNATON!

AFTO EINAI TO APOTELESMA TOY ERGOY SAS MEXRIS SIMERA KIRIE MARIE ELLINA KAI SAVVA KONSTANTINOU.

meta apo 8 agonistikes apo ta opoia ta 6 eixame kakistes enfanisis, meta apo 4 ittes kai pola diafora piramata tou proponiti pou girevi o kaymenos lisis sto adynato uliko pou extise, meta tin epiveveosi ton pollon apotiximenon metagrafon (propanton GYTAS kai o ORTHODOXOS)

META APO OLA AFTA POU FENONTAI XEKATHARA STO GIPETHO KATHE EVTHOMATA OLOI EXOUN KATALAVI EXTOS APO TIN DOIKISI KAI TON SAVVA OTI I AEK AN PALEPSI ME TON DIGENI GIA TIN TRITI THESI POU ODIGI STIN A" KATHGORIA.

O KOSMOS TOXI NTOUPANO KAI ESEIS KRIFO KAMARI!!!

ANTI NA DIXNOUME OTI DEN EIMASTE OMADA B KATIGORIAS XTISAME ILIKO TIS B KATIGORIAS.







ALIMONO AN ITAN PENATLY AFTO FILE PIO PANO!
ASTE TIN ALKI ASTE TIN ZIETISIA KAI NA VLEPETE TIN AEK!

KAI I PEXTES TOU AKRITA META TO 1 - 0 EPETAN XAME ALLA STO B IMIXRONO PEXAME EPITELOUS MPALA KAI KERIDISAME TON AGONA.

EINAI ONTOS TROPOI.

8 AGONES 4 ITTES!

Ανώνυμος είπε...

«Εγώ είμαι ο αρμόδιος κι εγώ έχω την ευθύνη για την απόδοση των ποδοσφαιριστών. Στα δύσκολα πρέπει να αναλαμβάνω την ευθύνη και αυτό κάνω».

Οι πιο πανω δηλωση ανηκει στον Σαββα Κωνσταντινου.

Αναλαβε την ευθυνη για την αποδοση των ποδοσφαριστων. ΕΛΕΟΣ ΕΛΕΟΣ ΕΛΕΟΣ !!!!!!!!!

Την δικη του ευθυνη για την συνθεση, το συστημα που παιζουμε, τους παικτες σε λαθος θεσεις ΠΟΤΕ ΘΑ ΤΗΝ ΑΝΑΛΑΒΕΙ.

6 ΜΗΝΕΣ ΣΤΗΣΙΜΟ - ΤΟ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΟ ΠΡΟΥΠΟΛΟΓΙΣΜΟ ΤΗΣ 2ΗΣ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΣ ΚΑΙ ΤΟ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ
4 ΗΤΤΕΣ ΣΕ 8 ΠΑΙΧΝΙΔΙΑ ΑΛΛΑ ΟΛΑ ΕΝΤΑΞΕΙ ΑΝΑΛΑΒΕ ΤΗΝ ΕΥΘΥΝΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΠΟΔΟΣΗ ΤΩΝ ΠΑΙΚΤΩΝ.

Ανώνυμος είπε...

Stamatiste na midenizete tous paixtes mas epeidi o savvas einai anideos!


O Eustathiou einai pextaras alla i thesi tou den einai back ta gerimaaaa! Eimai nomizo o 1000stos pou to grafei damesa alla mono o savvas en to katalavei!



Episis o Orthodoxos einai poly kalos amintikos kai apo ta anerxomena talenta gia kentrikos amintikos! Oxi gia plagios back omos! Kai eidika aristera! O anthropos den exei kalo aristero podi opos oi plistoi podosfairistes ston kosmo kai ton vazei o savvas na fkalei sentres apo aristera! E den ftaiei o mikros! O savvas ftaiei!


O orthodoxos einai poly kalos paixtis kai ta alla match an ekseresoume to match me tin paeek itan poly thetikos san deksi back! Alla i thesi tou einai kentrikos amintikos!

Min kanete oloi pos ta kserete ola kai skartarete sinexeia paixtes!

Ανώνυμος είπε...

ΣΥΜΦΩΝΩ ΑΠΟΛΥΤΑ ΜΕ ΤΟΝ ΠΙΟ ΠΑΝΩ, Ο ΟΡΘΟΔΟΞΟΣ ΕΙΝΑΙ ΚΕΝΤΡΙΚΟΣ ΑΜΥΝΤΙΚΟΣ ΚΑΙ ΣΑΝ ΔΕΞΙ ΜΠΑΚ ΗΤΑΝ ΠΟΛΥ ΚΑΛΟΣ ΜΕΧΡΙ ΤΩΡΑ, Ο ΕΥΣΤΑΘΙΟΥ ΕΒΑΛΕ ΠΕΡΣΙ 12 ΓΚΟΛ ΑΠΟ ΘΕΣΗ ΑΡΙΣΤΕΡΟΥ ΕΞΤΡΕΜ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΠΑΚ.
ΕΙΝΑΙ ΚΡΙΜΑ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΣΤΗΝ ΜΟΝΑΔΙΚΗ ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΥ ΠΕΤΥΧΑΜΕ ΣΤΗΝ ΘΕΣΗ ΤΟΥ ΦΟΡ ΚΑΙ ΤΟΥ ΠΟΡΤΑΡΗ ΝΑ ΜΗΝ ΕΧΟΥΜΕ ΚΕΝΤΡΟ ΚΑΙ ΕΞΤΡΕΜ..ΚΡΙΜΑ.
ΝΑ ΣΤΑΜΑΤΗΣΕΙ Ο ΣΑΒΒΑΣ ΤΑ ΠΕΙΡΑΜΑΤΑ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΤΟΝ ΠΕΙΡΑΞΟΥΜΕ..ΑΝΤΕ ΓΕΙΑ

Ανώνυμος είπε...

KILL SAVVAS FOR AEK TO STAY ALIVE!

Ανώνυμος είπε...

o efstathiou an epeze aristera kentro tha itan o kallitteros pextis tis omadas.
je o orthodoxos en center back
opos o xenofontos ennen dexi extrem
opos o giasemakis en mporei na pezi monos tou, persi irten tritos scorer stin a katigoria, en ginete na men kamni gia ti defteri katigoria

o proponitis en axaparos oi i pextes

Δημοσίευση σχολίου

Σχόλια με ακατάλληλο περιεχόμενο δεν θα δημοσιεύονται.

Παρακαλούμε όπως βάζετε ΟΝΟΜΑ ή ΨΕΥΔΩΝΥΜΟ για να δημοσιευθεί το σχόλιό σας.

 

© Copyright A.E.Kition blog 2010 -2011 | Design by Herdiansyah Hamzah | Published by Borneo Templates | Powered by Blogger.com.