News Update :

Φίλοι από τα παλιά

Τρίτη 2 Ιουνίου 2009

Ποιος μας το ‘λεγε ότι θα αποχαιρετούσαμε τόσο σύντομα και τον τρίτο αρχηγό μας, το Χέκτορ Γκονζάλεζ! Ο συμπαθής Βενεζουελάνος άσσος μας αποχαιρέτησε οριστικά αφήνοντας πίσω του την υπόσχεση ότι θα επιστρέψει ξανά στον «τόπο του εγκλήματος»! Ο επόμενος του σταθμός είναι η βουλγάρικη Chernomoretz Burgas. Δύο αγωνιστικές προτού ολοκληρωθεί το πρωτάθλημα η Chernomoretz βρίσκεται στην 6η θέση. Πάντως ο Χέκτορ έχει ενσωματωθεί με την ομάδα και πιθανόν να πάρει από τώρα το βάφτισμα του πυρός. Στις πρώτες του δηλώσεις στη Βουλγαρία ο Turbo δήλωσε τα εξής...

«Ήταν μεγάλη πρόκληση για εμένα να επιλέξω τη Βουλγαρία. Έχω ακούσει για τη χώρα από το φίλο μου Α. Sichero που μου είπε τα καλύτερα. Ξέρω επίσης πολλά για την Εθνική ομάδα που έπαιξε πολύ καλά στο Μουντιάλ του 1994. Γνωρίζω και τους ποδοσφαιριστές Krassimir Balakow, Hristo Stoichkov και Nasko Sirakov, που είναι πολύ γνωστοί.

Οι πρώτες μου εντυπώσεις από το Burgas και τη Βουλγαρία είναι υπέροχες. Η πόλη είναι ήσυχη και μοιάζει αρκετά με την πόλη που έμενα μέχρι πρότινος (εννοεί τη Λάρνακα): έχει θάλασσα, ήλιο και ησυχία.

Είχα και άλλες προτάσεις αλλά αποφάσισα να έρθω εδώ διότι η ομάδα έχει ψηλούς στόχους και φιλοδοξίες. Πιστεύω πως μπορούμε να τους υλοποιήσουμε μαζί»

Ο Χέκτορ υπέγραψε συμβόλαιο μέχρι το 2011 και έχει πάρει τη φανέλα με το νούμερο 29. Αξίζει να σημειωθεί ότι τεχνικός διευθυντής της Chernomoretz Burgas είναι ο πολύ γνωστός σε όλους μας Γερμανός Fredi Bobic! Τέλος, οι οπαδοί της νυν ομάδας του Χέκτορ αποκαλούνται «μπλε καρχαρίες» και έχουν στενή επαφή και σχέση με τον επίσημο σύνδεσμο φιλάθλων του ΠΑΟΚ!



.
Share this Article on :

24 ΑΕΚΤΖΗΔΕΣ ΜΙΛΗΣΑΝ! ΓΡΑΨΕ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΣΟΥ ΕΔΩ!:

Ανώνυμος είπε...

Στο καλό και εσύ Εχτορ!
Σε ευχαριστούμε επειδή πρόσφερες όχι τόσον φέτος αλλά την χρόνια που μπήκαμε τετράδα τον πρώτο γύρο ήσουν πραγματικός ηγέτης.



Ρε παιδία πραγματικά υπέροχα όλα τα πάνω στο ΣΙΤΕ! Έχει μερικά που είναι απίστευτα!
Εγώ προτείνω να δώσουμε σημασία στην λέξη UNITED και να το κάνουμε μόδα και μόλις ακούγεται αυτή λέξη στην Κύπρο να σημαίνει ΑΕΚΙΤΙΟΝ.

Όπως όλοι ξέρεται σημαίνει Ενωμένη αλλιώς Ένωσης αλλιώς....το όνομα της ομάδας μας. Είναι σπουδαία ιδέα και έπρεπε ήδη να το είχαμε εμπέδωση.

Επαναλαμβάνω μερικά από τα πανό είναι καταπληχτικά!

Ανώνυμος είπε...

na pai stana8em*. o igetis imishimou. 3ero re kopelia mpori na ime la8os alla toutos en polla megalos pextis gia na pezi 2i katigoria tis kiprou? skata. 3eroto pos opiosdipote den 8eli na pezi 2i katigoria alla re kopelia ipen feko, ennoi osti na fioumen p tin 2i katigoria , je aman fkoume 1i na erti pale. [b]NA MEN ERTI SIOR[/b]. o gonzalez eginike m je messi je en 8eli na m pezi sti 2i katigoria.

****na po oti o proigoumenos filos exi dikeo pou anefere oti kapia pano ine EKSERETIKA ke oti prepi na afosio8oume sti le3i UNIED(UNITED WE STAND)

Eyxaristo

Ανώνυμος είπε...

Στο καλό Γκονζάλες και να μας γράφεις.Μας αφήνει καλές εντυπώσεις (αναμνήσεις καλύτερα) εχτός από φέτος.

ΕΓΩ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΛΛΗ ΘΑ ΠΡΟΤΕΙΝΑ ΤΗΝ ΛΕΞΗ "ΕΝΩΣΙΣ" ΣΤΑ ΕΛΛΗΝΙΚΑ για το πανό. Τι πάει να πει γιουνάτετ αδέλφια συναγωνιστές και συμπολίτες;

Ξέρουμε ότι θέλουν οι ξένοι να μας αλλάξουν την γλώσσα .. τώρα θα το κάνουμε από μόνοι μας;;

ΠΑΘΗΤΙΚΗ ΑΝΤΙΣΤΑΣΗ και

ΑΙΜΑ ΤΙΜΗ ΑΕΚ ΜΙΑ ΖΩΗ

Οι 300

Ανώνυμος είπε...

