News Update :

τΟ ΠΑΡΑξενο τσίρκο

Κυριακή 4 Οκτωβρίου 2009

Οι πρώτοι τρεις βαθμοί ήρθαν επιτέλους για την ΑΕΚ, με τον τρόπο που ήρθαν. Όμως αν το καλοσκεφτούμε, από αστεία γκολ χάσαμε τα δύο πρώτα παιχνίδια, ειδικά το δεύτερο, έτσι δικαιούμαστε κι εμείς ένα αστείο γκολ για να πάρουμε τη νίκη, αφού με άλλο τρόπο η μπάλα δεν έμπαινε στο πλεκτό. Η τονωτική ψυχολογική ένεση των πρώτων βαθμών ευχόμαστε πως θα κλιμακωθεί φέρνοντας και άλλα επιτυχή αποτελέσματα.

Τώρα θα φανεί αν αυτό που έλειπε από την ΑΕΚ ήταν η πρώτη νίκη για να ανεβάσει στροφές, ή αν απλά ήταν μια χαρμόσυνη παρένθεση στη μέτρια απόδοση της ομάδας. Πάντως ο παλμός του κόσμου της ΑΕΚ δείχνει ακόμα απογοήτευση για το φτωχό θέαμα, χρεώνοντας την ευθύνη στον προπονητή και τις επιλογές του. Οι αποδοκιμασίες και αυτή την εβδομάδα ήταν έντονες προς το πρόσωπο του Σάββα, ο οποίος δείχνει να μην πτοείται.
Και τι δεν είδαμε στο χθεσινό παιχνίδι...
• Είδαμε γυναίκα λάινσμαν – έκανε πολύ καλά τη δουλειά της, καλύτερα από πολλούς που μας έχουν κάψει κατά καιρούς...
• Είδαμε να περνούν 40 λεπτά για να κάνουμε την πρώτη μας αξιόλογη ευκαιρία.
• Είδαμε την επιθετική αστοχία να συνεχίζεται
• Είδαμε τις λόμπες να δίνουν και να παίρνουν
• Είδαμε την καθολική αποδοκιμασία του προπονητή από τον κόσμο καθ’ όλη τη διάρκεια του Β’ ημιχρόνου και μετά το τέλος του παιχνιδιού
• Είδαμε τους παίκτες να μπαινοβγαίνουν από την υπόγεια δίοδο αντί από εκεί που έβγαιναν πάντα...
• Είδαμε τους ποδοσφαιριστές μας να πανηγυρίζουν το γκολ μας στην άλλη άκρη του γηπέδου, ίσως σαν αντίδραση προς τις αποδοκιμασίες του κόσμου κατά τη διάρκεια του παιχνιδιού
• Είδαμε το Λουκά να εκτελεί φάουλ!!!
• Είδαμε τον τερματοφύλακα του Ακρίτα να υποδύεται άψογα το ρόλο του τραυματία - τον τιμώρησε αργότερα η «ματσουτζιά» που έκανε χάνοντας την μπάλα από τα χέρια
• Είδαμε ένα παλικαρίσιο και συνάμα αστείο (σκουλουτζιάρικο) γκολ από τον Οπάρα στο πρώτο του παιχνίδι. Παρόλαυτά, οι ποδοσφαιριστές μας οπισθοχώρησαν αδικαιολόηγτα τα τελευταία λεπτά μη μπορώντας να κρατήσουν μπάλα

Πάντως η φυσική κατάσταση των παικτών μας είναι ένα θετικό σημείο που πρέπει να σταθούμε κι αυτό οφείλεται στις επαγγελματικές προπονήσεις. Μπράβο στους Λαμπρόπουλο, Φερνάντες, Βέιγκα και Νέγκρι για τη σταθερή απόδοσή τους σε κάθε παιχνίδι. Ο Μπένκο φαίνεται να έχει αρχίσει να βρίσκει τα πατήματά του και ο Ευσταθίου να τα χάνει. Ο Δημητρίου δε, πιστεύω πως πρέπει να αγωνίζεται μπακ αφού σαν χαφ υστερεί. Οι Ορθόδοξος, Λουκά, Τζόσουα και Γήτας μπορούν για πολλά περισσότερα.

Αυτά συνοπτικά ήταν τα κύρια σημεία του χθεσινού παιχνιδιού. Πρέπει στις επόμενες μέρες η ομάδα να δουλέψει πολύ στις στημένες φάσεις, καθώς περνούν ανεκμετάλλευτες, στη σύνδεση των γραμμών μας, στα τελειώματα φάσεων και στην ορθολογική ανάπτυξη του παιχνιδιού.







.
Share this Article on :

54 ΑΕΚΤΖΗΔΕΣ ΜΙΛΗΣΑΝ! ΓΡΑΨΕ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΣΟΥ ΕΔΩ!:

Ανώνυμος είπε...

FILE EINAI ENTOLI APO TIN DIOIKISI MAS NA MAINOYN APO EKEI OI PAIKTES KAI OI DIAAITITES GIA NA MIN ERXONTE SE EPAFI KIRIOS OI ANTIPALOI KAI OI DIAITITES ME TON KOSMO, NA TOYS VOYNOYN PRAMATA KAI NA TROME PROSTIMATA

Ανώνυμος είπε...

θελει πολυ δουλεια ακομα η ομαδα μας για να φανει ανταξια των προσδοκιων του υπεροχου κοσμου της ΑΕΚΑΡΑΣ,βρεστε τον τροπο και να ξερετε οτι εμεις θα ειμαστε εκει??? ΠΡΟΔΡΟΜΟΣ-ΛΑΡΝΑΚΑ-ΑΕΚΑΡΑ.

Ανώνυμος είπε...

φίλε ξέχασες κάτι
-Είδαμε "μιαν φάουσαν" ψηλές μπαλιές στον Γήτα...???ΠΑΙΔΙΑ Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΕΙΝΑΙ ΑΝΑΜΙΣΙ ΜΕΤΡΟ! Δεν μπορείς να του βγάζεις μπαλιές... Η δουλεία του Γήτα είναι άλλη την οποία κάνει πολύ καλά και μπράβο του

Ανώνυμος είπε...

