News Update :

23-5-2004

Τετάρτη 23 Μαΐου 2012

Σαν σήμερα το 2004 η ΑΕΚ κατέκτησε το μοναδικό κύπελλο στη σύντομη ιστορία της νικώντας στο ΓΣΠ την ΑΕΛ με 2-1. Και τα 2 τέρματα της ΑΕΚ πέτυχε ο Μάκης Παπαϊωάννου με πανομοιότυπο τρόπο: εκτέλεση κόρνερ και καρφωτή κεφαλιά (24’ και 90’). Η ΑΕΛ που ισοφάρισε προσωρινά με το Λισασί στο 40’ γεύτηκε για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά το πικρό ποτήρι του φιναλίστ. Οι 4000 οπαδοί της ΑΕΚ που βρέθηκαν στη Λευκωσία έστησαν τρελό πανηγύρι που κορυφώθηκε στη Λάρνακα μέχρι τις πρωινές ώρες.

Το κύπελλο ήταν το επιστέγασμα μιας... εξωπραγματικής χρονιάς που με τιμονιέρη τον Αντρέα Μουσκάλλη η ΑΕΚ έφερνε εξωπραγματικά αποτελέσματα, γυρίζοντας αγώνες που φαίνονταν χαμένοι και νικώντας όποτε ήθελε.

Αξίζει να σημειωθεί ότι τότε το «αστέρι» της ομάδας Ντράγκαν Ισαίλοβιτς δεν αγωνίστηκε στον τελικό ένεκα τιμωρίας από κάρτες.

Η ΑΕΚ αγωνίστηκε με τους:
Κυθρεώτη, Ηλία, Σοφοκλέους, Σ. Χρίστου, Δημοσθένους, Αριστοκλέους, Σάμπο, Παπαϊωάννου, Στυλιανίδη, (Μηνά 67’), Ντομίνκο (Παύλου 90’+6), Ελευθερίου

Η ΑΕΛ αγωνίστηκε με τους:
A. Χρυσοστόμου, Μαχράτζε, Κωνσταντή, (Χρυσοστόμου 90’), Χ. Χριστοδούλου, Κ. Κυριάκου, Πίττας, Καράμπας, Ξ. Κυριάκου, Φιλανιώτης, Λισασί, (32 Στυλιανού 90’+5), Αντεμπόγιου (Κρασάς 46’)

Διαιτητές ήταν οι: Θεοδότου (Μαυρής, Παπαπαναγιώτου)






.


Share this Article on :

15 ΑΕΚΤΖΗΔΕΣ ΜΙΛΗΣΑΝ! ΓΡΑΨΕ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΣΟΥ ΕΔΩ!:

Ανώνυμος είπε...

WE WILL BE BACK !!!!!

Ανώνυμος είπε...

ΕΔΩ ΚΑΙ 2 ΩΡΕΣ ΚΑΘΟΜΑΙ ΜΠΡΟΣΤΑ ΑΠΟ ΤΟΝ ΥΠΟΛΟΓΙΣΤΗ ΚΑΙ ΒΛΕΠΩ ΤΟΥΝΤΕΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΚΑΙ ΑΝΑΠΟΛΩ...
Α ΡΕ ΑΕΚΑΡΑ ΠΩΣ ΕΙΣΟΥΝ ΚΑΙ ΠΩΣ ΣΕ ΚΑΤΑΝΤΗΣΑΝ...

Paris είπε...

Φίλε Ζαπατίστα με όλη την εκτίμηση αλλά έχετε λάθος όσο αφορά τον κόσμο της ΑΕΚ. Η κερκίδα του ΓΣΠ που μας δόθηκε (απέναντι που την κεντρική) είναι χωρητικότητας 6000 θεατών (από επίσημα στοιχεία του ΓΣΠ ψάξτε το και θα δείτε)και ήταν πλήρης αφού το δείχνουν και φωτογραφίες του τελικού. Υπήρχαν λίγα κενά για την αστυνομία στην πλευρά που ήταν οι οπαδοί της Αέλ. Πέραν της κερκίδας αυτής πρέπει να υπήρχαν σίγουρα 300-500 οπαδοί μας και στο πέταλο. Άρα το πιο λίγο οι οπαδοί μας στον τελικό του 2004 πρέπει να ήταν γύρω στους 6000 με 6500 και όχι 4000 όπως είπατε. Σέβομαι και εκτιμώ την προσπάθεια σας απλά το αναφέρω διότι δημιουργούνται εντυπώσεις εις βάρος της ομάδας μας. Όπως και να το κάνεις άλλο 4000 και άλλο 6000 και πάνω.