συμφωνουμε και οι τρεις απολυτα!
φιλε διαβασε σωστα ρε φιλε ειπα ηταν ηγετης τον πρωτο γυρο της χρονιας που μπηκαμε τετραδα! Εγω θυμαμαι και τα καλα και τα κακα.
ΓΙΑ ΤΑ ΑΛΛΑ ΛΕΓΟΜΕΝΑ ΣΟΥ ΓΙΑ ΟΤΙ ΤΑΧΑ ΔΕΝ ΔΕΧΕΤΑΙ ΝΑ ΜΑΣ ΠΑΙΖΕΙ Β ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΣΥΝΦΩΝΟΥΜΕ ΑΠΟΛΥΤΑ ΚΑΙ ΤΑ ΕΙΠΑ ΚΑΙ ΕΓΩ ΕΤΣΙ ΑΚΡΙΒΟΣ ΟΠΩΣ ΤΑ ΛΕΣ ΤΗΝ ΜΕΡΑ ΠΟΥ ΤΟ ΔΙΑΒΑΣΑ ΣΤΗΝ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ!

ΚΑΙ ΠΟΛΛΗ ΣΩΣΤΑ ΤΑ ΛΕΕΙ ΚΑΙ Ο ΑΛΛΟΣ Ο ΦΙΛΟΣ. ΕΝΩΣΙΣ!

Ανώνυμος είπε...

Τα τελευταία νέα της Ομόνοιας είναι ότι στα πλάνα του Λεμονή δεν ειναι ο Κατσής και Κούλλης Παύλου. Δεν ξέρω κατά πόσο οι πρώην παίχτες μας που είναι γέννημα θρέμμα ΑΕΚ, θα θέλουν να ενταχθούν στην ομάδα μας ξανά. Επίσης και ο Παρασκεύας Χρήστου τώρα που τα τσούγκρισε με Αποελ.

Και ένα μύνημα σε αυτούς τους 3: Ελάτε πίσω στην ΑΕΚ αν αγαπάτε αυτή την ομάδα. Εδώ αν παίξετε το ποδόσφαιρο που ξέρετε η ομάδα αυτή θα γίνει μεγάλη και τρανή. Πήγατε σε άλλες ομάδες και τελικά ποδόσφαιρο δεν σας αφήσαν να παίξετε. Ελάτε πίσω και ολοι μαζί θα κτίσουμε μια μεγάλη ΑΕΚ που όλοι θα την σέβονται...

El Skaliotis

Ανώνυμος είπε...

re pedia o gonzalez irte epexe mappa osi epe3e kai epien sto kalo o anthropos. afisten to na pai sto kalo. e na ertoun kaliteri pou to k gonzalez na pexoun stin aek. fetos den nomizw afou pesame stin 2 katigoria alla pou tou xronou pou en na imaste kai PALI sta megala salonia kai tha ta rimasoume en na ertoun kaliteri pextes giati pitseuo oti auti i dioikisi an tis dosoume ligi pistosi xronou en na kani polla pragmata. fisika moni tis den mporei xriazete tin ameristi simparastasi OLON mas kai oxi me to proto stravopatima na tous fame kai toutous pale...
pantos egw pisteuw oti tha perasoume aneta stin 2 katigoria afou tha exoume ena dinato sinilo etsi thelo na pisteuo.

Ανώνυμος είπε...

Είσαι σωστότατος φίλε ΕΛ ΣΚΑΛΙΟΤΙΣ! Μακάρι να σε ακούγανε!

Τον Κατση και τον Κουλη δεν τους θέλει ούτε στην προπόνηση ο Λεμονής.
Εγώ θα χαιρόμουν υπερβολικά αν έβλεπα αυτούς τους τρεις που λες πίσω στην ΑΕΚ. Είναι παιδία δικά μας.
Μια ομάδα αναγεννιέται και αλλάζει στόχους και εκτόπισμα με δυο τρόπους.
Είτε με τα πολλά χρήματα (Chelsea) είτε με μια νέα φουρνιά ταλέντων με δικά τις παιδία.
Με τόσα πολλά ταλέντα που είχαμε τα τελευταία χρόνια και μιλώ από τον καιρό του Κουλη Παύλου και Σκεβου (δηλαδή το 2004) μπορούσαν να είναι πολλά διαφορετικά τα πράγματα!

Αλλά τι περιμένουμε όταν η ομάδα μας λεει δημόσια σήμερα ότι θα κινηθεί νομικά εναντίον της Ομονοίας αν δεν μας δώσει τις 100,000 εύρο!
Αντί δηλαδή να τους πούμε ευχαριστούμε που μας αφήνουν τον Κατση (που κατά την άποψη μου και πάντα μιλώντας με σωστή και επαγγελματική δουλεία, μπορεί να γίνει ο νέος Σατσιας ή Καιφας) θα κινηθούμε νομικά για να τον πουλήσουμε!

Πραγματικά αυτή η συμπεριφορά της διοίκησης μας με έχει απογοήτευση και με κάνει να νιώθω οπαδός μικρής ομάδας! Τους αναγκάζουμε δηλαδή να τηρήσουν την συμφωνία και να τον αγοράσουν!

Είναι λυπηρό!

Ανώνυμος είπε...