ΡΕ ΘΕΛΕΤΕ ΝΑ ΠΕΙΤΕ ΟΤΙ ΤΗΝ ΕΠΟΜΕΝΗ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ ΜΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΧΑΑΑΑΑΛΙ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΑΥΤΗ Η ΟΥΤΩ ΚΑΛΟΥΜΕΝΗ ΑΕΚ ΘΑ ΚΕΡΔΙΣΕΙ ΤΟΝ ΑΤΡΟΜΗΤΟ ΣΤΗ ΠΑΦΟ? ΕΑΝ ΤΟ ΠΙΣΤΕΥΕΤΕ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΣΑΣ ΔΕΙ ΓΙΑΤΡΟΣ! Ο ΑΤΡΟΜΗΤOΣ ΕΔΙEΛΥΣΕ ΤΗΝ ΜΕΑΠ, ΠΟΥ ΜΑΣ ΚΕΡΔΙΣΕ ΡΕΕΕΕ ΞΥΠΝΑΤΕ ΚΑΙ ΔΕΙΤΕ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ ΚΑΤΑΜΟΥΤΡΑ! ΣΤΟΧΟΣ ΤΗΣ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ ΕΙΝΑΙ Η ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΟΜΑΔΑΣ FUTSAL, (TOYTO MΑΣ ΕΛΕΙΠΕ ΤΩΡΑ, ΠΗΡΑΜΕ ΝΤΑΜΠΛ ΣΕ ΠΕΤΟΣΦΑΙΡΑ, ΣΕ ΚΑΛΑΘΟΣΦΑΙΡΑ ΕΧΟΥΜΕ ΛΕΦΤΑ ΚΑΙ ΓΙΑ FUTSAL, O ΘΕΟΣ ΝΑ ΤΟΥΣ ΕΛΕΗΣΗ), ΚΑΙ ΟΧΙ Η ΑΝΟΔΟΣ ΤΗΣ ΟΜΑΔΑΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ ΣΤΗΝ ΠΡΩΤΗ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ, ΟΠΩΣ ΕΙΠΑΝΕ, ΠΟΥ ΨΕΜΑΤΑ ΕΙΠΑΝΕ, ΑΥΤΟ ΟΥΤΕ ΤΟΥΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΕΙ. Ο ΘΕΟΣ ΝΑ ΜΑΣ ΓΛΕΠΕΙ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΞΕΡΟΥΝ ΤΙ ΤΟΥΣ ΓΙΝΕΤΑΙ ΠΛΕΟΝ. ΑΚΟΜΑ ΜΙΑ ΕΡΩΤΗΣΗ ΓΙΑ ΝΑ ΚΛΕΙΝΟΥΜΕ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΠΡΟΚΕΙΤΕ ΝΑ ΑΣΧΟΛΗΘΟΥΜΕ ΞΑΝΑ ΜΕ ΑΥΤΟΥΣ ΤΟΥΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΠΟΥ ΜΕΤΑΤΡΕΩΑΝ ΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΜΑΣ ΣΕ ΠΕΡΙΦΕΡΙΑΚΟ ΚΑΦΕΝΕ ΚΑΙ ΠΡΩΥΗΣ ΣΟΥΒΛΑΤΖΙΤΙΚΟ...........!!!!!!!!ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΤΑ 'ΚΑΛΟΠΑΙΔΑ' ΠΟΥ ΦΑΓΑΝ ΤΟ ΘΩΜΑ ΠΕΡΣΙ ΓΙΑ ΝΑ ΦΩΝΑΞΟΥΝ ΦΕΤΟΣ? ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΜΕΤΕΠΕΙΤΑ ΤΟΥ ΘΩΜΑ ΔΙΟΙΚΗΣΕΙΣ ΝΑ ΜΙΛΗΣΟΥΝ, ΝΑ ΑΝΑΛΑΒΟΥΝ ΕΣΤΩ ΜΕΡΟΣ ΤΩΝ ΕΥΘΥΝΩΝ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ, ΚΑΙ ΕΧΟΥΝ ΤΗΝ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗ ΕΥΘΥΝΗ ΓΙΑ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΚΑΤΑΝΤΙΑ? ΠΟΥ ΕΙΣΑΙ ΚΥΡΙΕ ΠΟΛΥΒΙΟΥ ΦΕΤΟΣ, ΔΕΝ ΣΕ ΕΙΔΑ ΟΥΤΕ ΣΕ ΕΝΑΝ ΑΓΩΝΑ?????? ΝΤΡΟΠΗ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΕΣΑΣ ΤΟΥΣ ΠΕΡΣΙΝΟΥΣ, ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΦΕΤΙΝΟΥΣ 'ΑΓΥΡΤΕΣ', ΟΠΩΣ ΛΕΕΙ ΚΑΙ Ο ΣΦΑΚΙΑΝΑΚΗΣ, ΠΟΥ ΜΑΓΑΡΙΖΕΤΕ ΑΣΥΣΤΟΛΑ ΤΗΝ ΑΓΑΠΗΜΕΝΗ ΜΑΣ ΟΜΑΔΑ, .... ΦΕΥΓΩ ΓΙΑΤΙ ΜΥΡΙΖΟΥΜΕ ΑΡΚΕΤΗ ΠΤΩΜΑΙΛΑ ΚΑΙ ΠΑΛΙ...ΔΥΣΤΥΧΩΣ...

ΖΕΝΙΟΣ-ΛΑΡΝΑΚΑ

Ανώνυμος είπε...

H AEK δεν δημιουργήθηκε για να παιρνει ματς από τη διαιτησία ειδικα ματς στην έδρα μας με ομαδες οπως η χλώρακα (και οποιοδήποτε άλλο χωριο). Ναι από κάποια λάθη βρεθήκαμε δεύτερη κατηγορία. Και επίσης λέμε ότι δεν ανήκουμε εκεί. ΑΠΟΔΕΙΞΤΕ ΤΟ!! Αυτά τα παιχνιδια όπως και όλα επρεπε να τα καθαρίζουμε και να μένει το που θα σταματούσαμε να βάζουμε γκολ. Οχι να παρακαλαμε μπας και μπει κανενα τέρμα έστω και απο λάθος για να νικήσουμε. Και το χειρότερο να ευνοούμαστε από τη διαιτησία και να προσπαθεί η διοίκηση να δικαιολογήσει τα αδικαιολόγητα. Δηλαδη αυτά που μας κάνανε τόσα χρόνια και αηδιάζαμε σαν οπαδοί το κυπριακό ποδόσφαιρο.

steven

Ανώνυμος είπε...

xoris na thelo na kamo ton dikigoro se kanena apla epidi afto pou ida den ine alithia toulaxiston o poliviou alla ke meriki alli, poli ligi apo persi, ine sxedon se ola ta pexdidia tis omada.

oso ti katastasi tis omadas nomizo oti ta perithoria veltiosis ine poli liga ke ta pragmata ine poli diskola, tha ginoun omos poli pio diskola an xekinisoume ta persina, allagi proponiti simvoulion ktl.

theli psixremia i katastasi ke afti pou exoun tin efthini prepi na antilifthoun oti i AEK den mpori na ekseftelizete etsi mesa sta gipeda tou kathe xorkou!!!!

Ανώνυμος είπε...

Φοινικουδα μου παντα ευστοχοι οι τιτλοι σου, αρεσκεις μου πολλα, θα σε ονομασω Carrie Bradshaw των αθλητικων δρωμενων της Β κατηγοριας. Εισαι για μας οτι ηταν η Carrie για της κοπελλες στη Νεα Υορκη.(Εν και εχεις και συ φετιχ με τα παπουτσια?)

Δυστυχώς μεταξυ σοβαρου κι αστειου ειμαστε και εμεις ενα παραξενο τσιρκο. Τσιρκο η ομαδα μας που εν εκαταφερε ακομα να καθαρισει ματς και παραξενοι ειμαστε εμεις που ακομα αντεχουμε να δινουμε το παρων μας καθε Σαββατο.

Συμφωνω με ολα οσα ειπαν τα κοπελια πριν απο μενα. Και για το οτι εγινικαμε συλλογος-καφενες-σουβλατζιτικο. Εμεινε μας να φερουμε και ενα κουρεα τζιμεσα και να το καμουμε και παρπερκο. Παντως εχω σοβαρη προταση αν συνεχισουμε με τουτο χαλι να το δωκουμε αντιπαροχη το σωματειο και να μεταφερθει η εδρα μας στον Περουτσιο.
Αλλα και για το Γητα εν καλα που λαλειτε. Ο ανθρωπος εν στρουμφ ρε παιδια και η προπονηταρα μας εκαρτερα να παιξει ψηλο παιχνιδι.

El Skaliotis

Υ.Γ. Ηλία ζεις εσύ μας οδηγείς.

Ανώνυμος είπε...

ΦΙΛΕ ΜΑ ΕΣΥ ΕΙΣΑΙ ΙΚΑΝΟΠΟΙΗΜΕΝΟΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΓΗΤΑ?

ΕΛΠΙΖΩ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΕΙΡΩΝΙΚΑ ΠΟΥ ΛΕΣ ΠΩΣ ΚΑΝΕΙ ΚΑΛΑ ΤΗΝ ΔΟΥΛΕΙΑ ΤΟΥ!?

