News Update :

Καλά μπάνια !

Τρίτη 24 Μαρτίου 2009

Στην έδρα μας γράφτηκαν πριν 15 μέρες οι τίτλοι τέλους όχι μόνο για τη φετινή σεζόν, αλλά και για την Α’ κατηγορία. Αγωνιστική απραξία λοιπόν από τώρα μέχρι το Σεπτέμβριο και μου φαίνεται πως καλά κάνουμε να αρχίσουμε από τώρα τα μπάνια για να σπάσει η βαρεμάρα μας. Τι κι αν είναι κρύο το νερό, κρύα ντους κάναμε πολλά φέτος και σκληραγωγηθήκαμε!

Μια χαρτορίχτρα ΔΕΝ μου’ χε πει...


Αν μας το έλεγε κάποιος στις 31 Αυγούστου δε θα τον πιστεύαμε, κι όμως η πρεμιέρα στην Πέγεια ήταν η αρχή του τέλους μας. Φεύγοντας από την Πέγεια το βράδυ εκείνο, εκνευρισμένοι και αδικημένοι από τα όσα έγιναν, δεν μπορέσαμε να δούμε το μέλλον....δεν μπορέσαμε να αντιληφθούμε πως δεν έχουμε ομάδα, δεν έχουμε ποδοσφαιριστές που θα κάνουν τη διαφορά και πως ο φετινός μαραθώνιος θα ήταν ιδιαίτερα δύσκολος. Το ποίημα μας το είχαμε μάθει καλά: «Αν δεν ήταν το ματς με την Πέγεια....» Δε λέω, μας στοίχισε το ματς αυτό, αλλά όταν έχεις ομάδα, δεν έχεις να φοβηθείς τίποτα. «Έχουμε την ΑΠΕΠ στο ΓΣΖ» λέγαμε όλοι, «εύκολη υπόθεση και σιγά σιγά η ομάδα θα στρώσει μέχρι την 11η αγωνιστική που θα παίξουμε σερί τους τρεις μεγάλους!»...την πάθαμε και με την ΑΠΕΠ και η κακοδαιμονία συνεχιζόταν και συνεχιζόταν, ήρθε ο Β΄γύρος για να κάνουμε διψήφιο αριθμό βαθμών στη βαθμολογία μέχρι που φθάσαμε σήμερα να μιλάμε για τα σχέδια μας στη Β’ κατηγορία.

«Passing game» μεταγραφών, διοικήσεων και προπονητών

Η ΑΕΚ όμως δεν υποβαθμίζεται τώρα, η ΑΕΚ υποβαθμίστηκε εδώ και καιρό, από το Καλοκαίρι συγκεκριμένα. Από τις λανθασμένες επιλογές παικτών, τις αλλοπρόσαλλες μεταγραφές και τις ανεξήγητες αποδεσμεύσεις. (Μπα, Μονεστερόλο, Γκαβατόρτα). Ο κ.Κλίγκερ με την τότε διοίκηση έκαναν το θαύμα τους και πήγαν στο καλό. Ο μεν πρώτος απολαμβάνει τους περιπάτους του στο γραφικό λιμανάκι της Πάφου ξέροντας πως κάνει πολύ καλή δουλειά και πως η ομάδα του θα σωθεί και η δε διοίκηση άλλαξε και ξανάλλαξε χέρια και τώρα παρακολουθούν τους αγώνες της «αγαπημένης» τους ομάδας τρώγοντας φιστίκια και φεύγοντας από το 80’. Τέτοια αγάπη να μας λείπει. «Αμαρτίες γονέων παιδεύουσι τέκνα» έδεσε με την περίπτωση τη δική μας.

