News Update :

Θα σας λείψουμε...

Παρασκευή 27 Μαρτίου 2009

Γίνεται πρωτάθλημα Α’ κατηγορίας χωρίς την ΑΕΚ;;; Και όμως γίνεται, αφού τα καταφέραμε και βγάλαμε τα μάτια μας. Πάντως το πρωτάθλημα του χρόνου θα είναι φτωχότερο χωρίς τη δυναμική παρουσία της ΑΕΚ και σίγουρα θα μας πεθυμήσουν όλοι! Χωρίς την ΑΕΚ...

Το πρωτάθλημα θα χάσει ένα σημαντικό όγκο θεατών. Εντάξει, δεν παίρνουμε και τον απίστευτο αριθμό θεατών στους αγώνες μας, αλλά τουλάχιστον δεν ντροπιάζουμε το άθλημα και το πρωτάθλημα όπως κάνουν κάποιες άλλες ομάδες που παίρνουν οπαδούς που μετριούνται στα δάκτυλα. Οι περισσότερες ομάδες που θα αγωνιστούν του χρόνου στην Α’ κατηγορία διαθέτουν ελάχιστους οπαδούς.

Το πρωτάθλημα θα στερηθεί των σπουδαίων παικτών που διαχρονικά φέρνει η ΑΕΚ και αποτελούν πόλο έλξης (άσχετα εάν τελικά κάποιοι αποδεικνύονται άνθρακας αντί θησαυρός). Οι περισσότεροι παίκτες που έρχονται στην ΑΕΚ είναι σπουδαία ονόματα με μεγάλη καριέρα σε καλύτερα πρωταθλήματα από τα δικά μας. Στον αντίποδα αρκετές είναι οι ομάδες που επιλέγουν να φέρουν άγνωστους παίκτες με χαμηλό μισθό. Ένα πρωτάθλημα όμως χρειάζεται και παίκτες κράκτες που θα το κοσμήσουν και θα το διαφημίσουν.

Το πρωτάθλημα θα χάσει μια ανταγωνιστική, ισχυρή και απαιτητική ομάδα που πάντοτε στοχεύει τα ψηλά και όχι απλώς την παραμονή. Το πρωτάθλημα του χρόνου θα γεμίσει με ομάδες που το μόνο που θα επιδιώκουν θα είναι η παραμονή στην κατηγορία! Μόνο και μόνο αυτό το γεγονός δείχνει ότι το πρωτάθλημά μας νοσεί. Η ΑΕΚ πάντοτε έχει μεγαλεπήβολους στόχους και στο πρωτάθλημα και στο κύπελλο με αποτέλεσμα κάθε αγώνας της να είναι αμφίρροπος και δυνατός.

Η Δικαστική Επιτροπή θα χάσει ένα σταθερό της πελάτη. Για ψύλλου πήδημα η ομάδα μας υποχρεούταν να πληρώσει πρόστιμο, ενώ τώρα ο τζίρος της Δικαστικής θα μειωθεί. Όχι, δεν θα είναι εξαιτίας της οικονομικής κρίσης, αλλά από την απουσία της ΑΕΚ. Όπως και να το κάνουμε τα πράγματα στη Β’ κατηγορία θα είναι πιο χαλαρά οπότε σίγουρα δεν θα μας καλούν κάθε εβδομάδα.

Η ΚΟΠ θα αναγκαστεί να αναζητήσει άλλη ομάδα-πειραματόζωο για να εφαρμόζει πιλοτικά τις διάφορες αποφάσεις της. Είναι γεγονός ότι οι περισσότεροι νέοι κανονισμοί εφαρμόζονταν πρώτα εις βάρος της ΑΕΚ και μετά στις υπόλοιπες ομάδες. Συνεπώς, η ΚΟΠ θα αναγκαστεί να εξεύρει αντικαταστάτη της ΑΕΚ για τη νέα χρονιά.



.
Share this Article on :

15 ΑΕΚΤΖΗΔΕΣ ΜΙΛΗΣΑΝ! ΓΡΑΨΕ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΣΟΥ ΕΔΩ!:

Ανώνυμος είπε...

