News Update :

Η αβάσταχτη ελαφρότητα...

Τετάρτη 3 Δεκεμβρίου 2008

Για πολλοστή φορά στην ιστορία της παραπέμπεται η ΑΕΛ στη Δικαστική Επιτροπή. Συνηθισμένο το βουνό απ’ τα χιόνια θα αναλογιστείτε. Ακόμα και κεκλεισμένων των θυρών ορισμένοι οπαδοί του λεμεσιανού σωματείου κατάφεραν να βρουν τον τρόπο και να αμαυρώσουν ακόμα ένα παιχνίδι αθλητισμού.

Το τραγικό της υπόθεσης είναι πως και σε αυτή την περίπτωση οι διοικούντες της ΑΕΛ προσέγγισαν το θέμα με μια επικίνδυνα αβάσταχτη ελαφρότητα...

Συγκεκριμένα οπαδοί της ΑΕΛ κατηγορούνται ότι έριξαν τρεις πυρσούς και προκάλεσαν ζημιά στο αυτοκίνητο του βοηθού διαιτητή. Ψιλοπράγματα δηλαδή! Οι αντιδράσεις των διοικούντων της ΑΕΛ στα ΜΜΕ ήταν το λιγότερο παρανοϊκές. Αστειεύονταν και χλεύαζαν την ΚΟΠ και διερώτονταν για ποιο λόγο τους παραπέμπει! Για ακόμα μία φορά δίνουν συγχωροχάρτι και άλλοθι στους χούλιγκαν και τους ωθούν στο να το ξανακάνουν! Έτσι τους προσέγγισαν και όταν όπως τα ζώα διέλυσαν την κερκίδα στο ΓΣΖ με αποτέλεσμα να κάνουν ξανά χουλιγκανισμούς. Και την επόμενη φορά που οι οπαδοί τους θα βάλουν το μανδύα του χούλιγκαν πάλι θα προσπαθήσουν να τους «δικαιώσουν» διότι πολύ απλά αποδεικνύουν συνεχώς ότι στερούνται αθλητικής παιδείας! Δεν έχουν ιδέα από αθλητικά ιδεώδη, δεν έχουν ιδέα τι πάει να πει respect, δεν έχουν ιδέα από το πόσο επικίνδυνη είναι η ελαφρότητα που τους διακατέχει. Δεν ξέρω πώς και γιατί βρέθηκαν στο χώρο του αθλητισμού, αλλά γι’ αυτό που είμαι βέβαιος είναι πως αυτοί είναι οι ηθικοί αυτουργοί των χουλιγκανισμών των οπαδών τους. Ό,τι και να πουν στα ΜΜΕ μένουν εκτεθειμένοι. Ας επιστρατεύσουν πάλι το Μάριο Λουκά να τους δικαιολογήσει μέσα σε ένα παραλήρημα καταπάτησης του αθλητικού πνεύματος. Πολύ φοβάμαι ότι η στρουθοκαμιλική στάση της φετινής διοίκησης της ΑΕΛ θα οδηγήσει και σε άλλα επεισόδια διότι όχι μόνο δεν τα καταδικάζει με πιστευτό τρόπο, αλλά τους δίνει και άφεση αμαρτιών! Λυπάμαι αλλά οδεύετε σε επικίνδυνα μονοπάτια και ελπίζω να βρεθεί κάποιος να σας συνεφέρει...

Το πρόβλημα με το χουλιγκανισμό στην Κύπρο είναι το ότι δεν έχουμε όλοι φανταστεί τον αθλητισμό με τον ίδιο τρόπο! Κάποιοι τον φαντάστηκαν ως μέσο υφαρπαγής χρημάτων, κάποιοι τον φαντάστηκαν ως μέσο εκτόνωσης των απωθημένων, κάποιοι τον φαντάστηκαν ως μέσο προβολής και κάποιοι λίγοι τον φαντάστηκαν ως πολιτισμό!

Και μια είδηση που πέρασε στα ψιλά και μόνο το protathlima της έδωσε θέση στα σημερινά ρεπορτάζ είναι η εξής: Η ΟΥΕΦΑ έστειλε επιστολή στην ΚΟΠ και αναφέρει «Βάσει των στοιχείων που είχαμε από την ΚΟΠ, εκ πρώτης όψεως φαίνεται ότι στο παιχνίδι ΑΕΚ Λάρνακας-ΑΕ Λεμεσού δεν υπάρχει τίποτα το μεμπτό. Το τελικό πόρισμα θα εκδοθεί σε τρεις μέρες».


Τα σχόλια περιττεύουν...





.
Share this Article on :

1 ΑΕΚΤΖΗΔΕΣ ΜΙΛΗΣΑΝ! ΓΡΑΨΕ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΣΟΥ ΕΔΩ!:

Ανώνυμος είπε...

HNTA POU PERIMENETE RE POU BARKARIDES POU BRETHIKAN JAFNIKA ME RIALIA ! TON BARKARH TZE AN TON PLEMIS PALE PSARKA BROMA ! ASE POU OI PARAPANO PO TOUS EPONOMAZOMENOUS 'LEMESIANOUS' EZOUSAN PANO SE SPILIES STON OLYMPON !

Δημοσίευση σχολίου

Σχόλια με ακατάλληλο περιεχόμενο δεν θα δημοσιεύονται.

Παρακαλούμε όπως βάζετε ΟΝΟΜΑ ή ΨΕΥΔΩΝΥΜΟ για να δημοσιευθεί το σχόλιό σας.

 

© Copyright A.E.Kition blog 2010 -2011 | Design by Herdiansyah Hamzah | Published by Borneo Templates | Powered by Blogger.com.