Φίλε συναγωνιστή, πραγματικά νομίζουν ότι τα λεφτά που θα πάρουμε από Κατσή θα στήσομε ομάδα? Τόσα λεφτά στον αέρα τα πετούσαν πέρσυ για παίχτες που τα συμβόλαια τους ζαλίζεσαι μόνο και μόνο να ακούς το ποσό: Μέντεζ, Μέσσικα, Άμπραχαμ, έτσι για να θυμηθούμε μερικούς. Όλοι αυτοί μας έστειλαν β κατηγορία με την όλη παρουσία τους που τίποτε δεν πρόσφεραν ουσιαστικά.
Έχω αναφέρει ότι δεν θα κάνω καμιά κρητική στην νέα μας διοίκηση γιατί έχουν αναλάβει την ΑΕΚ στην πιο δύσκολη περίοδο της. Αλλά στην προκειμένη περίπτωση πρέπει να ευχαριστούμε τους Ομονοιάτες που δεν τον θέλουν, όχι να τρέχουμε στα δικαστήρια. Από παλιά έλεγα ότι η ΑΕΚ μόνο με τα δικά της ταλέντα θα πάει μπροστά και έχουμε αρκετά ταλέντα. Στο τέλος της ημέρας αντί να τους κρατήσουμε τους βγάλαμε στην πώληση.
Δυστυχώς οι περισσότεροι μας ποδοσφαιριστές που έφυγαν για μεγάλες ομάδες τα τελευταία χρόνια δεν πιάστηκαν. Έφυγαν για το καλύτερο και τελικά βρήκαν χειρότερα. Μερικοί ούτε καν έπαιξαν μπάλα. Ας το σκεφτούν αυτό και τα νέα μας ταλέντα. Να μείνουν κοντά στην ομάδα και θα έρθει και η διάκριση.
Όμως θα καλέσω την νέα διοίκηση να σκεφτεί σοβαρά το πως θα αντιμετωπίσει τα νέα παιδιά της ΑΕΚ. H Ακαδημίες μας παίρνουν διάκρισεις. Θα αφήσουν να πάει χαμένη αυτή η δυναμική που έχουν οι νέοι μας; Και πάνω απ'όλα να μην κάνει τα τραγικά λάθη του παρελθόντος. Είναι κρίμα να αφήνουν τα δικά μας παιδιά να χάνονται. Είναι κρίμα να πετούμε λεφτά σε ξένους παίχτες που δεν προσφέρουν τίποτε και τα δικά μας παιδιά να χάνονται γιατί κάποιος ξένος θα του πάρει την θέση και με μισθό πολύ πιο πάνω από τον δικό του, αλλά με κατώτερης ποιότητας προσφορά.
Είδαμε όλοι μας που καταλήξαμε. Τα λάθη του παρελθόντος δεν θα πρέπει να τα επαναλάβουμε.
Θα καλέσω ξανά τους 3 αυτούς παίχτες μας να το ξανασκεφτούν. Εδώ στην ΑΕΚ Κούλλη, Σκεύο, Αντώνη γίνατε παίχτες. Από τα σπλάχνα της ΑΕΚ βγήκατε. Εμείς σας θέλουμε πίσω. Δείξετε από τι είσαστε καμωμένοι. Εδώ από τους οπαδούς θα έχετε αναγνώριση γιατί είστε δικά μας παιδιά κάτι που δεν είχατε εκεί που πήγατε

El Skaliotis

Ανώνυμος είπε...

Poli kala ekane i diikisi ke apeta ta lefta apo tin omonia, i omonia to ianouario sta kala tou kathoumenou ipen oti theli to katsi ton ipograpse tou gemise to mialo me pellares, mexri ke arnisi apo merous tou katsi ipirxe gia simetoxi se episima pexnidia tis 2 omadas gia na min ktipisi!!!! ke sto telos na diloni o idios dimosios oti den tou kani i aek ke i 2 katigoria.
Na plirosi i omonia ke na ton kami oti theli afou xalase tin ximia me tin omada ke ton pekti na pai sto kalo.

Ανώνυμος είπε...

ton kairo pou o Katsis epoulise tin AEK gia tin omonoia me diloseis tipou " thelw na paw se megaliteri omada" kai to oti elalen opou evrethetoun oti ena paei omonoia kai oti en omonoiatis itan kala ?

na minei anergos tora i na vrazei pagko.

AEK re, if you dont like it..bye bye !

Ανώνυμος είπε...

Φίλοι συναγωνιστές Σταύρος Κομοτηνή..εγώ θα πω έναν καλό λόγο για τον Έκτωρ..για μένα τίμησε το ψωμί του στην ομάδα μας και ο άνθρωπος αγάπησε την Αεκ πραγματικά..και για το ότι έφυγε φέτος δεν είναι μόνο δική του απόφαση αλλά και της τεχνικής ηγεσίας που δεν είχε στα πλάνα της..και πέρσι μαζί με τον Ατόρνο εωσότου να χτυπήσει ήταν όαση ο Έκτωρ..για μένα είναι από τους πιο αγαπητούς παίχτες που επεράσαν ποτέ και μακάρι να επιστρέψει ξανά..όσον αφορά τον Κατσή ρε κοπέλλια για όνομα του θεού..ο ίδιος ήθελε να φύγει από την Αεκ γιατί εν ομονοιάτης και δεν είναι παίκτης 2ης κατηγορίας..και να πάει η ομάδα να τον κρατήσει? Μα είμαστε σοβαροί? ένας παίχτης κάτω του μετρίου που το πολύ να γίνει μέτριος σε καμιά δεκαριά χρόνια να απαιτήσουμε να μείνει στην Αεκ? Λίγο ρεαλιστικά να τα δείτε εν δώρο η 100.000 όχι να μας αφήκουν τον Κατσή..καλά κάνει η διοίκηση να απαιτήσει το ποσό της μεταγραφής..ο Κούλλης εν ευχής έργο να επιστρέψει ενώ ο Σκεύος θα πάει Ομόνοια μέσω του κόμματος..κανονισμένα πράγματα..και τέλος για την μεταγραφή Γιώργου Θεοδοσίου βγάζω το καπέλο στον Αρσέν Βενγκέρ που μετά από έναν μήνα δοκιμαστικών ανακάλυψε σε τούτον τον παίκτη στοιχεία που να του αξίζουν μεταγραφή στην Αεκ..πραγματικά αστεία μεταγραφή, ένας παίχτης κάτω του μετρίου..αλλά έχουμε έλλειψη κύριε Αρσέν από κύπριους άνω των 23 επομένως ας βρούμε κανέναν ποτζί ποδά να τον συνάξουμε..και μην μου πεί κανένας να περιμένω να δω στο γήπεδο..αστεία μεταγραφή δεν μπορεί να προσφέρει τίποτε στην Αεκ..

Ανώνυμος είπε...