«Χαμένη» περηφάνια και ιδιοσυγκρασία

Και σαν να μην έφταναν όλα αυτά, αποχαιρετήσαμε την κατηγορία αντιμετωπίζοντας τους άσπονδους φίλους μας. Η πίκρα είναι μεγάλη και η ντροπή ζωγραφισμένη στο πρόσωπο του κάθε ΑΕΚτζή. Τα λόγια είναι περιττά και όποιος βρέθηκε την Κυριακή στο ΓΣΖ θα πει πως έχει μεγάλα αποθέματα υπερηφάνειας και μπράβο του!!! Ειλικρινά σας μιλώ πίστευα ακράδαντα πως το θέμα υποβιβασμός θα «έπαιζε» μέχρι την 26η αγωνιστική όπου θα τα δίναμε όλα απέναντι στην Ανόρθωση και αν πέφταμε θα ήταν με το κεφάλι ψηλά. Δυστυχώς όμως πέσαμε «πιλέ» και όχι μόνο με το κεφάλι κατεβασμένο, αλλά και με τα πόδια ανοιχτά. Κατεβαίναμε στο κάθε παιχνίδι με την ψυχολογία του ηττημένου, του αουτσάιντερ και έτσι ακριβώς τα αντιμετώπιζαν όλα τα παιχνίδια οι εκάστοτε προπονητές αλλά και ποδοσφαιριστές, εξαιρουμένων 2-3 περιπτώσεων.

Αφρόλουτρο τώρα !

«Το ψάρι βρωμάει από το κεφάλι». Άλλη σοφή παροιμία που ταιριάζει απόλυτα στην ποδοσφαιρική ΑΕΚ του 2008-09. Βρωμισμένο ήταν το κεφάλι και το ξέραμε όλοι μας, απλά κανένας δεν το παραδεχόταν, κανένας μας δεν πίστευε πως αυτή η βρωμιά θα αγγίξει παίκτες-προπονητές σε τόσο μεγάλο βαθμό. Το θέμα είναι αν ξεβρώμισε η ΑΕΚ η αν ακόμα υπάρχουν «σάπια μήλα» σ’ αυτήν...και η ειρωνεία είναι πως τη συγκεκριμένη φράση την πρωτοχρησιμοποίησε ο δικός μας, ο Θωμάς Κυριάκου...

Καημένε Κίμωνα

Η ΑΕΚ φέτος κλείνει τα 15 χρόνια ζωής και το όραμα έγινε εφιάλτης, η ιδέα έγινε αποτυχία και το μνήμα του Κίμωνα τρίζει από την απελπισία του και τα νεύρα του. Δεν έχει κι άδικο αφού εμείς δε νικούσαμε όταν ήμασταν ζωντανοί, πόσο μάλλον νεκροί! Κάποιοι λένε πως η Β΄κατηγορία ήρθε για το καλό μας, ήταν γραφτό μας, η μοίρα μας ένα πράμα έτσι ώστε να διδαχθούμε από αυτήν, να αναγεννηθούμε και να σηκώσουμε το ανάστημα ερχόμενοι δυνατότεροι του χρόνου πίσω στην κατηγορία των μεγάλων. Καλή θεωρία, δε λέω, αλλά για να ισχύσει πρέπει στο παρασκήνιο να υπάρχει γαλήνη, οργάνωση, σκληρή δουλειά, πλάνο και χρήμα. Πέντε παράγοντες τόσο απλοί να τους λες, αλλά τόσο δύσκολοι να τους εφαρμόσεις. Εύχομαι τα κατάλληλα άτομα να πάρουν το τιμόνι της ΑΕΚ έτσι ώστε το πιο πάνω σενάριο να βγει αληθινό γιατί αλλιώτικα θα μείνουμε μόνιμοι κάτοικοι της Β’ κατηγορίας.

Αλλού μας τρώει κι αλλού ξυνόμαστε

Για την καραμέλα της διαιτησίας τι να πω; Εκπλάγηκα με το χαμηλό επίπεδο των παραγόντων μας αλλά και ορισμένων οπαδών μας. Ειδικά φέτος θεωρώ πως δεν έχουμε το δικαίωμα να μιλάμε για τη διαιτησία. Θέλαμε 50-50; Το πήραμε. Θέλαμε πέναλτι; Τα πήραμε κι ας μην τα αξιοποιήσαμε. Όχι όμως και να φωνάζουμε για ένα οφσάιντ που δεν ήταν! Ειδικά σε ένα παιχνίδι που δεν αξιωθήκαμε να περάσουμε τη μέση του γηπέδου. Άσε που το Αποέλ είχε και πέναλτι. Φτύστε την καραμέλα της διαιτησίας λοιπόν, ας δείξουμε επίπεδο. Η ΑΕΚ πέφτει δίκαια λόγω της συνολικής της κακής παρουσίας και των τραγελαφικών διοικητικών ενεργειών και επιλογών. Δεν πέφτει ούτε λόγω διαιτησίας, ούτε λόγω της Πέγειας. Κι αν θα επανέλθει, αυτό θα είναι λόγω της καλής ομάδας που θα φτιάξει, για κανέναν άλλο λόγο.

