News Update :

Ψηφοφορία

Σάββατο 29 Μαρτίου 2008

Μηνά εσύ super star! Αρχηγός όνομα και πράγμα! Οι επισκέπτες του blog τον ανέδειξαν με συντριπτική πλειοψηφία πρώτο ως προς το πάθος που επιδεικνύει μέσα στο γήπεδο.

Αναλυτικά τα αποτελέσματα είναι τα εξής...

Ποιος Κύπριος δίνει και τη ψυχή του στο γήπεδο;

Μηνά 48 ψήφοι
Αυγουστή 8 ψήφοι
Νικολάου 4 ψήφοι
Χρίστου 0 ψήφοι
Νεοφύτου 1 ψήφος
Κυριάκου 3 ψήφοι
Κατσής 11 ψήφοι
Μιχαήλ 0 ψήφοι

Ο αρχηγός διανύει την καλύτερη περίοδο της καριέρας του. Η δημοτικότητα του έχει φτάσει στο ζενίθ και όσο παθιάζεται με την ομάδα δεν πρόκειται ποτέ να κατέβει από εκεί. Αδειάζει όλο το περίσσευμα της ψυχής του μέσα στο γήπεδο, διότι πραγματικά νοιάζεται και πονά την ομάδα. Ο κόσμος του το αναγνωρίζει αυτό και το εκτιμά. Μουρμούρα για τον αρχηγό δεν θα ακούσεις από κανέναν. Πλέον έχει κτίσει, μέσα από πολλές προσπάθειες, μια αμφίδρομη σχέση αναγνώρισης και αγάπης με τους φιλάθλους. Και το σπουδαιότερο απ’ όλα είναι ότι έχει καταστεί πρότυπο όχι τόσο για τις ποδοσφαιρικές του ικανότητες όσο για τα πραγματικά σημαντικά στοιχεία της ηθικής και του πάθους. Εν ολίγοις ο αρχηγός τυγχάνει αναγνώρισης και σεβασμού για αυτό που ως προσωπικότητα ΕΙΝΑΙ. Επίσης, χαίρει εκτίμησης όχι μόνο από τους ΑΕΚτζήδες αλλά και από το σύνολο του ποδοσφαιρικού χώρου.

Την αγάπη του για εμάς τους οπαδούς την απέδειξε πλειστάκις. Ενδεικτικά θα αναφέρω ένα απόσπασμα από την πρόσφατη συνέντευξή του που έδωσε στο aekition blog «Προτιμότερο να σε βρίζουν 10000 αντίπαλοι παρά ένας φίλαθλος της ομάδας σου»

Πολλές φορές αναρωτιέμαι πόσο καλύτερο θα ήταν το ποδόσφαιρο εάν οι ποδοσφαιριστές, οι παράγοντες και οι φίλαθλοι είχαν έστω και αμυδρά το επίπεδο του αρχηγού.

Για να μην αδικήσουμε όμως και τους υπόλοιπους ποδοσφαιριστές θέλω να αναφερθώ με καθαρά προσωπικά κριτήρια και να τονίσω εμφαντικά ότι οι Κύπριοι ποδοσφαιριστές μπορεί να στερούνται(;) ποδοσφαιρικών δεξιοτήτων από τους ξένους, αλλά το κενό αυτό αναπληρώνεται στο πολλαπλάσιο με το πάθος και την αγάπη που επιδεικνύουν στους αγώνες και στις ομάδες τους. Αυτό δεν σημαίνει ποσώς ότι το πάθος είναι αποκλειστικό προνόμιο των Κυπρίων, αλλά το ότι οι Κύπριοι παθιάζονται περισσότερο επειδή ενδεχομένως να αγωνίζονται για την ομάδα που από μικροί υποστήριζαν.




.
Share this Article on :

0 ΑΕΚΤΖΗΔΕΣ ΜΙΛΗΣΑΝ! ΓΡΑΨΕ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΣΟΥ ΕΔΩ!:

Δημοσίευση σχολίου

Σχόλια με ακατάλληλο περιεχόμενο δεν θα δημοσιεύονται.

Παρακαλούμε όπως βάζετε ΟΝΟΜΑ ή ΨΕΥΔΩΝΥΜΟ για να δημοσιευθεί το σχόλιό σας.

 

© Copyright A.E.Kition blog 2010 -2011 | Design by Herdiansyah Hamzah | Published by Borneo Templates | Powered by Blogger.com.