ΚΑΙ ΕΓΩ ΣΥΜΦΩΝΩ ΑΠΟΛΥΤΑ ΜΕ ΤΟΝ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟ ΦΙΛΟ ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΟΝ ΚΑΤΣΙΗ.ΤΙ ΛΕΤΕ ΚΑΙ ΞΙΛΕΤΕ?ΑΠΟ ΤΗΝ ΜΙΑ ΚΑΠΟΙΟΙ ΝΑ ΛΕΤΕ ΟΤΙ ΔΕΝ ΘΕΛΕΤΕ ΚΑΝΕΝΑ ΜΕ ΤΟΝ ΖΟΡΙ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΛΛΗ ΝΑ ΘΕΛΕΤΕ ΝΑ ΠΕΙ ΚΑΙ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ Η ΔΟΙΗΚΗΣΗ ΣΤΗΝ ΟΜΟΝΟΙΑ ΠΟΥ ΤΗΝ ΚΟΡΟΙΔΕΨΕ?ΝΑΙ ΡΕ ΣΤΑ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΑ ΜΕ ΤΗΝ ΟΜΟΝΟΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΘΕΤΗΣΗ ΤΗΣ ΣΥΜΦΩΝΙΑΣ ΓΙΑΤΙ ΜΑΣ ΕΧΟΥΝ ΠΑΡΕΙ ΣΕ ΨΙΛΟ ΓΑΖΙ.ΣΥΝΕΙΔΟΠΟΙΑΤΕ ΠΩΣ ΣΚΕΦΤΕΣΤΕ?ΞΕΧΑΣΑΤΕ ΤΙΣ ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΤΟΥ ΚΑΤΣΙΗ ΠΡΙΝ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΜΕΤΑΓΡΑΦΗ ΤΟΥ ΣΤΗΝ ΟΜΟΝΟΙΑ?ΑΝΤΕ ΚΑΙ ΚΑΤΣΙΗΔΕΣ ΕΧΕΙ ΑΡΚΕΤΟΥΣ Η ΑΕΚ ΠΟΥ ΚΑΡΤΕΡΟΥΝ ΚΑΙ ΑΥΤΟΙ ΤΙΣ ΔΙΚΕΣ ΤΟΥΣ ΕΥΚΑΙΡΙΕΣ.ΠΡΙΝ ΑΠΟ ΛΙΓΟ ΔΙΑΒΑΣΑ ΟΤΙ ΚΛΕΙΣΑΜΕ ΤΟΝ ΕΠΙΘΕΤΙΚΟ ΓΙΩΡΓΟ ΘΕΟΔΟΣΙΟΥ ΚΑΙ ΟΣΟΙ ΤΟΝ ΕΙΔΑΝ ΝΑ ΑΓΩΝΙΖΕΤΑΙ ΜΕ ΤΟ ΑΣΙΛ ΘΑ ΣΥΜΦΩΝΗΣΟΥΝ ΜΑΖΙ ΜΟΥ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΠΑΙΚΤΗΣ ΠΟΥ ΘΑ ΒΟΗΘΗΣΕΙ.ΑΓΩΝΙΣΤΗΚΕ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΕΛΠΙΔΑ ΞΥΛΟΦΑΓΟΥ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΑΛΚΗ.
ΥΓ:ΦΙΛΟΙ ΑΛΚΙΩΤΕΣ ΘΑ ΤΑ ΠΟΥΜΕ ΠΙΟ ΣΥΝΤΟΜΑ ΑΠΟ ΟΤΙ ΠΟΤΕ ΦΑΝΤΑΣΤΗΚΑΤΕ.¨ΕΚΕΙ ΕΚΕΙ ΣΤΗΝ Β ΕΘΝΙΚΗ.ΚΑΛΟ ΤΑΞΙΔΙ¨¨.ΕΤΣΙ ΔΕΝ ΦΩΝΑΖΑΝΕ?ΑΝΤΕ ΚΑΛΟΣΩΡΙΣΑΤΕ ΚΑΙ ΣΕΙΣ ΣΤΗΝ Β ΕΘΝΙΚΗ ΚΟΡΟΙΔΑ

Ανώνυμος είπε...

oloi eseis pou katigorite tin diikisi giati den mpenete mprostarides na analavete eseis tin diikisi tis aek? ego pistevo gia 2 logous. ite eistai pitsirikades ite eistai kolimena mialia pou tinxanoun na ine kai ferefona kapion. toulaxiston otan lete kai ipostirezete kati na grafete kai onoma. i mipos fovaste min tixon pareksigithite??? ite to theloume ite oxi i diikisi ine afti pou ine kai proponitis ine aftos pou ine. mas aresei den mas aresei eimaste ipoxreoi na tous stiriksoume kai na tous ipostiriksoume. tipote allo. opios nomizei oti ine pios eksipnos kai pio eveliktos apo aftoi tin diikisi as erthei stin sinelevsi tou somateiou kai as analavei. diaforetika TOUMPEKI magkes!!!


kostas40gr

Ανώνυμος είπε...

σεβαστη η αποψη σας αν και διαφωνω με μερικα απο τα πραγματα που λετε.
απλα θελω να ρωτησω κατι.
ρε σταυρο απο κομοτινη με ολο τον σεβασμο ρε φιλε.

ειμαι σιγουρος πως ειδες και τον Κουλη Παυλου στα καλα του και τον Κατση στα καλα του.
εσυ δηλαδη κρινες τον Κουλη πιο ικανο και πιο ολοκληρομενο παιχτη απο τον Κατση? απο οσα εχεις δει. τον Κατση τον ειδες στα καλα του προπερσι οταν ηταν βασικος στο 7 Χ 3 που καναμε και τον Κουλη πριν πολλα χρονια που ηταν στα καλα του.

PAMPOS είπε...

