News Update :

Yes, we can!

Τρίτη 6 Οκτωβρίου 2009

***UPDATED 8-10-2009***

Επειδή το εν λόγω άρθρο δημοσιεύτηκε και σε άλλα αθλητικά sites επιθυμούμε να δηλώσουμε για ακόμα μια φορά ότι οι απόψεις που εκφράζονται στο blog είναι ανεπίσημες και προσωπικές. Συνεπώς, δεν εκπροσωπούν ούτε την επίσημη ΑΕΚ, ούτε το Σύνδεσμο Φιλάθλων, αλλά μόνο τον εκάστοτε αρθρογράφο.


Ναι, τελικά μπορούμε! Με τον έναν ή τον άλλο τρόπο μπορούμε να κερδίσουμε και κανένα ματς. Η ομάδα έκανε ποδαρικό στις νίκες αλλά χρειάστηκε να περάσουν 3 αγωνιστικές και επιτέλους να μας ευνοήσει η τύχη. Να μην ξεχνάμε ότι η ομάδα δικαιούνταν τη νίκη σε πολλούς αγώνες (βάζω και περσινούς αγώνες) αλλά η τύχη μας είχε γυρίσει την πλάτη. Το Σάββατο, λοιπόν, ήρθε η δική μας σειρά να φανούμε τυχεροί. Από το πρώτο μας νικηφόρο ματς χρήζουν αναφοράς τα εξής...

Ο αντίπαλος τερματοφύλακας
Είμαι της άποψης ότι όλα εδώ πληρώνονται και αυτό αποδεικνύεται ακόμα και στο ποδόσφαιρο. Ο τερματοφύλακας του Ακρίτα σε δύο τουλάχιστον οφθαλμοφανέστατες περιπτώσεις έδειξε το ανάστημά του(!). Πρώτα, όταν μετά από τζαρτζάρισμα με τον Τζόσουα επέδειξε... δεξιότητες μπαλέτου κάνοντας πιρουέτα και ένα τσουκαχάρα εκμαιεύοντας την αποβολή του παίκτη μας. Ευτυχώς, διαιτητής και επόπτης δεν πιάστηκαν κορόιδα. Κατόπιν στο δεύτερο ημίχρονο περπατούσε ωσάν να βόλταρε στις Φοινικούδες για να φέρει τη μπάλα από έξω. Μόλις την έφτασε διαπίστωσε ότι ένας μικρός από την άλλη πλευρά του έριξε άλλη μπάλα. Αυτός, άφησε την μπάλα που είχε με πολύ κόπο προσεγγίσει για να συνεχίσει την περιπλάνησή του στην άλλη πλευρά να φέρει την άλλη μπάλα που του έριξαν. Πού σου νέφκω πού πάεις, ένα πράμα! Όλα εδώ πληρώνονται όμως και τελικά αυτός ο τερματοφύλακας κατάφερε να γίνει ο μοιραίος αφού δέχθηκε με δική του ευθύνη ένα αστείο γκολ!

Ο προπονητής
Σίγουρα δεν θα ακουστεί καλό αυτό στα αυτιά ορισμένων ΑΕΚτζήδων αλλά όποιος προπονητής έρθει στην ΑΕΚ τα ίδια βιώνει από την κερκίδα. Τα ίδια γιουχαίσματα άκουσε και ο Χατζηπιερής και ο Κοστόφ και ο Μάριος Κωνσταντίνου και ο Κλίγκερ και ο Κασσιανός και ο Ανδρονίκου ακόμα και ο Μουσκάλης κ.ά. Τι σημαίνει αυτό όμως; Είναι ηλίου φαεινότερο ότι οι οπαδοί της ΑΕΚ έχουν χάσει εδώ και καιρό την εμπιστοσύνη τους στο ρόλο του προπονητή. Λίγο οι λανθασμένες προσλήψεις προπονητών και λίγο η λογική του «προπονητή της κερκίδας» δημιούργησαν ένα κλίμα αρνητικό στον εκάστοτε προπονητή. Ο νυν προπονητής όντως δεν κατάφερε ακόμα να στήσει την ομάδα που όλοι ονειρευόμαστε. Ποιος όμως, μας εγγυάται ότι ο επόμενος θα είναι ο καλύτερος και δεν θα ζήσει τα ίδια παρατράγουδα από την κερκίδα; Η προϊστορία απέδειξε ότι όλοι οι προπονητές της ΑΕΚ αμφισβητήθηκαν, γιουχαΐστηκαν και έζησαν θλιβερές στιγμές καθούμενοι στον πάγκο της ομάδας μας. Λέτε, να έρχεται ο Μουρίνιο στην ΑΕΚ; Ή μήπως τρέφουμε αυταπάτες ότι θα αναλάβει την ΑΕΚ ο Τιμούρ;;;!!! Ψυχραιμία, λοιπόν!

