News Update :

Απολογισμός 2007-08

Δευτέρα 19 Μαΐου 2008

από…Μάκη

Κάνοντας τον απολογισμό της χρονιάς που μόλις μας έφυγε οι αναμνήσεις που άφησε φεύγοντας μας αφήνουν μια γλυκόπικρη γεύση. Και εξηγώ: ήταν μία χρονιά στην οποία καμία από τις θεωρητικά μεγάλες ομάδες δεν έδειξε να υπερτερεί σημαντικά από καμία άλλη και όπως γίνεται αντιληπτό θεωρώ πως ήταν μία τεράστια ευκαιρία για την ομάδα μας να διεκδικούσε το κάτι παραπάνω στο πρωτάθλημα μετά από πολλά χρόνια. Ασφαλώς και η κατάκτηση θέσης στην πρώτη τετράδα δεν μπορεί από τα να θεωρηθεί επιτυχημένη αν λάβουμε υπόψη και τις περιστάσεις κάτω από τις οποίες υλοποιήθηκε, από την άλλη όμως η παρουσία της ομάδας σ 'αυτούς τους αγώνες μπαράζ φανέρωσε ότι η ομάδα αυτή αδικείται από την τελική 4η θέση αφού όχι απλά δεν υστερούσε από καμία από τις τρεις άλλες ομάδες αλλά ίσως να έπαιξε και το καλύτερο ποδόσφαιρο από όλες. Τρανταχτή απόδειξη το ότι η ομάδα μας μάζεψε τους περισσότερους βαθμούς στα 6 παιχνίδια με αντίπαλο τις ομάδες αυτές.
Θεωρώ πως η κατάκτηση της 3ης (και προνομιούχας παρεμπιπτόντως) θα ήταν το επιστέγασμα της προσπάθειας αυτής αλλά δυστυχώς η τύχη δεν μας χαμογέλασε και χάσαμε από απίστευτες συγκυρίες την ευρωπαϊκή έξοδο μέσω της θέσης αυτής. Όπως και να έχει όμως η πορεία αυτή δεν μπορεί από το να θεωρηθεί επιτυχημένη και σίγουρα κερδισμένη έβγαλε την δική μας ομάδα. Παίρνοντας τα πράγματα από την αρχή, το προηγούμενο καλοκαίρι όταν η διοίκηση πραγματοποιούσε εξαιρετικές μεταγραφές ενθουσιάζοντας τον κόσμο, όλοι μας είχαμε αρχίσει δειλά δειλά να κάνουμε όνειρα διάκρισης. Χαρακτηριστικό ήταν και το γεγονός ότι πολύ λίγοι ήταν αυτοί που έβλεπαν την ομάδα να πηγαίνει κάτω από την 4η θέση στο πρωτάθλημα. Αν και όντως τα πράγματα είχαν αυτή την κατάληξη, εν τούτοις η πορεία αυτή πέρασε από συμπληγάδες (βλέπε αλλαγή προπονητή στην 5η αγωνιστική, κακό ξεκίνημα, χρόνιοι τραυματισμοί παικτών-κλειδιών όπως Βόουτερ, αποδεσμεύσεις).
Share this Article on :

2 ΑΕΚΤΖΗΔΕΣ ΜΙΛΗΣΑΝ! ΓΡΑΨΕ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΣΟΥ ΕΔΩ!:

Ανώνυμος είπε...

Στην ΑΕΛ θα συνεχίσει την καριέρα του (εκτός συγκλονιστικού απρόοπτου) ο Πιέρ Εμπέντε σύμφωνα με πληροφορίες της ιστοσελίδα μας, www.24sports.com.cy. Τον Καμερουνέζο τερματοφύλακα διεκδικούσε και η ΑΕΚ Λάρνακας, αλλά οι αστραπιαίες κινήσεις των διοικούντων της ΑΕΛ, κατάφεραν να εξασφαλίσουν την θετική απάντηση του Εμπέντε. Εάν όλα πάνε καλά, ο έμπειρος γκολκίπερ θα έρθει τις επόμενες μέρες στην Κύπρο, για να περάσει από ιατρικές εξετάσεις και να υπογράψει το συμβόλαιο του με τους «γαλαζοκίτρινους».

ΤΙ ΕΧΕΤΕ ΝΑ ΑΠΑΝΤΗΣΕΤΕ ΣΤΗΝ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ 24 ΣΠΟΡΤΣ ΚΥΡΙΟΙ?

Ανώνυμος είπε...

Μα γιατί να απαντήσουμε εμείς φίλε ανώνυμε; Τι είμαστε εμείς;
Το διάβασα το ρεπορτάζ πάντως στο 24sports. Επίσης διάβασα και τα ρεπορτάζ του protathlima, του kerkida και του politis-sports που έγραφαν ότι ο Εμπέντε έρχεται για την Α.Ε.Κ.
Τώρα ποιους να πιστέψουμε...;;;

Δημοσίευση σχολίου

Σχόλια με ακατάλληλο περιεχόμενο δεν θα δημοσιεύονται.

Παρακαλούμε όπως βάζετε ΟΝΟΜΑ ή ΨΕΥΔΩΝΥΜΟ για να δημοσιευθεί το σχόλιό σας.

 

© Copyright A.E.Kition blog 2010 -2011 | Design by Herdiansyah Hamzah | Published by Borneo Templates | Powered by Blogger.com.