Φίλε Σταύρο έχω μια απορία.Επειδή έτυχε να δω αγωνιζόμενο τον Γιώργο Θεοδοσίου με την Ελπίδα Ξυλοφάγου αλλά και δυο παιχνίδια με τον ΑΣΙΛ πιστεύω ότι μπορεί να βοηθήσει αν του δοθούν οι ευκαιρίες από τον Σάββα γιατί για μένα είναι καλός παίκτης.Η απορία μου είναι η εξής τον έχεις δει ποτέ αγωνιζόμενο?Και αν ναι που στον Απόλλωνα στην Αλκή στο Ασίλ ή στην Ελπίδα Ξυλοφάγου.Γιατί την χαρακτηρίζεις αστεία μεταγραφή δεν κατάλαβα.Τι νομίζεις ότι ο Ξενοφώντος ειναι καλύτερος του παίκτης?Δεν μπορείς να ξέρεις από τώρα ότι δεν θα προσφέρει τιποτά.Είδαμε και τους παικταράδες πέρσι τι μας πρόσφεραν.Καλύτερα να σινάουμε ποτζι ποδά γιατί φέτος θα παίξουμε 32 παιχνίδια πρωταθλήματος και θα χρειαστούν αρκετοί παίχτες.Πρέπει να καταλάβουμε ότι χρειάζονται και παίκτες που αγωνίζονταν στην Δεύτερη κατηγορία και ξέρουν από νοοτροπία έδρες και γήπεδα. Συμφωνώ με τον ανώνυμο που αναφέρθηκε για τον Θεοδοσίου που αν δεν κάνω λάθος ήταν διεθνής με την ελπίδων ή Νέων.Και για τον Αρσέν Βεγκέρ που αναφέρεσαι συνεχώς τι να κάνουμε αυτόν επέλεξαν να βρίσκεται στον πάγκο.Και εγώ προτιμούσα να βρίσκεται άλλος εκεί όπως π.χ τον Λούη Στεφανή.Ας του έδιναν αυτού την ευκαιρία να μας βγάλει πρώτη κατηγορία διορθώνοντας το περσινό λάθος με την απόλυση του.Όπως και να έχει με αρκετές από τις απόψεις σου αυμφωνώ απόλυτα φίλε Σταύρο και προφανώς πάσχουμε από την ίδια αρρώστεια.Και ξέρω (αν είσαι Κύπρο)με όποιονδηποτε προπονητή και οποιουσδήποτε παίκτες ποτέ δεν θα αφήσουμε τη ΆΕΚ μας αβοήθητη ακολουθώντας την ομάδα μας παντού σε οποιανδήποτε έδρα.

Ανώνυμος είπε...

Φίλε Κοστα40 εγώ άνοιξα την κουβέντα και δεν κατηγόρησα κανένα ρε φίλε.
Για μένα μια χαρά τα παει η διοίκηση και το έργο τους θα φανεί στο γήπεδο.

Απλά κρίνω την στάση να κινηθούμε νομικά επειδή μπορεί να μεν πουλήσουμε ένα ανερχόμενο ταλέντο έργο μικρής ομάδας.

Με τον ίδιο τρόπο κρίνω και την κίνηση του Νεγκρι που καταφέραμε να τον πιάσουμε από μια ομάδα που θα αγωνίζεται πρώτη κατηγορία σαν μια κίνηση δυνατή που μας αρμόζει!

Αυτό είπα μόνο και δεν είναι σωστό αυτό που λες....¨οποίος τους κρίνει ας ερθει να αναλάβει.¨
Δεν είναι έτσι που δουλεύουν τα πράγματα. Όπως θα τρέχουμε να τους συγχαρούμε στα καλά και στις επιτυχίες έχουμε το ίδιο δικαίωμα να κρίνουμε και τα κακά.
Κατά την άποψη μου.

Ανώνυμος είπε...

ΑΡΚΕΨΑΝ ΠΑΛΕ ΤΖΑΙ ΜΕ ΤΟΥΤΗΝ ΤΗ ΔΙΟΙΚΗΣΗ ΟΙ ΡΟΚΟΛΟΙ, ΟΠΩΣ ΕΦΑΑΝ ΠΕΡΣΙ ΤΟ ΘΩΜΑ ΕΒΑΛΑΝ ΤΟΥΣ ΠΟΣΤΑ ΤΖΑΙ ΤΟΥΤΟΥΣ.
ΤΖΑΙ ΜΕ ΜΟΥ ΠΕΙΤΕ ΝΑ ΓΡΑΨΩ ΟΝΟΜΑ ΓΙΑΤΙ ΕΝΑ ΑΠΛΟ ΟΝΟΜΑ ΔΕΝ ΘΑ ΑΛΛΟΙΩΣΕΙ ΤΗΝ ΣΗΜΑΣΙΑ ΤΟΥ ΜΗΝΗΜΑΤΟΣ ΜΟΥ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΠΟΥ ΜΕ ΤΟΝ ΤΡΟΠΟ ΤΟΥΣ ΚΑΤΑΣΤΡΕΦΟΥΝ ΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΤΟΥΣ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΔΙΚΗ ΜΑΣ ΟΜΑΔΑ! ΤΖΑΙ ΦΑΝΤΑΣΟΥ ΑΝ ΠΙΑΣΟΥΜΕ ΠΡΩΤΟ ΠΑΙΓΝΙΔΙ ΙΣΟΠΑΛΙΑ Η ΕΧΟΥΜΕ ΝΑ ΠΑΙΞΟΥΜΕ ΜΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΑΛΚΗ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΔΙΓΕΝΗ ΤΖΑΙ ΔΕΝ ΣΤΑΥΡΩΣΟΥΜΕΝ ΝΙΚΗ ΝΑ ΔΕΙΣ ΗΝΤΑ ΠΟΥ ΝΑ ΚΑΜΟΥΝ ΟΥΛΛΟΙ ΤΟΥΤΟΙ ΠΟΥ ΠΕΡΣΙ ΕΦΑΑΝ ΤΟΝ ΘΩΜΑΝ ΤΖΑΙ ΜΕΤΑ ΕΜΠΙΚΕΝ ΜΙΑ ΔΙΟΙΚΗΣΗ ΓΙΑ ΣΑΡΑΝΤΑ ΜΕΡΕΣ - ΤΖΑΙ Ο ΠΑΠΑΣ ΤΟΥΣ ΗΤΑΝ ΜΕΣΑ ΣΕ ΤΟΥΤΗΝ ΤΗΝ ΔΙΟΙΚΗΣΗΝ ΠΑΡΕΠΙΠΤΟΝΤΩΣ - ΤΖΑΙ ΔΙΑΛΥΣΑΝΤΑ ΟΥΛΛΑ, ΓΙΑ ΑΥΤΟ ΡΕ ΚΑΜΕΤΕ ΤΟΥΜΠΕΚΙ ΨΙΛΟΚΟΜΕΝΟ ΤΖΑΙ ΑΝ ΔΕΝ ΣΑΣ ΑΡΕΣΚΕΙ Η ΑΕΚ ΟΠΩΣ ΕΙΝΑΙ Η ΟΠΩΣ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΠΗΑΙΝΕΤΕ ΜΕ ΑΛΛΗΝ ΟΜΑΔΑ, ΑΤΕ ΑΡΚΕΤΑ ΤΖΑΙ ΒΑΡΕΘΗΚΑΜΕ ΣΑΣ ΠΙΟ!!!!!
ΤΟ ΟΝΟΜΑ ΜΟΥ ΕΙΝΑΙ ΚΩΣΤΑΣ Η ΓΙΑΝΝΟΣ Η ΑΝΤΡΕΑΣ Η ΟΠΩΣ ΘΕΛΕΤΕ ΑΛΛΙΩΣ ΟΝΟΜΑΣΤΕ ΜΕ ΑΚΟΜΑ ΤΖΑΙ ΜΑΚΑΚΑ ΤΟ ΙΔΙΟ ΜΟΥ ΚΑΜΝΕΙ...ΤΕΣ ΜΑΚΑΚΙΕΣ ΕΤΣΙ ΤΖΑΙ ΑΛΛΙΩΣ ΕΝΑΙ ΣΕΙΣ ΠΟΥ ΤΙΣ ΚΑΜΝΕΤΕ!!!!