Φιλικά,
Πάρης

Ανώνυμος είπε...

Η ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΜΕΡΑ ΣΤΗΝ ΖΩΗ ΜΟΥ!

ΕΓΩ ΕΧΩ ΤΟΝ ΤΕΛΙΚΟ ΣΕ DVD KAI TO ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΩ ΚΑΘΕ ΧΡΟΝΟ!

ΧΩΡΙΣ ΝΕΡΟ ΜΠΟΡΩ ΧΩΡΙΣ ΤΗΝ Α.Ε.Κ ΟΧΙ!

Ανώνυμος είπε...

file esi pu ipes oti exis ton teliko se dvd se parakalo na evrume tropo na epikinonisumen j na mu to stilis an mporis

a re aekara muuu

Ανώνυμος είπε...

μα που μενεις ρε φιλε και θα σου το στειλω? να βρεθουμε να σου το δωσω να κανεις copy.
φιλικα και σου το δινω αφου την ιδια αρρωστια εχουμε!

Ανώνυμος είπε...

vergina meno! ime 15 xronon, giafto den 8imame ke polla pramata. imun pedaki t dimotiku pu to sikoname. esi?

Ανώνυμος είπε...

sport day simera olo to paraskinio tis apolisis tou xristo ilia apo tin doulia tou

Ανώνυμος είπε...

SPORTS DAY...
"οι οπαδοί τηs AEK καλούν του υποστηριχτές τους να μην αγοράζουν και να καταναλώνουν προϊόντα της συγκεκριμένη εταιρείας επειδή τον εργοδότη!
Ναι ρε ναι! Έτσι! Δεν σου χτυπήσαμε πισώπλατα! Φανερά σου χτυπάμε!
ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ Ο ΠΑΡΑΓΟΝΤΑΣ ΤΗΣ ΑΕΚ ΑΛΛΑ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΤΗΣ ΑΕΚ ΠΟΥ ΣΕ ΠΟΛΕΜΑ! Ο ΚΟΣΜΟΣ ΕΚΑΝΕ ΤΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΝΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΙΣΤΕΙ!
Τα λάθη σου δεν ήταν τυχαία, έκανες τουλάχιστον 3 τεραστία λάθη που έκριναν τον αγώνα! Την οικογένεια σου να την ζήσεις με τα χρήματα που παίρνεις με το να πουλάς το τομάρι σου στα γήπεδα!
Εμείς έτσι σας πολεμάμε! Ενωμένη μπορούμε να σας πολεμήσουμε!
Και εσύ πρώην Αρχηγέ και εσύ Κ. Φιλίππου δεν σας έχουμε ξεχάσει!
ΑΕΚ ΡΕ ΑΕΚ!

Ανώνυμος είπε...

πως να εποικινονισουμε φιλε? να σου το δωσω να κανεις copy?

Ανώνυμος είπε...

..ti allo tha akousoume..??anergos o ilias exetias mas?.ekana lathoi to paradexomai..alla den ftew gia tn poria tis omadas..lei o kirios ilia...ne kirie alla esu mas estiles ousiastika stin deuteri katigoria...egw mono pou diavasa to arthro ntrapika gia logariasmo tou diaititi..me ti asximo tropo prospathi na ri3i tn euthini sto somatio mas..eis varos twn paidiw tou..?ntropi..siga siga antrwpoi kai diaitites san ton ilia prepi na paroun ton idio dromo an theloun to kipriako podosfairo na dia aspri mera..aek kai den eimai kala...akoma kai an eimaste b etniki..tha epistre4oume...

Ανώνυμος είπε...

Να πούμε για αυτό τον τελικό ότι ΝΑΙ η διαιτησία είχε σοβαρά λάθη.
Λάθη που στέρησαν από την ΑΕΛ το δικαίωμα να παει ο τελικός τουλάχιστον στην παράταση. Εγώ τα θυμάμαι σαν και ήταν χτες.
Το δεύτερο κεφάλι – τέρμα του Μάκη Παπαιωαννου στο 88’ δεν ήταν κόρνερ αφού η μπάλα χτύπησε στο κεφάλι του Σαβο μόλις πριν βγει έξω. Ο διαιτητής έδειξε κόρνερ.