Ο πανηγυρισμός
Σύγχυσαν τις κερκίδες οι παίκτες μας ή ήθελαν να μας στείλουν ένα μήνυμα; Το πρώτο γκολ στο πρωτάθλημα που μας έδωσε και την πρώτη νίκη πανηγυρίστηκε τρελά από τους παίκτες μας... δίπλα σχεδόν από το νοσοκομείο Λάρνακας!!! Εδώ και χρόνια διερωτόμαστε γιατί οι παίκτες μας δεν τρέχουν σε εμάς να πανηγυρίσουν. Σε άλλες ομάδες αυτό είναι αυτονόητο, σε μας τι συμβαίνει; Ίσως να η πράξη αυτή να οφείλεται στο γεγονός ότι μέχρι λίγα λεπτά προηγουμένως οι παίκτες γιουχαίζονταν από την κερκίδα και ο πανηγυρισμός τους στην άλλη άκρη ήταν η αντίδρασή τους. Η στήριξη του κόσμου είναι δεδομένη μόνο και μόνο από την παρουσία του ακόμα και στη Β’ κατηγορία. Από τα πόδια τους όμως εξαρτάται να μας κάνουν να τους χειροκροτούμε και να τους θαυμάζουμε!

Η έδρα
Δύο αγώνες στο ΓΣΖ, δύο νίκες. Μάλιστα δεν δεχθήκαμε και κανένα γκολ! Αυτό συγκαταλέγεται στα (λίγα) θετικά που είδαμε ως τώρα. Αν θυμάστε πέρσι ούτε εκτός, αλλά ούτε και εντός παίρναμε βαθμούς. Τουλάχιστον φέτος η έδρα αξιοποιείται. Για ν' ανέβει η ομάδα όμως στην Α’ κατηγορία θα χρειαστεί πάση θυσία βαθμούς και από τα εκτός έδρας ματς. Ομάδες που αξιοποιούν την έδρα αλλά παρουσιάζονται ηττοπαθείς στους εκτός έδρας αγώνες το μόνο που καταφέρνουν είναι να παραμένουν στη μέση της βαθμολογίας. Αυτός όμως δεν είναι σε καμία περίπτωση ο στόχος μας!!!



.
Share this Article on :

12 ΑΕΚΤΖΗΔΕΣ ΜΙΛΗΣΑΝ! ΓΡΑΨΕ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΣΟΥ ΕΔΩ!:

Ανώνυμος είπε...