Ανώνυμος είπε...

ΤΟ ΟΝΟΜΑ ΜΟΥ ΕΙΝΑΙ ΚΩΣΤΑΣ Η ΓΙΑΝΝΟΣ Η ΑΝΤΡΕΑΣ Η ΟΠΩΣ ΘΕΛΕΤΕ ΑΛΛΙΩΣ ΟΝΟΜΑΣΤΕ ΜΕ ΑΚΟΜΑ ΤΖΑΙ ΜΑΚΑΚΑ ΤΟ ΙΔΙΟ ΜΟΥ ΚΑΜΝΕΙ...ΤΕΣ ΜΑΚΑΚΙΕΣ ΕΤΣΙ ΤΖΑΙ ΑΛΛΙΩΣ ΕΝΑΙ ΣΕΙΣ ΠΟΥ ΤΙΣ ΚΑΜΝΕΤΕ!!!!

kai akoma ena entyposiako xespasma opadou katopin eortis. etsi enna fkaloumen to kalotzairi mas alopws. en eshei me moundial na poskolistoumen.

Bumbaclaat

Ανώνυμος είπε...

Κοιτά φίλε τελευταία πόσο μα πόσο λάθος σκέφτεσαι!

Καταρχάς μονομιάς υπολογίζεις και είσαι με την εντύπωση ότι οποίος μιλά και γράφει εδώ μέσα είναι νεαρός ή αν προτιμάς πιο ευγενικά όπως το είπες....ροκολος.

Δεν είμαι ροκολος αλλά ένας ροκολος μπορεί (δεν λεω ότι ισχύ και σε αυτή την περίπτωση) αλλά μπορεί, είναι πάντα πιθανόν, να γνωρίζει καλύτερα από ένα ηλικιωμένο το αντικείμενο που λέγεται ποδόσφαιρο. Είναι πάντα πιθανόν.

Δεύτερο, ναι ρε φίλε ναι δυστυχώς έπρεπε να φύγει ο Κύριος Θωμάς. Το χαλί του καλοκαιρινού προγραμματισμού την έκανε ο Θωμάς και ο Κλινκερ και έπρεπε να αναλάβουν ευθύνη! Έτσι είναι το ποδόσφαιρο! Εγώ ήμουν πάντα μα πάντα υποστηριχτείς του Θωμά Κυριακού. Πρόσφερε παρά μα παρά πολλά αλλά πάνω από όλα είναι η ΑΕΚ και την ΑΕΚ όπως την έκανε πανίσχυρη το 2004 (που πήραμε το Κύπελλο) το 2008, το καλοκαίρι, την έκανε οπαδό όχι Β, Γ! Κατηγόριας!
Όπως τον σηκώσαμε στους ωμούς μας όταν πήραμε το Κύπελλο έτσι ακριβώς τον καταδικάσαμε και όταν κατάστρεψε την ομάδα. Έτσι είναι το ποδόσφαιρο κύριε! Δυστυχώς η ευτυχώς! Επειδή δεν βάζεις κανένα πάνω από την ομάδα!

Τώρα αυτά όλα που λεω πανό.....είναι εντελώς λανθασμένα αν εσύ ακόμα πιστεύεις ότι ο Μεσικα, Μεντεζ, Ετνιλσον, Βοβοκ, Μαγειμπι, Μοσελιν και τόσοι μα τόσοι άλλοι σωστά ήρθαν στην ΑΕΚ και πρόσφεραν τα αναμενόμενα! Επειδή μπορεί και να το πιστεύεις και αυτό? Αν το πιστεύεις αυτό τότε έχεις δίκαιο!

Παω στα παραδείγματα που λες αυτά που λες!
Αν κάνουμε τρεις ήττες τα πρώτα παιχνίδια (παράδειγμα)
ΑΝ ΤΗΣ ΚΑΝΟΥΜΕ ΤΗΣ ΗΤΤΕΣ ΜΕ ΑΠΟΔΟΣΕΙΣ ΑΝΑΤΡΙΧΙΑΣΤΙΚΕΣ ΟΠΩΣ ΗΤΑΝ ΚΑΙ ΠΕΡΣΙ ΕΤΣΙ ΚΑΙΡΟ ΤΟΤΕ ΠΑΛΙ ΘΑ ΚΗΝΗΤΟΥΜΕ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΟΛΩΝ ΑΥΤΩΝ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΤΗΝ ΕΥΘΥΝΗ!!!
ΠΡΟΠΟΝΗΤΗ, ΔΙΟΙΚΗΣΗ ΚΑΙ ΤΑ ΛΙΟΠΑ!!

Δεν είναι τον Θωμά Κυριακού που έφαγαν είναι τον αρμόδιο που είχε την ευθύνη (την προεδρία) της αποτυχίας και του αποτελέσματος! Τον Κλινκερ γιατί δεν τον αναφέρεις? Και αυτός είχε μεγάλη ευθύνη? Άρα με την σκέψη σου δεν έπρεπε να φύγει ούτε ο Κλινκερ? Άρα? Όλα ήταν μια χαρά? Το υλικό ήταν ο.κ και δεν είχαμε κενά?