Να πεθάνει η «Αθάνατη»

Θα ήθελα να αναφερθώ λίγο για τη συμπολίτισσά μας την Αλκή. Δεν μπορώ παρά να εκφράσω την ικανοποίησή μου που απ' ότι φαίνεται οδεύει και αυτή μαζί μας στη Β’ κατηγορία. Όχι, δεν ντρέπομαι που η πόλη μου θα μείνει χωρίς εκπρόσωπο στην κατηγορία των μεγάλων. Δε θέλω να δείξω ανωτερότητα ούτε και θέλω να τους λυπηθώ, το μόνο που με ενδιαφέρει είναι η ΑΕΚ και το μέλλον της, καμιά Αλκή, Σαλαμίνα, Ανόρθωση, κτλ. Η πιο πάνω άποψη βασίζεται στην αδυναμία μου να συγχωρέσω τους κυανέρυθρους για τη συμπεριφορά τους στην αρχή της περιόδου, όταν έκαναν ολόκληρο σούσουρο για αλλαγή του σλόγκαν της ΑΕΚ. Επίσης δεν μπορώ να τους συγχωρέσω για την ικανοποίηση που ένιωσαν όταν έβλεπαν την ομάδα μας να κατρακυλάει. Κάποιοι λένε (και δεν είναι λίγοι) πως στο ημίχρονο του Εθνικός-ΑΕΚ, η αθάνατη έβαλε το «χεράκι» της ώστε κάποιοι ποδοσφαιριστές του Εθνικού να ανεβάσουν απόδοση. Τέλος, αν η φημολογία περί Larnaca United ήταν αληθής, με την πτώση τους στη Β’ κατηγορία μαζί μας δε θα μπορούν να προχωρήσουν στην υλοποίηση των σχεδίων τους. Αρκετοί λόγοι νομίζω για να κρατώ αυτή τη στάση απέναντι στους κατά τα άλλα συμπαθείς συμπολίτες μας.

Αυτό τον απολογισμό έχω να καταθέσω συνοπτικά και θεωρητικά. Ο απολογισμός με αριθμούς λίαν συντόμως...

Share this Article on :

10 ΑΕΚΤΖΗΔΕΣ ΜΙΛΗΣΑΝ! ΓΡΑΨΕ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΣΟΥ ΕΔΩ!:

Ανώνυμος είπε...

