News Update :

Ψηφοφορία

Κυριακή 4 Μαΐου 2008

Πώς θα αυξηθεί η προσέλευση των ΑΕΚτζήδων στο γήπεδο;
Τα αποτελέσματα της ψηφοφορίας είναι τα εξής...








με διαφημίσεις και εκκλήσεις στα Μ.Μ.Ε.; 1 ψήφος
με τον ερχομό παικτών κραχτών; 8 ψήφοι
με τη μείωση της τιμής των εισιτηρίων; 6 ψήφοι
με τη βελτίωση των συνθηκών στο Γ.Σ.Ζ.; 18 ψήφοι
με μια διάκριση (τρόπαιο, καλή θέση); 13 ψήφοι
με δωρεάν μεταφορά με λεωφορεία από διάφορα σημεία της πόλης και επαρχίας; 7 ψήφοι

Η άποψη μου είναι ότι όλα τα πιο πάνω πρέπει να συμβούν ώστε να αυξηθεί η προσέλευση των οπαδών μας. Πρέπει να γίνει μια «επίθεση» προς τον κόσμο της Λάρνακας και της επαρχίας με κάθε μέσο. Φυσικά για να γίνει κατορθωτό απαιτείται σχέδιο, στρατηγική και επιμονή. Δεν γίνεται από τη μια στιγμή στην άλλη να αυξηθεί αξιοπρόσεχτα η προσέλευση. Όλα θα γίνουν σταδιακά, αρκεί να υπάρχουν στόχοι και μέθοδος.

Όσον αφορά την ψηφοφορία, ο πλέον καθοριστικός παράγοντας αναδείχθηκε η αναβάθμιση του σταδίου. Συνηγορώ κι εγώ με αυτή την άποψη διότι πιστεύω ότι το ποδόσφαιρο είναι θέαμα και ως τέτοιο πρέπει να σου παρέχει τις συνθήκες για να το απολαύσεις! Οι περισσότεροι από εμάς που πηγαίνουμε στο γήπεδο στην ουσία καταπονούμαστε! Καθίσματα καθόλου αναπαυτικά, έρμαια στις καιρικές συνθήκες, τουαλέτες τριτοκοσμικές, υποτυπώδες κυλικείο κ.ά. Ο κατάλογος φαντάζει ατέλειωτος... Και αναρωτιέμαι: πώς θα έρθει περισσότερος κόσμος (πέραν των πιστών οπαδών) όταν γνωρίζουν ότι θα ταλαιπωρηθούν; Εξάλλου, υπάρχουν και άλλα θεάματα (όπως οι συναυλίες, το θέατρο, ο κινηματογράφος κ.ά.) με το ίδιο κόστος αλλά σου προσφέρουν πιο ανθρώπινες συνθήκες.
Απαιτείται, λοιπόν, άμεσα να βελτιωθούν οι συνθήκες του Γ.Σ.Ζ. ώστε να γίνει η παρακολούθηση των αγώνων μια απολαυστική εμπειρία απ’ όλες τις πλευρές.
Μέχρι τότε... υπομονή!




.
Share this Article on :

0 ΑΕΚΤΖΗΔΕΣ ΜΙΛΗΣΑΝ! ΓΡΑΨΕ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΣΟΥ ΕΔΩ!:

Δημοσίευση σχολίου

Σχόλια με ακατάλληλο περιεχόμενο δεν θα δημοσιεύονται.

Παρακαλούμε όπως βάζετε ΟΝΟΜΑ ή ΨΕΥΔΩΝΥΜΟ για να δημοσιευθεί το σχόλιό σας.

 

© Copyright A.E.Kition blog 2010 -2011 | Design by Herdiansyah Hamzah | Published by Borneo Templates | Powered by Blogger.com.