ΕΝΑ ΚΟΡΝΕΡ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΕΚΤΕΛΕΣΕΙ ΡΕ ΦΙΛΕ! ΑΣΕ ΠΟΥ ΟΛΟΙ ΕΛΕΓΑΝ ΕΙΝΑΙ ΣΠΕΣΙΑΛΙΣΤΑΣ ΕΚΤΕΛΕΣΕΙΣ ΑΠΕΥΘΕΙΑΣ ΦΟΥΛ ΚΑΙ ΑΚΟΜΑ ΔΕΝ ΠΕΡΑΣΕ ΤΗΝ ΜΠΑΛΑ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΤΟ ΤΕΙΧΟΣ! ΑΔΥΝΑΤΟΣ, ΠΟΛΥ ΚΟΝΤΟΣ ΑΛΛΑ ΤΟ ΠΙΟ ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΘΕΣΗ ΤΟΥ ΑΡΓΟΣ, ΠΟΛΥ ΑΡΓΟΣ. Ο ΓΗΤΑΣ ΕΙΝΑΙ ΥΠΕΥΘΥΝΩΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΠΙΘΕΤΙΚΗ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ ΤΗΣ ΟΜΑΔΑΣ, ΤΗΝ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΣΩΣΤΩΝ ΕΠΙΘΕΣΕΩΝ ΚΑΙ ΤΗΝ ΜΕΤΑΦΟΡΑ ΤΗΣ ΜΠΑΛΑΣ ΑΠΟ ΤΟ ΚΕΝΤΡΟ ΣΤΟΥΣ ΕΠΙΘΕΤΙΚΟΥΣ! ΚΑΤΙ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΟΛΟΦΑΝΕΡΟ ΠΩΣ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΠΡΟΣΦΕΡΕΙ. ΝΟΜΙΖΕΙΣ ΕΙΝΑΙ ΤΥΧΑΙΟ ΠΟΥ ΤΟ ΔΕΥΤΕΡΟ ΗΜΙΧΡΟΝΟ ΣΤΗΝ ΠΑΕΕΚ ΠΑΙΞΑΜΕ ΛΙΓΟ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΑΛΛΑΓΗ ΤΟΥ ΓΗΤΑ? ΕΙΝΑΙ ΜΕΓΑΛΗ ΑΠΟΤΥΧΙΑ ΚΑΙ Ο ΓΗΤΑΣ ΟΠΩΣ ΣΧΕΔΟΝ ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΠΙΛΟΓΕΣ! Ο ΜΟΝΟΣ ΠΟΥ ΔΕΙΧΝΕΙ ΟΤΙ ΚΑΤΕΧΕΙ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΝΕΟΦΕΡΜΕΝΟΥΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΛΑΜΠΡΟΠΟΥΛΟΣ ΚΑΙ ΦΥΣΙΚΑ Ο ΝΕΓΡΙ.

Ανώνυμος είπε...

AFOU DIEROTASE POU INE TZINI POU EFONAZAN NA FII O THOMAS PEMAS ESI POU INE O THOMAS? IDES TON SE KANENA PEGNIDI? SE KANENA FILIKO? SE KAMIA PROPONISI?

ME XEKINISETE TA PERSINA ME TO THOMA TZE TOUS ALOUS GIATI TOUTES I KOUVENTES MONO ZIMIA MAS KAMNOUN

Anonymos-proin paiktis AEK είπε...

Anonymos-proin paiktis AEK

Ego filoi tin eida tin omada mas na ehei thetika stoihia kirios se allilokalipseis kai anahetisi ton epitheseon prin ekdilothoun.

Omos simfono me tin adikaiologiti opisthohorisi sto telos.

Ανώνυμος είπε...

Giati oxi El Skalioti mou na mpoume oi kommotes stin dioikisi. Sigoura tha kanoume kaliteri douleia apo aftous pou exoume. Kallitero taste apo ton Savva tha exoume oso afora tous paixtes. En prama toutos o Gitas pou mas efere!!!???
Oso afora ton Thoma den einai swsto na ton vrizoume apo to prwi ws tin nyxta kapote panigirizame me tis epityxies pou efere i omada mas stin Larnaca. Toulaxiston o anthropos eixe stylaki!

Anyway i omada ederen as men paraponioumaste.

AEK MIA ZOI MAZI!

C ya
Nonis

Ανώνυμος είπε...

Anonymos-proin paiktis AEK

Paidia prepei na pw gia tin eikona tou siggerimenou arthrou. An kai antilamvanomai twra pou diavasa to arthro pws mila gia tin tonwtiki enesi pou pirame me tin niki pistevw pws i eikona me tin prwti matia parapempei allou.

Oson afora to k.Thoma egw ton gnwrizw proswpika kai pistevw pws einai parexigimeno atomo kai pws afta pou den prosfere einai pio polla apo afta pou pire.

Kamila είπε...

k o el skaliotis en o Mr Big tu blog!!

pantos simfono me ton proin pexti, i omada dixni stixia oti edulevtike amintika apla den exi akoma epitethetiki sinoxi.

Noni m, den iksera oti asxolise me mpala, me ksafniazis!!tha peraso apo eki avrio

Filakia,

Ανώνυμος είπε...

Noni Noni eisai ena kanoni!
Ma Nonoudi mou giati en sou arese o Gitas?

Πάρης είπε...

Πάρης,

Γιά σας ΑΕΚΤΖΉΕΣ μου. Χάρηκα πάρα πολύ που βρήκα αυτό το υπέροχο blog. Είμαι 17 χρονών και πάντα ήμουν και πάντα θα είμαι ΑΕΚ.

Συγχαρητήρια σε αυτούς που μπαίνουν στο κόπο και μας παρέχουν αυτό το δημοκρατικό δικαίωμα της άποψης.

Ποιός μπορεί να είναι αυτός ο ανώνυμος πρώην παίκτης της ΑΕΚ; Μου αρέσουν οι ιστορίες του.

Όσο αφορά τον Νόνι φαίνεται να είναι gay αλλά καθώς πρέπει ΑΕΚτζής.

Ερώτημα:
Τι νομίζετε ότι αν είχαμε 4 gay δηλωμένους στην ομάδα και είμαστε 1η κατηγορία φέτος θα το ανταλλάζαμε με τα χάλια μας;

Τα σχόλια σας

Ανώνυμος είπε...

akou ton allon! i omada dixni lei oti douleftike animtika kai enine i epithesi lei!!!!!!!
re leventi mou an den itan o negri to imixrono tha itan 0 2 xtes!

petixame to gelio goal mas sto 85 peripou kai gia deka lepta mas eklisan o akritas! sta kare mas kai ME TIN PROTI CENTRA MAS VALANE KAI KATHARO GOAL AFU FISIKA KANIS MA KANIS DEN PETAXTIKE STIN THOULEMENI AMINA OPOS LES!
egine to 1 1 kai eftixos gia mas sikose simea o epoftis!
stin thoulemeni amina

ΠΑΜΠΟΣ ΔΡΟΣΙΑ είπε...

ΠΑΜΠΟΣ ΔΡΟΣΙΑ

ΘΕΛΩ ΝΑ ΣΧΟΛΙΑΣΩ ΤΟ ΕΡΩΤΗΜΑ ΤΟΥ ΠΑΡΗ (ΚΑΛΩΣΟΡΙΣΕΣ ΣΤΗΝ ΠΑΡΕΑ ΜΑΣ) ΚΑΤΑ ΠΟΣΟ ΘΑ ΑΝΤΑΛΑΣΑΜΕ ΤΗΝ 2η ΜΕ ΤΗΝ 1η ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΑΛΛΑ ΝΑ ΕΙΧΑΜΕ 4 GAY ΣΤΗΝ ΟΜΑΔΑ.

ΕΜΕΝΑ ΔΕΝ ΘΑ ΜΕ ΕΝΟΙΑΖΕ ΚΑΙ 11 GAY NA ΕΙΧΑΜΕ ΓΙΑ ΠΑΙΚΤΕΣ ΚΑΙ ΑΣ ΕΙΜΑΣΤΕ ΠΡΩΤΗ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ.

ΦΙΛΙΚΑ

batman είπε...

batman

Emena o kaliteros mou filos einai gay kai paizei fantastiki mapa. Einai 16 hronon alla mia mera tha pexei stin AEKARA mas.

Vlepoume tin AEK mazi kai oudepote mou evale heri.

Eimai iper tou Pari

Ανώνυμος είπε...

e tsiako pu klevkis ta paratsuklia, eparakames to! gay en o dikos su o filos re photocopy.katixi su an matho pios ise, pu mpenis mes to blog ke kamnis pellares. avrio ouli mera ena ime ambiance, ela poki na ta pume re leventi

re finikuda/zapatista kamete kati me tuton ton karathkiozi!

pantos ime enantion ton gay stin omada mu.an thelun na xi gay na kamun omada ke gia gay. en tha erkunte stus antres. en ekatalava, giati na men vallume ke genetzies pu en pio orees, ene? gia onoma re, na pezun trixotoi genaes gay? ena gino alki..

i AEK ine perifania re! kallitera agrotiko alla me to kefali psila!!!!

batman

Anonymos-proin paiktis AEK είπε...