ΑΕΚ ΝΥΝ ΚΑΙ ΑΕΙ ΜΕΧΡΙ ΤΗΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΜΟΥ ΠΝΟΗ.
ΣΑΒΒΑ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ ΜΗΝ ΑΚΟΥΣ ΤΟΥΣ ΟΠΑΔΟΥΣ ΑΠΛΑ ΣΥΝΕΧΙΣΕ ΤΟ ΜΕΓΑΛΟ ΕΡΓΟ ΠΟΥ ΕΠΙΤΕΛΕΙΣ ΣΤΗΝ ΟΜΑΔΑ.
ΣΑΒΒΑ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ ΤΕΡΑΣΤΙΕ ΠΡΟΠΟΝΗΤΗ ΜΟΥ.ΣΚΕΦΤΟΥ ΝΑ ΜΗΝ ΣΕ ΕΙΧΑΜΕ ΚΑΙ ΣΕΝΑ.ΤΕΤΟΙΑ ΟΜΑΔΑ ΠΟΥ ΕΦΤΙΑΞΕΣ ΣΕ ΧΡΟΝΟ ΡΕΚΟΡ(6 ΜΗΝΕΣ) ΟΥΤΕ ΣΤΑ ΟΝΕΙΡΑ ΜΑΣ ΔΕΝ ΘΑ ΤΟ ΠΙΣΤΕΥΑΜΕ.ΤΕΤΟΙΑ ΤΑΚΤΙΚΗ ΤΕΤΟΙΑ ΟΡΓΑΝΩΣΗ ΣΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΜΕ ΜΙΑ ΑΜΥΝΤΙΚΗ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ ΑΨΟΓΗ,ΤΟ ΚΕΝΤΡΟ ΝΑ ΒΟΗΘΑ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΓΡΑΜΜΕΣ ΚΑΙ ΕΠΙΘΕΣΗ ΠΟΥ ΑΚΟΜΑ ΒΑΖΕΙ ΓΚΟΛ(ΚΑΠΟΙΟ ΓΚΟΛ ΘΑ ΜΠΑΙΝΕΙ ΤΩΡΑ ΣΤΟ ΔΙΤΕΡΜΑ)ΘΑ ΣΕ ΖΗΛΕΥΑΝ ΠΟΛΛΟΙ ΠΡΟΠΟΝΗΤΕΣ ΚΑΙ ΟΜΑΔΕΣ.ΜΕΓΑΛΕ ΣΑΒΒΑ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ ΟΛΟΚΛΗΡΩΣΕΣ ΤΟ ΜΕΓΑΛΟ ΣΟΥ ΕΡΓΟ ΣΤΗΝ ΑΕΚ.ΜΗΝ ΚΟΥΡΑΖΕΣΑΙ ΑΛΛΟ.ΑΝΤΕ ΤΡΑΒΑ ΚΑΙ ΣΥ ΤΟΝ ΣΤΡΩΜΕΝΟ ΜΕ ΡΟΔΟΠΕΤΑΛΑ ΔΡΟΜΟ ΣΟΥ ΚΡΑΤΩΝΤΑΣ ΤΗΝ ΣΥΝΤΑΓΗ ΤΗΣ ΕΠΙΤΥΧΙΑΣ ΣΟΥ ΓΙΑ ΤΟΝ ΕΑΥΤΟ ΣΟΥ ,,,ΣΣΣΣ ΜΗΝ ΤΟ ΠΕΙΣ ΣΕ ΚΑΝΕΝΑ...ΚΥΡΙΕ ΕΛΛΗΝΑ ΓΙΑ ΟΛΑ ΥΠΑΡΧΕΙ Η ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ.ΑΝΕΛΑΒΕ ΤΙΣ ΕΥΘΥΝΕΣ ΣΟΥ,ΑΛΛΟ ΜΗΝ ΠΑΡΑΣΥΡΕΣΤΕ,ΣΤΑΘΕΙΤΕ ΣΤΟ ΥΨΟΣ ΣΑΣ ΚΑΙ ΔΙΩΞΤΕ ΤΟΝ ΑΠΟΤΥΧΗΜΕΝΟ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΕΚ,ΓΙΑΤΙ ΗΤΑΝ ΚΑΙ ΔΙΚΗ ΣΑΣ ΑΠΟΤΥΧΙΑ.ΚΥΡΙΕ ΕΛΛΗΝΑ ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΓΙΑ ΤΟ ΕΡΓΟ ΠΟΥ ΕΠΙΤΕΛΕΙΤΑΙ ΣΤΗΝ ΑΕΚ ΚΑΙ ΤΟ ΕΝΝΟΩ.ΚΑΙΡΟΣ ΟΜΩΣ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΕΤΕ ΚΑΙ ΤΑ ΛΑΘΗ ΣΑΣ ΣΤΕΛΝΟΝΤΑΣ ΤΟΝ ΑΝΘΡΩΠΟ ΑΥΤΟ ΣΠΙΤΙ ΤΟΥ.

ΠΑΜΠΟΣ ΔΡΟΣΙΑ

Ανώνυμος είπε...