Και ο πρώην αρχηγός μας έπρεπε σίγουρα να αποβληθεί στο 1 – 1.
2 σοβαρά λάθη.

Τα ίδια λάθη έγιναν και στον φετινό τελικό στο ΑΕΛ – Πεγιεα.
Πάλι αδικήθηκε η ΑΕΛ σε μια φάση που ήταν κλασικό πελαντι πάνω στο Γκονζάλες.

Αλλά η σφαγή και μιλούμε όχι μόνο για 90λεπτά αλλά και στην παράταση με συνεχόμενα περίεργα και εσκεμμένα σφυρίγματα που είχαν σαν αποτέλεσμα οπαδούς του Αποελ να παραδέχονται δημόσια ότι δεν χάρηκαν αυτό το τρόπαιο έγιναν το 2006 στο Γ.Σ.Ζ.

Θυμάμαι στο 114’ με το Αποελ να είναι μπροστά στο σκορ με 2 – 3 ο Φλορεα έσπρωξε δυνατά και σκόπιμε το Χρίστου μέσα στην περιοχή με τα δυο χέρια ολοφάνερα μπροστά από τα μάτια του Τρύφωνα που έβαλε το σφυρί στο στόμα....και τελικά δεν σφύριζε τίποτε και γύρισε την πλάτη και άρχισε να τρέχει μακριά!

Μετά από ένα ακριβός χρόνο ο κύριος Τρύφωνας έγινε διεθνής διαιτητής!
Αντί δηλαδή να παει σπίτι του σαν παράδειγμα σε άλλους διαιτητές ότι θέλουμε το ποδόσφαιρο να παίξετε στα γήπεδα...μερικοί μετά από ένα χρόνο μερική τον βράβευσαν!

Αλλά ποίος θα τον τιμωρούσε όταν ο ίδιος ο Κ.Κουτσοκούμνης σήκωσε το τρόπαιο μαζί με το Σατσια και η χαρά και το γέλιο στο πρόσωπο του δεν περιγραφόταν! Ο κύριος Κουτσοκούμνης σήκωσε το τρόπαιο ακόμα πιο ψηλά και από τον Σατσια όταν του το έδινε.

Και θέλει τώρα ο Κ. Ηλία και ο κάθε Ηλία να τον λυπηθούμε?
Το ποδόσφαιρο το έχετε κάνει μια μεγάλη Παράγκα κύριε Ηλία όχι να σας λυπηθούμε κιόλας!

Ανώνυμος είπε...

Syggnomi proigoumene file mou alla to na apokaleis sovaro lathos to oti edose corner anti gia out stin fasi tou gol ston teliko me tin AEL einai ligo ypervoliko.Avtoi eihan isofarisei apo foul pou den itan.Kai sto telos ehasan evkairia gia na isofarisoun apo korner pou den itan.Nai eprepe na apovlithei o Eleftheriou. E kai?Se posa mats mborei kapoios na vrei apovoles pou den dinontai?11 enantion enteka synehisan na paizoun.Oute penalty adiko dothike yper mas oute penalty yper tous arnithike o diatitis,oute me offside tous stamatisan.Kai avtoi synehisoun na milane gia klopi kai prasina aloga.E ohi re file den itan etsi ta pragmata.Pos ta na to kanoume?

Ανώνυμος είπε...

file an ise antikimenikos...otan ena korner pou den itan ferni goal tote ginete lathos pou ekrine i kalitera allaxe apotelesma ara nai re file na imaste sosti itan megalo lathos.
den tha to elega klopi file alla nai mas kountise ligo i dietisia. tora afto den simeni oti nikisame logo dietisia!
klopi egine sto g.s.z.

Ανώνυμος είπε...

pali me xronia me kerous pali dika mas tha'ne

Δημοσίευση σχολίου

Σχόλια με ακατάλληλο περιεχόμενο δεν θα δημοσιεύονται.

Παρακαλούμε όπως βάζετε ΟΝΟΜΑ ή ΨΕΥΔΩΝΥΜΟ για να δημοσιευθεί το σχόλιό σας.

 

© Copyright A.E.Kition blog 2010 -2011 | Design by Herdiansyah Hamzah | Published by Borneo Templates | Powered by Blogger.com.