News Update :

Pre – match: Α.Ε.Κ.– Ανόρθωση

Παρασκευή 28 Μαρτίου 2008

Από τον καιρό που θυμάμαι την Α.Ε.Κ, ή ακόμα παλιότερα τον Πεζοπορικό και την Ε.Π.Α. , έπαιζε πολύ καλύτερα και έπαιρνε βαθμούς με τους λεγόμενους «μεγάλους», ενώ σκόνταφτε με τους «μικρούς» εκεί που δεν το περίμενε κανείς. Κακώς βέβαια γιατί «τα καλά σου δεν πρέπει να τα φοράς μόνο με τους επίσημους, αλλά και με τα πιο χαμηλά στρώματα». Οι άλλες τρεις ομάδες του γκρουπ μας λοιπόν, με το πιο πάνω σκεπτικό-παράδοση...
είναι πολύ πιθανόν ότι θα τα βρουν μπαστούνια και θα χάσουν αρκετούς βαθμούς. Αυτό ευελπιστούμε όλοι. Αρχής γενομένης από το σαββατιάτικο παιχνίδι με την Ανόρθωση. Όλοι μας θέλουμε να νικήσει η ομάδα μας την Ανόρθωση, αλλά δεν είμαι σίγουρος αν το θέλουμε για τους σωστούς λόγους…αλλά αυτό δε θα το αναλύσω περισσότερο.
Καταρχήν πρέπει να καταλάβουμε τόσο εμείς όσο και οι ποδοσφαιριστές μας πως η "κυρία" δεν είναι άτρωτη. Να αποβάλουν λοιπόν τον περίσσιο φόβο, ή σεβασμό αν προτιμάτε και να κοιτάξουν τον αντίπαλο στα μάτια. Στο κάτω κάτω στην έδρα μας παίζουμε. Χωρίς ιδιαίτερα βαθμολογικά κίνητρα, (αν και η Τρίτη θέση δεν είναι άσχημη – ούτε απίθανη) χωρίς άγχος, με ενισχυμένη ψυχολογία από το θρίαμβο της Κυριακής και πάνω απ’ όλα με τη στήριξη όλων εμάς, να κυνηγήσουν τη νίκη. (όχι το θετικό αποτέλεσμα όπως λένε μερικοί) Θυμόμαστε όλoi την εμφάνιση της ομάδας μας απέναντι στην "κυρία" τον πρώτο γύρο, ακόμα και στο δεύτερο, όπου δείξαμε πως όταν θέλουμε, και καλό ποδόσφαιρο παίζουμε και γκολ βάζουμε. Ας είμαστε εμείς λοιπόν η ομάδα που θα σπάσει το αήττητο της "κυρίας".
Σημαντική απουσία για την ομάδα μας λόγω καρτών (ένα τάκλιν με τον Εθνικό στο οποίο πήρε μπάλα!) είναι ο Κινγκ. Εξίσου σημαντική απουσία αυτή του Περγκλ, του στυλοβάτη της άμυνάς μας. Δυστυχώς εξαιρετικά δύσκολα προλαβαίνει. Ο Γκονζάλεζ απ’ ότι φαίνεται θα είναι στην αποστολή, ίσως και στο αρχικό σχήμα. Με τα πιο πάνω δεδομένα αναμένουμε την ομάδα μας να παραταχτεί με τους Αυγουστή, Μηνά-Σκεύο-Κάσιο-Παπόε (Κυριάκου). Κατσής-Χάρης (Ίλιτς) κόφτες, δεξιά Ατόρνο (Γκονζάλες) αριστερά Ράζιτς (Ράνεμ) και προωθημένοι Νεοφύτου και Πάιβα. Κάτι μου λέει πάντως πως θα έχουμε έκπληξη στην αρχική εντεκάδα χωρίς να έχω κάποια πληροφορία, απλώς προαίσθημα. Μιας και έχουμε σημαντικές απουσίες στην αμυντική αλλά και επιθετική γραμμή λοιπόν, προτείνω να «γεμίσουμε» το κέντρο με παίχτες μηχανάκια που κρατούν μπάλα, προσπαθώντας να καταστρέψουν το παιχνίδι της Ανόρθωσης μεν, δημιουργώντας τις προϋποθέσεις για την ομάδα μας δε. Κακά τα ψέματα, όλες οι γραμμές της Ανόρθωσης είναι δυνατές και πλήρεις, αλλά καταστρέφοντας το κέντρο της αποδυναμώνονται ταυτόχρονα οι άλλες δύο.
Για την "κυρία" απόντες οι Μποαβεντούρα και Πουρσαϊτίδης, ενώ μικροπροβλήματα αντιμετωπίζουν οι Κατσαβάκης και Πάολο Κόστα αλλά το πιθανότερο είναι ότι προλαβαίνουν.
Τα στατιστικά της Ανόρθωσης είναι γνωστά σε όλους. Θα αρκεστώ μόνο στο να αναφέρω ότι εκτός από αήττητη, έχει μια γρανιτένια άμυνα με μόλις 13 γκολ κατά, εκ των οποίων τα δύο σημείωσε η ομάδα μας.
Και πάμε στον κόσμο….ο οποίος πρέπει να κάνει Έδρα το Γ.Σ.Ζ. όχι γιατί παίζουμε με την Ανόρθωση, αλλά απλά και μόνο για να ευχαριστήσουμε τους παίχτες μας που υπερέβησαν εαυτό φέτος. Επίσης οφείλουμε να δείξουμε πως όταν βρίσκεσαι στο γκρουπ των «μεγάλων» πρέπει να είναι μεγάλος και ο κόσμος σου, τόσο αριθμητικά, όσο και ποιοτικά. Εκτιμώ πως η προσφορά των τριών εισητηρίων για τα εντός έδρας παιχνίδια της ομάδας μας στην τιμή των 45 ευρώ, (αντί 60) είναι μία πολύ καλή κίνηση την οποία όλοι πρέπει να ακολουθήσουμε, έτσι ώστε και στα τρία παιχνίδια το Γ.Σ.Ζ. να είναι ΕΔΡΑ!! Το αξίζει η ομάδα μας, η μάλλον καλύτερα, είναι το λιγότερο που μπορούμε να κάνουμε γι’ αυτήν! Αύριο ας πούμε ένα μεγαλοπρεπέστατο ΟΧΙ στα καφέ και στους καναπέδες μας λοιπόν!

