News Update :

"Χρωστούμε σ' αυτή την ομάδα"

Κυριακή 22 Μαρτίου 2009

Σε μια άσχημη περίοδο της ΑΕΚ ο αρχηγός εκδήλωσε την επιθυμία του να παραμείνει στην ομάδα. Αυτό δήλωσε και στον «Πολίτη». Θα μπορούσε κάλλιστα να πάει σε άλλη ομάδα ή και να βάλει τέλος στην καριέρα του. Αυτή θα ήταν άλλωστε και η πιο ανώδυνη και εύκολη λύση. Μια λύση που την ακολούθησαν... πολλοί παίκτες, παράγοντες και οπαδοί. Αντί της παραίτησης και του φευγιού ο Μηνά συναισθανόμενος τη βαρύτατη ευθύνη του περιβραχιόνιου δηλώνει πως έχει χρέος να μείνει! Έχει χρέος προς την ομάδα, έχει χρέος προς εμάς τους οπαδούς! Για πολλοστή φορά ο αρχηγός βάζει το συναίσθημα πάνω απ’ όλα και μας σκλαβώνει με το ήθος και το επίπεδό του. Ίσως είναι από τους ελάχιστους παίκτες που βάζει την ομάδα πάνω από το "εγώ" του!

Συνεπώς, ο Κ. Μηνά πρέπει να παραμείνει διότι:

1. Είναι η επιθυμία του να παραμείνει. Τη στιγμή που κρατάς παίκτες με το ζόρι ενώ ονειρεύονται άλλες πολιτείες, είναι απαράδεκτο να μην κρατάς παίκτες που δηλώνουν ξεκάθαρα πως θέλουν να μείνουν.
2. Είναι αρχηγός με τα όλα του. Κάθε ομάδα χρειάζεται έναν αρχηγό που θα τους ενθαρρύνει και θα τους νουθετεί. Ο Μηνά διαθέτει την προσωπικότητα, τις ποδοσφαιρικές εμπειρίες και το ήθος για να είναι αρχηγός. Ποιος άλλος έχει αυτά τα στοιχεία άραγε;
3. Αποτελεί ένα λαμπρό παράδειγμα για τα μικρότερα παιδιά που αγωνίζονται στις Ακαδημίες, αλλά και για τους νεαρούς που θα προωθηθούν στην Α’ ομάδα. Οι μικροί αντιλαμβάνονται πως είναι ωραίο να αγαπάς την ομάδα σου, πως είναι ωραίο να αγωνίζεσαι με τιμιότητα, πως είναι ωραίο να είσαι ΑΕΚτζής!
4. Έχει καταστεί πλέον στη συνείδηση όλων μας ως η «σημαία» της ομάδας. Οι «σημαίες» δεν ξηλώνονται με την πρώτη δυσκολία.

Μπορεί φέτος να μην έκανε την πιο καλή του χρονιά (ποιος άραγε την έκανε;), αλλά δεν πρέπει να τον κρίνουμε μόνο με αγωνιστικά κριτήρια, αλλά και με εξω-αγωνιστικά. Ένας αρχηγός δεν είναι μόνο μέσα στο γήπεδο, είναι και στα αποδυτήρια και στις προπονήσεις και στα ΜΜΕ και σε κάθε άλλη έκφραση της ομάδας. Το έργο του είναι πολυδιάστατο και θεωρώ πως τα καταφέρνει μια χαρά. Μια ενδεχόμενη απομάκρυνση φρονώ πως θα στοιχίσει σημαντικά στην ομάδα, υπό την έννοια ότι τα αποδυτήρια θα χάσουν έναν άνθρωπο με ήθος και εκτόπισμα.

Ο αρχηγός είναι ένας γνήσιος ΑΕΚτζής και το (ξανα)απέδειξε σ’ αυτή τη χαλεπή στιγμή που όλοι φεύγουν, ενώ αυτός... έρχεται!



.
Share this Article on :

6 ΑΕΚΤΖΗΔΕΣ ΜΙΛΗΣΑΝ! ΓΡΑΨΕ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΣΟΥ ΕΔΩ!:

Ανώνυμος είπε...

perasan 4 meres kai akoma den kseroume pios einai o kirios ellinas. as pai kapios va tou pari mia sinentefsi tou adropou va matgoume ke pia ine ta onira tou gia ti aek

Ανώνυμος είπε...

ΚΡΑΤΑΩ ΤΗΝ ΡΗΣΗ ΟΤΙ "OI ΣΗΜΑΙΕΣ ΔΕΝ ΞΥΛΩΝΟΝΤΑΙ" ... ΚΑΙ ΠΡΟΣΘΕΤΩ ΠΩΣ ΟΥΤΕ ΑΝΤΙΚΑΘΙΣΤΑΝΤΑΙ

ΕΥΓΕ

ΑΙΜΑ ΤΙΜΗ ΑΕΚ ΜΙΑ ΖΩΗ

Ανώνυμος είπε...

ο ελληνας ο ιδιος ειπε οτι δεν ειναι ωρα για λογια αλλα για πραξεις!εχορτασαμε απο μεγαλες κουβεντες και λογια που εμειναν λογια. η διοικηση να συνεχισει ετσι και να μιλα μονο με τις πραξεις της!!!τι θελουμε δλδ???καθε λιο να φκαινουν να μας λαλουν και ενα πραμα που εν θα γινει?ο,τι ειναι να το καμουν θα το καμουν!δε νομιζω να υπαρχει αλλο ονειρο εκτος απο το να δουμε την ΑΕΚ να λειτουργει επαγγελματικα και να χτιζεται σε υγιεις και στερεες βασεις. ολοι μας πρεπει να μιλαμε με τις πραξεις!!!και ολοι εμεις οι οπαδοι ο,τι εχουμε να πουμε και ο,τι εχουμε να προτεινουμε επιτελους ας καταλαβουμε οτι υπαρχει ενας οργανωμενος και δυνατος συνδεσμος και εκει ολοι ειναι ευπροσδεκτοι!!!!το διαδυκτιο τπτ δεν μπορει να αλλαξει...