ΟΧΙ ΦΙΛΕ ΕΓΩ ΕΙΜΑΙ ΕΝΑΣ ΑΝΩΝΥΜΟΣ ΠΟΥ ΕΓΡΑΨΑ ΜΕΤΑ ΤΟΝ ΦΙΛΙΚΟ ΞΕΦΤΙΛΙΣΜΟ ΜΕ 4 - 1 ΑΠΟ ΤΟΝ ΕΡΜΗ ΟΤΙ Η ΟΜΑΔΑ ΘΑ ΕΠΕΦΤΕ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΟΧΙ ΓΙΑ ΤΙΣ ΑΠΟΔΕΣΜΕΥΣΕΙΣ ΟΠΩΣ ΑΝΑΦΕΡΕΙ, ΑΛΛΑ ΓΙΑΤΙ ΕΝΟΙΩΘΑ ΤΟΝ ΑΟΡΑΤΟ ΠΟΛΕΜΟ ΜΕΤΑΞΥ ΤΩΝ ΗΛΙΘΙΩΝ ΠΑΡΑΓΟΝΤΩΝ ΜΑΣ ΑΠΟ ΕΚΕΙΝΟ ΤΟ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΟ ΠΑΙΓΝΙΔΙ! ΕΙΔΑ ΤΟΥΣ ΔΥΟ ΑΚΑΤΟΝΟΜΑΣΤΟΥΣ ΝΑ ΕΧΟΥΝ ΚΑΝΕΙ ΠΗΓΑΔΑΚΙΑ ΣΤΗΝ ΚΕΡΚΙΔΑ ΚΑΙ ΝΑ ΧΑΖΟΓΕΛΑΝΕ Ο ΕΝΑΣ ΣΤΗΝ ΠΛΑΤΗ ΤΟΥ ΑΛΛΟΥ, ΚΑΙ ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ ΤΗΝ ΝΥΜΦΗ ΤΗΝ ΠΛΗΡΩΣΕ Η ΟΜΑΔΑ ΜΑΣ. ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΕΙΜΑΙ ΕΓΩ Ο ΑΝΩΝΥΜΟΣ ΠΟΥ ΕΛΕΓΑ ΓΙΑ ΕΡΥΝΙΕΣ ΠΟΥ ΘΑ ΦΕΡΝΑΝ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗ, ΕΙΜΑΙ ΕΓΩ Ο ΑΝΩΝΥΜΟΣ ΠΟΥ ΕΛΕΓΑ 'ΜΑΚΑΡΙ ΝΑ ΒΓΩ ΨΕΥΤΗΣ' ΑΛΛΑ ΤΟ ΗΞΕΡΑ ΑΠΟ ΕΚΕΙΝΟ ΤΟ ΡΗΜΑΔΙ ΤΟ ΠΑΙΓΝΙΔΙ ΜΕ ΤΟΝ ΕΡΜΗ!!! ΤΟ ΕΛΕΓΑ ΕΓΩ Ο ΑΝΩΝΥΜΟΣ , ΚΑΙ ΑΝ ΔΕΝ ΠΙΣΤΕΥΕΙΣ ΨΑΞΕ ΣΤΑ ΓΡΑΦΩΜΕΝΑ ΤΟΥ ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ! ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΚΑΣΑΝΤΡΟΛΟΓΟΥΣΑ ΚΑΙ ΠΑΛΙ ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΒΓΗΚΑ ΑΛΗΘΙΝΟΣ ΠΟΥ ΝΑ ΜΗΝ ΕΒΓΑΙΝΑ! ΑΠΟ ΕΚΕΙΝΟ ΤΟ ΠΑΙΓΝΙΔΙ ΕΒΛΕΠΑ ΟΤΙ ΔΕΝ ΕΙΧΑΜΕ ΟΜΑΔΑ ΚΑΙ ΤΟ ΑΝΑΦΕΡΑ ΚΑΙ ΣΤΟΥΣ ΔΥΟ ΑΚΑΤΟΝΟΜΑΣΤΟΥΣ ΚΑΙ ΕΚΕΙΝΟΙ ΓΕΛΟΥΣΑΝΕ ΑΝΤΙ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΚΑΤΙ ΝΑ ΣΩΘΟΥΜΕ, ΟΧΙ ΑΠΛΩΣ ΔΕΝ ΚΑΝΑΝΕ ΤΙΠΟΤΑ ΑΛΛΑ ΚΑΝΑΝ ΚΑΙ ΚΑΤΙ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΓΙΑ ΝΑ ΤΗΝ ΣΙΓΟΥΡΕΨΟΥΝ ΤΗΝ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗ ΜΑΣ! ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΛΕΤΕ ΝΑ ΜΑΖΕΨΟΥΜΕ ΟΣΑ ΣΥΝΤΡΙΜΙΑ ΚΑΙ ΝΑ ΚΑΙ ΝΑ ΚΑΙ ΝΑ.... ΜΑΖΕΥΟΝΤΑΙ ΤΑ ΣΥΝΤΡΙΜΙΑ ΤΟΣΟ ΕΥΚΟΛΑ, ΠΕΙΤΕ ΜΟΥ ΜΑΖΕΥΟΝΤΑΙ ΤΟΣΟ ΕΥΚΟΛΑ...