εγω εχω ενα πραγμα να πω.
Στα δεκα χρονια ιδρησηs τηs αγαπημενηs μαs ομαδαs πανηγυρισαμε το ΚΥΠΕΛΛΟΥ.
((στα εντεκα ξαναπηγαμε τελικο))

Στα δεκαπεντε χρονια τα καναμε μαμουρι και παθαμε το απιστευτο...ΠΗΡΑΜΕ ΤΗΝ ΑΕΚ ΜΟΝΟΙ ΜΑΣ ΣΤΗΝ Β ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ.

Προκαλω τουs Παραγοντεs,
ΟΧΙ ΜΟΝΟ την Νεα Δοικηση τηs ομαδαs μαs αλλα ΟΛΟΥΣ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΣ και πιστευψεται με ειναι παρα πολλοι (Παλιοί και Νεοι) να αφησουν τα λογια και τηs αλληλοκατηγοριεs ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ στην παντα και με σκληρη και σωστη δουλεια να Πανηγυρισουμε στα 20 χρονια τηs ιδρησηs μαs το Πρωταθλημα (στην Α' Κατηγορια φυσικα!)

Ανώνυμος είπε...

men foase kai i kop emegalourgise pale
tou xronou stin b katigoria ena exei mbaraz 1-4 gia to pies omades ena ertoun 1 katigoria

pilotika opos to etheses!!!

(mbori na ine kai kalo omos...)

afou theloume epaggelmatismo elpizo na afikoun ton xari (kai akoustike kai gia ton theodotou)se thesis pou na mboroun na prosferoun dioti mono me atoma pou katexoun to epaggelma mboroume na pame mbrosta.

kyriakos uk

Ανώνυμος είπε...

file zapatista giati to egra4es touto? gia parigoria? gia simasia? gia dikeologia? giati? ti simeni ayto pou ipes? diladi i aek ekane to prota8lima opos ine? min ta kete afta giati sta kipriaka FKALLOUMEN NAMI. je file mou en na mas peripezoun oulloi. sto kato kato oute 10 xiliades plasmata ixes ka8e match oute ton ronaldo mes tin omada ixes je oute ton murinho proponiti. giafto as katsoum tin mappa xame, sta vrasta mas, na ante3oumen tin epomeni xronia je me to kalo na ertoume pano.

Ανώνυμος είπε...

men laleite pellares re pedkia..enan oraia stin deuteri katigoria. mia xronia gia relaxation. parte to etsi. anasinta3i kai epistrofi me a3ioseis. to ti ekame i AEK sta 15 xronia kai pio prin me pezoporiko kai epa en 3egrafete epidi ena pame mia xronia b katigoria. SISPIROSI KAI IPOMONI

AEKARAS

Ανώνυμος είπε...

Μα τι εν τουτες οι ψηφορορίες που βάλετε? είχα την ιδέα ότι είσαστε ένα σοβαρό ιστολόγιο αλλά έπεσα έξω..ποιοί οπαδοί μας συμπονούν περισσότερο; γιατί είμαστε για λύπηση; όσοι νιώθουν έτσι δεν ανήκουν στην ΜΕΓΑΛΗ οικογένεια της ΑΕΚ. Αφήστε μας μόνους μας.
ΛΙΓΟΙ ΑΛΛΑ ΠΙΣΤΟΙ!!!
ακού για συμπόνοια και λύπηση...είδαμε την κατάντια μας με τες συμμαχίες που είχαμε...ΤΕΛΟΣ!! δεν χρειαζόμαστε βοήθεια ούτς συμπόνοια από κανένα. ΕΙΜΑΣΤΕ ΑΕΚ!! ΕΙΜΑΣΤΕ ΔΥΝΑΤΟΙ ΚΑΙ ΘΑ ΕΠΙΣΤΡΕΨΟΥΜΕ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΧΡΩΣΤΟΥΜΕ ΣΕ ΚΑΝΕΝΑ...ΑΛΛΑ ΠΡΩΤΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΟ ΚΑΤΑΛΑΒΟΥΜΕ ΕΜΕΙΣ ΤΟΥΤΟ...ΟΙ ΟΠΑΔΟΙ...ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΝΑ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ ΠΟΥ ΔΙΟΙΚΗΣΕΙΣ ΚΛΠ...

