News Update :

Pre – match : Ανο – Α.Ε.Κ

Σάββατο 3 Μαΐου 2008

Ενδεχόμενη νίκη της ομάδας μας μέσα στο Αντώνης Παπαδόπουλος σίγουρα θα αποτελέσει… χαλάστρα όχι μόνο στο πάρτυ που ετοιμάζουν στο γαλανόλευκο στρατόπεδο αλλά και στο αήττητο σερί της κυρίας στο πρωτάθλημα. Φυσικά αυτό δεν αποτελεί αυτοσκοπό. Μοναδικός στόχος της ΑΕΚ θα πρέπει να είναι μια καλή παρουσία, αξιοπρεπής, με το κεφάλι ψηλά στοχεύοντας το τρίποντο που θα μας βάλει σε πορεία τριάδας.
Υπό άλλες περιστάσεις το παιχνίδι αυτό θα συγκέντρωνε τα φώτα της δημοσιότητας αλλά και το ενδιαφέρον μεγάλης μερίδας των φιλάθλων των δυο ομάδων λόγω του βαθμολογικού του ενδιαφέροντος. Όμως υπό τις συγκεκριμένες περιστάσεις είναι απλά το προτελευταίο παιχνίδι του πρωταθλήματος, το οποίο έχει ήδη κριθεί. Όχι πως δεν υπάρχουν ιδιαιτερότητες στο συγκεκριμένο αγώνα: καταρχήν έχουμε την απόφαση της προσφυγικής ομάδας να πανηγυρίσει τον τίτλο μετά το πέρας του παιχνιδιού (όλως τυχαίως) και να της απονεμηθεί και το πρωτάθλημα από τον κύριο…Κουτσο-κούντη. Συνεπώς είναι αντιληπτό ότι οι φίλοι της κυρίας δε θα αφήσουν ούτε καρφίτσα να πέσει στις εξέδρες. Επιπλέον υπάρχει το κίνητρο της τρίτης θέσης για την ομάδα μας η οποία μαθηματικά είναι εφικτή. Πρέπει να κερδίσουμε την Ανόρθωση και η Ομόνοια να μην κερδίσει το Αποέλ. Το αήττητο της κυρίας στο πρωτάθλημα αποτελεί σίγουρα ένα επιπλέον κίνητρο. Τέλος είναι το πρώτο επίσημο παιχνίδι της ανανεωθείσας διοίκησης του κύριου Θωμά Κυριάκου και όλοι θα θέλαμε να ξεκινήσει με το…δεξί.
Αμφίβολη είναι η προσέλευση των Αεκτζήδων στο Παπαδόπουλος. Και αυτό όχι γιατί δεν αγαπούν την ομάδα τους η δε θέλουν να της συμπαρασταθούν, αλλά γιατί δε θέλουν να είναι παρόντες στην απονομή του τίτλου στην άσπονδή μας φίλη…
Αν τους δικαιολογώ ή όχι δεν μπορώ να πω με σιγουριά, τουλάχιστον αυτή τη φορά υπάρχει μια αξιόλογη δικαιολογία. Ξέρουμε όλοι μας πολύ καλά πάντως πως κανένα από τα «μεγάλα ψάρια» δε θα ήθελε την Α.Ε.Κ. να χαλάσει το πάρτυ της κυρίας…(Δημήτρης Χρυσοστόμου)… και να ‘στε σίγουροι πως θα κάνουν ότι περνάει από το χέρι τους για να μη συμβεί κάτι τέτοιο. (Αλήθεια, γιατί δεν έφεραν Ελλαδίτες διαιτητές αυτή τη φορά;)
Κίνητρα όμως υπάρχουν για τους ποδοσφαιριστές μας όπως προανέφερα και πρέπει να είναι ακλόνητα. Είμαι πεπεισμένος πως ο προπονητής μας θα κάνει τα πάντα για τη νίκη…θυμόμαστε όλοι στην επίμαχη και πολυσυζητηένη συνέντευξη τύπου τι συνέβηκε και είναι μια καλή ευκαιρία να ξανακάνει τον Τιμούρ να… αγκριστεί. Άλλωστε δεν τον έχει κερδίσει ακόμα, κάτι που θα ήθελε πολύ όπως έχει δηλώσει παλαιότερα.
Για την ομάδα μας απόντας μόνο ο Περγκλ που ακόμα δεν είναι εντελώς έτοιμος. Συνεπώς, τη θέση του στο κέντρο της άμυνας θα πάρει ένας εκ των Μιχαήλ και Κάσιο.
Για την Ανόρθωση σίγουροι απόντες οι Πουρσαϊτίδης, Λουκά και Μποαβεντούρα, αμφίβολη η συμμετοχή του Σλόγκαρ. Αν ο Κετσπάγια θα διαφυλάξει παίχτες εν όψει του σημαντικού αγώνα της Τετάρτης με τον Απόλλωνα για το κύπελλο, δεν μπορούμε να το πούμε με σιγουριά.
Εύχομαι οι φίλοι της ΑΕΚΑΡΑΣ μας να βοηθήσουν ψυχολογικά τους ποδοσφαιριστές μας σε αυτό το ομολογουμένως δύσκολο παιχνίδι.

Pre – match πρόβλεψη: 1-2




...
Share this Article on :

1 ΑΕΚΤΖΗΔΕΣ ΜΙΛΗΣΑΝ! ΓΡΑΨΕ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΣΟΥ ΕΔΩ!:

Ανώνυμος είπε...

diskola ta pramata file finikuda...diskola ta pragmata ke malista poli. para poli. alla ego exo empistosini stous pextes mas ke ime sigoros oti mporoun na ta kataferoun.

AEKARAS

Δημοσίευση σχολίου

Σχόλια με ακατάλληλο περιεχόμενο δεν θα δημοσιεύονται.

Παρακαλούμε όπως βάζετε ΟΝΟΜΑ ή ΨΕΥΔΩΝΥΜΟ για να δημοσιευθεί το σχόλιό σας.

 

© Copyright A.E.Kition blog 2010 -2011 | Design by Herdiansyah Hamzah | Published by Borneo Templates | Powered by Blogger.com.