Ανώνυμος είπε...

endiaferon dikisis gia to ginksley

Ανώνυμος είπε...

re kani na lalite pellares tou tikinio akoma en tou emilisan ke enna entiafertoun gia ton king? sofareftite!!!!!!!

Ανώνυμος είπε...

intabu lalis re file?? onirefkumasten pu to kako mas nomizo. a re king...

Ανώνυμος είπε...

EKATANTHSA MAS MIAN MIKRHN OMADA OI KATARAMENOI! EKAMA MAS TO ANEKDOTO TOY KYPRIAKOU PODOSFAIROU OI AFORISMENOI! EYXOMAI TO KAKO POU KAMAN STHN AEK POU TO QEON NA TO EBROUN, OI TRISKATARATOI! STA ANAQEMA TZAI STON AGYRISTO, OYTE STA GHPEDA POY QA PAIZEI H OMADA MAS NA MEN PATE TO PODI SAS ALHTES!!!

Ανώνυμος είπε...

pedia stin istoselida ton fruron len kalo taksidi se kapkio antrea?? pkios pe8ane?

Ανώνυμος είπε...

KLISTE TON TIKINIO! NA MEINEI O TIKINIO STIN AEK!
BEIGA, TONITO, TIKINIO NA MEINOYN APARETITA KAI IPOSXETIKI O KASIO(den exei dikaioma na pezi b katigoria)

Ανώνυμος είπε...

ΟΙ ΠΑΙΧΤΑΡΑΔΕΣ ΠΟΥ ΕΦΑΓΑΝ ΚΑΛΑ ΦΕΤΟΣ – ΚΑΛΑ ΜΠΑΝΙΑ ΝΑ ΕΧΕΤΕ ΚΑΙ ΜΑΚΑΡΙ ΝΑ ΣΑΣ ΠΑΡΕΙ ΘΑΛΑΣΣΑΣ!!!

ΑΤΕ ΚΥΡΙΕ ΜΑΓΚΝΟ ΔΩΣΕ ΑΦΥΠΗΡΕΤΗΣΕΙ ΚΑΙ ΚΑΛΑ ΒΡΗΚΕΣ ΤΗΝ ΑΕΚ (ΜΕΣΩΝ ΤΟΥ ΘΩΜΑ ΚΥΡΙΑΚΟΥ ΤΟΤΕ) ΝΑ ΣΕ ΠΛΗΡΩΝΕΙ ΓΙΑ ΕΝΑ ΧΡΟΝΟ ΝΑ ΣΕΡΝΕΣΑΙ ΜΕΣΑ ΣΤΑ ΓΗΠΕΔΑ! ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΕΙΧΕΣ ΑΦΥΠΗΡΕΤΗΣΕΙ ΣΤΗΝ ΣΕΖΟΝ 2006 – 2007 ΟΠΟΥ ΣΕ ΚΑΘΕ ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΓΙΝΟΣΟΥΝ ΑΛΛΑΓΗ ΣΤΟ ΗΜΙΧΡΟΝΟ ΣΤΗΝ ΟΜΟΝΟΙΑ ΑΛΛΑ ΤΑ ΚΑΤΑΦΕΡΕΣ ΚΑΙ ΒΟΛΕΥΤΗΚΕΣ ΓΙΑ ΕΝΑ ΧΡΟΝΟ ΑΚΟΜΑ ΤΡΩΓΟΝΤΑΣ ΚΑΛΑ ΚΑΙ ΠΑΙΡΝΟΝΤΑΣ ΤΗΝ ΑΕΚ Β ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ.

ΑΤΕ ΚΥΡΙΕ ΜΕΣΙΚΑ ΑΔΕΙΑΣΜΑ ΤΗΝ ΓΩΝΙΑ ΚΑΙ ΚΑΛΑ ΒΡΗΚΕΣ ΤΗΝ ΑΕΚ ΝΑ ΚΑΝΕΙΣ ΤΟΥΡΙΣΜΟ ΓΙΑ ΕΝΑ ΧΡΟΝΟ ΣΤΗΝ ΚΥΠΡΟ ΚΑΙ ΝΑ ΑΚΡΙΒΟΠΛΗΡΩΝΕΣΑΙ. ΕΣΥ ΝΑ ΤΡΕΧΕΙΣ ΔΕΝ ΞΕΡΕΙΣ ΟΧΙ ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΚΑΙ ΤΟ ΤΑΛΕΝΤΟ ΤΟΥ ISRAEL. ΚΑΛΑ ΕΦΑΓΕΣ ΚΑΙ ΕΣΥ.