Anonymos-proin paiktis AEK

Ego me tin sira mou tha sas po mia istoria tou ti sinaivei prin kapoia hronia stin omada mas.

Diname filiko me mia xeni omada stin Kypro kai o proedros tous itan gay alla den to xerame. To vradi lipon stin dexiosi kalese enan paikti apo tin omada mas na tou milisei. Oloi nomisan oti tha tou ekane protasi gia na paixei sto austiako podosfero 2 katigorias. To proi loipon ton rotisame an tou egine i protasi alla aftos mas eipe oti afou eipian mazi tou rihtike.Kapios mas eipe oti ton eide na vgainei loumenos apo to diamerisma tou.

Gay iparhoun pantou ftanei na vlepei o kathenas tin doulia tou.

O paiktis mas pantos koimotan to epomeno mats mesa sto gipedo.

el skaliotis είπε...

el skaliotis

Ego re paidia ti na po eimai sinhismenos. Eiha mia mikri peripetia otan eimoun ston strato alla prepei na paradehto oti mou arese.

Telos panton pame gia ti epomeni niki AEKARA se agapo.

ΚΙΤΙΕΑΣ είπε...

Ελα η ΑΕΚ. Βγάλτε όλα τα άπλυτα στη φόρα. Δεν έχουμε καμία σωτηρία ούτε σαν ομάδα ούτε σαν πόλη.

Βγάλτε τα μάτια σας μόνοι σας.

Και για να προλάβω τους φίλους ανορθωσιάτες που θα διαβάζουν και θα γελούν μαζί μας αφού κάποιος αποφάσισε να είναι πρώην ποδοσφαιριστής της ΑΕΚ και να λέει ότι θέλει ......

....... Διαβάστε Λεόντιο Μαχαιρά. Χρονογράφος της Κύπρου τον 15ο αιώνα.

Αναφέτερε στο Βαρωσι. Θα το αφήσω μέχρι εδώ. Οσοι εχουν διαβάσει τον Μαχαιρά θα καταλάβουν .


Ακου γκέι.

Είπετε μας τα ούλλα δαμέσα. Ελεος.

Κιτιεας

Ανώνυμος είπε...

Μενω πραγματικα εκπληκτος με αυτα που διαβαζω στο φιλελευθερο blog μας. Ειναι δυνατον φιλοι μου να απορριτουμε φιλους της ΑΕΚ λογο των σεξουαλικων προτιμισεων τους. Τα ματια μου δεν μπορουν να πιστεψουν αυτο που διαβαζουν αγαπητε Βatman. Δεν θα ειμαι αυστηρος μαζι σου λογο του νεαρου της ηλικιας σου(οπως καταλαβα εισαι μαθητης) αλλα το να δινεις ραντευου σε καφετεριες με αυτο το τροπο θετει ερωτηματα και για τα δικα σου νεανικα απωθημενα.


Ειναι πιστευω ξεκαθαρο πως ειτε το τσουλαμε το διφραγγακι ειτε οχι, η ΑΕΚ μας εχει αναγκη. Ας σκυψουμε(με ιδιαιτερη προσοχη) να παρουμε το διφραγκακι μας και να το χρεισιμοποιησουμε για το καλο της ομαδας πριν βουλιαξει το καραβι.

Αγαπητο αγορι Βatman θα ηθελα να κλεισω μαζι σου λεγοντας σου μια φραση απο το μεγαλο Woody Allen

"Η αμφισεξουαλικοτητα διπλασιαζει αμεσως τις πιθανοτητες σου για ραντευου το βραδυ του Σαββατου."

για αυτο χαλαρωσε και απολαυσε τον επομενο αγωνα αγκαλια με τον καλυτερο ΑΕΚτζη φιλο σου.

El Skaliotis

Υ.Γ. Ηλια ζεις εσυ μας οδηγεις.

Ανώνυμος είπε...

file kai egw eimai gay kai eimai me thn anorthwsh kai to kanoume parea kai me allous opadous omadwn ths polhs aektzhdes, alkaious, salaminaious, akoma tzai me lysiwtes, kai exoume kai files lesbians. emeis oi gay/lesbians eimaste pantou kati san ta jumbo enan praman...

Ανώνυμος είπε...

καλα τουντο μπλοκ εν εχει υπευθυνους???τι εν τουτη η καταντια δαμεσα???υπευθυνοι του μπλοκ πραγματικα εχασατε τα αυγα και τα πασχαλια δεν εχετε υποθεση!!!

Ανώνυμος είπε...

Ayta ta sxolia den einai apo opadous ths aek.Grafoun dyo treis allo8rhskoi gia na mas kathgoroun meta. Prepei na logokrinontai.

steven

Kamila είπε...

file kitiea ti ine avta ta akatalavistika?den katalaveno pos vrethikan oi anorthosiates mesa stin kuventa mas?ti sxesi exi o maxeras?

mu vgazis mia avra omofovikou anhtropou pu krivete piso apo alligories ke parallilismous gia na katigorisi/miosi mia alli kinoniki omada anipsonontas ton eavto tu.

ego niotho ke tha ithela oloi na niothun stin AEK eleptheroi na ekfrastun. den thelo tin AEK na kolla tapelitses.diladi esi agapas perissotero tin AEK apo ton Noni, o opios kani ke isfora apo to kommotirio tu?

den nomizo, den nomizo...

Ανώνυμος είπε...

Κιτιεα αγόρι μου εσύ έχεις κολλήσει στον καιρό της Coolwater! Είναι με κάτι κολλημένα μυαλά σαν τα δικά σου που αυτή η πόλη δεν πάει μπροστά. Ας ξεκολλήσουμε όλοι με την Ανόρθωση τελοσπάντων !!!

Πέρσι η ομάδα πήγαινε ολοταχώς για διαβάθμιση και κάποιοι ζούσαν για να κόψουμε βαθμούς στην Ανόρθωση αντί να κοιτάζουμε την ουσία... και που καταλήξαμε?... Να έχουμε πλέον διαφορά κατηγορίας.

Σκοπός του blog είναι ο καθένας να εκφράζει την γνώμη του σε κόσμια πλαίσια. Ε! δέχτου λοιπόν την διαφορετικότητα. Το τι κάνει ο καθένας με τον κ.... του είναι δική του υπόθεση το τι κάνουμε όμως σαν σύνολο όμως για την πόλη αφορά όλους μας.

Αν δεν στηρίξουμε την ομάδα και την πόλη φέτος δεν θα έχουμε κάτι να μας αντιπροσωπεύει στον αθλητικό χώρο. Αυτό είναι το ρεζιλίκι!!!

Τελικά το μάτς θα είναι Σάββατο ή Κυριακή γιατί έχω νύφη και θέλω να προγραμματίσω?

Φιλικά,

Νόνης

Ανώνυμος είπε...

Τελικά τι γίνετε με αυτό το μπλοκ; Κάποιος δεν έχει άλλη ασχολία φαίνεται και παίζει με τα παρατσούκλια φίλε batman...ήρθες στην θέση μου τώρα!!! Νιώθεις όπως τα ίδια όταν διαμαρτυρήθηκα για την κοροϊδία και για τον τρόπο που κάποιος άλλος ΣΦΕΤΕΡΙΣΤΙΚΕ και άρχισε να χρησιμοποιά το παρατσούκλι μου. Έχει τόσο καιρό που είμαι σε αυτό το μπλοκ και ΠΟΤΕ δεν υπήρχε ούτε προέκυψε τέτοιο θέμα. Υπήρχε σεβασμός ο ένας προς τον άλλο και ουδέποτε είχαμε τέτοιες ηλήθιες καταστάσεις ΑΠΟ ΑΤΟΜΑ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΣΕΒΑΣΜΟ ΠΡΟΣ ΤΟΥΣ ΑΛΛΟΥΣ...Όταν εμείς δεν έχουμε σεβασμό μεταξή μας περιμένετε να μας σέβουνται οι άλλοι. Όταν σε ένα μπλοκ οπαδοί της ίδιας ομάδας έχουν τέτοια συμπεριφορά ο ένας απέναντι στον άλλο, τότε ότι πάθουμε ΧΑΛΑΛΙ ΜΑΣ...