Να παμε σε άλλη ομάδα??? Με κανείς και γελώ!
Για μας δεν έχει άλλη ομάδα κύριε!

ΕΜΕΙΣ ΚΑΙ ΣΤΟΝ ΤΕΛΙΚΟ UNDER 21 ΠΗΓΑΜΕ ΕΠΕΙΔΗ ΤΟ ΟΝΟΜΑ ΜΙΑΣ ΑΠΟ ΤΗΣ ΔΥΟ ΟΜΑΔΕΣ ΗΤΑΝ ΑΕΚ ΚΑΙ ΕΠΕΙΔΗ Η ΜΙΑ ΟΜΑΔΑ ΦΟΡΟΥΣΕ ΚΙΤΡΙΝΟΠΡΑΣΙΝΑ ΚΑΙ ΗΤΑΝ ΑΠΟ ΤΗΝ ΛΑΡΝΑΚΑ!
ΕΜΕΙΣ ΚΑΙ ΜΕ ΤΗΝ ΟΜΟΝΟΙΑ ΣΤΟ Γ.Σ.Π ΠΗΓΑΜΕ ΕΠΕΙΔΗ ΕΙΧΑΜΕ ΕΛΑΧΙΣΤΕΣ ΜΗΔΑΜΙΝΕΣ ΕΛΠΙΔΕΣ ΓΙΑ ΠΑΡΑΜΟΝΗ! ΞΕΡΕΙΣ ΠΟΣΟΙ ΗΜΑΣΤΑΝ? 20! 30!
ΕΜΕΙΣ ΠΟΥ ΕΝΩ ΗΜΑΣΤΑΝ ΜΑΘΗΜΑΤΙΚΑ ΣΤΗΝ Β ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΠΗΓΑΜΕ ΚΑΙ ΜΕ ΤΗΝ ΑΝΟΡΘΩΣΗ ΣΤΟ Γ.Σ.Ζ! ΘΑ ΜΑΣ ΠΕΙΣ ΕΣΥ ΕΜΑΣ ΝΑ ΠΑΜΕ ΣΕ ΑΛΛΗ ΟΜΑΔΑ?
ΒΑΡΕΘΗΚΕΣ ΜΑΣ? ΔΕΝ ΣΕ ΑΝΑΓΚΑΖΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΚΥΡΙΕ ΝΑ ΜΠΑΙΝΕΙΣ ΣΤΟ ΒΛΟΚ.
ΕΜΕΙΣ ΕΔΩ ΘΑ ΕΙΜΑΣΤΕ. ΘΑ ΛΕΜΕ ΜΒΡΑΒΟ ΣΤΑ ΚΑΛΑ ΚΑΙ ΘΑ ΑΝΤΙΔΡΟΥΜΕ ΣΤΑ ΚΑΚΑ!
ΓΙΑ ΜΑΣ ΑΥΤΟ ΘΑ ΠΕΙ ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΟΠΑΔΟΣ.

Ανώνυμος είπε...

Φίλοι συναγωνιστές Σταύρος Κομοτηνή..Καταρχάς φίλε Κώστα, ο κάθε οπαδός της ομάδας μας δικαιούται να εκφέρει την άποψη του μέσα σε κόσμια πλαίσια και να πει και κατά της διοίκησης και υπέρ της..δηλαδή εμείς εν δίνουμε τα λεφτά μας που πάμε γήπεδο? εν στηρίζουμε την ομάδα μας? τούτη η καραμέλα του έλα βάλε λεφτά και μετά να μιλάς είναι πραγματικά πολλά αστεία..εγώ προσωπικά εκεί που πρέπει επικροτώ και εκεί που πρέπει αποδοκιμάζω..για όνομα του θεού δηλαδή..και τούτα μέσα σε κόσμια πλαίσια πάντα..εν μιλώ για βρισιές και οτιδήποτε άλλο..όσον αφορά τον φίλο που με ρώτησε για Κούλλη και Κατσή..καταρχάς έπαιζα στην Αεκ από τα 8 μου μέχρι τα 18 μου..αγωνίστηκα στην άμυνα μαζί με τον Σκεύο στα πρώτα μου βήματα, υπήρξα συμπαίκτης με τον Κούλλη,Σαβάκη,Μιχαήλ,Μάριο γεωργίου και ήταν στουσ πιο μικρούς ο Κυριάκου,Ξενοφώντος, Κατσής..επομένως ξέρω να σας πω για όλους..καταρχάς δεν μπορείς να συγκρίνεις ποτέ έναν μεσοεπιθετικό με έναν μεσοαμυντικό..ο Κούλλης πάντα είχε εξαίρετα στοιχεία..καλό κράτημα της μπάλας,φοβερό αριστερό, καλή τεχνική και το καλύτερο ξεπέταγμα,εκρηκτικότητα που είδα σε κύπριο των ηλικιών εκείνων(εξαίρεση ο Αβραάμ που έχει και ταχύτητα)..έχοντας τα στοιχεία τούτα και πηγαίνοντας στον Πανιώνιο ωρίμασε και σαν παίκτης και νομίζω ότι δεν υπάρχει κάποιος που ποδοσφαιρικά δεν τον θεωρεί καλό παίκτη..όσον αφορά τον Κατσή είναι ένας άτεχνος παίκτης, με πολύ μεγάλη ταχύτητα, ακούραστος στο γήπεδο,τατσίζης που παλεύει όλες τις φάσεις αλλά πάσα στα 2 μέτρα δεν μπορεί να δώσει συν το ότι τρέχει βλέποντας στο έδαφος..είναι μέτριος και θα μείνει μέτριος για πάντα..και επειδή ενόμισε ξαφνικά ότι έγινε παίκτης θα καταστραφεί φίλε..μπορώ να σας πω για όλους τους νεαρούς μας..και τα καλά τους και τα κακά τους..και ο Ξενοφώντος αν τον προσέξει ο Αρσέν θα φκάλει νάμια του χρόνου..ξέρει ένα τόνο μάπα..πρέπει κάποιος να τον σουλουπιάσει μόνο..αν έχει τις ευκαιρίες του και μάθει να ακούει ενά παίξει μάππα..όσον αφορά τον Θεοδοσίου αντιμετώπισα τον με την 2η ομάδα όταν έπαιζε κορυφή στον Απόλλωνα και επίσης εμάρκαρα τον σε 2 παιχνίδια..παλιά είχε ταχύτητα και τελειώματα καλά και εθεωρείτουν ταλαντούχος..έμεινε ταλαντούχος φίλε μου..έχασε την ταχύτητα του, τεχνικά είναι κάτω του μετρίου, αδύνατος παίκτης δεν έχει κανένα στοιχείο που να αξίζει τον κόπο..ειναι 20η επιλογή και στην θέση του εμπορούσαμε να έχουμε τον Μηνά και τον Χάρη..είναι καθαρά για συμπλήρωμα του Ρόστερ εξού και το 1+1 συμβόλαιο παίδες..εγώ ότι γράφω, γράφω το με εκείνα που ξέρω..και ο Ορθόδοξος που αρχίσαμε μαζί στην Αεκ έχει εξαιρετικά στοιχεία και απότι βλέπω προορίζεται για δεξί μπάκ..για όποιον ξέρω μιλώ και γράφω σας..για όποιον δεν ξέρω περιμένω να τον δω στο γήπεδο..