ΑΤΕ ΚΥΡΙΕ ΤΣΟΣΟΥΑ! ΕΣΥ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΜΕΝ ΤΟ ΚΑΤΑΛΑΒΕΣ ΑΚΟΜΑ ΑΛΛΑ ΤΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΤΕΛΕΙΩΣΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΕΚ ΚΑΙ ΕΣΥ ΑΚΟΜΑ ΔΕΝ ΕΠΑΙΞΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ! ΚΡΕΑΣ ΡΕ ΚΡΕΑΣ! ΜΕΡΙΚΟΙ ΤΟΝ ΕΙΧΑΝ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΟΝ ΑΝΤΙ – ΚΙΝΓΣΛΕΥ! ΤΑ ΛΟΓΙΑ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΕΥΚΟΛΑ! ΑΥΤΟΣ ΚΑΙ ΑΝ ΕΚΑΝΕ ΤΟΥΡΙΣΜΟ!

ΑΤΕ ΠΑΠΟΕ ΜΟΥ ΑΤΕ ΓΙΕ ΜΟΥ ΣΤΟ ΚΑΛΟ! ΚΑΙ ΣΕ ΣΤΗΝ ΑΕΚ ΥΠΕΡΕΚΤΙΜΗΘΗΚΕΣ ΠΟΛΛΗ. ΣΤΟ ΣΥΓΧΡΟΝΟ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΑΝ ΤΑ ΜΠΑΚ ΣΟΥ ΔΕΝ ΠΡΟΣΦΕΡΟΥΝ ΕΠΙΘΕΤΙΚΑ ΤΟΤΕ ΕΙΣΑΙ ΧΑΜΕΝΟΣ. ΣΠΙΤΙ ΣΟΥ ΚΑΙ ΕΣΥ!

ΒΟΒΟΚ, ΜΑΓΕΜΒΙ, ΙΛΙΤΣ, ΜΕΝDEZ, ENDNISLON = CHANGE PROFESSION = YOU ARE A HUMILIATION TO FOOTBALL!

ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΟΝ ΝΟΥΑΦΟΡ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΟΥΝ ΑΠΟ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΘΑ ΠΟΥ ΟΤΙ ΔΕΝ ΗΤΑΝ ΚΑΛΟΣ ΠΑΙΧΤΗΣ. ΤΟΝ ΑΝΘΡΩΠΟ ΤΟΝ ΒΑΦΤΙΣΑΜΕ ΜΕ ΤΟ ΖΟΡΙ ΣΕΝΤΕΡΦΟΡ ΕΝΩ ΠΟΤΕ ΔΕΝ ΕΙΧΕ ΚΑΛΗ ΕΠΑΦΗ ΜΕ ΤΑ ΔΙΧΤΥΑ! ΑΛΛΑ ΑΦΟΥ ΔΕΝ ΕΙΧΑΜΕ ΑΛΛΟΝ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΠΑΙΞΕΙ Ο ΝΟΥΑΦΟΡ ΜΠΡΟΣΤΑ! ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΣΜΟΣ ΤΡΙΑ ΟΥ ΚΟΥΤΟΥΡΟΥΥΥ! ΕΓΩ ΕΙΜΑΙ ΣΙΓΟΥΡΟΣ ΟΤΙ ΜΕ ΕΝΑ ΚΑΛΟ ΚΛΑΣΙΚΟ ΕΠΙΘΕΤΙΚΟ ΜΠΡΟΣΤΑ ΤΟΥ ΚΑΙ ΜΕ ΔΥΝΑΤΟ ΚΕΝΤΡΟ Ο ΝΟΑΥΦΟΡ ΘΑ ΗΤΑΝ ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΟΣ ΣΤΗΣ ΠΛΑΓΙΟΚΟΠΗΣΗΣ ΑΠΟ ΤΑ ΑΚΡΑ. ΑΥΤΟ ΑΝ ΘΥΜΑΣΤΕ ΚΑΛΑ, ΤΟ ΗΞΕΡΕ ΚΑΙ Ο ΛΟΥΗΣ ΣΤΕΦΑΝΗ ΠΟΥ ΜΕ ΑΝΟΡΘΩΣΗ (ΑWAY) ΚΑΙ ΜΕ ΟΜΟΝΟΙΑ (ΗΟΜΕ) ΤΟΝ ΝΟΑΥΦΟΡ ΤΟ ΕΙΧΕ ΣΑΝ ΑΡΙΣΤΕΡΟ ΚΕΝΤΡΟ-ΕΠΙΘΕΤΙΚΟ ΚΑΙ ΟΛΟΙ ΕΛΕΓΑΝ ΟΤΙ ΒΡΗΚΑΜΕ ΤΗΝ ΘΕΣΗ ΤΟΥ.