Δεν νομίζεις ότι επαρατράβιζε το αστείο El Skaliotis COPY, που ένα παρατσούκλι για τον εαυτό σου δεν είσαι άξιος να βρεις!!!

Είπα να μην σχολιάσω αλλά από ότι φαίνεται συνεχίζεις να προκαλείς. Φωνάζει ο κλέφτης για να φοβηθεί ο νοικοκύρης εκατάντισες..Αφού χρειάστηκε να "δανειστής" άλλο παρατσούκλι επειδή δεν μπορείς να βάλεις το μυαλουδάκι σου να σκεφτεί, μήπως και κουραστεί, τουλάχιστο βγάλε σκασμό και σταμάτα να ειρωνεύσε και να το παίζεις κιριλέ.

Τελικά υπάρχει κάποιος έλεγχος σε αυτό το μπλοκ???

EL SKALIOTIS

EL SKALIOTIS είπε...

Ο κάθε άνθρωπος έχει δικαίωμα να είναι ότι θέλει και κανένας δεν πρέπει να τον κρίνει για αυτό που είναι. Και δεν καταλάβω γιατί μερικοί δεν τους αρέσει που γράφουν Ανορθωσιάτες και από άλλες ομάδες.

Είμαστε δημοκράτες για να δεχόμαστε και την άλλη άποψη ή όχι; Όταν αυτοί απλά εκφράζονται και δεν βρίζουν δεν βρίσκω λόγο να μην λεν την άποψη τους.

Και από ότι φαίνετε φίλε El Skaliotis η αντιγραφή δηλαδή, είσαι το τελευταίο άτομο που μπορεί να συμβουλεύει ton Batman, την στιγμή που εσύ ο ίδιος «δανείστηκες» με το ΕΤΣΙ ΘΕΛΩ κάποιου άλλου το παρατσούκλι και το αστείο της υπόθεσης να επικαλείσαι το νεανικό της ηλικίας του φίλου μας…

Στην περίπτωση σου ταιριάζει γάντι το δάσκαλε που δίδασκες…..¨Περιττό να αναφέρω στους φίλους εδώ ότι πολλές φορές προσποιήθηκες ότι τάχα είσαι ο El Skaliotis έχοντας το θράσος να προσθέτεις στα σχόλια που εγώ έκανα ότι τάχα είσαι ο μπλόκερ El Skaliotis. Καλά ρε φίλε μου τόσο πρόβλημα έχεις και δεν είσαι άξιος να σκεφτείς κάτι για τον εαυτό σου;

Το θετικό της ιστορίας αυτής είναι ότι τουλάχιστον στην προσπάθεια σου να με μιμηθείς ενώ έγραφες με τα βάρβαρα γκρινκλις, άρχισες να χρησιμοποιείς την Ελληνική γλώσσα και ομολογουμένως τα καταφέρνεις πολύ καλά και σε συγχαίρω για αυτό ειλικρινά.

Φίλε μου batman δεν αξίζει ούτε να τον κάμεις μαύρο, ούτε τίποτε. Το καλύτερο που έχεις να κάνεις είναι να τον αγνοήσεις πλήρως. Γιατί τέτοιοι άνθρωποι το καλύτερο που έχεις να κάνεις είναι να τους αγνοείς.

Ανώνυμος είπε...

KYRIOI KANTE ENA ELEOS. KOPSE TE AYTO TON VLAKA POU LEEI OTI EINAI PROIN PAIXTIS KAMNEI ZIMIA STO BLOG. EKAMETE KATI KALO KAI AFINETE NA TO DIALYSOUN. FTANEI VLAKIES EPIRAN MAS XAPARI KAI PERIPAIZOUN MAS. EINAI KRIMA. ANALAVETE TIS EUTHINES SAS PARAKALW.

aekition blog είπε...

Αγαπητοί φίλοι του blog

Εμείς οι διαχειριστές του blog έχουμε αναλάβει εδώ και 2 χρόνια τις ευθύνες μας αφιερώνοντας τον ελεύθερό μας χρόνο για την ΑΕΚ μέσω του blog. Είναι καιρός να αναλάβουν και τις ευθύνες τους οι επισκέπτες.

Είναι αδύνατον να γνωρίζουμε ποιος κρύβεται πίσω από τα διάφορα ψευδώνυμα ή την ανωνυμία των σχολίων. Αυτό είναι ευθύνη του καθένα που αφήνει σχόλιο στο blog να διαφυλάξει.

Παλαιότερα κάποιοι «ευαίσθητοι» και κάποιοι οξύθυμοι μας κατηγόρησαν και μας απείλησαν διότι δεν δημοσιεύσαμε σχόλια που περιείχαν βρισιές είτε προς εμάς είτε προς άλλους. Το ψευδοεπιχείρημά τους ήταν ότι δήθεν τους «φιμώνουμε» και τους λογοκρίνουμε, επειδή απορρίψαμε τα υβριστικά τους σχόλια. Μάλιστα βρήκαν και συμπαραστάτες άλλους επισκέπτες του blog που τάχατες ήθελαν να διαφυλάξουν το δημοκρατικό χαρακτήρα του blog. Άραγε το να βρίζεις και να απειλείς τους άλλους είναι δημοκρατικό δικαίωμα; Αλήθεια, αυτό νομίζετε;;;!!!

Αυτή τη στιγμή μας ζητάτε (ορθά βεβαίως!) να απορρίπτουμε διάφορα σχόλια που τα θεωρείτε προσβλητικά ή και προβοκατόρικα. Δεν γίνεται τη μια να μας κατηγορείτε ότι σας «φιμώνουμε» και την επόμενη να μας κατηγορείτε πάλι γιατί δεν σας «φιμώνουμε» (τρόπος του λέγειν)!!! Αποφασίστε λοιπόν τι θέλετε και συμπεριφερθείτε ώριμα.

Όταν ξεκίνησε το blog πιστεύαμε ότι οι ΑΕΚτζήδες είναι ώριμοι να συζητούν μεταξύ τους. Δυστυχώς η πορεία μας διέψευσε.
Όσοι συμβάλλουν με τα σχόλια τους να γίνει ένας ωραίος διάλογος είναι λίγοι και πραγματικά το εκτιμούμε.

Το blog αυτό ανήκει σε όλους μας και συνεπώς διαμορφώστε το ανάλογα με τα σχόλια και το επίπεδο που θέλετε!!!

Ας αναλάβουν και οι επισκέπτες του blog τις ευθύνες τους λοιπόν!

Φιλικά

aekition blog

Ανώνυμος είπε...

eleos me tutin tin katastasi na klevkun to paratsukli tu allou, giakka! exi mia evtoma pu anti na sizitume gia tin AEK girevkume ton mafia ke milume gia gays...akoma en ekatalava pios en o el skaliotis, an ine gay klp... asta olan...

emena den me kofti. tha mpeno ke tha grafo tes apopsis mu ke opios aektzis theli na erti na sxoliasi, tora an kapios erkete ke klefki to paratsukli mu, xalali tu...

telospanton,i omada dia to pio krisimo match stis 10 me ton atromitio. exume ke pektes ekso ( kiriakou siura, mallon ke o giasemakis), alla nomizo an derume tha parume fora. epia me ton thio mu proponisi pantos ke ouli tin ora ekaman telioma ton faseon!!ate na valume ke kanena shooot

ate kopelia, oulooi geroskipou!

batman

Ανώνυμος είπε...

Kokonoudias

Prepei na eheis meso na grapseis damesa. Akousa to blog ehounto kati dikigoroi. An matho pioi einai tote en na milisoume kala mazi. En parapano AEK tzinoi pou menan;

Elpizo na ehoun ta kotsia na me valoun sto blog tous. Rotiste gia ton kokonoudia pou to Frenaros an agapa tin AEK.