εχεις παρελθον,εχεις και παρον εχεις καινα μελλον στο αγροτικο.Σαββα στο καλό

Ανώνυμος είπε...

kopelia kanei mas gia fetos...tou xronou pale...fetos i omada den fkennei katigoria pou na katevei o 8eos na katevei...den eshi tpt...katsete na teliosei i xronia, na minoume me to kalo stin b'katigoria(pou katali3ame na exoume tetoious stoxous pleon) je 8oroume tou xronou

Ανώνυμος είπε...

FETOS THA BLEPOUME MINI FUTBALL, KAI TI SYMPTWSH PAIZEI KAI AYTH H OMADA MAS DEYTERH KATHGORIA KAI ME TA MYALA POU KOUBALOUN BLEPW KAI TO VOLLEY KAI TO BASKET STH B KATHGORIA KAI SAN AEK THA EIMASTE H MEGALH DYNAMIS TOU ATHLITISMOU ALLA STHN B ETHNIKH EYGE SE OLOUS MAS!
KWNSTANTHS APO AGIOUS TRIMITHIAS

Ανώνυμος είπε...

File pampo o savvas den paraiteitai me tipota! Ksereis ti symbolaio exei? Ksereis posa prepei na plhrwsei h aek gia na ton diwksei? Aytos einai kai o logos pou h dioikhsh den leei tpt.

steven

Ανώνυμος είπε...

Agapitoi filoi Zapatista kai Foinikouda,

Einai twra kapoies meres pou kapoioi prospathoun na kseftilisoun to blog mas kai pleon eimai se thesi na symperanw oti aftoi den einai gnisioi opadoi tis AEK. Den kserw oute me endiaferei na mathw giati to kanoun. An koitaxete ta posts ton teleftaion imerwn tha katalavete kai tha apomonosete autous tous kyrious. Den me ekfrazei i logokrisia oute tha ithela na fimonontai oi gnisioi Aektzides. H periptwsi auti omws einai diaforetiki, oi kyrioi auti prospathoun na diakomodisoun kai na katastrepsoun mia apo tis pio wraies prospatheies ton telefteon xronwn pou einai to blog auto.
Sto telos tha stamatisoume na grafoume tis apopseis mas emeis oi gnisioi Aektzides kai tha meinete me autous tous ligous xavaledes. Elpizw na to skeftite sovara kai tha ektimousa an mporousate na mou apantisete.

I. Andreou

Ανώνυμος είπε...