Pre-match πρόβλεψη: 1-0
P.S1: Καλή επιτυχία στον κύριο Γερμανάκο….άντε και στους επόπτες!! Το νου σας!!
P.S2: Φέρτε Χρώμα στην εξέδρα με τις σημαίες σας και τα κασκόλ σας, ενώστε περήφανα τη Φωνή σας και προσφέρετε το Χειροκρότημά σας στην ΑΕΚΑΡΑ μας!


.

Share this Article on :

3 ΑΕΚΤΖΗΔΕΣ ΜΙΛΗΣΑΝ! ΓΡΑΨΕ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΣΟΥ ΕΔΩ!:

Ανώνυμος είπε...

finikuda ol kala me to ar8ro s alla ekanes ena MEGALO la8os. To Aekara pou egra4es stin teleftea grammi grafete me KEFALAIA. AEKARA oxi Aekara. me ta alla ola simfono!

Κωνσταντίνος είπε...

Dekton file anwnyme.Stis kardies olwn mas ine AEKARA etsi ki alliws min kollas.to diorthwsa omws gia xarh sou.vaze kai kanena onoma file na sinennooumaste.
AEKARA GERA...

Ανώνυμος είπε...

ime o AEKARAS. 3exasa na valo onoma ke efxaristo pou to dior8oses gia xari m, an ke prepei na ine gia tin omada ke oxi gia emena. AEK TZAMOUKKA!

Δημοσίευση σχολίου

Σχόλια με ακατάλληλο περιεχόμενο δεν θα δημοσιεύονται.

Παρακαλούμε όπως βάζετε ΟΝΟΜΑ ή ΨΕΥΔΩΝΥΜΟ για να δημοσιευθεί το σχόλιό σας.

 

© Copyright A.E.Kition blog 2010 -2011 | Design by Herdiansyah Hamzah | Published by Borneo Templates | Powered by Blogger.com.