Agapo tin AEK peritou pou sas re, kai elpizo na ginoume filoi giati hriazoumaste kai tous gay kai tous dikigorous kai tous batman kai tous El skaliotes (2 - 3 posoi enoi)

Adelfia agona kai pali agona

Kokonoudias - Frenaros

Ανώνυμος είπε...

exun dikeo oi idioktites tu blog; avtus evthini tous ine na kratane ena epipedo stin arthrografia/idiosiografia.to ti leei o kathena ke ti apopsis exi, ine evthini diki tu pu aporrei apo tin orimotita pu exi o kathenas os atomo.

etsi ke allios katalavenis pios ine o agnos filathlos pu mpeni gia na kinonikopiithi gia tin omada tu ke pios ine o anorimos/gkafatzis pu mpeni gia na kani fasaria. isigisi mu ine na min tus dinume KANENA dikeoma, na kratisume to epipedo pu ipirxe ke iparxi se avto to blog psila.

parolo pu kapioi prospathun na kseftilisun tin sizitisi, na xerun oti monoi tus rezilevonte. aku eki "proin pektis aek" pu leei pellares. E gia avto ise proin file m!

Sigxaritiria stin dievthintiki omada tu blog gia tin orimi stasi pu kratise. Mpravo pedia, min sas apogoitevun tetia alla na sas pismonun!

Giannakis apo Kiti

Ανώνυμος είπε...

egw lalw en exoume ipothesi kanenas mas. Diavaste ti grafoume kai me ti asxoloumaste kai en na to katalavete kai eseis

EL SKALIOTIS είπε...

Φίλοι συναγωνιστές στο χέρι μας είναι να αποκρύνουμε όσους έχουν σκοπό να κάνουν αυτό το μπλοκ χάνι του πάντζιαρου. Όπως είπα και πριν αυτός ο εκτροχιασμός άρχισε πολύ πρόσφατα. Προσωπικά ποτέ δεν είχα πρόβλημα με κανένα φίλο ΑΕΚτζή και μου ήταν αδιανόητο κάποιος να αρχίσει να παίζει με τα παρατσούκλια. Σίγουρα λίγο πολύ θα έχουμε κοινά γιατί είμαστε ΑΕΚτζήδες. Ας πούμε κάποιος μπορεί να ονομαστεί Φοινικούδας- Κίμον, ή ότιδήποτε άλλο που να δείχνει μια διαφοροποίηση από τον γνωστό μας Φοινικούδα...

ΑΥΤΌ ΠΟΥ ΘΑ ΕΞΟΡΓΙΖΕ τον καθένα μας(όπως έτυχε και σε μένα προσωπικά, και batman, kimonmania), είναι να υποκρίνετε πως είσαι εσύ, και ειδικά στην περίπτωση μου το άτομο που σφετερίστηκε το El Skaliotis είχε το θράσος να με κατηγορεί και να με ειρωνεύται κάτι που το θεωρό απαράδεκτο. Για παράδειγμα πως θα αντιδρούσε ο φίλος Σταύρος από την Κομοτινή, αν κάποιος σφετερίζετο το όνομα του και έλεγε πράγματα που ποτέ δεν συμφωνεί ο φίλος Στάυρος, φαιρόμενος ως Σταύρος;

Ειλικρινά δεν μπορώ να καταλάβω με πιο σκεπτικό το συγκεκριμένο άτομο συμπεριφέρεται με αυτόν τον τρόπο.

Μήπως θέλει να κάμει πλακίτσα αναστατώνοντας μας όλους με τα γραφόμενα του;

Μήπως του αρέσει να του δίνουν προσοχή;

Προσωπικά έχω λυπηθεί γιατί συνέβηκε αυτό στο μπλοκ. Εδώ δεν έχουμε να χωρίσουμε τίποτε. Αντίθετα μας ενώνουν πολλά όπως η Πόλη μας και η Α.Ε.Κ.

Το θεωρώ απαράδεκτο να βρίζει ο ένας τον άλλο γιατί έχει διαφορετική άποψη, αλλά το χειρότερο αυτό το μπάχαλο που έγινε ρίχνοντας το επίπεδο του μπλοκ χαμηλά.

Είμαι από τους πρώτους που άρχισαν να γράφουν σε αυτό το μπλοκ, και εκτιμώ τα άτομα που το έχουν(αν και δεν τα γνωρίζω προσωπικά)γιατί στόχος τους ήταν ο πολιτισμένος διάλογος.

Συμφωνώ ότι βρισιές και απειλές δεν πρέπει να δημοσιεύονται γιατί έτσι ρίχνουν το επίπεδο κάτω.

Θα ήθελα να παρακαλέσω όλους όπως συμπεριφερόμαστε με ΣΕΒΑΣΜΟ ο ένας για τον άλλο και να μην ξεχνάμε ότι αυτό που μας ενώνει είναι η Α.Ε.Κ.

Ανώνυμος είπε...

Agapito blog,

afinete dekapentaxrona kai alla sourgella na milane gia oti ilithiotita katebi sto kefali tous. Exoun katantisei to blog sas ena panigiri, thimizei paidiki xara.

Sxolia toy typou epiasmou to nickname m,gay klp yponomeuoyn tin ypostasi toso tou blog alla kai tis nohmosinis sas. Afinete orismenous epitidious na kanoun zimia sto site pou eseis me toso kopo ktisate.

Kyrioi ean thelete h filotimi prospatheia pou kanete gia na diatirisete ena site aksioprepestato na paei ston bronto?

Tote na sas doso ta sygxaritiria m!!!

Prepei na sas brabeusoun me tin xrisi pipilla tiligmeni me me mastigio dioti eisaste magales mazoxes pou afinete ton kopo sas na pigenei tou brontou.

To lypiro omos einai oti exei asximo antixtypo toso pano sto somateio mas oso kai ston kosmo mas. Kaneis apo esas den einai amiros euthinon dioti kai eseis exete euthini apenanti sto somatio pou legete AEK kai sto onoma tou opoiou eseis dimiourgisate to en logo site.

kyrioi symmorfotheite protou katantisete to onoma tis AEK symonimo me ta sourgela!!

ZORRO.

El.Proin.Nonis.BatDad είπε...

Έχει αρκετό καιρό που μπαίνω στο blog και απολαμβάνω τις υπέροχες θέσεις των παιδιών που το έκτισαν αλλά ποτέ μου δεν ένιωσα ότι έπρεπε να γράψω. Φυσικά και θα συμφωνήσουμε με την ανησυχία της διοικητικής ομάδας του blog και με την άμεση αντίδραση της, να ενημερώσει τον κόσμο, εφιστώντας τη προσοχή στη συμπεριφορά που πρέπει να έχει μέσα στο blog, προκειμένου να συνεχιστεί αυτή η κατρακύλα που τόσο με πλήγωσε.
Στην ΑΕΚ η ΠΡΟΣΟΧΗ που οφείλουμε να δείξουμε όλοι.
Καλά έπραξε και έβγαλε την ανακοίνωση η διοίκηση, από τη στιγμή που πλέον έχουν αλλάξει τα δεδομένα και ο κίνδυνος της αστάθειας ήταν εμφανής.
Το αν συμφωνούμε ή όχι με αυτά τα νέα δεδομένα και τους νέους κανονισμούς, είναι ένα άλλο θέμα.
Σίγουρα όμως συμφωνούμε με την ανησυχία του επίσημου blog.
Αν μη τι άλλο, ΑΕΚ μας χρειάζεται τώρα όσο ποτέ.
Για σκεφτείτε το λίγο και θα καταλάβετε πολύ καλά τι εννοώ.
Αν υποθέσουμε ότι η ΑΕΚ, θα έχει φέτος τεράστια αγώνα με τον κάθε αγώνα, ξέρετε τι θα σημαίνει αυτό ηθικά;
Αν βάλουμε ότι ο κάθε μπορεί το θετικό και το καλό σε αυτό το blog, ξέρετε τι εικόνα βγαίνει;

Μιλάμε για την ΑΕΚ μας, της Λάρνακας μας, της οικογένειας μας, του αδελφού μας που γράφει σε αυτό το υπέροχο blog!


Οπότε εύκολα καταλαβαίνει κανείς πόσο μεγάλο θα είναι το όφελος για την ΑΕΚ.