EL SKALIOTES,STEVEN,KITIEΑ,KIMONMANIA
BATMAN,STEVEN KAI ΑΛΛΟΙ ΑΤΕ ΓΡΑΨΕΤΕ ΤΖΙΑΙ ΤΙΠΟΤΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΟΜΑΔΑ(Ο ΘΕΟΣ ΝΑ ΤΗΝ ΚΑΜΕΙ..),ΤΖΙΑΙ ΚΑΝΕΙ ΜΕ ΤΟΥΣ ΓΚΕΥ ΤΟΥΣ ΑΝΩΝΥΜΟΥΣ ΠΡΩΗΝ ΠΑΙΚΤΕΣ(ΤΑΧΑ ΜΟΥ)ΤΖΙΑΙ ΜΕ ΤΑ ΠΑΡΑΤΣΟΥΚΛΙΑ.ΣΚΕΦΤΕΙΤΑΙ ΝΑ ΜΑΣΤΑΝ ΤΖΙΑΙ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΔΗΛΑΔΗ ΗΤΑΝ ΝΑ ΦΑΜΕ ΤΟΥΣ ΤΟΠΟΥΣ.ΣΚΕΦΤΕΙΤΑΙ ΤΙ ΜΑΣ ΕΝΩΝΕΙ ΚΑΘΕ ΣΑΒΒΑΤΟΚΥΡΙΑΚΟ,ΠΟΥ ΟΔΗΓΟΥΝ ΟΙ ΔΡΟΜΟΙ,ΤΙ ΑΓΑΠΟΥΜΕ ΚΑΙ ΤΙ ΠΙΣΤΕΥΟΥΜΕ.ΚΑΙ ΑΣ ΜΑΣ ΛΕΝΕ ΤΡΕΛΛΟΥΣ ΠΟΥ ΒΟΥΡΟΥΜΕ ΤΖΙΑΙ ΑΣΧΟΛΟΥΜΑΣΤΕ ΤΖΙΑΙ ΜΑΡΑΖΩΝΟΥΜΕ ΜΕ ΤΗΝ ΑΕΚ ΜΑΣ.ΤΟΥΤΗ ΕΝ Η ΟΜΑΔΑ ΜΑΣ ΤΙ ΝΑ ΚΑΜΟΥΜΕ.ΚΙ ΑΣ ΜΑΣ ΠΛΗΓΩΝΕΙ ΠΑΛΕ ΘΑ ΤΗΝ ΑΓΑΠΑΜΕ.ΕΓΩ ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ ΩΣ ΤΟ ΤΕΛΟΣ..ΕΝ ΝΑΚΚΟ ΜΑΚΡΑ Η ΠΑΦΟΣ,ΕΝΝΑ ΤΟ ΔΕΙΧΝΕΙ ΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΚΑΙ Η ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ ΑΛΛΑ ΑΝΑΘΕΜΑΝΤΑ ΧΩΡΙΣ ΥΠΟΧΡΕΩΣΕΙΣ ΤΟ ΣΑΒΒΑΤΟΚΥΡΙΑΚΟ ΕΝ ΝΑ ΠΑΩ.ΤΖΙΑΙ ΑΣ ΛΑΟΝΝΟΥΜΕ ΜΕ ΤΗΝ ΚΑΤΑΝΤΙΑ ΜΑΣ ΚΑΙ ΤΟΝ ΜΕΓΑ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ.ΠΑΩ ΜΕ ΦΟΝΤΟ ΤΗΝ ΕΛΠΙΔΑ.ΖΑΠΑΤΙΣΤΑ ΦΟΙΝΙΚΟΥΔΑ ΣΤΟ ΕΡΩΤΗΜΑ ΤΙ ΦΤΑΙΕΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ ΓΙΑ ΤΟ ΚΑΚΟ ΞΕΚΙΝΗΜΑ ΕΙΝΑΙ ΛΙΓΟ ΑΠ ΟΛΑ.ΚΑΙ Η ΔΙΟΙΚΗΣΗ ΤΗΣ ΑΕΚ ΚΑΤΑΛΑΒΕ ΤΑ ΛΑΘΗ ΤΗΣ,ΒΡΙΣΚΕΤΑΙ ΣΕ ΑΜΗΧΑΝΙΑ ΜΗ ΞΕΡΩΝΤΑΣ ΠΩΣ ΝΑ ΑΝΤΙΔΡΑΣΕΙ ΤΖΙΑ ΠΑΡΗΓΟΡΙΑ ΣΤΟΝ ΑΡΡΩΣΤΟ(ΣΤΟΥΣ ΟΠΑΔΟΥΣ ΕΝΝΟΕΙΤΕ)ΨΥΧΡΑΙΜΙΑ,ΥΠΟΜΟΝΗ,ΕΝ ΓΛΗΟΡΑ ΚΟΜΑ,ΠΙΣΤΩΣΗ ΧΡΟΝΟΥ..ΚΑΙ ΝΑ ΕΧΩ ΤΟΝ ΜΕΓΑ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ ΝΑ ΜΟΥ ΤΥΓΧΑΝΕΙ ΠΛΗΡΗΣ ΕΜΠΙΣΤΟΣΥΝΗΣ ΑΠΟ ΤΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ ΑΚΟΜΑ.ΩΣ ΠΟΤΕ ΕΝ ΞΕΡΩ.ΚΑΙ ΓΙ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΒΛΕΠΟΥΝ ΣΗΜΑΔΙΑ ΒΕΛΤΙΩΣΗΣ ΑΠΛΑ ΟΝΕΙΡΕΥΟΝΤΑΙ ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΕΓΩ ΚΑΠΟΤΕ.ΠΙΑΣΑΜΕ ΠΑΤΟ ΜΕ ΣΑΒΒΑ ΣΤΟΝ ΠΑΓΚΟ.ΑΔΕΛΦΙΑ ΤΑ ΛΕΜΕ ΣΤΗΝ ΠΑΦΟ.
Υ.Γ:ΚΟΥΛΛΗ ΚΑΛΗ ΑΝΑΡΡΩΣΗ

ΠΑΜΠΟΣ ΔΡΟΣΙΑ

Ανώνυμος είπε...

