News Update :

Οι τρεις σωματοφύλακες

Πέμπτη 4 Δεκεμβρίου 2008

Και όμως... ως τρεις σωματοφύλακες μπορούν να χαρακτηριστούν οι Τρεππίδης, Πελεκάνος και Φράγκος! Κάνουν την επανεμφάνισή τους στην πιο κρίσιμη ώρα της ΑΕΚ υποσχόμενοι νέα πνοή και νέα σελίδα στο σωματείο. Εμείς παρουσιάζουμε τα συν και τα πλην τους όπως τα αντιλαμβανόμαστε...

Συν

1. Είναι νέοι και συνεπώς θα φέρουν νέες, φρέσκες και σύγχρονες ιδέες στη διοίκηση ενός σωματείου. Οι ερασιτεχνισμοί και οι κουμπαροκρατίες θα σταματήσουν.

2. Χαρακτηρίζονται από μετριοπάθεια. Δεν τους αρέσει να φωνασκούν ούτε να δημιουργούν εχθρούς. Μπορούν να υπερασπιστούν τα συμφέροντα του σωματείου μας με την άλλη οδό: αυτή της διπλωματίας.

3. Αγαπούν την ομάδα και το δείχνουν. Μόνο και μόνο που αναλαμβάνουν το σωματείο αυτή την κρίσιμη ώρα δείχνει πολλά. Τη στιγμή που οι υπόλοιποι «ΑΕΚοπατέρες» ξεγλιστρούσαν σιγά σιγά, αυτοί ανελάμβαναν το δυσκολότερο έργο στην ιστορία του σωματείου.

4. Είναι φίλοι και αγαπητοί στους οπαδούς της ΑΕΚ. Δεν είναι άτομα που εμφανίστηκαν από το πουθενά, αλλά όλοι τους ξέρουμε.

5. Έρχονται συναινετικά και χωρίς προηγούμενες αμαρτίες. Δεν έχει ακουστεί ή επαληθευτεί κάτι μεμπτό εναντίον τους άρα το παρελθόν τους, εγγυάται σιγουριά και ασφάλεια.

6. Διαθέτουν εμπειρία παρόλο που είναι νέοι ηλικιακά. Έχουν θητεύσει σε προηγούμενες διοικήσεις και γνωρίζουν τι πρέπει να κάνουν.

7. Οι περισσότεροι ποδοσφαιριστές τους γνωρίζουν καθότι είχαν ξανασυνεργαστεί μαζί τους.

8. Έχουν καλό προφίλ και στον υπόλοιπο κόσμο πέραν της ομάδας μας. Πολλοί οπαδοί άλλων ομάδων τους θεωρούν ικανούς και άξιους.

9. Ο Φράγκος και ο Πελεκάνος είναι δικηγόροι στο επάγγελμα και αυτό σημαίνει ότι γνωρίζουν πλήρως τις πρόνοιες του καταστατικού της ΚΟΠ και θα μπορούν να υπερασπίζονται τα συμφέροντα της ομάδας με επαγγελματισμό.

10. Η προσπάθεια για σύσταση εταιρείας θα συνεχιστεί διότι ήταν ο Τρεππίδης που ανέλαβε την ευθύνη να εκπονήσει το καλοκαίρι στρατηγικό σχέδιο για δημιουργία εταιρείας.

Πλην

1. Ενδεχομένως να αφεθούν μόνοι τους διότι ίσως θεωρηθούν από κάποιους ως «παιδιά του Θωμά».

2. Εάν τελικά η χρονιά καταλήξει σε αποτυχία και ο κόσμος τους την χρεώσει, υπάρχει το ενδεχόμενο να αποσυρθούν οριστικά από τα διοικητικά της ΑΕΚ.

3. Λόγω του νεαρού της ηλικίας τους ίσως να μην έχουν το κύρος και τη δύναμη να τα βάλουν με το διεφθαρμένο κατεστημένο του κυπριακού ποδοσφαίρου.






.
Share this Article on :

6 ΑΕΚΤΖΗΔΕΣ ΜΙΛΗΣΑΝ! ΓΡΑΨΕ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΣΟΥ ΕΔΩ!:

Ανώνυμος είπε...