Ανώνυμος είπε...

Διαφωνούμε φιλέ Σταύρο αλλά σεβαστή η άποψη σου. Διαφωνούμε στο θέμα Κατση Κουλή εννοώ και νομίζω μόνο ο χρόνος θα σου δείξει. Παντός ο Κουλής δεν έπαιξε ούτε Πανιώνιο ούτε Ομονοια. Μόλις άκουσα ότι έκλεισε ο Κατση σε μια πολύ γεμάτη ομόνοια. Ο χρόνος θα δείξει.
Μεν το συνεχίσεις φιλέ σταυρό. Παρελθόν και αυτός!

Ανώνυμος είπε...

pedia den ksero posoi sinfonite mazi mou alla kata tin apopsi mou ta lathoi ksekinisan apo tin figi tou Mariou Konstantinou, enos anthropou pou genithike kai einai Aektzis. ton dioksame gt thelame na kalitera pragmata kai ferame ton kligker. ti eidame? tin proti xronia kanei tin kgafa me ton atorno kai to kipelo. tin defteri xronia oloi idame ti egine. ego pistevo pos eixe alisidotes sinepies i figi Mariou. Den mporousame na pame siga siga stin korifi kai aman aman apotelesmata. elpizo se kaliteres meres.

Marios

PAMPOS είπε...

Έλα ρε φίλε Μάριε τι πας πίσω τωρά με τον Μάριο Κωνσταντίνου.Πραγματικά πιστεύεις ότι τα λάθη για την πορεία της ομάδας μας ξεκίνησαν από την φυγή του Μάριου?Και σιγά μην γεννήθηκε και Αεκτζής ο Μάριος.Επαγγελματίας προπονητής είναι και εκεί που θα χρειαστεί να σε κερδίσει θα το κάνει και θα το πανηγυρίσει.Το ίδιο θα κάνει και ο Λούης Στεφανή και ο Γιώργος Κωνστντίνου και ο Γιάννος Σταυρινός και ο Σταύρος Παπαδόπουλος.Και ναι έφυγε από την Άεκ γιατί πολύ απλά έπαιζε αντιποδόσφαιρο η ομάδα, πολύ αμυντικά ακόμα και στο Γ.Σ.Ζ.όπως και ο Κλίνγκερ),πολύ σπάνια με δεύτερο επιθετικό(ο Ντε Κρούτ ακόμα βράζει τον πάγκο)(όπως και ο Κλίνγκερ) και γενικά η ομάδα δεν άρεσε ενώ η ομάδα είχε ένα από τα καλύτερα ρόστερ στην ιστορία της όπως ΆΜΥΝΑ:Παρασκευάς Χρήστου,Γιώργος Σίμος,Ανδρέας Κωνσταντίνου,ΚΕΝΤΡΟ:Αζουμπίκε Oλισε,Ραϊμόντ Βικτόρια,Χάρης Νικολάου,Πάολο Αντριάνο(κι αυτός ακόμα βράζει τον πάγκο),Κούλης Παύλου και ΕΠΙΘΕΣΗ:Σισέι,Μουσταφά Καμάλ,Ντόνι Ντε Γκρουτ,Νούνο Μιγκέλ Φινταλγκό.Δεν αντιλέγω ότι η πίεση που δεχόταν ο Μάριος και η κριτική από τον κόσμο ήταν κάποτε άδικη και δεν αντιλέγω ότι αγαπά την ΑΕΚ όμως κατά την δική μου άποψη και μόνο δεν ξεκίνησαν τα λάθη από την φυγή του Μάριου αλλά από άλλες καταστάσεις.
ΥΓ:Αλκιώτες έτσι για να μην ξεχνιόμαστε την μέρα που με τόσο πάθος μας ευχηθήκατε καλό ταξίδι εκεί στην Β Εθνική που να ξέρατε κορόιδα πως θα κάνατε το ίδιο ταξίδι με μας
ΑΕΚ ΩΣ ΤΟ ΤΕΛΟΣ

Ανώνυμος είπε...

filoi aekjies afiste ta tuta tora! en parel8on! i ennia mas tora prepi na ine pos the epistrepsume drimiteroi!

TA DIARKIAS THA INE PAKETO MALLON GIA MAPPA, BASKET, VOLLEY!

OULLOI DIARKIASSSSS!!!
MEN AFIKETE TIN OMADA MONI TIS!

AIMA TIMI AEK MIA ZOI!

je to kiriotero: prospa8iste na pisete opkion aekji kserete na agorasi je jinos diarkias epidi i parapano skaliotes pas tuta 8elun kountima! o enas me ton allo, oloi diarkias

Δημοσίευση σχολίου

Σχόλια με ακατάλληλο περιεχόμενο δεν θα δημοσιεύονται.

Παρακαλούμε όπως βάζετε ΟΝΟΜΑ ή ΨΕΥΔΩΝΥΜΟ για να δημοσιευθεί το σχόλιό σας.

 

© Copyright A.E.Kition blog 2010 -2011 | Design by Herdiansyah Hamzah | Published by Borneo Templates | Powered by Blogger.com.