ΠΕΤΑΞΤΕ ΕΞΩ ΤΙΣ ΛΕΠΙΔΕΣ ΑΥΤΩΝ ΠΟΥ ΔΗΣΦΗΜΙΖΟΥΝ ΤΟ BLOG MAΣ. Ο EL SKALIOTIS ΗΤΑΝ ΟΛΑ ΤΑ ΛΕΦΤΑ,ΕΓΡΑΨΕ,ΜΟΙΡΑΖΕ ΜΥΑΛΟ ENΩ Ο ΒΑΤΜΑΝ ΕΙΝΑΙ ΜΕ ΤΗΝ ΣΠΙΡΤΑΔΑ ΤΟΥ ΕΙΝΑΙ ΕΓΓΥΗΣΗ.ΕΚΕΙΝΟ ΟΜΩΣ ΠΟΥ ΜΟΥ ΕΚΑΝΕ ΠΙΟ ΜΕΓΑΛΗ ΕΝΤΥΠΩΣΗ ΚΑΙ ΜΟΥ ΑΡΕΣΕ ΗΤΑΝ ΤΟ ΚΛΙΜΑ ΤΗΣ ΟΜΟΨΥΧΙΑΣ,ΕΝΟΤΗΤΑΣ ΤΗΣ ΟΜΑΔΑΣ ΤΟΥ BLOG ΠΟΥ ΗΤΑΝ ΟΛΟΙ ΜΙΑ ΓΡΟΘΙΑ ΠΟΥ ΠΙΣΤΕΥΩ ΕΙΧΑΜΕ ΚΑΙΡΟ ΝΑ ΔΟΥΜΕ ΣTHN OMAΔΑ ΜΑΣ.ΠΑΜΕ ΓΕΡΑ ΓΙΑ ΤΟ ΝΑ ΔΥΝΑΜΩΣΟΥΜΕ ΤΟ BLOG ΠΟΥ ΤΟΣΟ ΕΝΤΕΧΝΑ ΜΑΣ ΦΙΛΟΞΕΝΕΙ!!

Γι αυτό λοιπόν, το τονίζω και πάλι, την ομάδα και τα μάτια μας!
ΠΡΟΣΟΧΗ ΜΕΓΑΛΗ!
ΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΚΑΙ ΤΑ ΜΑΤΙΑ ΜΑΣ!!!

kokonoudias(Vrenaros) είπε...

efkaristo re kopelia pou me valete sto blog sas.

Marazosa omos giati halase i motora kai en tha pao geroskipou.

En na eshie kanena leoforion kopelouthkia mou kala;

kokonoudias (Vrenaros)

Kamila είπε...

mana m re, elipithika to pedi pu en exi meso na pai sto match!.. an epigena tha se eperna ego kokonudia, giati den mporo na akouo etsi pramata, ase pu ine ke epikindina ta leoforia me tus opadus. poses fores akusame me tus pafites pu pezun tus me ta opla, i stin kaliteri ton periptoseon propilakizoun tus...

telospanton, ine krima na iparxun atoma pu prospathun sterisun to anavthereto dikeoma tis ekfrasis apo allus. MPRAVO, MPRAVO stus arxi arxigus tu blog gia tin stasi pu kratisan. apo avto eksigite ke i epitixia tu blog tus.

noni mu evxaristo poli gia to treat, ta xeria su ine magia!!!!ise katapliktikos, theos o trifon samaras tis kyprou, o messi ton kommotirion!!!


ATE OMADA, ME TIN NIKI TO SAVVATO

AEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEK

EL SKALIOTIS είπε...

Αγαπητέ Ζορρο, δεν μπορούσα να τα πω καλύτερα!! Ίσως από αυτό το καταδικασθέν συμβάν, να έχει ξυπνήσει η ώριμη φωνή του κόσμου μας!

Καλημέρα σε όλους

lefteris είπε...

to provlima mas diaxronika stin larnaka einai oti eimaste diploprosopoi, kai eksigw: pote den eimaste enwmenoi i na exoume koino skopo pou stin periptwsi mas einai i omada mas, panta pezoume tous filous mprosta kai apo pisw katigoroume kai kyriotero oti akousoume to pistevoume san dedomeno kai einai edw pou ksekinoun ola ta kaka.. eipe o enas etsi kai eipe o allos etsi tsie synexizoume na katigoroume sta kryfa. kai to apotelesma einai oloi na pistevoume se kati kako pou tes perissoteres fores ksekinise apo psema... afto symvenei diaxronika sta meloi kai stes dioikiseis mas!

Ανώνυμος είπε...

Pai8kia xerei kanenas to tilefono tou Noni? Emena o koureas mou en salamineos kai protimw ta lefta mou na paenoun se skaliwti AEKtzi. 8a me efkolinetai polla an to grapsei kapoios i o idios o Nonis dame.

Ate geia sas kai elpizw na me deite kouremeno sto mats:-)

Tzimis

Ανώνυμος είπε...

Καταρχήν, Καμιλούδην μου thank you !!! Άτε τωρά που έμαθες τον δρόμο να έρχεσε κανονικά στα ραντεβου σου (btw οι φαβορίτες που πίντοναν πάνω στο γένι ήταν αίσχος, είπα σου το ότι θα σε κράξω :oP !!!)

Anyway η ομάδα θέλει οπωσδήποτε νίκη το Σάββατο away να αρχίσουν να μας φοβούνται. Με το μην κάνουμε νίκες εκτός ανεβάζουμε την ψυχολογία των επόμενων αντιπάλων μας ότι είμαστε βατή ομάδα.

Προσωπικά θέλω να δω Γιασεμάκη και Ξενοφώντος στην εντεκάδα και κόσμο στην κερκίδα. Όχι να πάμε πέντε ψώρηδες. Οι Πάφος έχει καλό "ψαρι" συνδιάστε το !!! Α, κι αν έχει κάποιος την ιδέα να πάμε με το πλοίο πάλι ξεχάστε το. Εν τζίντο γέριμο το πλοίο που έκαμε την αρχή πέρσι.

Ελπίζω να μην τα κάνουμε μπικουτί πάλι!

Φιλικά,

Νόνης

ΦΑΝΟΣ είπε...

Αντεπίθεση ή υποταγή;

Είμαστε ρεαλιστές, ξέρουμε καλά το ποδόσφαιρο στη χώρα μας. Ξέρουμε όμως ότι το ευτυχισμένο μέλλον του κόσμου της ΑΕΚ και της Λάρνακας δεν πρόκειται να υπάρξει αν δεν μπει πια στην ημερήσια διάταξη blog μας το πραγματικό ερώτημα είναι:

ΑΝΤΙΣΤΑΣΗ KAI ΑΝΤΕΠΙΘΕΣΗ ή ΜΟΙΡΟΛΑΤΡΙΑ ΚΑΙ ΥΠΟΤΑΓΗ.

Υπάρχει μια ημερομηνία που ο κάθε ΑΕΚΤΖΗΣ, πρέπει να την ξαναθυμηθεί αντικρίζοντας το σήμα της αγαπημένης ΑΕΚ, κοιτόντας τον γιό του ή τον πατέρα του στα μάτια όταν στο χέρι του θα κρατά το εισητήριο για το παιγνίδι.

Η ημερομηνία αυτή είναι η ημερομηνία του επόμενου παιχνιδιού. ΕΚΕΙ ΞΕΚΙΝΑ ΚΑΙ ΕΚΕΙ ΤΕΛΙΩΝΕΙ Η ΚΑΘΕ ΑΝΤΙΣΤΑΣΗ ΚΑΙ Η ΚΑΘΕ ΥΠΟΤΑΓΗ.

Η μεγάλη ομάδα ξεκινά να κτίζεται από το επόμενο παιχνίδι.

Θα σας δω στο γήπεδο.

Με εκτίμηση και σεβασμό προς όλους τους συνανθρώπους μου.

Ανώνυμος είπε...

REE EN EXOUME IPOTHESI

batman είπε...

batman

Ena pao mapa me ton thio mou pou griora na valo kai kanena pano perki ksipnisoun.