Θα ηθελα να ευχηθω καλη επιτυχια στους τρεις που ειχαν τα ..... να αναλαβουν την Αεκ αυτη την περιοδο. Να ευχηθω επισης να εχει ο κοσμος υπομονη και να τους αφησει να εργαστουν για το καλο της αγαπημενης μας ομαδας. Να εισαστε βεβαιη οτι το εργο τους θα το φερουν σε περας με επιτυχια.
επα1994

Ανώνυμος είπε...

AN DOUME OLOI MONO THETIKA APO AFTI TIN PROSPATHEIA KAI TIN STIRIKSOUME XWRIS MOURMOURITA KAI APAISIODOKSIA TOTE OLA THA MAS VGOUN THETIKA! PISTEPSTE TO!! PIRINAS!!!

Ανώνυμος είπε...

Αγαπητέ Ζαπατίστα συμφωνώ με όσα επιτυχώς ανάφερες. Κάτι μου λέγει ότι μετά νέα δεδομένα η Α.Ε.Κ μας θα αρχίσει να ανεβαίνει. Με την προσθήκη του νέου τερματοφύκα ο οποίος είναι εξαίρετος, και σίγουρα με την προσθήκη ακόμα 2-3 καλόν παιχτών θα ανεβούμε.

Αυτό που χρειάζετε είναι να στηρίξουμε το νέο Συμβούλιο και τους παίχτες, και σίγουρα η συνέχεια θα είναι διαφορετική- Λούης

Ανώνυμος είπε...

ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΣΤΗΡΙΞΟΥΜΕ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ ΧΩΡΙΣ ΜΟΡΜΟΥΡΗΤΑ, ΕΝΩΜΕΝΟΙ ΣΑΝ ΓΡΟΘΙΑ ΚΑΙ ΝΑ ΕΙΣΤΕ ΣΙΓΟΥΡΟΙ ΟΤΙ ΘΑ ΤΑ ΚΑΤΑΦΕΡΟΥΝ. ΑΣ ΠΙΣΤΩΣΟΥΜΕ ΑΥΤΟΥΣ ΤΟΥΣ ΑΞΙΟΛΟΓΟΥΣ ΝΕΟΥΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΜΕ ΛΙΓΟ ΧΡΟΝΟ ΚΑΙ ΑΣ ΑΡΧΙΣΟΥΜΕ ΝΑ ΤΟΥΣ ΒΟΗΘΑΜΕ ΚΑΙ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ ΚΑΙ ΨΥΧΟΛΟΓΙΚΑ ΣΕ ΟΛΗ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ ΠΟΥ ΚΑΝΟΥΝ!
AEK EAGLE

Ανώνυμος είπε...

nomizw oti einai i kaliteri dioikisi pou eixame fetos. Kali epitixia sta paidia pou xerw oti pragmatika agapoun tin AEK kai eimaste sto pleuro tous apo kathe apopsi.
Mpravw tous giati thelei kotsia na analmaneis tin AEK se tetoia periodo kai auto apodikniei auto pou eipa kai pio panw oti pragmatika agapoun tin AEK.
Kali epitixia loipon oloi mazi na anevasoume tin AEK pseila

Ανώνυμος είπε...

xereto tin anakinosi pou vgike apo to episimos site tis AEK. kai protrepo kai egw ton kathe agno aektzi na pareuethi aurio se ena apo tous pio krisimous agwnes tis omadas mas. oli ekei dipla stin omada mas na tin sproxoume pros stin niki i opoia tha dwsei to eneusma pros akoma perisoteres nikes. Twra mas xriazete i omada mas. as tis dwsoume akoma mia 4ifo empistosinis kai na tin akolouthisoumes sto gipedo olli mazi opadi kai pextes mporoume na nikisoume. Nwmizw pos xriazete twra na vriskomaste konta stin omada pou mas xriazete oso pote olate.
K.P larnaca

Δημοσίευση σχολίου

Σχόλια με ακατάλληλο περιεχόμενο δεν θα δημοσιεύονται.

Παρακαλούμε όπως βάζετε ΟΝΟΜΑ ή ΨΕΥΔΩΝΥΜΟ για να δημοσιευθεί το σχόλιό σας.

 

© Copyright A.E.Kition blog 2010 -2011 | Design by Herdiansyah Hamzah | Published by Borneo Templates | Powered by Blogger.com.