Ο ΠΕΡΚ ΚΑΙ Ο ΑΜΒΑΡΑΧΑΜ ΑΠΛΑ ΕΙΝΑΙ ΠΑΛΙΟ ΧΑΡΑΧΤΗΡΕΣ ΚΑΙ ΓΙΑ ΝΑ ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΕΛΕΓΧΕΙΣ ΤΕΤΟΙΟΥΣ ΠΑΙΧΤΕΣ ΘΕΛΕΙΣ ΔΥΝΑΤΗ ΔΙΟΙΚΗΣΗ ΚΑΙ ΑΥΣΤΗΡΟ ΠΡΟΠΟΝΗΤΗ.

ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΤΥΧΕΡΟΙ ΑΥΤΟΙ ΠΑΙΧΤΕΣ ΠΡΟΠΑΝΤΩΝ ΟΙ MESIKA, TSOSOYA, ILITS, BOBOK, MAGEMBI, MENDEZ, MOSELIN OI TSEXOI…ΠΟΥ ΕΒΓΑΛΑΝ ΤΗΝ ΧΡΟΝΙΑ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΤΟΥΣ ΚΑΝΟΥΜΕ ΑΧΡΗΣΤΟΥΣ ΕΣΤΩ ΚΑΙ ΜΙΑ ΦΟΡΑ.

ΑΛΛΑ ΠΟΥ.....ΤΑ ΔΕΧΟΜΑΣΤΕ ΟΛΑ ΕΜΕΙΣ ΟΙ ΠΟΛΙΤΙΣΜΕΝΟΙ!

ΑΥΤΑ ΟΣΟΝ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΠΑΙΧΤΕΣ! ΕΠΕΙΔΗ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΚΑΙ ΑΛΛΟΙ ΠΟΥ ΕΥΘΥΝΟΥΝΤΑΙ!

Ανώνυμος είπε...

gnorizete giati afti i omada afti i poli den tha pai pote mprosta giati emis i apli opadoi oi apli polites den exoume krisi alla oute kai xeroume na ektimoume.akoma den gnorizoume ti eftexe tou xronou to kalokairi pali den tha gnorizoume ti eftexe; o thomas pali gia tis epiloges tou perasmenou kalokairiou!!!!!!!

Ανώνυμος είπε...

kalos ton k.finikuda.ma pu xathikes re pedi esuni?en k epathes zimia pu ekatsafolasan to aekaki?men to skefteste kopelia k i aek en opos tin lernea idra,ena vima piso gia na petaxtume isiapano

Vermudakias22

Δημοσίευση σχολίου

Σχόλια με ακατάλληλο περιεχόμενο δεν θα δημοσιεύονται.

Παρακαλούμε όπως βάζετε ΟΝΟΜΑ ή ΨΕΥΔΩΝΥΜΟ για να δημοσιευθεί το σχόλιό σας.

 

© Copyright A.E.Kition blog 2010 -2011 | Design by Herdiansyah Hamzah | Published by Borneo Templates | Powered by Blogger.com.