Telos panton makari na evro orexi na fonaxo giati emalosa me ton kalitero mou filo, ton "paiktara"!!

na sas do sto gipedo

me tin niki

kokonoudias (Vrenaros) είπε...

kokonoudias (Vrenaros)

Telika en na pao mats!!! En na me parei enas pareas Ahniotis, makari na kala.

Re kopelia ego protimo na xekinisei o Opara. En paiktaras eimai sigouros. Perki ehoume thetiko apotelesma afou ektos mono mia isopalia apiame fetos pou to horko mou.

Oso afora ton El skalioti (ton enan telos panton) kseroton kai en metaniomenos pou ton straton. Ehase paihnidia polla pou to marazi tou afou epien kai sto agio oros.

Kamila an to diavaseis touton to minima na xeris oti se efkaristo polla pou gia to endiaferon sou. Makari na eisai kala.

Kopelia an deroume tha deroume me katharo skor. Diladi provlepo 2 i 3 - 0.

Ανώνυμος είπε...

"" EIMAI EPANKELMATIAS PROPONITIS KAI STOXOI MAS EINAI FETOS EINAI TO PROTATHLIMA KAI NA XTISOUME MIA OMADA ME KORMO GIA PROTATHLITISMO SE 5 XRONIA STIN A KATIGORIA""

AUTA DILOSE O KIRIOS SAVVAS KONSTANTINOU STIN GENIKH SINELEVSI TIS AEK PROSTA SE PARA POLI KOSMO!

H AEK ME TIN EIKONA SIMERA DEN MPORI NA PEZI TO ANTIKIMENO POU LEGETE PODOSFAIRO.DEN MPOROYME NA VALOYME ENA GOAL. NA KANOYME MIA ORGANOMENI EPITHESI, MIA SOSTI STATIKI FASI, ENA SOSTO KORNER, ENA SYSTIMA GIA NA PAROYME TO ZITOYME KAI AYTO POU PREPEI NA PAROYME.

KAI EGO KIRIE SAVVA SOU APANTO SIMERA META APO TOSOUS MINES.

EAN AFTO EINAI TO EPANKELAMA SOU TOTE SE SINVOYLEVO NA ALAXIS EPANKELAMA TORA POU EISAI NEAROS SE ILIKIA. EISAI ME MIA LEXI ANIKANOS. AKOLOYTHA TA VIMATA TOY ORFANIDI. ALAXE EPANKELMA.

KAI KATI ALLO! POU ESOYN KIRIE ELLINA SIMERA?

H AEK SIMERA KINDINEVI NA XATHI APO TON PODOSFAIRIKO XARTI.

ALANAVETE TIS EFTHINES SAS.

Ανώνυμος είπε...

pantos ego epextika...ITAN PENALTY TUTO?kani... kani...

en mas kanun oulla tuta, empike tutos o pextis, klevki ta paratsuklia mas ke grafi malakies. re tsiakko, en esi pu exis gay filui ke tsakoneste alla antrepese na to pis..

telospanton, an theli o copy na piani to batman na to piani,ego ime polla apogoitevmenos simera... en tha ksanampo na grapso damesa... nta pu na grafo?

gia tin AEK pu en ena mavro xali?oksa ena mpeno damesa ke enaerkete o kthe kurupettos na me peripezi? elalun tus filus mu sto sxolio gia to site, empikan mesa ke idan tutes te pellares pu grafi kinos pu klevki ta onomata ke etaraxan me stin texniki...

finikuda kati prepi na kamete, eparaginike tuto to kako pu mpeni kapios ke piani ta onomata mas.ena fiun polloi thavmastes sas ke tha minete opos tus kukkufuss ke en krima...

AVTO ITAN TO TELEVTEO POST TU ALITHINU BATMAN...

EXETE GIA FILOI ORIGINAL AEKTZIDES

batman

Signomi είπε...

signomi pou sas apogoitevsa. Ta pragmata kamia fora fainontai poli diaforetika apo oti einai.

Doste mou akoma mia efkairia esto kai se afto to blog.

Signomi xana.

Ανώνυμος είπε...

Άτε Σάββα κανεί. Πήγαινε σπίτι σου. Πήαινε ώσπου εν γλήορα! Κανεί σιορ έσσιη 6 μήνες τζαι βάλε. Ακόμα προσπαθώ να καταλάβω γιατί πέρσι είχες τον Τικίνιο στον πάγκο στο ματς με τον Εθνικό τζαι ακόμα είσαι προπονητής μας. (Είχεν και ο Μάριος Κωνσταντίνου τον Σολάρι στον πάγκο κάποτε στο ΑΠΟΕΛ). Πότε ήταν να τον βάλεις; στην 2 κατηγορία που εν ήθελεν να παίζει; Εν να μας πεις ποττέ σου γιατί; Πήαινε στο καλό. Έκαμετε τα σιόνιν ούλλοι σας. Ούλλοι κάμνουν νίκες τζαι εμείς ακόμα εν να εύρουμεν την θέση του κάθε παίκτη. Απλά ο προπονητής μας δεν τόχει παιδιά. Η ομάδα όπως είναι σήμερα δεν τραβά και θα κινδυνεύσει να πάει στην 3η κατηγορία. Το συμβούλιο μας είναι αδύνατο και δεν κατέχει δυστυχώς. Είμαστε καταδικασμένοι. Εδώκαν λευκή επιταγή στον Σάββα. Πρέπει να παραιτηθεί χθές και να έρθει ένας ικανός προπονητής (πχ Σαβέβσκι, ή κάποιος άλλος) για να διαχειριστεί καλύτερα το υπάρχον υλικό μέχρι την μεταγραφική περίοδο αλλιώς κλαύτα Xαράλαμπε.
Τάντο

Ανώνυμος είπε...

Είναι γεγονός ότι οι μέχρι τώρα εμφανίσεις της ομάδας μας ήταν αποκαρδιωτικές και απογοήτευσαν όλο τον κόσμο της ΑΕΚ. Όλες οι επιλογές του Σάββα είναι αποτυχημένες με την εξαίρεση του Νέγκρι και του Λαμπρόπουλου που δείχνουν κάποια καλά στοιχειά. Θα πρέπει να παρθούν μετρά από την διοίκηση άμεσα και να απομακρύνουν τον προπονητή η θα έχουν να υποστούν την οργή του κόσμου στο επόμενο παιχνίδι(Όσοι θα πάνε και δεν έχουν αποφασίσει να μην ξαναπατήσουν σε αγώνα) . Επίσης θα πρέπει να στελεχωθεί καλυτέρα το ποδοσφαιρικό τμήμα με την θέση τεχνικού διευθυντή που θα έχει τον ρολό του συνδετικού κρίκου μεταξύ διοίκησης και ποδοσφαιρικού τμήματος. Δεν μας αρκεί που δεν έχουν καθόλου εμπειρίες αλλά και λιγοστές γνώσεις δεν έχουν και κάποιο άτομο στην διοίκηση που είναι σε θέση να τους ενημερώνει. Η υπερβολική πίστη στις ικανότητες του Σάββα ήταν αδικαιολόγητη αφού δεν είχε δείξει καθόλου έργο όπου και αν εργάστηκε σαν προπονητής. Επίσης η ηθική του και ο χαρακτήρας από τον καιρό που ήταν ποδοσφαιριστής μας είναι αμφίβολη. Παρόλο που και η διοίκηση δεν με έχει πείσει για τις δυνατότητες της να επαναφέρει την ομάδα στην Α κατηγορία νομίζω ότι θα πρέπει να δοθεί κάποια πίστωση χρόνου για να μη επαναληφθούν τα περσινά με τις πάμπολλες αλλαγές διοικήσεων που είχαν πολύ αρνητικά αποτελέσματα .

Δημοσίευση σχολίου

Σχόλια με ακατάλληλο περιεχόμενο δεν θα δημοσιεύονται.

Παρακαλούμε όπως βάζετε ΟΝΟΜΑ ή ΨΕΥΔΩΝΥΜΟ για να δημοσιευθεί το σχόλιό σας.

 

© Copyright A.E.Kition blog 2010 -2011 | Design by Herdiansyah Hamzah | Published by Borneo Templates | Powered by Blogger.com.