Ανώνυμος είπε...

πε τα ρε φιλε!!!να βρασω τις συμπονοιες εχουμε δυναμη και τα θα καταφερουμε μονοι μας!οποιος θελει νταντεματα ας παει σπιτι του!

Ανώνυμος είπε...

touta ta polls sas einai aparadexta re pedkia.
ti mas koftei emas tora pios simponei pion.
mes tin zwi en oullo simferonta en eshei simponeies. en amfisvitw to poso aektzies isaste alla touto to poll ine poli apla APARADEXTO.

Ανώνυμος είπε...

enna tous leipsoume toso polla pou mpori na akirosoun to protathlima gia tou xronou tze na mas perimenoun osti na ertoume proti katigoria...

Iperektimoume tin omada mas parapolla tze ine enas pou tous logous pou irtame b' katigoria. An eparaminame sinetoi kai ean den kaname megalepivola sxedia to kalokairi itan na pezame proti katigoria tze tou xronou...

finikudas είπε...

Αγαπητέ φίλε/φίλοι που δυσαρεστηθήκατε με την ψηφοφορία,

καταρχήν εννοείται ότι κανένας δεν είναι υποχρεωμένος να ψηφίσει αν δεν τον εκφράζει η εκάστοτε ψηφοφορία ή οι επιλογές της.

Κατά δεύτερο, θέλω να διευκρινίσω πως η συγκεκριμένη ψηφοφορία δεν αποτελεί μέσο λύπησης ή κλάματος, αλλά στόχο έχει να καταγράψει τη στάση που κρατούν οι διάφορες ομάδες απέναντι στον υποβιβασμό της ομάδας μας. Αλήθεια δεν το βρίσκετε καθόλου ενδιαφέρον αυτό; Δεν είναι σημαντικές για εσάς οι σχέσεις της ομάδας μας με τις υπόλοιπες; Δεν έχετε περιέργεια για το ποιοι οπαδοί μας "χωνεύουν" και ποιοι όχι;

Όλοι μας έχουμε φίλους και γνωστούς που υποστηρίζουν άλλες ομάδες, όλοι μας πάμε γήπεδο και ακούμε το "εκεί! εκεί!" από συγκεκριμένες κερκίδες. Όλα αυτά λοιπόν αν τα συνυπολογίσουμε και τα ζυγίσουμε, σίγουρα θα διαμορφώσουμε μια άποψη για τη στάση των υπολοίπων οπαδών ως προς τον υποβιβασμό της ΑΕΚ. Αυτή ακριβώς τη στάση ζητά η ψηφοφορία, από όσους έχουν λάβει τα ερεθίσματα αυτά, να την καταγράψουν. Ίσως η διατύπωσή της να παραπέμπει αλλού, αλλά μετά την επεξήγησή μου ελπίζω να καταλαβαίνετε πως δε νιώθετε μόνο εσείς περήφανοι που είστε ΑΕΚτζήδες.

Ποιοτικές ψηφοφορίες φίλοι μου δεν είναι του τύπου: "Θα σωθεί η ΑΕΚ;" ΝΑΙ / ΟΧΙ. Οι εξωαγωνιστικές ψηφοφορίες πολλές φορές εξάγουν πολυτιμότερα συμπεράσματα. Ας πάψουμε λοιπόν επιτέλους να ξυνόμαστε σε άλλα σημεία από αυτά που μας "τρώνε" και ας σταματήσουμε να αλληλοτρωγόμαστε μεταξύ μας.

finikudas

Ανώνυμος είπε...

Φίλε φινικούδα,
είμαι ο πρώτος που έγραψα το αρνητικό σχόλιο για την ψηφοφορία. Με αυτά που μου είπες με έκανες να πιστέψω ακόμα περισσότερο στην αρχική μου άποψη.
Απλά ένα παράδειγμα να σου πω..Το "εκεί!εκεί!" που έχεις αναφέρει το άκουσα από όλους φέτος...από απεπ στο τσίρειο μέχρι και άχνα, για να δείς την κατάντια μας
Χωρίς να θέλω να ανοίξω αντιπαράθεση ή να πω εγώ είμαι περισσότερο ΑΕΚτζής από όλους τους άλλους απλά έχω απορία εσύ ήσουν ρε φίλε στα παιχνίδια αυτά και συνεχίζεις να θέλεις "φιλίες" με άλλους;