Ο ΜΕΓΑΣ ΟΡΑΜΑΤΙΣΤΗΣ

Ανώνυμος είπε...

Tον Μαριο Ελληνα το γνωριζω απο παιδια στουs δρομουs τηs γειτονειαs μαs και σαs λεω ενα πραγμα.
Παντα ηταν εναs απο εμαs. Πανω απο ολα ειναι με την ΑΕΚ.
Αλιμονο αν τουs κανουμε και αυτουs πολεμο! Αλλιμονο αν ακουσουμε οτι επενβαινουν παλι αλλοι στο εργο τουs.
Αλιμονο επειδη χανομαστε!
Ενωμμενη!
Σταθειτε ολοι ΜΑ ΟΛΟΙ κοντα τουs! Διπλα τουs οχι με λογια! αλλα με πραξειs!
Το απαιτει και το ονομα τηs ομαδα μαs!
Αθλητικη ΕΝΩΣΗΣ Κιτιον!

ΜΗΝ ΞΕΧΝΑΤΕ ΟΤΙ ΜΙΑ ΟΜΑΔΑ ΠΟΥ ΑΛΟΝΗΖΕΝ ΤΑ ΓΗΠΕΔΑ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΤΙΤΛΟΥΣ ΣΤΗΝ ΚΑΛΑΘΟΣΦΑΙΡΑ (ΟΧΙ ΜΟΝΟ Ο ΠΕΖΟΠΟΡΙΚΟΣ)ΑΛΛΑ ΚΑΙ Η ΑΕΚ ΣΤΗΣ ΑΡΧΕΣ ΤΗΣ ΙΔΡΥΣΗΣ ΤΗΣ,ΚΑΤΑΦΕΡΑΜΕ ΜΕ ΤΗΝ ΑΔΙΑΦΟΡΙΑ ΜΑΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΚΑΤΣΑΣΤΕΨΑΜΕ ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΜΕ ΧΙΛΙΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΜΕΡΙΚΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΠΡΟΣΠΑΘΟΥΝ ΝΑ ΤΗΝ ΞΑΝΑΦΕΡΟΥΝ ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΗΤΑΝ ΚΑΠΟΤΕ!
ΠΡΟΣΟΧΗ ΛΕΙΠΟΝ ΚΑΙ ΕΝΝΟΜΕΝΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΜΑΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΛΑΡΝΑΚΑ!

Ανώνυμος είπε...

YPARXEI KAMIA MEGALH KYPRIAKH OMADA POU EPEIE DEYTERHN KATHGORIA TZAI NA QEWREITE MEGALH? YPARXEI ? ANA YPARXEI PEOTE MOU THN TZAI EMANAN TOU PELLO AEKTZH. EISASTE KALA OJA PINNETE LHGMENA RE. EKATANTHSAN THN OMADA MAS OULLOI TOUTOI OI PSEYTES TZAI OI AXAIREYTOI MIA MIKRHN OMADA, TZAI AKOMA PARPATOUN ANENOXLHTOI TZAI ATIMWRHTOI ME STH SKALA

Ανώνυμος είπε...

φιλε χαλαρωσε...μεχρι τωρα δεν ημασταν απολυτως τιποτα, ουτε ταυτοτητα ειχαμε ουτε τπτ!καποιες χρονιες πηγαμε να κανουμε κατι και γκεμιζονταν ολα με τα λαθη!το μονο μεγαλο που εχει η ΑΕΚ ειναι η ΚΑΡΔΙΑ ΚΑΙ Η ΨΥΧΗ των οπαδων της! Ειναι η ευκαιρια μετα απο 14 χρονια να χτιστει επιτελους κατι πανω σε γερες βασεις.οσο για τους ανενοχλητους και τους ατιμωρητους να ξερεις οτι οταν αυτοι θα ειναι κλεισμενοι σπιτι τους και κανενας δεν θα ασχολειται μαζι τους θα πεσουν σε καταθλιψη!προσωπικα πιστευω οτι μονο καλο θα μας κανει αυτη η κατασταση γιατι ολα αυτα τα χρονια ποτε δεν πιστεψαμε οτι κανοντας λαθη μπορει να παμε β' κατηγορια και ο φοβος φυλαει τα ερμαια!!! Κοντα στην ΑΕΚΑΡΑ,αισιοδοξια, πιστη στους αληθινους ανθρωπους, κοψιμο του βηχα στους προβοκατορες-μιζερους-ψευτες (πανε μαζι αυτα) και τα καλυτερα ερχονται...
υ.γ. οπαδος του διαδυκτιου δεν ειμαι. Προσπαθω να απανταω σε τυχον ανακριβειες, ψεμματα και προβοκατσια!!! Αυτο ελειπε να διαμορφωνουν την κοινη γνωμη καποιοι οπως αυτοι θελουν!!!

Ο ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΣ ΜΕΓΑΣ ΟΡΑΜΑΤΙΣΤΗΣ

Δημοσίευση σχολίου

Σχόλια με ακατάλληλο περιεχόμενο δεν θα δημοσιεύονται.

Παρακαλούμε όπως βάζετε ΟΝΟΜΑ ή ΨΕΥΔΩΝΥΜΟ για να δημοσιευθεί το σχόλιό σας.

 

© Copyright A.E.Kition blog 2010 -2011 | Design by Herdiansyah Hamzah | Published by Borneo Templates | Powered by Blogger.com.