Ma pou na fiei na paei re eisatste sovaroi? Exei allous san emas na ton anexontai kai na ton stirizoun. Eimai 37 xronwn en athimoumai xana tin AEK na feukei pou tin katapakti, san tous kleftes. Kai men mou peite en pou ton egiouxaizame ,me ta xalia pou mas ekame ti ithele na kamnoume na tou anoigoume siampanies!

Ανώνυμος είπε...

file oi omades (theos na mas kami omada!) tha pigeni panta apo tin katapaxti gia na apofevgountei rixis antikimeno apo tous opadous mas. einai entoli tis doikisi kai tin theoro poli sosti entoli.
gia ta alla oute sinfono apolitos mazi sou. ton savva meta apo 5 agones to vazo stin xeiroteri katigoria proponiton mazi gia mena me ton kasiano kai ton andronikou!
h omada mas opos einai simera den einai omada. tha pame kai geroskipou kai oti gini.

o andronikou girise sxedon oles tis omades tis kyprou ( distixos kai emas!) kai den katafere tipote apolitos
kai o kasianos einai mallon o monos propontitis ston kosmo pou katafere kai pire 2 omades b katigoria! den xexno pote to match me tin doxa pou ta mora deka xrono katalavan oti kati etrexe me ton perk kai eno eixe kasio ston panko den ekame tin alaxi kai o perk ekame to skopimo penalty pano sto sergiao afou prota exase tin mpala!

o orfanidis to katalave kai paretithike apo to epankelma o anthropos. bravo tou.

EL SKALIOTIS είπε...

Τουλάχιστον ο Ορφανίδης-Αντρονίκου έχουν το γνώθεις σ'αυτόν...

Το θέμα είναι ότι πρέπει να κάμουμε υπομονή. Γιατί σε καμιά περίπτωση δεν πρέπει να ζήσουμε το περσινό μπάχαλο. Τα πράγματα είναι όντως δύσκολα και δεν πρέπει να βιαζόμαστε.

Αυτό που πρέπει να αποφύγουμε είναι να βρίζουμε τους παίχτες, διοίκηση, προπονητή.

Να αντιστρέψω τους ρόλους: Φαντάσου φίλε ΑΕΚτζή να είσαι παίχτης, μέλος της διοίκησης, ο προπονητής και από την ώρα που θα πατήσεις το πόδι σου στο γήπεδο να ακούεις βρισιές από τους οπαδούς της ομάδας σου; Αν είσαι παίχτης θα μπορέσεις να αποδώσεις με τέτοιες συνθήκες;

Να μην ξεχνούμε ότι είμαστε η ομάδα ρεκόρ στην αλλαγή προπονητών από το 1994!!!

Κανένας μας δεν ευχαριστημένος με το τι παρουσίασε μέχρι στιγμής η ομάδα μας και όλοι είμαστε εκνευρισμένοι για την κατάσταση αυτή.

Όμως να μην ξεχνούμε ότι η Α.Ε.Κ. δεν ανήκει σε κανένα αλλά σε εμάς τους οπαδούς της. Τώρα στα δύσκολα πρέπει να είμαστε κοντά της και όχι να την πυροβολούμε και ειδικά αυτούς που είναι μπροστά.

Ανώνυμος είπε...

Ipomoni ekamamen kai persi kopelia. Tha kamoume kai fetos alla ws ena simeio en tha afisoume tin omada na dialithei teleia. TOUTO EN DEDOMENO

Ανώνυμος είπε...

na fiei je na men 3anapatisei mes tin larnaka o savas kanei efkeries en tou dioumen alli
na men 3anakatsei se pagko mono tis alkis pe4i tous pe4i tetarti katigoria

Δημοσίευση σχολίου

Σχόλια με ακατάλληλο περιεχόμενο δεν θα δημοσιεύονται.

Παρακαλούμε όπως βάζετε ΟΝΟΜΑ ή ΨΕΥΔΩΝΥΜΟ για να δημοσιευθεί το σχόλιό σας.

 

© Copyright A.E.Kition blog 2010 -2011 | Design by Herdiansyah Hamzah | Published by Borneo Templates | Powered by Blogger.com.