Αν θα δούμε άσπρη μέρα καταλάβετε το ότι ΜΟΝΟ ΕΝΩΜΕΝΟΙ ΜΕΤΑΞΥ ΜΑΣ ΜΠΟΡΟΥΜΕ!! ΦΕΤΟΣ ΟΤΙ ΕΠΑΘΑΜΕ ΤΟ ΕΠΑΘΑΜΕ ΠΟΥ ΤΗΝ ΚΚΕΛΛΕ ΜΑΣ....ο νοον νοείτο...

*φυσικά και δεν απάντησα στην ψηφοφορία αυτή.
Αλλά αν θέλεις να ονομάζεται ποιοτική η ψηφορορια σου βάλε και την αντίθετη επιλογη (ΚΑΜΙΑΣ)

Ανώνυμος είπε...

afou en kino mistiko pioi mas pan kai pioi oi.
aplos emba sta diafora sites/forums tous kai dkiavase ta comments meta pou kanena paixnidi mas. (mas stolizoun kanonikotata)

tora as afikoume tes simbonies kai na doume ti ginetai stin omada.
elpizo na minoun paiktes pou mborun na mas voithisoun na katharisoume tin ipothesi 2 katigoria oso pio griora ginetai gia na exoume kairo na ginoun oi sostes kiniseis sto mellon.

Ανώνυμος είπε...

Ποιος μας συμπονα ρε παιδιά, μας ειστε σοβαροί. Αυτό είναι το πρόβλημα μας σήμερα! Αποσύρετε την εν λόγω ψηφοφορία σαν απαράδεκτη και εκτός χρόνου και τόπου.
Μα σοβαρομιλάτε ρε παιδιά θα απαντησουμε εμείς τι πιστεύουν οι άλλοι οπαδοί των άλλων ομάδων; Αν μας συμπονούν οι όχι; Θέλετε και ψηφοφορία για να μάθετε δηλαδή το αποτέλεσμα.
Και τι χρήσιμο συμπέρασμα θα βγει από την ωηφοφορία δηλαδή;
Να σας πω εγώ το αποτέλεσμα της ωηφοφορίας: Παρά να μας κλαίει η δική μας μάνα κάλιο να κλαίουν οι μανάες των αλλων.
Έλεως πια Έλεως.

Τάντο

finikudas είπε...

Φίλε ανώνυμε, (γιατί απ' ότι φαίνεται τελικά ένας είσαι και γράφεις με διαφορετικούς χαρακτήρες για να τονίσεις τη διαφωνία σου και τη δυσαρέσκειά σου)

μετά λύπης μου παρατηρώ ότι η δυσαρέσκεια μερικών (και αυτυχώς είναι λίγοι)έχει αγγίξει τα όρια της παράνοιας. Έχουν κλειστεί σε ένα κλουβί και φορώντας παρωπίδες ακόμα κλαίνε τη μοίρα τους, αποδίδοντας ευθύνες σε όλους, ακόμα και στους ομοϊδεάτες τους.

Είναι κρίμα ειλικρινά, γιατί πιστεύω πως μόνο δυνατότεροι μπορούμε να βγούμε από το φετινό βατερλώ, αλλά με κομπλεξ σαν το δικό σου, μανία καταδιώξεως και λασπολογία το μόνο που κάνεις είναι να βλάπτεις την ομάδα.

Χέσε την ψηφοφορία ρε φίλε αν δε σου άρεσε. Οι υπόλοιπες 39 ψηφοφορίες σου άρεσαν;

Τελοσπάντων αναμένω από εσένα να γράψεις ένα πιο ουσιαστικό σχόλιο την επόμενη φορά, που να μην ακολουθεί το ίδιο και το ίδιο μοτίβο, του γκρινιάρη.

Λυπάμαι αλλά με κούρασε αυτή η συζήτηση για την ψηφοφορία, καταγράφεται η διαφωνία, τέλος. Πάμε μπροστά.

Ανώνυμος είπε...

Αν αναφέρεσε στο ότι οι φίλοι που εκφράσανε τη διαφωνία τους στο poll αλλά και στους απολογισμούς είναι το ίδιο άτομο, τότε η παράνοια για την αλάνθαστη ποιότητα του χώρου σας έχει αγγίξει εσάς αγαπητοί μου. Εγώ "ο ανώνυμος ποιο πάνω" εξέφρασα τη διαφωνία μου στον απολογισμό του Ζαπατίστα. Τρεις φορές, ασχέτως και αν μόνο οι 2 περάσαν την "αντικειμενική" εκ μέρους σας λογοκρισία. Βλέποντας από την εκλαϊκευμένη αντίδραση σας, δημιουργόντας Δονκιχωτικές εντυπώσεις πως υπάρχει ένας και μόνο σταυροφόρος, βαλμένος να αμαυρώσει την αλάνθαστη εικόνα σας, το μόνο που καταφέρατε να κάνετε είναι να ρίξετε πολύ πιο χαμήλα (και ειλικρινά με λυπεί) το επίπεδο μιας σχετικά καλής σελίδας. Δεν άρεσε σε πολλούς χρήστες το poll, το βρήκαν κακόγουστο, όπως και τον συνεχή απολογισμό.
Live with with.

'Ανώνυμος ποιο πάνω" aka John Smith

zapatistas είπε...

Φίλε 'Ανώνυμε ποιο πάνω" aka John Smith κριτική δεν έκανες ποτέ και ποτέ μα ποτέ δεν λογοκρίθηκαν τα comments σου!!!! Σταμάτα σε παρακαλώ να λες ό,τι σου κατέβει στο μυαλό για να κερδίσεις τι δηλαδή; Τη συμπάθεια; Την προσοχή; Αν εννοείς κριτική τα διάφορα «κοσμητικά» επίθετα που χρησιμοποίησες για εμάς τότε λυπάμαι για σένα. Ίσως πρέπει να μάθεις να εκφράζεις τις απόψεις σου με ανθρώπινο τρόπο. Το μόνο που καταφέρνεις είναι να αμαυρώνεις τον εαυτό σου και να αποπροσανατολίζεις τη συζήτηση των ΑΕΚτζήδων σε θέματα μη αθλητικά.
Εάν δεν σου αρέσει κάτι φίλε «ανώνυμε» να το εκφράζεις με θεμιτό τρόπο και όχι με απαξίωση και «θάψιμο». Το ότι οι απαντήσεις σου διαφέρουν ριζικά από την αρχική σου δείχνει ότι το έχεις δουλέψει. Keep going, φίλε.

Το αν ο απολογισμός μου και το poll δεν σου άρεσε δεν σου επιτρέπει να μας θίγεις και να φέρεσαι ωσάν εγωκεντρικό παιδάκι που θέλει να βλέπει όλη η οικογένειά του το κανάλι που παρακολουθεί. Οι επισκέπτες στο blog είναι πολλοί και πρέπει να αντιληφθείς ότι ο κόσμος δεν περιστρέφεται μονάχα γύρω σου.

Φυσικά είναι σχεδόν βέβαιο ότι πάλι κάτι θα σκαρφιστεί το ευφάνταστο μυαλό σου να μας καταλογίσει, αποφεύγοντας κατά την προσφιλή σου τακτική την καλοπροαίρετη κριτική και τον εποικοδομητικό διάλογο για την ομάδα μας.

Μπορείς να δημιουργήσεις και ένα blog και να ασχολείσαι αποκλειστικά με τους αρθρογράφους του blog «χέζοντας» τους καθημερινά. Ενδεχομένως να αποβεί λυτρωτικό!

Τέλος και πάμε παρακάτω!

Δημοσίευση σχολίου

Σχόλια με ακατάλληλο περιεχόμενο δεν θα δημοσιεύονται.

Παρακαλούμε όπως βάζετε ΟΝΟΜΑ ή ΨΕΥΔΩΝΥΜΟ για να δημοσιευθεί το σχόλιό σας.

 

© Copyright A.E.Kition blog 2010 -2011 | Design by Herdiansyah Hamzah | Published by Borneo Templates | Powered by Blogger.com.